Коментари - Ройтерс: "Старите кучета" в украинската армия имат нужда от подкрепата на млади бойци | Днес.dir.bg

Ройтерс: "Старите кучета" в украинската армия имат нужда от подкрепата на млади бойци

Украйна е притисната от необходимостта да набира още военнослужещи за бойните действия, които продължават вече 27 месеца, а желаещите са по-малко, отколкото в началото на руското настъпление

Обратно в новината

Коментари - Ройтерс: "Старите кучета" в украинската армия имат нужда от подкрепата на млади бойци | Днес.dir.bg

Коментари

при това безплатен-разпечатайте този призив на руски език и го пуснете в западните медии,в чиито страни няколкостотин хиляди украински "патриоти" бранят родината и свободата си,може пък и някой да се върже;)

България е на първо място в света по смъртност на населението с 16,6 промила още от 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000. От тогава България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата ни световна смъртност. Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България – демографската. Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., т.е. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис ІІІ. По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години. От 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Държавата престана да бъде партньор -корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот. Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност - първи, по сива икономика - първи, по скъпи кредити в ЕС - първи, по спад на трудова заетост -първи, по скъпа енергия - първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления.

КоРеспорндента на Гоитерс се опитва да легитимира пред запада отвличането на млади мъже от улиците в Украйна. Края на укрорайха е близо очевадно.

ДОКАЗАНО !!! Слава на Украйна.

С отвличания армия не се попълва. Зеленски да капитулира за да приключат сраженията и да не мрат повече хора,, да насрочи избори и следващия президент да върви на масата за преговори.

тогава Янукович що не се върне в Украйна и да почват преговорите ха ха ха ха ха

Ще минат поне 70г и на парада в Киев ще се кичат с медали ветераните от войната срещу световното зло- путлерофашизмъ.

Нали знаете, че ни ибът Алабамските негри !

149.200 и позывной "Волга". Иначе няма да си гледа внуците.

Reuters: Украйна не успя да постигне споразумение с притежателите на облигации за преструктуриране на международен дълг стойност 20 милиарда долара, който изтича през Август. Фашистите активно "побеждават" Русия и на икономическият фронт и не се нуждаят от МИР. Четете тук: https://www.reuters.com/markets/europe/ukraine-bondholder-group-unable-reach-deal-formal-20-bln-debt-talks-2024-06-17/

О, Украйна! осемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация

Ела да се гушкаме !

как лееекинко УКрайна утилизира бъдещите пенсионери. Много хитро. Тази идейка не са я измислили сами. На метрополията не са й нужни стари и болни, които не могат да работят на благото на "цивилизования свят'.

Генерал от "Ахмат" Алаудинов, предложи на украинските въоръжени сили "сирене в капан за мишки" край Харков. Ако основните украински части бъдат изтеглени в посока Харков в преследване на „безплатно сирене“, те ще бъдат унищожени. Това заяви командирът на специалните сили на Ахмат генерал-майор Апти Алаудинов. „Те имат Сирски, нека си мислят, че тук има безплатно сирене в капана за мишки“, каза той.

Да бе, кого ще излъжеш ако не го изловиш на улицата и не го затвориш като куче в багажника ? Кой ще предпочете вместо да си развява оная работа с мадамите, в най-добрия случай да гние с години в окопите под непрестанен обстрел или да си остане там завинаги или да се върне инвалид ? То се видя какво може перемогата ви и с това не можете подмами вече никого.

Един път усетили вкуса на свободата потомците на древните шумери по скоро ще загинат в битка отколкото отново да попаднат под властта на най ретроградната сила.

Никога не е по-добре да си умрял!

А чете ли какво пише в статията преди да почнеш да пишеш ?

Тази статия е предназначена за западния зомбиран електорат. Където мислят, че украинските мъже се редят на опашки пред наборните центрове, а не че ги ловят като диви животни по празните украински улици. И където лъжат, че украинските жертви са 31 хиляди, а руските - вече милиони. Нищо, истината скоро ще излезе наяве !!! А аз се разплаках, като я прочетох ! Затова искам Булгаристан да помогне на УСрайна, като изпрати поне 180 депутата на помощ на "старите кучета" в Укрия, за да обърнат хода на сраженията там !!!

Войната между САЩ и Русия в Украйна, ще продължи до последния украинец.

Някои украински представители изчислиха, че средната възраст на украинския военнослужещ в момента е над 40 години, живота им е с продължителност от 5 до десет часа !!!

Ясно. До последния укрофашист.

Кръвопийците - евреите, които упраляват САЩ - искат млада кръв.

Те управляват не само САЩ, а в нашата разнебитена кочинка не се мешат много защото знаят че ние сами се унищожаваме.

Можете да ходите да ги питате младите кучета какво мислят лично, по цял ден се мотат из Южния парк...

Спокойно всички ще си дойдат от Европа в Украйна, ще се откажат от социалните помощи, ланците със злато , скъпите коли и лесните западни мъже. Ще дойдат в панелката (комуналка), ще облекат погребален костюм и ще гният в окопите. Оферта, която никои/никоя украинец не може да пренебрегне лесно. А да видим дали западняците са готови да газят в акита до колене, заради чужди интереси е въпрос на време. Евентуално ако се случи едвали ще е за дълго.

Украинската армия вече официално е най-субсидираната в света, даже по суседирана от Израелската и от Американската Армия,а нямат войници.....

кой ти каза че нямат войници ? Ако нямат войници Путкин щеше вече да е в Лвов Тва циганчето Костадинов ли та преметна че нямат войници ?

ама на вас тъпофилите, дето се мислите за еврофили и запдаофили не ви ли стана ясно, че Путин не иска да вземе Киев, и не иска да взема Украйна, защото Украйан сега е финасово бреме на Запада и най голямата анти реклама която може да бъде направена в вреда на запада и правена за последните 600 години

НЕ ТЕ СЛУША ГЛАВАТА! Разбери го най-после!

в недрата на хохландия имало заровени между 10 и 13 ТРИЛИОНА долара! Един от мастер-краварите си го каза оняден в прав текст... Така че... това не е спонсорство, както може би наивно си мислите, това е инвестиция!

“бизнес” начинание си носи финансовия риск, че може да не се случи. За украинците, които клъвнаха на дъртата вещица на поничките…. Няма как да не ни е жал за тях. Толкова млади хора са загинали заради кой, вие си знаете.

видях ги старите кучета, май са пратили на сам към България някви украинци стари кучета, бяха полу изтрезнели и единственото им забавление, беше да се бият, уж на игра и като се нарянт да плачат Болно, Болно, и в момента в който се по оправи пак налита на бойс приятелите си и пак се нараняват и пак налитат на Бой, бяха като в транс, тотално деградирали, като човешки същества, жилави, упорити, но единственото което забелязват е тяхната собствена болка в момента в който отмине пак налитат на Бой.

Укро-нацистите втора година удържат фронта с пет опикани БТРа на Тагаренко срещу 600 000 руска нацистка армия с 20 000 танка Значи Тагаренко ако бе дал на Зеленския и два три бугарски танка Т72 укрите щяха да пробият и фронта Да живей ВЪЗРАЖДАНЕ ! Гласувайте с бюлетина номер 25 !

до последния украинец , така каза Англосаксия и Чичо Сами. А Западна веропа е съучастник в затроването не елита на една нация, след година вече няма да има украинска нация и бъдеще за хората...... запада за пореден път нахърндри и излга глюпавите укриии......източи им кръвта за собвствените си интереси и заграбването на ресурсите им

ни стари, ни млади кучета ще има там...

Руският нацист и фашист беше в предаването на руската нацистка и ФАЩИСТКА - Симонян Симонян пита Сладков- ми защо руската армия не настъпва ? Сега лятото е момента Па Сладков и вика- Щото Рускат НАЦИСТКА армия може да настъпва само при съотношение 6 към 1. Демек 6 руски НАЦИСТА срещу един украйнски защитник. Па СИМОНЯН вика на Сладков - То при превъзходство 6/1 и ЗИМБАБВЕ може да настъпва

Казвах аз на майка ти дан' събира мар'рияла за теб от пода на чалготеката, ама не ме послуша и ей го на какво се пръкна....

да знаеш само че за НАТО съотношението за напдение и контра атака е 20 -25 към 1, ха ха ха ха имай превид кой е невестулаката и страхливеца

плоскоземецо... В момента НАИСТИНА ВАЖНОТО НЕЩО за руската армия е не да настъпва, а да "умиротвори" колкото се може повече хохли, използвайки удобните си и добре укрепени позиции! Когато хохлите свършат, руснаците ще могат да настъпват колкото си искат, и няма да има кой да ги спре! Второто много важно нещо е, че при съотношение 6:1 и гореописаната стратегия, руснаците изпълняват задачите си С МИНИМАЛНИ ЗАГУБИ, които в момента сигурно са 30:1 в "полза" на хохлите! По този начин, когато подлите и страхливи като мишки ОТАН-ци решат легално да се включат в играта, руската армия ще е запазила пълната си численост и боеспособност, но ще е натрупала и боен опит... Въобще - събитията от Ковида насам си е своеобразен ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ на решаващите да коментират и интерпретират информацията. Аз, примерно, с профан като тебе не бих общувал! Общувай само със себеподобни, дрънкайте си глупости и си повтаряйте постоянно едни и същи опорки, без да вложите грам мисъл в тях...

Тия статийки цяха да са смешни, ако действителността не беше толкова тъжна...

"Старите кучета", е колко да са стари бре, след като максимум за един месец и дават фира? Баси и статистиката, мили ми пидери....

щом са унищожили /ВСИЧКО/ излиза че 500 000 руска ФАШИСТКА армия се бие с НИКОЙ вече втора година и не настъпва Червената армия за това време дойде в СОФИЯ и измина 2500 километра от Москва като се биеше срещу 2 000 000 ВЕРМАХТ А ПУТКИН се бие трета година срещу НИКОЙ и е напреднал на 25 километра на запад от Авдеевка

така излява артик, не ви харесва- ама тва е положението

Винаги ме е кефело как разни розовобузести пендели и пухкави бели прасенца обясняват на телевизора какво, кога и как трябва в касапницата наречена война. Надъжват се по интернета, скандират като на фурболен мач, но и през им не им минава да рискуват собствените си дупета или да си нарушат комфорта на безсмисленото съществуване.

Старите кучета са при бачо бандера. Да му се радват. Руснаците унищожиха всичко де що имаше подготвено от натовските фашисти срещу Русия. Сега зеления клоун мобилизира насила всичко. Нацистите ловят обикновените хора по украйна като добитък.

щом са унищожили /ВСИЧКО/ излиза че 500 000 руска ФАШИСТКА армия се бие с НИКОЙ вече втора година и не настъпва Червената армия за това време дойде в СОФИЯ и измина 2500 километра от Москва като се биеше срещу 2 000 000 ВЕРМАХТ А ПУТКИН се бие трета година срещу НИКОЙ и е напреднал на 25 километра на запад от Авдеевка

Тази статия е предназначена за западния електорат. Където мислят, че украинските мъже се редят на опашки пред наборните центрове, а не ги ловят като диви животни по празните украински улици. И където мислят, че украинските жертви са 31 хиляди, а руските - вече милиони. Нищо, истината скоро ще излезе наяве.

Шибаните американци и западналите западняци така и не разбраха, че българите откъдето идват, те натам са тръгнали...към комунизъм, след като налагат забрани за истината от тази война, ще духат на путин чепа!!

Разплаках се, като го прочетох ! Затова искам България да помогне на Украйна и да изпрати поне 160 депутата на помощ на "старите кучета" в Украйна.

Форуми форуми но защо Макрон не изпрати французи в Украйна нали беше решил. А и нашите умни и красиви жълтопаветници защо дремете тук във форумите а не сте по влаковете и БТР ите на път за Украйна?

В момента там се избива "цвета" на нациите на две държави, за да може кремълското джудже да сбъдне мокрите си сънища.

Ще се радвам дори и в смърта си ако Русия употреби ядрено оръжие и унищожи Америка и цяла Западна Европа, които неиостово желаят смърта на руснаците! Слава на Русия!

кога ще почнат небинарните вносни кучета с меки цеви

Честит КУРБАН БАЙРЯМ на всички аркадаши !

Съчинена статия някакъв 50 годишен Бел другия старшина с позивна Заместника те ще борят руснаците които напредват бавно но вече са гушнали 800000 кв.километра нови територии.

Цялата площ на Украйна е 603 628 км², 7% от които са водни площи. Не знам за какви 800 000 кв. км говориш?

Съчинена статия някакъв 50 годишен Бел другия старшина с позивна Заместника те ще борят руснаците които напредват бавно но вече са гушнали 800000 кв.километра нови територии. За площта си прав

Старите кучета отдавна са при бандерата, сега пращат който хванат от улицата и дори 17 годишни момичета.

Миналата седмица Зеленски насилствено изпрати 30 000 затворници на фронта. Те ще се сражават на първа линия подстрекавани от заградителни отряди с картечници. При сегашната разходна норма от 1 500 до 2 000 безвъзвратни загуби за Зеленски, той ще има материал за месомелачката за 2 до 3 седмици, после ще му мислят как да изпращат жени и непълнолетни деца. Тяхната е лесна, те са като гайда, надувана от компресор, само си мърдат пръстите по команда от Запад.

А ти мислиш ли ,че ще се сражават ,а няма да полетят напред с бяла партенка на колче ?

И какво става сега...евреите които избиват безащитни палестинци, за тях няма съд и присъда, а за руснаците, които се бият за своя народ, има санкции и какво ли не....да ви еба и западната демокрация!

Само сиренето в капана е безплатно. Руснаците оставиха 300 млрд. на Запад с което си изплатиха външния дълг. От там насетне всекиму своето.

Наистина тъжно....живял съм там...накратко хубави хора, сърдечни...Навярно вече бяха....Набиха им в главите,че са нещо изключително,че братския американски народ никога няма да ги изостави, че ето ЕС ще ги приеме тутакси и вече ще си лежат на задниците....само да зачеркнат гадните руснаци в Незалежная Украина. Говоря за техните си руснаци, не тези на Путин. Ма това са близо половината украински граждани, руснаци по произход...да ги зачеркнат. По заповед на Щатите...с посредничеството на всички останали атлантически ценности. Е, вече им е ясно че са ги прецакали невъзвратимо...и сега никакви такива пропагандни статийки не вървят вече..илюзии...отишъл стареца да мре,пък вика и младежта за кефа на НАТО. А нас ни приспиват да им ходим на помощ..там..за кефа на предатели Тагаревци,Кирчовци, и прочие ...

Бре,свърши май месото в усрайна...Но за сметка на туй "евроатлантиците" и техните лакеи продължават да се дръвчат на Русия и наливат пари и оръжия на зеленясалия питек....Правят и "форуми" за мир,без да поканят и представител на една от страните в конфликта...НЕма такъв смЕх!

Тези нали имаха до преди няколко месеца само 30 000 загинали на фронта. Не виждам какъв им е проблема с желаещите на фронта, ако приемем думите им за верни и предположим, че само 35 000 до момента са загинали на фронта трябва да имат поне 1,5 милиона армия. Ама явно нещо не е вярно - мъжете са малко които са останали в Украйна а мъртвите и ранениете може и да гоням милион ама няма да разберем истината защото тогава политиците им ще трябва да поемат отговорност за това избиване на собственото им население.

С други думи - младите палета къде псовисаха, къде избягаха, останаха дъртите псета. А и те са на свършване... Ама слава кокайне, нали?

Зеленски е един нещастен диктатор, който в скоро време може би ще бъде и убит от самите украинци! Дори и американците няма да могат да го спасят този нещастен евреин!

Коментари - Ройтерс: "Старите кучета" в украинската армия имат нужда от подкрепата на млади бойци | Днес.dir.bg

Ройтерс: "Старите кучета" в украинската армия имат нужда от подкрепата на млади бойци

Украйна е притисната от необходимостта да набира още военнослужещи за бойните действия, които продължават вече 27 месеца, а желаещите са по-малко, отколкото в началото на руското настъпление

Обратно в новината

Коментари - Ройтерс: "Старите кучета" в украинската армия имат нужда от подкрепата на млади бойци | Днес.dir.bg

Коментари

при това безплатен-разпечатайте този призив на руски език и го пуснете в западните медии,в чиито страни няколкостотин хиляди украински "патриоти" бранят родината и свободата си,може пък и някой да се върже;)

България е на първо място в света по смъртност на населението с 16,6 промила още от 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000. От тогава България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата ни световна смъртност. Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България – демографската. Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., т.е. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис ІІІ. По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години. От 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Държавата престана да бъде партньор -корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот. Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност - първи, по сива икономика - първи, по скъпи кредити в ЕС - първи, по спад на трудова заетост -първи, по скъпа енергия - първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления.

КоРеспорндента на Гоитерс се опитва да легитимира пред запада отвличането на млади мъже от улиците в Украйна. Края на укрорайха е близо очевадно.

ДОКАЗАНО !!! Слава на Украйна.

С отвличания армия не се попълва. Зеленски да капитулира за да приключат сраженията и да не мрат повече хора,, да насрочи избори и следващия президент да върви на масата за преговори.

тогава Янукович що не се върне в Украйна и да почват преговорите ха ха ха ха ха

Ще минат поне 70г и на парада в Киев ще се кичат с медали ветераните от войната срещу световното зло- путлерофашизмъ.

Нали знаете, че ни ибът Алабамските негри !

149.200 и позывной "Волга". Иначе няма да си гледа внуците.

Reuters: Украйна не успя да постигне споразумение с притежателите на облигации за преструктуриране на международен дълг стойност 20 милиарда долара, който изтича през Август. Фашистите активно "побеждават" Русия и на икономическият фронт и не се нуждаят от МИР. Четете тук: https://www.reuters.com/markets/europe/ukraine-bondholder-group-unable-reach-deal-formal-20-bln-debt-talks-2024-06-17/

О, Украйна! осемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация

Ела да се гушкаме !

как лееекинко УКрайна утилизира бъдещите пенсионери. Много хитро. Тази идейка не са я измислили сами. На метрополията не са й нужни стари и болни, които не могат да работят на благото на "цивилизования свят'.

Генерал от "Ахмат" Алаудинов, предложи на украинските въоръжени сили "сирене в капан за мишки" край Харков. Ако основните украински части бъдат изтеглени в посока Харков в преследване на „безплатно сирене“, те ще бъдат унищожени. Това заяви командирът на специалните сили на Ахмат генерал-майор Апти Алаудинов. „Те имат Сирски, нека си мислят, че тук има безплатно сирене в капана за мишки“, каза той.

Да бе, кого ще излъжеш ако не го изловиш на улицата и не го затвориш като куче в багажника ? Кой ще предпочете вместо да си развява оная работа с мадамите, в най-добрия случай да гние с години в окопите под непрестанен обстрел или да си остане там завинаги или да се върне инвалид ? То се видя какво може перемогата ви и с това не можете подмами вече никого.

Един път усетили вкуса на свободата потомците на древните шумери по скоро ще загинат в битка отколкото отново да попаднат под властта на най ретроградната сила.

Никога не е по-добре да си умрял!

А чете ли какво пише в статията преди да почнеш да пишеш ?

Тази статия е предназначена за западния зомбиран електорат. Където мислят, че украинските мъже се редят на опашки пред наборните центрове, а не че ги ловят като диви животни по празните украински улици. И където лъжат, че украинските жертви са 31 хиляди, а руските - вече милиони. Нищо, истината скоро ще излезе наяве !!! А аз се разплаках, като я прочетох ! Затова искам Булгаристан да помогне на УСрайна, като изпрати поне 180 депутата на помощ на "старите кучета" в Укрия, за да обърнат хода на сраженията там !!!

Войната между САЩ и Русия в Украйна, ще продължи до последния украинец.

Някои украински представители изчислиха, че средната възраст на украинския военнослужещ в момента е над 40 години, живота им е с продължителност от 5 до десет часа !!!

Ясно. До последния укрофашист.

Кръвопийците - евреите, които упраляват САЩ - искат млада кръв.

Те управляват не само САЩ, а в нашата разнебитена кочинка не се мешат много защото знаят че ние сами се унищожаваме.

Можете да ходите да ги питате младите кучета какво мислят лично, по цял ден се мотат из Южния парк...

Спокойно всички ще си дойдат от Европа в Украйна, ще се откажат от социалните помощи, ланците със злато , скъпите коли и лесните западни мъже. Ще дойдат в панелката (комуналка), ще облекат погребален костюм и ще гният в окопите. Оферта, която никои/никоя украинец не може да пренебрегне лесно. А да видим дали западняците са готови да газят в акита до колене, заради чужди интереси е въпрос на време. Евентуално ако се случи едвали ще е за дълго.

Украинската армия вече официално е най-субсидираната в света, даже по суседирана от Израелската и от Американската Армия,а нямат войници.....

кой ти каза че нямат войници ? Ако нямат войници Путкин щеше вече да е в Лвов Тва циганчето Костадинов ли та преметна че нямат войници ?

ама на вас тъпофилите, дето се мислите за еврофили и запдаофили не ви ли стана ясно, че Путин не иска да вземе Киев, и не иска да взема Украйна, защото Украйан сега е финасово бреме на Запада и най голямата анти реклама която може да бъде направена в вреда на запада и правена за последните 600 години

НЕ ТЕ СЛУША ГЛАВАТА! Разбери го най-после!

в недрата на хохландия имало заровени между 10 и 13 ТРИЛИОНА долара! Един от мастер-краварите си го каза оняден в прав текст... Така че... това не е спонсорство, както може би наивно си мислите, това е инвестиция!

“бизнес” начинание си носи финансовия риск, че може да не се случи. За украинците, които клъвнаха на дъртата вещица на поничките…. Няма как да не ни е жал за тях. Толкова млади хора са загинали заради кой, вие си знаете.

видях ги старите кучета, май са пратили на сам към България някви украинци стари кучета, бяха полу изтрезнели и единственото им забавление, беше да се бият, уж на игра и като се нарянт да плачат Болно, Болно, и в момента в който се по оправи пак налита на бойс приятелите си и пак се нараняват и пак налитат на Бой, бяха като в транс, тотално деградирали, като човешки същества, жилави, упорити, но единственото което забелязват е тяхната собствена болка в момента в който отмине пак налитат на Бой.

Укро-нацистите втора година удържат фронта с пет опикани БТРа на Тагаренко срещу 600 000 руска нацистка армия с 20 000 танка Значи Тагаренко ако бе дал на Зеленския и два три бугарски танка Т72 укрите щяха да пробият и фронта Да живей ВЪЗРАЖДАНЕ ! Гласувайте с бюлетина номер 25 !

до последния украинец , така каза Англосаксия и Чичо Сами. А Западна веропа е съучастник в затроването не елита на една нация, след година вече няма да има украинска нация и бъдеще за хората...... запада за пореден път нахърндри и излга глюпавите укриии......източи им кръвта за собвствените си интереси и заграбването на ресурсите им

ни стари, ни млади кучета ще има там...

Руският нацист и фашист беше в предаването на руската нацистка и ФАЩИСТКА - Симонян Симонян пита Сладков- ми защо руската армия не настъпва ? Сега лятото е момента Па Сладков и вика- Щото Рускат НАЦИСТКА армия може да настъпва само при съотношение 6 към 1. Демек 6 руски НАЦИСТА срещу един украйнски защитник. Па СИМОНЯН вика на Сладков - То при превъзходство 6/1 и ЗИМБАБВЕ може да настъпва

Казвах аз на майка ти дан' събира мар'рияла за теб от пода на чалготеката, ама не ме послуша и ей го на какво се пръкна....

да знаеш само че за НАТО съотношението за напдение и контра атака е 20 -25 към 1, ха ха ха ха имай превид кой е невестулаката и страхливеца

плоскоземецо... В момента НАИСТИНА ВАЖНОТО НЕЩО за руската армия е не да настъпва, а да "умиротвори" колкото се може повече хохли, използвайки удобните си и добре укрепени позиции! Когато хохлите свършат, руснаците ще могат да настъпват колкото си искат, и няма да има кой да ги спре! Второто много важно нещо е, че при съотношение 6:1 и гореописаната стратегия, руснаците изпълняват задачите си С МИНИМАЛНИ ЗАГУБИ, които в момента сигурно са 30:1 в "полза" на хохлите! По този начин, когато подлите и страхливи като мишки ОТАН-ци решат легално да се включат в играта, руската армия ще е запазила пълната си численост и боеспособност, но ще е натрупала и боен опит... Въобще - събитията от Ковида насам си е своеобразен ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ на решаващите да коментират и интерпретират информацията. Аз, примерно, с профан като тебе не бих общувал! Общувай само със себеподобни, дрънкайте си глупости и си повтаряйте постоянно едни и същи опорки, без да вложите грам мисъл в тях...

Тия статийки цяха да са смешни, ако действителността не беше толкова тъжна...

"Старите кучета", е колко да са стари бре, след като максимум за един месец и дават фира? Баси и статистиката, мили ми пидери....

щом са унищожили /ВСИЧКО/ излиза че 500 000 руска ФАШИСТКА армия се бие с НИКОЙ вече втора година и не настъпва Червената армия за това време дойде в СОФИЯ и измина 2500 километра от Москва като се биеше срещу 2 000 000 ВЕРМАХТ А ПУТКИН се бие трета година срещу НИКОЙ и е напреднал на 25 километра на запад от Авдеевка

така излява артик, не ви харесва- ама тва е положението

Винаги ме е кефело как разни розовобузести пендели и пухкави бели прасенца обясняват на телевизора какво, кога и как трябва в касапницата наречена война. Надъжват се по интернета, скандират като на фурболен мач, но и през им не им минава да рискуват собствените си дупета или да си нарушат комфорта на безсмисленото съществуване.

Старите кучета са при бачо бандера. Да му се радват. Руснаците унищожиха всичко де що имаше подготвено от натовските фашисти срещу Русия. Сега зеления клоун мобилизира насила всичко. Нацистите ловят обикновените хора по украйна като добитък.

щом са унищожили /ВСИЧКО/ излиза че 500 000 руска ФАШИСТКА армия се бие с НИКОЙ вече втора година и не настъпва Червената армия за това време дойде в СОФИЯ и измина 2500 километра от Москва като се биеше срещу 2 000 000 ВЕРМАХТ А ПУТКИН се бие трета година срещу НИКОЙ и е напреднал на 25 километра на запад от Авдеевка

Тази статия е предназначена за западния електорат. Където мислят, че украинските мъже се редят на опашки пред наборните центрове, а не ги ловят като диви животни по празните украински улици. И където мислят, че украинските жертви са 31 хиляди, а руските - вече милиони. Нищо, истината скоро ще излезе наяве.

Шибаните американци и западналите западняци така и не разбраха, че българите откъдето идват, те натам са тръгнали...към комунизъм, след като налагат забрани за истината от тази война, ще духат на путин чепа!!

Разплаках се, като го прочетох ! Затова искам България да помогне на Украйна и да изпрати поне 160 депутата на помощ на "старите кучета" в Украйна.

Форуми форуми но защо Макрон не изпрати французи в Украйна нали беше решил. А и нашите умни и красиви жълтопаветници защо дремете тук във форумите а не сте по влаковете и БТР ите на път за Украйна?

В момента там се избива "цвета" на нациите на две държави, за да може кремълското джудже да сбъдне мокрите си сънища.

Ще се радвам дори и в смърта си ако Русия употреби ядрено оръжие и унищожи Америка и цяла Западна Европа, които неиостово желаят смърта на руснаците! Слава на Русия!

кога ще почнат небинарните вносни кучета с меки цеви

Честит КУРБАН БАЙРЯМ на всички аркадаши !

Съчинена статия някакъв 50 годишен Бел другия старшина с позивна Заместника те ще борят руснаците които напредват бавно но вече са гушнали 800000 кв.километра нови територии.

Цялата площ на Украйна е 603 628 км², 7% от които са водни площи. Не знам за какви 800 000 кв. км говориш?

Съчинена статия някакъв 50 годишен Бел другия старшина с позивна Заместника те ще борят руснаците които напредват бавно но вече са гушнали 800000 кв.километра нови територии. За площта си прав

Старите кучета отдавна са при бандерата, сега пращат който хванат от улицата и дори 17 годишни момичета.

Миналата седмица Зеленски насилствено изпрати 30 000 затворници на фронта. Те ще се сражават на първа линия подстрекавани от заградителни отряди с картечници. При сегашната разходна норма от 1 500 до 2 000 безвъзвратни загуби за Зеленски, той ще има материал за месомелачката за 2 до 3 седмици, после ще му мислят как да изпращат жени и непълнолетни деца. Тяхната е лесна, те са като гайда, надувана от компресор, само си мърдат пръстите по команда от Запад.

А ти мислиш ли ,че ще се сражават ,а няма да полетят напред с бяла партенка на колче ?

И какво става сега...евреите които избиват безащитни палестинци, за тях няма съд и присъда, а за руснаците, които се бият за своя народ, има санкции и какво ли не....да ви еба и западната демокрация!

Само сиренето в капана е безплатно. Руснаците оставиха 300 млрд. на Запад с което си изплатиха външния дълг. От там насетне всекиму своето.

Наистина тъжно....живял съм там...накратко хубави хора, сърдечни...Навярно вече бяха....Набиха им в главите,че са нещо изключително,че братския американски народ никога няма да ги изостави, че ето ЕС ще ги приеме тутакси и вече ще си лежат на задниците....само да зачеркнат гадните руснаци в Незалежная Украина. Говоря за техните си руснаци, не тези на Путин. Ма това са близо половината украински граждани, руснаци по произход...да ги зачеркнат. По заповед на Щатите...с посредничеството на всички останали атлантически ценности. Е, вече им е ясно че са ги прецакали невъзвратимо...и сега никакви такива пропагандни статийки не вървят вече..илюзии...отишъл стареца да мре,пък вика и младежта за кефа на НАТО. А нас ни приспиват да им ходим на помощ..там..за кефа на предатели Тагаревци,Кирчовци, и прочие ...

Бре,свърши май месото в усрайна...Но за сметка на туй "евроатлантиците" и техните лакеи продължават да се дръвчат на Русия и наливат пари и оръжия на зеленясалия питек....Правят и "форуми" за мир,без да поканят и представител на една от страните в конфликта...НЕма такъв смЕх!

Тези нали имаха до преди няколко месеца само 30 000 загинали на фронта. Не виждам какъв им е проблема с желаещите на фронта, ако приемем думите им за верни и предположим, че само 35 000 до момента са загинали на фронта трябва да имат поне 1,5 милиона армия. Ама явно нещо не е вярно - мъжете са малко които са останали в Украйна а мъртвите и ранениете може и да гоням милион ама няма да разберем истината защото тогава политиците им ще трябва да поемат отговорност за това избиване на собственото им население.

С други думи - младите палета къде псовисаха, къде избягаха, останаха дъртите псета. А и те са на свършване... Ама слава кокайне, нали?

Зеленски е един нещастен диктатор, който в скоро време може би ще бъде и убит от самите украинци! Дори и американците няма да могат да го спасят този нещастен евреин!