Коментари - Валери Симеонов: Премиерът ни е с доста лабилна психика | Днес.dir.bg

Валери Симеонов: Премиерът ни е с доста лабилна психика

„Имаме за министър-председател и лидер на най-голямата партия човек с доста лабилна психика. Това е моето мнение и то почива върху факти”, каза Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Премиерът ни е с доста лабилна психика | Днес.dir.bg

Коментари

СИМЕОНОВ и КАРАКАЧАНОВ! ДВУЛИЧНИЦИ СТЕ ВИЕ и ПРЕДАТЕЛИ! Служители на Анкара и Москва! 23 Ноември 2016 Четин Казак: ДПС допринесе осезаемо за избора на ген. Румен Радев "ДПС допринесе осезаемо за победата на ген. Румен Радев на втория тур на президентските избори. По думите на депутата генералът е получил огромна подкрепа от избирателите на ДПС." 14 Ноември 2016 19:16 "Гласоподавателите на ДПС са се съобразили с партийния призив и 79% от тях са гласували за Радев. За Румен Радев са пуснали бюлетина и огромна част от симпатизантите на Патриотичния фронт 71%." Понедельник, 14 ноября 2016 "Очередная геополитическая победа Путина: Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов" 14 Ноября 2016 "Россия вернулась в Юго-Восточную Европу. На президентских выборах в Болгарии и Молдавии победили пророссийские кандидаты"

СКРИЙТЕ СЕ БЕ КОМУНИСТИ ПРОДАЖНИ! НИКАКВИ ПАТРИОТИ НЕ СТЕ! ВИЕ СТЕ ТУРСКИ СЛУЖИТЕЛИ НА КРЕМЪЛ! ВИЕ ПРЕДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ на АНКАРА и МОСКВА и ЗА ТОВА НЯМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО с ПРОДАЖНИЦИ като вас! 14.11.2016 19:16 "Гласоподавателите на ДПС са се съобразили с партийния призив и 79% от тях са гласували за Радев. За Румен Радев са пуснали бюлетина и огромна част от симпатизантите на Патриотичния фронт 71%."

БОРИСОВ ПРЕДПОЧИТА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ,ДОКАТО ИМА ВСЕ ОЩЕ НЯКАКВИ НАРОДНИ"СИМПАТИИ"КЪМ ПРОДАЖНАТА МУ ПОЛИТИКА!!!НО СЪЩО ТАКА ИСКА САМО ТОЙ ДА УПРАВЛЯВА!!!НА ПРЕДСРОЧНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ,МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОУЧВАНИЯ СА ГО ПОДВЕЛИ!!!ДАНО ДА СЪМ ПРАВ!!!

Тези т.н. "патриоти", заедно с хулигана Сидеров (ако си спомняте, беше финансиран от Москва и във война с другите двама!), драпат като "невидели" да стъпят в МС... Усещат го като последен шанс за популистката им безпринципна коалиция. "Да , ама не!" Страх ги е, че при нови избори, вероятно са аут от НС. Аман от амбициозни случайници, като тези и Радан Кънев...

Страх лозе пази... В най - новата си история сме нямали по - нерешителен и недържащ на думата си премиер - министър от Бистришкото Коте...

ПАТРИОТИТЕ ЩЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕТ НО ЗА РЕФОРМАТОРИТЕ Е МНОГО СЪМНИТЕЛНО

БРЮКСЕЛСКИ КАПАН ЗА ВСЕКИ КОЙТО СЕ УСМИЛЯВА ДА ДЕТРОНИРА МАРИОНЕТКАТА ИМ -БОРИСОВ .БОРИСОВ ОТДАВНА Е ПРОДАЛ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БРЮКСЕЛ ,ТАКА БЕШЕ НАПРАВИЛ И ТАТО С РУСИЯ ,РАЗЛИКАТА Е ЧЕ ОТ РУСИЯ ОЦЕЛЯХМЕ А ОТ БРЮКСЕЛ Е СИГОРНО ИЗЧЕЗВАНЕ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА

Брюкселската банда вече разцепи Европа на "вишеградска четворка", "шведска тройка", "Балканска двойка" и BREXIT. На "локомотива" Германия й беше подадена смъртоносна араПска залъгалка, а във Франция арабите ще завземат много бързо цялата власт и тя ще стане шериатска джамахирия. Такова е "отмъщението" на мъртвия и обезчестен, Муамар Кадафи.

Неграмотен тъпак!

Е , да , само където му предлагат премиерското кресло и кресла за некадърните му министри :) Пусти кокъл , не се изтърва . Какво ли не направиха , за да останат още 2 гд в този парламен , защото за следващият , не се знае дали ще се класират .

БОРИСОВ СИ Е ПРОДАЛ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА ЕВРОЛИБЕРАСТИТЕ И Е НА ДИСТАНЦИОНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ БРЮКСЕЛ,СМЕТКИТЕ КОИТО СИ ПРАВИ Е ЧЕ НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН НЕГО НЯМА ДА ПОЛУЧИ ПАРИ ОТ БРЮКСЕЛ .

А от Русия какво ще получиш ?

"Млякото" от кравата ЕС, скоро ще секне (2020 година). За това "Бягащият Бойко" граби от евроГейските фондове що може, защото далаверата с министърпредседателския стол увяхва, като препикан от Слави Трифонов гербер.

Брюксел не иска крайно дясно правителство . Бареков го каза . Какво се чудят тези тъпунгери ?

Най-после някой публично да докосне божествената психика на "Боко" и да изкаже съмнение в редовността й. Сега остава да звънне и в Курило ... Само едно не харесах у Радев - че смята Борисов за държавник. Поне така каза ... И си спомних за Юлияна Плевнелиева и написаното от нея през 2010 г.: "Трябва ни бойкомет, не бойкометър! Да го запратим през девет планини в десета и завалийките, да се оправят".

Патриотите ЗАБРАВИХА ЛИ ЗА мигрантите и ПРОТЕСТИТЕ? ХАЙДЕ, ДА РАЗВЕЯТ свастиките си и ДА УНИЩОЖИМ мигрантите, това е ВАША ПРИОРИТЕТНА ЗАДАЧА ПАРТРИОТИииии, не се Е*АВАЙТЕ и не се РАЗСЕЙВАЙТЕ от ГЛАВНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!! ВЪН НА МИГРАНТИТЕ до последен ВАМПИР, вън от Б-я!

МИГРАНТИТЕ - ЕМИГРАНТИТЕ са "патерица", която да накара българите да прочетат резолюцията на тайния конгрес на WJC (World Jewish Congress - Световния еврейски конгрес) проведен тайно през 1988 година в Москва, за "ПРОГРАМА СИ ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД". Две години по късно, в изпълнение на тази резолюция Андрей Карлович Луканов прокара икономическата "Програма на Ричард Ран и Роналд Ът" ... за което му действие скоропостижно Свети Петър си го прибра, като вересия. Нека душманите ни се сеферясат, защото ги очаква същата участ. Няма да бъдат убити, а направо ще бъдат телепортирани по други планети из галактиката "Млечен път" или п си майна.

Крясная лейка, имате реплика от мен , дано я прочетете!

Нещастни измислени патриоти от дс-престанете да плюете Борисов.В няколко интервюта каракачанов каза че предишни правителства са му предлагали да бъде вътрешен министър но той е отказал.Разбира се че ще откаже много лесно е да лаеш отстрани и з мандата да бъде в нс т.е в санаториум.Седнете си на дебелите задници и не поставяйте диагнози на борисов.Не забравяйте че всичко на този свят се връща.

Да се назначи служебно правителство за следващите няколко години.Вероятно по-малко ще краде и ако е от специалисти в съответните области,ще управлява по-добре.Досега какво е -избират си свои послушковци без подготовка и квалификация само да пускат държавни пари към личните си фирми.

Абе, що всички са луднали по въпроса какво правителство червения летец, да назначава. Така наречените "патриоти" и Велизар Енчев не можаха да обединят пенсионерите, но пенсионера летец ще ни обедини ... в "отвъдното". Плановете на чифутите да ни изтребят [конгресът на WJC (World Jewish Congress = Световния еврейски конгрес) проведен тайно през 1988 година в Москва и неговата единствена резолюцията: "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД"] ще свършат едва когато ни изтребят. ОБАЧЕ! Господ българина е скроил такава "шапка" на душманите ни, че те 26 хиляди години ще се прераждат и умират, белким до тогава да се сеферясат. Сега, атеизмът-ОСНОВНАТА СВЕТОВНА РЕЛИГИЯ, всички ни е зомбирала. Единствено една малка част от Човечеството са ИЗБРАНИ, за да влязат в "ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО". А всички бяхме ПРИЗВАНИ ... и все още имаме шанс (до края на идващата година) ... да "хванем" последния звездолет за към Рая.

Докато летиш между небето и земята и от време на време се гмуркаш в океана,някой трябва да сее,да жъне,да мели,да меси,да пече и да те храни,като кацнеш на земята.Евреите не ги мисли,Господ още по-малко-той си знае работата

АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ...... БЪЛГАРИЯ е единствената държава , членка на ЕС , ДНЕС ПО-БЕДНА от момента на приемането си в съюза. ГАРАНТИРАНО от "управленията" ШМЕНТИ КАПЕЛИ ! Разбирай ОПГ ГРОБ!

Като ги гледам започвам да си мисля че пак ще гласувам за Бойко, колкото и да не искам. Както казват Бог наказал българите с политици. Да избират и да плачат. Пак да избират и пак да плачат,. Съдба

"Който другиму гроб копае, попада сам той в него". Луканов си "плати", за РАН'ЪТ. От 2009 година, Бойко Борисов е отговорен за провеждания геноцид над БЪЛГАРИТЕ, изпълнение на московската ционистка "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД". Как мислите, Бай Ставри от ЦСЗ ще прости на Бай Хуй греховете?!

Ако тези двамата (+Сидеров) ще ни управляват по-добре закривайте държавата.

А по какво ще познаете реформаторските и ГРОБарските тролове ? Неадекватни съждения. Лъжи. Неграмотност. Политическа и пошла реклама на либералните ценности. Кой не скача е червен,нали ? Който е против ИДИЛ е руски трол,нали ? Който не иска бежанци е атакист,нали ? Който се пали от глад и бедност е агент на КГБ,нали ? Вижда ви се краят.....

И сега как ще изпълним 4-5 пируета:)

То тоя си критикува и преди есента на 2014, после България видя в какво се превърнаха критиките :)

Радан Кънев: Бай Хой, Булката беглец и т.н. Валери Симеонов: Бойко Борисов е луд. Представете си какъв е Тиквата, щом всички от жалката му коалицийка говорят така за него.

Е , да , само където му предлагат премиерското кресло и кресла за некадърните му министри :) Пусти кокъл , не се изтърва . Какво ли не направиха , за да останат още 2 гд в този парламен , защото за следващият , не се знае дали ще се класират .

ГЕРБ имат право да откажат да подкрепят всяко правителство по всяко време. А "Патриотите" да им се сърдят. Но след като искат да напряват правителство трябва с политики и платформа да съберат подкрепа в Парламента. Никой не трябва да им я дава само за да има някакво правителство което всеки момент може да падне, нито ГЕРБ, нито БСП. Не искам ново правителство, което да е повторение на Сергей Станишевото или Пламен Орешарсковото. В този случай по-добре избори.

И каква е разликата между Съсела и Тиквата? Единият няма един работен ден, другия има много работни дни.. като мутра и престъпник. Вземи единия, па удари другия!

тия тримата псевдопатриоти са срам и позор за всички вас истинските Българи с чийто подлъгани гласове се настаниха удобно в парламента

Колко е дългът на ГРОБ от 40 милиарда? Нека си представим. Една банкнота от 10 лв е дълга 12,6см. 20 милиарда заеми на ГРОБ (с лихвите 40 милиарда) прави 25,2 милиона километра, ако ги подредим в една линия по дължина. Тоест с тези пари ще обиколим Земята 25200 / 36 = 700 ПЪТИ!!! С лихвите = 1400 ПЪТИ!!!!! По обща площ тези банкноти представляват 88.2 кв. см * 40 милиарда = 352800000 кв. м. = 352800 декара! Площта на България е 111 хил. кв. км. Тоест можем да покрием с банкноти десетолевки площта на 0,34% от цялата територия на страната! Площта на София град е 492 кв. km = 492000 декара. Тоест с тези 40 милиарда, които ГРОБ ни погреба, можехме да покрием плътно с десетолевки 72% от София град! Ако подредим тези банкноти не по дължина или ширина, а по височина, в плътни пачки, общата пачка ще е дълга 800 километра! От София - до морето и обратно! Или от София, през Босфора, та почти до Анкара!!!!! И това всичко е откраднато от ГРОБКПФ+ДПСДСБДЦ+АБВ само за 2 години!!!! Следващия път, когато от ГРОБ, Горанов или Мутронаркотрафикантът ви кажат, че нямало пари, помислете си пак! И гласувайте с камъни, павета и калашници, както прецените. Ако построяването на един апартамент струва 150 евро на кв. м. (но от маржа го вдигат до 600-1000-2000 евро на кв. м.) 100 кв м. ще струва 15000 евро. С 40 милиарда могат да се построят 1 милион 333 хиляди 333 апартамента!!! Чисто нови!!!! 100 кв м. !! Ако Гробът на Бойко Борисов е 1м широк и 2м дълъг, тоест имаме 2 кв. м. площ, с 226 банкноти ще покрием гробът с един слой. С 40 милиона пачки ще направим 177000 реда, всеки ред е 1,5 см висок, колкото е дебела пачката. Тоест височината на парите, които ще подредим в гроба му ще бъде небостъргач с 2646 метра височина, колкото 882 етажен блок, 5 пъти повече от ТВ кула Останкино.

Нашите внедрени агенти добре действат - обединени и нахални. Балонът ни, напомпан с финикийски знаци отвън, доста се е понадул и трябва да внимаваме да не се спука. Че ще се спука - ще се спука, но ние пак ще се внедряваме поединично. Напред патриоти-ченгесари!

е поръчала на Путин да изпрати на Будю Мутрев Тиквов чисто нова бронирана ЛАДА-НИВА.

И Валерчо иска да се облаже. Преди Бойко по различно ли беше, получавала съм 2,5 долара на месец

Хе очаквах Валери след всичката му деликатна политика с ГЕРБ да излезе такъв късоглед глупендер и да започне да плюе срещу Боко на основата на факти. Той познава ли фактите изобщо? Познава върха на айсберга, както повечето тук в този форум дето плюят или в ляво или в дясно. Всеки който го прави е кухавел и не разбира истинската причина защо ББ и ГЕРБ се върти като ущипана мома и ту прави обещания, ту се отказва от тях. Ами не виждатели, че те действат под свирката на Баба Меца? И за това искат и 0 лева субсидии за партиите, защото веднага ще ги получат отвън : не им пука от тях. Всичко е опечено, само да се слуша Баба Меца която се е изпонасрала сега малко ...

Давайте минусите - чакам ги. Още едно свидетелство че в този форум се подвизават само партийни делегати. Явно и алтернативите са тъпи за това което им се полага да правят по волята на народа. И патриотите не са си показали носа извън страната вкупом да потърсят разбиране...

За съжаление, повечето идеи на ''патриотите'' са радост само за примитивни идиоти тип ''Динко'' и подобни..Ще застреляме бежанците, ще вдигнем доходите, ще оградим цяла България с дувари, ще връщаме казармата...И подобни тъпизми

Лудо и младо китка здравец ме дари, ладо ле, ладо, още в зори. В шарени стомни той водата ми напи, та да ме помни даже като спи. Тъпан бие гайда, гайда ручи...

За следващия си премиерски мандат Тиквата щял да поръча на Путин да му изпрати една бронирана Лада-Нива. Бързо линейката!!!

Жалко е , но ПРЕДАТЕЛИТЕ СА ПФ, които предадоха на комунистите да ВНЕДРЯТ един руски АГЕНТ - "решетников" в Б-я и с ваша помощ си имаме Президент - АГЕНТ??? ВЪН НА ВСИЧКИ политици от Б-я, народа е ГЛАСУВАЛ НА РЕФЕРЕНДУМ и НЕ ИСКА НИТО ЕДНА ПРОДАЖНА, ДАЛАВЕРАДЖИЙСКА МУТРА от сегашните !!! МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, това е!

Това с тоя Решетников определено е нова опорна точка на соросоидната тролска сган, нали?

Вместо да ръсиш тъпотии, по-добре чуй интервюто с това руско ченге!

Политиката на Брюксел спрямо колонии като България е, да подкрепя компрадорската класа от предатели и купени слуги, в случая мафията на Гроб и да мачка всякакви патриотични, крайнолеви и крайнодесни формации, които не се подават на техния диктат.

с който отново се е декезирала СИКаджийската мутра говори повече от всичко. Настъпват интересни времена!!! Имайте търпение!!!

Що бе Вальо? Ще ти свърши лапачката на еФтини кИфтета ли?

Шкембе войвода пукнал за вода иска да е премиер..ха.ха голям майтап ...че го подкрепят и всите путеноидеоти ....нали си е агент ИВАН

Ходи се еб... на околовръстното, ма краварска кучко.

Русенски "македонец" от ДС. От 26 години прави безпринципни коалиции с всеки за да се докопа до власт....А парите за това ги открадна с измама и побой над възрастни хора/членове на ВМРО от преди 1944 г./

ламтежа за власт им изяде главите на измамните патриотари - отцепродавци , ще предадат и майчиното си мляко за да се докопат да кокала , родоотстъпници и мерзавци .

Оставете Р.Радев да встъпи в длъжност и да поработи 100 дни и тогава го критикувате.Сегашните са национални предатели като си гласуваха 11лв.субсидии и не се съобразиха с волята на народа!

Звучи несериозно от устата на един долен ляв пед.л

Наскоро четох едно проучване - кои са феновете на герб и боко тиквата и трябва да ви кажа ,че отговаря на 100 процента истина . А ето го и него - ЗА ГЕРБ И БОЙКО ГЛАСУВАТ ПРЕДИМНО НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ДС И БКП , БИВШИ ДС КАДРИ- ДЪЩЕРИТЕ , СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ - ВСЕ НА ХРАНИЛКА В БИВШЕТО БКП - АМА СЛУГИНАЖА И УТАЙКАТА В БКП , ЧАСТ ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ , ЧИНОВНИЦИ , ЗАСТАРЯВАЩИ НЕЗАДОВОЛЕНИ ЖЕНКИ , СЪНУВАЩИ РОЗОВИ СЪНИЩА С БОКО ТИКВАТА , ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ПРЕЗ 90- ТЕ ГОДИНИ ДА СТАНАТ МУТРЕСИ , ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ , СИЛИКОНКИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ КАЛИНКИ , НАЗНАЧЕНИ ОТ БОЙКО НА СЛАДКИ СЛУЖБИЦИ . Ето това е електората на герб - простолюдие и чалга

Нямаше да пиша ако не те познавах. Ако всички са като теб изритани мазни педераси, които избиват комплекса си във форумите нещата вече са плачевни.

поддържниците на герб са утаилата на бкп,а поддурзниците на бсп са елита на бкп!!! честито и много щастие в комунистическя кенеф наречен булгаристан

Упражнението на всички партии е едно и също - плюй по Борисов, печели точки. Щеше да е интересно, ако и преди Борисов, упражнението не беше точно същото. СДС дойде на власт, плюейки БКП. БСП си върна властта, плюейки СДС. Царя и Борисов плюеха всички останали. Преди тези всички, комунистите дойдоха на власт, плюейки капитализма. Избираме партия и чак след това научаваме с какво ще се занимава тя и какви мерки ще направи. Не предварително! Не еднократно! "Само знаеме и можеме и щеме иден друг злобно да се ядеме"

Ами че то това за което говориш си е факт още от турското робство бе човек. Че то за това тази нация НИКОГА няма да се обедини. Но да ти кажа и Баце сам си е виновен, така че хак му е!

Не съм седнала да го жаля. Единственото, което ме отвращава повече от Борисов са Румен Овчаров, Гоце, Нинова, Доган, Костов, Сидеров и сие. Но само такива ще получаваме, докато не разберем, че не те управляват, а ние ги избираме, за да направят нещо КОНКРЕТНО.

Лейка, в твърденията Ви има много неистини. 1. При демократична избирателна с-ма кандидатите издигат алтернативни програми, които естествено включват критика на управляващите, ако има резон за това. 2. Критики няма при диктатурите, вкл. червените, там няма и опоненти- единодушието е 99.99% ! 3. СДС не беше автентичен, а дело на ченгетата от ДС, които бяха отлюспвани един след друг, щом решат да ги осветлят шефовете им - кукловоди. 4.Царят и Борисов "плюят"приоритетно демократите, а с комунистите царят/ДС/ управлява ,а ГЕРБ се обяви за центристка партия, приютяваща всички мераклии от ляво и от дясно. 5. Комунистическите режими, с малки изключения, се налагат чрез въоръжени революции и преврати, вкл. и у нас. 6.Избира се партия по програма, която у нас не е задължителен обществен д-р, а набор от цинични лозунги за светло, неясно бъдеще, чиято единствена цел е да се декламира на предизборни срещи! ТАКА Е ПРИ ПОСТКОМУНИЗъМА В БЪЛГАРИЯ , ДРУГАРЮ!

Абе Валери, бе скатаджиьо, довчера подкрепяха Баце, но като видяхте, че канчето ви ще остане празно - бил с лабилна психика Баце. Това е вярно по принцип, но защо подлоги жалки, прозряхте тази истина едва днес???? Или искате власт, без значение, кой ще ви овласти! Срамувам се от вас!

Премиерът в оставка е проста престъпна мутра, а Винкела е лаком, още по прост селяндур. Да не обсъждаме агента на ДС Каракачанов, нито любителя на кока Сидеров. Всичките на боклука на историята и да не ги виждаме повече.

На тези избори наказахме личността Боко Умния, а на следващите - партията ГЕРБ. хе-хе

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ министър председател на Република България или пък недай Боже президент-следващ прецидент.

От ПФ само обещават големи пенсии, а Барека раздаваше действително кебапета и бира. Ако замени бирата с червено вино , защото сега е студено трябва да се гласува за него , но нека остави кебапчетата, може и свински ребърца - защото е зима. Той е истинският патриот - той мисли за гладния българин. Нека има бира , червено вино , кебапчета и т.н. Никой не трябва да работи и без това ще се получават добри пенсии , даже и без стаж.

jingiby

Премиерът в оставка е психопат. Това е публична тайна от години.

НЯМА КАК ДА НЕ СИ ГО ПРИЗНАЕТЕ, ЧЕ БОРИСОВ Е НАЙ-ОБИЧНИЯ И НАЙ-МРАЗЕНИЯ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ. И ВСЯКО СЪБИТИЕ В МЕДИИТЕ СЪБИРА ХИЛЯДИ КОМЕНРИ, С КОЕТО ДЕМОНСТРИРАТЕ, ЧЕ ТОЙ Е НАЙ-ВАЖНИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА БЛЕДИ СЕНКИ НА НЕВЗРАЧНИ ХОРА. И ВСИЧКИ СТЕ СЪГЛАСНИ, ЧЕ МАФИЯТА Е ЗАЛЯЛА БЪЛГРИЯ, НО СЪЩО КАЗВАТЕ, ЧЕ НАРОДА НЕ Е СЛЯП И Е ПО-СИЛЕН ОТ МАФИЯТА. Е ЗА ДА ГО ИЗБИРА НАРОДА 10 ПОРЕДНИ ПЪТИ, ПОМИСЛЕТЕ СИ ОТ КОЯ СТРАН СТЕ. БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ.

Точно затова БГ е последна в ЕС и изостава при това. Защото точно посредствени хорица като Боко, Цвъки, Дончев. Л. Павлова, Горанов и мн. други са първи цигулки. Нали е ясно, че музиката е грозна работа, а Румъния е далеч, далеч напред. Пък у нас Кунева казва как ще борим корупцията законно и хуманно, а румунците хвърчат напред.

ПРОСТО ЩЕ КАЖА,ЧЕ ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!!! И ДА СЕ НАДЯВАМЕ,ЧЕ никога повече НЯМА ДА ГО ИЗБЕРАТ ТОВА НЕЩО!!!

Коментари - Валери Симеонов: Премиерът ни е с доста лабилна психика | Днес.dir.bg

Валери Симеонов: Премиерът ни е с доста лабилна психика

„Имаме за министър-председател и лидер на най-голямата партия човек с доста лабилна психика. Това е моето мнение и то почива върху факти”, каза Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Премиерът ни е с доста лабилна психика | Днес.dir.bg

Коментари

СИМЕОНОВ и КАРАКАЧАНОВ! ДВУЛИЧНИЦИ СТЕ ВИЕ и ПРЕДАТЕЛИ! Служители на Анкара и Москва! 23 Ноември 2016 Четин Казак: ДПС допринесе осезаемо за избора на ген. Румен Радев "ДПС допринесе осезаемо за победата на ген. Румен Радев на втория тур на президентските избори. По думите на депутата генералът е получил огромна подкрепа от избирателите на ДПС." 14 Ноември 2016 19:16 "Гласоподавателите на ДПС са се съобразили с партийния призив и 79% от тях са гласували за Радев. За Румен Радев са пуснали бюлетина и огромна част от симпатизантите на Патриотичния фронт 71%." Понедельник, 14 ноября 2016 "Очередная геополитическая победа Путина: Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов" 14 Ноября 2016 "Россия вернулась в Юго-Восточную Европу. На президентских выборах в Болгарии и Молдавии победили пророссийские кандидаты"

СКРИЙТЕ СЕ БЕ КОМУНИСТИ ПРОДАЖНИ! НИКАКВИ ПАТРИОТИ НЕ СТЕ! ВИЕ СТЕ ТУРСКИ СЛУЖИТЕЛИ НА КРЕМЪЛ! ВИЕ ПРЕДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ на АНКАРА и МОСКВА и ЗА ТОВА НЯМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО с ПРОДАЖНИЦИ като вас! 14.11.2016 19:16 "Гласоподавателите на ДПС са се съобразили с партийния призив и 79% от тях са гласували за Радев. За Румен Радев са пуснали бюлетина и огромна част от симпатизантите на Патриотичния фронт 71%."

БОРИСОВ ПРЕДПОЧИТА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ,ДОКАТО ИМА ВСЕ ОЩЕ НЯКАКВИ НАРОДНИ"СИМПАТИИ"КЪМ ПРОДАЖНАТА МУ ПОЛИТИКА!!!НО СЪЩО ТАКА ИСКА САМО ТОЙ ДА УПРАВЛЯВА!!!НА ПРЕДСРОЧНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ,МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОУЧВАНИЯ СА ГО ПОДВЕЛИ!!!ДАНО ДА СЪМ ПРАВ!!!

Тези т.н. "патриоти", заедно с хулигана Сидеров (ако си спомняте, беше финансиран от Москва и във война с другите двама!), драпат като "невидели" да стъпят в МС... Усещат го като последен шанс за популистката им безпринципна коалиция. "Да , ама не!" Страх ги е, че при нови избори, вероятно са аут от НС. Аман от амбициозни случайници, като тези и Радан Кънев...

Страх лозе пази... В най - новата си история сме нямали по - нерешителен и недържащ на думата си премиер - министър от Бистришкото Коте...

ПАТРИОТИТЕ ЩЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕТ НО ЗА РЕФОРМАТОРИТЕ Е МНОГО СЪМНИТЕЛНО

БРЮКСЕЛСКИ КАПАН ЗА ВСЕКИ КОЙТО СЕ УСМИЛЯВА ДА ДЕТРОНИРА МАРИОНЕТКАТА ИМ -БОРИСОВ .БОРИСОВ ОТДАВНА Е ПРОДАЛ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БРЮКСЕЛ ,ТАКА БЕШЕ НАПРАВИЛ И ТАТО С РУСИЯ ,РАЗЛИКАТА Е ЧЕ ОТ РУСИЯ ОЦЕЛЯХМЕ А ОТ БРЮКСЕЛ Е СИГОРНО ИЗЧЕЗВАНЕ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА

Брюкселската банда вече разцепи Европа на "вишеградска четворка", "шведска тройка", "Балканска двойка" и BREXIT. На "локомотива" Германия й беше подадена смъртоносна араПска залъгалка, а във Франция арабите ще завземат много бързо цялата власт и тя ще стане шериатска джамахирия. Такова е "отмъщението" на мъртвия и обезчестен, Муамар Кадафи.

Неграмотен тъпак!

Е , да , само където му предлагат премиерското кресло и кресла за некадърните му министри :) Пусти кокъл , не се изтърва . Какво ли не направиха , за да останат още 2 гд в този парламен , защото за следващият , не се знае дали ще се класират .

БОРИСОВ СИ Е ПРОДАЛ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА ЕВРОЛИБЕРАСТИТЕ И Е НА ДИСТАНЦИОНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ БРЮКСЕЛ,СМЕТКИТЕ КОИТО СИ ПРАВИ Е ЧЕ НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН НЕГО НЯМА ДА ПОЛУЧИ ПАРИ ОТ БРЮКСЕЛ .

А от Русия какво ще получиш ?

"Млякото" от кравата ЕС, скоро ще секне (2020 година). За това "Бягащият Бойко" граби от евроГейските фондове що може, защото далаверата с министърпредседателския стол увяхва, като препикан от Слави Трифонов гербер.

Брюксел не иска крайно дясно правителство . Бареков го каза . Какво се чудят тези тъпунгери ?

Най-после някой публично да докосне божествената психика на "Боко" и да изкаже съмнение в редовността й. Сега остава да звънне и в Курило ... Само едно не харесах у Радев - че смята Борисов за държавник. Поне така каза ... И си спомних за Юлияна Плевнелиева и написаното от нея през 2010 г.: "Трябва ни бойкомет, не бойкометър! Да го запратим през девет планини в десета и завалийките, да се оправят".

Патриотите ЗАБРАВИХА ЛИ ЗА мигрантите и ПРОТЕСТИТЕ? ХАЙДЕ, ДА РАЗВЕЯТ свастиките си и ДА УНИЩОЖИМ мигрантите, това е ВАША ПРИОРИТЕТНА ЗАДАЧА ПАРТРИОТИииии, не се Е*АВАЙТЕ и не се РАЗСЕЙВАЙТЕ от ГЛАВНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!! ВЪН НА МИГРАНТИТЕ до последен ВАМПИР, вън от Б-я!

МИГРАНТИТЕ - ЕМИГРАНТИТЕ са "патерица", която да накара българите да прочетат резолюцията на тайния конгрес на WJC (World Jewish Congress - Световния еврейски конгрес) проведен тайно през 1988 година в Москва, за "ПРОГРАМА СИ ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД". Две години по късно, в изпълнение на тази резолюция Андрей Карлович Луканов прокара икономическата "Програма на Ричард Ран и Роналд Ът" ... за което му действие скоропостижно Свети Петър си го прибра, като вересия. Нека душманите ни се сеферясат, защото ги очаква същата участ. Няма да бъдат убити, а направо ще бъдат телепортирани по други планети из галактиката "Млечен път" или п си майна.

Крясная лейка, имате реплика от мен , дано я прочетете!

Нещастни измислени патриоти от дс-престанете да плюете Борисов.В няколко интервюта каракачанов каза че предишни правителства са му предлагали да бъде вътрешен министър но той е отказал.Разбира се че ще откаже много лесно е да лаеш отстрани и з мандата да бъде в нс т.е в санаториум.Седнете си на дебелите задници и не поставяйте диагнози на борисов.Не забравяйте че всичко на този свят се връща.

Да се назначи служебно правителство за следващите няколко години.Вероятно по-малко ще краде и ако е от специалисти в съответните области,ще управлява по-добре.Досега какво е -избират си свои послушковци без подготовка и квалификация само да пускат държавни пари към личните си фирми.

Абе, що всички са луднали по въпроса какво правителство червения летец, да назначава. Така наречените "патриоти" и Велизар Енчев не можаха да обединят пенсионерите, но пенсионера летец ще ни обедини ... в "отвъдното". Плановете на чифутите да ни изтребят [конгресът на WJC (World Jewish Congress = Световния еврейски конгрес) проведен тайно през 1988 година в Москва и неговата единствена резолюцията: "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД"] ще свършат едва когато ни изтребят. ОБАЧЕ! Господ българина е скроил такава "шапка" на душманите ни, че те 26 хиляди години ще се прераждат и умират, белким до тогава да се сеферясат. Сега, атеизмът-ОСНОВНАТА СВЕТОВНА РЕЛИГИЯ, всички ни е зомбирала. Единствено една малка част от Човечеството са ИЗБРАНИ, за да влязат в "ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО". А всички бяхме ПРИЗВАНИ ... и все още имаме шанс (до края на идващата година) ... да "хванем" последния звездолет за към Рая.

Докато летиш между небето и земята и от време на време се гмуркаш в океана,някой трябва да сее,да жъне,да мели,да меси,да пече и да те храни,като кацнеш на земята.Евреите не ги мисли,Господ още по-малко-той си знае работата

АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ...... БЪЛГАРИЯ е единствената държава , членка на ЕС , ДНЕС ПО-БЕДНА от момента на приемането си в съюза. ГАРАНТИРАНО от "управленията" ШМЕНТИ КАПЕЛИ ! Разбирай ОПГ ГРОБ!

Като ги гледам започвам да си мисля че пак ще гласувам за Бойко, колкото и да не искам. Както казват Бог наказал българите с политици. Да избират и да плачат. Пак да избират и пак да плачат,. Съдба

"Който другиму гроб копае, попада сам той в него". Луканов си "плати", за РАН'ЪТ. От 2009 година, Бойко Борисов е отговорен за провеждания геноцид над БЪЛГАРИТЕ, изпълнение на московската ционистка "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД". Как мислите, Бай Ставри от ЦСЗ ще прости на Бай Хуй греховете?!

Ако тези двамата (+Сидеров) ще ни управляват по-добре закривайте държавата.

А по какво ще познаете реформаторските и ГРОБарските тролове ? Неадекватни съждения. Лъжи. Неграмотност. Политическа и пошла реклама на либералните ценности. Кой не скача е червен,нали ? Който е против ИДИЛ е руски трол,нали ? Който не иска бежанци е атакист,нали ? Който се пали от глад и бедност е агент на КГБ,нали ? Вижда ви се краят.....

И сега как ще изпълним 4-5 пируета:)

То тоя си критикува и преди есента на 2014, после България видя в какво се превърнаха критиките :)

Радан Кънев: Бай Хой, Булката беглец и т.н. Валери Симеонов: Бойко Борисов е луд. Представете си какъв е Тиквата, щом всички от жалката му коалицийка говорят така за него.

Е , да , само където му предлагат премиерското кресло и кресла за некадърните му министри :) Пусти кокъл , не се изтърва . Какво ли не направиха , за да останат още 2 гд в този парламен , защото за следващият , не се знае дали ще се класират .

ГЕРБ имат право да откажат да подкрепят всяко правителство по всяко време. А "Патриотите" да им се сърдят. Но след като искат да напряват правителство трябва с политики и платформа да съберат подкрепа в Парламента. Никой не трябва да им я дава само за да има някакво правителство което всеки момент може да падне, нито ГЕРБ, нито БСП. Не искам ново правителство, което да е повторение на Сергей Станишевото или Пламен Орешарсковото. В този случай по-добре избори.

И каква е разликата между Съсела и Тиквата? Единият няма един работен ден, другия има много работни дни.. като мутра и престъпник. Вземи единия, па удари другия!

тия тримата псевдопатриоти са срам и позор за всички вас истинските Българи с чийто подлъгани гласове се настаниха удобно в парламента

Колко е дългът на ГРОБ от 40 милиарда? Нека си представим. Една банкнота от 10 лв е дълга 12,6см. 20 милиарда заеми на ГРОБ (с лихвите 40 милиарда) прави 25,2 милиона километра, ако ги подредим в една линия по дължина. Тоест с тези пари ще обиколим Земята 25200 / 36 = 700 ПЪТИ!!! С лихвите = 1400 ПЪТИ!!!!! По обща площ тези банкноти представляват 88.2 кв. см * 40 милиарда = 352800000 кв. м. = 352800 декара! Площта на България е 111 хил. кв. км. Тоест можем да покрием с банкноти десетолевки площта на 0,34% от цялата територия на страната! Площта на София град е 492 кв. km = 492000 декара. Тоест с тези 40 милиарда, които ГРОБ ни погреба, можехме да покрием плътно с десетолевки 72% от София град! Ако подредим тези банкноти не по дължина или ширина, а по височина, в плътни пачки, общата пачка ще е дълга 800 километра! От София - до морето и обратно! Или от София, през Босфора, та почти до Анкара!!!!! И това всичко е откраднато от ГРОБКПФ+ДПСДСБДЦ+АБВ само за 2 години!!!! Следващия път, когато от ГРОБ, Горанов или Мутронаркотрафикантът ви кажат, че нямало пари, помислете си пак! И гласувайте с камъни, павета и калашници, както прецените. Ако построяването на един апартамент струва 150 евро на кв. м. (но от маржа го вдигат до 600-1000-2000 евро на кв. м.) 100 кв м. ще струва 15000 евро. С 40 милиарда могат да се построят 1 милион 333 хиляди 333 апартамента!!! Чисто нови!!!! 100 кв м. !! Ако Гробът на Бойко Борисов е 1м широк и 2м дълъг, тоест имаме 2 кв. м. площ, с 226 банкноти ще покрием гробът с един слой. С 40 милиона пачки ще направим 177000 реда, всеки ред е 1,5 см висок, колкото е дебела пачката. Тоест височината на парите, които ще подредим в гроба му ще бъде небостъргач с 2646 метра височина, колкото 882 етажен блок, 5 пъти повече от ТВ кула Останкино.

Нашите внедрени агенти добре действат - обединени и нахални. Балонът ни, напомпан с финикийски знаци отвън, доста се е понадул и трябва да внимаваме да не се спука. Че ще се спука - ще се спука, но ние пак ще се внедряваме поединично. Напред патриоти-ченгесари!

е поръчала на Путин да изпрати на Будю Мутрев Тиквов чисто нова бронирана ЛАДА-НИВА.

И Валерчо иска да се облаже. Преди Бойко по различно ли беше, получавала съм 2,5 долара на месец

Хе очаквах Валери след всичката му деликатна политика с ГЕРБ да излезе такъв късоглед глупендер и да започне да плюе срещу Боко на основата на факти. Той познава ли фактите изобщо? Познава върха на айсберга, както повечето тук в този форум дето плюят или в ляво или в дясно. Всеки който го прави е кухавел и не разбира истинската причина защо ББ и ГЕРБ се върти като ущипана мома и ту прави обещания, ту се отказва от тях. Ами не виждатели, че те действат под свирката на Баба Меца? И за това искат и 0 лева субсидии за партиите, защото веднага ще ги получат отвън : не им пука от тях. Всичко е опечено, само да се слуша Баба Меца която се е изпонасрала сега малко ...

Давайте минусите - чакам ги. Още едно свидетелство че в този форум се подвизават само партийни делегати. Явно и алтернативите са тъпи за това което им се полага да правят по волята на народа. И патриотите не са си показали носа извън страната вкупом да потърсят разбиране...

За съжаление, повечето идеи на ''патриотите'' са радост само за примитивни идиоти тип ''Динко'' и подобни..Ще застреляме бежанците, ще вдигнем доходите, ще оградим цяла България с дувари, ще връщаме казармата...И подобни тъпизми

Лудо и младо китка здравец ме дари, ладо ле, ладо, още в зори. В шарени стомни той водата ми напи, та да ме помни даже като спи. Тъпан бие гайда, гайда ручи...

За следващия си премиерски мандат Тиквата щял да поръча на Путин да му изпрати една бронирана Лада-Нива. Бързо линейката!!!

Жалко е , но ПРЕДАТЕЛИТЕ СА ПФ, които предадоха на комунистите да ВНЕДРЯТ един руски АГЕНТ - "решетников" в Б-я и с ваша помощ си имаме Президент - АГЕНТ??? ВЪН НА ВСИЧКИ политици от Б-я, народа е ГЛАСУВАЛ НА РЕФЕРЕНДУМ и НЕ ИСКА НИТО ЕДНА ПРОДАЖНА, ДАЛАВЕРАДЖИЙСКА МУТРА от сегашните !!! МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, това е!

Това с тоя Решетников определено е нова опорна точка на соросоидната тролска сган, нали?

Вместо да ръсиш тъпотии, по-добре чуй интервюто с това руско ченге!

Политиката на Брюксел спрямо колонии като България е, да подкрепя компрадорската класа от предатели и купени слуги, в случая мафията на Гроб и да мачка всякакви патриотични, крайнолеви и крайнодесни формации, които не се подават на техния диктат.

с който отново се е декезирала СИКаджийската мутра говори повече от всичко. Настъпват интересни времена!!! Имайте търпение!!!

Що бе Вальо? Ще ти свърши лапачката на еФтини кИфтета ли?

Шкембе войвода пукнал за вода иска да е премиер..ха.ха голям майтап ...че го подкрепят и всите путеноидеоти ....нали си е агент ИВАН

Ходи се еб... на околовръстното, ма краварска кучко.

Русенски "македонец" от ДС. От 26 години прави безпринципни коалиции с всеки за да се докопа до власт....А парите за това ги открадна с измама и побой над възрастни хора/членове на ВМРО от преди 1944 г./

ламтежа за власт им изяде главите на измамните патриотари - отцепродавци , ще предадат и майчиното си мляко за да се докопат да кокала , родоотстъпници и мерзавци .

Оставете Р.Радев да встъпи в длъжност и да поработи 100 дни и тогава го критикувате.Сегашните са национални предатели като си гласуваха 11лв.субсидии и не се съобразиха с волята на народа!

Звучи несериозно от устата на един долен ляв пед.л

Наскоро четох едно проучване - кои са феновете на герб и боко тиквата и трябва да ви кажа ,че отговаря на 100 процента истина . А ето го и него - ЗА ГЕРБ И БОЙКО ГЛАСУВАТ ПРЕДИМНО НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ДС И БКП , БИВШИ ДС КАДРИ- ДЪЩЕРИТЕ , СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ - ВСЕ НА ХРАНИЛКА В БИВШЕТО БКП - АМА СЛУГИНАЖА И УТАЙКАТА В БКП , ЧАСТ ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ , ЧИНОВНИЦИ , ЗАСТАРЯВАЩИ НЕЗАДОВОЛЕНИ ЖЕНКИ , СЪНУВАЩИ РОЗОВИ СЪНИЩА С БОКО ТИКВАТА , ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ПРЕЗ 90- ТЕ ГОДИНИ ДА СТАНАТ МУТРЕСИ , ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ , СИЛИКОНКИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ КАЛИНКИ , НАЗНАЧЕНИ ОТ БОЙКО НА СЛАДКИ СЛУЖБИЦИ . Ето това е електората на герб - простолюдие и чалга

Нямаше да пиша ако не те познавах. Ако всички са като теб изритани мазни педераси, които избиват комплекса си във форумите нещата вече са плачевни.

поддържниците на герб са утаилата на бкп,а поддурзниците на бсп са елита на бкп!!! честито и много щастие в комунистическя кенеф наречен булгаристан

Упражнението на всички партии е едно и също - плюй по Борисов, печели точки. Щеше да е интересно, ако и преди Борисов, упражнението не беше точно същото. СДС дойде на власт, плюейки БКП. БСП си върна властта, плюейки СДС. Царя и Борисов плюеха всички останали. Преди тези всички, комунистите дойдоха на власт, плюейки капитализма. Избираме партия и чак след това научаваме с какво ще се занимава тя и какви мерки ще направи. Не предварително! Не еднократно! "Само знаеме и можеме и щеме иден друг злобно да се ядеме"

Ами че то това за което говориш си е факт още от турското робство бе човек. Че то за това тази нация НИКОГА няма да се обедини. Но да ти кажа и Баце сам си е виновен, така че хак му е!

Не съм седнала да го жаля. Единственото, което ме отвращава повече от Борисов са Румен Овчаров, Гоце, Нинова, Доган, Костов, Сидеров и сие. Но само такива ще получаваме, докато не разберем, че не те управляват, а ние ги избираме, за да направят нещо КОНКРЕТНО.

Лейка, в твърденията Ви има много неистини. 1. При демократична избирателна с-ма кандидатите издигат алтернативни програми, които естествено включват критика на управляващите, ако има резон за това. 2. Критики няма при диктатурите, вкл. червените, там няма и опоненти- единодушието е 99.99% ! 3. СДС не беше автентичен, а дело на ченгетата от ДС, които бяха отлюспвани един след друг, щом решат да ги осветлят шефовете им - кукловоди. 4.Царят и Борисов "плюят"приоритетно демократите, а с комунистите царят/ДС/ управлява ,а ГЕРБ се обяви за центристка партия, приютяваща всички мераклии от ляво и от дясно. 5. Комунистическите режими, с малки изключения, се налагат чрез въоръжени революции и преврати, вкл. и у нас. 6.Избира се партия по програма, която у нас не е задължителен обществен д-р, а набор от цинични лозунги за светло, неясно бъдеще, чиято единствена цел е да се декламира на предизборни срещи! ТАКА Е ПРИ ПОСТКОМУНИЗъМА В БЪЛГАРИЯ , ДРУГАРЮ!

Абе Валери, бе скатаджиьо, довчера подкрепяха Баце, но като видяхте, че канчето ви ще остане празно - бил с лабилна психика Баце. Това е вярно по принцип, но защо подлоги жалки, прозряхте тази истина едва днес???? Или искате власт, без значение, кой ще ви овласти! Срамувам се от вас!

Премиерът в оставка е проста престъпна мутра, а Винкела е лаком, още по прост селяндур. Да не обсъждаме агента на ДС Каракачанов, нито любителя на кока Сидеров. Всичките на боклука на историята и да не ги виждаме повече.

На тези избори наказахме личността Боко Умния, а на следващите - партията ГЕРБ. хе-хе

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ министър председател на Република България или пък недай Боже президент-следващ прецидент.

От ПФ само обещават големи пенсии, а Барека раздаваше действително кебапета и бира. Ако замени бирата с червено вино , защото сега е студено трябва да се гласува за него , но нека остави кебапчетата, може и свински ребърца - защото е зима. Той е истинският патриот - той мисли за гладния българин. Нека има бира , червено вино , кебапчета и т.н. Никой не трябва да работи и без това ще се получават добри пенсии , даже и без стаж.

jingiby

Премиерът в оставка е психопат. Това е публична тайна от години.

НЯМА КАК ДА НЕ СИ ГО ПРИЗНАЕТЕ, ЧЕ БОРИСОВ Е НАЙ-ОБИЧНИЯ И НАЙ-МРАЗЕНИЯ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ. И ВСЯКО СЪБИТИЕ В МЕДИИТЕ СЪБИРА ХИЛЯДИ КОМЕНРИ, С КОЕТО ДЕМОНСТРИРАТЕ, ЧЕ ТОЙ Е НАЙ-ВАЖНИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА БЛЕДИ СЕНКИ НА НЕВЗРАЧНИ ХОРА. И ВСИЧКИ СТЕ СЪГЛАСНИ, ЧЕ МАФИЯТА Е ЗАЛЯЛА БЪЛГРИЯ, НО СЪЩО КАЗВАТЕ, ЧЕ НАРОДА НЕ Е СЛЯП И Е ПО-СИЛЕН ОТ МАФИЯТА. Е ЗА ДА ГО ИЗБИРА НАРОДА 10 ПОРЕДНИ ПЪТИ, ПОМИСЛЕТЕ СИ ОТ КОЯ СТРАН СТЕ. БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ.

Точно затова БГ е последна в ЕС и изостава при това. Защото точно посредствени хорица като Боко, Цвъки, Дончев. Л. Павлова, Горанов и мн. други са първи цигулки. Нали е ясно, че музиката е грозна работа, а Румъния е далеч, далеч напред. Пък у нас Кунева казва как ще борим корупцията законно и хуманно, а румунците хвърчат напред.

ПРОСТО ЩЕ КАЖА,ЧЕ ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!!! И ДА СЕ НАДЯВАМЕ,ЧЕ никога повече НЯМА ДА ГО ИЗБЕРАТ ТОВА НЕЩО!!!