Коментари - Проверяват следователката, разкрила за установена самоличност на атентатор | Днес.dir.bg

Проверяват следователката, разкрила за установена самоличност на атентатор

Започнала е проверка срещу завеждащия Окръжен следствен отдел в Бургас Станелия Караджова, която обяви, че е установена самоличността на един от атентаторите от терористичния акт в Бургас, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват следователката, разкрила за установена самоличност на атентатор | Днес.dir.bg

Коментари

Навсякъде заложени мини,какво се чудите,те партизаните се размножаваха и сега децата и внуците пак са ,,на всеки километър"....като ламбо.

За съжаление следовател би трябвало да става човек, завършил школата в Симеоново, а не 'право' /че понякога нещо друго/ в Търново или Варна примерно. Всяка година университетите бълват стотици юристи, които стават адвокати, прокурори, съдии, следователи и т.н., а дали наистина всичките стават за тази работа - един господ знае, обаче кетапа и ...ставаш изведнъж недосегаем, с протекции, много разбиращ и т.н. Ок, ами какво са повече /като хора най-вече/ от лекаря, инженера, икономиста? :(

Браво на следователката.Каза истината:това което е установено и доказано в досъдебното производство-НПКодекс/закона/. ЦЦ и ББ побясняха.Оперативните данни ва МВР и спецслужби или ги има или ги няма и ,не водят до разкриване на извършителите,до съдебно производство и присъда по Борисов пред световните медии .И ,защо Израел/Мосад/,САЩ/най-вече чрез ЦРУ ,Англия МИ-6,МИ-5, и др.приятелски служби спряха да коментират теракта в РБългария.Голямата политика и натиск нещо се снежиха-ниско по тревата.Шпионски игри!!!!!!!!!!!!!!

Ще ми се да напиша и аз но като чета другите киоментари,подобно на Подставения "януари",Тунда..." -явно червени и т.н. , не намирам смисъл .Жалко ,че по-активни са дежурните анти-българи.Дали осъзнават кави гафове ги дробят.Бъкано е от гнусни коментари и то срещу хора ,които за първи път се опитват да избистрят обстановката в страната.

Изавления може да прави само Цв.Цветанов, за да му се вдига това,-рейтингът.

99.99 от следователи/дознатели/са брокери на ИНФОРМАЦИЯ.

Учат се от Цвъчко и Боко които и присъди раздават преди да са съчинили доказателствата..Ами той ЦЦ колко ги изговори - до седмица, до месе, до вчера....

Абе оставете я жената да си свърши работата,не я разсейвайте с проверки.Като свърши разследването,тогава я проверявайте.Иначе ще и убиете мерака да работи по случая.

Работата е ясна, онази глава, на лицето камикадзе ,която я намериха да се търкаля до автобуса е проговорила и си е признала всичко.

Тази следователка си е въобразила,че може да говори глупости пред обществото.В тази игра на стражари и апаши объркаха и нея.Би следвало и на нея, както и на останалите да се забрани гледането на криминални филми!

Големия проблем на следствие, прокуратура и съдебна система е, че там навлязоха на работа ниско квалифицирани кадри, без никаква мотивация и професионална отговорност. Типичен пример е въпросния атентат, чийто мотиви за извършване и организатори никога няма да бъдат разкрити.

Дали не г о крият защото е онзи дето пи Уйски с Николай Младенов в Правец през май .

Крайно време е Главен Комисар К.Геогиев да забрани на който и да е ос системата на неговото ведомство да дава каквито и да е "изявления"пред медиите.Особено пред жълтите.Така той и министър Цветанов няма да стават за посмешище пред народа. Преди време Цветанов се "изцепи",че е разбил голяма организирана група "педофили ит.н."В последствие се оказа една бутафория и за да не изпада в неловко положение "даде"възможност медиите да го "подкрепят"!така застана срещу Конституцията ,след като на него и на комисар Геогиев приближен служител даде изявления пред жълтите вестници.Интервютата бяха зловещи ,редом с голи снимки на проститутки ,пениси и вагини с разкриване на имена ,адреси и семейно положение на предполагаемите "заподозрени"организирани престъпници.Без каквото и да е внимание на това не се ли засягат семейства,съпруги ,родители и деца специалистът от ГДБОП нарушава Конституционните права на заподозрените и по този начин изложи живота на невръстни деца ,родители и съпруги съобщавайки личните им данни пред жълтите медии!От Европейския съд по правата на човека отговориха ,че България понадлежи на санкция по този конкретен въпрос.Виновния полицейски служител все още си е на работното място,без да му е потърсена сметка или да бъде уволнен за такъв сериозен професионален пропуск.Така ,че прокуратурата и полицията не трябва да влизат в противоречие със правилата на съдебната система .Така ,тя ще бъде в реална възможност да си върши своята работа.Другото уважаеми комисар Георгиев е корупция ,цинизъм и несериозно отношение към професионализма при такива дела и разследвания!

Как така тя, ще дава изявления? Това е заслуга и право само на ЦВ. ЦВ.и БОКО.

станелия караджова е лице,което трябва да се провери за служебна пригодност!!!!!тя е с психични отклонения.просто казано е -луда.не е за тази длажност .самозабравила се едничка дащеря на партизанин от северна бг комунистическо чадо ,станало с вразки следователче баркащо понятия,хора,обстоятелства-не нарочно,а ...от лигите в края на устните! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Въобще не го разбирам този от Хизбула.... А ние се напълнихме с фесове бежанци, тепърва ще ни обрязват и нас ;)

ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ БЕСЕПАРИСТИ и ДОГАНОВЦИ! А сега коментирайте, жалки заслепени слепоци: Срещу следователката, обявила, че има информация за съучастник на атентатора в Бургас, е започнала проверка от прокуратурата, съобщи bTV. А ВЧЕРА - КОЛКО МЕ ПЛЮХТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ КАЗАХ: Все бях виждал дебили, даже гербери, че дори по снимка от аерогарата - ДНК профил да направят и по него да установят, че атентаторът имал леки умствени отклонения, ама... Я да видим какво пише сега: "Единият от двамата вероятни помагачи на атентатора от Сарафово вече е с установена самоличност.

Много ти е объркана мисълта.

Мирише ми на предизборна борба. Наистина и аз се зачудих, как така ще прави изявления една следоветелка по толкова важно дело! Освен, ако не иска да злепостави някого. Така стана и със снимката на планините в Колорадо на президентсото новогодишно изказване. Едвали не са знаели какво правят някои" професионалисти " там.

НЕ МИРИШЕ, А ЯВНО СМЪРДИ, УВАЖАЕМИ! Тепърва ще видим по-грозно от войните - ДС и КГБ три години работиха за тези 6 месеца. Всеки ужким "ГАФ" Е ШПИОНСКА ДЪЛГОРЪКА ДЕЙНОСТ !

разбира се, че е опасно това разследване, вероятно на г-жа Следователката акълът й щрака повече от тези над нея и е свършила добра работа, но не е трябвало да знае повече по случая, защото вероятно случаят не трябва да се разкрива, а сега да видим как и кога и защо ще бъде освободена от длъжност, на ход пак е тандема Б.Б и ЦвЦв.

е подставено лице на Пръцко и Тиквешки.Задача-разпространение на слухове у нас и в чужбина по темата,за да замажат катастрофалната социално-икономическа картина в страната и геноцида срещу населението от тая зловеща и безсърдечна кликаКак може над половината население в страната да мизерства с по 150-200лв.на човек месечно,гадовете на държавна ясла да си раздават по 3-4 х.лв.месечно от откраднатите от нас пари и да твърдят че всичко е О.К.

Колко злоба има в една кучка!!!

каракачанката Бойко.Сигурно си порода помияр.

За отвличане на вниманието от корупционните сделки на властта.

Такива атентати са от вида "Тебе думам дъще, сещай се снахо"...За тези, които имат очи и уши! П.П. Едно нещо , което имаме безспорно, това е добрата милиционерска школа...и ако тя можеше да генерира и БВП, Б-я щеше наистина да е Швейцария на Балканите!.

и кои по точно да доиде на тяхно място

вашкари, не могат да разкрят семпли битови престапления ще разкриват терористичен акт. тези боклуци са назначени за следователи, прокурори и садии по шуробаджанашка комунистическа линия и са поредните "калинки" в посткомунистическата балгарска кочина.има ли още наивници, които смятат, че някоя даржавна институция работи в тази скапана от корупция, престапност, безотговорност и некомпетентност мутренска псевдо даржава?

Иди най-напред на курсове по граматика български и тогава се изказвай по форумите!

Май ти трябва да отидеш първо!

В последните няколко месеца само пускат слухове че са открили извършителите, а нищо не са открили. Пълна глупост. Тия да не очакват че като съобщят че уж са открили извършителите на атентата, онези сами да отидат в РПУ-то и да се предадат ??!!!

bate raiko, СМЯТАШ ЛЕ ЧЕ ПИШЕЩИТЕ във форума МОГАТ ДА АСИМИЛИРАТ фразата ти "цял "Балкан" разлика..." Тези, които сме имали допир до талоните "Балкан" знаем за какво става дума! Горките незнаещи си пишат каквото знаят по инерция! Но и ББ и ЦвЦВ не знаеха, какво са талоните БАЛКАН!!!!

Гледайте филма ''Дълга целувка за лека нощ''.Този терористичен акт беше постановка .

Добре де, какво още трябва да се случи, че най-сетне някой от това нещастно управление да си подаде оставката, а защо не и ан блок(демек-всички)...и както си му е реда, като цивилизована държава да отидем на предсрочни избори и то за ВНС.. Стига калинки, стига гафове, стига плячкосване, стига некадърност(престъпна на моменти), стига корупция, безхаберие, безотговрност, гьонсуратлък и откровен геноцид!

По мойте-скромни Книги - Skyfall ! (На Чист Български !)

3dfx

И? Каква алтернатива предлагаш?

И я дай някакво смислено предложени кой да дойде на негово място.

Този още малко и ще се обяви за Христос.

на някои много им се искат оставки и то на цялото правителство. да ама не ако балгарите гласъват пак за герб / в което не се самнявам/ какво ще правите ??? бла, бла, бла !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Следствието е част от независимата съдебна власт. Не е част от правителството, ако схващате разликата, де...

Жената просто се опита да внесе пояснения на това, което каза ЦВЪЦКО: трима-четирима са взели участие в атентата! И то след цели ТРИ СЕДМИЦИ обучение в САЩ!!!! Искала е горката да КАЖЕ, че 3,5 АТЕНТАТОРИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА. Трябва да са ТРИМА и ЧЕТИРИ. Половинките просто не ИГРАЯТ!!!! И то след като ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ от СТУДИОТО НА СNN - на Бареков де (дето бе завряно в клозета на 27-я етаж), ББ заяви: "Имаме изстърган от асфалта терорист, плюс главата му като бонус, НО БРАТСКИТЕ СЛУЖБИ НЕ СА ГО АРЕСТУВАЛИ!!!!). Боже слез и ЗАЩИТИ ХОРАТА, които ВСЕ ПАК НЕЩО РАБОТЯТ!!! Тези които ВИСЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ СИ ГИ ВЗЕМИ ПО-БЪРЗО!!!!

Браво ! -------- Но Никой не би могъл да Ни защити от Това, което Става у Нас ! - Освен Самите-Ние-Всички ! Заедно.

Не мога да проумея защо онез-там 'някои' у Нас въртят-и-сучат. При това - вече Повече от половин година. А то Истината Е Ясна като бял ден : - В България бе извършен Терористичен Акт ! При това - очевидно адски-добре Подготвен и професионално-Насочен да Ни създаде Сериозни Проблеми . ----------- ...Колко човекозаплати са Вече похарчени Дотук от Нашите Данъкоплатски пари ?! ...Колко Е тоталната сума ?! .... Онез-там 'някои' 'нашенци' - успяха ли да опънат нервите на Цял Свят ?! ..... Докога ще Позволяваме на някакви-си-там махленски шмекери да натикват Името-Ни да бъде Еталон за Неподражание, Хора ?!

Дядо, между говорителката на ОДМВР-Варна и следователката има "цял Балкан" разлика....Оная турта беше "заслужила журналистка" от Перник, уредена в морската столица и нямаща бъкел понятие от полицейска работа и следствена тайна......Имам чувството, че законът се" стовари с цялата си строгост" върху нещастната следователка, най-вече щото отне на Цвинокио честта да изплющи в пространството тая информация......

Не пречете на следствието-те без това и нищо не разкриват, а само се подписват за заплати. Досега да сте видели разкрито престъпление с изключение на кокошкарските кражби?

Някакъв незнайко незнаен отправя абсолютно неверни и злобни коментари към една достойна за уважение професия, като се крие зад анонимността в Интернет. Жалко и срамно! Простено да ти е....

Някакъв незнайко незнаен отправя абсолютно неверни и злобни коментари към една достойна за уважение професия, като се крие зад анонимността в Интернет. Жалко и срамно! Простено да ти е....

КАКВО ИМА ДА Я РАЗСЛЕДВАТ , ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА! НА ТАКАВА ДЛЪЖНОСТ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ МЕРИ ПРИКАЗКИТЕ И ДА СИ ЗАТВАРЯ УСТАТА НАЙ ДОБРЕ.

А Цвинокио, Свинокио (Миро вмирисаното месо), Бинокио и т.н. като не си мерят не само приказките, а и действията ЗАЩО НЕ СИ ПОДАВАТ ОСТАВКИТЕ? ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ГЛУСТИТЕ ИМ?

нещастници

Боже Господи....какво става в държавата бе....Колеги, сериозно ли мислите, че тая следователка ще седне да плещи пред медиите, без да е съгласувала това НАЙ-МАЛКО с един от шефовете си??!! Имам чувството, че държавата се управлява от пациентите на Карлуково / да ме прощават нещастните хорица / - в дванадесет се смеят, в един - вече реват.....Безумията на ГЕРБ постепенно вземат застрашителни размери.......

нещастници

Тази другарка, следовател, е продала душата си. Ей, няма изчистване, навсякъде заложени мини от другарите.

Следовател-високо платена машинописка. Какво да очакваш от такъв човек? Далеч от разузнаване, далеч от доказване, далеч от действителността, (Взема много пари и няма равен), в повечето случай и далеч от правните знания.Резултата е ясен.

Някакъв незнайко незнаен отправя абсолютно неверни и злобни коментари към една достойна за уважение професия, като се крие зад анонимността в Интернет. Жалко и срамно! Простено да ти е....

ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ ГЕРБЕРАСТИ! А сега коментирайте, жалки заслепени слепоци: Срещу следователката, обявила, че има информация за съучастник на атентатора в Бургас, е започнала проверка от прокуратурата, съобщи bTV. А ВЧЕРА - КОЛКО МЕ ПЛЮХТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ КАЗАХ: Все бях виждал дебили, даже гербери, че дори по снимка от аерогарата - ДНК профил да направят и по него да установят, че атентаторът имал леки умствени отклонения, ама... Я да видим какво пише сега: "Единият от двамата вероятни помагачи на атентатора от Сарафово вече е с установена самоличност. Това потвърди пред bTV Станелия Караджова, завеждащ бургаския окръжен следствен отдел. В момента той е обявен за издирване. Помагачът не е българин. Атентаторът до момента е известен като Жак Филип Мартен, а единият от помагачите му като Ралф Уилям Рико. Третият, чиято самоличност е установена, има косвени връзки с двамата." ЕДИНИЯТ? Бе аз ги изброих двама известни и един със сигурност! Хем известен като Жак Филип Мартен, хем Ралф Уилям Рико, хем се оказва безименният ТРЕТИ, който е известен! ТА, поздрви за тези, които измислиха текста и за други: -Какво е Вашето образование, Холмс? - Елементарно, драги ми Уотсън! Колко пъти обясних, че правителството на Ливан в момента се сътои ОТ ХИЗБУЛА??? Колко пъти обясних, че разследването е жалко и смехотворно и т.н.? Извинявам се, че си цитирах отново вчерашния пост!

Алооу, герберастчета - пак ли звъните в партийната централа за указания как да отговаряте по тази тема???

очевидно е, че ти си "герберист"

учат се от нас - комунистите - на тиха и тайна партизанска вайна - забиваме ножа в тъмното!

евала ти на коментара! особено обяснението накрая

Браво ! -------- А работата на 'нашите' служби по Разкриването на логистиката на Терористичния Акт - просто Е под Всякаква критика. Цял Свят го Каза.

До Tundza Delta Голям си бате!

деер

Хайде сега , жената ви е виновна, просто бушоните на "ГЕРБ" са жени!

Не са бушони, а тайните шпиони и агенти от ДС и БКП ! Хитлер използваше за това само женищата - от фризьорки и машинописки, до крадли и проститутки!

Газенето на лук в ПБ-то си е коронна дисциплина ;-)

Коментари - Проверяват следователката, разкрила за установена самоличност на атентатор | Днес.dir.bg

Проверяват следователката, разкрила за установена самоличност на атентатор

Започнала е проверка срещу завеждащия Окръжен следствен отдел в Бургас Станелия Караджова, която обяви, че е установена самоличността на един от атентаторите от терористичния акт в Бургас, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват следователката, разкрила за установена самоличност на атентатор | Днес.dir.bg

Коментари

Навсякъде заложени мини,какво се чудите,те партизаните се размножаваха и сега децата и внуците пак са ,,на всеки километър"....като ламбо.

За съжаление следовател би трябвало да става човек, завършил школата в Симеоново, а не 'право' /че понякога нещо друго/ в Търново или Варна примерно. Всяка година университетите бълват стотици юристи, които стават адвокати, прокурори, съдии, следователи и т.н., а дали наистина всичките стават за тази работа - един господ знае, обаче кетапа и ...ставаш изведнъж недосегаем, с протекции, много разбиращ и т.н. Ок, ами какво са повече /като хора най-вече/ от лекаря, инженера, икономиста? :(

Браво на следователката.Каза истината:това което е установено и доказано в досъдебното производство-НПКодекс/закона/. ЦЦ и ББ побясняха.Оперативните данни ва МВР и спецслужби или ги има или ги няма и ,не водят до разкриване на извършителите,до съдебно производство и присъда по Борисов пред световните медии .И ,защо Израел/Мосад/,САЩ/най-вече чрез ЦРУ ,Англия МИ-6,МИ-5, и др.приятелски служби спряха да коментират теракта в РБългария.Голямата политика и натиск нещо се снежиха-ниско по тревата.Шпионски игри!!!!!!!!!!!!!!

Ще ми се да напиша и аз но като чета другите киоментари,подобно на Подставения "януари",Тунда..." -явно червени и т.н. , не намирам смисъл .Жалко ,че по-активни са дежурните анти-българи.Дали осъзнават кави гафове ги дробят.Бъкано е от гнусни коментари и то срещу хора ,които за първи път се опитват да избистрят обстановката в страната.

Изавления може да прави само Цв.Цветанов, за да му се вдига това,-рейтингът.

99.99 от следователи/дознатели/са брокери на ИНФОРМАЦИЯ.

Учат се от Цвъчко и Боко които и присъди раздават преди да са съчинили доказателствата..Ами той ЦЦ колко ги изговори - до седмица, до месе, до вчера....

Абе оставете я жената да си свърши работата,не я разсейвайте с проверки.Като свърши разследването,тогава я проверявайте.Иначе ще и убиете мерака да работи по случая.

Работата е ясна, онази глава, на лицето камикадзе ,която я намериха да се търкаля до автобуса е проговорила и си е признала всичко.

Тази следователка си е въобразила,че може да говори глупости пред обществото.В тази игра на стражари и апаши объркаха и нея.Би следвало и на нея, както и на останалите да се забрани гледането на криминални филми!

Големия проблем на следствие, прокуратура и съдебна система е, че там навлязоха на работа ниско квалифицирани кадри, без никаква мотивация и професионална отговорност. Типичен пример е въпросния атентат, чийто мотиви за извършване и организатори никога няма да бъдат разкрити.

Дали не г о крият защото е онзи дето пи Уйски с Николай Младенов в Правец през май .

Крайно време е Главен Комисар К.Геогиев да забрани на който и да е ос системата на неговото ведомство да дава каквито и да е "изявления"пред медиите.Особено пред жълтите.Така той и министър Цветанов няма да стават за посмешище пред народа. Преди време Цветанов се "изцепи",че е разбил голяма организирана група "педофили ит.н."В последствие се оказа една бутафория и за да не изпада в неловко положение "даде"възможност медиите да го "подкрепят"!така застана срещу Конституцията ,след като на него и на комисар Геогиев приближен служител даде изявления пред жълтите вестници.Интервютата бяха зловещи ,редом с голи снимки на проститутки ,пениси и вагини с разкриване на имена ,адреси и семейно положение на предполагаемите "заподозрени"организирани престъпници.Без каквото и да е внимание на това не се ли засягат семейства,съпруги ,родители и деца специалистът от ГДБОП нарушава Конституционните права на заподозрените и по този начин изложи живота на невръстни деца ,родители и съпруги съобщавайки личните им данни пред жълтите медии!От Европейския съд по правата на човека отговориха ,че България понадлежи на санкция по този конкретен въпрос.Виновния полицейски служител все още си е на работното място,без да му е потърсена сметка или да бъде уволнен за такъв сериозен професионален пропуск.Така ,че прокуратурата и полицията не трябва да влизат в противоречие със правилата на съдебната система .Така ,тя ще бъде в реална възможност да си върши своята работа.Другото уважаеми комисар Георгиев е корупция ,цинизъм и несериозно отношение към професионализма при такива дела и разследвания!

Как така тя, ще дава изявления? Това е заслуга и право само на ЦВ. ЦВ.и БОКО.

станелия караджова е лице,което трябва да се провери за служебна пригодност!!!!!тя е с психични отклонения.просто казано е -луда.не е за тази длажност .самозабравила се едничка дащеря на партизанин от северна бг комунистическо чадо ,станало с вразки следователче баркащо понятия,хора,обстоятелства-не нарочно,а ...от лигите в края на устните! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Въобще не го разбирам този от Хизбула.... А ние се напълнихме с фесове бежанци, тепърва ще ни обрязват и нас ;)

ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ БЕСЕПАРИСТИ и ДОГАНОВЦИ! А сега коментирайте, жалки заслепени слепоци: Срещу следователката, обявила, че има информация за съучастник на атентатора в Бургас, е започнала проверка от прокуратурата, съобщи bTV. А ВЧЕРА - КОЛКО МЕ ПЛЮХТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ КАЗАХ: Все бях виждал дебили, даже гербери, че дори по снимка от аерогарата - ДНК профил да направят и по него да установят, че атентаторът имал леки умствени отклонения, ама... Я да видим какво пише сега: "Единият от двамата вероятни помагачи на атентатора от Сарафово вече е с установена самоличност.

Много ти е объркана мисълта.

Мирише ми на предизборна борба. Наистина и аз се зачудих, как така ще прави изявления една следоветелка по толкова важно дело! Освен, ако не иска да злепостави някого. Така стана и със снимката на планините в Колорадо на президентсото новогодишно изказване. Едвали не са знаели какво правят някои" професионалисти " там.

НЕ МИРИШЕ, А ЯВНО СМЪРДИ, УВАЖАЕМИ! Тепърва ще видим по-грозно от войните - ДС и КГБ три години работиха за тези 6 месеца. Всеки ужким "ГАФ" Е ШПИОНСКА ДЪЛГОРЪКА ДЕЙНОСТ !

разбира се, че е опасно това разследване, вероятно на г-жа Следователката акълът й щрака повече от тези над нея и е свършила добра работа, но не е трябвало да знае повече по случая, защото вероятно случаят не трябва да се разкрива, а сега да видим как и кога и защо ще бъде освободена от длъжност, на ход пак е тандема Б.Б и ЦвЦв.

е подставено лице на Пръцко и Тиквешки.Задача-разпространение на слухове у нас и в чужбина по темата,за да замажат катастрофалната социално-икономическа картина в страната и геноцида срещу населението от тая зловеща и безсърдечна кликаКак може над половината население в страната да мизерства с по 150-200лв.на човек месечно,гадовете на държавна ясла да си раздават по 3-4 х.лв.месечно от откраднатите от нас пари и да твърдят че всичко е О.К.

Колко злоба има в една кучка!!!

каракачанката Бойко.Сигурно си порода помияр.

За отвличане на вниманието от корупционните сделки на властта.

Такива атентати са от вида "Тебе думам дъще, сещай се снахо"...За тези, които имат очи и уши! П.П. Едно нещо , което имаме безспорно, това е добрата милиционерска школа...и ако тя можеше да генерира и БВП, Б-я щеше наистина да е Швейцария на Балканите!.

и кои по точно да доиде на тяхно място

вашкари, не могат да разкрят семпли битови престапления ще разкриват терористичен акт. тези боклуци са назначени за следователи, прокурори и садии по шуробаджанашка комунистическа линия и са поредните "калинки" в посткомунистическата балгарска кочина.има ли още наивници, които смятат, че някоя даржавна институция работи в тази скапана от корупция, престапност, безотговорност и некомпетентност мутренска псевдо даржава?

Иди най-напред на курсове по граматика български и тогава се изказвай по форумите!

Май ти трябва да отидеш първо!

В последните няколко месеца само пускат слухове че са открили извършителите, а нищо не са открили. Пълна глупост. Тия да не очакват че като съобщят че уж са открили извършителите на атентата, онези сами да отидат в РПУ-то и да се предадат ??!!!

bate raiko, СМЯТАШ ЛЕ ЧЕ ПИШЕЩИТЕ във форума МОГАТ ДА АСИМИЛИРАТ фразата ти "цял "Балкан" разлика..." Тези, които сме имали допир до талоните "Балкан" знаем за какво става дума! Горките незнаещи си пишат каквото знаят по инерция! Но и ББ и ЦвЦВ не знаеха, какво са талоните БАЛКАН!!!!

Гледайте филма ''Дълга целувка за лека нощ''.Този терористичен акт беше постановка .

Добре де, какво още трябва да се случи, че най-сетне някой от това нещастно управление да си подаде оставката, а защо не и ан блок(демек-всички)...и както си му е реда, като цивилизована държава да отидем на предсрочни избори и то за ВНС.. Стига калинки, стига гафове, стига плячкосване, стига некадърност(престъпна на моменти), стига корупция, безхаберие, безотговрност, гьонсуратлък и откровен геноцид!

По мойте-скромни Книги - Skyfall ! (На Чист Български !)

3dfx

И? Каква алтернатива предлагаш?

И я дай някакво смислено предложени кой да дойде на негово място.

Този още малко и ще се обяви за Христос.

на някои много им се искат оставки и то на цялото правителство. да ама не ако балгарите гласъват пак за герб / в което не се самнявам/ какво ще правите ??? бла, бла, бла !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Следствието е част от независимата съдебна власт. Не е част от правителството, ако схващате разликата, де...

Жената просто се опита да внесе пояснения на това, което каза ЦВЪЦКО: трима-четирима са взели участие в атентата! И то след цели ТРИ СЕДМИЦИ обучение в САЩ!!!! Искала е горката да КАЖЕ, че 3,5 АТЕНТАТОРИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА. Трябва да са ТРИМА и ЧЕТИРИ. Половинките просто не ИГРАЯТ!!!! И то след като ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ от СТУДИОТО НА СNN - на Бареков де (дето бе завряно в клозета на 27-я етаж), ББ заяви: "Имаме изстърган от асфалта терорист, плюс главата му като бонус, НО БРАТСКИТЕ СЛУЖБИ НЕ СА ГО АРЕСТУВАЛИ!!!!). Боже слез и ЗАЩИТИ ХОРАТА, които ВСЕ ПАК НЕЩО РАБОТЯТ!!! Тези които ВИСЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ СИ ГИ ВЗЕМИ ПО-БЪРЗО!!!!

Браво ! -------- Но Никой не би могъл да Ни защити от Това, което Става у Нас ! - Освен Самите-Ние-Всички ! Заедно.

Не мога да проумея защо онез-там 'някои' у Нас въртят-и-сучат. При това - вече Повече от половин година. А то Истината Е Ясна като бял ден : - В България бе извършен Терористичен Акт ! При това - очевидно адски-добре Подготвен и професионално-Насочен да Ни създаде Сериозни Проблеми . ----------- ...Колко човекозаплати са Вече похарчени Дотук от Нашите Данъкоплатски пари ?! ...Колко Е тоталната сума ?! .... Онез-там 'някои' 'нашенци' - успяха ли да опънат нервите на Цял Свят ?! ..... Докога ще Позволяваме на някакви-си-там махленски шмекери да натикват Името-Ни да бъде Еталон за Неподражание, Хора ?!

Дядо, между говорителката на ОДМВР-Варна и следователката има "цял Балкан" разлика....Оная турта беше "заслужила журналистка" от Перник, уредена в морската столица и нямаща бъкел понятие от полицейска работа и следствена тайна......Имам чувството, че законът се" стовари с цялата си строгост" върху нещастната следователка, най-вече щото отне на Цвинокио честта да изплющи в пространството тая информация......

Не пречете на следствието-те без това и нищо не разкриват, а само се подписват за заплати. Досега да сте видели разкрито престъпление с изключение на кокошкарските кражби?

Някакъв незнайко незнаен отправя абсолютно неверни и злобни коментари към една достойна за уважение професия, като се крие зад анонимността в Интернет. Жалко и срамно! Простено да ти е....

Някакъв незнайко незнаен отправя абсолютно неверни и злобни коментари към една достойна за уважение професия, като се крие зад анонимността в Интернет. Жалко и срамно! Простено да ти е....

КАКВО ИМА ДА Я РАЗСЛЕДВАТ , ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА! НА ТАКАВА ДЛЪЖНОСТ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ МЕРИ ПРИКАЗКИТЕ И ДА СИ ЗАТВАРЯ УСТАТА НАЙ ДОБРЕ.

А Цвинокио, Свинокио (Миро вмирисаното месо), Бинокио и т.н. като не си мерят не само приказките, а и действията ЗАЩО НЕ СИ ПОДАВАТ ОСТАВКИТЕ? ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ГЛУСТИТЕ ИМ?

нещастници

Боже Господи....какво става в държавата бе....Колеги, сериозно ли мислите, че тая следователка ще седне да плещи пред медиите, без да е съгласувала това НАЙ-МАЛКО с един от шефовете си??!! Имам чувството, че държавата се управлява от пациентите на Карлуково / да ме прощават нещастните хорица / - в дванадесет се смеят, в един - вече реват.....Безумията на ГЕРБ постепенно вземат застрашителни размери.......

нещастници

Тази другарка, следовател, е продала душата си. Ей, няма изчистване, навсякъде заложени мини от другарите.

Следовател-високо платена машинописка. Какво да очакваш от такъв човек? Далеч от разузнаване, далеч от доказване, далеч от действителността, (Взема много пари и няма равен), в повечето случай и далеч от правните знания.Резултата е ясен.

Някакъв незнайко незнаен отправя абсолютно неверни и злобни коментари към една достойна за уважение професия, като се крие зад анонимността в Интернет. Жалко и срамно! Простено да ти е....

ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ ГЕРБЕРАСТИ! А сега коментирайте, жалки заслепени слепоци: Срещу следователката, обявила, че има информация за съучастник на атентатора в Бургас, е започнала проверка от прокуратурата, съобщи bTV. А ВЧЕРА - КОЛКО МЕ ПЛЮХТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ КАЗАХ: Все бях виждал дебили, даже гербери, че дори по снимка от аерогарата - ДНК профил да направят и по него да установят, че атентаторът имал леки умствени отклонения, ама... Я да видим какво пише сега: "Единият от двамата вероятни помагачи на атентатора от Сарафово вече е с установена самоличност. Това потвърди пред bTV Станелия Караджова, завеждащ бургаския окръжен следствен отдел. В момента той е обявен за издирване. Помагачът не е българин. Атентаторът до момента е известен като Жак Филип Мартен, а единият от помагачите му като Ралф Уилям Рико. Третият, чиято самоличност е установена, има косвени връзки с двамата." ЕДИНИЯТ? Бе аз ги изброих двама известни и един със сигурност! Хем известен като Жак Филип Мартен, хем Ралф Уилям Рико, хем се оказва безименният ТРЕТИ, който е известен! ТА, поздрви за тези, които измислиха текста и за други: -Какво е Вашето образование, Холмс? - Елементарно, драги ми Уотсън! Колко пъти обясних, че правителството на Ливан в момента се сътои ОТ ХИЗБУЛА??? Колко пъти обясних, че разследването е жалко и смехотворно и т.н.? Извинявам се, че си цитирах отново вчерашния пост!

Алооу, герберастчета - пак ли звъните в партийната централа за указания как да отговаряте по тази тема???

очевидно е, че ти си "герберист"

учат се от нас - комунистите - на тиха и тайна партизанска вайна - забиваме ножа в тъмното!

евала ти на коментара! особено обяснението накрая

Браво ! -------- А работата на 'нашите' служби по Разкриването на логистиката на Терористичния Акт - просто Е под Всякаква критика. Цял Свят го Каза.

До Tundza Delta Голям си бате!

деер

Хайде сега , жената ви е виновна, просто бушоните на "ГЕРБ" са жени!

Не са бушони, а тайните шпиони и агенти от ДС и БКП ! Хитлер използваше за това само женищата - от фризьорки и машинописки, до крадли и проститутки!

Газенето на лук в ПБ-то си е коронна дисциплина ;-)