17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антиваксър - човек, който не желае да спазва имунизационния календар на Република България, документ разписан от МЗ за задължително прилагане от първия ден на раждане, следвайки точно и конкретно правилника за приложение. С уточняване, че ваксина се прави само на клинично здрав човек и има 12 противопоказания за това... в случая с Корона-та, не става дума за ваксина, а за експериментален препарат, така че, няма как да наричаме антиваксъри хора, които са против експеримента... и затова, нека тези мушмороци, които употребяват неправомерно думата антиваксър, да се вразумят и да слязат на земята...

Ненаучност, както казва този палячо, се отнася директно за него самия, защото по-неграмотен, по-неадекватен и по-бос в медицинската наука от него надали ще се намери у нас.... И е странно, след като най-накрая се отърваха от него в НИЗПБ, по волята на министъра, защо, как и кой го приши към Кметсвото, за да ръси там тъпотиите си и да излага гилдията...

Не е за вярване, как хора с титли и уж умствен багаж са толкова неадекватни. Или пък добре платени. Сякаш си живеят в паралелна реалност. Хайде вместо да говорите, премахнете декларацията за информирано съгласие и поемете отговорност ЛИЧНО!!! Да плащате за починалите, да плащате за пострадалите от ваксини и да поемете леченията им. Когато започнат да носят отговорност, едва тогава ще започнат да мислят какво говорят и какви ангажименти поемат. За сега са едни несериозници, дето си плямпат каквото им падне. Как да се обърна към такъв "лекар". Изцяло мисълта им е насочена как да прелъжат хората, а не да търсят медицинската истина, какво толкова се случва и защо.

Не може заради няколко идиота да търпим всички ограничения! Докога ще ни принуждават да носим маските? Докога ще ни спират от кръчми и барове? Докога ще търпим ограничения при излизанията си в чужбина? Това нарушава нашите права и сме категорично несългасни това да продължава (ваксинираните). СЛедователно крайно време е антиваксърите да пъдат заведени по списък и принудително ваксинирани за да се сложи край на този ужас и кошмар и за да продължи животът отново както го знаем

Ти осъзнаваш ли че ние никога не искахме мерки?

По-добре е да им се сложи на тези АНТИВАКСЪРИ, които имат поставени всички задължителни и тествани десетилетия за безопасност ваксини, по една жълта звезда и да се отделят в гета. После да бъдат събрани в концлагери, като на входа да пише ""Ваксината" ще ви направи свободни", там да се експериментира с тях, а после да се водят под фалшиви душове и да им се пуска отровен газ, накрая да се изгарят в огромни пещи, само така ще запазим здравето им!

А то и ти като ваксиниран разнасящ зараза и се заразяваш, наравно с неваксинираните. Представляваш същата опасност, както и те. Само че вярваш, как някой ти казал, че си щял да го караш по-леко. Крепиш се на вярата на едни производители на ваксини, които ти обещават каквото искаш да чуеш. А вече излизат не малко данни, как представените статистики и данни от групата международни измамници са сериозно манипулирани в тяхна полза. По изскочила статистика във Великобритания имаше фиксирана 3 пъти по-голяма смъртност при ваксинираните, от колкото при неваксинираните. И като направим извод, действията на ваксинираните се крепят на вярата, директно на това, което някой им бил казал. Докато неваксинираните мислят и задават въпроси и въпроси и мислят. Защото се вижда ясно, как цялата тази схема е гнила. И зад нея седят съвсем други интереси и цели. И никой от международните измамници, едва ли му пука за здравето на хората. И хората избягват да правят прибързани стъпки, тъй като рискуват да си увредят здравето доживотно. И да не забравяме, че дори и читавите остатъци в медицината казват, че една ваксина се изработва за период 5-10 години. Не за 6 месеца. Та случващото се е просто доброволно и безплатно участие в медицински експеримент. И не е редно някой да търси сметка на тези, които не желаят да участват в експерименти.

Лелки тази има много къса памет! В кой щаб до вчера беше бе мишок?

"да разбере какви са страховете на хората от ваксините" "тази стойност е била завишена и е довела до невярно послание към хората." Димек, трябваше да разберем страховете за да внушаваме страхове?

От нашите данъци общината плаща тлъста заплата на тоя мизерник !

Професора загуби всяко уважение в мен. Преди 6 месеца той беше на тази позиция - излиза, казва някакви цифри и вика "вярвайте ми". Сега, като го уволниха, запя друга песен - цифрите, които се изкарват от МЗ са грешни. И ето така се подкопава доверието в институциите. Той може и да е прав, че цифрите са грешни и манипулирани, но каква ми е гаранцията, че и той като беше на тази позиция не са манипулирани. Или просто да му вярвам на база красивия мустак?

10%заразени за ден на шест милиона са 600 000 човека. Значи след 10 дни ще има шест милиона заразени и пандемията свършва. Нещо не се връзва.

Ще го напиша пак: Бай Шиле отново ръси овчи барабонки. А админът явно ги яде, защото ги трие и на другите не дава. Вкусни ли са, бай Админе?

Ама какво си се загрижил толкова за нас.. Ходи се думкай отзад и не ни мисли !

Много олеква тоя. Интересно кой му дава гласност и защо.

скрийте я тази проста пенсия...и това ми било "професор", от тоя и чеп за зеле не става!

не ! ни зеле , ни чеп става от тоя ! нищо не става !

Тоя да не плюе там дето после ще лиже!

Бай Шиле , не е това причината. Неадекватните ви приказки и действия, лъжи и манипулации , а също и заиграването с политиците ,към които българите имат най ниски доверие , доведе до това хората да не ви вярват. Понеже сте дърти кримки , прости комундета , си мислите че може да манипулирате хората с пропаганда , но тва не ти е 80та година , където информация се черпеше само от канал 1. Днес инфо има навсякъде.

Данните за хората, които са срещали коронавируса, били завишени Чакай бе, тоя каун вчера каза, че били занижени и че имал основания да се съмнява в бройката на обявените случаи, и как видите ли - тия лоши болни не ходели на доктор а сами се лекували…. Днес явно е поиучил нови директкиви от нато?

Елементарно, Уотсън. Ако бройките са малко, причината, то те са грешка и трябват ваксинации. Ако са процентът изкарали го е голям, съответно и клетъчният имунитет е голям, което пък прави ваксинациите излишни, а това на бай Шиле не му е изгодно, щото кранчето на комисионните спира. Затова се суче като змИя из камънак и говори "според случая".

Носи ли го това разрешение за боденето на хората в България с тия лайняни бълвочи,смърдящи на цианкалии по парковете, клозетите, моловете, веригите за храна....къде ти е разрешението за употреба, бе боклук!?

Носи ли го това разрешение за носенето на хората в България с тия лайняни бълвочи,смърдящи на цианкалии....

Не заема пост, който му позволява да дава квото и да е съвети...лайнар

Не си наясно, пенсионер е, но му плащат тлъста заплата герберугите чрез Йорданка Фандъкова, с единственото задължение да ни съветва отвреме -навреме.Скъпо платени слуги.

ти вярва някой бе смешник? Нямате елементарно възпитание,виете като глутница срещу хората които ви изчистиха лайната след вас.Надявате се да излъжетенякой и друг човек , за да обслужите както досега вашите подлоги от знаете коя партия. Та вие си правихте свободни упражнения върху този процес,дпирахте и пускахте ваксинацията,правехте планове и веднага след това ги нарушавахте. В цял свят започнаха ваксинацията с възрастните хора а вие с чиновниците. Как не ви е срам та се показвате и по телевизии все още?

Професорчето нали и той доскоро беше част от Щаба, работеше за МЗ, еееее той успя ли да убеди хората да се ваксинират. Много е лесно да се плюе по някой.

До година ще се редуцира броя на антиваксърите и пенсиите :) Това ще е единствената полза от короната!

Споделяте основната си цел ли???

От как нямя казарма, страната се напълни със страхливи педалчета!

Ваксинирам нежни антиваксърчета по домовете! Удоволствието е гаранторано :)

Записвам се. Ще се взаимоваксинираме. Вадя 50 кубиковата , носи си памперси

Хората въобще не ги интересува това, което чуват от държавните институции. Стигнали сме до там да вярваме на всичко останало но не и на тях.

Такъв е "матриала"!

Що не си гледаш песията бе гербав слагач Няма да си вече директор,не разбра ли

Шсе сетите... Малко е късно вече. Идиотщината пусна дълбоки корени. Ама на оная мърша Борисов му беше през тва... Пък и толкова могат с малките си мозъчета.

Хората не се ваксинират, защото сме малка държава и всеки познава лично или е чувал от приятел за тежки реакции, боледуване и даже за умрели хора след ваксиниране (вкл. млади хора), а сега всеки познава ваксинирани, които са болни и отиват в болница. Половината ваксинирани пиха аспирини след ваксинациите с безвредните ваксини и сега се чудят имаше ли смисъл и се надяват, че "ще карат по-леко", когато се разболеят.

Друго си е да препоръчваш доматен сок (опционално с водка) на гладно

Ето за тези простотии му дават по 5000 лв на месец на този идиот.

ей дераджии колко ви плащат да разпространявате глупостите на тоди измислен професор.Ще ви изтрия от моя компютър.

изкуфял наглец и гербаджийска подлога. настаниха го в Столична община на копанята да цоца още пари.

Е, нали оня ден се изцепи, че не се ваксинирани, защото те пенсионирали. На кое да вярвам?

Тоя, с мустак от етноса на копанарите , да не говори кой бил виновен , а да спомене с колко парички му намазаха ръчичките за да говори тези глупости !!??;)

Измъчва ме и въпроса дали не съм се минал и сън ме не хваща при тази мисъл,че ме бодоха два пъти,а сръбският президент и унгарският премиер Орбан се ваксинираха китайската ваксина на "Синофарм".Няма ли да вземете отношение или поне да обясните,че тази ваксина не е одобрена от европейският регулатор,а на единият страната е кандидат за член на ЕС,а на другият е член.

Вирусът на всякъде е един и същ. Разликата в смъртността у нас, спрямо останалите държави, е съвсем друга, ако разбира се са верни данните. Основната причина е тази, че българският народ е изключително болен, а това е комплексна причина от много неща, основните от които са: огромна бедност; изключително комерсиализирано здравеопазване; изключително затъпяване и изпростяване. А всичко това е следствие на над 30-сет годишната "свобода" и "демокрация". Не лекуваните своевременно и качествено хора, са изключително податливи на най-различни заболявания. Не Ви ли прави впечатление, че нито един власт имащ не гушна букетЯ следствие на коронката? Тях ги лекуват за по няколко дни, и всичко е точно. Ако тия неща не Ви правят впечатление, явно сте на интелектуалното ниво на Модерният Ляв Цървул, или на Божинката. или на Боко Тъпото....

Знаеш ли на какво се Дължи Боклук. На това че 70 % от хората са интелигентни и не се влиаят от продажни боклуци като теб,от телевизии и медии на други нагласени крадци. Тези са същите 70% който не ходят на избори да гласуват . Защото не признават властта на Бандитите и техните Фамилии който вече 320години доунишожиха България. Но Българина се оказа корав,че сега решиха да го затрият с отрови под формата на ваксини уж да му спасят живота. Само едно мога да ви кажа. Много кръв ще се лее и то заради такива като теб . Мръсен долен Боклук

Още един "разбирач". Даже се нарекъл "интелигентен". България с най-висока смъртност, ама Ганя горд антиваксър. И като "70% от българите са интелигентни", защо България е най-бедната, най-мизерната, най-корумпирана държава в ЕС ? Сега може да почнеш с обидите, там ти е силата.

Бедна е защото има такива Връзкари,потомствени като тоя Боклук Кантарджиев. Синчето му стана шеф само след няколко месеца след дипломирането си,защото е син на тоя Боклук и подлога. Не по заслуги или качества. Защото начело на държавата са синчетата на Бившите Комунисти и ченгета и Партийни секретари. Защото нищо не може да правиш в тази Държава. Само Ограничения,Глоби и Рекет. Къде незаконен къде законен облечен в власт. Само Ченгета и охранители . Сигурно сме на първо място по света. Най големите крадци и некадърници са в Власта и тикат синове и дъщери и роднини. Всичко е една кражба . От некадърен по некадърен са на горе и всичките алчни и прости. Не дават на умния и пенсия човек да се изяви,за да не ги застраши. Кочина. Затова напуснах тази Държава и няма да се върна там ,нито децата ми искам да си губят времето там. Изроди управляват тази държава,Себични,неграмотни,нагли,безочливи и май вече некадърни. Само за далавера и пари мислят Съд ,Полиция и служби е на същото дередже. Рибата се вмирисва от главата. Язък за хубавото място на което са ни отвели умните и смели хора наричали се Българи едно време.

Твърди действия трябва срещу тези прости антиваксъри! Сега ни сочат с пръст ,като приматите на Европа.Ще ни заобикалят с презрение и насмешка! Идиотите на Европа! Па пуснаха служебните идиоти и училищата! Края на октомври ще сме затворили пак цялата държава! Ето днес не е вторник,а сряда и стигнахме 10-те процента,а София 400.... Идиотите,дето ни управляват са в ням уплах! Интересуват ги само изборите,а народа да го....

По- добре антиваксър, отколкото антимозък.

По голям идиот от теб няма

С нетърпение чакам НОЩ да дадете брифинг и да разобличите Лукашенко за данните от Беларудь,че към 20 септември имат 4016 починали от началото на пандемията,а у нас при два пъти по-малко живеещи 20224.Ваксинираните им като процент са 15 и дори футболното си първенство не спряха от началото на пандемията,нито публиката,за което получаваха миналата пролет остра критика от НОЩ е най-вече от ген.Мутафчийски.Кога ще ги разобличите за данните,както се усъмнихте и за тези у нас преди дни.Мед ми капе на сърцето като ви слушам разобличенията и сънят ми става здрав.Хип-хип-ура!

си много,ама мнооооого прост да вярваш на писаниците на хунтата в Беларус! От първа ръка знам какво е там,там наистина мрат!

Прав си бе,прав си като се замисля.Дори в Минск от 26 болници само в 6 разкриха ковид отделения,а у нас във всички,че да не бягал персонала от една болница в друга,а там явно и през ум не им минава да се местят.ха-ха-ха.

Да ви обадя че требе да се внесе ваксината Спутник и да се види колко хора ще се ваксинират с нея

Ами те Възраждане не са ли руски кавали

Кантарджиев скоро СЪД РАИРАН КОСТЮМ ЗАТВОР ЗА ТЕБ ! ДОЛУ герберасткта клика

При бай Ставри!

ТОЙ не спи, не се храни, не употребява , не ходи до 00 само мисли за хората,. За едната благодарност само

Най-вече заради тебе, лицето ботокса, генерал Сичко шъ омреме не искат. Пкашихте и лъгахте година и половина би вече няма оправяне тази работа.

Българите са прост народ! Нищо не разбират!

Отрепко, изчезни от България докато можеш.

Човекът е прав. Вие сте много прости. Че не можете да разберете, че хората умират, и вирусът не подбира възрасти, средна възраст и деца. Поразява наред, и последствията са много лоши. Ама тъпата Ви пропаганда е виновна за многото положителни и умрели в България. Така е, защото сте зле информирани .

Грешните послания ги започнахте още преди година и половина и и вие с останалите от щаба сте огромният проблем, който предизвика по-голяма смъртност отколкото би следвало да има. Уморихте повече хора от самия вирус. Това да си учен и специалист не те прави разумен човек. Да не говорим за сериозните конфликти на интереси ка хора от щаба, няма как да се вярва на такива хора.

Другаря Кантарджиев е идиот! Време е да спре да обикаля медиите всеки ден! Много досаден и нагъл човек!

Проблемът на България са българите.

Този Кантарджиев е страхотен смешник и поръчкова курва. Ама от най- долна проба. Много, много долна … направо гнусна.