Коментари - Новата министърка: Имаме 1 млрд. лв. за инфраструктура | Днес.dir.bg

Новата министърка: Имаме 1 млрд. лв. за инфраструктура

Мой основен приоритет е министерството на регионалното развитие или Пътната агенция да извършват плащанията навреме и да няма забавяне към изпълнителите на проектите в инфраструктурата. Приоритетно остава строителството на автомагистралите.

Обратно в новината

Коментари - Новата министърка: Имаме 1 млрд. лв. за инфраструктура | Днес.dir.bg

Коментари

няма промяна в политиката на Брюксел, а само неразбиране от наша страна Програма 2020 на ЕС си е заложила приоритетно конкурентноспособност чрез иновации Щото хората по света отдавна знаят че има иновации има икономика и стандарт. Няма иновации и стандарт, има първенства във всички черни статистики за държавата. Иновациите са признак за качество на мислене което е в основата на благосъстоянието на хората. Нещо напълно противоположно на чалгаджиско-шуробадженашккият ни модел на бизнес , създаван и укрепван вече толова години

БОГ да пази правителството на Република България, сформирано от Бойко Борисов.

БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ МУТРИ КАТО БОРИСОВ И НЕГОВАТА МАФИОНСКА ГРУПИРОВКА- ГЕРБ И ТИМ , И ОТ ТАКИВА ЗАБЛУДЕНИ И МАНИПУЛИРАНИ ДУШИЦИ КАТО ТЕБЕ ...

МАГИСТРАЛИТЕ СА НЕОБХОДИМИ ЗА СТРАНАТА НИ.

но не са по- важни от здравеопазването ни , от социалната политика и от това да се стимулира дребният и средният бизнек , който тия гербери го закопаха ....Няма ли производство , няма ли нормално здравеопазване , няма ли преференции за дребният и средният бизнес , НЯМА И ДЪРЖАВА

Хубаво, но по тия магистрали никой не живее. Данъкоплатците живеят по градовете, където пътищата са окаяни, тротоарите са разбити, с плочки поставени преди 40 години направо върху калта... в центъра на София данъците са най-високи и въпреки това няма инфраструктура. Всичко се прави немарливо, дори за по-лесно не се прави. Какви милиарди, какви глупости... мизерия! Дано остане някой в тая жалка страна

ДОЖИВЯХ ДА ВИДЯ ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ДА СТРОИ НЕЩО.

кАКВО СТРОИ , БЕ СУЕК . СТРОИ С ПАРИТЕ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ , ОТ КОИТО МЕЖДУ 30-40 ПРОЦЕНТА ОТИВАТ В ДЖОБА НА ПАРТИЙНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ ОТ ГЕРБ ...

Ако строят както досега този 1млрд. ще стигне за стонтина километра.

А ко правим с незаконните градчета по язовирите ? Ще се гътне ли ПОНЕ една незаконна вила, глътнала над 1 милион лева? Щот такива вили много. Ама все на наши хора. Друго си е да се викат багери да се събаря градинска барака на двама пенсионера.

..и дано разбере, че България не е единствено София. Иначе подкрепям напълно строителството на пътища

Защо на тези хора в устата им са само магистрали, магистрали, магистрали и пак магистрали, като хората гладуват, повечето от малките и средни фирми са пред фалит, официалната инфлация само за година е 20%(неофициалната в пъти повече), а моята заплата не е увеличавана от почти 4 години, и на всичко отгоре от този месец предстои намаляване на заплатите във фирмата, където работя??????

ами защото да има пътища е основно условие за развитивто на една икономика, да работи и да стигне хлябът до тебе. Иначе ще ти дадат хляб и утре ще си пак на просия и ще питаш защо няма хляб. А магистралите се правят с пари които се вливат в икономиката...

Види се, че си доста обработен умствено. Я ми кажи, докат ги направят тия магистрали ние колко народ ще останем с това темпо? Пенсионерите ги пиши извън сметката още отсега. Няма да изкретат 20 години докато е срока за магистралите. 1/4 от 18-30 годишните също ги пиши избегали в чужбина. И кой остава тука бре? Кат дойде голямата чужда фирма кой ще работи в нея? Бай МангаУ? Ха, смях.

Защото само с молове няма как да ти се вдигне заплатата. За да получиш увеличение са нужни инвестиции в производство, а такива се привличат с инфраструктура, а не с магазини...

Ами ако още не си разбрал комунизма свърши, дойде капитализма. Тоест, вече се бориш за по-добра работа, заплата и т.н., а не ЧАКАШ да ти я дигнат. Живееш в конкурентна среда където всеки ден трябва да се доказваш. Ако работата или работодателя не ти харесва, или пък не ти харесва политиката на фирмата, сменяш с друга фирма (а не да лижиш подметките на директора на завода), ако трябва в друг град, страна и т.н. Пазарът на труда е почти отворен. До 2-3 години ще е напълно в целия ЕС. Знам, трудно е да се промени начина на мислене, след като 45 години ти е втълпявано че трябва да се носиш по течението, но рано или късно трябва да го разбереш, защото иначе рискуваш да се превърнеш в поредния хленчещ, живеещ мизерно човечец. Желая ти успех в пробуждането.

Не казвам, че твоите "препоръки" не са правилни, но много бързо си направи извода за някой от написани 2-3 реда. 1-во нямам себе си за мирезно живеещ човечец, 2ро за съжаление съм от тези 18-30 год., които все още не са избягали и в тази връка 3то няма как 45 да си ми втълпявали каквото и да е, тъй като в техния им край са били най-ранните ми детски години, 4то с завършени бакалавър, магистър и 5 години практикуване на престижна професия, няма как да си позволя да се "нося по течението", 5то относно пазара на труда, да, прав си, но работодателите така са се свили, че заплащането ми в нова фирма ще е с 20-30% надолу, има и 6то и т.н., но ще ти ги спестя. Просто нека всеки да се замисли колко често министрите говорят (и най-вече правят) нещо за здравеопазване или образование в сравнение с магистралите, които така яростно подкрепяте!

Абе Веско- смотанеско- капитализма ще си отиде ,както си отиде и социализма ....С разпадането на модела- САЩ , който вече е демоде навсякъде си отива и гнусният капитализъм . Хората по цял свят се обръщат към социалното , справедливото , а не да робуват на скапани банки и на шибани еврейски фамилии .Така ,че младок пъпчив , глей си живота ,рано или късно капитализма ще го разкараме .

Според госпожата предстои да бъде реализирана "програма за енергийна ефективност в жилищните сгради". ВЪРХУ КОИ СГРАДИ ЩЕ СЕ УПРАЖНЯВАТ ЛИЦЕНЗИРАНИТЕ ОТ ВАС СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ БЕ ЛИЛЯНЧЕ - ВЪРХУ ТЕЗИ КОИТО СА ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА И ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ И КОИТО СА ЗАПРИЛИЧАЛИ НА КОПТОРИ , ИЛИ ВЪРХУ ЧАСТНИТЕ ЖИЛИЩА КОИТО СА В РЕЖИМ НА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ ?? За вашето министерство е по интересна нашата частна собственост. ИЗДАВАНЕТО НА ПАСПОРТ НА СГРАДИТЕ С РАЗПИСАНИ В НЕГО СТРОИТЕЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ КОИТО ЩЕ ОБРЕМЕНЯТ С ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ВСЯКО ДОМАКИНСТВО ЩЕ ДОВЕДАТ ДО ОТНЕМАНЕ НА ЖИЛИЩАТА НИ !!! ТОВА Е ВАШАТА ПРОГРАМА !!!!! С нея е свързан и Закона за управление на етажната собственост с който набутвате в обречените на фалит ТКЗС-та милиони българи притежатели на частни апартаменти. ВАШАТА ПРОГРАМА Е ПРОСТИЧКА - ДА НИ ЛИШИТЕ И ОТ ПОКРИВА НАД ГЛАВАТА. ИЗБИЙ СИ ТЕЗИ МИСЛИ ЛИЛЯНЧЕ !!! БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТВОЯТА РУСИЯ , НИТО ПЪК БОЙКО Е ДРУГАРЯ ПУТИН.

До БГ : Не съм чела нищо подобно преди 2-3 години - този път сигурно е разбит като стотици други и не е рехабилитиран поне от 20 години.Преди 3 години - в края на 2008 г Станишев и Орешарски сън не спаха за какво да похарчат два мрда - яудото стана в навечерието на Коледа само за 48 часа ги разпределиха.Ние избирателите така и не разбрахме за какво - и още никой не е отговорил.Ще си трошим колите и ще се молим такива като тази млада жена дано имат амбицията да пооправят повече пътища.Скоро минах по път от Елховската мрежа - наскоро рехабилитиран - хората благославят Плевналиев - не са виждали машина за асфалт повече от 25 години.

Е колко души в това правителство са от родата на бившата номенклатура. Дали е случайно а?! Дали ще се намери някой, който да не е бил ченге, ДС сътрудник, комсомолски лидер като кандидат предзидента или внучка на министър като тая.

КОГА ТАЗИ РУСКА МАТРЬОШКА ЩЕ ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ КАКВА Е СЪДБАТА НА 288 - те МИЛИОНА ЛЕВА ОТПУСНАТИ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО КАТО БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ???? НЕ НЯКОЙ ДРУГ , А ТОЧНО ТЯ БЕ ТАЗИ КОЯТО ОТГОВАРЯШЕ ЗА РАЗХОДВАНЕТО НА ТЕЗИ СРЕДСТВА !!! Според БОРИСОВ със "средствата ще бъде закупена най-добрата апаратура в Европа и ще се извършат ремонтни дейности в болници в цялата страна." КЪДЕ Я АПАРАТУРАТА , КЪДЕ СА РЕМОНТИТЕ НА БОЛНИЦИ ЗА 288 МИЛИОНА ЛЕВА БЕ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ????? Защо ЕС който е отпуснал тази БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ не контролира разходването на тези средства , или може би българската зараза е обхванала и неговите служители, които си затварят очите пред явни престъпления ???? НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ Т. Н. "ОПОЗИЦИЯ" ДА СЕ ПРЕСРАМИ И ПОПИТА ГОСПОЖАТА ЗА ТОВА КЪДЕ И В КОЯ БАНКА ПЪШКАТ СРЕДСТВАТА ДАДЕНИ НИ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ !!!!!!

Много бързо се наминиструва, как му беше там Плене...еди какво си, колкото да си начеше крастата и какво, старата песен на нов глас. Като се сменя министър се дава отчет, ревизия, запечатват се кабинети, каква е тая пепел в очите има ли били един милярд. Я да видим какви ги е дробил предишния, много лесно стана да се краде в Б-я на последък.

да вземе всеки, берекет, никой няма и да забележи, еее защооо и аз не съм тааам

А ще предотврати ли приемането на нередовни строежи от ДНСК, което е правила и Милка Гечева / сега началник ДНСК/??? Или ще остави ДНСК отново със старите кадри от 15 години, от строителни войски да командват??? А кога ще разследват наистина Иван Симидчиев, който си осигури гръб като предложи да го наследи Милка Гечева, която е била негов заместник последните 3-4 години??? Всички знаят това и разните служби и ведомства и какво от това...мълчание? Къде е новия морал??? Милка Гечева, която краде и рекетира безогледно, а и е психично болна , с транквиланти се поддържа??? Ако и новата министърка я поддържа....има толкова кадърни и свестни специалисти.

Интересно защо никой не говори за това какви ги е надробила в Национален фонд? Не е случайно.

Ала-бала, върнете финансовия ресурс на общините, дето пленелиев и борисов го присвоиха, за да си лапат от т.н. магистралил, а магистрали няма. Защо сега говорите за промените в ЗУТ, минаха над две години когато същия тоя плевнлиев му се закани. Изобщо не е необходимо да разказвате едно и също, минаха две години и пак си приказвате същите глупости. Някой в това министерство ще се сети ли най-после да помисли за мерки с/у огромната безработица в строителството.

Преди 2 години в ОДЗ"Биляна"- с.Буковлък /Плевенско/ бе оптимизирана водно отоплителната система, без да се инвестира и стотинка от общината. Преминавайки от нафта към ел.енергия /термопомпи и ел.котли/ разхода за отопление бе свален два пъти. Община Плевен и кмета Зеленогорски стопираха разрастването на проекта, като 20 месеца анализират дали е изгодно да се намали ползването на нафта за отопление и още нямат изразено мнение по въпроса.

калинка беше проста и нахална, тая ще я видим дали ще бъде и нахална! понеже не е "учила" в Германия, а само при татко си (и двете и образования са при него), не изглежда много уверена, и с право, защото дядо й (член на ЦК на БКП) няма да може да помогне в преговорите с Европа!

Когато на министерски длъжности се издигат 30-35 годишни мъже и жени,съмненията ми за тяхната компетентност достигат максималните си стойности.Или може би в случая става въпрос за нова Калинка...?Калинка на татко и дядо.

Може, стига и ти да имаш татко зам.ректор на свободния университет във Варна. Сичко мозе!!!!

Толкова пари в наличност а има незаплатени извършени услуги???? Още един с голяма кошница за приказки....

Инвестиция от половин милиард лева в 'прости' енергийни ефективности, може да намали пилеенето на енергия в България до 1 милиард лева годишно. 10 години доказаните ми предложения биват блокирани.

Коментари - Новата министърка: Имаме 1 млрд. лв. за инфраструктура | Днес.dir.bg

Новата министърка: Имаме 1 млрд. лв. за инфраструктура

Мой основен приоритет е министерството на регионалното развитие или Пътната агенция да извършват плащанията навреме и да няма забавяне към изпълнителите на проектите в инфраструктурата. Приоритетно остава строителството на автомагистралите.

Обратно в новината

Коментари - Новата министърка: Имаме 1 млрд. лв. за инфраструктура | Днес.dir.bg

Коментари

няма промяна в политиката на Брюксел, а само неразбиране от наша страна Програма 2020 на ЕС си е заложила приоритетно конкурентноспособност чрез иновации Щото хората по света отдавна знаят че има иновации има икономика и стандарт. Няма иновации и стандарт, има първенства във всички черни статистики за държавата. Иновациите са признак за качество на мислене което е в основата на благосъстоянието на хората. Нещо напълно противоположно на чалгаджиско-шуробадженашккият ни модел на бизнес , създаван и укрепван вече толова години

БОГ да пази правителството на Република България, сформирано от Бойко Борисов.

БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ МУТРИ КАТО БОРИСОВ И НЕГОВАТА МАФИОНСКА ГРУПИРОВКА- ГЕРБ И ТИМ , И ОТ ТАКИВА ЗАБЛУДЕНИ И МАНИПУЛИРАНИ ДУШИЦИ КАТО ТЕБЕ ...

МАГИСТРАЛИТЕ СА НЕОБХОДИМИ ЗА СТРАНАТА НИ.

но не са по- важни от здравеопазването ни , от социалната политика и от това да се стимулира дребният и средният бизнек , който тия гербери го закопаха ....Няма ли производство , няма ли нормално здравеопазване , няма ли преференции за дребният и средният бизнес , НЯМА И ДЪРЖАВА

Хубаво, но по тия магистрали никой не живее. Данъкоплатците живеят по градовете, където пътищата са окаяни, тротоарите са разбити, с плочки поставени преди 40 години направо върху калта... в центъра на София данъците са най-високи и въпреки това няма инфраструктура. Всичко се прави немарливо, дори за по-лесно не се прави. Какви милиарди, какви глупости... мизерия! Дано остане някой в тая жалка страна

ДОЖИВЯХ ДА ВИДЯ ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ДА СТРОИ НЕЩО.

кАКВО СТРОИ , БЕ СУЕК . СТРОИ С ПАРИТЕ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ , ОТ КОИТО МЕЖДУ 30-40 ПРОЦЕНТА ОТИВАТ В ДЖОБА НА ПАРТИЙНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ ОТ ГЕРБ ...

Ако строят както досега този 1млрд. ще стигне за стонтина километра.

А ко правим с незаконните градчета по язовирите ? Ще се гътне ли ПОНЕ една незаконна вила, глътнала над 1 милион лева? Щот такива вили много. Ама все на наши хора. Друго си е да се викат багери да се събаря градинска барака на двама пенсионера.

..и дано разбере, че България не е единствено София. Иначе подкрепям напълно строителството на пътища

Защо на тези хора в устата им са само магистрали, магистрали, магистрали и пак магистрали, като хората гладуват, повечето от малките и средни фирми са пред фалит, официалната инфлация само за година е 20%(неофициалната в пъти повече), а моята заплата не е увеличавана от почти 4 години, и на всичко отгоре от този месец предстои намаляване на заплатите във фирмата, където работя??????

ами защото да има пътища е основно условие за развитивто на една икономика, да работи и да стигне хлябът до тебе. Иначе ще ти дадат хляб и утре ще си пак на просия и ще питаш защо няма хляб. А магистралите се правят с пари които се вливат в икономиката...

Види се, че си доста обработен умствено. Я ми кажи, докат ги направят тия магистрали ние колко народ ще останем с това темпо? Пенсионерите ги пиши извън сметката още отсега. Няма да изкретат 20 години докато е срока за магистралите. 1/4 от 18-30 годишните също ги пиши избегали в чужбина. И кой остава тука бре? Кат дойде голямата чужда фирма кой ще работи в нея? Бай МангаУ? Ха, смях.

Защото само с молове няма как да ти се вдигне заплатата. За да получиш увеличение са нужни инвестиции в производство, а такива се привличат с инфраструктура, а не с магазини...

Ами ако още не си разбрал комунизма свърши, дойде капитализма. Тоест, вече се бориш за по-добра работа, заплата и т.н., а не ЧАКАШ да ти я дигнат. Живееш в конкурентна среда където всеки ден трябва да се доказваш. Ако работата или работодателя не ти харесва, или пък не ти харесва политиката на фирмата, сменяш с друга фирма (а не да лижиш подметките на директора на завода), ако трябва в друг град, страна и т.н. Пазарът на труда е почти отворен. До 2-3 години ще е напълно в целия ЕС. Знам, трудно е да се промени начина на мислене, след като 45 години ти е втълпявано че трябва да се носиш по течението, но рано или късно трябва да го разбереш, защото иначе рискуваш да се превърнеш в поредния хленчещ, живеещ мизерно човечец. Желая ти успех в пробуждането.

Не казвам, че твоите "препоръки" не са правилни, но много бързо си направи извода за някой от написани 2-3 реда. 1-во нямам себе си за мирезно живеещ човечец, 2ро за съжаление съм от тези 18-30 год., които все още не са избягали и в тази връка 3то няма как 45 да си ми втълпявали каквото и да е, тъй като в техния им край са били най-ранните ми детски години, 4то с завършени бакалавър, магистър и 5 години практикуване на престижна професия, няма как да си позволя да се "нося по течението", 5то относно пазара на труда, да, прав си, но работодателите така са се свили, че заплащането ми в нова фирма ще е с 20-30% надолу, има и 6то и т.н., но ще ти ги спестя. Просто нека всеки да се замисли колко често министрите говорят (и най-вече правят) нещо за здравеопазване или образование в сравнение с магистралите, които така яростно подкрепяте!

Абе Веско- смотанеско- капитализма ще си отиде ,както си отиде и социализма ....С разпадането на модела- САЩ , който вече е демоде навсякъде си отива и гнусният капитализъм . Хората по цял свят се обръщат към социалното , справедливото , а не да робуват на скапани банки и на шибани еврейски фамилии .Така ,че младок пъпчив , глей си живота ,рано или късно капитализма ще го разкараме .

Според госпожата предстои да бъде реализирана "програма за енергийна ефективност в жилищните сгради". ВЪРХУ КОИ СГРАДИ ЩЕ СЕ УПРАЖНЯВАТ ЛИЦЕНЗИРАНИТЕ ОТ ВАС СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ БЕ ЛИЛЯНЧЕ - ВЪРХУ ТЕЗИ КОИТО СА ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА И ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ И КОИТО СА ЗАПРИЛИЧАЛИ НА КОПТОРИ , ИЛИ ВЪРХУ ЧАСТНИТЕ ЖИЛИЩА КОИТО СА В РЕЖИМ НА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ ?? За вашето министерство е по интересна нашата частна собственост. ИЗДАВАНЕТО НА ПАСПОРТ НА СГРАДИТЕ С РАЗПИСАНИ В НЕГО СТРОИТЕЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ КОИТО ЩЕ ОБРЕМЕНЯТ С ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ВСЯКО ДОМАКИНСТВО ЩЕ ДОВЕДАТ ДО ОТНЕМАНЕ НА ЖИЛИЩАТА НИ !!! ТОВА Е ВАШАТА ПРОГРАМА !!!!! С нея е свързан и Закона за управление на етажната собственост с който набутвате в обречените на фалит ТКЗС-та милиони българи притежатели на частни апартаменти. ВАШАТА ПРОГРАМА Е ПРОСТИЧКА - ДА НИ ЛИШИТЕ И ОТ ПОКРИВА НАД ГЛАВАТА. ИЗБИЙ СИ ТЕЗИ МИСЛИ ЛИЛЯНЧЕ !!! БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТВОЯТА РУСИЯ , НИТО ПЪК БОЙКО Е ДРУГАРЯ ПУТИН.

До БГ : Не съм чела нищо подобно преди 2-3 години - този път сигурно е разбит като стотици други и не е рехабилитиран поне от 20 години.Преди 3 години - в края на 2008 г Станишев и Орешарски сън не спаха за какво да похарчат два мрда - яудото стана в навечерието на Коледа само за 48 часа ги разпределиха.Ние избирателите така и не разбрахме за какво - и още никой не е отговорил.Ще си трошим колите и ще се молим такива като тази млада жена дано имат амбицията да пооправят повече пътища.Скоро минах по път от Елховската мрежа - наскоро рехабилитиран - хората благославят Плевналиев - не са виждали машина за асфалт повече от 25 години.

Е колко души в това правителство са от родата на бившата номенклатура. Дали е случайно а?! Дали ще се намери някой, който да не е бил ченге, ДС сътрудник, комсомолски лидер като кандидат предзидента или внучка на министър като тая.

КОГА ТАЗИ РУСКА МАТРЬОШКА ЩЕ ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ КАКВА Е СЪДБАТА НА 288 - те МИЛИОНА ЛЕВА ОТПУСНАТИ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО КАТО БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ???? НЕ НЯКОЙ ДРУГ , А ТОЧНО ТЯ БЕ ТАЗИ КОЯТО ОТГОВАРЯШЕ ЗА РАЗХОДВАНЕТО НА ТЕЗИ СРЕДСТВА !!! Според БОРИСОВ със "средствата ще бъде закупена най-добрата апаратура в Европа и ще се извършат ремонтни дейности в болници в цялата страна." КЪДЕ Я АПАРАТУРАТА , КЪДЕ СА РЕМОНТИТЕ НА БОЛНИЦИ ЗА 288 МИЛИОНА ЛЕВА БЕ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ????? Защо ЕС който е отпуснал тази БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ не контролира разходването на тези средства , или може би българската зараза е обхванала и неговите служители, които си затварят очите пред явни престъпления ???? НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ Т. Н. "ОПОЗИЦИЯ" ДА СЕ ПРЕСРАМИ И ПОПИТА ГОСПОЖАТА ЗА ТОВА КЪДЕ И В КОЯ БАНКА ПЪШКАТ СРЕДСТВАТА ДАДЕНИ НИ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ !!!!!!

Много бързо се наминиструва, как му беше там Плене...еди какво си, колкото да си начеше крастата и какво, старата песен на нов глас. Като се сменя министър се дава отчет, ревизия, запечатват се кабинети, каква е тая пепел в очите има ли били един милярд. Я да видим какви ги е дробил предишния, много лесно стана да се краде в Б-я на последък.

да вземе всеки, берекет, никой няма и да забележи, еее защооо и аз не съм тааам

А ще предотврати ли приемането на нередовни строежи от ДНСК, което е правила и Милка Гечева / сега началник ДНСК/??? Или ще остави ДНСК отново със старите кадри от 15 години, от строителни войски да командват??? А кога ще разследват наистина Иван Симидчиев, който си осигури гръб като предложи да го наследи Милка Гечева, която е била негов заместник последните 3-4 години??? Всички знаят това и разните служби и ведомства и какво от това...мълчание? Къде е новия морал??? Милка Гечева, която краде и рекетира безогледно, а и е психично болна , с транквиланти се поддържа??? Ако и новата министърка я поддържа....има толкова кадърни и свестни специалисти.

Интересно защо никой не говори за това какви ги е надробила в Национален фонд? Не е случайно.

Ала-бала, върнете финансовия ресурс на общините, дето пленелиев и борисов го присвоиха, за да си лапат от т.н. магистралил, а магистрали няма. Защо сега говорите за промените в ЗУТ, минаха над две години когато същия тоя плевнлиев му се закани. Изобщо не е необходимо да разказвате едно и също, минаха две години и пак си приказвате същите глупости. Някой в това министерство ще се сети ли най-после да помисли за мерки с/у огромната безработица в строителството.

Преди 2 години в ОДЗ"Биляна"- с.Буковлък /Плевенско/ бе оптимизирана водно отоплителната система, без да се инвестира и стотинка от общината. Преминавайки от нафта към ел.енергия /термопомпи и ел.котли/ разхода за отопление бе свален два пъти. Община Плевен и кмета Зеленогорски стопираха разрастването на проекта, като 20 месеца анализират дали е изгодно да се намали ползването на нафта за отопление и още нямат изразено мнение по въпроса.

калинка беше проста и нахална, тая ще я видим дали ще бъде и нахална! понеже не е "учила" в Германия, а само при татко си (и двете и образования са при него), не изглежда много уверена, и с право, защото дядо й (член на ЦК на БКП) няма да може да помогне в преговорите с Европа!

Когато на министерски длъжности се издигат 30-35 годишни мъже и жени,съмненията ми за тяхната компетентност достигат максималните си стойности.Или може би в случая става въпрос за нова Калинка...?Калинка на татко и дядо.

Може, стига и ти да имаш татко зам.ректор на свободния университет във Варна. Сичко мозе!!!!

Толкова пари в наличност а има незаплатени извършени услуги???? Още един с голяма кошница за приказки....

Инвестиция от половин милиард лева в 'прости' енергийни ефективности, може да намали пилеенето на енергия в България до 1 милиард лева годишно. 10 години доказаните ми предложения биват блокирани.