Коментари - Над 600 убити цивилни в Източна Гута | Днес.dir.bg

Над 600 убити цивилни в Източна Гута

Над 600 са убитите цивилни от началото на офанзивата на сирийските правителствени сили в Източна Гута на 18 февруари, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Над 600 убити цивилни в Източна Гута | Днес.dir.bg

Коментари

Ами този малоумник Путин е силен с цвилните хора.С другите армии брои трупове.

Убийствата на деца са тежък грях и Господ няма да прости на атеиста дяволопоклонник Путхин

Ми да ми обясниш, защо като Путин осигури по 5 часа премирие, осигури КОРИДОРИ за евакуиране на мирни хора, джихадистите стрелят? Що убиват тези дето бягат през коридорите? Защо изправят отпред жени и деца, а те се крият от зад и стрелят? Защо заставят деца и жени да са на покривите на техните щабове, складове за оръжие и цехове за производство на химически снаряди? ЗАЩО никой от радетелите за "МИР" от Запад не спря доставките на оръжие и боеприпаси от ливанската територия, граничеща с тяхният анклав? А що? Щото не им отърва на Големите да има спокоен Дамаск, защото им е нужен анклавът за постоянни обстрели на правителствените и дипломатическите райони, да има източник на коли с камикадзета, защото им трябваше Тет де пон срещу Столицата! Е това няма как да се търпи и ще бъде както в Алеп! Лека, полека Сирия ще си върне цялата територия, върху която сега се вихрят собствени еничари и чужди агресори с цел :-контрол над нефт и газови находища!

Да бягат война като на война бомбите не могат да душат кой е цивилен кой бандит.

Да продължим с анализа на статията:"След днешната хуманитарна пауза обаче се е засилила интензивността на въздушните удари"! Въздушни удари в Сирия в района на Гута нанасят руснаците и Асад - следователно те са тези, които нарушават примирието , а не бунтовниците - те нямат авиация. Значи, Песков отхвърляйки обвиненията на САЩ, че Русия нарушава 30 дневното прекратяване на огъня лъже, защото само Русия бомбардира в Гута. Когато фактите доказват,че единият лъже, логично е другият да казва истината не само в този случай.

Какъв анализ на статията можеш да направиш , след като нямаш достоверна информация. Източника който е посочен многократно се дъни и по - скоро трябва да се нарича "лъжливото овчарче" За да има мир " Ал- Нусра" Трябва да капитулират безусловно няма друг начин.

Само да питам. Онези, дето взривиха бомбите в Брюксел и Париж, цивилни ли бяха или военни с униформи?

Путин три пъти съобщи, че е унищожил бунтовниците, а руският министър на външните работи Сергей Лавров обвини бунтовниците в Източна Гута, че продължават да обстрелват със снаряди столицата Дамаск! Нещо не се връзва! Апропо, Източна Гута е нещ като квартал Младост в София!

Путин съобщи, че ислямска държава е разгромена бе, тикво. Сега Асад трепе "опозицията" в която влязоха неразчекнатите ислямисти от халифата. И те ще бъдат изчистени, ха - поквичи си сега.

Ми кът е разгромена, от где се пръкнаха пак 300 000 исламисти, щот толкова са в Източна Гута! А армията на Асад са само 120 000! Мухахахахаха! Ако руските Империалисти не подкрепяха Социалиста Асад, спукана му е работата! Тя така или иначе му е спукана! Империализма не прощава никому, както не прости на Великия и Несъкрушимия СССР! Разката го без да му мигне окото! След ИДИЛ ще види сметката и на Асад!

"Русия въведе от вчера всекидневна петчасова хуманитарна пауза в района"! Фраза, която буди основателно притеснение - значи ли това, че Русия контролира и двете страни в конфликта - Асад и опозицията? След като може да им диктува (говоря за джихадистите) кога да прекратят огъня, значи Русия дирижира обстрела и от двете страни! Явно има сериозен интерес от продължаване на бойните действия - иначе къде точно ще показва нови образци от оръжието си в бойни условия! Продажбите преди всичко, че икономиката боксува!

То има примирие, но все пак Източна Гута трябва да бъде освободен от американските терористи.

Цивилно облечни брадати смъдливци с калашник в ръка. Ай сиктир от западна проджихадистка пропаганда.

имат "високо точни" оръжия,че в Сирия са избити като пилци саааамо 600 деца,жени и старци.Абе....миролюбци са това товарищ Путин и товарищ Шойгу,гу,гу-гълъбчето на мира.

Я сега напиши в Мосул колко избиха американците. И кажи като освободиха Алепо защо войските на Асад бяха посрещнати с радост от местните.

Защото оцеляха само радващите се! Другите, които не се радваха минаха под ножа!

Правилно си се идентифицирал като две нули и по правописа и по смисленото и подредено съдържание на "коментара" ти.

Кой ги брои бе? Докато съобщават само, че от Гута обстрелват Дамаск и там "бунтовниците" демократично не обиват никой. Така ще бъде скоро и в Донбас.

и кво? $европата уби над 30 милиона от източния блок по време на "мирния преход" към демокрация! и кво? нощоооооо... правосъдие по $европейски! и наведени медии за са облекчават управляващите!

След загубите в Сирия руснаците си го връщат на цвилните беззащитни хора. Това им е практика.България не беше обявила война на Русия и търпеше руските консулства тук.09.1944 русия ни обяви война,окупира ни и по руски образец избиха българската интелигенция.

Тоя Стоил не беше ли оня еничар в песента? Или просто джендър?

след като реагират нещастните синове на партийните секретари и пенсионирани ЗКПЧ-та значи посланията са стигнали където трябва.Няма връщане на руските подлоги в България.

...та Последно : - на тоя нашТука П.С.Ихопата - кога Ще му връчите Публично фанелката жълтата ?

В тая Сирия не останаха камът върху камът, а сирийците станаха малцинства в чужбина. Вече има ли кой и за какво да се бият?

Бият се за интересите на други и най-вече на сащ.

Kalin

Бунтовниците са бивш ИДИЛ сега боядисали се като......И тия дето разпространяват тия новини са просто заместител на Бившото Радио свободна Европа което се е преместило ....

Фактите са, че САЩ и Ко бяха обкръжили в Ракка не нзам си колко терористи,воглаве с водачите им.Биха ги сума време, накрая превзеха Ракка, нямаше нито един ленен и обвинен джихадист, всичките се изпариха "безследно"А всъщност САЩ и Ко им осигуриха коридор към контролираните от правителството части на Сирия, за да продължават пъклените си дела.Типична краварска тактика! Е тоз път никой няма да се измъкне жив, колкото и да крякат жабите от западналото блато!

да живей ссср!

А хамериканските инструктори колко са ? Слава на Русия !

Лошото е че след "хуманитарна"помощ от запад пък измират от проправителствените сили.Така че да не плачем на "чужд гроб"защото незнаем на къде е заровен.Да не е окаже че плачим над оная му работа!

Потоците фейк от СЦПЧ в Лондон по отношение на САР никога не са секвали. СЦПЧ затова и беше създаден, за да осигурява информационно прикритие на войната, която западът започна и придължава да води и до днес срещу сирийския народ.

Тъжно&Страшно. ... форумът де.

Пак ли прословутия СЦНЧП? Абе как години наред вече не се намери ЕДИН различен източник да се цитира? Как пък всичките медии не можаха да осигурят един свой източник "на терен", та само този ползват? И чии интереси обслужва и преставя той?

Благодарим ви, Барак Хюсеин Обама и Доналд Трумп. Благодарение на вашата убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт, Сирия си върна 98 процента от територията и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

В Сирия няма бунтовници, а има ислямистки главорези и терористи! Ако те не бъдат очистени в Сирия, те ще стигнат и до България! Въпроси има ли?

Дааа Бунтовниците доказват че могат да жертват и себе си и неограничен брой цивилни така както някога на 11 септември.

Говори се за около 10 000 терористи блокирани в Гута. Сред тях има и около 2000 западни наемници. Колко от тях са останали до този момент не е ясно, но е сигурно, че сирийците и техните съюзници ще ликвидират тази язва на сирийската територия. Затова е и тази истерия по западните медии.

Всички знаем че Бунтовниците са готови да жертват и себе си и всички цивилни но да не отстъпят доказват го сега както и някога на 11 септември.

Всеки път, когато братушките и храбрата сирийска армия притиснат до стената, и почнат масово да унищожават и избиват главорезите Джихади Джота от ИДИЛ и Ислями Мюслитата от Ал кайда...какво почва да прави Говедарника?! Да вие на умряло, и да квичи че биват убивани невинни хора! А това че лудите говеда избиха десетки хиляди в Ракка и Мосул не се брои! Така ли бе европедали и лудия Козяци! А колко милиона избиха лудите говеда в Афганистан и Ирак, а?! Или в Либия, Сирия, Египет, йемен, Сомалия, пакистан и т.н...Дори малоумните говеда бомбардираха болницата на Лекари без граници! И най0нагло се опитаха дори да потулят случая!!!!

Б*си,за да се запази един единствен Асад на власт трябва да умрат милиони?!?!? Какво пречеше този да подаде оставка и друг да дойде на негово място и всичко това без война и намесата на Русия,САЩ и подобни... Тези,където се намешат с оръжие,после цари хаос.

Наистина, колко ли още милиони трябва за да се свали един, единствен Асад! Няма значение, нали? Колко жалко, че Арабската пролет спря в Сирия!

Ами отговори ми ти_Какво им пречи Асад че трябва да се махне.

Като не разбираш за какво иде реч, гледай си у яслата, хрупай плявата и се радвай на живота!

Какво пречи?Пречат нормалните сирийци, които знаят че Асад може да не е цвете, ама като се махне той идва Ал Багдади със шериатския сатър.

Просто за главорезите от идил и техните американски и израелски съветници настъпи края на света. Подложени са на масиран обстрел и от земята и от въздуха вкл. СУ-57. Имат да плащат сметката за убитите руснаци от Вагнер.

странно! в статията русские настояват че не те стрелят и бомбардират източна гута, настояват че те спазват примирието предложено от тях, а ти си уверен че не само бомбардират но и трепят всичко живо там! това русолюбците сте завършени иди.оти!

И не пиши глупости.

Целия район, не само Сирия, отдавна гори заради лакомията на шепа 'дебелосерци". За тях жертвите от цивилното население изобщо никога не са били от значение. За тях са важни единствено печалбите от всичко и на всяка цена. Воя за жертвите означава, че нещо ги стяга чепика и ги настъпват по мазолите. Измамата за тях е като "добър ден". Но все по-малко са лапни-шараните. Чудя се на дирижираните медии, които сами не си вярват и които изпревариха комунистическата пропаганда.

Оооо.....я престанете най-сетне...вече ставате жалки! Повтаряте "номера" от Алепо - "Асад си убива хората"!!!!! Вие със целия ли сте си или чавка ви е изпила всичко!!!! Аре разкарайте се оттам и оставете руснаците да турят в ред! Мошенници и гадове - това е краварското стадо и пуделчетата им! Ставате отвратителни!

В Източна Гута са само хибридни терористи чуждестранни наемници, които използват мирното население като жив щит. Та такива хибридни терористи чуждестранни наемници, дето човешкия живот е с никаква стойност за тях- изнасилват сирийски момичета и жени, ядат сърца на хора! Та такива терористи няма да ползват хим. оръжие ли срещу мирните сирийци, само и само да изпълнят заповедите на благодетелите си, които ги въоръжават, обучават, финансират и ги защитават в ООН, наричайки ги опозиция за демокраси в Сирия! А кои са благодетелите и защитниците им цял свят ги разбра- тези западни държави, които опищяха ООН, че искат примирие в Гута! А днес терористите в Сирия пак са обстрелвали мирното сирийско население искащо да се спаси от чуждестранните наемници по хуманитарните коридори отворени от руснаците и Асад в Гута!

Защо така наречените Бунтовници не евакуират цивилните ? На какво се надяват Асад да ги остави да бомбандират Дамаск ? Или избият всички деца и да чакат дойдат Американците ?

Преди да говорите за Гута, Мута и тем подобни, вижте какво остана в Мосул след Американците и съюзници. Хиляди избити цивилни и все още трупове по улиците..

Цитат: " . .Петчасовата хуманитарна пауза по инициатива на Русия не е достатъчна за доставяне на помощи . . ". Правилно, 5 часа са достатъчно да излизат само решилите да капитолират. Има един филм "Битка за Берлин", там Жуков казва (не съм сигурен дали ще го напиша точно): "Толька безуговоръчная капитулация!". Спомняте си преди седмици демократичните медии се хвалеха, как хамериканците са разкатали мамата на руснаците, към 200 -300 убити и двойно ранени. Путин нищо не каза, нито потвърди, нито отрече, само Захарова спомена за 5-ма руски граждани убити. Сега показват едни клипове . . . .та "чушкопеци", та оня грозния дето разминирва, та рев за химически атаки от Асад, но . . . . никой не смее да навлезе в сирийското въздушно пространство . . . .

Така нареченият Сирийския център за наблюдение на правата на човека представлява квартира в Лондон, и там един дебел пакистанец си чати през фейсбук с разни джихадисти-наркомани от цял свят. За да се позове някоя агенция на тоя смешник трябва да е на сериозен зор...

Не е паки, а арапин. Не е в Лондон, а е в Ковънтри. И не е бакалия, а е дрешник.

Русия със своите зенитноракетни комплекси (ЗРК) пречи на САЩ да доминират във въздуха на Близкия Изток, заявил шефът на Централното командване на въоръжените сили на САЩ генерал Джоузеф Вотел в комитета към Палатата на представителите по въоръжените сили.

Явно го правят само през деня, защото в Дейр ез Зор се видя кой доминира във въздуха.

Лудите гооведа пак искат да си спасят Джихади Джотата...както направиха в ракка, когато ги пуснаха да си ходят с камиони и автобуси!

Русия прати су 35 и су 57 за контрол на въздушното пространство над Източна Гута. Американските самолети се скриха и там не могат да припарят. Унищожиха тренировъчен лагер с американци, англичани и французи инструктори наемници. Върнаха им тъпкано на Американците, а не можаха и да им помогнат и гък не можаха да кажат, какво правят там техните хора. И веднага в ООН, спрете за 30 дни, умират цивилни, хуманитарна катастрофа, а целта да си изтеглят и спасят остатъците от техните хора. Този път Руснаците няма да Ви простят, жив американец, англичанин, французин и други наемници от там няма да излязат.

Няма "цивилни" в Източна Гута. Там са бандитите и семействата им. Ако не сте разбрали нещо за сирийската гражданска война е, че щом ООН се намеси, значи има американци или израелци в безизходица. На наглосаксите не им пука за араби, ако ще цяла Сирия да измре, но ги боли за техните подстрекатели много.

хайде да видим сега кои са агресорите, които незаконно са в сирия

имаше едно време АФГАНИСТАН - почти всички васали НА юсей. САМАТА ЮСЕЙ ИСКАХА СССР ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ АФГАНИСТАН И ИЗЛЕЗЕ СССР А ВЛЕЗИ САЩ И ДО СЕГА СА ТАМ ВЕЧЕ 18 год. и не се знае колко още ще бъде. НЕКА СИДИ И ОЩЕ 199 ГОДИНИ НО ИМА ЕДНО- 40 ПЪТИ СЕ УВЕЛИЧИ ПР-ТО НА ХАЩИШ И НОВА ТА БАЗА НА ЮСЕЙ КОСОВО СТАНА ДА ПРИЕМА ТОЗИ ХАШИШ И ГО ИЗПРАЩА В ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА

1000 Мечты сбываются и не сбываются, но уже ихтамнет... Вам ето нравится ???

А БЕ САПУН САПУНОВ КАК МРЖЕШ ДА ОБСЪЖДАШ ТОВА ЗА КОЕТО НЯМАШ НИКАКВА ИНФ-Я ! ТОВА Е ЧИСТА ХАМЕРСКА ПРОПАГАНДА- ТОЙ ИЛИ НЯКОЙ СИ Е ВИНОВЕН - АКО Е ВИНОВЕН ДОКАЖИ С ФАКТИ , ИНТЕРВЮТА СНИМКИ ВИДЕО САТЕЛИТ И ПРОЧИЕ НО СА НУЖНИ ФАКТИ А ПРАЗДНИ ДУМИ

Сигурно си учил в СССР като най-видните ни "русофоби".

Коментари - Над 600 убити цивилни в Източна Гута | Днес.dir.bg

Над 600 убити цивилни в Източна Гута

Над 600 са убитите цивилни от началото на офанзивата на сирийските правителствени сили в Източна Гута на 18 февруари, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Над 600 убити цивилни в Източна Гута | Днес.dir.bg

Коментари

Ами този малоумник Путин е силен с цвилните хора.С другите армии брои трупове.

Убийствата на деца са тежък грях и Господ няма да прости на атеиста дяволопоклонник Путхин

Ми да ми обясниш, защо като Путин осигури по 5 часа премирие, осигури КОРИДОРИ за евакуиране на мирни хора, джихадистите стрелят? Що убиват тези дето бягат през коридорите? Защо изправят отпред жени и деца, а те се крият от зад и стрелят? Защо заставят деца и жени да са на покривите на техните щабове, складове за оръжие и цехове за производство на химически снаряди? ЗАЩО никой от радетелите за "МИР" от Запад не спря доставките на оръжие и боеприпаси от ливанската територия, граничеща с тяхният анклав? А що? Щото не им отърва на Големите да има спокоен Дамаск, защото им е нужен анклавът за постоянни обстрели на правителствените и дипломатическите райони, да има източник на коли с камикадзета, защото им трябваше Тет де пон срещу Столицата! Е това няма как да се търпи и ще бъде както в Алеп! Лека, полека Сирия ще си върне цялата територия, върху която сега се вихрят собствени еничари и чужди агресори с цел :-контрол над нефт и газови находища!

Да бягат война като на война бомбите не могат да душат кой е цивилен кой бандит.

Да продължим с анализа на статията:"След днешната хуманитарна пауза обаче се е засилила интензивността на въздушните удари"! Въздушни удари в Сирия в района на Гута нанасят руснаците и Асад - следователно те са тези, които нарушават примирието , а не бунтовниците - те нямат авиация. Значи, Песков отхвърляйки обвиненията на САЩ, че Русия нарушава 30 дневното прекратяване на огъня лъже, защото само Русия бомбардира в Гута. Когато фактите доказват,че единият лъже, логично е другият да казва истината не само в този случай.

Какъв анализ на статията можеш да направиш , след като нямаш достоверна информация. Източника който е посочен многократно се дъни и по - скоро трябва да се нарича "лъжливото овчарче" За да има мир " Ал- Нусра" Трябва да капитулират безусловно няма друг начин.

Само да питам. Онези, дето взривиха бомбите в Брюксел и Париж, цивилни ли бяха или военни с униформи?

Путин три пъти съобщи, че е унищожил бунтовниците, а руският министър на външните работи Сергей Лавров обвини бунтовниците в Източна Гута, че продължават да обстрелват със снаряди столицата Дамаск! Нещо не се връзва! Апропо, Източна Гута е нещ като квартал Младост в София!

Путин съобщи, че ислямска държава е разгромена бе, тикво. Сега Асад трепе "опозицията" в която влязоха неразчекнатите ислямисти от халифата. И те ще бъдат изчистени, ха - поквичи си сега.

Ми кът е разгромена, от где се пръкнаха пак 300 000 исламисти, щот толкова са в Източна Гута! А армията на Асад са само 120 000! Мухахахахаха! Ако руските Империалисти не подкрепяха Социалиста Асад, спукана му е работата! Тя така или иначе му е спукана! Империализма не прощава никому, както не прости на Великия и Несъкрушимия СССР! Разката го без да му мигне окото! След ИДИЛ ще види сметката и на Асад!

"Русия въведе от вчера всекидневна петчасова хуманитарна пауза в района"! Фраза, която буди основателно притеснение - значи ли това, че Русия контролира и двете страни в конфликта - Асад и опозицията? След като може да им диктува (говоря за джихадистите) кога да прекратят огъня, значи Русия дирижира обстрела и от двете страни! Явно има сериозен интерес от продължаване на бойните действия - иначе къде точно ще показва нови образци от оръжието си в бойни условия! Продажбите преди всичко, че икономиката боксува!

То има примирие, но все пак Източна Гута трябва да бъде освободен от американските терористи.

Цивилно облечни брадати смъдливци с калашник в ръка. Ай сиктир от западна проджихадистка пропаганда.

имат "високо точни" оръжия,че в Сирия са избити като пилци саааамо 600 деца,жени и старци.Абе....миролюбци са това товарищ Путин и товарищ Шойгу,гу,гу-гълъбчето на мира.

Я сега напиши в Мосул колко избиха американците. И кажи като освободиха Алепо защо войските на Асад бяха посрещнати с радост от местните.

Защото оцеляха само радващите се! Другите, които не се радваха минаха под ножа!

Правилно си се идентифицирал като две нули и по правописа и по смисленото и подредено съдържание на "коментара" ти.

Кой ги брои бе? Докато съобщават само, че от Гута обстрелват Дамаск и там "бунтовниците" демократично не обиват никой. Така ще бъде скоро и в Донбас.

и кво? $европата уби над 30 милиона от източния блок по време на "мирния преход" към демокрация! и кво? нощоооооо... правосъдие по $европейски! и наведени медии за са облекчават управляващите!

След загубите в Сирия руснаците си го връщат на цвилните беззащитни хора. Това им е практика.България не беше обявила война на Русия и търпеше руските консулства тук.09.1944 русия ни обяви война,окупира ни и по руски образец избиха българската интелигенция.

Тоя Стоил не беше ли оня еничар в песента? Или просто джендър?

след като реагират нещастните синове на партийните секретари и пенсионирани ЗКПЧ-та значи посланията са стигнали където трябва.Няма връщане на руските подлоги в България.

...та Последно : - на тоя нашТука П.С.Ихопата - кога Ще му връчите Публично фанелката жълтата ?

В тая Сирия не останаха камът върху камът, а сирийците станаха малцинства в чужбина. Вече има ли кой и за какво да се бият?

Бият се за интересите на други и най-вече на сащ.

Kalin

Бунтовниците са бивш ИДИЛ сега боядисали се като......И тия дето разпространяват тия новини са просто заместител на Бившото Радио свободна Европа което се е преместило ....

Фактите са, че САЩ и Ко бяха обкръжили в Ракка не нзам си колко терористи,воглаве с водачите им.Биха ги сума време, накрая превзеха Ракка, нямаше нито един ленен и обвинен джихадист, всичките се изпариха "безследно"А всъщност САЩ и Ко им осигуриха коридор към контролираните от правителството части на Сирия, за да продължават пъклените си дела.Типична краварска тактика! Е тоз път никой няма да се измъкне жив, колкото и да крякат жабите от западналото блато!

да живей ссср!

А хамериканските инструктори колко са ? Слава на Русия !

Лошото е че след "хуманитарна"помощ от запад пък измират от проправителствените сили.Така че да не плачем на "чужд гроб"защото незнаем на къде е заровен.Да не е окаже че плачим над оная му работа!

Потоците фейк от СЦПЧ в Лондон по отношение на САР никога не са секвали. СЦПЧ затова и беше създаден, за да осигурява информационно прикритие на войната, която западът започна и придължава да води и до днес срещу сирийския народ.

Тъжно&Страшно. ... форумът де.

Пак ли прословутия СЦНЧП? Абе как години наред вече не се намери ЕДИН различен източник да се цитира? Как пък всичките медии не можаха да осигурят един свой източник "на терен", та само този ползват? И чии интереси обслужва и преставя той?

Благодарим ви, Барак Хюсеин Обама и Доналд Трумп. Благодарение на вашата убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт, Сирия си върна 98 процента от територията и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

В Сирия няма бунтовници, а има ислямистки главорези и терористи! Ако те не бъдат очистени в Сирия, те ще стигнат и до България! Въпроси има ли?

Дааа Бунтовниците доказват че могат да жертват и себе си и неограничен брой цивилни така както някога на 11 септември.

Говори се за около 10 000 терористи блокирани в Гута. Сред тях има и около 2000 западни наемници. Колко от тях са останали до този момент не е ясно, но е сигурно, че сирийците и техните съюзници ще ликвидират тази язва на сирийската територия. Затова е и тази истерия по западните медии.

Всички знаем че Бунтовниците са готови да жертват и себе си и всички цивилни но да не отстъпят доказват го сега както и някога на 11 септември.

Всеки път, когато братушките и храбрата сирийска армия притиснат до стената, и почнат масово да унищожават и избиват главорезите Джихади Джота от ИДИЛ и Ислями Мюслитата от Ал кайда...какво почва да прави Говедарника?! Да вие на умряло, и да квичи че биват убивани невинни хора! А това че лудите говеда избиха десетки хиляди в Ракка и Мосул не се брои! Така ли бе европедали и лудия Козяци! А колко милиона избиха лудите говеда в Афганистан и Ирак, а?! Или в Либия, Сирия, Египет, йемен, Сомалия, пакистан и т.н...Дори малоумните говеда бомбардираха болницата на Лекари без граници! И най0нагло се опитаха дори да потулят случая!!!!

Б*си,за да се запази един единствен Асад на власт трябва да умрат милиони?!?!? Какво пречеше този да подаде оставка и друг да дойде на негово място и всичко това без война и намесата на Русия,САЩ и подобни... Тези,където се намешат с оръжие,после цари хаос.

Наистина, колко ли още милиони трябва за да се свали един, единствен Асад! Няма значение, нали? Колко жалко, че Арабската пролет спря в Сирия!

Ами отговори ми ти_Какво им пречи Асад че трябва да се махне.

Като не разбираш за какво иде реч, гледай си у яслата, хрупай плявата и се радвай на живота!

Какво пречи?Пречат нормалните сирийци, които знаят че Асад може да не е цвете, ама като се махне той идва Ал Багдади със шериатския сатър.

Просто за главорезите от идил и техните американски и израелски съветници настъпи края на света. Подложени са на масиран обстрел и от земята и от въздуха вкл. СУ-57. Имат да плащат сметката за убитите руснаци от Вагнер.

странно! в статията русские настояват че не те стрелят и бомбардират източна гута, настояват че те спазват примирието предложено от тях, а ти си уверен че не само бомбардират но и трепят всичко живо там! това русолюбците сте завършени иди.оти!

И не пиши глупости.

Целия район, не само Сирия, отдавна гори заради лакомията на шепа 'дебелосерци". За тях жертвите от цивилното население изобщо никога не са били от значение. За тях са важни единствено печалбите от всичко и на всяка цена. Воя за жертвите означава, че нещо ги стяга чепика и ги настъпват по мазолите. Измамата за тях е като "добър ден". Но все по-малко са лапни-шараните. Чудя се на дирижираните медии, които сами не си вярват и които изпревариха комунистическата пропаганда.

Оооо.....я престанете най-сетне...вече ставате жалки! Повтаряте "номера" от Алепо - "Асад си убива хората"!!!!! Вие със целия ли сте си или чавка ви е изпила всичко!!!! Аре разкарайте се оттам и оставете руснаците да турят в ред! Мошенници и гадове - това е краварското стадо и пуделчетата им! Ставате отвратителни!

В Източна Гута са само хибридни терористи чуждестранни наемници, които използват мирното население като жив щит. Та такива хибридни терористи чуждестранни наемници, дето човешкия живот е с никаква стойност за тях- изнасилват сирийски момичета и жени, ядат сърца на хора! Та такива терористи няма да ползват хим. оръжие ли срещу мирните сирийци, само и само да изпълнят заповедите на благодетелите си, които ги въоръжават, обучават, финансират и ги защитават в ООН, наричайки ги опозиция за демокраси в Сирия! А кои са благодетелите и защитниците им цял свят ги разбра- тези западни държави, които опищяха ООН, че искат примирие в Гута! А днес терористите в Сирия пак са обстрелвали мирното сирийско население искащо да се спаси от чуждестранните наемници по хуманитарните коридори отворени от руснаците и Асад в Гута!

Защо така наречените Бунтовници не евакуират цивилните ? На какво се надяват Асад да ги остави да бомбандират Дамаск ? Или избият всички деца и да чакат дойдат Американците ?

Преди да говорите за Гута, Мута и тем подобни, вижте какво остана в Мосул след Американците и съюзници. Хиляди избити цивилни и все още трупове по улиците..

Цитат: " . .Петчасовата хуманитарна пауза по инициатива на Русия не е достатъчна за доставяне на помощи . . ". Правилно, 5 часа са достатъчно да излизат само решилите да капитолират. Има един филм "Битка за Берлин", там Жуков казва (не съм сигурен дали ще го напиша точно): "Толька безуговоръчная капитулация!". Спомняте си преди седмици демократичните медии се хвалеха, как хамериканците са разкатали мамата на руснаците, към 200 -300 убити и двойно ранени. Путин нищо не каза, нито потвърди, нито отрече, само Захарова спомена за 5-ма руски граждани убити. Сега показват едни клипове . . . .та "чушкопеци", та оня грозния дето разминирва, та рев за химически атаки от Асад, но . . . . никой не смее да навлезе в сирийското въздушно пространство . . . .

Така нареченият Сирийския център за наблюдение на правата на човека представлява квартира в Лондон, и там един дебел пакистанец си чати през фейсбук с разни джихадисти-наркомани от цял свят. За да се позове някоя агенция на тоя смешник трябва да е на сериозен зор...

Не е паки, а арапин. Не е в Лондон, а е в Ковънтри. И не е бакалия, а е дрешник.

Русия със своите зенитноракетни комплекси (ЗРК) пречи на САЩ да доминират във въздуха на Близкия Изток, заявил шефът на Централното командване на въоръжените сили на САЩ генерал Джоузеф Вотел в комитета към Палатата на представителите по въоръжените сили.

Явно го правят само през деня, защото в Дейр ез Зор се видя кой доминира във въздуха.

Лудите гооведа пак искат да си спасят Джихади Джотата...както направиха в ракка, когато ги пуснаха да си ходят с камиони и автобуси!

Русия прати су 35 и су 57 за контрол на въздушното пространство над Източна Гута. Американските самолети се скриха и там не могат да припарят. Унищожиха тренировъчен лагер с американци, англичани и французи инструктори наемници. Върнаха им тъпкано на Американците, а не можаха и да им помогнат и гък не можаха да кажат, какво правят там техните хора. И веднага в ООН, спрете за 30 дни, умират цивилни, хуманитарна катастрофа, а целта да си изтеглят и спасят остатъците от техните хора. Този път Руснаците няма да Ви простят, жив американец, англичанин, французин и други наемници от там няма да излязат.

Няма "цивилни" в Източна Гута. Там са бандитите и семействата им. Ако не сте разбрали нещо за сирийската гражданска война е, че щом ООН се намеси, значи има американци или израелци в безизходица. На наглосаксите не им пука за араби, ако ще цяла Сирия да измре, но ги боли за техните подстрекатели много.

хайде да видим сега кои са агресорите, които незаконно са в сирия

имаше едно време АФГАНИСТАН - почти всички васали НА юсей. САМАТА ЮСЕЙ ИСКАХА СССР ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ АФГАНИСТАН И ИЗЛЕЗЕ СССР А ВЛЕЗИ САЩ И ДО СЕГА СА ТАМ ВЕЧЕ 18 год. и не се знае колко още ще бъде. НЕКА СИДИ И ОЩЕ 199 ГОДИНИ НО ИМА ЕДНО- 40 ПЪТИ СЕ УВЕЛИЧИ ПР-ТО НА ХАЩИШ И НОВА ТА БАЗА НА ЮСЕЙ КОСОВО СТАНА ДА ПРИЕМА ТОЗИ ХАШИШ И ГО ИЗПРАЩА В ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА

1000 Мечты сбываются и не сбываются, но уже ихтамнет... Вам ето нравится ???

А БЕ САПУН САПУНОВ КАК МРЖЕШ ДА ОБСЪЖДАШ ТОВА ЗА КОЕТО НЯМАШ НИКАКВА ИНФ-Я ! ТОВА Е ЧИСТА ХАМЕРСКА ПРОПАГАНДА- ТОЙ ИЛИ НЯКОЙ СИ Е ВИНОВЕН - АКО Е ВИНОВЕН ДОКАЖИ С ФАКТИ , ИНТЕРВЮТА СНИМКИ ВИДЕО САТЕЛИТ И ПРОЧИЕ НО СА НУЖНИ ФАКТИ А ПРАЗДНИ ДУМИ

Сигурно си учил в СССР като най-видните ни "русофоби".