Коментари - Наградиха посмъртно Никола Петков и Петър Дертлиев с ордени | Днес.dir.bg

Наградиха посмъртно Никола Петков и Петър Дертлиев с ордени

Държавният глава удостои посмъртно с ордени „Стара планина“ първа степен обществените и политически деятели Никола Петков и д-р Петър Дертлиев.

Обратно в новината

Коментари - Наградиха посмъртно Никола Петков и Петър Дертлиев с ордени | Днес.dir.bg

Коментари

Двама престъпници и национални предатели се награждават на гърби на стари величия. Абе вие на снимката и двамата сте за затвора. Предатели и изедници!

Благороден и справедлив жест и за Никола Петков - една светла личност с висок морал,един искрен патриот! И за Д-р Петър Дертлиев ,който ако беше избран за президент едва ли щеше да влезе в съглашение с радавалите кредитните милиони на некадърници ,които ги разпиляха ,вместо да създадат една солидна бизнес среда ,в полза на всички

че една от последните изяви на нашия президент е награждаването на Никола Петков. За Никола Петков не се говори, защото е една от най-показателните жертви на комунетата. Колко хора загинаха в лагерите на смъртта като николапетковисти. Знаят как да действат комунягите - с унищожение и страх.

Дертлиев два пъти го постигна политическо убийство. Веднъж от комунистическата партия и втори път от интригантското СДС. Явно бе пречка за червените и сини мафиоти. Дертлиев има живи преки наследници деца внуци, правнуци и племенница. Никола Петков има живи далечни роднини. Защо те не получиха наградата.

Питай Плювню!

ха, същите тези сложиха Желю Желев за президент, а на Дертлиев подложиха крак. Ха сетете се защо? А сега ще го награждават ПОСМЪРТНО - палячовци.

Инфо, моля модераторите. Г-жа Анастасия Мозер, къде се загуби тази жена. Беше писала през 2009 и до там

Може ли НЕДОРАЗУМЕНИЕТО да оцени заслугите на Никола Петков.

...... една мижитурка да връчи награди за двама заслужили към държавата на друга отрепка-провален "политик" е не само подигравка но и връх на наглост.... Е, как изглежда отстрани една такава награда? Пълна скръб и девалвация на заслугите.... Жалки и нещастни цървули....

Само диктатура на пролетарията (апропо него го няма ) ,но на всички останали бедни ,ощетени ,низвергнати ,ще оправи България и освободи от тези боклуци ,които се нароиха в последните 27 години ! Диктатура ! На Народа ! Поне 250 000 от тези лапали до сега ...пълна конфискация и по една лопата и кирка до ..ЖИВОТ вразчистване на руините ,коита ТЕ ЛИЧНО СЪТВОРИХА ! БЪЛГАРИЯ ДА Я БЪДЕ !

vasil

При истински сталинизъм не се надявай,че ще си задължително от страната на тия,дето карат другите да копат.Ще копаш и ако измрънкаш:"Ама защо,другари?",ще чуеш:"Млък,гад!Какъв другар си ни ти?"

за никола петков с 2 ръце, но дъртия мустак дретлиев ни спретна сегашната идиотска псевдо-конституция.

Михлюзи!!!

Стига съм писал ... чакам Нашата 2017-та БЪЛГАРСКА ПРОЛЕТ. Дано да бъде Истинска, за мен и за ВАС.

Дертлиев - той ще остане Винаги в Нашата История. Даже и "Недобросъвестните "списвачи на История няма да го пропуснат - Господ ще ги накаже. Но... Има и такива като Капатан от БМФ Собаджиев ... за такива, като него някой спомняли си? Този Собаджиев, неизвестния .... има и още ДЕРТЛИЕВ е Ненадминат.

Ботев, Левски СА ОРДЕНИТЕ на БЪЛГАРИЯ. Няма как да се дава Орден на Орден. И имаме ЕДНА КАМАРА друг ордени ---------- Слагате плюсове и не мислите ... колко оригинално нали...

Оказа се тази вечер, че комуниста ББ и той бил репресиран от БКП, е това ако не е наглост какво е!!!

При условие, че МИтоди бивш шеф на комисията за досиетата в момента е депутат от ГЕРБ, всеки може да се да се снабди с дядо чичо или какъв да е пострадал от комунизма. Няма да се изненадам бай Методи бащата на Бойко полковник от милицията да се окаже съща репресиран.

това, което прави е възможно най-голямата подигравка с тези хора. измъчвани и убивани, а после ги реабилитират. един професор по история ми каза ' да ме извинят евреите, но да убиеш един човек и после да го реабилитираш е като да направиш от едно парче сапун в концлагер евреин.' нямаше ли поне един роднина на тези хора да дойде и като вземе наградата да го удари по главата и да му каже, че е предател на народните интереси. явно затова не са търсили техни роднини, за да не стане този скандал.

А Къде сега се подвизава Кошлуков, щом си спомяме "Демонтацията". Човек трябва Не само да е преживял тези "седни да седна времена, но и да ги е разбрал добре - Мимикрията на БКП - ДПС , СДС. И в този Корвърлък все пак имаше Ярки Единични Личности, като Дертлиев. Имаше ги, но Останаха САМИ .... а тези дето ги "наследиха", Осраха това, което бяха започнали.

Да дадат ордени и на Ботев и Левски!

Доктор Петър Дертлиев е ЕДИН от Малцината Свестни и Свястни Българи-Политици. Скромен Човек и Уравновесен Политик. Начетен и Добър. Винаги ще си го спомням. И Красив Човек, и като Душа, и като Външност. Докторът, след като се помина Винаги ми е липсвал. Свят Човек беше, така да знаете.

КЪДЕ МОГА ДА ПРОЧЕТА КАКВА ИДЕОЛОГИЯ Е ИЗПОВЯДВАЛ НИКОЛА ПЕТКОВ И ПЕТЪР ДЕРТЛИЕВ ???? ПРОГРАМА НА ПАРТИЯТА И Т.Н ???

Нищо , никъде! Площадни лаладжии, богда ги прости!

ПОМАКЛИЕВ МОЖЕ ДА НАГРАДИ И КИРИЛ И МЕТОДИЙ С ОРДЕН КИРИЛ И МЕОДИЙ :))) ... :))

досега имахме истински и достоен президент, след няколко дни ще имаме за президент един червен ,пробит шапкар и фатмак,кукла на конци на Москва..гнус...

Едно време глупендери като Буров, Петков и т.н. вместо да си плюят на петите и да бягат в Свободния свят, те останали тук да ги изтрепят като кучета. Тоя малоумен народ не заслужава нищо! Иска да го ритат и да се държи просташки.

Буров бил глупак, а ти си големия умник!

фатмак е много повече от почти всички царски генерали и полковници - Фердинандови подлоги и убийци и от джуровските неграмотници!

Верно ли бил достоен? А защо подписа писмо преди два дни, че като съюзник в НАТО България работела за величието на САЩ? Вземай си този "достоен" президент вкъщи и си го гледай.

N. S.

Като гледам с каква тъга говорите, оставам с пчепетлението, че след няколко дни ще приключи копанката, на която сте били зачислени. Нищо неестествено. И в Щатите е така. Невероятно много народ ближе рани в момента. Защото на 20 януари ще фърчи перушина.

Тези са в състояние да се отвратиш от цялата мъжка половина на света!

Ей, големи пендели сте! :))))))))))))) Вари го, печи го, все за мъже си мисли! :)))))))))))))))))))))))))))))

Борбата му за запазване на парламентарната демокрация е обявена от комунистите за контрареволюционна дейност. На 24 април 1947 г. ревностният защитник на земеделската кауза Мейнард Барнс е отзован от София, а след по-малко от седмица е спрян в. Народно земеделско знаме. На 5 юни 1947 г. американският сенат ратифицира подписания на 5 февруари същата година мирен договор с България, което е първата стъпка към признаването на тоталитарния режим на Г. Димитров от страна на САЩ. Същият ден е снет депутатският имунитет на Никола Петков и още в сградата на Народното събрание е арестуван, при което заявява: Имам честта и щастието да последвам съдбата на своя баща и своя брат да дам свободата си, а ако е необходимо и живота си за свободата на българския народ. Мамка им мръсна американска!

На 19 септември Държавният департамент на САЩ информира София, че предстои дипломатическо признаване на Димитровия режим, като продължава да настоява за отмяната на смъртната присъда на Никола Петков. Георги Димитров смята подобна стъпка за опасна проява на слабост от страна на режима и, след като получава одобрението на Сталин, настоява за бързо изпълнение на присъдата. На 23 септември 1947 г., въпреки протестите на западната общественост, смъртната присъда на Никола Петков е изпълнена, като е измъчван и убит с чук, а в последствие качен мъртъв на бесилото. Гробът му е неизвестен.

До края на мандата има десетина дни. Има време да бъдат наградени Васил Левски, Георги Раковски, Любен Каравелов, Стефан Стамболов... Пази Боже сляпо да прогледа.

НИКОЛА ПЕТКОВ Ти бе водач на опозиция във окупирана страна под болшевишкия ботуш, изправен сам срещу Москва! Ти бе красив, с високо чéло същински български орел, отдаден на велико дело, ти беше верен, горд и смел! Ти бе потомък на род славен, достоен син на свят народ, трибун народен безпощаден на истински народен вот! Охулиха те, биха, смляха, в затвора, в пранги оковаха, скалъпиха процес позорен, нарекоха те чужд шпионин, ругаха, плюха, резилиха и като жалки псета виха! Не те пречупиха остана като морален исполин! а те предателите бяха и в чуждо име се кълняха на иноземен властелин! Лъжци, разбойници, палачи, агенти долни и апаши, докарали до геноцид, народ страдалец-мъченик! Ти бе достоен като Левски, за саможертвата готов! А те като душмани чужди, те хвърлиха в незнаен ров! Не се гаси, туй що не гасне! мълви народната любов и днес глава за почит скланя пред подвига ти вечно нов! И пред Олтара ни свещен на Пантеона, осветен от Българската Вечна Слава, ще помним светлия ти лик герой и жертва-мъченик!

Мотото на България след няколко години ще бъде: "Разстреляй русофил - спаси България!" Що го пиша това ли? Еми прочетете коментарите по-долу!

И двамата наградени са достойни бьлгари и ако в нашата политика днес имаше повече такива личности, действителността ни щеше да бъде различна. Все пак напомням че за лагерите след 1946 год. в предложението е името и на Н.Петков. Чел съм писмото му до Васил Коларов за помилване- изумен съм от патриотизма му, от достойнството кякто и жертвототовността му. Да припомня, че той е съден за шпионаж в полза на Англия. Той не отрича връзкие си с английските представители, но изрично подчертава, че всичко което е правил съзнателно и убедно , го е правил за доброто на България. Кой от днешните "политици " би могъл да повтори тези думи. За всички тях по-важни са комисионните, а не съдбата на България.

Разбира се предложението да станем 16-та республика е висша форма на ПАТРИОТИЗЪМ!

Никола Петков и д-р Дертлиев без съмнение са достойни хора а тия хубостници от снимката за мен са абсолютни некадърници и национални предатели.!

а ти как то чно разбра колко са достойни двамата за които говориш?

марш от тук, дръвник!

Прочела съм това онова, а може би не трябва да изразявам мнението си?

Kalin

Имам един практичен въпрос който вълнува предполагам и милиони българи-кога му пада имунитета на тоя защото го чакат хиляди дела за накърняване и подигравка с България .предполагам че ще получи доживотна присъда за простотиите които сътвори и каза по време на мандата си.

Ако Никола Петков и Дертлиев са били Измамници като този ненчев - плюя на тях .

един орден ни остана и него го раздават под път и над път за щяло и нещяло...

а нас, последователите му - кога?30 години бяхме в нелегалност! Поне по едно апартаментче няма ли да дадат?

Принципно едни неуспешни политици в смисъл не успяват да направят от страната си нещо по-добро нито даже успяха да се доредят да я управляват. Ма то и Левски принципно по тая логика е един пълен неудачник, гоце делчев също. както и да е все пак за да дойдат успелите някой трябва да започне борбата в тази посока. Като гледаме пътят към успешен български лидер е още далече. до сега или пълни или полунещастници.

Не успяха ли да намерят поне един наследник на Никола Петков, а орденът да го получи този колхозник. СРАМОТА И ГАВРА С ПАМЕТТА НА ЧОВЕКА!

Никол Петков браво браво!

не са наградили посмъртно и Цар Ивайло- за заслугите му в борбата срещу царската династия?Най-малко за това, че е легнал със истинска царица?!

Що не вземат и Живков да наградят, ненормалници такива.

Физика, химия, математика, биология ... не са ли науки в България?

Тръмп заяви в прав текст, че ИДИЛ е рожба на администрацията на Барак Хюсеин Обама. И че, заедно с Путин, ще се бори срещу ИДИЛ! Значи плевела е поддръжник на ИДИЛ? Не само на фашистката хунта в Куев?

Този комсомолски крадлив плевел за последно се изтропа на метеното.

КОГАТО ЧОВЕК НЕ ЗНАЕ КАСВО ДА ПРАВИ,СЪТВОРЯВА ГЛУПОСТИ!!!

Ако не беше толкова жалък, плевелът щеше да бъде много смешен.

Няма да остане в историята президент, който разделя народа. По каквато и да било тема. Трябва да избягват такива теми. Има много неща, около които българите биха се обединили. И президентът трябва да ги каже. Но ...

ПО СЪЩАТА ЛОГИКА ПОМАКА МОЖЕШЕ ДА НАГРАДИ ЛЕВСКИ ,БОТЕВ И АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИЙ:)))) .... ПОМАШКА МУ РАБОТА - ОБИЧАТ ДА СЛУГУВАТ:)))

БРАВО РОСЕНЕ, ТОВА СЕ КАЗВА ДОСТОЕН БЪЛГАРИН!

Това се казва истински идиот!

ква е тая мания да се награждава някой посмъртно ? днес единият го награждава , но утре другия може да не е съгласен с това. а опция за отнемане на наградата няма. само ако използва допинг или яде лютеница - тогава ти отнемат медала/ордена. :-)

Какво нещо е съдбата, тези двамата след една година никой няма да си ги спомня, ще са едни прашинки от космоса!

Коментари - Наградиха посмъртно Никола Петков и Петър Дертлиев с ордени | Днес.dir.bg

Наградиха посмъртно Никола Петков и Петър Дертлиев с ордени

Държавният глава удостои посмъртно с ордени „Стара планина“ първа степен обществените и политически деятели Никола Петков и д-р Петър Дертлиев.

Обратно в новината

Коментари - Наградиха посмъртно Никола Петков и Петър Дертлиев с ордени | Днес.dir.bg

Коментари

Двама престъпници и национални предатели се награждават на гърби на стари величия. Абе вие на снимката и двамата сте за затвора. Предатели и изедници!

Благороден и справедлив жест и за Никола Петков - една светла личност с висок морал,един искрен патриот! И за Д-р Петър Дертлиев ,който ако беше избран за президент едва ли щеше да влезе в съглашение с радавалите кредитните милиони на некадърници ,които ги разпиляха ,вместо да създадат една солидна бизнес среда ,в полза на всички

че една от последните изяви на нашия президент е награждаването на Никола Петков. За Никола Петков не се говори, защото е една от най-показателните жертви на комунетата. Колко хора загинаха в лагерите на смъртта като николапетковисти. Знаят как да действат комунягите - с унищожение и страх.

Дертлиев два пъти го постигна политическо убийство. Веднъж от комунистическата партия и втори път от интригантското СДС. Явно бе пречка за червените и сини мафиоти. Дертлиев има живи преки наследници деца внуци, правнуци и племенница. Никола Петков има живи далечни роднини. Защо те не получиха наградата.

Питай Плювню!

ха, същите тези сложиха Желю Желев за президент, а на Дертлиев подложиха крак. Ха сетете се защо? А сега ще го награждават ПОСМЪРТНО - палячовци.

Инфо, моля модераторите. Г-жа Анастасия Мозер, къде се загуби тази жена. Беше писала през 2009 и до там

Може ли НЕДОРАЗУМЕНИЕТО да оцени заслугите на Никола Петков.

...... една мижитурка да връчи награди за двама заслужили към държавата на друга отрепка-провален "политик" е не само подигравка но и връх на наглост.... Е, как изглежда отстрани една такава награда? Пълна скръб и девалвация на заслугите.... Жалки и нещастни цървули....

Само диктатура на пролетарията (апропо него го няма ) ,но на всички останали бедни ,ощетени ,низвергнати ,ще оправи България и освободи от тези боклуци ,които се нароиха в последните 27 години ! Диктатура ! На Народа ! Поне 250 000 от тези лапали до сега ...пълна конфискация и по една лопата и кирка до ..ЖИВОТ вразчистване на руините ,коита ТЕ ЛИЧНО СЪТВОРИХА ! БЪЛГАРИЯ ДА Я БЪДЕ !

vasil

При истински сталинизъм не се надявай,че ще си задължително от страната на тия,дето карат другите да копат.Ще копаш и ако измрънкаш:"Ама защо,другари?",ще чуеш:"Млък,гад!Какъв другар си ни ти?"

за никола петков с 2 ръце, но дъртия мустак дретлиев ни спретна сегашната идиотска псевдо-конституция.

Михлюзи!!!

Стига съм писал ... чакам Нашата 2017-та БЪЛГАРСКА ПРОЛЕТ. Дано да бъде Истинска, за мен и за ВАС.

Дертлиев - той ще остане Винаги в Нашата История. Даже и "Недобросъвестните "списвачи на История няма да го пропуснат - Господ ще ги накаже. Но... Има и такива като Капатан от БМФ Собаджиев ... за такива, като него някой спомняли си? Този Собаджиев, неизвестния .... има и още ДЕРТЛИЕВ е Ненадминат.

Ботев, Левски СА ОРДЕНИТЕ на БЪЛГАРИЯ. Няма как да се дава Орден на Орден. И имаме ЕДНА КАМАРА друг ордени ---------- Слагате плюсове и не мислите ... колко оригинално нали...

Оказа се тази вечер, че комуниста ББ и той бил репресиран от БКП, е това ако не е наглост какво е!!!

При условие, че МИтоди бивш шеф на комисията за досиетата в момента е депутат от ГЕРБ, всеки може да се да се снабди с дядо чичо или какъв да е пострадал от комунизма. Няма да се изненадам бай Методи бащата на Бойко полковник от милицията да се окаже съща репресиран.

това, което прави е възможно най-голямата подигравка с тези хора. измъчвани и убивани, а после ги реабилитират. един професор по история ми каза ' да ме извинят евреите, но да убиеш един човек и после да го реабилитираш е като да направиш от едно парче сапун в концлагер евреин.' нямаше ли поне един роднина на тези хора да дойде и като вземе наградата да го удари по главата и да му каже, че е предател на народните интереси. явно затова не са търсили техни роднини, за да не стане този скандал.

А Къде сега се подвизава Кошлуков, щом си спомяме "Демонтацията". Човек трябва Не само да е преживял тези "седни да седна времена, но и да ги е разбрал добре - Мимикрията на БКП - ДПС , СДС. И в този Корвърлък все пак имаше Ярки Единични Личности, като Дертлиев. Имаше ги, но Останаха САМИ .... а тези дето ги "наследиха", Осраха това, което бяха започнали.

Да дадат ордени и на Ботев и Левски!

Доктор Петър Дертлиев е ЕДИН от Малцината Свестни и Свястни Българи-Политици. Скромен Човек и Уравновесен Политик. Начетен и Добър. Винаги ще си го спомням. И Красив Човек, и като Душа, и като Външност. Докторът, след като се помина Винаги ми е липсвал. Свят Човек беше, така да знаете.

КЪДЕ МОГА ДА ПРОЧЕТА КАКВА ИДЕОЛОГИЯ Е ИЗПОВЯДВАЛ НИКОЛА ПЕТКОВ И ПЕТЪР ДЕРТЛИЕВ ???? ПРОГРАМА НА ПАРТИЯТА И Т.Н ???

Нищо , никъде! Площадни лаладжии, богда ги прости!

ПОМАКЛИЕВ МОЖЕ ДА НАГРАДИ И КИРИЛ И МЕТОДИЙ С ОРДЕН КИРИЛ И МЕОДИЙ :))) ... :))

досега имахме истински и достоен президент, след няколко дни ще имаме за президент един червен ,пробит шапкар и фатмак,кукла на конци на Москва..гнус...

Едно време глупендери като Буров, Петков и т.н. вместо да си плюят на петите и да бягат в Свободния свят, те останали тук да ги изтрепят като кучета. Тоя малоумен народ не заслужава нищо! Иска да го ритат и да се държи просташки.

Буров бил глупак, а ти си големия умник!

фатмак е много повече от почти всички царски генерали и полковници - Фердинандови подлоги и убийци и от джуровските неграмотници!

Верно ли бил достоен? А защо подписа писмо преди два дни, че като съюзник в НАТО България работела за величието на САЩ? Вземай си този "достоен" президент вкъщи и си го гледай.

N. S.

Като гледам с каква тъга говорите, оставам с пчепетлението, че след няколко дни ще приключи копанката, на която сте били зачислени. Нищо неестествено. И в Щатите е така. Невероятно много народ ближе рани в момента. Защото на 20 януари ще фърчи перушина.

Тези са в състояние да се отвратиш от цялата мъжка половина на света!

Ей, големи пендели сте! :))))))))))))) Вари го, печи го, все за мъже си мисли! :)))))))))))))))))))))))))))))

Борбата му за запазване на парламентарната демокрация е обявена от комунистите за контрареволюционна дейност. На 24 април 1947 г. ревностният защитник на земеделската кауза Мейнард Барнс е отзован от София, а след по-малко от седмица е спрян в. Народно земеделско знаме. На 5 юни 1947 г. американският сенат ратифицира подписания на 5 февруари същата година мирен договор с България, което е първата стъпка към признаването на тоталитарния режим на Г. Димитров от страна на САЩ. Същият ден е снет депутатският имунитет на Никола Петков и още в сградата на Народното събрание е арестуван, при което заявява: Имам честта и щастието да последвам съдбата на своя баща и своя брат да дам свободата си, а ако е необходимо и живота си за свободата на българския народ. Мамка им мръсна американска!

На 19 септември Държавният департамент на САЩ информира София, че предстои дипломатическо признаване на Димитровия режим, като продължава да настоява за отмяната на смъртната присъда на Никола Петков. Георги Димитров смята подобна стъпка за опасна проява на слабост от страна на режима и, след като получава одобрението на Сталин, настоява за бързо изпълнение на присъдата. На 23 септември 1947 г., въпреки протестите на западната общественост, смъртната присъда на Никола Петков е изпълнена, като е измъчван и убит с чук, а в последствие качен мъртъв на бесилото. Гробът му е неизвестен.

До края на мандата има десетина дни. Има време да бъдат наградени Васил Левски, Георги Раковски, Любен Каравелов, Стефан Стамболов... Пази Боже сляпо да прогледа.

НИКОЛА ПЕТКОВ Ти бе водач на опозиция във окупирана страна под болшевишкия ботуш, изправен сам срещу Москва! Ти бе красив, с високо чéло същински български орел, отдаден на велико дело, ти беше верен, горд и смел! Ти бе потомък на род славен, достоен син на свят народ, трибун народен безпощаден на истински народен вот! Охулиха те, биха, смляха, в затвора, в пранги оковаха, скалъпиха процес позорен, нарекоха те чужд шпионин, ругаха, плюха, резилиха и като жалки псета виха! Не те пречупиха остана като морален исполин! а те предателите бяха и в чуждо име се кълняха на иноземен властелин! Лъжци, разбойници, палачи, агенти долни и апаши, докарали до геноцид, народ страдалец-мъченик! Ти бе достоен като Левски, за саможертвата готов! А те като душмани чужди, те хвърлиха в незнаен ров! Не се гаси, туй що не гасне! мълви народната любов и днес глава за почит скланя пред подвига ти вечно нов! И пред Олтара ни свещен на Пантеона, осветен от Българската Вечна Слава, ще помним светлия ти лик герой и жертва-мъченик!

Мотото на България след няколко години ще бъде: "Разстреляй русофил - спаси България!" Що го пиша това ли? Еми прочетете коментарите по-долу!

И двамата наградени са достойни бьлгари и ако в нашата политика днес имаше повече такива личности, действителността ни щеше да бъде различна. Все пак напомням че за лагерите след 1946 год. в предложението е името и на Н.Петков. Чел съм писмото му до Васил Коларов за помилване- изумен съм от патриотизма му, от достойнството кякто и жертвототовността му. Да припомня, че той е съден за шпионаж в полза на Англия. Той не отрича връзкие си с английските представители, но изрично подчертава, че всичко което е правил съзнателно и убедно , го е правил за доброто на България. Кой от днешните "политици " би могъл да повтори тези думи. За всички тях по-важни са комисионните, а не съдбата на България.

Разбира се предложението да станем 16-та республика е висша форма на ПАТРИОТИЗЪМ!

Никола Петков и д-р Дертлиев без съмнение са достойни хора а тия хубостници от снимката за мен са абсолютни некадърници и национални предатели.!

а ти как то чно разбра колко са достойни двамата за които говориш?

марш от тук, дръвник!

Прочела съм това онова, а може би не трябва да изразявам мнението си?

Kalin

Имам един практичен въпрос който вълнува предполагам и милиони българи-кога му пада имунитета на тоя защото го чакат хиляди дела за накърняване и подигравка с България .предполагам че ще получи доживотна присъда за простотиите които сътвори и каза по време на мандата си.

Ако Никола Петков и Дертлиев са били Измамници като този ненчев - плюя на тях .

един орден ни остана и него го раздават под път и над път за щяло и нещяло...

а нас, последователите му - кога?30 години бяхме в нелегалност! Поне по едно апартаментче няма ли да дадат?

Принципно едни неуспешни политици в смисъл не успяват да направят от страната си нещо по-добро нито даже успяха да се доредят да я управляват. Ма то и Левски принципно по тая логика е един пълен неудачник, гоце делчев също. както и да е все пак за да дойдат успелите някой трябва да започне борбата в тази посока. Като гледаме пътят към успешен български лидер е още далече. до сега или пълни или полунещастници.

Не успяха ли да намерят поне един наследник на Никола Петков, а орденът да го получи този колхозник. СРАМОТА И ГАВРА С ПАМЕТТА НА ЧОВЕКА!

Никол Петков браво браво!

не са наградили посмъртно и Цар Ивайло- за заслугите му в борбата срещу царската династия?Най-малко за това, че е легнал със истинска царица?!

Що не вземат и Живков да наградят, ненормалници такива.

Физика, химия, математика, биология ... не са ли науки в България?

Тръмп заяви в прав текст, че ИДИЛ е рожба на администрацията на Барак Хюсеин Обама. И че, заедно с Путин, ще се бори срещу ИДИЛ! Значи плевела е поддръжник на ИДИЛ? Не само на фашистката хунта в Куев?

Този комсомолски крадлив плевел за последно се изтропа на метеното.

КОГАТО ЧОВЕК НЕ ЗНАЕ КАСВО ДА ПРАВИ,СЪТВОРЯВА ГЛУПОСТИ!!!

Ако не беше толкова жалък, плевелът щеше да бъде много смешен.

Няма да остане в историята президент, който разделя народа. По каквато и да било тема. Трябва да избягват такива теми. Има много неща, около които българите биха се обединили. И президентът трябва да ги каже. Но ...

ПО СЪЩАТА ЛОГИКА ПОМАКА МОЖЕШЕ ДА НАГРАДИ ЛЕВСКИ ,БОТЕВ И АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИЙ:)))) .... ПОМАШКА МУ РАБОТА - ОБИЧАТ ДА СЛУГУВАТ:)))

БРАВО РОСЕНЕ, ТОВА СЕ КАЗВА ДОСТОЕН БЪЛГАРИН!

Това се казва истински идиот!

ква е тая мания да се награждава някой посмъртно ? днес единият го награждава , но утре другия може да не е съгласен с това. а опция за отнемане на наградата няма. само ако използва допинг или яде лютеница - тогава ти отнемат медала/ордена. :-)

Какво нещо е съдбата, тези двамата след една година никой няма да си ги спомня, ще са едни прашинки от космоса!