Коментари - Орешарски: Оказа се, че кабинетът е програмиран да е буфер | Днес.dir.bg

Орешарски: Оказа се, че кабинетът е програмиран да е буфер

Премиерът Пламен Орешарски заяви в интервю за "24 часа", че кабинетът му е бил програмиран така, че да поеме функциите на буфер между предходния и следващия.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: Оказа се, че кабинетът е програмиран да е буфер | Днес.dir.bg

Коментари

кои ми такова в гащите???

Какви са тия полезни неща, изброй някои, но не почвай с магистрали.... А за дълга, провери и тогава пиши! Да не говорим за зулумите му че, не ми се пише ферман....

Пацо , ВНИМАВАЙ!!! Гледаме под лупа с КАКВО и КОЛКО ще ти се ЗАПЛАТИ ролята на "буфер"!!!!До 9-то коляно!!!

Tрябва да се признае че Oрешарски е най-доброто попадение на Cтанишев!- Hай-дебелокож гьонсурат!! Tакъв друг налъм нямаше да може да намери, който да издържи толква дълго!!!...

Абе,другарю Уринарски,от цървул-буфер става ли,а?!

От овнешка кратуна буфер не става

Най добре ще е за Орешарски да подава час по скоро оставка и да не чака разрешение за това от ДПС или други за да остане с достойнство за да не го подминават с омерзение хората когато го срещнат на улицата или на работното място в университета

Овощарски, ходи си чети старите маркс-ленински лекции в университета, там и без това никой не те слуша и ще си 100 пъти по-безвреден и самостоятелен!

кои ще поеме отговорност за състоянието на държвата? къде са милярдите кадето откраднахте? защо теглихте заеми?

Малко сламено човече сложено за Премиер гордо вирнал нос е вече а е просто портиер. С орлов поглед, с рибешка уста лъже хората, че раят наближава но на хората усетил "любовта" търси заден вход да се спасява.

а си или куха червена лейка или не си вземал хапчета редовно. Олигарски няма грам достойнство. Как ще гледа в очите деца и внуци, ако има. Кукла на конци това е. Ако беше не достоен, а нормален българин досега да си е подал оставката.Но не го коря, я колко финансисти отстреляха. Прав е да го е шубе.

Орешарски бил такъв, бил онакъв... Просто Орешарски беше една кукла, която само изпълнявяше безропотно политико-икономически буферни далавери! Никакъв характер и градивност! Мерси за такава подлога на политическите хиени! Такъв безличен ще е и като лектор на студентите!

г-н Орешарски, буфер на какво?? От лошо...към ПО ЛОШО?? Или направо "БУШОН" на олигархията който падна??!!

Този какво се прави на улав.Като че ли не знаеше,че Гея и Бея ще му навиват пружинката.Поставена му беше задачата да вземе заеми,да си ги разпределят и толкова.След като свърши тази работа вече не е нужен на никого включително и на господарите си.

нито на Орешарски, нито на БСП и ДПС. Тепърва ще се разбере какво е свършил или не този кабинет. Признавам му на Орешарски , че при цялата тази какафония за и против него запази завидно хладнокръвие и учтив тон!

Верно Пацо, ми приличаш на програмиран робот, с изключено основно захранване и несработило аварийно захранване. Ча-о, ча-о, ча-о, Па-цо, Па-ц, Па-, П,...Край на експеримента!!!

ОРЕШАРСКИ, НЕ СПОМЕНАВАШ НИЩО ЗА 7-ТЕ МИЛИАРДА КРЕДИТИ, КОИТО НАПРАВИХТЕ ТИ И КОМПАНИЯ ЗА ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА. НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДАДОХТЕ ПО 20 ЛВ. ЗА ВЕЛИКДЕН, ДА СИ НАПАЗАРУВАТ ЗА ПРАЗНИКА. А ОСТАНАЛИТЕ КЪДЕ СА. КАК СИ ГИ РАЗДЕЛИХТЕ.

ОКАЗА СЕ, ЧЕ КАБИНЕТЪТ Е ПУЛЕН ПРОВАЛ И Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИТЕ.....КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДАЖЕ. ОТ САМОТО НАЧАЛО СИ БЯХТЕ ОБРЕЧЕНИ, НЕ СИ НАМИРАЙТЕ ПАК ИЗВИНЕНИЯ

Аз ще го запомня че със заеми ни навряха на слона в г...за.

Каква стабилизационна роля, бре. Държавата ни се разпада, този за стабилност говори. Хайде, бе. Да си подаде оставката, за да се оправи поне малко...

Така е при капитализма, анархия, разпад, не случайно Маркс и Енгелс предрекоха разпада на капитализма. За сметка на това комунистически Китай процъфтява, под ръководството на китайската комунистическа партия !!!

още много такива като теб, Петреееееееееееееееееее? Или се шегуваш?

Чудя се само що за плужек трябва да си, що за плазмодий, да си наясно с цялото си съзнание, че неминуемо ще си употребен от шайка бандити, начело с лицето Ахмед Демир Доган и да се хванеш на това хоро......Единственият, донякъде логичен отговор е........за много пари....макар, че ако имаш топки и си родолюбец нищо не би трябвало да те накара да паднеш толкова ниско.....България фалира от недостиг на патриоти.....де да можеха да са тук сред нас Левски, Ботев, Раковски, Бенковски, Капитан Петко войвода...ГИГАНТИ по дух, на светлинни години от жадната за облаги сволоч......

Тез лайна откраднаха 10 милиарда, уж заеми , набутаха ни с пАтока на путкин и Колзлодуй 7 на американците и сега се спасяват... Единствено построиха оградите около Парламента.. Бесило им е малко....друго ще трябва да е наказанието..

Факт е, че кабинета имаше потенциал - но за съжаление се потвърди и опасението, че ДПС командва парада.. Жалко за експерт като Орешарски - употребиха го супер грубо. Жалко, че нямаше топки да стане и да каже "т'ва ми е програмата - ако я подкрепяте - оставам - ако не - довиждане' .. и най-лошото е, че мутрата Борисов ще се върне на бял кон и ще доразбие държавата. Дано следващият път, когато го свалим, да понесе по-голяма отговорност от оставка...

Какво искаш да кажеш. Може би, че "експертът" Орешарски всъщност е един плужек.

Оказа се, че ти си поредната подлога-премиер, заложник на шепа олигарси и на чужди НЕбългарски интереси.....скрий се....просто изчезни....как пък не се намери един истински патриот, които да направи нещо за изтрадалите хора в тази измъчена страна.....

КАКВО СТАНА БЕ ОРЕХОВ НАГЛЯРСКИ? ДО ВЧЕРА ОБЕЩАВАХТЕ ГЛУПУСТИ НА ПОРАЗИЯ: 23 юли 2013 Програмата Орешарски до 2017 г.: Пенсии до 1575 лв., нови заводи и летища... Друг важен ангажимент на БСП е да се разкрият 250 000 работни места. 21 декември 2013 Орешарски: 2014-а ще е първата година на икономическо възстановяване Най-вероятно растежът за третото тримесечие ще бъде 1,5 на сто, което е най-добър резултат за последните осем тримесечия, каза премиерът Пламен Орешарски. ДНЕС САМО БУФЕР БИЛИ И ТОВА БИЛО ЯСНО ОТ САМОТО НАЧАЛО! СМЕШНИ И ЖАЛКИ СТЕ!

Нали бяхте експерти?!?! Какво стана? Изложихте се като кифладжии. С нито една ситуация, с нито един казус не успяхте да се справите. Махайте се! ОСТАВКА!

Къф буфер бе Ореховски! Нали уж господаря ти Лютви Местан твърдеше съвсем други работи: Лютви Местан ДПС, 30 ноември 2013 "Имаме най-силния кабинет на България от прехода насам" Много взехте да се оплитате в лъжите и манипулациите си бе изедници недни! Уж най-силния, а сега само буфер бил! Най-силния буфер ли? Кво става бе Олигофренски?

НАГЛЕЦО ОРЕШАРСКИ! КАБИНЕТЪТ ТИ Е: най-наглия, най-некадърния, най-престъпния, най-катастрофалния, най-долния, най-мразения, най-дебелоочия, най-тъпия кабинет за всички времена! То наглецо можеш да си дръкнакаш каквото искаш, или по-точно каквото ти наредят господарите ти! Цяла България и цяла Европа вижда и преценява реално! Историята ще те съди тебе наглецо безскупулен! Мнооооооого сурово ще те съди тебе историята, та от тебе ще се срамят и внуците ти до десето коляно! Срам за целия ти род си ти!

Стига сте се ослушвали.омръзнахте на целия народ.Всеки ден просрочване ВИ ПРАВИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ОМРАЗНИ.ОСТАВКА ,ТОВА Е ОЧАКВАНИЯ ХОД, а не тъпа демагогия.

Да се връща в университета и да не смее и да си помисля дори за политика! Доказа некомпетентността си!

Сакън, Коце. Точно там най-малко му е мястото. Да пълни главите на младите с глупостите си. Да ходи в Русия, като е такъв "експерт"

Грешиш драги! Доказа, че е компетентен да усвоява готови пари, да тегли заеми (който посли народа да плаща), да прави и невъзможното да ни спират европарите, да сключва на тъмно неизгодни за държавата договори, да раболепничи към всички земни посоки - Москва, Брюксел, Вашингтон, да открива ресторанти във Виетнам, да се разходи до Китай (то щото никъде другаде не го щат) и много още буферни изпълнения!!

В това правителство цари пълен хаос! За това то трябва до края на тази седмица да даде ОСТАВКА!

Буфер който ни докара до просешка тояга.

Един доказан ПРЕСТЪПНИК, къде е делото Орешарски - Мургина, за кои път крадеш от България, на какво ще учиш студентите, на кражби , далавери и лъжи, на какво прилича Държавата след теп, ПРЕСТЪПНИКО.

ДС - банкери, кредитни милионери и цялата им котерия - посяга на банковата система когато се вижда, че скоро няма да вземат властта - 1997г. Преди това здарво се окопават в 2-рия и 3- тия ешалон на власта. И от там бой по "новите". А, ако някой тръгне да ги уволнява - писъци до "Бога", гонения, политическа разправа , Брюксел и т.н. Няма оправия вече 25г. - трябва ни ПИНОЧЕТ!

от това правителство нищо не става освен да крадат и да лъжат народа нищо друго не прави премиера на това правителство е само една кукла на конци

това правителство помогна да се ограбят милярди,които сте пластаме много години.тои бесе само една маса в рацете на бандитите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вашето правителство на престъпната троина коалиця ще се запомни с постояното оправдание, че герб са виновни за ваще неуспехи,а пък вие сте страхотни.такова мрашлярско правителство не е нужно на измъчена българя!

Катерицата Беатрис пак падна от Марс :)

Ако управляващата ни организирана престъпна група посегне към парите ни за пенсии управлявани от държавната ББР за да спаси една източена от собствениците им частна банка ЩЕ ЗАВЕДЕМ КОЛЕКТИВЕН ИСК СРУЩЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПЕРСОНАЛНО СРЕЩУ ЧЛЕНОВЕТЕ МУ за престъпно поведение водещо до УМИШЛЕНО УВРЕЖДАНЕ на интересите ни като вложители в пенсионния фонд !!!

След като позволи парите на държавата да бъдат източени от КТБ чрез 19 фирми пощенски кутии, този престъпник от снимките е решил да НАЦИОНАЛИЗИРА тази частна банка с парите ни за ПЕНСИИ които се намират в държавната ББР !!!! АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ, ЩЕ БЪДЕ ВЪРХА НА НАГЛОСТТА НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНО ОЛИГАРХИЧНА ГРУПИРОВКА УПРАВЛЯВАЛА НИ ПОВЕЧЕ ОТ 24 ГОДИНИ !!! ЗАБРАВЕТЕ ЗА ПЕНСИИ И ЗДРАВЕ !!!

Ей това са днешните българи!?Дресирани от комунягите десетки години, да казват на бялото- черно и на черното-бяло!?След това си избират едни пишлигари да ги "управляват" и хукват да бягат навън от България, да се спасяват от избора си!?

Пацо, пацоо, местото ти не е в университета, а на "посрано" 20 като портиер!

Горките студенти дето си дават парите на един провален политик и финансист да ги учи.

Ти си само един АЛЧЕН НЕКАДЪРНИК и не ставаш за нищо, интересчия който си изигра играта и сега си отива удоволетворен , съсипахте държавата за 1 година и ни лук яли ни лук мирисали... БОКЛУК...и ПОДЛОГА...

Това ли ви е извинението за некадърността, липсата на желание и капацитет за работа и липсата на каквато и да е експертност? Да се бяхте постарали малко повече!

365 дни буфер.... след фалита на КТБ, очакваме и фалита на България.....

Едно е сигурно ,че не ставаш за държавник Орешарски! Ти не само на студенти се подиграваше, но никога няма да забравя ЕХИДНАТА ТИ УСМИВКА ,когато ние искахме да спре това нашествие на незаконни имигранти от Турция. На всичкото отгоре както Президентът ни и Маргарита Попова ни обвиняваха ,че не ги приемаме в домовете си. С КАКВИ ОЧИ ,ЩЕ ПРЕПОДАВАШ НА СТУДЕНТИ, КОГАТО ТИ ИЗЦЯЛО СЕ ПРЕВЪРНА В ЕДНО НИЩОЖЕСТВО ,КОЕТО ТУРЦИТЕ КОМАНДВАТ И ДОРИ САМ НЕ ОПРЕДЕЛЯ КОЙ ДА БЪДЕ НА ПОСТ. МЕСТАН КАЗА " НИЕ МУ ПРЕДЛОЖИХМЕ СТАНИСЛАВ ЗА МИНИСТЪР НА ЕКОЛОГИЯТА И ТОЙ ПРИЕ.ТАКА ЛИ СЕ ПРИЕМА ВСЯКО НЕЩО ИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ? ТРЯБВА ДА БЪДЕШ СЪДЕН ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ НЕГОДНИКО!ЛИПСАТА НА ИЗГРАДЕНА СТЕНА НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА.За фалшивите документи и затова ,че не се противопостави на този статут който другия пруестъпник .- Йовчев им даде- статут -"хуманитарен" което означава чужденец с постоянно пребиваване в България. В Изборния кодекс е разрешено да гласуват както на национално ниво така и на местно. Какво да очакваме? ПАК ПОБЕДА НА ДПС, ЗАЩОТО ТЕ СА МЮСЮЛМАНИ И ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ.

Виж дянков как не му пука....

Това е един от най-скромните премиери които сме имали. Не става защото не режеше лентички, не се самоистъкваше "аз" направих това, никога не използваше обидни думи и винаги е гледал за народа. Май си прост, а не "Гост"

Орешарски прав си има връзка между предишното, сегашното и бъдещото правителство и тя е такава, че сегашното разруши всичко постигнато от миналото правителство и открадна толкова, че следващото да не може и 20години да ни изкара от кризата дето ни докарахте!

Мила, пий си лекарствата . Няма нищо лошо че харесваш да те управляват прости пожарникари и физкултурници, но много ти е къса паметта. Колко пари похарчи предното правителство и какво толкова направи? Напълни касичката на ГЕРБ за да могат да купуват такива като теб.

...по-некадърно правителство от правителството на ГЕРБ не сме имали след 89 год ...

ега ти смешника. Язък за авторитета му на голям финансист. Той напарво се осра

...напротив ...голям профисионалист е ...за да се заличат поразиите от мутренското управление на ГЕРБ е необходим един цял мандат...

Къде се връщаш в университета,бе?Доколкото знам няма предмет по лицемерие и некадърност.Когато те призовавахме от улицата,ти се правеше,че не съществуваме и ехидно се хилеше.Дойде в УНСС и на нашите скандирания подигравателно махна с ръка,защото те пазеха.Хайде,ела при нас след като ти свалят охраната,мошенико.Ще усетиш любовта ни.Върни се там от където си дошъл,Бобов дол,купи си стадо овце и не се показвай повече пред хората,Подигра се с учителите,било "седянка",подигра се с нас,били сме платени "лумпени",така че не очаквай нищо добро,марионетка смотана и алчна!

ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ФИНАНСИСТ , А ЕДИН НАЙ ОБИКНОВЕН БАНДИТ, КОЙТО ИЗПОЛЗВАЙКИ СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО Е ПРЕХВЪРЛЯЛ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА В ЧАСТНИ БАНКИ !!

Няма нищо лошо че харесваш да те управляват прости пожарникари и физкултурници, но много ти е къса паметта. Бандита е ББ и ГЕРБ, които заграбиха от държавата пари милиони с некачественото строителство за да могат да купуват такива като теб.

Коментари - Орешарски: Оказа се, че кабинетът е програмиран да е буфер | Днес.dir.bg

Орешарски: Оказа се, че кабинетът е програмиран да е буфер

Премиерът Пламен Орешарски заяви в интервю за "24 часа", че кабинетът му е бил програмиран така, че да поеме функциите на буфер между предходния и следващия.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: Оказа се, че кабинетът е програмиран да е буфер | Днес.dir.bg

Коментари

кои ми такова в гащите???

Какви са тия полезни неща, изброй някои, но не почвай с магистрали.... А за дълга, провери и тогава пиши! Да не говорим за зулумите му че, не ми се пише ферман....

Пацо , ВНИМАВАЙ!!! Гледаме под лупа с КАКВО и КОЛКО ще ти се ЗАПЛАТИ ролята на "буфер"!!!!До 9-то коляно!!!

Tрябва да се признае че Oрешарски е най-доброто попадение на Cтанишев!- Hай-дебелокож гьонсурат!! Tакъв друг налъм нямаше да може да намери, който да издържи толква дълго!!!...

Абе,другарю Уринарски,от цървул-буфер става ли,а?!

От овнешка кратуна буфер не става

Най добре ще е за Орешарски да подава час по скоро оставка и да не чака разрешение за това от ДПС или други за да остане с достойнство за да не го подминават с омерзение хората когато го срещнат на улицата или на работното място в университета

Овощарски, ходи си чети старите маркс-ленински лекции в университета, там и без това никой не те слуша и ще си 100 пъти по-безвреден и самостоятелен!

кои ще поеме отговорност за състоянието на държвата? къде са милярдите кадето откраднахте? защо теглихте заеми?

Малко сламено човече сложено за Премиер гордо вирнал нос е вече а е просто портиер. С орлов поглед, с рибешка уста лъже хората, че раят наближава но на хората усетил "любовта" търси заден вход да се спасява.

а си или куха червена лейка или не си вземал хапчета редовно. Олигарски няма грам достойнство. Как ще гледа в очите деца и внуци, ако има. Кукла на конци това е. Ако беше не достоен, а нормален българин досега да си е подал оставката.Но не го коря, я колко финансисти отстреляха. Прав е да го е шубе.

Орешарски бил такъв, бил онакъв... Просто Орешарски беше една кукла, която само изпълнявяше безропотно политико-икономически буферни далавери! Никакъв характер и градивност! Мерси за такава подлога на политическите хиени! Такъв безличен ще е и като лектор на студентите!

г-н Орешарски, буфер на какво?? От лошо...към ПО ЛОШО?? Или направо "БУШОН" на олигархията който падна??!!

Този какво се прави на улав.Като че ли не знаеше,че Гея и Бея ще му навиват пружинката.Поставена му беше задачата да вземе заеми,да си ги разпределят и толкова.След като свърши тази работа вече не е нужен на никого включително и на господарите си.

нито на Орешарски, нито на БСП и ДПС. Тепърва ще се разбере какво е свършил или не този кабинет. Признавам му на Орешарски , че при цялата тази какафония за и против него запази завидно хладнокръвие и учтив тон!

Верно Пацо, ми приличаш на програмиран робот, с изключено основно захранване и несработило аварийно захранване. Ча-о, ча-о, ча-о, Па-цо, Па-ц, Па-, П,...Край на експеримента!!!

ОРЕШАРСКИ, НЕ СПОМЕНАВАШ НИЩО ЗА 7-ТЕ МИЛИАРДА КРЕДИТИ, КОИТО НАПРАВИХТЕ ТИ И КОМПАНИЯ ЗА ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА. НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДАДОХТЕ ПО 20 ЛВ. ЗА ВЕЛИКДЕН, ДА СИ НАПАЗАРУВАТ ЗА ПРАЗНИКА. А ОСТАНАЛИТЕ КЪДЕ СА. КАК СИ ГИ РАЗДЕЛИХТЕ.

ОКАЗА СЕ, ЧЕ КАБИНЕТЪТ Е ПУЛЕН ПРОВАЛ И Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИТЕ.....КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДАЖЕ. ОТ САМОТО НАЧАЛО СИ БЯХТЕ ОБРЕЧЕНИ, НЕ СИ НАМИРАЙТЕ ПАК ИЗВИНЕНИЯ

Аз ще го запомня че със заеми ни навряха на слона в г...за.

Каква стабилизационна роля, бре. Държавата ни се разпада, този за стабилност говори. Хайде, бе. Да си подаде оставката, за да се оправи поне малко...

Така е при капитализма, анархия, разпад, не случайно Маркс и Енгелс предрекоха разпада на капитализма. За сметка на това комунистически Китай процъфтява, под ръководството на китайската комунистическа партия !!!

още много такива като теб, Петреееееееееееееееееее? Или се шегуваш?

Чудя се само що за плужек трябва да си, що за плазмодий, да си наясно с цялото си съзнание, че неминуемо ще си употребен от шайка бандити, начело с лицето Ахмед Демир Доган и да се хванеш на това хоро......Единственият, донякъде логичен отговор е........за много пари....макар, че ако имаш топки и си родолюбец нищо не би трябвало да те накара да паднеш толкова ниско.....България фалира от недостиг на патриоти.....де да можеха да са тук сред нас Левски, Ботев, Раковски, Бенковски, Капитан Петко войвода...ГИГАНТИ по дух, на светлинни години от жадната за облаги сволоч......

Тез лайна откраднаха 10 милиарда, уж заеми , набутаха ни с пАтока на путкин и Колзлодуй 7 на американците и сега се спасяват... Единствено построиха оградите около Парламента.. Бесило им е малко....друго ще трябва да е наказанието..

Факт е, че кабинета имаше потенциал - но за съжаление се потвърди и опасението, че ДПС командва парада.. Жалко за експерт като Орешарски - употребиха го супер грубо. Жалко, че нямаше топки да стане и да каже "т'ва ми е програмата - ако я подкрепяте - оставам - ако не - довиждане' .. и най-лошото е, че мутрата Борисов ще се върне на бял кон и ще доразбие държавата. Дано следващият път, когато го свалим, да понесе по-голяма отговорност от оставка...

Какво искаш да кажеш. Може би, че "експертът" Орешарски всъщност е един плужек.

Оказа се, че ти си поредната подлога-премиер, заложник на шепа олигарси и на чужди НЕбългарски интереси.....скрий се....просто изчезни....как пък не се намери един истински патриот, които да направи нещо за изтрадалите хора в тази измъчена страна.....

КАКВО СТАНА БЕ ОРЕХОВ НАГЛЯРСКИ? ДО ВЧЕРА ОБЕЩАВАХТЕ ГЛУПУСТИ НА ПОРАЗИЯ: 23 юли 2013 Програмата Орешарски до 2017 г.: Пенсии до 1575 лв., нови заводи и летища... Друг важен ангажимент на БСП е да се разкрият 250 000 работни места. 21 декември 2013 Орешарски: 2014-а ще е първата година на икономическо възстановяване Най-вероятно растежът за третото тримесечие ще бъде 1,5 на сто, което е най-добър резултат за последните осем тримесечия, каза премиерът Пламен Орешарски. ДНЕС САМО БУФЕР БИЛИ И ТОВА БИЛО ЯСНО ОТ САМОТО НАЧАЛО! СМЕШНИ И ЖАЛКИ СТЕ!

Нали бяхте експерти?!?! Какво стана? Изложихте се като кифладжии. С нито една ситуация, с нито един казус не успяхте да се справите. Махайте се! ОСТАВКА!

Къф буфер бе Ореховски! Нали уж господаря ти Лютви Местан твърдеше съвсем други работи: Лютви Местан ДПС, 30 ноември 2013 "Имаме най-силния кабинет на България от прехода насам" Много взехте да се оплитате в лъжите и манипулациите си бе изедници недни! Уж най-силния, а сега само буфер бил! Най-силния буфер ли? Кво става бе Олигофренски?

НАГЛЕЦО ОРЕШАРСКИ! КАБИНЕТЪТ ТИ Е: най-наглия, най-некадърния, най-престъпния, най-катастрофалния, най-долния, най-мразения, най-дебелоочия, най-тъпия кабинет за всички времена! То наглецо можеш да си дръкнакаш каквото искаш, или по-точно каквото ти наредят господарите ти! Цяла България и цяла Европа вижда и преценява реално! Историята ще те съди тебе наглецо безскупулен! Мнооооооого сурово ще те съди тебе историята, та от тебе ще се срамят и внуците ти до десето коляно! Срам за целия ти род си ти!

Стига сте се ослушвали.омръзнахте на целия народ.Всеки ден просрочване ВИ ПРАВИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ОМРАЗНИ.ОСТАВКА ,ТОВА Е ОЧАКВАНИЯ ХОД, а не тъпа демагогия.

Да се връща в университета и да не смее и да си помисля дори за политика! Доказа некомпетентността си!

Сакън, Коце. Точно там най-малко му е мястото. Да пълни главите на младите с глупостите си. Да ходи в Русия, като е такъв "експерт"

Грешиш драги! Доказа, че е компетентен да усвоява готови пари, да тегли заеми (който посли народа да плаща), да прави и невъзможното да ни спират европарите, да сключва на тъмно неизгодни за държавата договори, да раболепничи към всички земни посоки - Москва, Брюксел, Вашингтон, да открива ресторанти във Виетнам, да се разходи до Китай (то щото никъде другаде не го щат) и много още буферни изпълнения!!

В това правителство цари пълен хаос! За това то трябва до края на тази седмица да даде ОСТАВКА!

Буфер който ни докара до просешка тояга.

Един доказан ПРЕСТЪПНИК, къде е делото Орешарски - Мургина, за кои път крадеш от България, на какво ще учиш студентите, на кражби , далавери и лъжи, на какво прилича Държавата след теп, ПРЕСТЪПНИКО.

ДС - банкери, кредитни милионери и цялата им котерия - посяга на банковата система когато се вижда, че скоро няма да вземат властта - 1997г. Преди това здарво се окопават в 2-рия и 3- тия ешалон на власта. И от там бой по "новите". А, ако някой тръгне да ги уволнява - писъци до "Бога", гонения, политическа разправа , Брюксел и т.н. Няма оправия вече 25г. - трябва ни ПИНОЧЕТ!

от това правителство нищо не става освен да крадат и да лъжат народа нищо друго не прави премиера на това правителство е само една кукла на конци

това правителство помогна да се ограбят милярди,които сте пластаме много години.тои бесе само една маса в рацете на бандитите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вашето правителство на престъпната троина коалиця ще се запомни с постояното оправдание, че герб са виновни за ваще неуспехи,а пък вие сте страхотни.такова мрашлярско правителство не е нужно на измъчена българя!

Катерицата Беатрис пак падна от Марс :)

Ако управляващата ни организирана престъпна група посегне към парите ни за пенсии управлявани от държавната ББР за да спаси една източена от собствениците им частна банка ЩЕ ЗАВЕДЕМ КОЛЕКТИВЕН ИСК СРУЩЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПЕРСОНАЛНО СРЕЩУ ЧЛЕНОВЕТЕ МУ за престъпно поведение водещо до УМИШЛЕНО УВРЕЖДАНЕ на интересите ни като вложители в пенсионния фонд !!!

След като позволи парите на държавата да бъдат източени от КТБ чрез 19 фирми пощенски кутии, този престъпник от снимките е решил да НАЦИОНАЛИЗИРА тази частна банка с парите ни за ПЕНСИИ които се намират в държавната ББР !!!! АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ, ЩЕ БЪДЕ ВЪРХА НА НАГЛОСТТА НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНО ОЛИГАРХИЧНА ГРУПИРОВКА УПРАВЛЯВАЛА НИ ПОВЕЧЕ ОТ 24 ГОДИНИ !!! ЗАБРАВЕТЕ ЗА ПЕНСИИ И ЗДРАВЕ !!!

Ей това са днешните българи!?Дресирани от комунягите десетки години, да казват на бялото- черно и на черното-бяло!?След това си избират едни пишлигари да ги "управляват" и хукват да бягат навън от България, да се спасяват от избора си!?

Пацо, пацоо, местото ти не е в университета, а на "посрано" 20 като портиер!

Горките студенти дето си дават парите на един провален политик и финансист да ги учи.

Ти си само един АЛЧЕН НЕКАДЪРНИК и не ставаш за нищо, интересчия който си изигра играта и сега си отива удоволетворен , съсипахте държавата за 1 година и ни лук яли ни лук мирисали... БОКЛУК...и ПОДЛОГА...

Това ли ви е извинението за некадърността, липсата на желание и капацитет за работа и липсата на каквато и да е експертност? Да се бяхте постарали малко повече!

365 дни буфер.... след фалита на КТБ, очакваме и фалита на България.....

Едно е сигурно ,че не ставаш за държавник Орешарски! Ти не само на студенти се подиграваше, но никога няма да забравя ЕХИДНАТА ТИ УСМИВКА ,когато ние искахме да спре това нашествие на незаконни имигранти от Турция. На всичкото отгоре както Президентът ни и Маргарита Попова ни обвиняваха ,че не ги приемаме в домовете си. С КАКВИ ОЧИ ,ЩЕ ПРЕПОДАВАШ НА СТУДЕНТИ, КОГАТО ТИ ИЗЦЯЛО СЕ ПРЕВЪРНА В ЕДНО НИЩОЖЕСТВО ,КОЕТО ТУРЦИТЕ КОМАНДВАТ И ДОРИ САМ НЕ ОПРЕДЕЛЯ КОЙ ДА БЪДЕ НА ПОСТ. МЕСТАН КАЗА " НИЕ МУ ПРЕДЛОЖИХМЕ СТАНИСЛАВ ЗА МИНИСТЪР НА ЕКОЛОГИЯТА И ТОЙ ПРИЕ.ТАКА ЛИ СЕ ПРИЕМА ВСЯКО НЕЩО ИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ? ТРЯБВА ДА БЪДЕШ СЪДЕН ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ НЕГОДНИКО!ЛИПСАТА НА ИЗГРАДЕНА СТЕНА НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА.За фалшивите документи и затова ,че не се противопостави на този статут който другия пруестъпник .- Йовчев им даде- статут -"хуманитарен" което означава чужденец с постоянно пребиваване в България. В Изборния кодекс е разрешено да гласуват както на национално ниво така и на местно. Какво да очакваме? ПАК ПОБЕДА НА ДПС, ЗАЩОТО ТЕ СА МЮСЮЛМАНИ И ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ.

Виж дянков как не му пука....

Това е един от най-скромните премиери които сме имали. Не става защото не режеше лентички, не се самоистъкваше "аз" направих това, никога не използваше обидни думи и винаги е гледал за народа. Май си прост, а не "Гост"

Орешарски прав си има връзка между предишното, сегашното и бъдещото правителство и тя е такава, че сегашното разруши всичко постигнато от миналото правителство и открадна толкова, че следващото да не може и 20години да ни изкара от кризата дето ни докарахте!

Мила, пий си лекарствата . Няма нищо лошо че харесваш да те управляват прости пожарникари и физкултурници, но много ти е къса паметта. Колко пари похарчи предното правителство и какво толкова направи? Напълни касичката на ГЕРБ за да могат да купуват такива като теб.

...по-некадърно правителство от правителството на ГЕРБ не сме имали след 89 год ...

ега ти смешника. Язък за авторитета му на голям финансист. Той напарво се осра

...напротив ...голям профисионалист е ...за да се заличат поразиите от мутренското управление на ГЕРБ е необходим един цял мандат...

Къде се връщаш в университета,бе?Доколкото знам няма предмет по лицемерие и некадърност.Когато те призовавахме от улицата,ти се правеше,че не съществуваме и ехидно се хилеше.Дойде в УНСС и на нашите скандирания подигравателно махна с ръка,защото те пазеха.Хайде,ела при нас след като ти свалят охраната,мошенико.Ще усетиш любовта ни.Върни се там от където си дошъл,Бобов дол,купи си стадо овце и не се показвай повече пред хората,Подигра се с учителите,било "седянка",подигра се с нас,били сме платени "лумпени",така че не очаквай нищо добро,марионетка смотана и алчна!

ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ФИНАНСИСТ , А ЕДИН НАЙ ОБИКНОВЕН БАНДИТ, КОЙТО ИЗПОЛЗВАЙКИ СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО Е ПРЕХВЪРЛЯЛ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА В ЧАСТНИ БАНКИ !!

Няма нищо лошо че харесваш да те управляват прости пожарникари и физкултурници, но много ти е къса паметта. Бандита е ББ и ГЕРБ, които заграбиха от държавата пари милиони с некачественото строителство за да могат да купуват такива като теб.