Коментари - Посланикът ни: Нормален човек не приема инцидента в Берлин | Днес.dir.bg

Посланикът ни: Нормален човек не приема инцидента в Берлин

Случилото се в берлинското метро не е акт, който нормален човек може да приеме, коментира българският посланик Ради Найденов за българина, който блъсна жена.

Обратно в новината

Коментари - Посланикът ни: Нормален човек не приема инцидента в Берлин | Днес.dir.bg

Коментари

Всички думи на този посланик са словоблудство, обиждащо българския народ. И чашата на търпението прелива. ПРИЗОВАВАМ всички владеещи немски език, ДА ВЛЯЗАТ В НЕМСКИТЕ ФОРУМИ И ДА НАПИШАТ МНОГОКРАТНО, ЧЕ ИЗВЪРШИТЕЛЯТ Е МАНГАЛ, А НЕ БЪЛГАРИН. И че днешните техни бежанци утре и след 100 години ще вършат същото, но ще ги наричат германци!

Първо - като дипломат, трябва да изискате от ЕС да се уведомяват гражданите им, за малцинствения произход на криминалните извършители, защото България ПРИЗНАВА, че има проблем с адаптацията на малцинствата - това вече не е тема-табу и в Зап. Европа. Второ - да подведете под съдебна отговорност и разследване малцинствените представители-лидери като Цветелин Кънчев и бат Сали, усвояващи евро-парите за ромите, или те се крадат и от българските партии и депутати? Трето - европейските граждани изобщо не правят разлика, а ненавиждат българите, което е провал за българската дипломация. Не ни пличкайте с хладка вода. Вие поставяте в риск достойните работливи българи навън, в случай, че се породят антимигрантски движения там. И ОТГОВАРЯТЕ ЗА ТЯХ ПРЕД НАС БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ. ДОБРЕ ГО ОСЪЗНАЙТЕ. ЧЕТВЪРТО - вместо да чакате европейска заповед като мижетурки, дебелооки пред срива на българския авторитет, СЕ САМОСЕЗИРАЙТЕ и ВЕДНАГА намерете тук този урод цигански с богато криминално досие, не стигащо ви да го натирите в затвора, нестигащо ви да ни пазите като поданици, а и да не пазите и българите в чужбина, олицетворявани днес с този мангал. ПРЕДАЙТЕ ГО ВЕДНАГА НА НЕМСКИЯ СЪД И УВЕДОМЕТЕ ГЕРМАНИЯ, ЧЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВАМЕ ОТ НЕГО И ЕТНОСА МУ. И започнете служебно дело тук - ако се прибере тук, да го чака присъда и затвор. Най-малко за уронване престижа на държавата ни. Спешно искаме данни какви помощи получават от нашата държава за децата му тук. Щом получават, значи и ще отговарят!!!

Сега, ако всички сме българи, да се премахнат привилегийте на ромите, ако не пишете го циганин и стига с това "българин" да се набива в главите на хората като негативен имидж.

Не можеш да им ограничаваш парата. Евророма взима едни милиони и милиарди за ограмотяване на етноса и подобряване на стандарта му. Тези пари се крадат от Цветелин Кънчев, Бат Сали и ..... НЕ без участието на български депутати и върхушката. Затова не могат да роптаят пред Европа за произхода на мангала-толуп.

"Един от онези 8 милиона български граждани с равни права" РЕЦИДИВИСТът няма права без значение ЕТНОСА! Дали БГ е ЕС-държава ще си проличи ако ПРЕСТЪПНИКА БЪДЕ ПРЕДАДЕН НА ПРАВОСЪДИЕТО! Разликите между БЪЛГАРИ, цигани, мигранти и пр. са по отношение на: 1) етност; 2) възпитание; 3) култура; 4) религия; 5) образование; 7) нравственост и морал; 8) семейни и общочовешки ценности и качества като дълг, отговорност, съзнателност, трудолюбие, гостоприемност, добросъседство, взаимопомощ, патриотизъм и т.н...

Мисля, че не само германската прокуратура, а и нашата трябва да се поинтересува от случая. Същият е на ниво ЕС, поради което има риск от влошаване на отношения между два народа...!

Не е далеч времето, когато ще се пръкнат и гражданските ликвидиционни дружинки. До там ще ни доведе прекалената толерастия.

ЕТО ТОВА Е ВЪПРОСЪТ!!!

Изказвате се етнически нетолерантно! :)

Видяхме -някакъв с шише бира (или нещо такова), рита една фигура с женско облекло по едни стълби. Наблизо друг, прави крачка, взима друга бира (или нещо такова), след което изчезва от кадър. Прочетохме - вторият бил арестуван, българин, безучастен, възможно познат с ритащия. Извършителят е от североизточна България, семейството му е в Германия, но адресът му в България е в Максуда -Варна. Не разбрахме -коя е жертвата, от къде е, има ли отношения с ритащия? Има ли нейна версия? Чували сме, че в Германия има едни хора, които не мият чинии, не метат в ресторанти, а набират и пласират плът за удоволствия. Понякога им се налага да инкасират оборотите си по доста по непочтен начин, но за Германия, това не би трябвало да е нечувано. Още повече, че и ние възприехме от тях този занаят, а не обратното. В допълнение, да изясня: "германка", означава също и "циганка от Германия".

точно така е, много вярно казано. Очаквам и твоят коментар да бъде скрит в скоро време като "спам". Модераторът пуска само коментари, в които плюем по циганите или се самобичуваме за случая. Защо този случай преди повече от 2 месеца се оказа така ценен и важен за нас? Някой дали ще ми обясни? Благодаря предварително.

От една седмица основната "Новина" е как един българин ртнал жена (която уж била германка) и наште медии само с това ни занимават, пишем коментари, само-обвиняваме се, дъвчем циганин ли е, българин ли е, и какво ли не още. Интересно ми е дали така беше в Англия преди няколко години, когато един англичанин уби в Горубляне младо момче. А когато пък друг англичанин прати в кома един барман-българин в Златни пясъци (или Слънчев браяг, не помня) дали по всички възможни английски медии англичаните се саморугаеха, коментираха и т.н. Не ви ли притеснява тази целенасочена атака към убиване на българина и защо тя изскочи с такъв гръм и трясък сега точно - повече от 2 месеца след случилото се. Хайде стига, срам ме е за всички нещастни журналисти дето трябва а се продават по такъв жалък начин.

добре де - аз не виждам защо трябва да се прилагат двойни стандарти - у нас зелените могат да ходят и пребиват пенсионерки за 2 лева. могат и да ги изнасилват и убиват. в същото време тва не е допустимо за тях у Германия. ма не може така! накърняват се правата им! има ли антиГермански Хелзинкски комитет - подобно на нашия, който да се заеме с казуса? предполагам от антиБХК с радост ще им помагат

искам да знам кое точно е нецензурно или обидно в коментара "аман". Значи вие целенасочено селекционирате коментарите, т.е. опитвате се да насочите мненията на хората. С каква цел? Защо не ни позволявате да припомним за престъпленията на англичани, немци и австралийци, убили българи, тука и то съвсем наскоро?!

Гледам Ви и се чудя. Защо не сте толкова активни в градивното, а не в разрухата и хулите? Ама бил циганин, ама бил турчин ... Българин е, искате или не страната ни е пълна с подобни индивиди. Излезте навън, разходете се с колата, вечер на дискотека. Няма ли ги наоколо??? Ако ги няма - не сте в България. Десетилетията последователна политика изкоренява доброто в българина, унищожава духовността и търси само разделението и озлобяването. Озлобеният човек е по-податлив на политтехнологиите и лесно гласува за посоченото му лице.

Такива индивиди има във всяка една дръжава, иди в квартала Омония в Атина, иди в Брюксел, да не те пращам в Берлин, Париж, Мюнхен - просто у нас продължава съзнателно да ни се натрапва как ние сме видите ли "лоши", "тъпи", "нецивилизовани", а онези варвари от западна европа са примера за цивилизация. Просто ми се повръща от такива агитки. Не си виновен ти, обвиненията са ми към медиите, макар че разбирам добре, че и те хляб вадят, деца гледат и нямат много избор за да оцеляват - трябва да се съобразяват с тези дето им плащат - който плаща, той поръчва музиката. Но поне мнението да ни оставят да си кажем, иначе какъв е смисълът от тези форуми?! Ами ще спрем да ви ползваме медията и ще ви оставим 2-3 трола да си пишат.

Това не е инцидент ! Той я ритва умишлено ! Този е някаква мръзна, нещастна ЦИГАНСКА отрепка, която не знае за какво я тъпче тая земя изобщо. Гледах клипчето - абсолютен брутализъм ! Ами , ако беше бременна !? Изверга заслужава да го разчекнат ...

как живееш с толкова много злоба?!

Ако недай си Боже, това беше жена Ви или дъщеря Ви може би нямаше да задавате глупави въпроси. Не смятам ,че съм злобна, а обективна. Явно не сте гледал/а клипчето или просто сте си скот по природа.

ха сега де - каква ще е позицията на антиБъларски Хелзинкски комитет? член на онуй малцинство дет Европа ни тормози да го социализираме... ми нека да дойдат тук от Германия, да влязат в някое от гетата и да си харесат стотина да ги социализират у тях.

Никой не приема "инцидента". Това дори не е инцидент, а е грозно и нелепо до абсурд престъпление. Проблема е, че вие не отваряте дума за другите престъпления от този вид. Наричате ги "битова престъпност" и гледате да ги бутнете под килима.

Този трябва да се лиши от това българско име. Да се нарича манго, Цинго или както иска. В паспорта да пише "Gipsy " или "Zigeuner".

Надявам се правосъдието да отсъди справедливо с цялата сила на закона това престъпление. А тази присъда да бъде пример за нашето правораздаване.

Този наш посланик нормален ли е? Призовавам ген. Радев да отзове и да ми покажат на метростанцията, аз ще го блъсна надолу по стълбите. Ненормалник, ако блъснат дъщеря ти така ли разсъждаваш. Боже какви идиоти ни представят в чужбина!?

И аз не приемам Джон Полфрийман /австралиец/ да прави убийства в България.Да отиде и да си ги прави в Австралия убийствата.Попитайте австралийското посолство дали това поведение на техен гражданин в България е приемливо.

След целия този скандал и шамар за българското общество, сутринта по телевизията този наш дипломат мънкаше и отговаряше на въпросите с "не зная" и "нямам информация". Позор и срам. Този циганин изрита всички българи директно в лицето.

... И в посолството, и в германското общество не правят разлика, че става дума за българин от ромски произход ..." Напротив, задължително е. Сутринта циганинът (депутат!) казва, че "братята му" го избрали. Ако има за избирателите ограничение за образователен ценз и чисто криминално минало, ще го изберат ли? Трябва да се действа бързо, докато не стане късно за държавата.

тези хора защо трябва да имат само права без задължения сега от други държави идват едни други хора и те имат права, но без задължения, едни все за некакви права вечно протестират но не допринасят за абсолютно нищо други имат цяло движение за права, но също не искат да имат задължения, а обикновените хора нямаме права дори не можем да ги наречем с истинските им имена но сме задължени да ги храним и да търпим делата им според либералната демокрация

Хубавото в Германия е, че всички граждани имат еднакви права и задължения. За разлика от България, където циганите имат само права, но нямат задължения, дори когато става въпрос за човешки живот. Добре, че този циганин ще отговаря пред германското, а не пред българското правосъдие.

е рецидивист, който у нас живее във варненската ромска махала "Максуда". Така и сега какво...? - дано поне като го намерят го екстрадират в Германия и там да го съдя, че тук ще мине пак с нищо....!!!

Единственото, което е допустимо да се прави зад гърба на човек, е да се молиш за него.

веднага тряббва да се банне това изказване! как така само да се молиш?!?!? тогава всички хомосексуалисти как ще праят любоФ, А? каде ти отиде толрентноста?

Хайде де, нямали основание да го търсят този мангал.

Oбщество, което е произвело във всички възможни чинове, бойко борисов и си го е избрало за премиер, заслужава да бъде идентифицирано с циганина светослав и неговата средновековна култура. Георги Дренчев

Не мога да разбера, защо в България се наричат роми, а навън Българи? С един циганин си говорихме за данъци, същия каза, какви данъци, ние само взимаме.

Бяхме 9 (млн), сега сме 7, 8 не е вярната цифра в случая, нищо че е по средата. Хайде със здраве!

ще бъде намерен и осъден в Германия,все едно дали е ром ,циганин или жираф.Бъдете сигурни ,че докато не го пипнат няма да мирясат.Простащината и вандализма трябва да се изкоренят.

Ами, покрай терористите, които им изпратиха от Азия, що и ние да не им пратим някой наш боклук. Те са толерантни!

германците и без друго ни мислят за соцални измамници и лентяи. всеки българин, живеещ в германия тези дни се е почувствал възмутен както и незаслужено унизен! дано изтрием срама от лицето на българите тук с бързи деиствия за залавянето на този рецидивист!!

Защо това изобщо е новина? Че е долна постъпка на НЕнормално човешко същество мисля всички са съгласни. Питам се защо медиите го извеждат като новина 1 едва ли не? Защо е този мазохизъм и това желание да се самобичуваме? Нима и важно, че е станало в Германия, това може да стане навсякъде! Може и германски гражсанин да направи същото с българка в България, дали тогава ще се тръби толкова? Сещам се дори за чужди граждани убивали български граждани в България, нима това се превръща в европейска новина? Хора всякакви навсякъде! Това, което не разбирам и не приемам е, че медиите умишлено искат да ми вменят някакво чувство за вина и срам за действията на този индивид. Еми отказвам! Не ме е срам и не ме вълнува.

И в посолството, и в германското общество не правят разлика, че става дума за българин от ромски произход.

ВАРНА СЕ ОТКАЗВА ОТ ТАКИВА СЪГРАЖДАНИ. ПОЛИЦИЯТА ВЪВ ВАРНА ЗАЩО СА ГО ОСВОБОДИЛИ ПРИ ТАКИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ? СЪДЪТ КОЙТО ГО Е ПУСНАЛ СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕНА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ТАКАВА ДЛЪЖНОСТ. ВАРНА ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТАКИВА ИЗРОДИ???

"В Германия вече има 2-3 случая с подобно поведение в станции на метрото. Надявам се това да не е нова мода на поведение",

По какъв критерий са избрали този шут за посланик в Германия? Щом твърди, че циганите са българи, то тогава и българите са цигани,т.е обижда всички български граждани.

ти къде живееш бе палячо ? тука е пълно с циганизирани българи..всичко що слуша чалга и се кланя на Азис и Дългия маркуч, какви са ?!

Докато Цацаров и цялата му глутница работи, както до сега, тези ще се размножават като хлебарките.

докато сте толкова политкоректни и до като тези животни имат равни права,както казвате с цивилизованите хора-така ще е.Ще ни ритат,убиват,изнасилват,крадат и т. н.Кой болен мозък реши,че неграмотен примитив ,трябва да има равни права с кибермодерността.Е ,вие сте се скрили зад бронираните супер лимузини и раздавате"справедливост"Слезте малко по земята да ви поритат и вас ,та да станете съпричастни.Имам предвид всички европейски ,така наречени комисари,главатари,посланници или както и да им е там името.

.....спрете да наричате този дегенерат балгарин !...това е турчеещ се балгарски циганин изповядваш исляма !....такав няма право да се нарича балгарин ! назоваваите нещата с истинските им имена ! стига с тази еврогеиска човеконенавистана толерастiя ! cвета се изроди защото поведохте борба срещу вековните човешки добродетели и ценности ! този и прятелите му да ги осадят и ратят на каторга до живот !... за назидание на другите подчвеци !...за този е много касно да баде преваспитаван...учен да баде човек и да се даржи като такав !...не е вазможно да се обясни що е то човещина ..на безмозачен изрод ! ..не виждам друго спасение за Eвропа и за света освен обявяване на исляма изван choveshkia) закон и нов Kрастоносен поход срещу него...а това си е Tрета Cветовна Bоина !...изродите маи постигнаха целта си ! ще я има вече е неизбежна !

именно , именно...България вън от ЕС и НАТО, стига толерастия, Путин ще ни оправи !

Посланикът ни: Нормален човек не приема инцидента в Берлин. Интересно е как възприема тази ситуация българското ни правосъдие ???

Да се тълкува като Манг.л. срам ме е, че живея в тази държава. Навсякъде по света вършим зулуми.

ми срамувай се,аз се разграничавам категорично от теб: золуми вършат всички идиоти от всички нации, но техните медии просто си траят и свестните хора в тези нации не знаят за престъпленията на техните сънародници по света. А на нас тука ни го навират в лицата до посиняване и докато такива като теб задълбаят комплекса си за малоценност и се срамуват, че са родени българи. Невероятно, но факт!

ами тоа индивидуум кво смучи та не им каже на германсити , че тва не е "българин" , ами мангал с булгарски паспорт ? или щото не е политкуректну и не е толерастично ?

А как са разбрали че е български гражданин ? На клипа няма начин да се види това без да са проверили личните му документи?! Това със свидетелските показания е много съмнителна информация...... Дали това не е поредна атака срещу българите ? Защо винаги сме готови да приемем негативите БЕЗ да са осъдили ПО ФАКТИЧЕСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯКОГО ?

това не ви ли прави впечатление ? При цена 54 долара на барел цената на бензина е 2, 10лв от вчера! НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ? Та представяте ли си ако стане 100 долара на барел колок ли ще е 4 лв? Те тръгнали да ни занимават с някакъв в Германия който направил закононарушение! Та в Сирия и в Либия и къде ли не още избиват хиляди хора и не ви прави впечатление, та заради тази случка и вече цяла седмица длънкане по медиите! Боку пак беше в Брюксел дали знаем какво пак е подпусал?

Мога със сигурност да ти кажа, че вече ни е съблякал тениските и смъкнал долните гащи в желанието си да угоди.

дето това го разбираме!

Да се направи проверка дали мангалът е имал и немски паспорт. Ако е имал такъв значи е германец. Повече да не ни занимават с мангали , които не са граждани на никоя страна и където отидат само зулуми правят. Турските мангали, настанили се в Германия, когато направят зулум смятат ли ги за немски граждани?

Пардон, корекция в поседното излечение. Ако турчин, намърдал се в Германия, притежаващ немски паспорт направи зулум, властите ще го припознаят ли като германец.

Коментари - Посланикът ни: Нормален човек не приема инцидента в Берлин | Днес.dir.bg

Посланикът ни: Нормален човек не приема инцидента в Берлин

Случилото се в берлинското метро не е акт, който нормален човек може да приеме, коментира българският посланик Ради Найденов за българина, който блъсна жена.

Обратно в новината

Коментари - Посланикът ни: Нормален човек не приема инцидента в Берлин | Днес.dir.bg

Коментари

Всички думи на този посланик са словоблудство, обиждащо българския народ. И чашата на търпението прелива. ПРИЗОВАВАМ всички владеещи немски език, ДА ВЛЯЗАТ В НЕМСКИТЕ ФОРУМИ И ДА НАПИШАТ МНОГОКРАТНО, ЧЕ ИЗВЪРШИТЕЛЯТ Е МАНГАЛ, А НЕ БЪЛГАРИН. И че днешните техни бежанци утре и след 100 години ще вършат същото, но ще ги наричат германци!

Първо - като дипломат, трябва да изискате от ЕС да се уведомяват гражданите им, за малцинствения произход на криминалните извършители, защото България ПРИЗНАВА, че има проблем с адаптацията на малцинствата - това вече не е тема-табу и в Зап. Европа. Второ - да подведете под съдебна отговорност и разследване малцинствените представители-лидери като Цветелин Кънчев и бат Сали, усвояващи евро-парите за ромите, или те се крадат и от българските партии и депутати? Трето - европейските граждани изобщо не правят разлика, а ненавиждат българите, което е провал за българската дипломация. Не ни пличкайте с хладка вода. Вие поставяте в риск достойните работливи българи навън, в случай, че се породят антимигрантски движения там. И ОТГОВАРЯТЕ ЗА ТЯХ ПРЕД НАС БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ. ДОБРЕ ГО ОСЪЗНАЙТЕ. ЧЕТВЪРТО - вместо да чакате европейска заповед като мижетурки, дебелооки пред срива на българския авторитет, СЕ САМОСЕЗИРАЙТЕ и ВЕДНАГА намерете тук този урод цигански с богато криминално досие, не стигащо ви да го натирите в затвора, нестигащо ви да ни пазите като поданици, а и да не пазите и българите в чужбина, олицетворявани днес с този мангал. ПРЕДАЙТЕ ГО ВЕДНАГА НА НЕМСКИЯ СЪД И УВЕДОМЕТЕ ГЕРМАНИЯ, ЧЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВАМЕ ОТ НЕГО И ЕТНОСА МУ. И започнете служебно дело тук - ако се прибере тук, да го чака присъда и затвор. Най-малко за уронване престижа на държавата ни. Спешно искаме данни какви помощи получават от нашата държава за децата му тук. Щом получават, значи и ще отговарят!!!

Сега, ако всички сме българи, да се премахнат привилегийте на ромите, ако не пишете го циганин и стига с това "българин" да се набива в главите на хората като негативен имидж.

Не можеш да им ограничаваш парата. Евророма взима едни милиони и милиарди за ограмотяване на етноса и подобряване на стандарта му. Тези пари се крадат от Цветелин Кънчев, Бат Сали и ..... НЕ без участието на български депутати и върхушката. Затова не могат да роптаят пред Европа за произхода на мангала-толуп.

"Един от онези 8 милиона български граждани с равни права" РЕЦИДИВИСТът няма права без значение ЕТНОСА! Дали БГ е ЕС-държава ще си проличи ако ПРЕСТЪПНИКА БЪДЕ ПРЕДАДЕН НА ПРАВОСЪДИЕТО! Разликите между БЪЛГАРИ, цигани, мигранти и пр. са по отношение на: 1) етност; 2) възпитание; 3) култура; 4) религия; 5) образование; 7) нравственост и морал; 8) семейни и общочовешки ценности и качества като дълг, отговорност, съзнателност, трудолюбие, гостоприемност, добросъседство, взаимопомощ, патриотизъм и т.н...

Мисля, че не само германската прокуратура, а и нашата трябва да се поинтересува от случая. Същият е на ниво ЕС, поради което има риск от влошаване на отношения между два народа...!

Не е далеч времето, когато ще се пръкнат и гражданските ликвидиционни дружинки. До там ще ни доведе прекалената толерастия.

ЕТО ТОВА Е ВЪПРОСЪТ!!!

Изказвате се етнически нетолерантно! :)

Видяхме -някакъв с шише бира (или нещо такова), рита една фигура с женско облекло по едни стълби. Наблизо друг, прави крачка, взима друга бира (или нещо такова), след което изчезва от кадър. Прочетохме - вторият бил арестуван, българин, безучастен, възможно познат с ритащия. Извършителят е от североизточна България, семейството му е в Германия, но адресът му в България е в Максуда -Варна. Не разбрахме -коя е жертвата, от къде е, има ли отношения с ритащия? Има ли нейна версия? Чували сме, че в Германия има едни хора, които не мият чинии, не метат в ресторанти, а набират и пласират плът за удоволствия. Понякога им се налага да инкасират оборотите си по доста по непочтен начин, но за Германия, това не би трябвало да е нечувано. Още повече, че и ние възприехме от тях този занаят, а не обратното. В допълнение, да изясня: "германка", означава също и "циганка от Германия".

точно така е, много вярно казано. Очаквам и твоят коментар да бъде скрит в скоро време като "спам". Модераторът пуска само коментари, в които плюем по циганите или се самобичуваме за случая. Защо този случай преди повече от 2 месеца се оказа така ценен и важен за нас? Някой дали ще ми обясни? Благодаря предварително.

От една седмица основната "Новина" е как един българин ртнал жена (която уж била германка) и наште медии само с това ни занимават, пишем коментари, само-обвиняваме се, дъвчем циганин ли е, българин ли е, и какво ли не още. Интересно ми е дали така беше в Англия преди няколко години, когато един англичанин уби в Горубляне младо момче. А когато пък друг англичанин прати в кома един барман-българин в Златни пясъци (или Слънчев браяг, не помня) дали по всички възможни английски медии англичаните се саморугаеха, коментираха и т.н. Не ви ли притеснява тази целенасочена атака към убиване на българина и защо тя изскочи с такъв гръм и трясък сега точно - повече от 2 месеца след случилото се. Хайде стига, срам ме е за всички нещастни журналисти дето трябва а се продават по такъв жалък начин.

добре де - аз не виждам защо трябва да се прилагат двойни стандарти - у нас зелените могат да ходят и пребиват пенсионерки за 2 лева. могат и да ги изнасилват и убиват. в същото време тва не е допустимо за тях у Германия. ма не може така! накърняват се правата им! има ли антиГермански Хелзинкски комитет - подобно на нашия, който да се заеме с казуса? предполагам от антиБХК с радост ще им помагат

искам да знам кое точно е нецензурно или обидно в коментара "аман". Значи вие целенасочено селекционирате коментарите, т.е. опитвате се да насочите мненията на хората. С каква цел? Защо не ни позволявате да припомним за престъпленията на англичани, немци и австралийци, убили българи, тука и то съвсем наскоро?!

Гледам Ви и се чудя. Защо не сте толкова активни в градивното, а не в разрухата и хулите? Ама бил циганин, ама бил турчин ... Българин е, искате или не страната ни е пълна с подобни индивиди. Излезте навън, разходете се с колата, вечер на дискотека. Няма ли ги наоколо??? Ако ги няма - не сте в България. Десетилетията последователна политика изкоренява доброто в българина, унищожава духовността и търси само разделението и озлобяването. Озлобеният човек е по-податлив на политтехнологиите и лесно гласува за посоченото му лице.

Такива индивиди има във всяка една дръжава, иди в квартала Омония в Атина, иди в Брюксел, да не те пращам в Берлин, Париж, Мюнхен - просто у нас продължава съзнателно да ни се натрапва как ние сме видите ли "лоши", "тъпи", "нецивилизовани", а онези варвари от западна европа са примера за цивилизация. Просто ми се повръща от такива агитки. Не си виновен ти, обвиненията са ми към медиите, макар че разбирам добре, че и те хляб вадят, деца гледат и нямат много избор за да оцеляват - трябва да се съобразяват с тези дето им плащат - който плаща, той поръчва музиката. Но поне мнението да ни оставят да си кажем, иначе какъв е смисълът от тези форуми?! Ами ще спрем да ви ползваме медията и ще ви оставим 2-3 трола да си пишат.

Това не е инцидент ! Той я ритва умишлено ! Този е някаква мръзна, нещастна ЦИГАНСКА отрепка, която не знае за какво я тъпче тая земя изобщо. Гледах клипчето - абсолютен брутализъм ! Ами , ако беше бременна !? Изверга заслужава да го разчекнат ...

как живееш с толкова много злоба?!

Ако недай си Боже, това беше жена Ви или дъщеря Ви може би нямаше да задавате глупави въпроси. Не смятам ,че съм злобна, а обективна. Явно не сте гледал/а клипчето или просто сте си скот по природа.

ха сега де - каква ще е позицията на антиБъларски Хелзинкски комитет? член на онуй малцинство дет Европа ни тормози да го социализираме... ми нека да дойдат тук от Германия, да влязат в някое от гетата и да си харесат стотина да ги социализират у тях.

Никой не приема "инцидента". Това дори не е инцидент, а е грозно и нелепо до абсурд престъпление. Проблема е, че вие не отваряте дума за другите престъпления от този вид. Наричате ги "битова престъпност" и гледате да ги бутнете под килима.

Този трябва да се лиши от това българско име. Да се нарича манго, Цинго или както иска. В паспорта да пише "Gipsy " или "Zigeuner".

Надявам се правосъдието да отсъди справедливо с цялата сила на закона това престъпление. А тази присъда да бъде пример за нашето правораздаване.

Този наш посланик нормален ли е? Призовавам ген. Радев да отзове и да ми покажат на метростанцията, аз ще го блъсна надолу по стълбите. Ненормалник, ако блъснат дъщеря ти така ли разсъждаваш. Боже какви идиоти ни представят в чужбина!?

И аз не приемам Джон Полфрийман /австралиец/ да прави убийства в България.Да отиде и да си ги прави в Австралия убийствата.Попитайте австралийското посолство дали това поведение на техен гражданин в България е приемливо.

След целия този скандал и шамар за българското общество, сутринта по телевизията този наш дипломат мънкаше и отговаряше на въпросите с "не зная" и "нямам информация". Позор и срам. Този циганин изрита всички българи директно в лицето.

... И в посолството, и в германското общество не правят разлика, че става дума за българин от ромски произход ..." Напротив, задължително е. Сутринта циганинът (депутат!) казва, че "братята му" го избрали. Ако има за избирателите ограничение за образователен ценз и чисто криминално минало, ще го изберат ли? Трябва да се действа бързо, докато не стане късно за държавата.

тези хора защо трябва да имат само права без задължения сега от други държави идват едни други хора и те имат права, но без задължения, едни все за некакви права вечно протестират но не допринасят за абсолютно нищо други имат цяло движение за права, но също не искат да имат задължения, а обикновените хора нямаме права дори не можем да ги наречем с истинските им имена но сме задължени да ги храним и да търпим делата им според либералната демокрация

Хубавото в Германия е, че всички граждани имат еднакви права и задължения. За разлика от България, където циганите имат само права, но нямат задължения, дори когато става въпрос за човешки живот. Добре, че този циганин ще отговаря пред германското, а не пред българското правосъдие.

е рецидивист, който у нас живее във варненската ромска махала "Максуда". Така и сега какво...? - дано поне като го намерят го екстрадират в Германия и там да го съдя, че тук ще мине пак с нищо....!!!

Единственото, което е допустимо да се прави зад гърба на човек, е да се молиш за него.

веднага тряббва да се банне това изказване! как така само да се молиш?!?!? тогава всички хомосексуалисти как ще праят любоФ, А? каде ти отиде толрентноста?

Хайде де, нямали основание да го търсят този мангал.

Oбщество, което е произвело във всички възможни чинове, бойко борисов и си го е избрало за премиер, заслужава да бъде идентифицирано с циганина светослав и неговата средновековна култура. Георги Дренчев

Не мога да разбера, защо в България се наричат роми, а навън Българи? С един циганин си говорихме за данъци, същия каза, какви данъци, ние само взимаме.

Бяхме 9 (млн), сега сме 7, 8 не е вярната цифра в случая, нищо че е по средата. Хайде със здраве!

ще бъде намерен и осъден в Германия,все едно дали е ром ,циганин или жираф.Бъдете сигурни ,че докато не го пипнат няма да мирясат.Простащината и вандализма трябва да се изкоренят.

Ами, покрай терористите, които им изпратиха от Азия, що и ние да не им пратим някой наш боклук. Те са толерантни!

германците и без друго ни мислят за соцални измамници и лентяи. всеки българин, живеещ в германия тези дни се е почувствал възмутен както и незаслужено унизен! дано изтрием срама от лицето на българите тук с бързи деиствия за залавянето на този рецидивист!!

Защо това изобщо е новина? Че е долна постъпка на НЕнормално човешко същество мисля всички са съгласни. Питам се защо медиите го извеждат като новина 1 едва ли не? Защо е този мазохизъм и това желание да се самобичуваме? Нима и важно, че е станало в Германия, това може да стане навсякъде! Може и германски гражсанин да направи същото с българка в България, дали тогава ще се тръби толкова? Сещам се дори за чужди граждани убивали български граждани в България, нима това се превръща в европейска новина? Хора всякакви навсякъде! Това, което не разбирам и не приемам е, че медиите умишлено искат да ми вменят някакво чувство за вина и срам за действията на този индивид. Еми отказвам! Не ме е срам и не ме вълнува.

И в посолството, и в германското общество не правят разлика, че става дума за българин от ромски произход.

ВАРНА СЕ ОТКАЗВА ОТ ТАКИВА СЪГРАЖДАНИ. ПОЛИЦИЯТА ВЪВ ВАРНА ЗАЩО СА ГО ОСВОБОДИЛИ ПРИ ТАКИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ? СЪДЪТ КОЙТО ГО Е ПУСНАЛ СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕНА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ТАКАВА ДЛЪЖНОСТ. ВАРНА ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТАКИВА ИЗРОДИ???

"В Германия вече има 2-3 случая с подобно поведение в станции на метрото. Надявам се това да не е нова мода на поведение",

По какъв критерий са избрали този шут за посланик в Германия? Щом твърди, че циганите са българи, то тогава и българите са цигани,т.е обижда всички български граждани.

ти къде живееш бе палячо ? тука е пълно с циганизирани българи..всичко що слуша чалга и се кланя на Азис и Дългия маркуч, какви са ?!

Докато Цацаров и цялата му глутница работи, както до сега, тези ще се размножават като хлебарките.

докато сте толкова политкоректни и до като тези животни имат равни права,както казвате с цивилизованите хора-така ще е.Ще ни ритат,убиват,изнасилват,крадат и т. н.Кой болен мозък реши,че неграмотен примитив ,трябва да има равни права с кибермодерността.Е ,вие сте се скрили зад бронираните супер лимузини и раздавате"справедливост"Слезте малко по земята да ви поритат и вас ,та да станете съпричастни.Имам предвид всички европейски ,така наречени комисари,главатари,посланници или както и да им е там името.

.....спрете да наричате този дегенерат балгарин !...това е турчеещ се балгарски циганин изповядваш исляма !....такав няма право да се нарича балгарин ! назоваваите нещата с истинските им имена ! стига с тази еврогеиска човеконенавистана толерастiя ! cвета се изроди защото поведохте борба срещу вековните човешки добродетели и ценности ! този и прятелите му да ги осадят и ратят на каторга до живот !... за назидание на другите подчвеци !...за този е много касно да баде преваспитаван...учен да баде човек и да се даржи като такав !...не е вазможно да се обясни що е то човещина ..на безмозачен изрод ! ..не виждам друго спасение за Eвропа и за света освен обявяване на исляма изван choveshkia) закон и нов Kрастоносен поход срещу него...а това си е Tрета Cветовна Bоина !...изродите маи постигнаха целта си ! ще я има вече е неизбежна !

именно , именно...България вън от ЕС и НАТО, стига толерастия, Путин ще ни оправи !

Посланикът ни: Нормален човек не приема инцидента в Берлин. Интересно е как възприема тази ситуация българското ни правосъдие ???

Да се тълкува като Манг.л. срам ме е, че живея в тази държава. Навсякъде по света вършим зулуми.

ми срамувай се,аз се разграничавам категорично от теб: золуми вършат всички идиоти от всички нации, но техните медии просто си траят и свестните хора в тези нации не знаят за престъпленията на техните сънародници по света. А на нас тука ни го навират в лицата до посиняване и докато такива като теб задълбаят комплекса си за малоценност и се срамуват, че са родени българи. Невероятно, но факт!

ами тоа индивидуум кво смучи та не им каже на германсити , че тва не е "българин" , ами мангал с булгарски паспорт ? или щото не е политкуректну и не е толерастично ?

А как са разбрали че е български гражданин ? На клипа няма начин да се види това без да са проверили личните му документи?! Това със свидетелските показания е много съмнителна информация...... Дали това не е поредна атака срещу българите ? Защо винаги сме готови да приемем негативите БЕЗ да са осъдили ПО ФАКТИЧЕСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯКОГО ?

това не ви ли прави впечатление ? При цена 54 долара на барел цената на бензина е 2, 10лв от вчера! НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ? Та представяте ли си ако стане 100 долара на барел колок ли ще е 4 лв? Те тръгнали да ни занимават с някакъв в Германия който направил закононарушение! Та в Сирия и в Либия и къде ли не още избиват хиляди хора и не ви прави впечатление, та заради тази случка и вече цяла седмица длънкане по медиите! Боку пак беше в Брюксел дали знаем какво пак е подпусал?

Мога със сигурност да ти кажа, че вече ни е съблякал тениските и смъкнал долните гащи в желанието си да угоди.

дето това го разбираме!

Да се направи проверка дали мангалът е имал и немски паспорт. Ако е имал такъв значи е германец. Повече да не ни занимават с мангали , които не са граждани на никоя страна и където отидат само зулуми правят. Турските мангали, настанили се в Германия, когато направят зулум смятат ли ги за немски граждани?

Пардон, корекция в поседното излечение. Ако турчин, намърдал се в Германия, притежаващ немски паспорт направи зулум, властите ще го припознаят ли като германец.