Коментари - Полицаи за пореден път блокираха Орлов мост (снимки) | Днес.dir.bg

Полицаи за пореден път блокираха Орлов мост (снимки)

За четвърта вечер полицаи блокираха Орлов мост в София. Движението беше спряно, а автобусите на градския транспорт се отклоняваха. Протестът приключи в 20 часа.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи за пореден път блокираха Орлов мост (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

ТРЯБВА ДА СТАНЕ КАКТО В ГРУЗИЯ. ИЗКАРАХА АРМИЯТА-УВОЛНИХА 47000 ПОЛИЦАИ И СЛЕД ТОВА НАЗНАЧИХА НОВИ 40000.

Срам нямат тези хрантутници!

Ти си хрантутник и тъпанар,защото си сляп и глух за това което ни чака.Тогава ще съжаляваш и ти и другите като теб,но ще е много ,много късно.

Тебе те чака те уволнение. И безработица. К'во ще правиш сега като за нищо не ставаш? Чаветата май ще стоят гладни, пък жена ти сигурно ще избяга, к'во да прави при лузер като тебе? Нали ченгенце гадно?

Докога на разни лумпени ще се позволява да блокират движението в столицата и други градове! Да пращат жандармерията да ги разчиства тия протестъри и да се приключва въпросът!

Защо не дойдат униформени полицаи и да проверят тези, които блокират моста, те полицаи ли са или не?

1. Първа категория труд 2. Пенсионират се на 45 3. Пенсионират се с по-висока пенсия 4. Пенсионират се с 20 заплати бонус + още толкова за натрупани отпуски (около 65 000 лв) 5. Двойно по-големи отпуски 6. Един ден работиш, три почиваш 7. Почиваш безплатно в станциите на МВР 8. Получаваш добавки за храна (около 10% над заплатата) 9. 2% гарантирана индексация на заплатите 10. Не плащат осигуровки За дребните 'придобивки' и тарикатлъци да не споменаваме изобще. Кога и останалите, които се трудим и плащаме данъци ще имаме поне половината от тези привилегии?

Ти си пълен неграмотник.Не работят 1ден и почиват 3,а 2дни по 12 и повече часове и почиват два дни.През останалото време са на разположение и през това време не могат да напускат града .През почивните дни са на стрелби,изпити и т.н.Дори и почивките им не са почивки,а ти си мързелуваш и си ходиш,където ти е кеф нали.Затова не си давай некомпетентното и глупаво мнение.Като си много знаещ иди и стани полицай-свободни места много,но ти още на първия изпит ще се провалиш.Там се учи и Шенген и НПК,ЗМВР,НК,психотест,тест за интелигентност и още да изреждам ли?Няма смисъл защото си тъп.

Два файтона хора,блокирали? Егати циркажиите!

не те броят и за слива тия от "службите". Кви са тия протести, кве са тия 5 лева? Как се позволява 150 души (сигурно са и по-малко) да тормозят хиляди хора в пик часовете? Ква е тая разпасана команда? Това даже не са милиционери а са истински бандити, които се ползват с политически чадър от мутрата БОРИСОВ и шайката около него. Буда плаши гаргите и хвърля прах в очите на хората. Я ме вижте какъв съм ербап! Съд и затвор за Буда (Борисов) и бандитите с него!

Чадъра приятел не е от Буда, а от ДПС.

бяха привилигировани с подобни бонуси за туй, че пазят партията, а сега пазят мафията.

Няма полза от такава полиция. Хем гълта пари, хем нама ефект. Нека ченгетата напускат.Това се е случвало и преди. Ченгетата обикновено стават въоръжени престъпници и улични рекетьори, защото друго не знаят и не могат. Но излизат на светло ...

Стига с този Орлов мост.Давайте пред парламента за да идваме и ние!

Пред парламента, но със служ. оръжие иначе ефекта ще е нулев.

Кои сте вИЕ бе?Тези с КЛОАК-ите, ли?!

Пак ще пазят Миков ли???

Излезте със служебното оръжие, да видите какво ще ви се случи. Гащници разпасани.

Привилегии, та привилегии ! Стига сте повтаряли като папагали. Това са условия при които се сключва договор. Ако в частна фирма получаваш 5000 лв. при условие, че средната работна заплата е 800 лв. и отиваш на работа в 10 часа и това ли е привилегия.

Това,че позволявате в частният сектор-не става дума за баровците, ви скубят и не ви осигуряват на реална заплата,не означава,че всички трябва да позволяват това!

В договора на НИТО ЕДИН пилицай няма клауза, че ще получи 20 заплати, при пенсиониането си! Освен това - на какво основание,тези 20 заплати са "брутни" и върху тях не се начисляват у удържат данък и осигуровки?!

Сигурен ли си ? И как тогава им ги изплащат без "основание " ?

Полицаите в България са като Мафията.

Корумпирани заплатаджии.

Смея да твърдя, че работата на Учителя е и по-тежка, и по-отговорна, и по ценна за обществото. А не са и сънували за привилегиите на милиционерите и заплатите са наполовина от тези на милиционерите...

Нямаш си и хабер закакво става дума.

Добър полицай може да стане само онзи, който преди това е имал добър учител. Днешните полицаи са такива неграмотници и със съмнителен морал, именно защото много години, преди това, учителската професия е "в ъгъла", а учителското съсловие е поставено в мизерията. Отделен въпрос е,че те така са свикнали тяхната професя да бъде надценявана и привилегирована, че дори не са в състояние да забележат и разберат, че има и много други професии, не по-малко трудни , отговорни и "изхабяващи" от тяхната. И това не е само учителската - какво да кажат лекарите (много от които също "дават дежурства")? Истината е, че всчка власт "гали" полицаите, защото има нужда да я вардят от "любовта на народа". Българската милиция/полиция, през цялата си противоречива история, винаги е вардила българские управници и никога не е защитавала българския народ. Затова и народът и отвръща с такава "любов и уважение". И така ще бъде. Затова, български полицаи - когато започнете "да служите и да защитавате" обикновение българи от двете глутници - престъпници и управници, тогава поискайте подкрепата на тези "обикновени българи". Когато започнете да го правите като немските британските полицаи - тогава ни поискайте техните заплати. (Но нали заете, че там те се пенсионират на 63 години?)

За повече и по-тежка работа ПАРИ! Просто е. Всичко друго, тия нагли привилегии, са остатък от КОМУНИЗМА или МИЛИЦИОНЕРО-СОЦИАЛИЗМА, както по ви хареса...

Снощи гледах кадри от "Орлов мост"-почти всички участници в протестите бяха с дебели вратове.Голям корем се прави когато ядеш хляб защото нямаш пари за нещо по-така.Дебели вратове и бузи се правят не от липса на пари за храна.Питайте пенсионерите за това

И пръжки, и пръжки... Грешна ти е статистиката...

И дръжки, и дръжки ... Грешна ти е статистиката

от днес милицията е разформирована и на нейно място е поставена полиция!

В Украйна може да въведат и SS войски и бандеровска полиция

Обикновено, така се държи сържавата с предприятие, което се гласи да приватизира! Не е изключено МВР да се продаде на друга държава, както се продадоха ЕРП-тата. Колко му е! На Премиера, ни образование му пречи, нито акъла!

Аз да си призная като човек, който е бил в около 50 държави по цял свят на 100% подкрепям полицаите, защото тук те получават наистина много малко, а дават на практика всичко, което имат! Как може един полицай тук да получава 600лв заплата, срещу което да седи по цял ден и по цяла нощ вън на студа, като в същото време е готов всеки момент да скочи на бой! На това му се казва професионализъм! Искам да попитам има ли други "професионалисти", които да са като тях в нашата държава? Има ли друг, освен полицаят на когото можем да разчитаме по всяко време? Има ли друг, който ще ни опази нашето родно дете, докато сам той не знае къде е неговото? Еми няма! Всеки един от вас, драги продавачи на обувки, ама иначе магистри по икономика, или пък автотенекеджии, завършили Датския, в момента в който нещо го заболи и вече 3 дни болничен, край умирам, искам компенсация и т.н. Е, това ли са големите професионалисти, които ще издърпат страната напред? Това ли са патриотите? Това ли е примерът на младото поколение? Е, ако е така, от освен Терминал 2 аз друго решение вече наистина не виждам!

И аз като човек бил в много държави да ти кажа, че тия хорица дето утилизираха бомбите с чукове в Иганова работеха за 360 лв! За колко лева мислиш слизат миньорите под земята и чий труд е по-рсиков!

.... по-големи тъпни не бях чела! Язък ти за 50те държави дето твърдиш че си бил - била съм в 20тина, но такава мафиотска полиция не съм видяла никъде! Изобщо не висят милитите ти полицайчета в студа, ами се крият по колите, кафенетата и ресторантите да ги черпят! Отпуснати 150 килограмови тюфлеци! Ще разчитам на тях - има ли някой в БГ който наистина да мисли, че ще помогнат, ако нямат финансова изгода? Ами не! Стават полицаи за да далаверят и да влизат в колаборация с престъпниците! Трябва да си сляп да не го виждаш!

да ти кажа и ние те подкрепяме на 100%, сложих ти поредния минус, до довечера цифрата им ще надхвърли сигурно 100.

А каква е критиката на тези хора към убийството на арестанта, който умря в съдебната палата? Ако се развържат ръцете на тези хора какво ще стане? Безпарични и озлобени хора ще трепят наред ли? Даже си мисля, че съкращенията са лечебно средство за системата в МВР за самите полицаи, които не издържат и имат нужда от по- нормален живот. По- добре социалният министър да ги трудоустроява внимателно и навреме, защото за самите тях е вредно и безсмислено да се мъчат в система, която ги унищожава психически и физически.

Полицай във Водеща Държава (т.е. Където Има Ред к Данъкоплатецът Е Спокоен) - на Върха на кариерата-си получава колкото Висшист Начално - Е де-факто Винаги на Поста-си - Не може да Стачкува, хеле пък да Блокира невралгични пътни участъци.

мнението на гражданите относно полицейските провокации ? Предполагам, че над 90% не ги подкрепят.

Нека се направи разликата между полицаите, които са на улицата и работят при рискови условия и служителите в кабинетите, занимаващи се с анализи и др., на които работата се равнява на тази на останалите държавни служители в страната, които са трета категория. Така лесно ще се избегнат недоразуменията и нямаше да им протестиращи полицаи, ако само техните привилегии останат, така е по света. Нека държавата се погрижи за тях, но и полицаите да отговорно да изпълняват задълженията си и да се самоконтролират в гилдията си, така няма да се надига срещу тях, както и в настоящия форум, народното недоволство за неизпълнени техни задължения.

Така е Наде, но основното занимание на тези, които са на улицата, е да люпят семки.

униформените полицаи работят при рискови условия.

Един е изходът - Военен съд по бързата процедура!

Хей, безгръбначен народе, кога ли ще еволюираш до нивото на румънците?

Първият безгръбначен се появи!

Имах предвид първият платен или безгръбначен "минус", което е едно и също.

"МВР пролет" насред зима!!! Интересно какво ли ще се случи, когато спрат да се съобразяват с даденото им от СО разрешено време за протест?

Няма ли го Волен да въдвори ред набързо?

Скоро ще въдворява идеален ред в килията си :)

В Карлуково няма килии. Иначе си прав.

Браво момчета!Ние сме с вас!

Кои сте тези Вие, или полицаите сте с полицаите???

мръсни нагли ченгета!

колко минуса да ви напиша? 300 , 500 , 1000 - няма да разберете... толкова сте прости, че чак ме е яд да коментирам тъпотията ВИ!!!!

zeddd

Тъпи, кухи, прости! Когато има резултат от работата, тогава има и придобивки, не обратното!

Простотията превзе България, тя властва във и над България, определя как да живее България и какво да е нейното бъдеще. Простотията парадира със собствената си неграмотност. Тя внушава на всички, че да се управлява държава не е нещо сложно. Не е нужно да се чете, да се образова, да се анализира, да се мисли, да се поставят цели, да се разработват стратегии. Не е необходимо да се работи над себе си, да се познават историята и културата на страната ни, да се ценят знаещите и можещите, креативните и талантливите. България попадна в лапите на една самоуверена, самодоволна и самодостатъчна си простотия, на превърната в модел на поведение простащина. Простакът смачква и смазва различните от себе си, разпорежда се с политиката, икономиката, финансите, сигурността и културата на България. Затова и именно поради това все по-често във всичко, което се случва у нас разтревожените хора виждат прояви на простотия, на простащина.

Много си прав! Ами то си има причина Простотията да превземе Татковината. И Бойко си го каза. Може да е прост, но много добре схваща какви са настроенията на Мат'ряла. Как ще победи интегелентността с Мат'рял като този. По прочети форума и ще видиш за какво става дума!

Допълнение ... Простакът повишава своята значимост, като се представя за коленопреклонен представител на атлантическите ценности и беззаветен послушник на началниците от Брюксел и Вашингтон.

аз говоря за това, защото простотията, простащината, простаците без да са (все още и засега) квалифицирано мнозинство от нашия народ, превзеха управлението на ключовите дейности в обществото и държавата ни. Ние, гражданите на нашата страна заедно и поотделно позволихме жизненоважните системи на България да попаднат под контрола не само на свещената простота, а на не познаващата съмнения и терзания агресивна простотия.bgnow.eu/ news.php?cat=2&cp=0&newsid=38653

Дръжте се момчета! И следващият път хванете за гушата не Болен, а болните гербери!

Абе те си се държат, ама ние ги издържаме и като поръчители резултати не получаваме.

И на мутрите се плаща и на полицаите се плаща, къде е разликата ??? Мутрите са в по-добра спортна форма.

Шъстър свят отново се оплете в членове и алинеи от закони, които вероятно чете, но не може да проумее същността им

Не се е чувало в някоя друга страна ченгетата да стачкуват. Те са пазители на закона и просто спазват правилата. Те са хора на честта. Ако не им харесва, просто напускат. В България хиляди полицаи стачкуват с антиправителствени искания и нарушаване на обществения ред. А това са въоръжени и обучени хора ...

"...В България хиляди полицаи стачкуват с антиправителствени искания..." Ето тук бъркате! Исканията да не им се съкращават 20тте заплати и социалните придобивки не са политически искания! Политически искания щяха да бъдат, ако например кажат, че протестират, защото искат друго правителство/ друго политическо ръководство на мвр, избрано само от тях по незаконен начин...

Факт, и народът би ги подкрепил, а така ... неразбиране на тяхната наглост и презрение.

Полицаите искат оставката на финансовия министър, министърката и гл. секретар на МВР. И оставят вратичка на Борисов пак да изиграе ролята на доброто за тях ченге.

В БЪЛГАРИЯ искам да командва един умен човек /не пожарникар или дърводелец/. Провсъюзи и стачки на полицаи и лекари да се забранят. Катаджиите които блокираха магистрала Тракия да бъдат УВОЛНЕНИ. Министърката на развитието е ограничен чоовек който трябва да се смени веднага за да дойде човек улесняващ развитието по всички фронтове.Тогава ще има повече пари за всички други министерства.

ЗА визията-Ви ! ...ама виа Диктатура/Едноличност през 21 век - Невъзможно.

Половината от тези,които пишат срещу полицията са крали гуми с джанти и касетофони от коли.Другата половина са разбивали апартаменти.Иначе, ако бяха свестни можеха да станат полицаи!

За това, когато започна да цитирам част от закон, моментално започват с гаврите- за разлика от обикновения гражданин, органически не понасят законите , камо ли да ги спазват. Доста от тях са от различни политически агитки...

Да - който не е с полицията в тяхните справедливи искания, са глупаци и престъпници. А мислите ли, че те Ви плащат облагите или за Вас парите идват от банката? Да бяхте протестирали за промени в закона или за уволнения на корумпираните си колеги. Нямам присъди и не са водени преписки обикновен данокоплатец съм.

"ако бяха свестни" в краденето на гуми и касетофони ли? :P

Аз не съм крал гуми! Мразя тъпите , негодните за нищо ченгета! А пиша срещу вас (тъпи глупендери!) щото ме не мога да търпя вашата наглост!!!

Сводници и наркотрафиканти.

ЗМВР чл. 244 (3) По време на протестните действия представителите на организациите по чл. 242, ал. 1 и ръководството на МВР полагат усилия за разрешаване на спорните въпроси чрез преговори и консултации Ерго- законът РАЗРЕШАВА на полицаите да протестират! НЕ СЛУШАЙТЕ ЛЪЖИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ, А ПРОСТО ЧЕТЕТЕ ЗАКОНИТЕ!

А разрешава ли им да блокират кръстовища без разрешение на общината?

Да попитам господа протестиращите. Къде ви беше възмущението, когато цигани изнасили ха 80 годишни старици по селата? Отидохте ли вкупом да респектирате циганските фамилии, които с резачки нападаха пенсионери и ги обезобразени от бой? А когато опоскваха градинките със зеленчуци на едва ходещи бедни хора? Къде бяхте? Ако се бяхте събрали доброволно и така ядосани пред тия цигански престъпни фамилии, дали нямаше да ги стреснете и да се спрат? Ама не! Тогава вдигахте рамене, че законът ви връзвал ръцете. днес как така ги развързва, когато ви посегнаха на заплатите? Набързо плюхте на закона и станахте опасни.

Като няма нормална държава и не е в състояние да се справи с тая измет..... това си е опит за метеж ....... да се обърнат към НАТО , да пратят една рота тюлени и да ги изринат от кръстовищата

Я по - добре пингвини да пратят.. че тюлените не могат да ходят по асфлта.. Леко с Холивудската пропаганда!

Кой ще да пратят, ама да ги изринат. За мен са банда рекетьори!

АБСУРДИСТАН и затова сме на това дередже.......

Вече съм сигурен, това е най-абсурдната държава на света. 150 полицая, защо просто не ги уволнят и арестуеат. Това не мога да разбера. По закон те нямат право да протестират. Ами утре военните ще излязат с танкове и бтр и калашници и тогава какво правиме. Просто тоа не е истина. Трябва да се изнесем от България колкото се може по ското.

"...По закон те нямат право да протестират..." тОва е ЛЪЖА, С КОЯТО ПОЛИТИЦИТЕ ВИ ПЪЛНЯТ ГЛАВИТЕ! ЗМВР Чл. 242. (1) Служителите в МВР имат право свободно да се сдружават в синдикални организации за защита на своите трудови и социално-икономически права и интереси. (2) Държавните служители в МВР могат да членуват в синдикални организации само на служители от МВР. Те не могат да приемат в своите организации лица, които не са служители в МВР.Чл. 244. (1) Синдикалните организации изразяват и отстояват интересите на своите членове и съдействат за осъществяване на социално-икономическите им права и интереси и за подобряване на жизненото им равнище в сътрудничество и консултации с ръководството на МВР. (2) Когато при осъществяване на дейностите по ал. 1 не се постигне съгласие с ръководството на МВР, организациите по чл. 242, ал. 1 могат да пристъпят към осъществяване на избрани от тях форми на протестни действия, без членовете им да преустановяват изпълнението на служебните си задължения. (3) По време на протестните действия представителите на организациите по чл. 242, ал. 1 и ръководството на МВР полагат усилия за разрешаване на спорните въпроси чрез преговори и консултации. lex.bg/laws/ldoc/2136243824

Какви членове започнаха да ти се привиждат пак ???

Чета из форума как всички завиждат на ченгетата, че вземали много пари и нищо не правели. Ами че станете ченгета! Ето, сега масово напускат отивайте да подавате заявления! Таман като сте толкова свестни.. ще вършите добра работа!

Ченгетата и сега са в пъти повече, от колкото е нужно. Нека напускат масово. Ще останат тези, които работят по съвест

Ще останат тези които работят по съвест? Или които не разчитат на заплата?! Ох излизам от форума, че нямам сили елементарни логики да обяснявам! Изпростя нацията и това си е!

Явно четете форума като дявол евангелието. Никой не им завижда, всички ги презират. За пореден път казвам, ако си вършеха работата щях с тях да протестирам, а само за пари да квичат е наглост!

Вместо да пазят реда, българските полицаи създават безредие ...

Ченгетата хем мързелуват и нищо не вършат, хем стачкуват за разнообразие и накая - искат много пари, високи заплати и всякакви привилегии ... Какво да кажат учители, лекари, инженери .... ???

Няма какво да кажат, утре ще се съберат и те да протестират, а полицаите ще им напомпат каските, пък после и актове ще им съставят.

Тия нямат срам! Аз пък не съм съгласен да се пенсионирам на 66,а някой палкаджия на 50,не искам и с моите пари да му се дават 20 заплати,откъде накъде? Това да не е 1985 година,бе?

Да си станал полицай , а не айдук!

Излиза, че всички които не сме полицаи сме айдуци ли ???

Общесвения ред и спазването на закона се подържа от Полицията! Същата тази Полиция стачкува господа форумци! Спрете да се пънете е да призовавате въпросните нарушители на закона да бъдат, набити и изгонени.. и вкарани в затвора! ПОЛИЦИЯТА СТАЧКУВА.. НЕ МОЖЕ ПОЛИЦИЯТА САМА СЕБЕ СИ ДА БИЕ И ГОНИ! Е хайде малко мисъл бе господа!

Ако работеше като хората и ния щяхме да сме с тях, до тогава няма как да получат благодарности от хората плащащи заплатите им с труд!

И кой е виновен ако не работят? Какви заплати получават Премиера, Вътрешната министърка, Главния Секретар на МВР? И за какво ги получават тия заплати ако службите които оглавяват не работят?

Може!

По-добре се подпиши с "Полицай",не с "Българин"!Няма да изпращат никой срещу никой!Просто ги уволнете!!!Тъкмо ще има и реформи след тях!

Бойко, Цецке, идваме да ви сменим !

Ми ше има и пети и шести ден-щом има кой да им позволява!Въпреки ,че по закон им е забранено!

Уважаеми полицаи! Много се извиняваме но парите на данъкоплатеца, приготвени за вашите заплати и надбавки, бяха похарчени за закопуването на гласове по време на изборите. Искрено съжаляваме за неудобството. От ръководството на МВР. :)))

Pesh0

Според МВР и полицията , купуване на гласове , няма . Само няколко платени телевизии , разправят глупости .

Коментари - Полицаи за пореден път блокираха Орлов мост (снимки) | Днес.dir.bg

Полицаи за пореден път блокираха Орлов мост (снимки)

За четвърта вечер полицаи блокираха Орлов мост в София. Движението беше спряно, а автобусите на градския транспорт се отклоняваха. Протестът приключи в 20 часа.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи за пореден път блокираха Орлов мост (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

ТРЯБВА ДА СТАНЕ КАКТО В ГРУЗИЯ. ИЗКАРАХА АРМИЯТА-УВОЛНИХА 47000 ПОЛИЦАИ И СЛЕД ТОВА НАЗНАЧИХА НОВИ 40000.

Срам нямат тези хрантутници!

Ти си хрантутник и тъпанар,защото си сляп и глух за това което ни чака.Тогава ще съжаляваш и ти и другите като теб,но ще е много ,много късно.

Тебе те чака те уволнение. И безработица. К'во ще правиш сега като за нищо не ставаш? Чаветата май ще стоят гладни, пък жена ти сигурно ще избяга, к'во да прави при лузер като тебе? Нали ченгенце гадно?

Докога на разни лумпени ще се позволява да блокират движението в столицата и други градове! Да пращат жандармерията да ги разчиства тия протестъри и да се приключва въпросът!

Защо не дойдат униформени полицаи и да проверят тези, които блокират моста, те полицаи ли са или не?

1. Първа категория труд 2. Пенсионират се на 45 3. Пенсионират се с по-висока пенсия 4. Пенсионират се с 20 заплати бонус + още толкова за натрупани отпуски (около 65 000 лв) 5. Двойно по-големи отпуски 6. Един ден работиш, три почиваш 7. Почиваш безплатно в станциите на МВР 8. Получаваш добавки за храна (около 10% над заплатата) 9. 2% гарантирана индексация на заплатите 10. Не плащат осигуровки За дребните 'придобивки' и тарикатлъци да не споменаваме изобще. Кога и останалите, които се трудим и плащаме данъци ще имаме поне половината от тези привилегии?

Ти си пълен неграмотник.Не работят 1ден и почиват 3,а 2дни по 12 и повече часове и почиват два дни.През останалото време са на разположение и през това време не могат да напускат града .През почивните дни са на стрелби,изпити и т.н.Дори и почивките им не са почивки,а ти си мързелуваш и си ходиш,където ти е кеф нали.Затова не си давай некомпетентното и глупаво мнение.Като си много знаещ иди и стани полицай-свободни места много,но ти още на първия изпит ще се провалиш.Там се учи и Шенген и НПК,ЗМВР,НК,психотест,тест за интелигентност и още да изреждам ли?Няма смисъл защото си тъп.

Два файтона хора,блокирали? Егати циркажиите!

не те броят и за слива тия от "службите". Кви са тия протести, кве са тия 5 лева? Как се позволява 150 души (сигурно са и по-малко) да тормозят хиляди хора в пик часовете? Ква е тая разпасана команда? Това даже не са милиционери а са истински бандити, които се ползват с политически чадър от мутрата БОРИСОВ и шайката около него. Буда плаши гаргите и хвърля прах в очите на хората. Я ме вижте какъв съм ербап! Съд и затвор за Буда (Борисов) и бандитите с него!

Чадъра приятел не е от Буда, а от ДПС.

бяха привилигировани с подобни бонуси за туй, че пазят партията, а сега пазят мафията.

Няма полза от такава полиция. Хем гълта пари, хем нама ефект. Нека ченгетата напускат.Това се е случвало и преди. Ченгетата обикновено стават въоръжени престъпници и улични рекетьори, защото друго не знаят и не могат. Но излизат на светло ...

Стига с този Орлов мост.Давайте пред парламента за да идваме и ние!

Пред парламента, но със служ. оръжие иначе ефекта ще е нулев.

Кои сте вИЕ бе?Тези с КЛОАК-ите, ли?!

Пак ще пазят Миков ли???

Излезте със служебното оръжие, да видите какво ще ви се случи. Гащници разпасани.

Привилегии, та привилегии ! Стига сте повтаряли като папагали. Това са условия при които се сключва договор. Ако в частна фирма получаваш 5000 лв. при условие, че средната работна заплата е 800 лв. и отиваш на работа в 10 часа и това ли е привилегия.

Това,че позволявате в частният сектор-не става дума за баровците, ви скубят и не ви осигуряват на реална заплата,не означава,че всички трябва да позволяват това!

В договора на НИТО ЕДИН пилицай няма клауза, че ще получи 20 заплати, при пенсиониането си! Освен това - на какво основание,тези 20 заплати са "брутни" и върху тях не се начисляват у удържат данък и осигуровки?!

Сигурен ли си ? И как тогава им ги изплащат без "основание " ?

Полицаите в България са като Мафията.

Корумпирани заплатаджии.

Смея да твърдя, че работата на Учителя е и по-тежка, и по-отговорна, и по ценна за обществото. А не са и сънували за привилегиите на милиционерите и заплатите са наполовина от тези на милиционерите...

Нямаш си и хабер закакво става дума.

Добър полицай може да стане само онзи, който преди това е имал добър учител. Днешните полицаи са такива неграмотници и със съмнителен морал, именно защото много години, преди това, учителската професия е "в ъгъла", а учителското съсловие е поставено в мизерията. Отделен въпрос е,че те така са свикнали тяхната професя да бъде надценявана и привилегирована, че дори не са в състояние да забележат и разберат, че има и много други професии, не по-малко трудни , отговорни и "изхабяващи" от тяхната. И това не е само учителската - какво да кажат лекарите (много от които също "дават дежурства")? Истината е, че всчка власт "гали" полицаите, защото има нужда да я вардят от "любовта на народа". Българската милиция/полиция, през цялата си противоречива история, винаги е вардила българские управници и никога не е защитавала българския народ. Затова и народът и отвръща с такава "любов и уважение". И така ще бъде. Затова, български полицаи - когато започнете "да служите и да защитавате" обикновение българи от двете глутници - престъпници и управници, тогава поискайте подкрепата на тези "обикновени българи". Когато започнете да го правите като немските британските полицаи - тогава ни поискайте техните заплати. (Но нали заете, че там те се пенсионират на 63 години?)

За повече и по-тежка работа ПАРИ! Просто е. Всичко друго, тия нагли привилегии, са остатък от КОМУНИЗМА или МИЛИЦИОНЕРО-СОЦИАЛИЗМА, както по ви хареса...

Снощи гледах кадри от "Орлов мост"-почти всички участници в протестите бяха с дебели вратове.Голям корем се прави когато ядеш хляб защото нямаш пари за нещо по-така.Дебели вратове и бузи се правят не от липса на пари за храна.Питайте пенсионерите за това

И пръжки, и пръжки... Грешна ти е статистиката...

И дръжки, и дръжки ... Грешна ти е статистиката

от днес милицията е разформирована и на нейно място е поставена полиция!

В Украйна може да въведат и SS войски и бандеровска полиция

Обикновено, така се държи сържавата с предприятие, което се гласи да приватизира! Не е изключено МВР да се продаде на друга държава, както се продадоха ЕРП-тата. Колко му е! На Премиера, ни образование му пречи, нито акъла!

Аз да си призная като човек, който е бил в около 50 държави по цял свят на 100% подкрепям полицаите, защото тук те получават наистина много малко, а дават на практика всичко, което имат! Как може един полицай тук да получава 600лв заплата, срещу което да седи по цял ден и по цяла нощ вън на студа, като в същото време е готов всеки момент да скочи на бой! На това му се казва професионализъм! Искам да попитам има ли други "професионалисти", които да са като тях в нашата държава? Има ли друг, освен полицаят на когото можем да разчитаме по всяко време? Има ли друг, който ще ни опази нашето родно дете, докато сам той не знае къде е неговото? Еми няма! Всеки един от вас, драги продавачи на обувки, ама иначе магистри по икономика, или пък автотенекеджии, завършили Датския, в момента в който нещо го заболи и вече 3 дни болничен, край умирам, искам компенсация и т.н. Е, това ли са големите професионалисти, които ще издърпат страната напред? Това ли са патриотите? Това ли е примерът на младото поколение? Е, ако е така, от освен Терминал 2 аз друго решение вече наистина не виждам!

И аз като човек бил в много държави да ти кажа, че тия хорица дето утилизираха бомбите с чукове в Иганова работеха за 360 лв! За колко лева мислиш слизат миньорите под земята и чий труд е по-рсиков!

.... по-големи тъпни не бях чела! Язък ти за 50те държави дето твърдиш че си бил - била съм в 20тина, но такава мафиотска полиция не съм видяла никъде! Изобщо не висят милитите ти полицайчета в студа, ами се крият по колите, кафенетата и ресторантите да ги черпят! Отпуснати 150 килограмови тюфлеци! Ще разчитам на тях - има ли някой в БГ който наистина да мисли, че ще помогнат, ако нямат финансова изгода? Ами не! Стават полицаи за да далаверят и да влизат в колаборация с престъпниците! Трябва да си сляп да не го виждаш!

да ти кажа и ние те подкрепяме на 100%, сложих ти поредния минус, до довечера цифрата им ще надхвърли сигурно 100.

А каква е критиката на тези хора към убийството на арестанта, който умря в съдебната палата? Ако се развържат ръцете на тези хора какво ще стане? Безпарични и озлобени хора ще трепят наред ли? Даже си мисля, че съкращенията са лечебно средство за системата в МВР за самите полицаи, които не издържат и имат нужда от по- нормален живот. По- добре социалният министър да ги трудоустроява внимателно и навреме, защото за самите тях е вредно и безсмислено да се мъчат в система, която ги унищожава психически и физически.

Полицай във Водеща Държава (т.е. Където Има Ред к Данъкоплатецът Е Спокоен) - на Върха на кариерата-си получава колкото Висшист Начално - Е де-факто Винаги на Поста-си - Не може да Стачкува, хеле пък да Блокира невралгични пътни участъци.

мнението на гражданите относно полицейските провокации ? Предполагам, че над 90% не ги подкрепят.

Нека се направи разликата между полицаите, които са на улицата и работят при рискови условия и служителите в кабинетите, занимаващи се с анализи и др., на които работата се равнява на тази на останалите държавни служители в страната, които са трета категория. Така лесно ще се избегнат недоразуменията и нямаше да им протестиращи полицаи, ако само техните привилегии останат, така е по света. Нека държавата се погрижи за тях, но и полицаите да отговорно да изпълняват задълженията си и да се самоконтролират в гилдията си, така няма да се надига срещу тях, както и в настоящия форум, народното недоволство за неизпълнени техни задължения.

Така е Наде, но основното занимание на тези, които са на улицата, е да люпят семки.

униформените полицаи работят при рискови условия.

Един е изходът - Военен съд по бързата процедура!

Хей, безгръбначен народе, кога ли ще еволюираш до нивото на румънците?

Първият безгръбначен се появи!

Имах предвид първият платен или безгръбначен "минус", което е едно и също.

"МВР пролет" насред зима!!! Интересно какво ли ще се случи, когато спрат да се съобразяват с даденото им от СО разрешено време за протест?

Няма ли го Волен да въдвори ред набързо?

Скоро ще въдворява идеален ред в килията си :)

В Карлуково няма килии. Иначе си прав.

Браво момчета!Ние сме с вас!

Кои сте тези Вие, или полицаите сте с полицаите???

мръсни нагли ченгета!

колко минуса да ви напиша? 300 , 500 , 1000 - няма да разберете... толкова сте прости, че чак ме е яд да коментирам тъпотията ВИ!!!!

zeddd

Тъпи, кухи, прости! Когато има резултат от работата, тогава има и придобивки, не обратното!

Простотията превзе България, тя властва във и над България, определя как да живее България и какво да е нейното бъдеще. Простотията парадира със собствената си неграмотност. Тя внушава на всички, че да се управлява държава не е нещо сложно. Не е нужно да се чете, да се образова, да се анализира, да се мисли, да се поставят цели, да се разработват стратегии. Не е необходимо да се работи над себе си, да се познават историята и културата на страната ни, да се ценят знаещите и можещите, креативните и талантливите. България попадна в лапите на една самоуверена, самодоволна и самодостатъчна си простотия, на превърната в модел на поведение простащина. Простакът смачква и смазва различните от себе си, разпорежда се с политиката, икономиката, финансите, сигурността и културата на България. Затова и именно поради това все по-често във всичко, което се случва у нас разтревожените хора виждат прояви на простотия, на простащина.

Много си прав! Ами то си има причина Простотията да превземе Татковината. И Бойко си го каза. Може да е прост, но много добре схваща какви са настроенията на Мат'ряла. Как ще победи интегелентността с Мат'рял като този. По прочети форума и ще видиш за какво става дума!

Допълнение ... Простакът повишава своята значимост, като се представя за коленопреклонен представител на атлантическите ценности и беззаветен послушник на началниците от Брюксел и Вашингтон.

аз говоря за това, защото простотията, простащината, простаците без да са (все още и засега) квалифицирано мнозинство от нашия народ, превзеха управлението на ключовите дейности в обществото и държавата ни. Ние, гражданите на нашата страна заедно и поотделно позволихме жизненоважните системи на България да попаднат под контрола не само на свещената простота, а на не познаващата съмнения и терзания агресивна простотия.bgnow.eu/ news.php?cat=2&cp=0&newsid=38653

Дръжте се момчета! И следващият път хванете за гушата не Болен, а болните гербери!

Абе те си се държат, ама ние ги издържаме и като поръчители резултати не получаваме.

И на мутрите се плаща и на полицаите се плаща, къде е разликата ??? Мутрите са в по-добра спортна форма.

Шъстър свят отново се оплете в членове и алинеи от закони, които вероятно чете, но не може да проумее същността им

Не се е чувало в някоя друга страна ченгетата да стачкуват. Те са пазители на закона и просто спазват правилата. Те са хора на честта. Ако не им харесва, просто напускат. В България хиляди полицаи стачкуват с антиправителствени искания и нарушаване на обществения ред. А това са въоръжени и обучени хора ...

"...В България хиляди полицаи стачкуват с антиправителствени искания..." Ето тук бъркате! Исканията да не им се съкращават 20тте заплати и социалните придобивки не са политически искания! Политически искания щяха да бъдат, ако например кажат, че протестират, защото искат друго правителство/ друго политическо ръководство на мвр, избрано само от тях по незаконен начин...

Факт, и народът би ги подкрепил, а така ... неразбиране на тяхната наглост и презрение.

Полицаите искат оставката на финансовия министър, министърката и гл. секретар на МВР. И оставят вратичка на Борисов пак да изиграе ролята на доброто за тях ченге.

В БЪЛГАРИЯ искам да командва един умен човек /не пожарникар или дърводелец/. Провсъюзи и стачки на полицаи и лекари да се забранят. Катаджиите които блокираха магистрала Тракия да бъдат УВОЛНЕНИ. Министърката на развитието е ограничен чоовек който трябва да се смени веднага за да дойде човек улесняващ развитието по всички фронтове.Тогава ще има повече пари за всички други министерства.

ЗА визията-Ви ! ...ама виа Диктатура/Едноличност през 21 век - Невъзможно.

Половината от тези,които пишат срещу полицията са крали гуми с джанти и касетофони от коли.Другата половина са разбивали апартаменти.Иначе, ако бяха свестни можеха да станат полицаи!

За това, когато започна да цитирам част от закон, моментално започват с гаврите- за разлика от обикновения гражданин, органически не понасят законите , камо ли да ги спазват. Доста от тях са от различни политически агитки...

Да - който не е с полицията в тяхните справедливи искания, са глупаци и престъпници. А мислите ли, че те Ви плащат облагите или за Вас парите идват от банката? Да бяхте протестирали за промени в закона или за уволнения на корумпираните си колеги. Нямам присъди и не са водени преписки обикновен данокоплатец съм.

"ако бяха свестни" в краденето на гуми и касетофони ли? :P

Аз не съм крал гуми! Мразя тъпите , негодните за нищо ченгета! А пиша срещу вас (тъпи глупендери!) щото ме не мога да търпя вашата наглост!!!

Сводници и наркотрафиканти.

ЗМВР чл. 244 (3) По време на протестните действия представителите на организациите по чл. 242, ал. 1 и ръководството на МВР полагат усилия за разрешаване на спорните въпроси чрез преговори и консултации Ерго- законът РАЗРЕШАВА на полицаите да протестират! НЕ СЛУШАЙТЕ ЛЪЖИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ, А ПРОСТО ЧЕТЕТЕ ЗАКОНИТЕ!

А разрешава ли им да блокират кръстовища без разрешение на общината?

Да попитам господа протестиращите. Къде ви беше възмущението, когато цигани изнасили ха 80 годишни старици по селата? Отидохте ли вкупом да респектирате циганските фамилии, които с резачки нападаха пенсионери и ги обезобразени от бой? А когато опоскваха градинките със зеленчуци на едва ходещи бедни хора? Къде бяхте? Ако се бяхте събрали доброволно и така ядосани пред тия цигански престъпни фамилии, дали нямаше да ги стреснете и да се спрат? Ама не! Тогава вдигахте рамене, че законът ви връзвал ръцете. днес как така ги развързва, когато ви посегнаха на заплатите? Набързо плюхте на закона и станахте опасни.

Като няма нормална държава и не е в състояние да се справи с тая измет..... това си е опит за метеж ....... да се обърнат към НАТО , да пратят една рота тюлени и да ги изринат от кръстовищата

Я по - добре пингвини да пратят.. че тюлените не могат да ходят по асфлта.. Леко с Холивудската пропаганда!

Кой ще да пратят, ама да ги изринат. За мен са банда рекетьори!

АБСУРДИСТАН и затова сме на това дередже.......

Вече съм сигурен, това е най-абсурдната държава на света. 150 полицая, защо просто не ги уволнят и арестуеат. Това не мога да разбера. По закон те нямат право да протестират. Ами утре военните ще излязат с танкове и бтр и калашници и тогава какво правиме. Просто тоа не е истина. Трябва да се изнесем от България колкото се може по ското.

"...По закон те нямат право да протестират..." тОва е ЛЪЖА, С КОЯТО ПОЛИТИЦИТЕ ВИ ПЪЛНЯТ ГЛАВИТЕ! ЗМВР Чл. 242. (1) Служителите в МВР имат право свободно да се сдружават в синдикални организации за защита на своите трудови и социално-икономически права и интереси. (2) Държавните служители в МВР могат да членуват в синдикални организации само на служители от МВР. Те не могат да приемат в своите организации лица, които не са служители в МВР.Чл. 244. (1) Синдикалните организации изразяват и отстояват интересите на своите членове и съдействат за осъществяване на социално-икономическите им права и интереси и за подобряване на жизненото им равнище в сътрудничество и консултации с ръководството на МВР. (2) Когато при осъществяване на дейностите по ал. 1 не се постигне съгласие с ръководството на МВР, организациите по чл. 242, ал. 1 могат да пристъпят към осъществяване на избрани от тях форми на протестни действия, без членовете им да преустановяват изпълнението на служебните си задължения. (3) По време на протестните действия представителите на организациите по чл. 242, ал. 1 и ръководството на МВР полагат усилия за разрешаване на спорните въпроси чрез преговори и консултации. lex.bg/laws/ldoc/2136243824

Какви членове започнаха да ти се привиждат пак ???

Чета из форума как всички завиждат на ченгетата, че вземали много пари и нищо не правели. Ами че станете ченгета! Ето, сега масово напускат отивайте да подавате заявления! Таман като сте толкова свестни.. ще вършите добра работа!

Ченгетата и сега са в пъти повече, от колкото е нужно. Нека напускат масово. Ще останат тези, които работят по съвест

Ще останат тези които работят по съвест? Или които не разчитат на заплата?! Ох излизам от форума, че нямам сили елементарни логики да обяснявам! Изпростя нацията и това си е!

Явно четете форума като дявол евангелието. Никой не им завижда, всички ги презират. За пореден път казвам, ако си вършеха работата щях с тях да протестирам, а само за пари да квичат е наглост!

Вместо да пазят реда, българските полицаи създават безредие ...

Ченгетата хем мързелуват и нищо не вършат, хем стачкуват за разнообразие и накая - искат много пари, високи заплати и всякакви привилегии ... Какво да кажат учители, лекари, инженери .... ???

Няма какво да кажат, утре ще се съберат и те да протестират, а полицаите ще им напомпат каските, пък после и актове ще им съставят.

Тия нямат срам! Аз пък не съм съгласен да се пенсионирам на 66,а някой палкаджия на 50,не искам и с моите пари да му се дават 20 заплати,откъде накъде? Това да не е 1985 година,бе?

Да си станал полицай , а не айдук!

Излиза, че всички които не сме полицаи сме айдуци ли ???

Общесвения ред и спазването на закона се подържа от Полицията! Същата тази Полиция стачкува господа форумци! Спрете да се пънете е да призовавате въпросните нарушители на закона да бъдат, набити и изгонени.. и вкарани в затвора! ПОЛИЦИЯТА СТАЧКУВА.. НЕ МОЖЕ ПОЛИЦИЯТА САМА СЕБЕ СИ ДА БИЕ И ГОНИ! Е хайде малко мисъл бе господа!

Ако работеше като хората и ния щяхме да сме с тях, до тогава няма как да получат благодарности от хората плащащи заплатите им с труд!

И кой е виновен ако не работят? Какви заплати получават Премиера, Вътрешната министърка, Главния Секретар на МВР? И за какво ги получават тия заплати ако службите които оглавяват не работят?

Може!

По-добре се подпиши с "Полицай",не с "Българин"!Няма да изпращат никой срещу никой!Просто ги уволнете!!!Тъкмо ще има и реформи след тях!

Бойко, Цецке, идваме да ви сменим !

Ми ше има и пети и шести ден-щом има кой да им позволява!Въпреки ,че по закон им е забранено!

Уважаеми полицаи! Много се извиняваме но парите на данъкоплатеца, приготвени за вашите заплати и надбавки, бяха похарчени за закопуването на гласове по време на изборите. Искрено съжаляваме за неудобството. От ръководството на МВР. :)))

Pesh0

Според МВР и полицията , купуване на гласове , няма . Само няколко платени телевизии , разправят глупости .