Коментари - Софийски съдия разрешил подслушването на Танов | Днес.dir.bg

Софийски съдия разрешил подслушването на Танов

Разрешението за подслушването на началника на митниците Ваньо Танов е дадено от председател на софийски съд, съобщи пред БТА депутатът от СДС Йордан Бакалов.

Обратно в новината

Коментари - Софийски съдия разрешил подслушването на Танов | Днес.dir.bg

Коментари

Аха нали бяха незакони СРС-та, от частна структура, сега били със съдебно разрешение, ще се появи и прокурор дето ги е поръчал и какво ще се окаже че всичко си е законно!!

Държавата е открадната от организираната престъпност и мафиите - среда създадена от ... Мислете над 100 милиарда ДМА са присвоени, в бюжета са получени 3 милиарда и 3 м. компетасационни бонове. ТОВА Е ОСНОВНИЯ ВЪПРОС И ЗАТОВА СМЕ БЕНИ И ПОСЛЕДНИ В ЕС. Мислете това е Първото Правителство което реално се бори с мафиите и крадците, а те са много богати и сега ви въвличат в тъмните ПРОВОКАЦИИ. ОТВОРЕТЕ СИ - УМ, ОЧИ И СЕ БОРЕТЕ не участвойте в братоубийствената ВОЙНА и харакири. Европа е с нас и няма да позволи мафии и охтоподи ...

Интересно къде го видя това, дали от стенограмата!!!

Я брейи Боци стана Калинка.....

Корабът потъва. През огромнта пробойна тече цял водопад който Ал Бънди не може да спре по никакъв начин. Всякакви опити да затули потока на отвращението и разочарованието на обществото от герберската нечистоплътност все повече разкриват схемите на търговията с влияние и мутренския същност на най-властните хора от управлението. Защо този съдия мълча досега и криеше, че е ангажиран в подслушването. Просто сега се сетиха за него, като за спасителна сламка в скандала с безконтролното и безогледно подслушване организирано от зловещия баш тартор на полицията. Натиснаха го да лъже и да поеме отговорност в скандала, за да бъде спасен тертора с ВИФ дипломата. С една дума, дойде време съдията Колев да си върне услугата да бъде издигнат на по-високия пост. С това доказа, че е бил купен в аванс, с тенденция да бъде ползван при нужда в бъдеще. Разлагането на държавността и законността, поверени на малокултурни индивиди с престъпно съзнание, е видимо с просто око. Заразата е тотална и пълзи от главата, а вонята е убийствена.

Панчо,пак лъжеш...каквото и да кажеш - все лъжа.Потъват ти гемиите,за тях мисли.

Сега са на власт любимците на примитивно мислещата част от България. Дали ще настъпи отрезвяване и поумняване - не зная. Най вероятно на Станишев ще му поднесат властта на тепсия, щото хората казват, че веко правителство след гейберите ще е по успешно.... като се има в предвид, че Яне, Луфтханза и Гаргамел посмъртно не могат да спечелят е ясно

Тук си в грешка, не на Станишев, а на Първанов, той си пичи пуйката от половин година и ще цъфне накрая като алтернативният спасител на България, кой мислиш организира всички тия финтове!

Това е маниполация танов сам се записва само аз ли го виждам това? сега вапроси: кои осветли алексеи петров? кои махна румен петков? кои иска да плуе в устата на боико? кои се записва сам? дали този дето се записва не играе и в друг отбор? този дето се записва може ли да прави това 4е го дажат с не6то много по ло6о от това дето вар6и в момента?

?? И какви са тези дупетати от СДС, да се бърникат из съда ??

какъв мъжкар е танов бе петре тои е наи много в кацата с лаината тои от едно време като началник полиция русе закриляше контрабадните канали на горива и цигари от там му гласуваха доверие че очиташе по нагоре и сега няма разлика

Танов е мъжкар и си върши добре работата. Това обаче не е по вкуса на скапаните крадци на акцизи и ДДС.

Разбира се,че е разрешил,иначе нямаше да е шеф на ВАС.

Тоя съдия е "наш човек". Ако не знаете също е ченге. Ченгеджийска държава.

Защо го казва депутат? Не е ли работа а прокуратурата да го поиска и съда да го разреши, прокуратурата каза, че не е искала - какво става? Дори само заради "умението" да се създаде този батак е редно това правителство да си вземе шапките и да излезе през вратата, за да не си тръгне през прозореца, когато батака стигне до праговете на хората.

Приказки, приказки, приказки... Много сме силни на приказките, ама когато дойде време за действие, всичките сме в зимника, под кацата!

Да се прилагат срс предимно към съдии прокурори адвокати дознатели следователи ..... това е важното !! Да видите ТАМ КАКЪВ БАТАК Е !!!!! Какво ни баламосват с елементарни кокошкарски истории. Пуснете срс-та в съдебната система да разберете в каква държава живеем, там е важно а не тук! Да ви се отворят очите,да научите какво представлява власт с имунитет срещу закона !

Адвокатите не са част от съдебната система:)ЗАКОН ЗА АДВОКАТУРАТА Чл. 2. (1) Упражняването на адвокатската професия е дейност, предвидена в Конституцията, за правно съдействие и защита на свободите, правата и законните интереси на физическите и юридическите лица. Тя се осъществява в съответствие с принципите на независимост, изключителност, самоуправление и самоиздръжка. Чл. 33. (1) Адвокатските книжа, досиета, електронни документи, компютърна техника и други носители на информация са неприкосновени и не подлежат на преглеждане, копиране, проверка и изземване. (2) Кореспонденцията между адвоката и неговия клиент, без оглед на начина, по който се осъществява, включително по електронен път, не подлежи на преглеждане, копиране, проверка и изземване и не може да бъде използвана като доказателство. (3) Разговорите между адвокат и негов клиент не могат да се подслушват и записват. Евентуално направените записи не могат да се използват като доказателствени средства и подлежат на незабавно унищожаване. (4) Адвокатът не може да бъде разпитван в процесуално качество относно: разговорите и кореспонденцията му с клиент; разговорите и кореспонденцията му с друг адвокат; делата на клиент; факти и обстоятелства, които е узнал във връзка с осъществяваната защита и съдействие. (5) Алинеи 1 - 4 се прилагат и по отношение на младши адвоката и адвокатския сътрудник.

А кой им плаща сметките за тези мобилни разговори? Те само по мобилните телефони си говорят.

е нали уж частни фирми подслушвали

Моля, издателите на "Галерия" и всички медии - насочете вниманието на обществото към работата на правителството по въпроса за охраната на "зелените" граници на държавата! Не, заради Шенгенското пространство, а заради нейната цялост! Този въпрос е от първостепенно значение в момента. СРС-тата са важни, но нека да са на втори план. Моля!

Ами нали СРС-тата са свързани с Шенген? Или да лъжем наред?

да не забравият да проверият танов сащо за трипер, сифилис, спин и хомосехуализам! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Простичко казано: Стана ясно, че царят е гол, т.е. Б.Б. и компания са гола вода и тъпоумна банда разбойници... Тази държава е време, да се закрие или да се даде на концесия на китайците, та да ни оправят... Ха-ха-ха... Ха, наздраве!

Защо на китайците? На Станишев и компанията ну, стара и млада. Ние сме свикнали с тях, боготворим ги

Нека дойдат комунистите на власт-те ще те оправят

"бойко борисов пе.. аст пе...аст" всички футболни агитки да пеят така! нека тиквата да научи мнението на народа. щото от тия слугински медиии изобщо не е в час човека.

Не забравяйте, когато пишете, че: Всеки народ/или племе/ си заслужава управниците!

Как така всички изведнъж поумняхте? Къде бяхте и за кого гласувахте! Не плюйте срещу НАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ! ТЕ СА НАШИ! И ТЕ СА КАТО ВСИЧКИ НАС!

Не са като всички нас , защото ние- обикновените граждани, не разполагаме с такава политическа и икономическа власт над контрабандни канали, изнасяне на СРСта, финансови възможности и данъчни задъри над фирми на мутряшки групировки:) Та мисля, че трябва по- внимателно да се приобщават такива субекти към обикновения електорат:)

Но ако имаше власт, всеки българин би бил същият. И сега плюят от завист, прикрита във възмущение...

Вие , обикновения електорат ИМ ДАВАТЕ ТАЗИ ВЛАСТ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ. :)

Боко е паникьосан. Лъже като дърт циганин. ------------------------------------------------- Ако наистина са монтирали уличаващите го изречения, то тогава нямаше Ваньо Танов да преразказва на Странджев какво са се разбирали с премиера, и то да е същото, което ние с вас чухме, че е казал Боко на записа. Нямаше как да знае какво са монтирали! Елементарна логика. Иска се само малко мислене. -------------------------------------------------------------------------------

А защо не приемеш, че и този разговор е манипулиран или са извадени и напаснати някакви думи и изречения? Не напразно тези записи се вадят накуп, а не един по един ...

Манипулиран е случая в Горна

Защото странджев потвърди автентичността точно на тоя разговор, капиш !

Започваме да добиваме представа как точно ще се назначават съдии за т.нар. Специализиран Съд.

Ха, здрасти, чак сега ли ти светна крушката, че то по цял свят е така!

оф от ден на ден все по-оплетени. До къде така Герберери

Как до къде, до края на мандата!

тва че е скоро

Боко, Боко, видяхте ли как се осирате?! Вие сте си същите мутри, същите начин на говорене. Нямал да го закачат, защото обещал.А защо си обещал на Мишо Бирата? - А отречи че не ви е плащал здраво, след като самият Мишо го е казал и се чуди - за какво плаща, а пак му спират кранчето?! Та сега Боко, спрете да се правите на праведни, че ДС ви е виновна за всичко, че вие сте най-чистите, най-честните, непорочните... Не оставяте Танов и Дянков да работят честно! Егати и подигравката. Оставка!

стига сте квичали! затваряйте си плювалниците! не виждате ли че всичко това са компромати!

алоооо гербажята нема ли да почерпите с бира

не...

Че Тим всъщност е собственик на "Леденика и ММ" АД ,макар в Търг.регистър да са вписани други лица и компании, след 01.04.2010г.- когато са си отрязали опашката, и това ли е компромат? Я си отвори Търг. регистър- той поне е публичен !

тоя солтъшак на Тиквата и Кратуната в замяна-един от трите най високи поста в съдебната ерархия.

Сега, след като Странджев потвърди автентичността на разговора си с Танов, излезе, че записите не са истина, това ще е най-големия резил! Само ще докаже, че в тази държава няма закон за действията на управляващите.

Толкова пари от черни каси на ГЕРБ- не може да не купят и някой и друг прокурор.....Някой ако си мисли, че са много принципна партия явно жестоко се лъже. Къде е Цецко да говори глупости по радиото и телевизията или пак е много зает сега- ако имаше доблестта да се извини на лекарите в Горна Оряховица щеше да го направи, а не да мънка като ученичка и сега явно има други по-важни "дела"- някой и друг влак с контрабандни горива например или цигари- нали това е крайна цел: да се контролира контрабандата, а не да я спират бе!!!!! Мъкаа, мъка!!

Коментари - Софийски съдия разрешил подслушването на Танов | Днес.dir.bg

Софийски съдия разрешил подслушването на Танов

Разрешението за подслушването на началника на митниците Ваньо Танов е дадено от председател на софийски съд, съобщи пред БТА депутатът от СДС Йордан Бакалов.

Обратно в новината

Коментари - Софийски съдия разрешил подслушването на Танов | Днес.dir.bg

Коментари

Аха нали бяха незакони СРС-та, от частна структура, сега били със съдебно разрешение, ще се появи и прокурор дето ги е поръчал и какво ще се окаже че всичко си е законно!!

Държавата е открадната от организираната престъпност и мафиите - среда създадена от ... Мислете над 100 милиарда ДМА са присвоени, в бюжета са получени 3 милиарда и 3 м. компетасационни бонове. ТОВА Е ОСНОВНИЯ ВЪПРОС И ЗАТОВА СМЕ БЕНИ И ПОСЛЕДНИ В ЕС. Мислете това е Първото Правителство което реално се бори с мафиите и крадците, а те са много богати и сега ви въвличат в тъмните ПРОВОКАЦИИ. ОТВОРЕТЕ СИ - УМ, ОЧИ И СЕ БОРЕТЕ не участвойте в братоубийствената ВОЙНА и харакири. Европа е с нас и няма да позволи мафии и охтоподи ...

Интересно къде го видя това, дали от стенограмата!!!

Я брейи Боци стана Калинка.....

Корабът потъва. През огромнта пробойна тече цял водопад който Ал Бънди не може да спре по никакъв начин. Всякакви опити да затули потока на отвращението и разочарованието на обществото от герберската нечистоплътност все повече разкриват схемите на търговията с влияние и мутренския същност на най-властните хора от управлението. Защо този съдия мълча досега и криеше, че е ангажиран в подслушването. Просто сега се сетиха за него, като за спасителна сламка в скандала с безконтролното и безогледно подслушване организирано от зловещия баш тартор на полицията. Натиснаха го да лъже и да поеме отговорност в скандала, за да бъде спасен тертора с ВИФ дипломата. С една дума, дойде време съдията Колев да си върне услугата да бъде издигнат на по-високия пост. С това доказа, че е бил купен в аванс, с тенденция да бъде ползван при нужда в бъдеще. Разлагането на държавността и законността, поверени на малокултурни индивиди с престъпно съзнание, е видимо с просто око. Заразата е тотална и пълзи от главата, а вонята е убийствена.

Панчо,пак лъжеш...каквото и да кажеш - все лъжа.Потъват ти гемиите,за тях мисли.

Сега са на власт любимците на примитивно мислещата част от България. Дали ще настъпи отрезвяване и поумняване - не зная. Най вероятно на Станишев ще му поднесат властта на тепсия, щото хората казват, че веко правителство след гейберите ще е по успешно.... като се има в предвид, че Яне, Луфтханза и Гаргамел посмъртно не могат да спечелят е ясно

Тук си в грешка, не на Станишев, а на Първанов, той си пичи пуйката от половин година и ще цъфне накрая като алтернативният спасител на България, кой мислиш организира всички тия финтове!

Това е маниполация танов сам се записва само аз ли го виждам това? сега вапроси: кои осветли алексеи петров? кои махна румен петков? кои иска да плуе в устата на боико? кои се записва сам? дали този дето се записва не играе и в друг отбор? този дето се записва може ли да прави това 4е го дажат с не6то много по ло6о от това дето вар6и в момента?

?? И какви са тези дупетати от СДС, да се бърникат из съда ??

какъв мъжкар е танов бе петре тои е наи много в кацата с лаината тои от едно време като началник полиция русе закриляше контрабадните канали на горива и цигари от там му гласуваха доверие че очиташе по нагоре и сега няма разлика

Танов е мъжкар и си върши добре работата. Това обаче не е по вкуса на скапаните крадци на акцизи и ДДС.

Разбира се,че е разрешил,иначе нямаше да е шеф на ВАС.

Тоя съдия е "наш човек". Ако не знаете също е ченге. Ченгеджийска държава.

Защо го казва депутат? Не е ли работа а прокуратурата да го поиска и съда да го разреши, прокуратурата каза, че не е искала - какво става? Дори само заради "умението" да се създаде този батак е редно това правителство да си вземе шапките и да излезе през вратата, за да не си тръгне през прозореца, когато батака стигне до праговете на хората.

Приказки, приказки, приказки... Много сме силни на приказките, ама когато дойде време за действие, всичките сме в зимника, под кацата!

Да се прилагат срс предимно към съдии прокурори адвокати дознатели следователи ..... това е важното !! Да видите ТАМ КАКЪВ БАТАК Е !!!!! Какво ни баламосват с елементарни кокошкарски истории. Пуснете срс-та в съдебната система да разберете в каква държава живеем, там е важно а не тук! Да ви се отворят очите,да научите какво представлява власт с имунитет срещу закона !

Адвокатите не са част от съдебната система:)ЗАКОН ЗА АДВОКАТУРАТА Чл. 2. (1) Упражняването на адвокатската професия е дейност, предвидена в Конституцията, за правно съдействие и защита на свободите, правата и законните интереси на физическите и юридическите лица. Тя се осъществява в съответствие с принципите на независимост, изключителност, самоуправление и самоиздръжка. Чл. 33. (1) Адвокатските книжа, досиета, електронни документи, компютърна техника и други носители на информация са неприкосновени и не подлежат на преглеждане, копиране, проверка и изземване. (2) Кореспонденцията между адвоката и неговия клиент, без оглед на начина, по който се осъществява, включително по електронен път, не подлежи на преглеждане, копиране, проверка и изземване и не може да бъде използвана като доказателство. (3) Разговорите между адвокат и негов клиент не могат да се подслушват и записват. Евентуално направените записи не могат да се използват като доказателствени средства и подлежат на незабавно унищожаване. (4) Адвокатът не може да бъде разпитван в процесуално качество относно: разговорите и кореспонденцията му с клиент; разговорите и кореспонденцията му с друг адвокат; делата на клиент; факти и обстоятелства, които е узнал във връзка с осъществяваната защита и съдействие. (5) Алинеи 1 - 4 се прилагат и по отношение на младши адвоката и адвокатския сътрудник.

А кой им плаща сметките за тези мобилни разговори? Те само по мобилните телефони си говорят.

е нали уж частни фирми подслушвали

Моля, издателите на "Галерия" и всички медии - насочете вниманието на обществото към работата на правителството по въпроса за охраната на "зелените" граници на държавата! Не, заради Шенгенското пространство, а заради нейната цялост! Този въпрос е от първостепенно значение в момента. СРС-тата са важни, но нека да са на втори план. Моля!

Ами нали СРС-тата са свързани с Шенген? Или да лъжем наред?

да не забравият да проверият танов сащо за трипер, сифилис, спин и хомосехуализам! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Простичко казано: Стана ясно, че царят е гол, т.е. Б.Б. и компания са гола вода и тъпоумна банда разбойници... Тази държава е време, да се закрие или да се даде на концесия на китайците, та да ни оправят... Ха-ха-ха... Ха, наздраве!

Защо на китайците? На Станишев и компанията ну, стара и млада. Ние сме свикнали с тях, боготворим ги

Нека дойдат комунистите на власт-те ще те оправят

"бойко борисов пе.. аст пе...аст" всички футболни агитки да пеят така! нека тиквата да научи мнението на народа. щото от тия слугински медиии изобщо не е в час човека.

Не забравяйте, когато пишете, че: Всеки народ/или племе/ си заслужава управниците!

Как така всички изведнъж поумняхте? Къде бяхте и за кого гласувахте! Не плюйте срещу НАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ! ТЕ СА НАШИ! И ТЕ СА КАТО ВСИЧКИ НАС!

Не са като всички нас , защото ние- обикновените граждани, не разполагаме с такава политическа и икономическа власт над контрабандни канали, изнасяне на СРСта, финансови възможности и данъчни задъри над фирми на мутряшки групировки:) Та мисля, че трябва по- внимателно да се приобщават такива субекти към обикновения електорат:)

Но ако имаше власт, всеки българин би бил същият. И сега плюят от завист, прикрита във възмущение...

Вие , обикновения електорат ИМ ДАВАТЕ ТАЗИ ВЛАСТ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ. :)

Боко е паникьосан. Лъже като дърт циганин. ------------------------------------------------- Ако наистина са монтирали уличаващите го изречения, то тогава нямаше Ваньо Танов да преразказва на Странджев какво са се разбирали с премиера, и то да е същото, което ние с вас чухме, че е казал Боко на записа. Нямаше как да знае какво са монтирали! Елементарна логика. Иска се само малко мислене. -------------------------------------------------------------------------------

А защо не приемеш, че и този разговор е манипулиран или са извадени и напаснати някакви думи и изречения? Не напразно тези записи се вадят накуп, а не един по един ...

Манипулиран е случая в Горна

Защото странджев потвърди автентичността точно на тоя разговор, капиш !

Започваме да добиваме представа как точно ще се назначават съдии за т.нар. Специализиран Съд.

Ха, здрасти, чак сега ли ти светна крушката, че то по цял свят е така!

оф от ден на ден все по-оплетени. До къде така Герберери

Как до къде, до края на мандата!

тва че е скоро

Боко, Боко, видяхте ли как се осирате?! Вие сте си същите мутри, същите начин на говорене. Нямал да го закачат, защото обещал.А защо си обещал на Мишо Бирата? - А отречи че не ви е плащал здраво, след като самият Мишо го е казал и се чуди - за какво плаща, а пак му спират кранчето?! Та сега Боко, спрете да се правите на праведни, че ДС ви е виновна за всичко, че вие сте най-чистите, най-честните, непорочните... Не оставяте Танов и Дянков да работят честно! Егати и подигравката. Оставка!

стига сте квичали! затваряйте си плювалниците! не виждате ли че всичко това са компромати!

алоооо гербажята нема ли да почерпите с бира

не...

Че Тим всъщност е собственик на "Леденика и ММ" АД ,макар в Търг.регистър да са вписани други лица и компании, след 01.04.2010г.- когато са си отрязали опашката, и това ли е компромат? Я си отвори Търг. регистър- той поне е публичен !

тоя солтъшак на Тиквата и Кратуната в замяна-един от трите най високи поста в съдебната ерархия.

Сега, след като Странджев потвърди автентичността на разговора си с Танов, излезе, че записите не са истина, това ще е най-големия резил! Само ще докаже, че в тази държава няма закон за действията на управляващите.

Толкова пари от черни каси на ГЕРБ- не може да не купят и някой и друг прокурор.....Някой ако си мисли, че са много принципна партия явно жестоко се лъже. Къде е Цецко да говори глупости по радиото и телевизията или пак е много зает сега- ако имаше доблестта да се извини на лекарите в Горна Оряховица щеше да го направи, а не да мънка като ученичка и сега явно има други по-важни "дела"- някой и друг влак с контрабандни горива например или цигари- нали това е крайна цел: да се контролира контрабандата, а не да я спират бе!!!!! Мъкаа, мъка!!