Коментари - Държавата на път пак да загуби Пловдивския панаир | Днес.dir.bg

Държавата на път пак да загуби Пловдивския панаир

Апелативният съд в Пловдив е отменил решението на Окръжния съд, с което собствеността върху Международния панаир е върната на държавата.

Обратно в новината

Коментари - Държавата на път пак да загуби Пловдивския панаир | Днес.dir.bg

Коментари

АМА ПАК ТОВАРИШЧИТЕ СА СЕ ОСРАЛИ! ТОЗИ ПЪК КРАДЛЬОТО Р-ОВЧ. БРАВО!

Ами така е като свинския мениджър, както той самият се нарича - получи 7 млн.$ безвъзмезната помощ определена за малкия бизнес, но даде от мин.Танев дирекно само на Гергов...И защо токова години никой не го пита поне за първия му милион....То не бяха фуражни заводи, свинекомплекси, месопреработвателни предприятия, почивни домове на ЦК на БКП.....и сега най-успешният бизнесмен, разбиращ първо от свине, после от туризъм, хотелиерство е гати и соц. образования; дялан камък е това зоотехника със средно образование от соца!!!!

Принуден съм пак да го кажа - съдебната система на България е ТУМОР!

а бе , май българите мечтаят за капитализъм без капиталисти!!!

Другарю Груев, драги Лазаре, в трудни моменти Партията винаги е разчитала на достойните си членове като Вас.

БГ съда е независим от съветта и морала, зависим е само от финикийските знаци, по-точно от тяхното количество!

форумци, може ли такова нещо - да се ругае срещу члена на ВС на БСП и кандидат-президент ДР. Георги Гергов. А можеше да му се изкаже благодарност нали, че се погрижил за една западаща държавна собственост, като е вложил много свои парички, придобити с честен, неуморен, денонощен труд за благото на народа. А то, ...... само неблагодрност!

Гергов+Арабаджиеб+Банев+още трима,четирима =платен външен дълг,пенсии по 500-1000лв,заплати по 1500-2500лв в бюджетната сфера и доказано е,че за период от 10-15 години НЕ можгеш да натрупаш(ако не откраднеш)толкова пари.Пример:Арабаджиев има ИМЕНИЕ в Сент тропе....

Аз пък се надявах, че ще имаме държава все някога...

Ето ги корумпираните съдии.

БРАВО НА ДРУГАРЯ КОМУНИСТ-СОЦИАЛИСТ /селянин /= ЕТО НА С ВЯРА В ПАРТИЯТА СТАВАШ КАПИТАЛИСТ / ами ако те види др. Маркс и Ленин ?? /

БСП свинаря! Абсолютна гадост! От де този свинар има тези пари !? Купувал каквото му се изпречи пред портмонето!!! Първо купил Независимият БГ съд!

Що за заглавие ? То няма държава Има само 240 дупетати които са за разстрел.

Че то нашата държава ли е?!

Е.....ти и държавата дето всеки може да я ч..ка Съдът ни е супер убииците Ги оправдават.Магистратите вземат 13-14заплата и всяка божа вечер разпускат с оправданите вининовни.Това може да стане само в България

написано до сега. Жалко че последната публикация е "беден панаиржия ( нерегистриран ) 11.07.2011 22:41 " Не че съм против нея, но дежурните от DIR-а пак заспаха. Сега е 00:04 ч. За това сме на този хал. Когато сме при коне, говорим за жени и обратно. И на работата гледаме с пренебрежение. Заслужаваме си да ни яхат комунистите!

САМО СИ ОБРАЗУВАМЕ ПРИШКИ НА МОЗЪКА КАТО ЧЕТЕМЕ МАНИПУЛИРАНИТЕ СТАТИИ! КОЙ РАЗДАВАШЕ КУФАРЧЕТАТА С ПАРИ И НА КОИ ДРУГАРИ, СТАНАЛИ СЕГА ОЛИГАРСИ? КОИ ДРУГАРИ КУПИХА МЕДИИТЕ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ? ДНЕС ПИШЕ ЕДНО, УТРЕ ПРОТИВОПОЛОЖНОТО, В ДРУГИ ДЕН НОВА ВЕРСИЯ! И НИЕ СЕ ПЕНЯВИМЕ И СЕ ЯДОСВАМЕ! ЗА КАКВО?

Държавата ли? Панаира ли? Парите, парите...

Искам да се извиня пред всички българи че през далечната 2003 година гласувах за Чомаков. Облечен със синя блуза той се оказа защитник на олигархията в нашия град. Пак вярвам в идеите но той просто компрометира много хора с действията си. Сегашният Славчо е същия безнравствен човек, тъй като предизборно кърпи дупки с кредити а ВМРО то му се оказа същата олигархична паплач.

ГЕОРГИ ГЕРГОВ Е ЧЛЕН НА ВИСШИЯ СЪВЕТ НА БСП. ГОЛЯМ ЧЛЕН, ГОЛЯМА РАБОТА... ВЗЕ СИ ПАНАИРА ДА РАБОТИ НА ПОЛЗУ РОДУ ЧОВЕКЪТ.. :) АЛООО, ПЕНСИОНЕРИТЕ, КОЛКО ПАРИ ВИ ДАДЕ ГЕРГОВ? ОТ ПАНАИРА, ЦУМ , ХОТЕЛИТЕ И БЕЗБРОЙНИТЕ ИМОТИ ДЕТО ПРИЛАПА С ДРУГАРИТЕ СИ? КОЛКО ПАРИ ВИ ДАДЕ, А? АЙДЕ, БЕГОМ МАРШ ПОД СТРОЙЙ ДА ГЛАСУВАТЕ ПАК ЗА БСП И ВИДНИЯТ ЧЛЕН ДР. ГЕРГОВ! БЕГОМ!

И НЕ САМО ПАНАИРА КАЛИТКО! И ЦУМ-А, И ДРУГИ ОБЕКТИ ВЕЧЕ СА НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ...! ЗАЩОТО, СЕ ОКАЗВА, Е УМЕН, И ЗАКОНЕН! ПРЕДЛАГАМ ТИ ДА ГЛАСУВАШ ЗА ЦАРЯ, С НЕГО ИМАШ ДА УРЕЖДАШ СМЕТКИ ОТ ПРЕДИ 9 СЕПТЕМВРИ 1944 ГОДИНА! КОКАТО СИ ОСТАНА ВЕЧНО В ПУБЕРТЕТА!

Абсолюно сте прав. Само дето тези, които гласуват за БСП не четат в интернет и като омагьосани пак ще гласуват за тях. А може би си имат и своя малък материален интерес.

Че как стават тези неща?

същия, дето пази педерастите и циганите ли ?:) не ме разсмивай... само виж чия е комисияlink за защита на правата на ..

Никой досега през вековната история на гр. Пловдив не е направил толкова мрясотий, колкото бившият кмет Иван Чомаков. С негова помощ Гергов се здоби с Пловдивският панаир. Пловдивчани говорят за Чомаков, като за МОШЕНИК.

лошото е че казваме "държавата". а това не е държавата а управляващите я - в момента. та нали те нямат интерес да създадат закони да си дойде всичко на място. защото ако има закони - те ще бъдат ужилените - нашето което ще е подобрение е гигантски нищожно от тяхните загуби. в това е проблема. интереса...

Като не ства панаир при 'майните' прави се където е бил за 1 път гр.Горна Оряховица но май кмета им е и той червен боклук.

Служителчета в DIR - а?

Само ти ли все още не знаеш,че парите на Доган и компания са в ръцете на ГЕРБ? На кои от политиците му пука за държавата освен кои да държи спестяванията на сивите кардинали? При такива управници вярваш ли,че някои някога ще приеме закони в интересите на народа?

Грешни сведения имаш! ББ е изцяло в ръцете на Доган. 1)Доган му даде 13 % в последните парламентарни избори да състави самостоятелно правителство от "мъртвите души" в списъка ,понеже БСП и ДПС държаха ЦИК. 2)Позаинтересувай се кой и как създаде "Корпоративна банка" и защо от Сибанка държавните пари отидоха да се въртят в Корпоративна банка.

Капитализмът е като тото - някой удря джакпота, а останалите плащат сметката. Точно кой, защо и как - няма никакво значение, такава е системата. Ако не е Гергов ще е някой друг. А всеки от плюещите тук, ако беше на мястото на Гергов, щеше да постъпва като него. На печелившите - честито, а на останалите - по една студена водичка, защото не остана супа за духане.

Колега,ако беше поне малко българин нямаше да разсъждаваш така предателски както и политиците ни. Знаеш ли панаира от както съществува колко много е спомогнал света да знае къде се намира България и такива като теб да имат достъп до високите технологии. Вече нито една трезва фирма няма да рекламира своето новаторство понеже Гергов цели именно това,ние да останем информационно изолирани.

Не съм ти колега. По времето когато ти още не си бил плануван, аз участвах в разработване на високи технологии точно в България, а панаира беше средството да ги изнасяме на вън. Пак повтарям - такава е системата, ако не е Гергов, ще е друг като него. Не коментирай неща, които не разбираш, а си пий студената водичка и си представяй че е биричка.

Имате право, ехиден -- крайно време е да си плюнем здраво на дланите та да изкореним кретените от земите ни ! ... И-иии ... нали няма да се и опитвате повече никога да описвате нещото-у-нас като друго освен воняща ен-то разредна латифундия ?!

560 коментара за някакъв билборд и 81 за цял панаир...

Сега очакваме 10 за цирка .

Със 100 000 дка безценна българска земя. Случаят е като този на Кремиковци. Само от земяат Гергов ще стане 1 олигарх на Европа.

Кога държавата е спечелила нещо като се е изправила срещу старата номенклатура на ДС? ГЕРБ само правят пиар,че нещо става но са вече пътници.Както царя ни оправи за 800 дни така и тези поредни смешници се изгавриха с народа.Къде отидоха обещанията за елиминирането на Ахмед Доган и сивият сектор?В това число е и въпросният Георги Гергов,които се кандидатира и за президент.

Донякъде си прав, но кой друг се опълчи реално с/у номенклатурата? Спомни си: "Ние ги хващаме, другите ги пускат" Е, тези, другите, вече нямат място в живота ни.

За никакво опълчване срещу номенклатурата от страна на герб не може и дума да става!Мутрата Борисов и цялата некадърна сган около него, които се изхитриха и заеха съответни постове, от които ще им падат пари и ще могат да си оправят банковите сметки! Същият парашутизъм от некадърни и неопитни кадри "гербоваци", обогатяване на фирмите от кръга на герб, като се уреждат с тлъстите комисионни от строителство и други сфери! Нищо различно, нищо!

Бойко и министрите му Цветанов, Младенов, Рашидов са мноого дълбоко свързани с БКП-ДС, и възхода в кариерите им е пряко свързан с това. Враждата им с Първанов и БСП е театър на принципа "разделяй и владей" както БСП-СДС навремето.

Има съд в Страсбург. Него комунист НИКОГА не може го купи.

Дали ???Всичко зависи от това колко ще поискат - а ние ще работим.

работа ли го наричаш?

Георги Гергов има типичната аграрна физиономия както повечето назначени за бизнесмени след 89-та!

кой му даде панаира?

ЧЕРВЕНИТЕ

Този комунистически "бизнесмен" бивш свинар и вечен тъпанар е подкупил съдиите - ТОВА И НА НЕВРЪСТНИТЕ Е ЯСНО!!!!!! Такива като този крадец и престъпник изобщо не заслужават и да живеят, но какво да правим, като ние нямаме истинска и неподкупна съдебна система... Казват, че тази "присъда" му струвала по 1 милион лева на съдия - а тези левове са откраднати от всички нас, българите!?!?!?

Това на заблудените? Дългата ръка на свинарите направлява всичко. За това сме на това дередже. Коя е най-голямата критика от ЕС към нас - СЪДЕБНАТА ВЛАСТ. И кой я назначи и кой я държи в подчинение? Е, това вече е въпрос с понижена трудност. Идват избори, Господа, по нормален, културен начин можем да се спасим. И нека гледаме кой подкрепя комунистите, независимо от повода. И да ги отсвирим, ама много шумно!

Идват избори ама тези дего ги издигат за кандидати са все дълбоко свързани с ДС-БКП. И са най-вече кукли в ръцете на външните им господари....

Коя държава губи. То няма държава!

ехххх просто се питам защо сум роден тук ,поредната простотия ,но така е като си имаш хора навсякуде *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разбрахте ли,Румен Овчаров му е помогнал с "некомпетентен договор".После пак гласувайте за БСП.

С тия корумпирани червени съдии така е.... комунетата ще си имат панаири, а за народа - сеири...

Народа яде "безплатните" кебапчета от Гергов на митингите, сега да плаща...

Ами да - за съжаление си прав. Когато хората си продават човешкото достойнство за 1 кебапче... резултатите са тези (патим си всички).

какво плюете бе гадняри. нали искахте да станете американци? ето че станахте. да сте мислили. не ви е виновен гергов.вие искахте капитализм глупачета мия)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По-добре американци, отколкото ПЕДерасти, или не дай си боже мужици. А ти като си във вечната си поза ПАРТЕР, каква екзотика намери в социализма?

аз не се оплаквам. Ти се оплакваш.....Няма смисъл от това, по добре си пийни една часка студена вода:)))

гусине педро, американци == педерасти, а колкото до мужиците, ти не си ги виждал даже на снимка, но за сметка на това си виждал кравари (каубои) нали? мужиците нямат нищо общо с тази педеращина

българският съд е напълно независим, т.е. от него нищо не зависи. :-) Бай Уорлик май беше прав.

Държавата винаги губи црещу БСП измамниците.

Брато, държаната губеше до сега! Хайде да се стегнеме и да ги навреме "на кучето у ауспуха". Да не си правят майтап на наш гръб, ние преживяхме и металургичнио комбинат "Ленин" и "Червената им Могила" Леле, как че ги изритаме!!! Жална им майка шумкарска!

Помечтай си, не е вредно!

От половин година този нагъл свинар източва панаира - прави конна база в Ягодово на 60 декара. Изряза и пилоните даже на панаира. Идете ,вижте и тогава го защитавайте, а работниците на панаира ги вкара в негови фирми. Колкото до Апелативен съд ПЛОВДИВ - цялото му ръководство е червено -а всички съдии са деца на активни борци и бивши партийни секретари и бивши партийни членове/ за разлика от Окръжен съд -Пловдив/ където работят истински професионалисти., А ВРЪЗКАТА С ЛАЗАР ГРУЕВ -председател на Касационен съд е повече от БРАТСКА. Така че - СБОГОМ ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР!

Браво!!!Всеки който знае нека да каже,а не да мълчи!!! БРАВО!

По една от българските телевизии,на въпрос на журналистка:"Как натрупахте първият милион?"-той отговори:"А вие как мислите?Нормално е ние ръководителите да натрупаме милионите,а не работниците"Днес личното богаство на Георги Гергов се оценява на около 73 милиона лева.Той е член на ВС на БСП.Издигнат е от Пловдивската организация на БСП за кандидат-президент за предстоящите избори.Каква подигравка с чувствата на бедните пенсионери,симпатизанти на БСП.Решението за номинацията е взето единодушно на заседание на Областния партиен съвет. Пловдивчанинът Георги Гергов е достойна кандидатура за това важно състезание на личности и идеи. Човек, който може да бъде полезен на страната ни, заявяват в своите становища социалистите от Пловдивска област. Георги Гергов е номиниран и от общински партийни организации в областите Варна, Монтана, Враца и организациите на БСП в Долна Митрополия и Троян.

червения съд си знае работата... нали затова са назначени съдиите... да се пазят едни-други с комунистите.

Един път ще губим ,друг път ще печелим. това сме все ние -другарите.

ако върнат панаира на този комунист, то действително мафията си е направила държава в България. Кой е този, дето ще се ебава с една държава. Само уродливо племе може да допуска да се правят такива неща.

Ела пожижей в България и не пиши глупости - такава е реалноста (държава - мафия все таз всичко в едно)

Хе-хе, някакви палета ще се опъват на една опитна и мазна, комунистическа свиня ...

Пишат хора които сигурно не са ходили на панаир поне от 1989г. Които познаваме панаира ,знаем как изглеждаше като държавен. Той и сега не е напълно частен. Всички плюнки, не са, защо е приватизиран, а защо е Гергов . Ако го одържавят ,пак ще се приватизира ,но ще е някой по удобен.Било другия Гергов ,било Ковачки или Гигов.Едва ли ще го предложат на Аврора или KGB.

Абсолютно вярно! Въпросът обаче има и друга страна: Как един състав на съда намира нарушения заради които да обяви едни решения за нищожни, пък друг състав разглеждайки същите бумаги казва точно обратното?

Не знам колко познавате панаира, но въпроса не е каква е собствеността, а как е придобита. Държавния чиновник не е добър стопанин, мениджър или какъвто термин е актуален в момента - това е стара истина. Проблема е, че панаира е приватизиран абсолютни непрозрачно, без обявена процедура, с криминално записвани увеличения на капитала, при проява на тотална небрежност от политическите приятели на Г Гергов при тяхното управление. Цялата история е, че панаира е приватизиран срещу две къщи в стария град на Пловдив, което даже не е замяна, а апорт. На практика Гергов си остава собственик и на къщите и на Панаира. Естествено като поема управлението, Панаира е системно източван и нищо чудно в момента да е само дългове, най-вероятно към други дружества на Гергов като Слънчев ден и ЦУМ. Така, че дори и държавата да спечели делото, ще получи едно абсолютно декапитализирано дружество, само след няколко години еднолично управление на видния бизнесмен от Пловдив.

Когато дойде на власт,едно от първите неща които направи това правителство,беше да търси печалба от последните години от дейността на панаира.Проверките показаха ,че печалбата е инвестирана .Това се вижда и с просто око .Новият многоетажен паркинг,нови палати ,нови конферентни зали. Панаира промени изцяло вида си. А и няма как да има "криминално записвани увеличения на капитала" и "декапитализиране", Наричайте Гергов както искате -свинар ,мошеник,комунистически изрод.Човека обаче до каквото се докосна, нищо не разруши -каквото можа, подобри и Панаира и "Санкт Петербург" и "Пълдин". И в Пловдив ,като навсякъде ,мненията за него са раздвоени.Ама за кой ли не са.

А,частниците да не са много добри.Кремиковци цъфнали и завързали.Плама бетер,еон,чез,ivn,само гледат да лапат,погледни храните в магазините,всички са от частници и 99% от тях са отровни.

Коментари - Държавата на път пак да загуби Пловдивския панаир | Днес.dir.bg

Държавата на път пак да загуби Пловдивския панаир

Апелативният съд в Пловдив е отменил решението на Окръжния съд, с което собствеността върху Международния панаир е върната на държавата.

Обратно в новината

Коментари - Държавата на път пак да загуби Пловдивския панаир | Днес.dir.bg

Коментари

АМА ПАК ТОВАРИШЧИТЕ СА СЕ ОСРАЛИ! ТОЗИ ПЪК КРАДЛЬОТО Р-ОВЧ. БРАВО!

Ами така е като свинския мениджър, както той самият се нарича - получи 7 млн.$ безвъзмезната помощ определена за малкия бизнес, но даде от мин.Танев дирекно само на Гергов...И защо токова години никой не го пита поне за първия му милион....То не бяха фуражни заводи, свинекомплекси, месопреработвателни предприятия, почивни домове на ЦК на БКП.....и сега най-успешният бизнесмен, разбиращ първо от свине, после от туризъм, хотелиерство е гати и соц. образования; дялан камък е това зоотехника със средно образование от соца!!!!

Принуден съм пак да го кажа - съдебната система на България е ТУМОР!

а бе , май българите мечтаят за капитализъм без капиталисти!!!

Другарю Груев, драги Лазаре, в трудни моменти Партията винаги е разчитала на достойните си членове като Вас.

БГ съда е независим от съветта и морала, зависим е само от финикийските знаци, по-точно от тяхното количество!

форумци, може ли такова нещо - да се ругае срещу члена на ВС на БСП и кандидат-президент ДР. Георги Гергов. А можеше да му се изкаже благодарност нали, че се погрижил за една западаща държавна собственост, като е вложил много свои парички, придобити с честен, неуморен, денонощен труд за благото на народа. А то, ...... само неблагодрност!

Гергов+Арабаджиеб+Банев+още трима,четирима =платен външен дълг,пенсии по 500-1000лв,заплати по 1500-2500лв в бюджетната сфера и доказано е,че за период от 10-15 години НЕ можгеш да натрупаш(ако не откраднеш)толкова пари.Пример:Арабаджиев има ИМЕНИЕ в Сент тропе....

Аз пък се надявах, че ще имаме държава все някога...

Ето ги корумпираните съдии.

БРАВО НА ДРУГАРЯ КОМУНИСТ-СОЦИАЛИСТ /селянин /= ЕТО НА С ВЯРА В ПАРТИЯТА СТАВАШ КАПИТАЛИСТ / ами ако те види др. Маркс и Ленин ?? /

БСП свинаря! Абсолютна гадост! От де този свинар има тези пари !? Купувал каквото му се изпречи пред портмонето!!! Първо купил Независимият БГ съд!

Що за заглавие ? То няма държава Има само 240 дупетати които са за разстрел.

Че то нашата държава ли е?!

Е.....ти и държавата дето всеки може да я ч..ка Съдът ни е супер убииците Ги оправдават.Магистратите вземат 13-14заплата и всяка божа вечер разпускат с оправданите вининовни.Това може да стане само в България

написано до сега. Жалко че последната публикация е "беден панаиржия ( нерегистриран ) 11.07.2011 22:41 " Не че съм против нея, но дежурните от DIR-а пак заспаха. Сега е 00:04 ч. За това сме на този хал. Когато сме при коне, говорим за жени и обратно. И на работата гледаме с пренебрежение. Заслужаваме си да ни яхат комунистите!

САМО СИ ОБРАЗУВАМЕ ПРИШКИ НА МОЗЪКА КАТО ЧЕТЕМЕ МАНИПУЛИРАНИТЕ СТАТИИ! КОЙ РАЗДАВАШЕ КУФАРЧЕТАТА С ПАРИ И НА КОИ ДРУГАРИ, СТАНАЛИ СЕГА ОЛИГАРСИ? КОИ ДРУГАРИ КУПИХА МЕДИИТЕ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ? ДНЕС ПИШЕ ЕДНО, УТРЕ ПРОТИВОПОЛОЖНОТО, В ДРУГИ ДЕН НОВА ВЕРСИЯ! И НИЕ СЕ ПЕНЯВИМЕ И СЕ ЯДОСВАМЕ! ЗА КАКВО?

Държавата ли? Панаира ли? Парите, парите...

Искам да се извиня пред всички българи че през далечната 2003 година гласувах за Чомаков. Облечен със синя блуза той се оказа защитник на олигархията в нашия град. Пак вярвам в идеите но той просто компрометира много хора с действията си. Сегашният Славчо е същия безнравствен човек, тъй като предизборно кърпи дупки с кредити а ВМРО то му се оказа същата олигархична паплач.

ГЕОРГИ ГЕРГОВ Е ЧЛЕН НА ВИСШИЯ СЪВЕТ НА БСП. ГОЛЯМ ЧЛЕН, ГОЛЯМА РАБОТА... ВЗЕ СИ ПАНАИРА ДА РАБОТИ НА ПОЛЗУ РОДУ ЧОВЕКЪТ.. :) АЛООО, ПЕНСИОНЕРИТЕ, КОЛКО ПАРИ ВИ ДАДЕ ГЕРГОВ? ОТ ПАНАИРА, ЦУМ , ХОТЕЛИТЕ И БЕЗБРОЙНИТЕ ИМОТИ ДЕТО ПРИЛАПА С ДРУГАРИТЕ СИ? КОЛКО ПАРИ ВИ ДАДЕ, А? АЙДЕ, БЕГОМ МАРШ ПОД СТРОЙЙ ДА ГЛАСУВАТЕ ПАК ЗА БСП И ВИДНИЯТ ЧЛЕН ДР. ГЕРГОВ! БЕГОМ!

И НЕ САМО ПАНАИРА КАЛИТКО! И ЦУМ-А, И ДРУГИ ОБЕКТИ ВЕЧЕ СА НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ...! ЗАЩОТО, СЕ ОКАЗВА, Е УМЕН, И ЗАКОНЕН! ПРЕДЛАГАМ ТИ ДА ГЛАСУВАШ ЗА ЦАРЯ, С НЕГО ИМАШ ДА УРЕЖДАШ СМЕТКИ ОТ ПРЕДИ 9 СЕПТЕМВРИ 1944 ГОДИНА! КОКАТО СИ ОСТАНА ВЕЧНО В ПУБЕРТЕТА!

Абсолюно сте прав. Само дето тези, които гласуват за БСП не четат в интернет и като омагьосани пак ще гласуват за тях. А може би си имат и своя малък материален интерес.

Че как стават тези неща?

същия, дето пази педерастите и циганите ли ?:) не ме разсмивай... само виж чия е комисияlink за защита на правата на ..

Никой досега през вековната история на гр. Пловдив не е направил толкова мрясотий, колкото бившият кмет Иван Чомаков. С негова помощ Гергов се здоби с Пловдивският панаир. Пловдивчани говорят за Чомаков, като за МОШЕНИК.

лошото е че казваме "държавата". а това не е държавата а управляващите я - в момента. та нали те нямат интерес да създадат закони да си дойде всичко на място. защото ако има закони - те ще бъдат ужилените - нашето което ще е подобрение е гигантски нищожно от тяхните загуби. в това е проблема. интереса...

Като не ства панаир при 'майните' прави се където е бил за 1 път гр.Горна Оряховица но май кмета им е и той червен боклук.

Служителчета в DIR - а?

Само ти ли все още не знаеш,че парите на Доган и компания са в ръцете на ГЕРБ? На кои от политиците му пука за държавата освен кои да държи спестяванията на сивите кардинали? При такива управници вярваш ли,че някои някога ще приеме закони в интересите на народа?

Грешни сведения имаш! ББ е изцяло в ръцете на Доган. 1)Доган му даде 13 % в последните парламентарни избори да състави самостоятелно правителство от "мъртвите души" в списъка ,понеже БСП и ДПС държаха ЦИК. 2)Позаинтересувай се кой и как създаде "Корпоративна банка" и защо от Сибанка държавните пари отидоха да се въртят в Корпоративна банка.

Капитализмът е като тото - някой удря джакпота, а останалите плащат сметката. Точно кой, защо и как - няма никакво значение, такава е системата. Ако не е Гергов ще е някой друг. А всеки от плюещите тук, ако беше на мястото на Гергов, щеше да постъпва като него. На печелившите - честито, а на останалите - по една студена водичка, защото не остана супа за духане.

Колега,ако беше поне малко българин нямаше да разсъждаваш така предателски както и политиците ни. Знаеш ли панаира от както съществува колко много е спомогнал света да знае къде се намира България и такива като теб да имат достъп до високите технологии. Вече нито една трезва фирма няма да рекламира своето новаторство понеже Гергов цели именно това,ние да останем информационно изолирани.

Не съм ти колега. По времето когато ти още не си бил плануван, аз участвах в разработване на високи технологии точно в България, а панаира беше средството да ги изнасяме на вън. Пак повтарям - такава е системата, ако не е Гергов, ще е друг като него. Не коментирай неща, които не разбираш, а си пий студената водичка и си представяй че е биричка.

Имате право, ехиден -- крайно време е да си плюнем здраво на дланите та да изкореним кретените от земите ни ! ... И-иии ... нали няма да се и опитвате повече никога да описвате нещото-у-нас като друго освен воняща ен-то разредна латифундия ?!

560 коментара за някакъв билборд и 81 за цял панаир...

Сега очакваме 10 за цирка .

Със 100 000 дка безценна българска земя. Случаят е като този на Кремиковци. Само от земяат Гергов ще стане 1 олигарх на Европа.

Кога държавата е спечелила нещо като се е изправила срещу старата номенклатура на ДС? ГЕРБ само правят пиар,че нещо става но са вече пътници.Както царя ни оправи за 800 дни така и тези поредни смешници се изгавриха с народа.Къде отидоха обещанията за елиминирането на Ахмед Доган и сивият сектор?В това число е и въпросният Георги Гергов,които се кандидатира и за президент.

Донякъде си прав, но кой друг се опълчи реално с/у номенклатурата? Спомни си: "Ние ги хващаме, другите ги пускат" Е, тези, другите, вече нямат място в живота ни.

За никакво опълчване срещу номенклатурата от страна на герб не може и дума да става!Мутрата Борисов и цялата некадърна сган около него, които се изхитриха и заеха съответни постове, от които ще им падат пари и ще могат да си оправят банковите сметки! Същият парашутизъм от некадърни и неопитни кадри "гербоваци", обогатяване на фирмите от кръга на герб, като се уреждат с тлъстите комисионни от строителство и други сфери! Нищо различно, нищо!

Бойко и министрите му Цветанов, Младенов, Рашидов са мноого дълбоко свързани с БКП-ДС, и възхода в кариерите им е пряко свързан с това. Враждата им с Първанов и БСП е театър на принципа "разделяй и владей" както БСП-СДС навремето.

Има съд в Страсбург. Него комунист НИКОГА не може го купи.

Дали ???Всичко зависи от това колко ще поискат - а ние ще работим.

работа ли го наричаш?

Георги Гергов има типичната аграрна физиономия както повечето назначени за бизнесмени след 89-та!

кой му даде панаира?

ЧЕРВЕНИТЕ

Този комунистически "бизнесмен" бивш свинар и вечен тъпанар е подкупил съдиите - ТОВА И НА НЕВРЪСТНИТЕ Е ЯСНО!!!!!! Такива като този крадец и престъпник изобщо не заслужават и да живеят, но какво да правим, като ние нямаме истинска и неподкупна съдебна система... Казват, че тази "присъда" му струвала по 1 милион лева на съдия - а тези левове са откраднати от всички нас, българите!?!?!?

Това на заблудените? Дългата ръка на свинарите направлява всичко. За това сме на това дередже. Коя е най-голямата критика от ЕС към нас - СЪДЕБНАТА ВЛАСТ. И кой я назначи и кой я държи в подчинение? Е, това вече е въпрос с понижена трудност. Идват избори, Господа, по нормален, културен начин можем да се спасим. И нека гледаме кой подкрепя комунистите, независимо от повода. И да ги отсвирим, ама много шумно!

Идват избори ама тези дего ги издигат за кандидати са все дълбоко свързани с ДС-БКП. И са най-вече кукли в ръцете на външните им господари....

Коя държава губи. То няма държава!

ехххх просто се питам защо сум роден тук ,поредната простотия ,но така е като си имаш хора навсякуде *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разбрахте ли,Румен Овчаров му е помогнал с "некомпетентен договор".После пак гласувайте за БСП.

С тия корумпирани червени съдии така е.... комунетата ще си имат панаири, а за народа - сеири...

Народа яде "безплатните" кебапчета от Гергов на митингите, сега да плаща...

Ами да - за съжаление си прав. Когато хората си продават човешкото достойнство за 1 кебапче... резултатите са тези (патим си всички).

какво плюете бе гадняри. нали искахте да станете американци? ето че станахте. да сте мислили. не ви е виновен гергов.вие искахте капитализм глупачета мия)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По-добре американци, отколкото ПЕДерасти, или не дай си боже мужици. А ти като си във вечната си поза ПАРТЕР, каква екзотика намери в социализма?

аз не се оплаквам. Ти се оплакваш.....Няма смисъл от това, по добре си пийни една часка студена вода:)))

гусине педро, американци == педерасти, а колкото до мужиците, ти не си ги виждал даже на снимка, но за сметка на това си виждал кравари (каубои) нали? мужиците нямат нищо общо с тази педеращина

българският съд е напълно независим, т.е. от него нищо не зависи. :-) Бай Уорлик май беше прав.

Държавата винаги губи црещу БСП измамниците.

Брато, държаната губеше до сега! Хайде да се стегнеме и да ги навреме "на кучето у ауспуха". Да не си правят майтап на наш гръб, ние преживяхме и металургичнио комбинат "Ленин" и "Червената им Могила" Леле, как че ги изритаме!!! Жална им майка шумкарска!

Помечтай си, не е вредно!

От половин година този нагъл свинар източва панаира - прави конна база в Ягодово на 60 декара. Изряза и пилоните даже на панаира. Идете ,вижте и тогава го защитавайте, а работниците на панаира ги вкара в негови фирми. Колкото до Апелативен съд ПЛОВДИВ - цялото му ръководство е червено -а всички съдии са деца на активни борци и бивши партийни секретари и бивши партийни членове/ за разлика от Окръжен съд -Пловдив/ където работят истински професионалисти., А ВРЪЗКАТА С ЛАЗАР ГРУЕВ -председател на Касационен съд е повече от БРАТСКА. Така че - СБОГОМ ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР!

Браво!!!Всеки който знае нека да каже,а не да мълчи!!! БРАВО!

По една от българските телевизии,на въпрос на журналистка:"Как натрупахте първият милион?"-той отговори:"А вие как мислите?Нормално е ние ръководителите да натрупаме милионите,а не работниците"Днес личното богаство на Георги Гергов се оценява на около 73 милиона лева.Той е член на ВС на БСП.Издигнат е от Пловдивската организация на БСП за кандидат-президент за предстоящите избори.Каква подигравка с чувствата на бедните пенсионери,симпатизанти на БСП.Решението за номинацията е взето единодушно на заседание на Областния партиен съвет. Пловдивчанинът Георги Гергов е достойна кандидатура за това важно състезание на личности и идеи. Човек, който може да бъде полезен на страната ни, заявяват в своите становища социалистите от Пловдивска област. Георги Гергов е номиниран и от общински партийни организации в областите Варна, Монтана, Враца и организациите на БСП в Долна Митрополия и Троян.

червения съд си знае работата... нали затова са назначени съдиите... да се пазят едни-други с комунистите.

Един път ще губим ,друг път ще печелим. това сме все ние -другарите.

ако върнат панаира на този комунист, то действително мафията си е направила държава в България. Кой е този, дето ще се ебава с една държава. Само уродливо племе може да допуска да се правят такива неща.

Ела пожижей в България и не пиши глупости - такава е реалноста (държава - мафия все таз всичко в едно)

Хе-хе, някакви палета ще се опъват на една опитна и мазна, комунистическа свиня ...

Пишат хора които сигурно не са ходили на панаир поне от 1989г. Които познаваме панаира ,знаем как изглеждаше като държавен. Той и сега не е напълно частен. Всички плюнки, не са, защо е приватизиран, а защо е Гергов . Ако го одържавят ,пак ще се приватизира ,но ще е някой по удобен.Било другия Гергов ,било Ковачки или Гигов.Едва ли ще го предложат на Аврора или KGB.

Абсолютно вярно! Въпросът обаче има и друга страна: Как един състав на съда намира нарушения заради които да обяви едни решения за нищожни, пък друг състав разглеждайки същите бумаги казва точно обратното?

Не знам колко познавате панаира, но въпроса не е каква е собствеността, а как е придобита. Държавния чиновник не е добър стопанин, мениджър или какъвто термин е актуален в момента - това е стара истина. Проблема е, че панаира е приватизиран абсолютни непрозрачно, без обявена процедура, с криминално записвани увеличения на капитала, при проява на тотална небрежност от политическите приятели на Г Гергов при тяхното управление. Цялата история е, че панаира е приватизиран срещу две къщи в стария град на Пловдив, което даже не е замяна, а апорт. На практика Гергов си остава собственик и на къщите и на Панаира. Естествено като поема управлението, Панаира е системно източван и нищо чудно в момента да е само дългове, най-вероятно към други дружества на Гергов като Слънчев ден и ЦУМ. Така, че дори и държавата да спечели делото, ще получи едно абсолютно декапитализирано дружество, само след няколко години еднолично управление на видния бизнесмен от Пловдив.

Когато дойде на власт,едно от първите неща които направи това правителство,беше да търси печалба от последните години от дейността на панаира.Проверките показаха ,че печалбата е инвестирана .Това се вижда и с просто око .Новият многоетажен паркинг,нови палати ,нови конферентни зали. Панаира промени изцяло вида си. А и няма как да има "криминално записвани увеличения на капитала" и "декапитализиране", Наричайте Гергов както искате -свинар ,мошеник,комунистически изрод.Човека обаче до каквото се докосна, нищо не разруши -каквото можа, подобри и Панаира и "Санкт Петербург" и "Пълдин". И в Пловдив ,като навсякъде ,мненията за него са раздвоени.Ама за кой ли не са.

А,частниците да не са много добри.Кремиковци цъфнали и завързали.Плама бетер,еон,чез,ivn,само гледат да лапат,погледни храните в магазините,всички са от частници и 99% от тях са отровни.