Коментари - Йовчев: Всички ще съжаляваме за Орешарски | Днес.dir.bg

Йовчев: Всички ще съжаляваме за Орешарски

Всички ще съжаляваме за Орешарски, ще оценим след време това, което е направил и което още е можел да направи - така оцени вътрешният министър премиера.

Обратно в новината

Коментари - Йовчев: Всички ще съжаляваме за Орешарски | Днес.dir.bg

Коментари

Прав е Йовчев. Не знам какво племе сме, но дори и от грешките си не се поучаваме. Всичко можещо и кадърно го оплюхме. Сега вече ще ни управлява само гнилоч. Умен и способен вече няма да рискува да се опитва да оправи страната ни, за да бъде после охрачван от олигофрени.

Всички бандити ще съжаляват за орешарски.

да бъде награден с орден "ЛЕНИН"!!!

а бе овчев,каде го погребахте та да одиме и ние весело да плачеме,а ти се стегаи за панделата оти биеше мирните демонстранти...адееее на веселото плаченееее....

Другарю Овчев, разбира се, че ще съжалявате. Най-много ще съжаляват такива като теб. Ние обикновените хора нямаме такова намерение.

направо ще ревем хехехеееее и за такива кретени като тебе

Така е. Орешарски постигна зашеметяващи успехи. Ето например - освободи ни от страха. Освен това... Хм... Абе освободи ни от страха. Малко ли е ?

ТОВА Е БАНДИТ КОЙТО В МОМЕНТА ЗАМИТА СЛЕДИТЕ ОТ ГРАБЕЖА КОЙТО ИЗВЪРШИ КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА !!!! Спомняте ли си как КТБ се превърна в собственик на Булгартабак, БТК, Виваком, ИПК Родина, Дунарит МУЛТИПЛЕКСИ ..... МИЛИАРДИТЕ които КТБ трябваше да преведе на държавата СЛЕДВАШЕ да постъпят в Сребърния пенсионен фонд който странно защо бе отделен от управлявания от БНБ фискален резерв и вкаран в превърналата се в АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО Българска банка за развитие !!! Към банковата структура на ББР в която бе сребърния пенсионен фонд бе ЗАЛЕПЕН и Фонда за гарантиране на влоговете !! ТОВА БЕ НАЧАЛОТО НА СХЕМАТА СЪГЛАСНО КОЯТО ПАРИТЕ СЪБРАНИ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯ ЗА ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРИ ФАЛИТ НА НА ИЗТОЧЕНИ ОТ АКЦИОНЕРИТЕ ИМ ЧАСТНИ БАНКИ !! Получава се нещо странно !!!!!!!!!!! КТБ с едната ръка е ДАЛА (ако изобщо е давала) на Сребърния фонд над 2-ва млрд. лв. , а с другата след умишления фалит си ги е взела за ОЗДРАВЯВАНЕ НА БАНКАТА !!!!! ЗАПОЧНА ГРАБЕЖА НА ПЕНСИОНИТЕ ФОНДОВЕ !!!! ЩЕ НАБЛЮДАВЕ ВНИМАТЕЛНО И ЩЕ СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ БАНКОВИ ИНСТИТУЦИИ !! НУЖНА Е НЕЗАБАВНА РЕВИЗИЯ НЕ НА КОЯ ДА Е БАНКА , А ТОЧНО НА УПРАВЛЯВАНАТА ОТ ОРЕШАРСКИ БЪЛГАРСКА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ И СРЕБЪЛТИЯ ФОНД ЗА КОЙТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЯ ДА СЕ ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ НЯМА ПОСТЪПИЛИ ОТ КОРПОРАТИВНА БАНКА ПАРИ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА !!!!! Защо след като КТБ е в неплатежоспособност не продава активите си или пък не предложи опция на ВЛОЖИТЕЛИТЕ ДА СТАНАТ акционери не само на банката, но и на цялата държава -БТК, Булгартабак , Мултиплекси...... !! СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТЕЗИ ПАЛЯЧОВЦИ ПЕЕВСКИ И ВАСИЛЕВ !! ИСКАМЕ РЕВИЗИЯ НА ББР !!!!!!!!!!!!!!!!

+++++++!!!!!

Какво ли му е душичката(толкоз чиста и неопетнена!)на др. Овчев?! Няма вече да го виждаме как мъдро реди словото си, а и хрисимо. Та как няма селяните и бабичките от провинцията да не го харесват! Нашето момче! Определено ще им липсва! А как се вживяваше само във великата си роля, сякаш отредена от Съдбата...И как успешно защитаваше народните избраници от любовта на народа ни!Ние помним, то бе неотдавна!И как няма да хвали Олигарски. Ще го хвали, разбира се, докато слънце зайде! Толкова много поразии, друг Кабинет не е сторил, за това кратко време. Та др. Овчев, ще бъде добре да го включат в предизборния щаб на БСП, защото той има опит в "организацията" по купуването на гласове, нали? А пък и началниците на полицейските управления-Областни и Районни, са все от него назначени. До пълна изборна победа, др. Овчев!!

съжалявате за него понеже каквото му поръчвахте го изпълняваше, сиреч използвахте го като изтривалка, и сега цялото му обкръжение в един момент ще се отдръпне, ни лук яли ни лук мирисали, типичен болшевишки номер:)

Ние вече съжаляваме! Че въобще се е родил.

Този Овчо Овчев - с IQ = 0.1 милиционер се изцепи, че: - Одрислярски крадял до сега с "отвързани ръце", но и в бъдеще време ще може да краде с "завързани ръце".

го Ореха още от времето когато беше финансов мин., сега към първото ще прибавя още едно съжаление:)

Аз няма да съжалявам! Не мога да си представя нормален човек, който да се подложи на цялото това унижение - да му назначават министри, които не познава, да го правят на маймуна, да се съобразява с желанията и капризите на съпруги, нейните приятелки и личната й гинеколожка, да върви против собствените си убеждения /предполагам, че дълбоко в себе си той е демократ/, да се крие от хората и да влиза и излиза през задния вход! ЗАЩО? ДАНО СИ СТРУВА ЦЕНАТА!

С нещо го държат мнооого здраво и ДПС и БСП!Голям компромат,ще да е

Като чета и като слушам изказвания по телевизията и се питам - защо в този преход от 25 години държавата стана обрулена, а народа все едно не е той - инициативния, всеотдайния български народ. Върнете се в историята - как се е строил прохода на Републиката, как са се строили язовири и т.н. и т.н ОТ добре развитата страна не остана нищо. Но едва ли правителството на Орешарски има вина!

Бойко е виновен за всичко!

Не е Бойко виновен а БАБИЧКИТЕ които гласуват за него.

Пич, да нямаш предвид всички вие, сегашните министри, дето помежду си сте любовници, шуреи и баджанаци?

отдавна съжалявам!

Всички В БСП и ДПС ще съжаляваме за Орешарски, ще оценим след време това, което е направил и което още е можел да направи.

???????? осцавка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам за всички, но аз рИва като магаре. И за другарят Орехов и за другарят СерГей. Кой ще ни води сега към обещаното светло бъдеще идея си нямам. А и другарят Яначко си тръгна онзи ден...

и аз като г-на Другаринова,ще ми е мъчничко но пък се радвам за тези които го очакват Орешарски в Централният затвор,те много ще му се радват та чак гърбицата на носа ще му изправят,козметика ама безкръвна и безоперативна за народните предатели!!!

Аааа от кога Йовчев ще говори вместо хората, айде стига с тези номерца на дребно. АЗ няма да съжалявам за Орешарски!!!

г-н Орешарски най-вероятно е умен човек. За съжаление обаче се оказа капитан на кораб без глас. То Станишката ли не даваше команди в ляво, Доганката ли за на дясно. Та колкото и умен да е един капитан, трябва да му се даде опция да си кара кораба сам, а не да слуша сульо и пульо.

О, направи той, направи... Но не за нас, а за когото трябва.

Твърде умерен е 'овчев ... ние вече горко съжаляваме Олига..., пардон, Орешарски и уви тепърва ще разбираме, на час по лъжичка, какво е направил и ще ни побеляват косите, докато си даваме сметка какво още е можел да направи.

Айде всички от правителството на Орешарски, съжалявайте колкото си искате , но си ОБИРАЙТЕ КРУШИТЕ.Колкото ро-рано ,толкова по-добре ! И никога не се връщайте повече в Народното събрание !! /това зависи от нас -всички гласоподаватели......../

абе нещастник кой ще съжалява за тия дето разсипаха държавата за 1 година и хората час по-скоро искат да се махне това правителство, къде живееш ти , изобщо гледаш ли каквво става наоколо ???

Ще съжалява Йовчев и останалите некадърници, които не стават за нищо. А най-много ще съжалява самият Орешарски, защото е компрометиран и глупав хамелеон, с когото никой няма да иска да се вижда за да не се изложи.

Този както и останалите наемници-кукли е доказано дебелокож и нагъл - такива само пандиза може да ги поочеловечи!

глупакът Йовчев допълни, че според него премиерът не бил с вързани ръце !!!... , макар че можел да действа в определени рамки !?!?

Тези за какво се събират спешно? Нещо се паникьосват и ще решават да минат в нелегалност......мерзавци!!!

ЕЗУИТ!

ВСИЧКИ СЪЖАЛЯВАМЕ ОТКАКТО Е НА ТОЯ ПОСТ!!!!!!!

Тоя доказа че охранява много добре парламента Мисля че ще пази и бостана в Любимец добре

Е как може да оценяваш някой за това "което още е можел да направи"? Пак международното положение криво май...

Съжалявайте си !!!!

Който доиде на власт различен от БСП и ДПС, ако не потърси отговронст от БСП, ДПС и от цялото правителство срам и позор. Трябва лустрация и даже РЕВАНШИЗЪМ за турци и червени предатели! Съсипахте България и я подарихте на циганите! Костовистите са приятели с Доган не знам дали са подходящи, Боко го хвана шубе от ДПС НЯМА МЪЖЕ В БЪЛГАРИЯ ... кой ще ги смачка тез кърлежи от БСП и ДПС не знам

Ейййййййй боклук освен фирмите, които са на вашите близки и приятели, никой няма да съжалява за вас. Особено за твоята некадърност и на свтльо секретаря. Пълни малоумници сте. Даже сега те е яд, че не знаеш кой ти пише. Че по комунистически да ме хванете и да ми четете по комсомолски, морал. Боклуци от АОНСУ.

НИКОЙ НЯМА ДА СЪЖАЛЯВА НИТО ЗА ОРЕШАРСКИ,НИТО ЗА СТАНИШЕВ,НИТО ЗА ТЕБ ОВЧЕВ.НЯМА И ДА СЕ СЕТИМ ДАЖЕ. ХАЙДЕ , ВИЖТЕ ДРУГАРЧЕТО СТАНИШКО КАК ПЪРВИ НАПУСКА ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ , КАТО МИШКИТЕ И ВИЕ СЛЕД НЕГО!ДИМ ДА ВИ НЯМА - ПРЕЗ ДЕВЕТ ЗЕМИ , В ДЕСЕТА !!!! СБОГОМ ВИ КАЗВАМЕ С НАЙ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ!!!!!

Българите със свещ ще търсят Орешарски но няма да го намерят. Орешарски ще си отдъхне от истерията и безумието на" красивите и умни". Бойковистите глупаци са на ход. Бог да пази България и клетия български народ.

Тъпанар

Алекс

Ицко мамин, не обиждай колегата. С него си лежим в една стая, ревем си за светлото бъдеще (за пореден път не състояло се) и си пием редовно хаповете. И естествено чакаме след някоя и друга година пак да ни онодят другарите.

За съжаление си отива едно достойно правителство,което макар и само за една година поправи доста от бардаците на ГЕРБ.

Най-добре си отивай и ти с тях като ти е толкова мъчно ... няма да ни лиспваш

100км магистрала без нито един кенеф, мост, който се руши, затворени болници, 4 години не пипната пенсия и заплата, това ли са постиженията, пич?

Аз ще съжалявам за Орешарски...Ама много, много, ако не се намерят най-накрая в България държавници с топки за да вкарат в затвора тази кукла на конци и целият крадлив цирк около и зад него.

Ами изберете си държавници жени, те имат по-големи топки от мъжкарите, дето за нищо не стават. Винаги съм знаела, че светът ще бъде по-добро място за живеене, ако се управлява от жени. Справка - Ангела Меркел.

Другарю корабен механик или полицай Йовчев къв си Шефа ти Станишем станл евродепутат ти кво чиниш тук??? Айде с него у Брюксел там е арно. Стой си там и не се връщай. Всеки предател се заобикаля с предатели. Станишев предаде България и назначи предателя Йовчев за министър... така е... за това му казат черевн боклук предател до предател

Spirit

Станишев оставал евродепутат, по всяка вероятност ще го номинират и за еврокомисар; Този пък "плаче" за Орешарски като на умряло; Онзи ден Бойко публично насмете Портних за критиките му към правителството и които критики бяха абсолютно основателни. Значи очевидно правителството си заминава до няколко дни. Но за съжаление май настина се очертава някаква нова схема, този път коалиция БСП- ГЕРБ, както вече усилено се говори. Съставянето на програмен кабинет БСП- ГЕРБ е опит за спасение на БСП и сигурна ГИБЕЛ за ГЕРБ.Справка - СДС-тата с тирета от началото на 90-те години.Също и коалицията ГЕРБ- ДПС. Единствената алтернатива за ГЕРБ е позиция за предсрочни избори до последно и после коалиция с Реформаторския блок. Но за съжаление на някои хора в Бойковата партия не им се стои повече в опозиция и нямат търпение да се върнат на всяка цена във властта. Това ще е поредното тържество на задкулисието в България.

Пишеш пълни глупости и никой няма да се върже. Някакви факти с които да подкрепиш лудите си теории?

Spirit

Фактите са съдбата на Луджев, Петър Дертлиев и Петър Корнажев след колаборацията им с БСП 91 година. Ако знаеш въобще кои са тези.

Йовчев, ако Ти се мислиш за всички, това е невероятна голяма грешка. Явно много ще ти липсва поста - министър и затова страдаш предварително толкова силно, че искаш да ни убедиш в нещо несъстоятелно. Моля, недей, че може да се разплачем всички, които досега искахме махането на този /според мен/ провалил се кабинет - послушко на ДПС.

Вземи си го в къщи,за да не съжеляваш за него.

мишок,какво е направил олигарха?посочи,че не разбрах.

От първия ден съжалявам за него, много посредствено човече излезе.

Коментари - Йовчев: Всички ще съжаляваме за Орешарски | Днес.dir.bg

Йовчев: Всички ще съжаляваме за Орешарски

Всички ще съжаляваме за Орешарски, ще оценим след време това, което е направил и което още е можел да направи - така оцени вътрешният министър премиера.

Обратно в новината

Коментари - Йовчев: Всички ще съжаляваме за Орешарски | Днес.dir.bg

Коментари

Прав е Йовчев. Не знам какво племе сме, но дори и от грешките си не се поучаваме. Всичко можещо и кадърно го оплюхме. Сега вече ще ни управлява само гнилоч. Умен и способен вече няма да рискува да се опитва да оправи страната ни, за да бъде после охрачван от олигофрени.

Всички бандити ще съжаляват за орешарски.

да бъде награден с орден "ЛЕНИН"!!!

а бе овчев,каде го погребахте та да одиме и ние весело да плачеме,а ти се стегаи за панделата оти биеше мирните демонстранти...адееее на веселото плаченееее....

Другарю Овчев, разбира се, че ще съжалявате. Най-много ще съжаляват такива като теб. Ние обикновените хора нямаме такова намерение.

направо ще ревем хехехеееее и за такива кретени като тебе

Така е. Орешарски постигна зашеметяващи успехи. Ето например - освободи ни от страха. Освен това... Хм... Абе освободи ни от страха. Малко ли е ?

ТОВА Е БАНДИТ КОЙТО В МОМЕНТА ЗАМИТА СЛЕДИТЕ ОТ ГРАБЕЖА КОЙТО ИЗВЪРШИ КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА !!!! Спомняте ли си как КТБ се превърна в собственик на Булгартабак, БТК, Виваком, ИПК Родина, Дунарит МУЛТИПЛЕКСИ ..... МИЛИАРДИТЕ които КТБ трябваше да преведе на държавата СЛЕДВАШЕ да постъпят в Сребърния пенсионен фонд който странно защо бе отделен от управлявания от БНБ фискален резерв и вкаран в превърналата се в АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО Българска банка за развитие !!! Към банковата структура на ББР в която бе сребърния пенсионен фонд бе ЗАЛЕПЕН и Фонда за гарантиране на влоговете !! ТОВА БЕ НАЧАЛОТО НА СХЕМАТА СЪГЛАСНО КОЯТО ПАРИТЕ СЪБРАНИ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯ ЗА ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРИ ФАЛИТ НА НА ИЗТОЧЕНИ ОТ АКЦИОНЕРИТЕ ИМ ЧАСТНИ БАНКИ !! Получава се нещо странно !!!!!!!!!!! КТБ с едната ръка е ДАЛА (ако изобщо е давала) на Сребърния фонд над 2-ва млрд. лв. , а с другата след умишления фалит си ги е взела за ОЗДРАВЯВАНЕ НА БАНКАТА !!!!! ЗАПОЧНА ГРАБЕЖА НА ПЕНСИОНИТЕ ФОНДОВЕ !!!! ЩЕ НАБЛЮДАВЕ ВНИМАТЕЛНО И ЩЕ СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ БАНКОВИ ИНСТИТУЦИИ !! НУЖНА Е НЕЗАБАВНА РЕВИЗИЯ НЕ НА КОЯ ДА Е БАНКА , А ТОЧНО НА УПРАВЛЯВАНАТА ОТ ОРЕШАРСКИ БЪЛГАРСКА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ И СРЕБЪЛТИЯ ФОНД ЗА КОЙТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЯ ДА СЕ ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ НЯМА ПОСТЪПИЛИ ОТ КОРПОРАТИВНА БАНКА ПАРИ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА !!!!! Защо след като КТБ е в неплатежоспособност не продава активите си или пък не предложи опция на ВЛОЖИТЕЛИТЕ ДА СТАНАТ акционери не само на банката, но и на цялата държава -БТК, Булгартабак , Мултиплекси...... !! СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТЕЗИ ПАЛЯЧОВЦИ ПЕЕВСКИ И ВАСИЛЕВ !! ИСКАМЕ РЕВИЗИЯ НА ББР !!!!!!!!!!!!!!!!

+++++++!!!!!

Какво ли му е душичката(толкоз чиста и неопетнена!)на др. Овчев?! Няма вече да го виждаме как мъдро реди словото си, а и хрисимо. Та как няма селяните и бабичките от провинцията да не го харесват! Нашето момче! Определено ще им липсва! А как се вживяваше само във великата си роля, сякаш отредена от Съдбата...И как успешно защитаваше народните избраници от любовта на народа ни!Ние помним, то бе неотдавна!И как няма да хвали Олигарски. Ще го хвали, разбира се, докато слънце зайде! Толкова много поразии, друг Кабинет не е сторил, за това кратко време. Та др. Овчев, ще бъде добре да го включат в предизборния щаб на БСП, защото той има опит в "организацията" по купуването на гласове, нали? А пък и началниците на полицейските управления-Областни и Районни, са все от него назначени. До пълна изборна победа, др. Овчев!!

съжалявате за него понеже каквото му поръчвахте го изпълняваше, сиреч използвахте го като изтривалка, и сега цялото му обкръжение в един момент ще се отдръпне, ни лук яли ни лук мирисали, типичен болшевишки номер:)

Ние вече съжаляваме! Че въобще се е родил.

Този Овчо Овчев - с IQ = 0.1 милиционер се изцепи, че: - Одрислярски крадял до сега с "отвързани ръце", но и в бъдеще време ще може да краде с "завързани ръце".

го Ореха още от времето когато беше финансов мин., сега към първото ще прибавя още едно съжаление:)

Аз няма да съжалявам! Не мога да си представя нормален човек, който да се подложи на цялото това унижение - да му назначават министри, които не познава, да го правят на маймуна, да се съобразява с желанията и капризите на съпруги, нейните приятелки и личната й гинеколожка, да върви против собствените си убеждения /предполагам, че дълбоко в себе си той е демократ/, да се крие от хората и да влиза и излиза през задния вход! ЗАЩО? ДАНО СИ СТРУВА ЦЕНАТА!

С нещо го държат мнооого здраво и ДПС и БСП!Голям компромат,ще да е

Като чета и като слушам изказвания по телевизията и се питам - защо в този преход от 25 години държавата стана обрулена, а народа все едно не е той - инициативния, всеотдайния български народ. Върнете се в историята - как се е строил прохода на Републиката, как са се строили язовири и т.н. и т.н ОТ добре развитата страна не остана нищо. Но едва ли правителството на Орешарски има вина!

Бойко е виновен за всичко!

Не е Бойко виновен а БАБИЧКИТЕ които гласуват за него.

Пич, да нямаш предвид всички вие, сегашните министри, дето помежду си сте любовници, шуреи и баджанаци?

отдавна съжалявам!

Всички В БСП и ДПС ще съжаляваме за Орешарски, ще оценим след време това, което е направил и което още е можел да направи.

???????? осцавка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам за всички, но аз рИва като магаре. И за другарят Орехов и за другарят СерГей. Кой ще ни води сега към обещаното светло бъдеще идея си нямам. А и другарят Яначко си тръгна онзи ден...

и аз като г-на Другаринова,ще ми е мъчничко но пък се радвам за тези които го очакват Орешарски в Централният затвор,те много ще му се радват та чак гърбицата на носа ще му изправят,козметика ама безкръвна и безоперативна за народните предатели!!!

Аааа от кога Йовчев ще говори вместо хората, айде стига с тези номерца на дребно. АЗ няма да съжалявам за Орешарски!!!

г-н Орешарски най-вероятно е умен човек. За съжаление обаче се оказа капитан на кораб без глас. То Станишката ли не даваше команди в ляво, Доганката ли за на дясно. Та колкото и умен да е един капитан, трябва да му се даде опция да си кара кораба сам, а не да слуша сульо и пульо.

О, направи той, направи... Но не за нас, а за когото трябва.

Твърде умерен е 'овчев ... ние вече горко съжаляваме Олига..., пардон, Орешарски и уви тепърва ще разбираме, на час по лъжичка, какво е направил и ще ни побеляват косите, докато си даваме сметка какво още е можел да направи.

Айде всички от правителството на Орешарски, съжалявайте колкото си искате , но си ОБИРАЙТЕ КРУШИТЕ.Колкото ро-рано ,толкова по-добре ! И никога не се връщайте повече в Народното събрание !! /това зависи от нас -всички гласоподаватели......../

абе нещастник кой ще съжалява за тия дето разсипаха държавата за 1 година и хората час по-скоро искат да се махне това правителство, къде живееш ти , изобщо гледаш ли каквво става наоколо ???

Ще съжалява Йовчев и останалите некадърници, които не стават за нищо. А най-много ще съжалява самият Орешарски, защото е компрометиран и глупав хамелеон, с когото никой няма да иска да се вижда за да не се изложи.

Този както и останалите наемници-кукли е доказано дебелокож и нагъл - такива само пандиза може да ги поочеловечи!

глупакът Йовчев допълни, че според него премиерът не бил с вързани ръце !!!... , макар че можел да действа в определени рамки !?!?

Тези за какво се събират спешно? Нещо се паникьосват и ще решават да минат в нелегалност......мерзавци!!!

ЕЗУИТ!

ВСИЧКИ СЪЖАЛЯВАМЕ ОТКАКТО Е НА ТОЯ ПОСТ!!!!!!!

Тоя доказа че охранява много добре парламента Мисля че ще пази и бостана в Любимец добре

Е как може да оценяваш някой за това "което още е можел да направи"? Пак международното положение криво май...

Съжалявайте си !!!!

Който доиде на власт различен от БСП и ДПС, ако не потърси отговронст от БСП, ДПС и от цялото правителство срам и позор. Трябва лустрация и даже РЕВАНШИЗЪМ за турци и червени предатели! Съсипахте България и я подарихте на циганите! Костовистите са приятели с Доган не знам дали са подходящи, Боко го хвана шубе от ДПС НЯМА МЪЖЕ В БЪЛГАРИЯ ... кой ще ги смачка тез кърлежи от БСП и ДПС не знам

Ейййййййй боклук освен фирмите, които са на вашите близки и приятели, никой няма да съжалява за вас. Особено за твоята некадърност и на свтльо секретаря. Пълни малоумници сте. Даже сега те е яд, че не знаеш кой ти пише. Че по комунистически да ме хванете и да ми четете по комсомолски, морал. Боклуци от АОНСУ.

НИКОЙ НЯМА ДА СЪЖАЛЯВА НИТО ЗА ОРЕШАРСКИ,НИТО ЗА СТАНИШЕВ,НИТО ЗА ТЕБ ОВЧЕВ.НЯМА И ДА СЕ СЕТИМ ДАЖЕ. ХАЙДЕ , ВИЖТЕ ДРУГАРЧЕТО СТАНИШКО КАК ПЪРВИ НАПУСКА ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ , КАТО МИШКИТЕ И ВИЕ СЛЕД НЕГО!ДИМ ДА ВИ НЯМА - ПРЕЗ ДЕВЕТ ЗЕМИ , В ДЕСЕТА !!!! СБОГОМ ВИ КАЗВАМЕ С НАЙ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ!!!!!

Българите със свещ ще търсят Орешарски но няма да го намерят. Орешарски ще си отдъхне от истерията и безумието на" красивите и умни". Бойковистите глупаци са на ход. Бог да пази България и клетия български народ.

Тъпанар

Алекс

Ицко мамин, не обиждай колегата. С него си лежим в една стая, ревем си за светлото бъдеще (за пореден път не състояло се) и си пием редовно хаповете. И естествено чакаме след някоя и друга година пак да ни онодят другарите.

За съжаление си отива едно достойно правителство,което макар и само за една година поправи доста от бардаците на ГЕРБ.

Най-добре си отивай и ти с тях като ти е толкова мъчно ... няма да ни лиспваш

100км магистрала без нито един кенеф, мост, който се руши, затворени болници, 4 години не пипната пенсия и заплата, това ли са постиженията, пич?

Аз ще съжалявам за Орешарски...Ама много, много, ако не се намерят най-накрая в България държавници с топки за да вкарат в затвора тази кукла на конци и целият крадлив цирк около и зад него.

Ами изберете си държавници жени, те имат по-големи топки от мъжкарите, дето за нищо не стават. Винаги съм знаела, че светът ще бъде по-добро място за живеене, ако се управлява от жени. Справка - Ангела Меркел.

Другарю корабен механик или полицай Йовчев къв си Шефа ти Станишем станл евродепутат ти кво чиниш тук??? Айде с него у Брюксел там е арно. Стой си там и не се връщай. Всеки предател се заобикаля с предатели. Станишев предаде България и назначи предателя Йовчев за министър... така е... за това му казат черевн боклук предател до предател

Spirit

Станишев оставал евродепутат, по всяка вероятност ще го номинират и за еврокомисар; Този пък "плаче" за Орешарски като на умряло; Онзи ден Бойко публично насмете Портних за критиките му към правителството и които критики бяха абсолютно основателни. Значи очевидно правителството си заминава до няколко дни. Но за съжаление май настина се очертава някаква нова схема, този път коалиция БСП- ГЕРБ, както вече усилено се говори. Съставянето на програмен кабинет БСП- ГЕРБ е опит за спасение на БСП и сигурна ГИБЕЛ за ГЕРБ.Справка - СДС-тата с тирета от началото на 90-те години.Също и коалицията ГЕРБ- ДПС. Единствената алтернатива за ГЕРБ е позиция за предсрочни избори до последно и после коалиция с Реформаторския блок. Но за съжаление на някои хора в Бойковата партия не им се стои повече в опозиция и нямат търпение да се върнат на всяка цена във властта. Това ще е поредното тържество на задкулисието в България.

Пишеш пълни глупости и никой няма да се върже. Някакви факти с които да подкрепиш лудите си теории?

Spirit

Фактите са съдбата на Луджев, Петър Дертлиев и Петър Корнажев след колаборацията им с БСП 91 година. Ако знаеш въобще кои са тези.

Йовчев, ако Ти се мислиш за всички, това е невероятна голяма грешка. Явно много ще ти липсва поста - министър и затова страдаш предварително толкова силно, че искаш да ни убедиш в нещо несъстоятелно. Моля, недей, че може да се разплачем всички, които досега искахме махането на този /според мен/ провалил се кабинет - послушко на ДПС.

Вземи си го в къщи,за да не съжеляваш за него.

мишок,какво е направил олигарха?посочи,че не разбрах.

От първия ден съжалявам за него, много посредствено човече излезе.