Коментари - Орешарски: Съкращенията на чиновници няма да са твърдо 10% | Днес.dir.bg

Орешарски: Съкращенията на чиновници няма да са твърдо 10%

Премиерът коментира, че съкращенията в администрацията ще са различни за всяко звено, а не твърдо 10 на сто и процесът няма да е автоматичен. Той каза, че би му се искало да има коледни добавки за пенсионерите.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: Съкращенията на чиновници няма да са твърдо 10% | Днес.dir.bg

Коментари

Само да ви напомня, че администрацията трябва да се съкращава, защото нейната издръжка идва от бюджета, той се пълни от реалния сектор, а в България бизнес в момента няма. Така че, тия които са си мислели, че ще отворят 250 хил. "държавни работни места" изобщо не са наясно с материята и са електорални единици. Администрацията в криза трябва да намалява - няма как.

Ех, Оглушарски, Оглушарски, що ли ти трябваше "на баир лозе"! Я, се погледни не се минаха и 2 месеца и "побеля"! Трябва да знаеш, че от "стеса" няма нищо по вредно! Я, се погрижи за здравето си и се "измъквай" докато не си се съсипал съвсем. Парите здраве не купуват, а и славата, която натрупваш е предимно отрицателна.

Българската администрация е най- многобройната в сравнение с другите европейски страни. Малка държава и най- бедна в ЕС с най- голям брой администрация и партиите с най- големи субсидии. Български политик и морал. Абсурд. Ако се прави с цел намаление на броя държавните служители- добре, но ако се прави заради някакви други врътки, то тогава правителството си забива още един пирон в ковчега.

едали има друга държава където да има толкова много наредби и наредбички, с цел терор над народа!

Този нехрани майко говори за образование. Той горкия няма такова

Сега ще съкращават. И после да открият отново същата длъжност ама с наши хора. И хич не ми се вярва в края на мандата на това правителство администрацията е по малко. А какво стана с новите работни места?

Д-рю Олигархски, не считате ли че след като сте обещали на избирателите си да откривате нови работни места, а не да съкращавате такива, то трябва да си спазвате обещанията! Или може би вашите обещания не значат нищо след като приключат изборите?? Или бързо забравяте какво сте обещали??? Или пък сте лъгали за изборите??? А може би сте имали превид първо да съкратите примерно половин милион, та после да назначите 250хил. от тях....

Администрацията и народното събрание ВЪН лежанки , търтеи

Абе ти изобщо знаеш ли на коя планета си

бсп чрез дпс ще направи още много Българи безработни и то пред зимата

стига съкращения и уволнения о ставете хората да работят-

Орешарски: Съкращенията на чиновници няма да са твърдо 10% Къде са Орешарски обещанията за разкриване на 250000 работни места? Не само че няма да може да разкриете , но като начало ще бъдете принудени да съкратите около 15000 раборни места. Най- болезнено ще го усетят тези, които имаха глупостта да ви повярват и да гласуват за вас.

"Калинките" по министерствата да си ходят!

Какво ли трябва да има човек в черепната си кутия, за да вярва на подобни обещания. Вероятно чип, разработван за нуждите на "Правец"8 . За сведение в най добрите години на българската икономика, в Кремиковци работеха 25000 души. За да се осигурят 250000 работни места, трябва да се построят 10 завода като Кремиковци, или да се направт 2500 ТКЗС-та с по 100 работника. Това няма как да стане в близките 100 години, тъжното е само че успяхме да ги разрушим само за десетина години с помоща на алчни родоотстъпници и тълпи индопитеки.

Дам, предполагам, че другарите за забравили да упоменат, че обещаното важи с деноминация, т.е. 250 000:1000!

отговора е един. Електронно правителство. Не ми се иска хората да ги уволняват зимата когато са големите сметки

Електронното правителство не е панацея! Нали зад компютрите също стоят хора! И защо си мислиш, че ако в София имат компютри, то в Долно Камарци трябва да имат и там? Видя ли с една цифровизация какво стана?

Ясно е, че зад добрите намерения да се съкрати щата на държавната администрация прозира разчистване на "калинки" и на практика ще се открият нови длъжности и нови щатни бройки за "доверени калинки". Тази попара вече сме я сърбали. Просто гледат сега да го обявят публично за да не се изненадат хората получили честитки след нова година и да се избегнат нови протести. Хитро. От друга страна, тотално се отдалечаваме от химерата за 250 000 нови работни места, целим да се намали администрацията но в същото време парим ново министерство, с цял нов щат и делим друго министерство на две отделни институции... Някак си не им се получава, едно говорят друго вършат.

Нали щяха да откриват нови работни места...сетих се.... Ще уволняваме за да има нови работни места за НАШИТЕ момчета и момичета.... Честито българи! Още ли им вярвате...?

По принцип-няма лошо,но на комунисти кой вярва?Искат да намаляват администрация,а създават ново,абсолютно излишно министерство...Някак си..нещо..не пасва..

ТЪПАНАР !

250 000 хил.раб.места трябва да са в частният сектор, а не 250 000 държавни ХРАНТУТНИЦИ дето си бъркат в носа зад бюрата по цял ден...

И пак не пасват нещата...Скоро дори и най-големите глупаци ще разберат предизборните кьорфишеци...Правителството няма как да обещава работни места в ЧАСТНИЯ сектор...

Поздрави на ВСИЧКИ ГРОБАР-СКИ КАЛИНКИ работещи в държавната администрация с песентта ... е сега Ви се е мамата ... Най накрая и вие ще разберете как работим и живеем ние заетите в частните фирми!!!! БЕГОМ към Бюрата По Труда!!!!!!!!!!

Абе Дъки, ти да не смяташ че "калинките" са само на Герб... Осем години съм работил в държавната администрация и всичкото това преди да дойдат Герб на власт и мога да те убеда, че разни стари пръчове дето не вършеха никаква работа имаше във всички отдели. Взимаха си млади и кадърни хора които им вършеха работата срещу малко повече от минимална заплата (като мен) но стане ли дума за ДМС-та и бонуси се бутаха най-отпред на опашката. За това всички млади да бягат от там, който е кадърен ще си намери работа в частния сектор плюс това с по-добро заплащане. Ако се чудите защо администрацията не върви на никъде, щото старите чичковци и лелки са останали да си вършат работата и всичко кадърно и младо е избягало като от чума.

СЪГЛАСЕН НА 100% !!!!

Ако съкрати 10% от търтеите, които хрантутим - аз другият път ще гласувам за него, както никога до сега.

УШ ЩЯХТЕ ДА ОТКРИВАТЕ РАБОТНИ МЕСТА...ГОСПОДА ЗА ТОВА БГ НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОНАСЯ...ЛЪЖЦИ МРЪСНИ

МНОГО ПРАВИЛНО!!!

ТАВА НЯМА ДА Е СЪКРАЩЕНИЯ, А ЩЕ БЪДЕ ПАРТИЙНА ЧИСТКА. ИМА ОПРЕДЕЛЕН ПРОЦЕНТ В АДМИНИСТРАЦИЯТА АЗ МУ КАЗВАМ ОБОРОТЕН, КОЙТО СЕ СМЕНЯ СЪС СМЯНАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. НО ТОВА НЕ Е ВАЖНО, ТОЗИ ПРОЦЕНТ НЯМА ДА СТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВАТА. ОРЕШКО ЗАПОЧНИ ДА ПРАВИШ НЕЩО СМИСЛЕНО ЗА РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА, ИДВА ЗИМА, СТУДЕНА И ГЛАДНА, СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ ТЯ ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Закривай държавата ,тя и без това я няма.

Малко са 10% . И 40% да съкратите няма да се усети. Нямаме нужда от бюджетни търтеи, които да ги носим на гърба си.

НАЙ-ГОЛЯМА ИКОНОМИА ЩИ ИМА АКО В ПАРЛАМЕНТА ОСТАНАТ 50 ЧОВЕКА ...!!

Съкращенията в раздутата и неефективна българска администрация трябва да бъде не 10, а 50%! Голяма част от държавните агенции са създадени не да вършат нещо полезно, а да са хранилка за верни партийни другари!

постепенно процентите ще достигнат 0% - от 10% , сега по-нисък процент и накрая 0%....ХА-ХА-ХА....ПОРЕДНАТА ДЕМАГОГИЯ!!!!! ОСТАВКА!

споко, заговори ли се за съкращения , значи ще има увеличение на щата , винаги така става в крайна сметка. Просто начин да изгонят неудобните.

Само да попитам нали щяхте да разкривате 250 000 работни места?Нали щяхте да увеличите приходите от митниците?Нали след Пеевски всяко назначение щеше да е прозрачно?

Ей мръсни-лъжливи комунисти побъркахте този народ-нямате ли срам-то какъв срам от хора без родина?

Нема да са 10%, а 9.99%. Като преди 89г. на избори 99.9% избирателна активност и всички гласували за Партията майка. Бленува пак да е така безпартийният премиер.

Две от обещанията на Олигарски: 1. 250,000 нови работни места 2. Прозрачни назначения на чисти непартийни експерти Дотук: ТУРБО-ЛЪЖИ на 100% Олигарски, крий се, краят е наблизо!

ето ви 250000 работни места . варха на комунизма.

Очаквам следващото съобщение да бъде - погрешно сте разбрали. Ще има увеличение, а не съкращение. Не копютри, а компоти. И не износ, а бракувани.

Не износ,а внос!

Да не мислите, че сме повярвали. И Герб като дойдоха на власт се изсилиха, че ще съкращават, но то беше докато разчистят неизгодните кадри. И вие така правите, конкурсите са фалшиви и само от партията ви се назначават хора.

Разцепете София, върнете работата в останалите градове и ще сте на власт колкото искате. Стиска ли ви?

Пак голямата лъжа на комуниститне. 250000 хл работни места по 50 лв коледни добавки а скега му се щело да има .... какво му се щело? да се почеши по з...каТЪПАНАРИ не могат да управляват. Сега пък няма да е 10% съкращение еми то е ясно тамч където са избрани Кметове и назначени Обл; управители ще е 0% а другитеда.... ясно да влезе починалия!

Да започнат са наркомани и пе-дофили първо, а после и другите. В БСП е пълно с такива.

Въпросът е да останат кадърните, а не подмазвачите и донодниците...че тогава няма кой да бачка

По принцип надали има кадърни въобще на тази работа. А и да има точно те ще изхвърчат първи, тъй че все едно няма.

деер

Не 10%, а 30% трябва!!!

По-скоро МИНИМУМ 50%, съдейки по това колко е раздут щата и как си вършат работата.

Направо 80% !

На някои места преди време са сключвали договори с хора без конкурс или конкурса е бил за 5 души, а са взимали 10 души за да може някой директор да си включи роднините. Така че ако махат, трябва да махат от тях. Тези които са без конкурс или са включени без да са търсели хора, сигурно ще са им достатъчно. Като се върнат на всички които са започнали работа в някоя държавна фирма преди няколко години веднага ще намерят такива.

бсп чрез дпс ще направи още много Българи безработни и то пред зимата

Между другото тази вечер бяха отцепили района около заведението "Под Липите" в Лозенец. Имаше правителствени лампички. Предполагам другаря Орешарски е празнувал нещо.

Да съкратят полицаите, да въвведат електронно правителстяво, да си подадат оставката и може да се оправим.

А кой ще ни управлява ?

на този смешник физиономята мъ говори достатучно...няма нужда да си отваря устата и да блещи...как ги избираме тези тупаци да ни луят и крадат...вупреки,че ми е мучно,се радвам,че емигрирах на запад. тук на свободна практика всеки ден изкарвам по една бг заплата. и не чакам обещаня намаленя на сметки за ток и за коледни добавки,надбавки и т.н... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Другари !! Коледните добавки за пенсионерите се отлагат за .......неопределено време.250000 нови работни места също няма да има,но за сметка на това ще има 250000 съкратени работни места!!! Увеличаването на пенсиите и заплатите също се отлага до - следващите избори!!! Не бойте се другари,социализЪма ще победи,въпреки глада и мизерията !!! Да живее БКП !!!! Ураааа,другари !!!

Орешарски е по-чевръст и от Жан Виденов

Спокойно моряци, корабът потъва, нормално и по график?-Станишев, Местан и Орешарски, правят всичко възможно да бъдат, свалени от власт и изпратени с камъни.

Коментари - Орешарски: Съкращенията на чиновници няма да са твърдо 10% | Днес.dir.bg

Орешарски: Съкращенията на чиновници няма да са твърдо 10%

Премиерът коментира, че съкращенията в администрацията ще са различни за всяко звено, а не твърдо 10 на сто и процесът няма да е автоматичен. Той каза, че би му се искало да има коледни добавки за пенсионерите.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: Съкращенията на чиновници няма да са твърдо 10% | Днес.dir.bg

Коментари

Само да ви напомня, че администрацията трябва да се съкращава, защото нейната издръжка идва от бюджета, той се пълни от реалния сектор, а в България бизнес в момента няма. Така че, тия които са си мислели, че ще отворят 250 хил. "държавни работни места" изобщо не са наясно с материята и са електорални единици. Администрацията в криза трябва да намалява - няма как.

Ех, Оглушарски, Оглушарски, що ли ти трябваше "на баир лозе"! Я, се погледни не се минаха и 2 месеца и "побеля"! Трябва да знаеш, че от "стеса" няма нищо по вредно! Я, се погрижи за здравето си и се "измъквай" докато не си се съсипал съвсем. Парите здраве не купуват, а и славата, която натрупваш е предимно отрицателна.

Българската администрация е най- многобройната в сравнение с другите европейски страни. Малка държава и най- бедна в ЕС с най- голям брой администрация и партиите с най- големи субсидии. Български политик и морал. Абсурд. Ако се прави с цел намаление на броя държавните служители- добре, но ако се прави заради някакви други врътки, то тогава правителството си забива още един пирон в ковчега.

едали има друга държава където да има толкова много наредби и наредбички, с цел терор над народа!

Този нехрани майко говори за образование. Той горкия няма такова

Сега ще съкращават. И после да открият отново същата длъжност ама с наши хора. И хич не ми се вярва в края на мандата на това правителство администрацията е по малко. А какво стана с новите работни места?

Д-рю Олигархски, не считате ли че след като сте обещали на избирателите си да откривате нови работни места, а не да съкращавате такива, то трябва да си спазвате обещанията! Или може би вашите обещания не значат нищо след като приключат изборите?? Или бързо забравяте какво сте обещали??? Или пък сте лъгали за изборите??? А може би сте имали превид първо да съкратите примерно половин милион, та после да назначите 250хил. от тях....

Администрацията и народното събрание ВЪН лежанки , търтеи

Абе ти изобщо знаеш ли на коя планета си

бсп чрез дпс ще направи още много Българи безработни и то пред зимата

стига съкращения и уволнения о ставете хората да работят-

Орешарски: Съкращенията на чиновници няма да са твърдо 10% Къде са Орешарски обещанията за разкриване на 250000 работни места? Не само че няма да може да разкриете , но като начало ще бъдете принудени да съкратите около 15000 раборни места. Най- болезнено ще го усетят тези, които имаха глупостта да ви повярват и да гласуват за вас.

"Калинките" по министерствата да си ходят!

Какво ли трябва да има човек в черепната си кутия, за да вярва на подобни обещания. Вероятно чип, разработван за нуждите на "Правец"8 . За сведение в най добрите години на българската икономика, в Кремиковци работеха 25000 души. За да се осигурят 250000 работни места, трябва да се построят 10 завода като Кремиковци, или да се направт 2500 ТКЗС-та с по 100 работника. Това няма как да стане в близките 100 години, тъжното е само че успяхме да ги разрушим само за десетина години с помоща на алчни родоотстъпници и тълпи индопитеки.

Дам, предполагам, че другарите за забравили да упоменат, че обещаното важи с деноминация, т.е. 250 000:1000!

отговора е един. Електронно правителство. Не ми се иска хората да ги уволняват зимата когато са големите сметки

Електронното правителство не е панацея! Нали зад компютрите също стоят хора! И защо си мислиш, че ако в София имат компютри, то в Долно Камарци трябва да имат и там? Видя ли с една цифровизация какво стана?

Ясно е, че зад добрите намерения да се съкрати щата на държавната администрация прозира разчистване на "калинки" и на практика ще се открият нови длъжности и нови щатни бройки за "доверени калинки". Тази попара вече сме я сърбали. Просто гледат сега да го обявят публично за да не се изненадат хората получили честитки след нова година и да се избегнат нови протести. Хитро. От друга страна, тотално се отдалечаваме от химерата за 250 000 нови работни места, целим да се намали администрацията но в същото време парим ново министерство, с цял нов щат и делим друго министерство на две отделни институции... Някак си не им се получава, едно говорят друго вършат.

Нали щяха да откриват нови работни места...сетих се.... Ще уволняваме за да има нови работни места за НАШИТЕ момчета и момичета.... Честито българи! Още ли им вярвате...?

По принцип-няма лошо,но на комунисти кой вярва?Искат да намаляват администрация,а създават ново,абсолютно излишно министерство...Някак си..нещо..не пасва..

ТЪПАНАР !

250 000 хил.раб.места трябва да са в частният сектор, а не 250 000 държавни ХРАНТУТНИЦИ дето си бъркат в носа зад бюрата по цял ден...

И пак не пасват нещата...Скоро дори и най-големите глупаци ще разберат предизборните кьорфишеци...Правителството няма как да обещава работни места в ЧАСТНИЯ сектор...

Поздрави на ВСИЧКИ ГРОБАР-СКИ КАЛИНКИ работещи в държавната администрация с песентта ... е сега Ви се е мамата ... Най накрая и вие ще разберете как работим и живеем ние заетите в частните фирми!!!! БЕГОМ към Бюрата По Труда!!!!!!!!!!

Абе Дъки, ти да не смяташ че "калинките" са само на Герб... Осем години съм работил в държавната администрация и всичкото това преди да дойдат Герб на власт и мога да те убеда, че разни стари пръчове дето не вършеха никаква работа имаше във всички отдели. Взимаха си млади и кадърни хора които им вършеха работата срещу малко повече от минимална заплата (като мен) но стане ли дума за ДМС-та и бонуси се бутаха най-отпред на опашката. За това всички млади да бягат от там, който е кадърен ще си намери работа в частния сектор плюс това с по-добро заплащане. Ако се чудите защо администрацията не върви на никъде, щото старите чичковци и лелки са останали да си вършат работата и всичко кадърно и младо е избягало като от чума.

СЪГЛАСЕН НА 100% !!!!

Ако съкрати 10% от търтеите, които хрантутим - аз другият път ще гласувам за него, както никога до сега.

УШ ЩЯХТЕ ДА ОТКРИВАТЕ РАБОТНИ МЕСТА...ГОСПОДА ЗА ТОВА БГ НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОНАСЯ...ЛЪЖЦИ МРЪСНИ

МНОГО ПРАВИЛНО!!!

ТАВА НЯМА ДА Е СЪКРАЩЕНИЯ, А ЩЕ БЪДЕ ПАРТИЙНА ЧИСТКА. ИМА ОПРЕДЕЛЕН ПРОЦЕНТ В АДМИНИСТРАЦИЯТА АЗ МУ КАЗВАМ ОБОРОТЕН, КОЙТО СЕ СМЕНЯ СЪС СМЯНАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. НО ТОВА НЕ Е ВАЖНО, ТОЗИ ПРОЦЕНТ НЯМА ДА СТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВАТА. ОРЕШКО ЗАПОЧНИ ДА ПРАВИШ НЕЩО СМИСЛЕНО ЗА РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА, ИДВА ЗИМА, СТУДЕНА И ГЛАДНА, СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ ТЯ ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Закривай държавата ,тя и без това я няма.

Малко са 10% . И 40% да съкратите няма да се усети. Нямаме нужда от бюджетни търтеи, които да ги носим на гърба си.

НАЙ-ГОЛЯМА ИКОНОМИА ЩИ ИМА АКО В ПАРЛАМЕНТА ОСТАНАТ 50 ЧОВЕКА ...!!

Съкращенията в раздутата и неефективна българска администрация трябва да бъде не 10, а 50%! Голяма част от държавните агенции са създадени не да вършат нещо полезно, а да са хранилка за верни партийни другари!

постепенно процентите ще достигнат 0% - от 10% , сега по-нисък процент и накрая 0%....ХА-ХА-ХА....ПОРЕДНАТА ДЕМАГОГИЯ!!!!! ОСТАВКА!

споко, заговори ли се за съкращения , значи ще има увеличение на щата , винаги така става в крайна сметка. Просто начин да изгонят неудобните.

Само да попитам нали щяхте да разкривате 250 000 работни места?Нали щяхте да увеличите приходите от митниците?Нали след Пеевски всяко назначение щеше да е прозрачно?

Ей мръсни-лъжливи комунисти побъркахте този народ-нямате ли срам-то какъв срам от хора без родина?

Нема да са 10%, а 9.99%. Като преди 89г. на избори 99.9% избирателна активност и всички гласували за Партията майка. Бленува пак да е така безпартийният премиер.

Две от обещанията на Олигарски: 1. 250,000 нови работни места 2. Прозрачни назначения на чисти непартийни експерти Дотук: ТУРБО-ЛЪЖИ на 100% Олигарски, крий се, краят е наблизо!

ето ви 250000 работни места . варха на комунизма.

Очаквам следващото съобщение да бъде - погрешно сте разбрали. Ще има увеличение, а не съкращение. Не копютри, а компоти. И не износ, а бракувани.

Не износ,а внос!

Да не мислите, че сме повярвали. И Герб като дойдоха на власт се изсилиха, че ще съкращават, но то беше докато разчистят неизгодните кадри. И вие така правите, конкурсите са фалшиви и само от партията ви се назначават хора.

Разцепете София, върнете работата в останалите градове и ще сте на власт колкото искате. Стиска ли ви?

Пак голямата лъжа на комуниститне. 250000 хл работни места по 50 лв коледни добавки а скега му се щело да има .... какво му се щело? да се почеши по з...каТЪПАНАРИ не могат да управляват. Сега пък няма да е 10% съкращение еми то е ясно тамч където са избрани Кметове и назначени Обл; управители ще е 0% а другитеда.... ясно да влезе починалия!

Да започнат са наркомани и пе-дофили първо, а после и другите. В БСП е пълно с такива.

Въпросът е да останат кадърните, а не подмазвачите и донодниците...че тогава няма кой да бачка

По принцип надали има кадърни въобще на тази работа. А и да има точно те ще изхвърчат първи, тъй че все едно няма.

деер

Не 10%, а 30% трябва!!!

По-скоро МИНИМУМ 50%, съдейки по това колко е раздут щата и как си вършат работата.

Направо 80% !

На някои места преди време са сключвали договори с хора без конкурс или конкурса е бил за 5 души, а са взимали 10 души за да може някой директор да си включи роднините. Така че ако махат, трябва да махат от тях. Тези които са без конкурс или са включени без да са търсели хора, сигурно ще са им достатъчно. Като се върнат на всички които са започнали работа в някоя държавна фирма преди няколко години веднага ще намерят такива.

бсп чрез дпс ще направи още много Българи безработни и то пред зимата

Между другото тази вечер бяха отцепили района около заведението "Под Липите" в Лозенец. Имаше правителствени лампички. Предполагам другаря Орешарски е празнувал нещо.

Да съкратят полицаите, да въвведат електронно правителстяво, да си подадат оставката и може да се оправим.

А кой ще ни управлява ?

на този смешник физиономята мъ говори достатучно...няма нужда да си отваря устата и да блещи...как ги избираме тези тупаци да ни луят и крадат...вупреки,че ми е мучно,се радвам,че емигрирах на запад. тук на свободна практика всеки ден изкарвам по една бг заплата. и не чакам обещаня намаленя на сметки за ток и за коледни добавки,надбавки и т.н... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Другари !! Коледните добавки за пенсионерите се отлагат за .......неопределено време.250000 нови работни места също няма да има,но за сметка на това ще има 250000 съкратени работни места!!! Увеличаването на пенсиите и заплатите също се отлага до - следващите избори!!! Не бойте се другари,социализЪма ще победи,въпреки глада и мизерията !!! Да живее БКП !!!! Ураааа,другари !!!

Орешарски е по-чевръст и от Жан Виденов

Спокойно моряци, корабът потъва, нормално и по график?-Станишев, Местан и Орешарски, правят всичко възможно да бъдат, свалени от власт и изпратени с камъни.