Коментари - ГЕРБ пак се регистрира първа за изборите, очаква победа | Днес.dir.bg

ГЕРБ пак се регистрира първа за изборите, очаква победа

Започва регистрацията на партии и коалиции за предсрочните парламентарни избори на 26 март. Както винаги, ГЕРБ бяха първи, уверени, че ще спечелят.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ пак се регистрира първа за изборите, очаква победа | Днес.dir.bg

Коментари

На всички тези номинации на политическите партии се гласува явно за да могат политиците да правят мизерии на членовете си. А в същото време бягат от мажулитарния вот. Караянчева е номинирана и избрана по същия начин. Госпожо Караянчева това ви е в устава нали? Така си избирате и местните лидери и кандидати за общински съветници.Защо не направите и гласуването в секциите по време на избори явно за да може мизерията на политиците към хората да е тотална. А защо ли и лидерите на политическите сили по общини са вечни както и вашите госпожо Караянчева. Точно тези лидери се държат като феодали по места, като не зачитат нито законите на държавата нито нещо човешко е останало в тях. Вашите феодали по места смъкват рейтинга на ГЕРБ и вече сте си лика прилика с ДПС и БСП. Точно защото не чувате коментарите на обикновените хора и защото стоите зад изнасилвачите и посмъртно избраните си местни лидери ще губите избори.

Смешни са вече, но не знам дали останаха хора, настроени за смях. Жалко, но вече няма хора в страната ни, на които им пука.

Ако могат да се видят отстрани колко са долни и жалки нямаше да се покажат никога повече. Ей смешници поне има за какво да се смеем.

Всички тук се надпреварват да плюят и критикуват, но никой не казва кой е по-достоен, по-подходящ и по- можещ да управлява цял мандат?! Кой "нов герой" се е появил?! Имаме нужда от него, но не го разпознаваме в друга партия, освен в Герб.

ХАХА МАФИЯТА ВИКА ДРЪЖТЕ МАФИЯТА!!! ПОМИЯР, ХОДИ ПРОДАВАЙ ХАПЧЕТАТА СИ ЗА БОЛНИ И ДОЛНИ ДРУГАДЕ.

морското лаино се появи да агитира за банкянска тиква

Абсолютно си прав ,че ГЕРБ е една националнобезотговорна партия сбор от бивши партйци от БКП, техните деца и внуци.C ГЕРБ България е обречена на грабеж,нищета и мизерия.

Щом Деса поетеса е тръгнала да регистрира ГЕРБ за изборите на 26.03 заедно с мазният Главчев и една др.личност , ,,победата" на Бочко е в кърпа вързана.

партията регистрирала се като първа за избори е обречена! Не постига пълен успех на избори, принудена е да се коалира с "разнокалибрени" други партийки, проваля се... и никога не изкарва пълен мандат.

Искам да попитам. ГЕРБ като спечелят изборите,ще правят ли така като Орбан? Щото гледам днес Путин е в Будапеща и то не просто така, а договарят конкретни неща. Унгарската икономика е в разцвет и съответно унгарския стандарт е на светлинни години от българския! Та да попитам, де. ГЕРБ пак така ли ще продължат да плюят срещу Русия или все пак имат грам мозък да видят какво правят другите. Щото,мен хора дето гледат само да се докарат пред Брюксел,а не мислят за гражданите си не ми трябват да ме управляват!

ГЕРБ тоз път все пак ще влезат в парламента - най-големите олигофрени по инерция пак ще гласуват за тях. Но има една-единствена сила, която държи свинската им глава над водата - имиджът на победители, който те вече загубиха и оттук нататък са обречени. Оттук нататък ги очакват все повече подигравки, което за тях е смъртоносно.

Извинете, тези с каскетите на снимката от Политбюро на БКП ли са?

Да.

едно време се казваше имената на глупците висят по стените

Едно време се казваше Тези дето крадат са 12 и снимките им ги има навсякъде и всички ги знаят. Сега... не е така

като основно предизборно обещание господата изтъкват факта че пак няма да изкарат целия си мандат

Е,след като се регистрираха първи,че и на празника си няма как да не са първи!!! Съдбъ. ХО ХО ХО

младежите и ги гответе за нова опашка след 4 месеца. Толкова ще изкарате след тези избори и отново ще се регистрирате.

Каквото ще да правят и да се надяват, но ние ( народът ) не искаме НИКОГА ПОВЕЧЕ гербаджиите на власт! Да се връщат на старите работни места, за които пак не стават в РАБФАБ, физкултурници, пожарникари, директорки и т.н.

За всички честни българи е ясно, че ГЕРБ е единствената националноотговорна политическа партия в България! Без ГЕРБ България е обречена на тотална разруха и гибелно турско-комунистическо робство!

За всички честни българи е ясно, че ГЕРП са БОКЛУЦИ

Висях,висях кат сопол да пазя ред,а дори едно парче пица не донесоха!

Силно се надявам да не се стига да мислете за управленска коалиция. Представям си и платформата ви увеличение на пенсиите с 3 % (средно по 5 лева на човек), увеличение на мин работна заплата на 460 лева (което след изборите, след натиск от бизнеса ще кажете, че за момента макроикономическата, вселенската и космическата ситуация не го позволяват), стабилна бизнес среда (нови държавни кредити за милиарди и евентуално откраднат бизнес на някой едър бизнесмен). Защо ли не ви вярвам и на една дума.

Тия, направо нямат срам, наглеци!!!

ии за кво ви е победа та да може след 2 години пак да подадете оставки и да предизвикате криза и предсрочни избори на боко лъжливото (овчарче) пожарникарче лъжливата пасмина нагаждачи

след три месеца колега - хаха

...хора от герб нямат ли някакви умения да вършат нещо,вместо да висят по вратите на ЦИК??? Вероятно носещите папките са им обяснили, как ще вземат властта, ще се нагълтат набързо и ...беж на нови избори...нещастници,комунисти-отрепки!

На хоризонта все още не се е появил някой, който да бъде по-подходящ от Борисов, за съжаление. От Столетницата ли предлагате някой?! Или от "Патриотите", които са силни само на думи? В момента наистина има напредък в държавата, с малки изключения, няма безработица, дори обратното-липсва работна ръка, увеличават се постъпленията от данъци/което е важно/, свива се сивата икономика/бавно, но все пак/, инфраструктура...е, малко ли е?

Борисов е як като дънер. Но дънер на плиткокоренно дърво. Борисов олицетворява грозната мутра на случилото се в България през последните 26 години. Собствени ценности Борисов няма, затова пък много обича да го тупат по рамото във Вашингтон, Брюксел или Берлин. Той е от онези хора, които нехаят за ценности като образованието, а вместо тях държат на правото на по-силния , се казва в обширна статия във Франкфуртер Алгемайне Зонтагсцайтунг.

Няма безработица така ли? Или всички регистрирани безработни се изнасят за Западна Европа. На работните места са си хиляди пенсионери а новозавършилите студенти - се изтеглят на запад. Всичко това е дело на местните лидери на ГЕРБ които са си буквално феодали. Не се различават по никакъв начин от тези на ДПС и БСП. Общинските им лидери са от 2005 г. до днес там смени няма. Комунизма е пълен. Ако ГЕРБ не ги заменят тогава е нормално Борисов да изхвърли Цветанов и да остави някой който ще замени всички тези феодали.

Ще са първи пред Централния софийски.

...на тази снимка:))))))))))))))))))))))))) В ляво, с каскета е политкомисарят на мутрите ,а вдясно е мажоретката на дуловската духова музика.

Дори това е показателно. Разни младежи вместо да учат или работят, се редят на опашка денонощия. Последния път се хвалеха, че са примерно 12 денонощия. Напълно безмислено занимание с 0 крайна полза! Вместо да изкарват БВП или учат за бъдещ такъв.

Тези винаги са .първи., ама аз си харесвам "първака"!?

Ето я вредата от демокрацията и комунизма

Вижда се вредата от комунизма там където е минала "освободителната"червена армия А комунистите защо изпращат децата да учат в демократични страни?

А вие защо биете негрите?

Да пази господ..

Коалиция? Две мутри, два простака... Леле, майката си трака!

Добре, че се родихме в това време и ...живяхме в соц.."нищета"!! Останалите живи -гледаме сеири!!!

Тези защо не са в Белене?

Вдигайте веднага и несимволично заплатите! Сега и веднага. Повече никой няма да чака. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси МЪСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ. НЕ ДАЛИ А КОГА. БОЙ СЕ ОТ ТЪРПЕЛИВИТЕ.

ЦИРКА Е ГОЛЯМ ОСТАВКА И ПОСЛЕ ТЪРЧИШ ЗА ИЗБОРИ ДА СИ ПРЪВ МАЛЕ МАЛЕ ОТКАЧЕНИ МНОГО В БЪЛГАРИЯ И ПАК ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ МАЛЕ МАЛЕ

Струва ли си безсънието и мръзненето на младите герберски главанаци, като после се тегли чок за номер на бюлетината, а после гласуването на народа, показва че Герб за трети - хахахахаххаа

а за чий подаде оставка боко тъпоко?

Ей така- от пустото его и нарцисизъм! Да види кой ще тича след него и ще го моли да се върне! Е, никой не се е завтичал, ама пустото его му шепне, че следващия път може и да има някой!

Защото, като Изпълнителна власт не можа да се примири да "изпълнява" каквото каже КУРнелия!?

СИКаджията се е наточил за още един мандат на всяка цена. Не допускайте това хора! Аман от простаци и крадци! Единственото спасение е хората от ГЕРБ е да изринат тая крадлива глутница - Бойко Борисов и компания. Не им ли стигат два непълни мандата, за да им светне, че народа ги презира? Няма по-тъпи парчета от някогашните виц-герои - МИЛИЦИОНЕРИТЕ!

Вижте как комунистическото потекло на Главчев напира от вътре.С какъв шармантен ЛЕНИНСКИ КАСКЕТ Е.Каква визия може да има такъв човек и прогресивно мислене с осанка от времето на Плеханов?Това не е ген на българщината,кой знае какво племе е минало през Балканите.

Така е, внучето е още малко, ама и то вече точи зъбки за крадените милиарди, дядото трябва да побърза!

Румънското общество е живо, то е първото нещо, което в Румъния стана европейско. Румънците са готови за всяка властова неправда и политическа машинация да излязат с десетки хиляди на площадите. Румънците ценят свободата си. Румънците държат на демокрацията си. Румънците са граждани. Разбира се, че не ги идеализирам, но на фона на заспалото наше общество, те изглеждат като идеал. Те са всичкото това, което ние не сме. Те са общество, а ние рая покорна. Няма такова общество като българското унило, скапано, влачещо се по корем, послушно, безхаберно към своето настояще и към бъдещето на своите деца. То разсъждава постарому и все повече: Да би мирно седяло, не би чудо видяло; Преклонена главица сабя не я сече; Аз ли ще оправя света; Да правят каквото щат То има само един вълнуващ го въпрос дали като го бесят да си носи въжето Това наше послушание, това наше безразличие, тези наши апатии и аномалии, анемии и аномии имат много тежки последици и тепърва ще се връщат като бумеранзи и ще ни удрят по челата.

Една голяма разлика има между нас и румънците.Те не допуснаха руснаците да разделят нацията им,бих казал те не изпитват добри чувства към руснаците.А нашето общество е разделено именно от руснака и техните наместници у нас.Финансират една прослойка от обществото и то с наши общи пари,така че тази част от народа ни живее добре,забогатява,устройва децата си,и на тях не им е нужно,да се борят за справедливост и ред в обществото.

Както казва техния гуру /тиквето,демек/ Бихме първи център , и след това още няколко пъти, пак център!!!!!! С пожелания ....от сърце!!!!

Хунвейбините пак са мръзнали цяла нощ...

Румъния запази способностите и професионализма на бившите си разузнавателни и контраразузнавателни служби, но унищожи гнилия дух и гадния дъх на Секуритате, а ние направихме точно обратното унищожихме способностите и професионализма на бившите си разузнавателни и контраразузнавателни служби, а запазихме гнилия дух и гадния дъх на Държавна сигурност. И мрежата, с която ДС и нейните духовни деца и ракови метастази покрива държавата, управлението, икономиката, финансите, образованието, културата, спорта, ако щете, задушава обществото, натиква непрекъснато лицето му в калта и помията на така и неразкритите истини за заченатия в грях Преход, облива ни с мизерията на вредния си манталитет, тика напред свои противни персони и ни учи на морал, че даже и обучава прекрасните ни младежи на съвременна национална сигурност!

Коментарче - 10 лв., Коментарче - 10 лв., Коментарче - 10 лв., КЕФ.

Много добър призив,да не се подаваме на популизма!!! А това тяхното ако не е ,здраве му кажи!! Всеки път да са първи на регистрация,това издава комплексарство !!!!

Начина герпавите да не се докопат до властта отново е да не избираме патериците им рехорматорите и оня крадец марешки .

А защо пак се кандидатират? Нали се отказаха от властта и сега заради тях се троши народна пара...за извънредни избори. Нещастници пълни!!!

Искат да си довършат оградата - такава лапачка не се пропуска. Ще я точат още две години и Боко пак ще даде оставка.

Бързат да си санират магистралите против сняг и студ

Коментари - ГЕРБ пак се регистрира първа за изборите, очаква победа | Днес.dir.bg

ГЕРБ пак се регистрира първа за изборите, очаква победа

Започва регистрацията на партии и коалиции за предсрочните парламентарни избори на 26 март. Както винаги, ГЕРБ бяха първи, уверени, че ще спечелят.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ пак се регистрира първа за изборите, очаква победа | Днес.dir.bg

Коментари

На всички тези номинации на политическите партии се гласува явно за да могат политиците да правят мизерии на членовете си. А в същото време бягат от мажулитарния вот. Караянчева е номинирана и избрана по същия начин. Госпожо Караянчева това ви е в устава нали? Така си избирате и местните лидери и кандидати за общински съветници.Защо не направите и гласуването в секциите по време на избори явно за да може мизерията на политиците към хората да е тотална. А защо ли и лидерите на политическите сили по общини са вечни както и вашите госпожо Караянчева. Точно тези лидери се държат като феодали по места, като не зачитат нито законите на държавата нито нещо човешко е останало в тях. Вашите феодали по места смъкват рейтинга на ГЕРБ и вече сте си лика прилика с ДПС и БСП. Точно защото не чувате коментарите на обикновените хора и защото стоите зад изнасилвачите и посмъртно избраните си местни лидери ще губите избори.

Смешни са вече, но не знам дали останаха хора, настроени за смях. Жалко, но вече няма хора в страната ни, на които им пука.

Ако могат да се видят отстрани колко са долни и жалки нямаше да се покажат никога повече. Ей смешници поне има за какво да се смеем.

Всички тук се надпреварват да плюят и критикуват, но никой не казва кой е по-достоен, по-подходящ и по- можещ да управлява цял мандат?! Кой "нов герой" се е появил?! Имаме нужда от него, но не го разпознаваме в друга партия, освен в Герб.

ХАХА МАФИЯТА ВИКА ДРЪЖТЕ МАФИЯТА!!! ПОМИЯР, ХОДИ ПРОДАВАЙ ХАПЧЕТАТА СИ ЗА БОЛНИ И ДОЛНИ ДРУГАДЕ.

морското лаино се появи да агитира за банкянска тиква

Абсолютно си прав ,че ГЕРБ е една националнобезотговорна партия сбор от бивши партйци от БКП, техните деца и внуци.C ГЕРБ България е обречена на грабеж,нищета и мизерия.

Щом Деса поетеса е тръгнала да регистрира ГЕРБ за изборите на 26.03 заедно с мазният Главчев и една др.личност , ,,победата" на Бочко е в кърпа вързана.

партията регистрирала се като първа за избори е обречена! Не постига пълен успех на избори, принудена е да се коалира с "разнокалибрени" други партийки, проваля се... и никога не изкарва пълен мандат.

Искам да попитам. ГЕРБ като спечелят изборите,ще правят ли така като Орбан? Щото гледам днес Путин е в Будапеща и то не просто така, а договарят конкретни неща. Унгарската икономика е в разцвет и съответно унгарския стандарт е на светлинни години от българския! Та да попитам, де. ГЕРБ пак така ли ще продължат да плюят срещу Русия или все пак имат грам мозък да видят какво правят другите. Щото,мен хора дето гледат само да се докарат пред Брюксел,а не мислят за гражданите си не ми трябват да ме управляват!

ГЕРБ тоз път все пак ще влезат в парламента - най-големите олигофрени по инерция пак ще гласуват за тях. Но има една-единствена сила, която държи свинската им глава над водата - имиджът на победители, който те вече загубиха и оттук нататък са обречени. Оттук нататък ги очакват все повече подигравки, което за тях е смъртоносно.

Извинете, тези с каскетите на снимката от Политбюро на БКП ли са?

Да.

едно време се казваше имената на глупците висят по стените

Едно време се казваше Тези дето крадат са 12 и снимките им ги има навсякъде и всички ги знаят. Сега... не е така

като основно предизборно обещание господата изтъкват факта че пак няма да изкарат целия си мандат

Е,след като се регистрираха първи,че и на празника си няма как да не са първи!!! Съдбъ. ХО ХО ХО

младежите и ги гответе за нова опашка след 4 месеца. Толкова ще изкарате след тези избори и отново ще се регистрирате.

Каквото ще да правят и да се надяват, но ние ( народът ) не искаме НИКОГА ПОВЕЧЕ гербаджиите на власт! Да се връщат на старите работни места, за които пак не стават в РАБФАБ, физкултурници, пожарникари, директорки и т.н.

За всички честни българи е ясно, че ГЕРБ е единствената националноотговорна политическа партия в България! Без ГЕРБ България е обречена на тотална разруха и гибелно турско-комунистическо робство!

За всички честни българи е ясно, че ГЕРП са БОКЛУЦИ

Висях,висях кат сопол да пазя ред,а дори едно парче пица не донесоха!

Силно се надявам да не се стига да мислете за управленска коалиция. Представям си и платформата ви увеличение на пенсиите с 3 % (средно по 5 лева на човек), увеличение на мин работна заплата на 460 лева (което след изборите, след натиск от бизнеса ще кажете, че за момента макроикономическата, вселенската и космическата ситуация не го позволяват), стабилна бизнес среда (нови държавни кредити за милиарди и евентуално откраднат бизнес на някой едър бизнесмен). Защо ли не ви вярвам и на една дума.

Тия, направо нямат срам, наглеци!!!

ии за кво ви е победа та да може след 2 години пак да подадете оставки и да предизвикате криза и предсрочни избори на боко лъжливото (овчарче) пожарникарче лъжливата пасмина нагаждачи

след три месеца колега - хаха

...хора от герб нямат ли някакви умения да вършат нещо,вместо да висят по вратите на ЦИК??? Вероятно носещите папките са им обяснили, как ще вземат властта, ще се нагълтат набързо и ...беж на нови избори...нещастници,комунисти-отрепки!

На хоризонта все още не се е появил някой, който да бъде по-подходящ от Борисов, за съжаление. От Столетницата ли предлагате някой?! Или от "Патриотите", които са силни само на думи? В момента наистина има напредък в държавата, с малки изключения, няма безработица, дори обратното-липсва работна ръка, увеличават се постъпленията от данъци/което е важно/, свива се сивата икономика/бавно, но все пак/, инфраструктура...е, малко ли е?

Борисов е як като дънер. Но дънер на плиткокоренно дърво. Борисов олицетворява грозната мутра на случилото се в България през последните 26 години. Собствени ценности Борисов няма, затова пък много обича да го тупат по рамото във Вашингтон, Брюксел или Берлин. Той е от онези хора, които нехаят за ценности като образованието, а вместо тях държат на правото на по-силния , се казва в обширна статия във Франкфуртер Алгемайне Зонтагсцайтунг.

Няма безработица така ли? Или всички регистрирани безработни се изнасят за Западна Европа. На работните места са си хиляди пенсионери а новозавършилите студенти - се изтеглят на запад. Всичко това е дело на местните лидери на ГЕРБ които са си буквално феодали. Не се различават по никакъв начин от тези на ДПС и БСП. Общинските им лидери са от 2005 г. до днес там смени няма. Комунизма е пълен. Ако ГЕРБ не ги заменят тогава е нормално Борисов да изхвърли Цветанов и да остави някой който ще замени всички тези феодали.

Ще са първи пред Централния софийски.

...на тази снимка:))))))))))))))))))))))))) В ляво, с каскета е политкомисарят на мутрите ,а вдясно е мажоретката на дуловската духова музика.

Дори това е показателно. Разни младежи вместо да учат или работят, се редят на опашка денонощия. Последния път се хвалеха, че са примерно 12 денонощия. Напълно безмислено занимание с 0 крайна полза! Вместо да изкарват БВП или учат за бъдещ такъв.

Тези винаги са .първи., ама аз си харесвам "първака"!?

Ето я вредата от демокрацията и комунизма

Вижда се вредата от комунизма там където е минала "освободителната"червена армия А комунистите защо изпращат децата да учат в демократични страни?

А вие защо биете негрите?

Да пази господ..

Коалиция? Две мутри, два простака... Леле, майката си трака!

Добре, че се родихме в това време и ...живяхме в соц.."нищета"!! Останалите живи -гледаме сеири!!!

Тези защо не са в Белене?

Вдигайте веднага и несимволично заплатите! Сега и веднага. Повече никой няма да чака. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси МЪСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ. НЕ ДАЛИ А КОГА. БОЙ СЕ ОТ ТЪРПЕЛИВИТЕ.

ЦИРКА Е ГОЛЯМ ОСТАВКА И ПОСЛЕ ТЪРЧИШ ЗА ИЗБОРИ ДА СИ ПРЪВ МАЛЕ МАЛЕ ОТКАЧЕНИ МНОГО В БЪЛГАРИЯ И ПАК ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ МАЛЕ МАЛЕ

Струва ли си безсънието и мръзненето на младите герберски главанаци, като после се тегли чок за номер на бюлетината, а после гласуването на народа, показва че Герб за трети - хахахахаххаа

а за чий подаде оставка боко тъпоко?

Ей така- от пустото его и нарцисизъм! Да види кой ще тича след него и ще го моли да се върне! Е, никой не се е завтичал, ама пустото его му шепне, че следващия път може и да има някой!

Защото, като Изпълнителна власт не можа да се примири да "изпълнява" каквото каже КУРнелия!?

СИКаджията се е наточил за още един мандат на всяка цена. Не допускайте това хора! Аман от простаци и крадци! Единственото спасение е хората от ГЕРБ е да изринат тая крадлива глутница - Бойко Борисов и компания. Не им ли стигат два непълни мандата, за да им светне, че народа ги презира? Няма по-тъпи парчета от някогашните виц-герои - МИЛИЦИОНЕРИТЕ!

Вижте как комунистическото потекло на Главчев напира от вътре.С какъв шармантен ЛЕНИНСКИ КАСКЕТ Е.Каква визия може да има такъв човек и прогресивно мислене с осанка от времето на Плеханов?Това не е ген на българщината,кой знае какво племе е минало през Балканите.

Така е, внучето е още малко, ама и то вече точи зъбки за крадените милиарди, дядото трябва да побърза!

Румънското общество е живо, то е първото нещо, което в Румъния стана европейско. Румънците са готови за всяка властова неправда и политическа машинация да излязат с десетки хиляди на площадите. Румънците ценят свободата си. Румънците държат на демокрацията си. Румънците са граждани. Разбира се, че не ги идеализирам, но на фона на заспалото наше общество, те изглеждат като идеал. Те са всичкото това, което ние не сме. Те са общество, а ние рая покорна. Няма такова общество като българското унило, скапано, влачещо се по корем, послушно, безхаберно към своето настояще и към бъдещето на своите деца. То разсъждава постарому и все повече: Да би мирно седяло, не би чудо видяло; Преклонена главица сабя не я сече; Аз ли ще оправя света; Да правят каквото щат То има само един вълнуващ го въпрос дали като го бесят да си носи въжето Това наше послушание, това наше безразличие, тези наши апатии и аномалии, анемии и аномии имат много тежки последици и тепърва ще се връщат като бумеранзи и ще ни удрят по челата.

Една голяма разлика има между нас и румънците.Те не допуснаха руснаците да разделят нацията им,бих казал те не изпитват добри чувства към руснаците.А нашето общество е разделено именно от руснака и техните наместници у нас.Финансират една прослойка от обществото и то с наши общи пари,така че тази част от народа ни живее добре,забогатява,устройва децата си,и на тях не им е нужно,да се борят за справедливост и ред в обществото.

Както казва техния гуру /тиквето,демек/ Бихме първи център , и след това още няколко пъти, пак център!!!!!! С пожелания ....от сърце!!!!

Хунвейбините пак са мръзнали цяла нощ...

Румъния запази способностите и професионализма на бившите си разузнавателни и контраразузнавателни служби, но унищожи гнилия дух и гадния дъх на Секуритате, а ние направихме точно обратното унищожихме способностите и професионализма на бившите си разузнавателни и контраразузнавателни служби, а запазихме гнилия дух и гадния дъх на Държавна сигурност. И мрежата, с която ДС и нейните духовни деца и ракови метастази покрива държавата, управлението, икономиката, финансите, образованието, културата, спорта, ако щете, задушава обществото, натиква непрекъснато лицето му в калта и помията на така и неразкритите истини за заченатия в грях Преход, облива ни с мизерията на вредния си манталитет, тика напред свои противни персони и ни учи на морал, че даже и обучава прекрасните ни младежи на съвременна национална сигурност!

Коментарче - 10 лв., Коментарче - 10 лв., Коментарче - 10 лв., КЕФ.

Много добър призив,да не се подаваме на популизма!!! А това тяхното ако не е ,здраве му кажи!! Всеки път да са първи на регистрация,това издава комплексарство !!!!

Начина герпавите да не се докопат до властта отново е да не избираме патериците им рехорматорите и оня крадец марешки .

А защо пак се кандидатират? Нали се отказаха от властта и сега заради тях се троши народна пара...за извънредни избори. Нещастници пълни!!!

Искат да си довършат оградата - такава лапачка не се пропуска. Ще я точат още две години и Боко пак ще даде оставка.

Бързат да си санират магистралите против сняг и студ