Коментари - Руската армия ще разполага с танка Т-90М от 2018 г. | Днес.dir.bg

Руската армия ще разполага с танка Т-90М от 2018 г.

Доставките на танка Т-90М в руската армия могат да започнат от 2018 година, съобщиха от завода производител.

Обратно в новината

Коментари - Руската армия ще разполага с танка Т-90М от 2018 г. | Днес.dir.bg

Коментари

НЯМА да им потрябват! СКОРО ще настъпи такъв ТЕХНОГЕНЕН "МАДЪР ФАКЪР", че всичката военна техника ще се превърне във вторични суровини! Цялото оцеляло и оскотяло човечество ще се бори за оцеляване от ураганите, земетресенията и наводненията! Край на ИГРАТА!

ОТ ЖИГУЛА ! ЩЕ СИ КУПЯ ЕДИН ! А И Е ПОДХОДЯЩ ЗА НАШИТЕ ПЪТИЩА ( И БЕСНИ ШОФЬОРИ) :-))

Напълно нормално е, руснаците да закупува новия Т-90М. Все пак, предния модел Т-90А, се справи отлично в Сирия! Там където горяха като погребални клади краварските Абрамси и швабските Леопарди, Т-90 оцеляваше и унищожаваше Джихади Джотата от ИДИЛ!За разлика от западните щайги Леопард и Абрамс, Т-90 има три слоя защита. Първия е електрооптичната система за подавяне Штора, която се оказа изключително ефективна срещу модерните краварски противотанкови комплекси ТОУ. В туба, дори има видео как една противотанкова ракета ТОУ изстреляна по руски Т-90, губи управлението и полита право нагоре. А за противотанковите гранатомети като РПГ-7, AT-4, M72 LAW, Т-90 има динамична защита-реактивна броня-Контакт-5, която унищожава кумулативните снаряди. И не на последно място е, отличната руска композитна броня. Затова и там където Абрамсите и Леопардите ги гърмяха като консерви, Т-90 оцеляваше. Това е и причината, целия свят да се ориентира да купува основно руско оръжие. Както направи Ирак, като купи руски Т-90 за един милиард долара! Това са фактите, господа!

Ние нямаме новото Т 90, но си имаме КТБ !

Блядовете пак ЩЕ, само че не 2018та, а 2028ма, хаха ушанки смотани

или лудите говеда! Които освен да гледат безпомощно, как им горят консервите като факли в Близкия Изток, друго не могат да направят:) Мухахахахахахахаххаха

Ааа, тая машина дими с бел дим, па аз си рекох, че всичките им са като "Кузнецов" и кадят само черно :) :)

симо

Я гледай ти!!!!Захвърлили ИРМА и пак ПУТИН за ........танка хванали.....продажници тъпи.Поне силзички малко пролейте за бедстваща америчка....

Кузя ли пушляви покрай танка?

Отлична новина! Браво!!!

Рамбо с лък сваляше самолети а танковете може е с прашка да ги дупчи.

Какво сега? Тези модернизираните няма да се самовзривяват по учебните полигони, така ли? Да му мислят тези които са вътре в тях! Не напразно самите руснаци им викат "Братская могила на троих" - Братски гроб за трима. Модернизацията им всъщност се състои в новата активна защита "Щора" и термовизионната камера прицел на фирмата THALES (да френска е и я монтират в Баларус). Автомата за пълнене (обтурация) си остана на старото положение - опасен. Същата модернизация се прави и на Т-72-Б3.

Дистанцията на която Т-90 води ефективен огън е 3 500м, а максималната е 5 000м. Съвременните управляеми ракети клас "въздух-земя" за унищожаване на танкове са с обсег не по-малко от 7 километра. Сами си помислете дали могат да оцелеят ако с тях няма поне мобилен ЗРК и не го съпровождат въздушни средства за потискане на противника. Сам, танка не става за нищо в съвременната война, та била тя и срещу "чаршафи". Една голяма мишена!

stan_posta@

Абсолютно сте прав. Танковата дивизия трябва да има ПВО защита. За това си има "Куб".

Пичове, нещо сте объркали. Въпросното возило отдавна е на въоръжение там. Не само там.

Хайде още един пощов на голия тумбак...

Американски разрушштел изстреля ракетите и разруши летището!Руските ам ,,партньори"бяха предупредени два часа преди атаката за да няма човешки жертви!Снимките от пораженията на ракетите ама истинските снимки ги има на мноооооооооооого сайтове в интернета! Останалото е рьскъ пропаганда за свръхглупави путинови почитатели! Раиш?!

ти за падналите томахавки ни кажи и хич не ни лъжи )))))

Ами те всички томахавки паднаха! Нито една не пропусна целта си! Паднаха там, където бяха изпратени! Дебиляга смотан...

Повтарям!Летището беше ударено и унищожено с ,,томахавките"!Работилници,Складове за муниции,складове за гориво,хангари....това всичко е унищожено!Тъпоъгълниците от путлерпропа ни показват снимки от пистите,а ,,забравят"да покажат снимки от инфраструктурата на летището!А тази глупава руска песен,че само 23 томахавки били достигнали целта е за дебили които не могат да мислят!

И да те допълна. Лично Асад изрева, че в резултат на тази атака са унишожени 20% (!!!) от сирийската авиация! Ако са били САМО 23 томахавки, как с тях се унищожават 20% от бойната авиация? И пак ще повторя - ТОВА Е ПО ПРИЗНАНИЕ НА САМИЯТ АСАД!!! А какво ли е било в действителност?...

...скапи,я варви да провериш дали не са напапили ...нещо маи е навремило ...ако да ...да знаеш че ще цафнат и тогава за всички предатели и америкнски и еврвопеиски лизачи на сатанистки ценности ще ви садим !...ще ви устроим Hароден Cад и каквото народа рече ще е !...не както до сега на Bоко "началниците " !!!

За да са от оцелелите, че иначе в тези 500 милиона на глобалистите, няма нито един руснак предвиден. Така работите може да се обърнат.

С бутилка чистол трудно се оцелява , та ако щеш и в танк да я пиеш...

Нас какво ни интересуват някакви руски танкове дето ги нямало още.Нас ни интересува КОЙ ОКРАДЕ МИЛИАРДИТЕ ОТ КТБ, ще има ли някога отговор?

Има много отговори. Например не ги кефи какво се случи с Ирак, Либия, и други държави, които имат ресурси и/или не са съгласни да са васали на САЩ

...кога идват у нас ?

Ленче как върви лечението. Май не е много успешно. Ама пък на вас двамата вие забавно в главата и.

до "Танковете на руснаците ще изгорят дълго преди да достигнат българската граница!Защо забравяте,че България е в NATO ?Най силният военен съюз на планетата!" Щели да тръгнат СЛЕД като изгорим заедно с НАТО !

Това ви и на вас мечтата да изгорите във руските танкове! Русия в сравнение с NATO и финансовият,инженерен и производствен ресурс на Европа и САЩ е джудже!И едва ли някой руснак ако знае,че пред него са не безащитни жени и деца от Украина ,а високоефективни противотанкови оръжия ще се навие да тръгне!

Кои са тези високо ефективни противотанкови оръжия, че от 5 години се води война и не сме ги виждали?

бе не само джудже ми колос на глинени крака даже...ама който не чете може само да чукне някой цент тук там от тролене

Не си виждал защото от руският гз дато си го зализал нищо не виждаш

Не знаеш къде са ползвани ПТРУ, не знаеш как да отговориш на пост, а за гз си се сетил. Да не си швестер?

Кофти хора са това руснаците , винаги са пияни , технически неграмотни , военно изостанали и винаги печелят войните !

Посочи една спечелена от руснаците война бе редник! Без съветски измашльотини обаче!

Да. Победиха Германия и Япония. Сега ги сравнете - победителите и победените.

Япония я победиха щатите, а Германия всички, които воюваха срещу нея

Двама програмисти. Единият казва на другия: Купих си един 3А3 на старо. Е как е? Върви ли ? Ами върви влачи се като 5 Мб файл към сървър в Пакистан

Явно талашителната армата няма да я бъде, затова сега ЩЕ пребоядисаме старите тенекии.

Загадъчна сърдечна недостатъчност коси бизнесмени, журналисти и дипломати: КГБ и титовата държавна сигурност отново работят?

...тези ли танкове ще посрещаме ?

Няма нужда от танкове. С хляб и сол и всенародно веселие ще ги посрещаме! Братушките! Отново и за кой ли път!

...сагласна,обаче танковете трябва да доидат за респект на HATO-вските педали!...все пак сме окупирана територiя !...

И с куршум в челото!

Танковете на руснаците ще изгорят дълго преди да достигнат българската граница!Защо забравяте,че България е в NATO ?Най силният военен съюз на планетата!

Да бе, най силният, ама само за Ирак и Либия!

Ирак беше въоръжен изцяло със съветско оръжие и беше поветен за няколко дена от 50 000 американци и съюзниците им!Прехвалените Т72 горяха като запалена кутийка с кибритени клечки,а милион войници със съветско снаряжение,тактика и съветници се разбягаха!А Сирия беше разбивана многократно от Израел и сега и сега израелците с лекота поразяват мишените си в Сирия въоръжени с руско оръжие,а американците с лекота разрушиха летището на Асад докато руският глупак полковник обясняваше,че земята била кръгла и затова не можели били да противодействат на ,,томахавките"

К'во летище на Асад са разрушили хамериканците бе, след като на всички публикувани снимки и видео се видя, че на пистата нищо й нямаше? "...От 59 томахавки, изстреляни срещу базата, 23 достигнаха целта, а 36, т.е. повече от половината бяха обезвредени от мощно радио-магнетично заглушаване ... Русия всъщност се възползва от 20-те минути време след предупреждението на американците и успя да укрие руските и сирийските военни експерти, а също и самолетите, изоставяйки няколко бракувани машини. Пистата не бе засегната, което даде възможност на Сирия още на следващия ден да поднови рейдовете си срещу контролираната от джихадистката терористична групировка Хаят тахрир ал-шам зона в Хан-Шейхун...", писа канадският Мондиализасион на 12 април т.г. в публикация под заглавието "Сирия-химическите оръжия: Томахавката, краят на една легенда", Syrie-armes chimiques: Le Tomahawk, la fin d'une légende" Mondialisation ca, 12 avril 2017).

Стига сте ги завирали тия момчета в тия танкове натясно - превърнахте ги в гейове.

Аха руската армия.....дайте нещо и за БЪЛГАРСКАТА.....леко бременна.

Българската Армия въпреки,че беше съсипана и ограбена от ДС комунономенклатурата е във най могъщият военен съюз на планетата!NATO!И никакъв руски алкохолик ,,освободител" няма да може доброволно да ни ,,присъедини"към кочината Русия

Един от признаците на психическо заболяване е това, че болният се смята за напълно здрав. Как да го убедиш в такъв случай да си взема лекарствата? Ако пък действително е здрав, пък се прави на луд, възникват други въпроси.

Защитавате и сте влюбан във луд!Който върши едно ,а се стреми да ни внуши,че убийствата и войните които води и разпалва и убийствата които върши са дело на ,,враговете"му САЩ и Европа!

600 коментара за подновеното джилезо на братушките, де да бяхте толко активни и срещу Кой(чо) :)

а мие кога ще имаме някаква нова военна техника,или пак 6-7а употреба хамерски кошници

АСАНЕ

Deutschland: Aproximatelly 50,000 killed or missing and 134,000 wounded (per German military medical data)[16] Estimate 760 tanks and assault guns destroyed[17] 681 aircraft (for 531 July)[18][h] USSR: 254,470 killed, missing or captured 608,833 wounded or sick[24][i] Total 863,000 men 6,064 tanks and assault guns destroyed or damaged[25][j] 1,626[22] 1,961 aircraft[21]

Безанологова техника, няма що.

Появи ли се тема за "могъществото" на Русия и почти винаги следва дежурното отплесване в стил "ама вие защо биете негрите". Колко била жалка България сега, колко била пропаднала и колко велика била под братското крило на СССР. Пишат го точно такива, които живуркаха добре тогава и които в болшинството си сега са вече новите "бизнесмени", потопили се в награбените блага, но мразещи Запада, който ги произвежда. Родоотстъпници, политически гювендии и руско-български мелези, така и ненаучили български език. Плюят и мразят, мразят и плюят, но все на Запад ги тегли и пусто никой не ще да се засели в необятната Русия, там където "така волно диша човекът".

Каква е твоята теза, анализаторе на чужди мнения?

Рано е още да им дойде осъзнаването, но махмурлукът наближава. Все пак консуматорството продължава да е цивилизационен доминант като фундамент на капитализма. Непревзетите ресурси са на свършване обаче, което е заплаха за съществуването на същата тази най-добра икономическа система.

Защо са и на Русия танкове ??? Танкът е нападателно оръжие !!! Кого ще нападат, нали Русия е миролюбива държава, която се управлява от най - миролюбивия миротворец !!! ??? С тези танкове руснаците по-добре ли ще живеят ??? С тези прекрасни, великолепни извънземни танкове колко деца ще се придвижват до училище ??? Загубена работа :(((

Ние като нямаме вече танкове, по-добре ли живеем? Когато имахме, бяхме 9 милиона, а сега с циганите, кучетата и котетата нямаме 6. Да има връзка между силата на една страна и духът на народа. Сигурността ражда деца в 21 век!

Свободата е по-важна от сигурността, другарю.

не задълбавате много. 9 милиона също бяхме с циганите. Демографският срив при българите е бил средата на 60-те години, така че до 9 милиона наваксваха циганите. Не случайно премахнаха отбелязването на народност и смениха имената на турците и циганите - за да излезе стъкмистиката. А причината българи да не бягат на Запад беше, че на границата стреляха, а не - че сме имали танкове.

и през ВСВ имаха повече и по-добри танкове от германците, но се оказаха неспособни да спечелят победата с тях. В битката при Прохоровка показват как соц. кратуните могат да съсипят техниката, с която теоретически не можеха да загубят битката.

И кой руски танк преди началото на войната е по добър от немските? Напада този , който смята че има превъзхоство!

Т-34, КВ-1, КВ-2

Т-34. Превъзходството може да е не само в техника. Един от руснаците, попаднал в плен писал в писмо до децата си, че дисциплината и изобщо добрата организация е единственото, в което германците наистина ги превъзхождат. Освен това Сталин също е мислел да нападне. Хитлер го е изпреварил, защото западните държави са го подкрепяли, а после са решили, че им е по-изгодно да подкрепят Сталин. Войните рядко се решават на бойното поле. Жалко за толкова много невинно избити хора за да си начешат егото единици.

Сталин е имал превъзходство. Но другия болен мозък го е изпреварил.

при Прохоровка не е чак толкова зле - 40 % унищожени, а при Дубно - над 90 %, при командващ Жуков, който и до днес се смята за голям военачалник.

Това времето и фактите за нищо ги нямата!

А руския народ кога ще разполага със светен автомобил, или компютър, или телевизор?

Когато разполага със свестен лаптоп, таблет и смартфон.

руснаците нямат технологии,нямат икономика,нямат спициалисти,но имат суровини.Само със суровите не могат да управляват света,могат само да се надуват.И този танк е от надуването на Путин.

Не ги мисли тях, бълхо - те винаги са напред.

... с краката!Спечелиха с американска помощ и с големи жертви ВСВ срещу Германия за да се окаже след 30 години,че всъщност са я загубили.Както и студената война,както и Чеченската война ,както и войните които водеха срещу Израел подкрепяйки арабите ,както и всяка война която са водили до сега

Чета тук едни прости изцепки. Танка просто не беше готов за употреба, когато Путин го показа на площада. Има си дълга процедура от тестове в т.ч. на полигони в среда близка до реалната и т.н. Има си изисквания, които трябва да се покрият, да се правят корекции и т.н. От създаването до вкарването в употреба има примерно 4 години. Е някъде в началото на този период Путин ви показа една машина (24 май по-точно), която даже танкистите не познават и някой там я дърпаше на площада при задействана спирачка. Нищо фатално. Танка явно вече е почти извървял своя път на създаване и това е. Просто на Путин му трябваше реклама и танка беше точно това - реклама главно за употреба вътрешна - все пак стандарта в Русия пада и противопоставянето със Запада му е фатална грешка на Путин. Втората св. война СССР спечели с решаваща помощ на САЩ. Примерно алуминия за двигатели - знаете ли това. Сталин губи заводите 1941ва и реално без американски алуминий нямаше да изкара повече от месеци. Камионите също - как мислите без камионите на САЩ теглят своите оръдия и се придвижват руснаците при това по-бързо от германците, които 44та дори нямат достатъчно камиони, а с коне и трактори е в пъти по-бавно и трудни. Джиповете също. А относно танкове и самолети - ами четете бе - руските тогава са по-добри ИЛ2, Як, МИг, Ла, признати за отлични, а някои за най-добри от американски летци даже -а бомбардировача на Поликарпов е най-добрия в света и се вдига на 12 км - единствен той в света като така остава 2 км над обхвата на изтребителите на противника и над зенитната артилерия. САЩ са продавали и танкови технологии и заводи за изкуствено гориво и всякакви заводи за оръжие и даже са си дали военнотранспортния самолет ма С-47 руснаците да си го произвеждат със свое име. ТАка САЩ помагат на СССР да излезе като суперсила от войната. Това , което днес правят Путин и САЩ ме учудва. Не знам защо не искат да се разберат пред вид това, което показват заедно през 1941ва-45та.

Да бяха турили една цев отпред на колата "Таврия" и готово! Пак ще се спази серията "Т" и ефективността.

Владо Крадлев влиза в култовото "Спермата"! Ще измисли , нещо, за такива, като теб, вгза !

Да го пускат по-скоро тоя танк че да се посмеем :)))

И сега ти се смея.

глупавите араби които купуваха руските боклуци платиха с живота си, а саудитците с американското оръжие стоят непоклатими

руската армия е пълна трагедия, простите афганци я победиха и направха за смях

И ТРАКТОРИТЕ БЕЛАРУС ЩЕ ГИ ПОДНОВЯТ ОТ 2018-ТА. ЗНАМ, ЗНАМ. ЗА ОРАН НЕ СТАВАТ. АМА ПО 2 ТРАКТОРА НА ТАНК ЩЕ ТРЯБВАТ. КАК ЗА КАКВО? ДА ГО ИЗТЕГЛЯТ ЩОМ СПРЕ КАТО АРМАТАТА НА КРАСНИЯ ПЛОЩАД...

КАЛИТКО пак доказа, че разбираш само от оране и пасища. ОВЧАРЧЕ беше и овчарче ще си останеш. За тебе това е най-доброто-дерзай.

ми какво чудно има . навремето прозведоха Т34 !!! И ОСВОБОДИХА СВЕТА ОТ КОНЦЛАГЕРИ И ФАШИЗМА . И ВЪОБЩЕ ЩЕЛИ ДА ИМА СЕГА ЕВРОПА ИЛИ КАКВА ЕВРОПА КОН НАЦИИ ЩЯХА ДА СА КАРТАТА (ГЕОГ-ТА) И КАКВО И ОТ КАВО СЕ ПРАВЕШЕ САПУН !!!

КОН НАЦИИ ЩЯХА ДА СА КАРТАТА (ГЕОГ-ТА) Болен мозък? Неграмотник? Не, Иван от Москва!

До 2018 г. НАТО ще внедри на въоръжение нов памперс и по този начин ще обезсмисли новия руски танк.

а някъде към 2064 година ще получат и първите Армати

Е, и?!

Решено е! С този танк ще се ходи до Брюксел. Армата-та е за по-лоши пътни условия. С нея само из щатите. Но да не бързаме. След ураганите ще има смершове и чак тогава ще се мисли за по-нататък.

Моля във форума по тази тема да пишат хора, които са били в казарма и са пипали и стреляли с автомат. Останалите да го ДУ..т и да си траят. Нямат място тук

Какво да ти кажа-показах на моя син как се сглобява и разглобява пистолет,но той го гледаше,ката голям камък.А за автомат няма смисъл да говорим.Наша е вината-изпуснахме младото поколение.В една Англия например--имат задължителен изпит по стрелба.Пък ний--само на думи.

Haron ти си широко скроен човек, моите уважения, понякога ходиш при комшииката да ти прави свирки, и понякога влизаш в ролята на любвеобвилен баща

я си траи бе кашик

Ми арматата какво стана с великата армата? май замина в коша, при ладите, волгите, йотите

Армата не е танк а бойна платформа.

Ееее те вече с тоя танк всичко си имат. Само танк си нямаха и сега вече ще се усетят и те хора. Но това е повод да пийнем по една водчица, а другари?

Ми да пийнем! Що па не? Па да пийнем и за здравето на нашите два танка нищо не нямаме акъл да си ги произведем. Нали са едни вагони с тръби на тях.

Жестока ирония-чак сърцето ме заболя от безсилие.Съдба-повече ,какво да кажа.

Коментари - Руската армия ще разполага с танка Т-90М от 2018 г. | Днес.dir.bg

Руската армия ще разполага с танка Т-90М от 2018 г.

Доставките на танка Т-90М в руската армия могат да започнат от 2018 година, съобщиха от завода производител.

Обратно в новината

Коментари - Руската армия ще разполага с танка Т-90М от 2018 г. | Днес.dir.bg

Коментари

НЯМА да им потрябват! СКОРО ще настъпи такъв ТЕХНОГЕНЕН "МАДЪР ФАКЪР", че всичката военна техника ще се превърне във вторични суровини! Цялото оцеляло и оскотяло човечество ще се бори за оцеляване от ураганите, земетресенията и наводненията! Край на ИГРАТА!

ОТ ЖИГУЛА ! ЩЕ СИ КУПЯ ЕДИН ! А И Е ПОДХОДЯЩ ЗА НАШИТЕ ПЪТИЩА ( И БЕСНИ ШОФЬОРИ) :-))

Напълно нормално е, руснаците да закупува новия Т-90М. Все пак, предния модел Т-90А, се справи отлично в Сирия! Там където горяха като погребални клади краварските Абрамси и швабските Леопарди, Т-90 оцеляваше и унищожаваше Джихади Джотата от ИДИЛ!За разлика от западните щайги Леопард и Абрамс, Т-90 има три слоя защита. Първия е електрооптичната система за подавяне Штора, която се оказа изключително ефективна срещу модерните краварски противотанкови комплекси ТОУ. В туба, дори има видео как една противотанкова ракета ТОУ изстреляна по руски Т-90, губи управлението и полита право нагоре. А за противотанковите гранатомети като РПГ-7, AT-4, M72 LAW, Т-90 има динамична защита-реактивна броня-Контакт-5, която унищожава кумулативните снаряди. И не на последно място е, отличната руска композитна броня. Затова и там където Абрамсите и Леопардите ги гърмяха като консерви, Т-90 оцеляваше. Това е и причината, целия свят да се ориентира да купува основно руско оръжие. Както направи Ирак, като купи руски Т-90 за един милиард долара! Това са фактите, господа!

Ние нямаме новото Т 90, но си имаме КТБ !

Блядовете пак ЩЕ, само че не 2018та, а 2028ма, хаха ушанки смотани

или лудите говеда! Които освен да гледат безпомощно, как им горят консервите като факли в Близкия Изток, друго не могат да направят:) Мухахахахахахахаххаха

Ааа, тая машина дими с бел дим, па аз си рекох, че всичките им са като "Кузнецов" и кадят само черно :) :)

симо

Я гледай ти!!!!Захвърлили ИРМА и пак ПУТИН за ........танка хванали.....продажници тъпи.Поне силзички малко пролейте за бедстваща америчка....

Кузя ли пушляви покрай танка?

Отлична новина! Браво!!!

Рамбо с лък сваляше самолети а танковете може е с прашка да ги дупчи.

Какво сега? Тези модернизираните няма да се самовзривяват по учебните полигони, така ли? Да му мислят тези които са вътре в тях! Не напразно самите руснаци им викат "Братская могила на троих" - Братски гроб за трима. Модернизацията им всъщност се състои в новата активна защита "Щора" и термовизионната камера прицел на фирмата THALES (да френска е и я монтират в Баларус). Автомата за пълнене (обтурация) си остана на старото положение - опасен. Същата модернизация се прави и на Т-72-Б3.

Дистанцията на която Т-90 води ефективен огън е 3 500м, а максималната е 5 000м. Съвременните управляеми ракети клас "въздух-земя" за унищожаване на танкове са с обсег не по-малко от 7 километра. Сами си помислете дали могат да оцелеят ако с тях няма поне мобилен ЗРК и не го съпровождат въздушни средства за потискане на противника. Сам, танка не става за нищо в съвременната война, та била тя и срещу "чаршафи". Една голяма мишена!

stan_posta@

Абсолютно сте прав. Танковата дивизия трябва да има ПВО защита. За това си има "Куб".

Пичове, нещо сте объркали. Въпросното возило отдавна е на въоръжение там. Не само там.

Хайде още един пощов на голия тумбак...

Американски разрушштел изстреля ракетите и разруши летището!Руските ам ,,партньори"бяха предупредени два часа преди атаката за да няма човешки жертви!Снимките от пораженията на ракетите ама истинските снимки ги има на мноооооооооооого сайтове в интернета! Останалото е рьскъ пропаганда за свръхглупави путинови почитатели! Раиш?!

ти за падналите томахавки ни кажи и хич не ни лъжи )))))

Ами те всички томахавки паднаха! Нито една не пропусна целта си! Паднаха там, където бяха изпратени! Дебиляга смотан...

Повтарям!Летището беше ударено и унищожено с ,,томахавките"!Работилници,Складове за муниции,складове за гориво,хангари....това всичко е унищожено!Тъпоъгълниците от путлерпропа ни показват снимки от пистите,а ,,забравят"да покажат снимки от инфраструктурата на летището!А тази глупава руска песен,че само 23 томахавки били достигнали целта е за дебили които не могат да мислят!

И да те допълна. Лично Асад изрева, че в резултат на тази атака са унишожени 20% (!!!) от сирийската авиация! Ако са били САМО 23 томахавки, как с тях се унищожават 20% от бойната авиация? И пак ще повторя - ТОВА Е ПО ПРИЗНАНИЕ НА САМИЯТ АСАД!!! А какво ли е било в действителност?...

...скапи,я варви да провериш дали не са напапили ...нещо маи е навремило ...ако да ...да знаеш че ще цафнат и тогава за всички предатели и америкнски и еврвопеиски лизачи на сатанистки ценности ще ви садим !...ще ви устроим Hароден Cад и каквото народа рече ще е !...не както до сега на Bоко "началниците " !!!

За да са от оцелелите, че иначе в тези 500 милиона на глобалистите, няма нито един руснак предвиден. Така работите може да се обърнат.

С бутилка чистол трудно се оцелява , та ако щеш и в танк да я пиеш...

Нас какво ни интересуват някакви руски танкове дето ги нямало още.Нас ни интересува КОЙ ОКРАДЕ МИЛИАРДИТЕ ОТ КТБ, ще има ли някога отговор?

Има много отговори. Например не ги кефи какво се случи с Ирак, Либия, и други държави, които имат ресурси и/или не са съгласни да са васали на САЩ

...кога идват у нас ?

Ленче как върви лечението. Май не е много успешно. Ама пък на вас двамата вие забавно в главата и.

до "Танковете на руснаците ще изгорят дълго преди да достигнат българската граница!Защо забравяте,че България е в NATO ?Най силният военен съюз на планетата!" Щели да тръгнат СЛЕД като изгорим заедно с НАТО !

Това ви и на вас мечтата да изгорите във руските танкове! Русия в сравнение с NATO и финансовият,инженерен и производствен ресурс на Европа и САЩ е джудже!И едва ли някой руснак ако знае,че пред него са не безащитни жени и деца от Украина ,а високоефективни противотанкови оръжия ще се навие да тръгне!

Кои са тези високо ефективни противотанкови оръжия, че от 5 години се води война и не сме ги виждали?

бе не само джудже ми колос на глинени крака даже...ама който не чете може само да чукне някой цент тук там от тролене

Не си виждал защото от руският гз дато си го зализал нищо не виждаш

Не знаеш къде са ползвани ПТРУ, не знаеш как да отговориш на пост, а за гз си се сетил. Да не си швестер?

Кофти хора са това руснаците , винаги са пияни , технически неграмотни , военно изостанали и винаги печелят войните !

Посочи една спечелена от руснаците война бе редник! Без съветски измашльотини обаче!

Да. Победиха Германия и Япония. Сега ги сравнете - победителите и победените.

Япония я победиха щатите, а Германия всички, които воюваха срещу нея

Двама програмисти. Единият казва на другия: Купих си един 3А3 на старо. Е как е? Върви ли ? Ами върви влачи се като 5 Мб файл към сървър в Пакистан

Явно талашителната армата няма да я бъде, затова сега ЩЕ пребоядисаме старите тенекии.

Загадъчна сърдечна недостатъчност коси бизнесмени, журналисти и дипломати: КГБ и титовата държавна сигурност отново работят?

...тези ли танкове ще посрещаме ?

Няма нужда от танкове. С хляб и сол и всенародно веселие ще ги посрещаме! Братушките! Отново и за кой ли път!

...сагласна,обаче танковете трябва да доидат за респект на HATO-вските педали!...все пак сме окупирана територiя !...

И с куршум в челото!

Танковете на руснаците ще изгорят дълго преди да достигнат българската граница!Защо забравяте,че България е в NATO ?Най силният военен съюз на планетата!

Да бе, най силният, ама само за Ирак и Либия!

Ирак беше въоръжен изцяло със съветско оръжие и беше поветен за няколко дена от 50 000 американци и съюзниците им!Прехвалените Т72 горяха като запалена кутийка с кибритени клечки,а милион войници със съветско снаряжение,тактика и съветници се разбягаха!А Сирия беше разбивана многократно от Израел и сега и сега израелците с лекота поразяват мишените си в Сирия въоръжени с руско оръжие,а американците с лекота разрушиха летището на Асад докато руският глупак полковник обясняваше,че земята била кръгла и затова не можели били да противодействат на ,,томахавките"

К'во летище на Асад са разрушили хамериканците бе, след като на всички публикувани снимки и видео се видя, че на пистата нищо й нямаше? "...От 59 томахавки, изстреляни срещу базата, 23 достигнаха целта, а 36, т.е. повече от половината бяха обезвредени от мощно радио-магнетично заглушаване ... Русия всъщност се възползва от 20-те минути време след предупреждението на американците и успя да укрие руските и сирийските военни експерти, а също и самолетите, изоставяйки няколко бракувани машини. Пистата не бе засегната, което даде възможност на Сирия още на следващия ден да поднови рейдовете си срещу контролираната от джихадистката терористична групировка Хаят тахрир ал-шам зона в Хан-Шейхун...", писа канадският Мондиализасион на 12 април т.г. в публикация под заглавието "Сирия-химическите оръжия: Томахавката, краят на една легенда", Syrie-armes chimiques: Le Tomahawk, la fin d'une légende" Mondialisation ca, 12 avril 2017).

Стига сте ги завирали тия момчета в тия танкове натясно - превърнахте ги в гейове.

Аха руската армия.....дайте нещо и за БЪЛГАРСКАТА.....леко бременна.

Българската Армия въпреки,че беше съсипана и ограбена от ДС комунономенклатурата е във най могъщият военен съюз на планетата!NATO!И никакъв руски алкохолик ,,освободител" няма да може доброволно да ни ,,присъедини"към кочината Русия

Един от признаците на психическо заболяване е това, че болният се смята за напълно здрав. Как да го убедиш в такъв случай да си взема лекарствата? Ако пък действително е здрав, пък се прави на луд, възникват други въпроси.

Защитавате и сте влюбан във луд!Който върши едно ,а се стреми да ни внуши,че убийствата и войните които води и разпалва и убийствата които върши са дело на ,,враговете"му САЩ и Европа!

600 коментара за подновеното джилезо на братушките, де да бяхте толко активни и срещу Кой(чо) :)

а мие кога ще имаме някаква нова военна техника,или пак 6-7а употреба хамерски кошници

АСАНЕ

Deutschland: Aproximatelly 50,000 killed or missing and 134,000 wounded (per German military medical data)[16] Estimate 760 tanks and assault guns destroyed[17] 681 aircraft (for 531 July)[18][h] USSR: 254,470 killed, missing or captured 608,833 wounded or sick[24][i] Total 863,000 men 6,064 tanks and assault guns destroyed or damaged[25][j] 1,626[22] 1,961 aircraft[21]

Безанологова техника, няма що.

Появи ли се тема за "могъществото" на Русия и почти винаги следва дежурното отплесване в стил "ама вие защо биете негрите". Колко била жалка България сега, колко била пропаднала и колко велика била под братското крило на СССР. Пишат го точно такива, които живуркаха добре тогава и които в болшинството си сега са вече новите "бизнесмени", потопили се в награбените блага, но мразещи Запада, който ги произвежда. Родоотстъпници, политически гювендии и руско-български мелези, така и ненаучили български език. Плюят и мразят, мразят и плюят, но все на Запад ги тегли и пусто никой не ще да се засели в необятната Русия, там където "така волно диша човекът".

Каква е твоята теза, анализаторе на чужди мнения?

Рано е още да им дойде осъзнаването, но махмурлукът наближава. Все пак консуматорството продължава да е цивилизационен доминант като фундамент на капитализма. Непревзетите ресурси са на свършване обаче, което е заплаха за съществуването на същата тази най-добра икономическа система.

Защо са и на Русия танкове ??? Танкът е нападателно оръжие !!! Кого ще нападат, нали Русия е миролюбива държава, която се управлява от най - миролюбивия миротворец !!! ??? С тези танкове руснаците по-добре ли ще живеят ??? С тези прекрасни, великолепни извънземни танкове колко деца ще се придвижват до училище ??? Загубена работа :(((

Ние като нямаме вече танкове, по-добре ли живеем? Когато имахме, бяхме 9 милиона, а сега с циганите, кучетата и котетата нямаме 6. Да има връзка между силата на една страна и духът на народа. Сигурността ражда деца в 21 век!

Свободата е по-важна от сигурността, другарю.

не задълбавате много. 9 милиона също бяхме с циганите. Демографският срив при българите е бил средата на 60-те години, така че до 9 милиона наваксваха циганите. Не случайно премахнаха отбелязването на народност и смениха имената на турците и циганите - за да излезе стъкмистиката. А причината българи да не бягат на Запад беше, че на границата стреляха, а не - че сме имали танкове.

и през ВСВ имаха повече и по-добри танкове от германците, но се оказаха неспособни да спечелят победата с тях. В битката при Прохоровка показват как соц. кратуните могат да съсипят техниката, с която теоретически не можеха да загубят битката.

И кой руски танк преди началото на войната е по добър от немските? Напада този , който смята че има превъзхоство!

Т-34, КВ-1, КВ-2

Т-34. Превъзходството може да е не само в техника. Един от руснаците, попаднал в плен писал в писмо до децата си, че дисциплината и изобщо добрата организация е единственото, в което германците наистина ги превъзхождат. Освен това Сталин също е мислел да нападне. Хитлер го е изпреварил, защото западните държави са го подкрепяли, а после са решили, че им е по-изгодно да подкрепят Сталин. Войните рядко се решават на бойното поле. Жалко за толкова много невинно избити хора за да си начешат егото единици.

Сталин е имал превъзходство. Но другия болен мозък го е изпреварил.

при Прохоровка не е чак толкова зле - 40 % унищожени, а при Дубно - над 90 %, при командващ Жуков, който и до днес се смята за голям военачалник.

Това времето и фактите за нищо ги нямата!

А руския народ кога ще разполага със светен автомобил, или компютър, или телевизор?

Когато разполага със свестен лаптоп, таблет и смартфон.

руснаците нямат технологии,нямат икономика,нямат спициалисти,но имат суровини.Само със суровите не могат да управляват света,могат само да се надуват.И този танк е от надуването на Путин.

Не ги мисли тях, бълхо - те винаги са напред.

... с краката!Спечелиха с американска помощ и с големи жертви ВСВ срещу Германия за да се окаже след 30 години,че всъщност са я загубили.Както и студената война,както и Чеченската война ,както и войните които водеха срещу Израел подкрепяйки арабите ,както и всяка война която са водили до сега

Чета тук едни прости изцепки. Танка просто не беше готов за употреба, когато Путин го показа на площада. Има си дълга процедура от тестове в т.ч. на полигони в среда близка до реалната и т.н. Има си изисквания, които трябва да се покрият, да се правят корекции и т.н. От създаването до вкарването в употреба има примерно 4 години. Е някъде в началото на този период Путин ви показа една машина (24 май по-точно), която даже танкистите не познават и някой там я дърпаше на площада при задействана спирачка. Нищо фатално. Танка явно вече е почти извървял своя път на създаване и това е. Просто на Путин му трябваше реклама и танка беше точно това - реклама главно за употреба вътрешна - все пак стандарта в Русия пада и противопоставянето със Запада му е фатална грешка на Путин. Втората св. война СССР спечели с решаваща помощ на САЩ. Примерно алуминия за двигатели - знаете ли това. Сталин губи заводите 1941ва и реално без американски алуминий нямаше да изкара повече от месеци. Камионите също - как мислите без камионите на САЩ теглят своите оръдия и се придвижват руснаците при това по-бързо от германците, които 44та дори нямат достатъчно камиони, а с коне и трактори е в пъти по-бавно и трудни. Джиповете също. А относно танкове и самолети - ами четете бе - руските тогава са по-добри ИЛ2, Як, МИг, Ла, признати за отлични, а някои за най-добри от американски летци даже -а бомбардировача на Поликарпов е най-добрия в света и се вдига на 12 км - единствен той в света като така остава 2 км над обхвата на изтребителите на противника и над зенитната артилерия. САЩ са продавали и танкови технологии и заводи за изкуствено гориво и всякакви заводи за оръжие и даже са си дали военнотранспортния самолет ма С-47 руснаците да си го произвеждат със свое име. ТАка САЩ помагат на СССР да излезе като суперсила от войната. Това , което днес правят Путин и САЩ ме учудва. Не знам защо не искат да се разберат пред вид това, което показват заедно през 1941ва-45та.

Да бяха турили една цев отпред на колата "Таврия" и готово! Пак ще се спази серията "Т" и ефективността.

Владо Крадлев влиза в култовото "Спермата"! Ще измисли , нещо, за такива, като теб, вгза !

Да го пускат по-скоро тоя танк че да се посмеем :)))

И сега ти се смея.

глупавите араби които купуваха руските боклуци платиха с живота си, а саудитците с американското оръжие стоят непоклатими

руската армия е пълна трагедия, простите афганци я победиха и направха за смях

И ТРАКТОРИТЕ БЕЛАРУС ЩЕ ГИ ПОДНОВЯТ ОТ 2018-ТА. ЗНАМ, ЗНАМ. ЗА ОРАН НЕ СТАВАТ. АМА ПО 2 ТРАКТОРА НА ТАНК ЩЕ ТРЯБВАТ. КАК ЗА КАКВО? ДА ГО ИЗТЕГЛЯТ ЩОМ СПРЕ КАТО АРМАТАТА НА КРАСНИЯ ПЛОЩАД...

КАЛИТКО пак доказа, че разбираш само от оране и пасища. ОВЧАРЧЕ беше и овчарче ще си останеш. За тебе това е най-доброто-дерзай.

ми какво чудно има . навремето прозведоха Т34 !!! И ОСВОБОДИХА СВЕТА ОТ КОНЦЛАГЕРИ И ФАШИЗМА . И ВЪОБЩЕ ЩЕЛИ ДА ИМА СЕГА ЕВРОПА ИЛИ КАКВА ЕВРОПА КОН НАЦИИ ЩЯХА ДА СА КАРТАТА (ГЕОГ-ТА) И КАКВО И ОТ КАВО СЕ ПРАВЕШЕ САПУН !!!

КОН НАЦИИ ЩЯХА ДА СА КАРТАТА (ГЕОГ-ТА) Болен мозък? Неграмотник? Не, Иван от Москва!

До 2018 г. НАТО ще внедри на въоръжение нов памперс и по този начин ще обезсмисли новия руски танк.

а някъде към 2064 година ще получат и първите Армати

Е, и?!

Решено е! С този танк ще се ходи до Брюксел. Армата-та е за по-лоши пътни условия. С нея само из щатите. Но да не бързаме. След ураганите ще има смершове и чак тогава ще се мисли за по-нататък.

Моля във форума по тази тема да пишат хора, които са били в казарма и са пипали и стреляли с автомат. Останалите да го ДУ..т и да си траят. Нямат място тук

Какво да ти кажа-показах на моя син как се сглобява и разглобява пистолет,но той го гледаше,ката голям камък.А за автомат няма смисъл да говорим.Наша е вината-изпуснахме младото поколение.В една Англия например--имат задължителен изпит по стрелба.Пък ний--само на думи.

Haron ти си широко скроен човек, моите уважения, понякога ходиш при комшииката да ти прави свирки, и понякога влизаш в ролята на любвеобвилен баща

я си траи бе кашик

Ми арматата какво стана с великата армата? май замина в коша, при ладите, волгите, йотите

Армата не е танк а бойна платформа.

Ееее те вече с тоя танк всичко си имат. Само танк си нямаха и сега вече ще се усетят и те хора. Но това е повод да пийнем по една водчица, а другари?

Ми да пийнем! Що па не? Па да пийнем и за здравето на нашите два танка нищо не нямаме акъл да си ги произведем. Нали са едни вагони с тръби на тях.

Жестока ирония-чак сърцето ме заболя от безсилие.Съдба-повече ,какво да кажа.