Коментари - Мъж нападна с нож трима случайни минувачи | Днес.dir.bg

Мъж нападна с нож трима случайни минувачи

Мъж нападна с нож трима случайни минувачи в Марсилия, вероятно е имал психическо разстройство според полицията.

Обратно в новината

Коментари - Мъж нападна с нож трима случайни минувачи | Днес.dir.bg

Коментари

Ми, да се махаме от ЕС, щото се оказва съюз на държави с преобладавщо психично болно население. Или пък не са психично болни, но са бъкани с ислямистки терористи?

Цяла Европа е с психически отклонения. Начело с Меркел, защото вкара вълка в кошарата. Последвана от овчето й стадо - защото продължават да я подкрепят. Дори и да е останал някой нормален, ще го отровят и него.

Всички в западния свят са имали колонии, с малки изключения! Сега е редно да приемат бежанци от колониите си! Редно е и е очаквано това което им се случва. Но защо ние , България трябва да приемаме бежанци, след като не сме имали колонии? И не би трябвало да сме виновни за положението в африка, например. Даже сме били колония, на Търкия! И нашите граждани трябва да се третират като колониални бежанци!!!!!!!Шегувам се, естествено, но не си ли е така!!!!!!

животът ни в човешкото общество е не по-различен от живота на овцата в животинския свят. В джунглата, например, сърната храни и отглежда малките си, за да бъдат изядени в последствие от хищника. При нас, хората, обикновеният труженик бива отглеждан с любов , за да стане жертва на нечия жажда за насилие /тероризъм/, власт /войните/. Така сме устроени - да победиш унищожиш изядеш.. Питам се! Защо след като го осъзнаваме, не го спрем!

ЧЕТА ДОСЕГАШНИТЕ КОМЕНТАРИ И СЕ ЧУДЯ - ЗАЩО ТЕЗИ УМНИ КОМЕНТАТОРИ СА САМО ВЪВ ФОРУМА, А НЕ ВЪВ ВЛАСТА. ЗАПАДА УПОРИТО ВЪРВИ ЧРЕЗ ФАЛШИВИТЕ СИ ЦЕНОСТИ КЪМ ДЕГРАДАЦИЯ И ИЗЧЕЗВАНЕ И НИ ПРИНУЖДАВАТ ДА ГИ СЛЕДВАМЕ. КАКВО ЗНАЧИ ДА ПРОТЕСТИРАШ СРЕЩУ ДЖИХАДИСТ САМОУБИЕЦ? ТОВА НЕ СА ХОРА, ЗНАЧИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯМЕ КЪМ ТЯХ ПО ЧОМЕШКИ. ОТВОРИ ЛИ УСТА И КАЖЕ АЛ, ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ. ИНАЧЕ ЩЕ СЪБИРАМЕ ДЕЦАТА СИ ПО УЛИЦИТЕ В НАСИПНО СЪСТОЯНИЕ. НО ЕДНО ПЕДЕРАСТКО ОБЩЕСТВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ СЪС ЗЛОТО. В ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ДУМИТЕ МИ, ВИЖТЕ В НЕТА ЗА СВЕТОВНОТО ПЕДЕРЕСТКО СБОРИЩЕ В МАДРИД. ИСТИНСКА ОТВРАТ И ПАДЕНИЕ. ПРИЯТЕН ДЕН.

Във въпроса Ви се съдържа и отговора. Не са там именно защото са умни. Умният човек е неудобен, няма компромати и трудно може да бъде манипулиран и изнудван.

Са...Ко толкова??? Обикновен луд бил. Нещо нормално за Европа....

Защо ли не му съобщават името на този с психическото разтройство а ? И още нещо- в Марсилия може да има всички други националности от Магреба и колониите на Петата република, но французи отдавна са малцинството в града!

Ох, олекна ми! А аз си помислих, че на Орлов Мост в София ги е нападнал!

Тоя е изкарал късмет. Можеше да попадне на някой с желязо на кръста и сега щеше да се обяснява на Свети Петър.

и кво? а макароните нападнаха българия! и явно имат разстройства! и кво? нищо.....

Още малко и ще ги оправдание тези говеда без мозък .Толкова объркани хора с подобни коментари идват малко в повече.Нещата са сериозни и няма нужда от драсканици а Европа да се осъзнае най-сетне накъде отиват нещата.

Така нареченият цивилизован свят до толкова оглупя, че започна да нарича по различни начини действията извършвани от луди и религиозни. Ако луд налети с нож на хора не е тероризъм. Но щом е мюсюлманин-задължително е терорист. Страхът и ОЛИГОкорекносттта насочиха словото и действията в измамно самозалъгване.

още един беден човечец, изпаднал в амок. от религията на мира ще да е...

ислямизма си е психично отклонение

Но не би се разраснал до проблем и заплаха, ако не беше евродебилизмът и толерастията.

Няма да накърняате доброто име на терористите и убийците, иначе ще ви изтривам всички коментари !

Така, така - 'Аллах е велик' ! Да не се бърка с "Аллах Акбар", че може някой да каже, че всички мюслита са терористи, щото така пишело на Кур_Ана !

Сорос пирува с Ротшилд.

Посмей да кажеш ,че Хитер е бил прав ! Аз не смея , щото !

Кой ви каза бе, Евроговеда---че терористите --трябва да крещят "Алах акбар" ?!:))))) .... Ами ако МАЧКА--и пее "Марсилезата"----тогава КО ПРАЙМ???

Нападаме Крим!

Нещо не им понася живота из западните страни. Все за ножа се хващат, все войници в ИДИЛ отиват...

в Брюксел, защото на белгийците им писна от евротолерастия нападателят е застрелян, в добрата стара Англия самое арестуван, в Марсилия е "психичноболен"? Тъ, Питам, кой т.н. джихадист-ислямист е нормален? И защо ги наричаме със странни наклоности, когато тръгват да ни колят, ей тъй, между другото? И последно - докъде ще ни докара това? Вие си отговорете на този въпрос! Ако Ви изнася и искате децата и внуците Ви да живеят в Мир!

Само преди 5г европейци се женеха за какви ли не маймуни влючително и български а сега расизма и омразата към всички порасна до нечувани нива. Скоро Европа ще стане единна в това отношение и ще има един лидер и парламент но за целта трябва да го пожелаят хората и да гласуват.

Психично разстройство имат само кухите западняци, които гласуват за продажници като Меркел. А този и предишните са си диви ислямисти. Дано западните мишки се събудят преди да ги налапа анакондата на исляма, че както е тръгнало ще повлекат и нас в Ада на мюсляците.

В ЕК има един куп психически разстроени, а Германия и Франция отдавна се управляват от такива, а ние пак нищо не казваме и гласуваме за тях, като за умерени главорези. Нема страшно! Ще го пуснат, понеже е човек на службите. Съдът в Хага също е съучастник в атентатите.

Как пък всички психически са разстроени?То не че това е нормална психика ,ама в тези случаи за съжаление има и друг вариант

Винаги са ми били интересни версиите на официалните терористи, как нападателите страдат от липсата на любов и поради това откачат ремаркето си от основни правила на неоробовладелците на неотолерастизъма. Толерастията, простотията и новия световен ред вървят ръка за ръка с тероризма.

Такива работи по времето на бай Тошо немаше!

По байтошово пиле не можеше да прехвръкне границата, не да ми се мъкнат на тумби башибозук от Азия и Африка.

"вероятно е имал психическо разстройство според полицията" Вероятно е бил мохамеданин.

явно всеки мюсюлманин е психически разстроен.

То няма религиозен фанатик, който да е наред с главата. А примерът заразителен, особено когато има настървена религиозна пропаганда.

Какво става бе? За няколко седмици Турку, Лондон, Брюксел, Барселона, сега Марсилия...да ме би да им е свършил Рамадана?

Тоя "мъж" име има ли си? Дай да го видим кой е и за какво се бори!

звезден Сърпичукчо, защо ти е да знаеш, с нещо ще можеш ли да помогнеш, освен с мнение тук, в ДИР.бг. Има изписани хиляди страници с мнения на граждани, и какво, нищо! Барем да ги използваха за разузнаване на имели, ай-пи адреси, имена, или друга съществена информация, а те и това не правят!!

Докога нормалните хора в ЕС ще са беззащитни срещу ненормалните и срещу екстремистите! Крайно време е да се разреши на определени хора носене на оръжиее за самозащита и за защита на другите, нещо като доброволни отряди. Полицията не може да реагира бързо и не може да е навсякъде!

ами ако стане в българия? наште ,ква ша праят?? или и те биз тикви???

Нищо ново. Мюслитата са всички с психическо разстройство. Еврогейовете - също.

Дали е бил луд... или просто е по-хитър от останалите терористи, които крещейки нещо за Алах сами дават указание на полицията какво да ги правят;)

Интересна работа - откакто започна джихадистката инвазия в Европа, процентът на психично болните сред населението и налудничавите им изпълнения рязко се увеличи. На какво ли се дължи този феномен?

Не пият редовно ракия и не си сайдисват всяка вечер жените--само от това ще е.

Успокойте се--тоя е луд.Както върви работата и аз откачам и за мен можете да прочетете.ДИР ще публикува специална новина-Харон полудя.

:)Прав си, някой да е прочел,че е терористичен акт на първо четене от тяхната полиция.?Винаги е на битова основа и след другият акт вече намират връзката

:)))Мъж нападна случайни минувачи.Къде е случайноста-това,че някой е нападнал някого или,че се е случило във Франция?Или минувачите да ходят в други страни където няма поканени от г-жа Меркел.

нека не се удят що им се струпва това на главата.Руснаците като им казват колко техни от бившите соц страни има на страната на ИДИЛ,те не им вярват защо ги гърмят там.Гърмят ги в Сирия,зада няма такива оцелели дето после с ножове ще се разкарват в Европа.Ноявно на Европа и е годитно да я колят-какво да правиш-ЕВРПОЙСКИ и АТЛАНТИЧЕСКИ ценности

То, че ислямисткият тероризъм без психично разстройство не върви, е ясно. Обаче, по-големият психически проблем пред Европа е толерастията и евродебилизма. Може да се окажат фатални.

Абе колко единични бройки на милион "мигранти" са без такова специфично алахакбарско разтройство? Кого ще лъжете бе? Полицията в Европа е неспособна да предотвратява проявите на такива разтройства. Тя може да действа след, а не преди атентатите. Явно има нужда от създаването на Европейска Национална Гвардия, членовете на която да са денонощно въоръжени и на практика да са навсякъде и при най малкия опит за клане, да пълнят главата на тарамбуката с олово....

Така е. Полицията в Европа не само че е неспособна да предотвратява атентатите, ами и не спира нахлуването на причината за тях. А пък някои заблудени си мислят, че НАТО ще реши проблема. Даа, и го решава: "НАТО наводнява Европа с мигранти през Италия", писа френската Медия-прес на 28 февруари 2016г. ("L'OTAN inonde d'immigrés l'Europe", par Francesca de Villasmundo, 28 février 2016, Médias-Presse-Info).

Тези трябва да разберат, че това не са единични случаи. Без значение, че са дело на изроди, които не са пряко свързани с група или организация, това е добре обмислена и блестящо провеждана стратегическа операция във войната на исляма срещу свободния свят! След призивите на ИДИЛ за нападения с нож ще се появят много убийци с "неясни мотиви" и в амок... Дали ще доживеем еврозелките да си извадят главите от някои части?

"Тези трябва да разберат, че това не са единични случаи." Според мен няма да разберат, защото са съучастници....

Значи ти още мислиш, че "тези" не разбират?

Аллах наистина е велик но отрепки които се мислят за негови последователи позорят името МУ.

Така е приятелю-Аллах и Господ са едно,но ние на земята не ги ценим достатъчно и от тяхно име правим лоши неща.Нещастници сме ние-това е.

Двамата са седнали от двете страни на крилете на Международната Космическа Станция и гледат лошо. И строго Съдят!

ако можеше да ги спре, да им налее малко разум и да станат питомни земеделци , ама не може ..

И какъв Господ е като и това не може ???

АЛАХ е и на езика на християните, които говорят и пишат на езика на Христос - арамейски ...

Вече не искам да слушам такива новини! Стресират ме и ракията дори не ми е сладка.След като нищо не се прави за спирането и изгонването на арабеските от Европа не искам да слушам за деянията им.Отивам при комшийката да ми направи една свирка да се успокоя пък вий се карайте.

Сложи малко мед в ракията и всичко ще ОК!!!

Коментари - Мъж нападна с нож трима случайни минувачи | Днес.dir.bg

Мъж нападна с нож трима случайни минувачи

Мъж нападна с нож трима случайни минувачи в Марсилия, вероятно е имал психическо разстройство според полицията.

Обратно в новината

Коментари - Мъж нападна с нож трима случайни минувачи | Днес.dir.bg

Коментари

Ми, да се махаме от ЕС, щото се оказва съюз на държави с преобладавщо психично болно население. Или пък не са психично болни, но са бъкани с ислямистки терористи?

Цяла Европа е с психически отклонения. Начело с Меркел, защото вкара вълка в кошарата. Последвана от овчето й стадо - защото продължават да я подкрепят. Дори и да е останал някой нормален, ще го отровят и него.

Всички в западния свят са имали колонии, с малки изключения! Сега е редно да приемат бежанци от колониите си! Редно е и е очаквано това което им се случва. Но защо ние , България трябва да приемаме бежанци, след като не сме имали колонии? И не би трябвало да сме виновни за положението в африка, например. Даже сме били колония, на Търкия! И нашите граждани трябва да се третират като колониални бежанци!!!!!!!Шегувам се, естествено, но не си ли е така!!!!!!

животът ни в човешкото общество е не по-различен от живота на овцата в животинския свят. В джунглата, например, сърната храни и отглежда малките си, за да бъдат изядени в последствие от хищника. При нас, хората, обикновеният труженик бива отглеждан с любов , за да стане жертва на нечия жажда за насилие /тероризъм/, власт /войните/. Така сме устроени - да победиш унищожиш изядеш.. Питам се! Защо след като го осъзнаваме, не го спрем!

ЧЕТА ДОСЕГАШНИТЕ КОМЕНТАРИ И СЕ ЧУДЯ - ЗАЩО ТЕЗИ УМНИ КОМЕНТАТОРИ СА САМО ВЪВ ФОРУМА, А НЕ ВЪВ ВЛАСТА. ЗАПАДА УПОРИТО ВЪРВИ ЧРЕЗ ФАЛШИВИТЕ СИ ЦЕНОСТИ КЪМ ДЕГРАДАЦИЯ И ИЗЧЕЗВАНЕ И НИ ПРИНУЖДАВАТ ДА ГИ СЛЕДВАМЕ. КАКВО ЗНАЧИ ДА ПРОТЕСТИРАШ СРЕЩУ ДЖИХАДИСТ САМОУБИЕЦ? ТОВА НЕ СА ХОРА, ЗНАЧИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯМЕ КЪМ ТЯХ ПО ЧОМЕШКИ. ОТВОРИ ЛИ УСТА И КАЖЕ АЛ, ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ. ИНАЧЕ ЩЕ СЪБИРАМЕ ДЕЦАТА СИ ПО УЛИЦИТЕ В НАСИПНО СЪСТОЯНИЕ. НО ЕДНО ПЕДЕРАСТКО ОБЩЕСТВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ СЪС ЗЛОТО. В ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ДУМИТЕ МИ, ВИЖТЕ В НЕТА ЗА СВЕТОВНОТО ПЕДЕРЕСТКО СБОРИЩЕ В МАДРИД. ИСТИНСКА ОТВРАТ И ПАДЕНИЕ. ПРИЯТЕН ДЕН.

Във въпроса Ви се съдържа и отговора. Не са там именно защото са умни. Умният човек е неудобен, няма компромати и трудно може да бъде манипулиран и изнудван.

Са...Ко толкова??? Обикновен луд бил. Нещо нормално за Европа....

Защо ли не му съобщават името на този с психическото разтройство а ? И още нещо- в Марсилия може да има всички други националности от Магреба и колониите на Петата република, но французи отдавна са малцинството в града!

Ох, олекна ми! А аз си помислих, че на Орлов Мост в София ги е нападнал!

Тоя е изкарал късмет. Можеше да попадне на някой с желязо на кръста и сега щеше да се обяснява на Свети Петър.

и кво? а макароните нападнаха българия! и явно имат разстройства! и кво? нищо.....

Още малко и ще ги оправдание тези говеда без мозък .Толкова объркани хора с подобни коментари идват малко в повече.Нещата са сериозни и няма нужда от драсканици а Европа да се осъзнае най-сетне накъде отиват нещата.

Така нареченият цивилизован свят до толкова оглупя, че започна да нарича по различни начини действията извършвани от луди и религиозни. Ако луд налети с нож на хора не е тероризъм. Но щом е мюсюлманин-задължително е терорист. Страхът и ОЛИГОкорекносттта насочиха словото и действията в измамно самозалъгване.

още един беден човечец, изпаднал в амок. от религията на мира ще да е...

ислямизма си е психично отклонение

Но не би се разраснал до проблем и заплаха, ако не беше евродебилизмът и толерастията.

Няма да накърняате доброто име на терористите и убийците, иначе ще ви изтривам всички коментари !

Така, така - 'Аллах е велик' ! Да не се бърка с "Аллах Акбар", че може някой да каже, че всички мюслита са терористи, щото така пишело на Кур_Ана !

Сорос пирува с Ротшилд.

Посмей да кажеш ,че Хитер е бил прав ! Аз не смея , щото !

Кой ви каза бе, Евроговеда---че терористите --трябва да крещят "Алах акбар" ?!:))))) .... Ами ако МАЧКА--и пее "Марсилезата"----тогава КО ПРАЙМ???

Нападаме Крим!

Нещо не им понася живота из западните страни. Все за ножа се хващат, все войници в ИДИЛ отиват...

в Брюксел, защото на белгийците им писна от евротолерастия нападателят е застрелян, в добрата стара Англия самое арестуван, в Марсилия е "психичноболен"? Тъ, Питам, кой т.н. джихадист-ислямист е нормален? И защо ги наричаме със странни наклоности, когато тръгват да ни колят, ей тъй, между другото? И последно - докъде ще ни докара това? Вие си отговорете на този въпрос! Ако Ви изнася и искате децата и внуците Ви да живеят в Мир!

Само преди 5г европейци се женеха за какви ли не маймуни влючително и български а сега расизма и омразата към всички порасна до нечувани нива. Скоро Европа ще стане единна в това отношение и ще има един лидер и парламент но за целта трябва да го пожелаят хората и да гласуват.

Психично разстройство имат само кухите западняци, които гласуват за продажници като Меркел. А този и предишните са си диви ислямисти. Дано западните мишки се събудят преди да ги налапа анакондата на исляма, че както е тръгнало ще повлекат и нас в Ада на мюсляците.

В ЕК има един куп психически разстроени, а Германия и Франция отдавна се управляват от такива, а ние пак нищо не казваме и гласуваме за тях, като за умерени главорези. Нема страшно! Ще го пуснат, понеже е човек на службите. Съдът в Хага също е съучастник в атентатите.

Как пък всички психически са разстроени?То не че това е нормална психика ,ама в тези случаи за съжаление има и друг вариант

Винаги са ми били интересни версиите на официалните терористи, как нападателите страдат от липсата на любов и поради това откачат ремаркето си от основни правила на неоробовладелците на неотолерастизъма. Толерастията, простотията и новия световен ред вървят ръка за ръка с тероризма.

Такива работи по времето на бай Тошо немаше!

По байтошово пиле не можеше да прехвръкне границата, не да ми се мъкнат на тумби башибозук от Азия и Африка.

"вероятно е имал психическо разстройство според полицията" Вероятно е бил мохамеданин.

явно всеки мюсюлманин е психически разстроен.

То няма религиозен фанатик, който да е наред с главата. А примерът заразителен, особено когато има настървена религиозна пропаганда.

Какво става бе? За няколко седмици Турку, Лондон, Брюксел, Барселона, сега Марсилия...да ме би да им е свършил Рамадана?

Тоя "мъж" име има ли си? Дай да го видим кой е и за какво се бори!

звезден Сърпичукчо, защо ти е да знаеш, с нещо ще можеш ли да помогнеш, освен с мнение тук, в ДИР.бг. Има изписани хиляди страници с мнения на граждани, и какво, нищо! Барем да ги използваха за разузнаване на имели, ай-пи адреси, имена, или друга съществена информация, а те и това не правят!!

Докога нормалните хора в ЕС ще са беззащитни срещу ненормалните и срещу екстремистите! Крайно време е да се разреши на определени хора носене на оръжиее за самозащита и за защита на другите, нещо като доброволни отряди. Полицията не може да реагира бързо и не може да е навсякъде!

ами ако стане в българия? наште ,ква ша праят?? или и те биз тикви???

Нищо ново. Мюслитата са всички с психическо разстройство. Еврогейовете - също.

Дали е бил луд... или просто е по-хитър от останалите терористи, които крещейки нещо за Алах сами дават указание на полицията какво да ги правят;)

Интересна работа - откакто започна джихадистката инвазия в Европа, процентът на психично болните сред населението и налудничавите им изпълнения рязко се увеличи. На какво ли се дължи този феномен?

Не пият редовно ракия и не си сайдисват всяка вечер жените--само от това ще е.

Успокойте се--тоя е луд.Както върви работата и аз откачам и за мен можете да прочетете.ДИР ще публикува специална новина-Харон полудя.

:)Прав си, някой да е прочел,че е терористичен акт на първо четене от тяхната полиция.?Винаги е на битова основа и след другият акт вече намират връзката

:)))Мъж нападна случайни минувачи.Къде е случайноста-това,че някой е нападнал някого или,че се е случило във Франция?Или минувачите да ходят в други страни където няма поканени от г-жа Меркел.

нека не се удят що им се струпва това на главата.Руснаците като им казват колко техни от бившите соц страни има на страната на ИДИЛ,те не им вярват защо ги гърмят там.Гърмят ги в Сирия,зада няма такива оцелели дето после с ножове ще се разкарват в Европа.Ноявно на Европа и е годитно да я колят-какво да правиш-ЕВРПОЙСКИ и АТЛАНТИЧЕСКИ ценности

То, че ислямисткият тероризъм без психично разстройство не върви, е ясно. Обаче, по-големият психически проблем пред Европа е толерастията и евродебилизма. Може да се окажат фатални.

Абе колко единични бройки на милион "мигранти" са без такова специфично алахакбарско разтройство? Кого ще лъжете бе? Полицията в Европа е неспособна да предотвратява проявите на такива разтройства. Тя може да действа след, а не преди атентатите. Явно има нужда от създаването на Европейска Национална Гвардия, членовете на която да са денонощно въоръжени и на практика да са навсякъде и при най малкия опит за клане, да пълнят главата на тарамбуката с олово....

Така е. Полицията в Европа не само че е неспособна да предотвратява атентатите, ами и не спира нахлуването на причината за тях. А пък някои заблудени си мислят, че НАТО ще реши проблема. Даа, и го решава: "НАТО наводнява Европа с мигранти през Италия", писа френската Медия-прес на 28 февруари 2016г. ("L'OTAN inonde d'immigrés l'Europe", par Francesca de Villasmundo, 28 février 2016, Médias-Presse-Info).

Тези трябва да разберат, че това не са единични случаи. Без значение, че са дело на изроди, които не са пряко свързани с група или организация, това е добре обмислена и блестящо провеждана стратегическа операция във войната на исляма срещу свободния свят! След призивите на ИДИЛ за нападения с нож ще се появят много убийци с "неясни мотиви" и в амок... Дали ще доживеем еврозелките да си извадят главите от някои части?

"Тези трябва да разберат, че това не са единични случаи." Според мен няма да разберат, защото са съучастници....

Значи ти още мислиш, че "тези" не разбират?

Аллах наистина е велик но отрепки които се мислят за негови последователи позорят името МУ.

Така е приятелю-Аллах и Господ са едно,но ние на земята не ги ценим достатъчно и от тяхно име правим лоши неща.Нещастници сме ние-това е.

Двамата са седнали от двете страни на крилете на Международната Космическа Станция и гледат лошо. И строго Съдят!

ако можеше да ги спре, да им налее малко разум и да станат питомни земеделци , ама не може ..

И какъв Господ е като и това не може ???

АЛАХ е и на езика на християните, които говорят и пишат на езика на Христос - арамейски ...

Вече не искам да слушам такива новини! Стресират ме и ракията дори не ми е сладка.След като нищо не се прави за спирането и изгонването на арабеските от Европа не искам да слушам за деянията им.Отивам при комшийката да ми направи една свирка да се успокоя пък вий се карайте.

Сложи малко мед в ракията и всичко ще ОК!!!