Коментари - Дъщеря на бивш депутат от БСП изчезна безследно | Днес.dir.bg

Дъщеря на бивш депутат от БСП изчезна безследно

Областната дирекция на МВР в Благоевград обяви за издирване дъщерята на бившия депутат от БСП Емил Костадинов - Вяра, която е в неизвестност от четири дни.

Обратно в новината

Коментари - Дъщеря на бивш депутат от БСП изчезна безследно | Днес.dir.bg

Коментари

Мръсни комунисти!Съсипахте живота на милиони българи,а сега ревете-щот е ваше...срама нямате крадлювци,убийци,бандити,манипулатори...в затвора цялата ви комунистическа сган начело с предателя Гоце

Античовешко е да си комунист!

споко,открита,баламосват за изчезвания,отишла да се поразтъпче-по-далеч от гадния,мизерен животец в схлупения бордей на другаря-комунист.Ако го поизвъртите,може да я изкарате и борец за правдини,и че чадото се дърап от партийната линия и охолния живот и т.н. и т.н.! дерзайте,пишувайте,важното е рекалмите и "новините" за "великите" водачи и кандидат-водачи булгаристански да не спира!! А ония с молитвеницитте да зарязват и да вървят да копат,че сме на 100г. след бяла Европа!ама недейте циври,че не плащали..нализа тях требе да има..имат велики,големи нужди!:-)

Тези "хора", които замесват във всичко политиката, със сигурност нямат деца, щом могат да пишат така за чуждо дете!Дано се намери живо и здраво момичето!

Просто незнам вече. Сутринта за 10 мин. видях две покъртителни гледки в кв. Ив. Вазов- на едната трамвайна спирка, жена така си полегнала на спирката и си седи, на следващата спирка - друга жена с чалма от бял чаршаф си седи на кофата за боклук - съжалявам, че нямах фотоапарат, но това си е за конкурс на тема "Погубването на един народ!"

напротив,не хващаш!! това са от новата раса,т.нар."зелени" хора-във връзка със зелената енергия!просто е и ясно-една другарка-банкерка и нейни други другари ще правят зелени проекти и зелени енергии..за целта се опуква народеца и му се смъкват и гащите-по тоя начин има банков ресурс за зеления хайвер,пардон,зелените проекти,а същевременно опоскания народ се превръща в "зелена" раса,на която нищо не й трябва освен пърхан на чист(колко е чист?!) въздух по бели гащи!като говорим за бяло облека,това може би кореспондира и с Дънов,така че...двойна полза!и банките и гушите пълни на едни,а мнозинството-нова раса и ...плува в небитието,което е БГ реалност всъщност!!

ужасно е! дано е живо и здраво и се намери!

Човешката мъка няма цвят, няма партия, няма религия! Нека всички добри хора се помолят на Бог да върне детето на семейство Костадинови! Аз също ще се помоля и за Вяра и за повече любов и доброта в душите ни...

тъй,тъй,а "човешкия" кеф да крадеш със самосвал,да мамиш,да лапаш,да пререждаш и подтискаш кадърния,честния,почтения..То зарад ей това и зарад всички такива важни НИКАКЪВЦИ,но "фактори" 1,8млн. избягаха,а колко починаха без време ,колко се съсипаха?! стотици хиляди..милиони..за тях къде пишете..колко...какво?? къде са вътре милионите съдби,описани човек по човек,а?! а за поредния лапач -бандит по любимата ви партийна линия е ок,нали! Стремеж да се изкарат хем нехора-сензация и спец.статии-как се случва това с такъв,видите ли,голЕЕЕЕм чиляк,хем крокодилски сълзи колко човешко било,и как лошо станало за добричкото човече...Ехххх,добрички човечета..симуланти!!

няма за тези наказания

да,да,няма цвят,няма партия,така,а,малоумни генийо?! а от 9септ44 до наши дни какво,от Марс ли падна мъката и съсипията за хората в Б-я?! Зарад бандата към която е горд член и тоя,и зарад отрочетата-партии на Партията-кърмилница БС(К)П имаше милионна мъка,съсипия в Б-я,запокитени бяхме нейде,доката белите ,умни,небандтиски страни къде отидоха..къде са?!ням цвят,да,няма виновни-персонално,да,вината е обща..всички в един кюп,нали?!познато!! грабели,съсипвали,че и некадърни,обаче народецът и да им съчуства..големи христиени сте с една вметка-само на масата,или вкъщи!Че и щели да се молят,,поне указвайте кога не е имало успех и си признавайте че зле сте се молили и не ви е послушал Господ,де-когато е нямало "добро" разрешение на случая и случаите...!! 45г.+21г. моли ли се за падане на властовия сбиротак..или нещо направи,а,мишчице,мъчна,мъчителна мишко?!Слаб вярващ си ти,слабо се молиш-няма ефект за Б-я!:-) По-скромно в декларациите и надувките...

След като е имало такъв проблем, чудя се баща и защо не и е сложил една гривна например с проследяващо устройство, сега нямаше да го има тоя проблем. И защо чак сега е обявена за издирване?

бойко казва че ще е безпощаден към бсп и после изчезва момичето.....

НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ ВГЛЕДАМЕ В СЕБЕ СИ? ЗАЩО ВИНАГИ ДРУГ ТРЯБВА ДА НИ Е ВИНОВЕН? ЗАЩО НЕ СЪЧУВСТВУВАМЕ НА БОЛКАТА НА ДРУГИТЕ? А АКО УТРЕ СЕ СЛУЧИ НА НАС? ЗАЩО СТАНАХМЕ ТОЛКОВА ЛОШИ? ЗАЩО? ЗАЩО? ЗАЩО? ДАНО МОМИЧЕТО СЕ НАМЕРИ ЧАС ПО СКОРО И ДАНО ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!

Малко лошовина и злини се струпаха връз главата на народа български-и то без война да има обявена-че ще сочиш че "и на вас може да се случи"!! случвало се е,изоставаш,не си в час! и защо се случи това,онова..всичко изродско в България -за безчет българи,а??да сме се вглеждали в себе си-няма нужда от самохипноза и сън-65г. малко сън ли ти беше,народе??а вглеждане в бандитите дето мародерстват и безчинстват не с народното тяло,а вече с народния жив труп!! за милиони народ-няма проблем,маса някакава,а когато на милионери нещо,въх,се случи-вой до Бога...Именно вой,а не молитва е вашето,както и да се изкарвате..Ганчовци!Пред другите,когато с нищо не се иска и не може да пкаже НАИСТИНА вярата си-и когато е най-леко-тогаз Ганчо е най-гръмогласен и вярващ! разкрити сте,Ганьо и Ганке!

Просто се вгледайте добре в снимката и има голям шанс да познаете момичето на улицата, я в София, я в Благоевград или региона. Родителите й далеч не са такива боклуци, каквито ги представят, макар да не са съвсем чисти. Дано се намери жива и здрава!!!

жалко, че плащат не тези,които трябва, дано Бог помогне на момичето

Hека се помолим да намерят момичето живо и здраво! Tо не е виновно за нищо!!! A защо сме толкова зли? Bинаги става така:днеска "падам" аз а утре "падаш" ти! Kойто се радва на злото- сполетява го в "двойна доза"!

Има един горе, който кара грешните да страдат !

Васев познаваш ли семейството? Не са грешници , а страдалци.Господ да и помогне и да им върне радоста и детето.

Не ти ли е ясно кое е отвлякъл момичето? Бойко бе,не се ли сещаш?Той е виновен за всичко заедно с Цветанов.Дори са виновни за заметресението в Япония за вчерашното задръстване между селата Зафирово и М.Преславец и за изгорялата крушка в клуба на БСП в с.Ореш-Свищовско.

Солидаризирам се с 7282. Хора, не политизирайте човешките трагедии!Едно нещастие е еднакво болезнено за всеки човек, независимо от политическите и религиозните му пристрастия.

Не мога да повярвам на очите си, че в България има толкова злобни хора! Как може да се радвате на такава новина бре хора? Момичето е болно и то не е виновно, че баща му е еди какъв е! Не ви разбирам!

Момичето е отвлечено, вероятно за да не се кандитира бащата за кмет. Кво става бе Цецо, нали уж ти хващаш отличащите, защо още изчезват хора?

няма фикултурна тема в това деяние

нека и на депутатите да им е гадно,не само на народа

Koлко трябва да си прост и злобен, за да напишеш подобна глупост?

колкото тебе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знаеш ли? МНОГО!!!

Идеално.

Дано момичето се намери бързо, живо и здраво и всичко да е добро за родителите и нея. Бъдете малко хора, не мога да си обясня що за създание трябва да си, за да се политизира една тревога на родител.

Съчувствам на семейството. Дано момичето бъде намерено. Не бъркайте политическите си пристрастия с една човешка трагедия! Опомнете се!

Цензорите не разбират, че цензурата е тъпа във всички случаи. Дори и да премахнат идиотския коментар на някой идиот, идиотът си остава и е по-добре коментарът му да си седи, за да знаем докъде може да стигне идиотизмът на идиота. Като махате простащините на атос, правите репликиралите го да изглеждат нелепи. Допустимо е да се цензурират участниците, опитващи се да саботират разговора, но смислените коментари, дори и цинични, дори и нецензурни, пък били те и откровени попържни, трябва да остават, защото са част от това, което се коментира. Дори и когато са откровено античовешки (като атосчо), расистки или подобни.

ЦИК, ти си изрод! Голям проблем си!

Въпреки ,кофтито ни положение и видимото ни озлобление напоследък,то пожелавам всичко най-добро за тази млада дама,независимо от положението на родителите и!!!

Ей простаци..Ако беше вашето дете нямаше да говорите така..

Полицията?

Не останали нищо човешко в тази нация? Какво значение има кои са и родители? Защо е необходимо толкова злоба даже и в коментарите? Дано да е жива и да се намери.

Дано намерят горкото момиче.Няма значение какви са родителите,дано е жива и здрава.Много сили за родителите.

дано се намери момичето живо и здраво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Атосчо, ако това, което си написал е вярно, то твоите родители трябав да са били педи 22 години, най-малкото с ранг на замминистри в правителството на Живков.... Такива увредени кретени като теб, трябва да бъдат държани в лудница доживот! Дано момичето бързо бъде открито и върнато на родителите му...

Дано я намерят жива и здрава.

Това, което си написал е гадно !!!! Тези хора са се грижили за детето си 32 години въпреки заболяването му и не са го изоставили в дом. Това е похвално и значи имат сърца, без значение от партийната си принадлежност. Успех и дано завършека на семейната им сага да е щастлив.

Дано господ да и помага да не и се случи нищо лошо ,моля се за нея в момента и дано по скоро я открият родителите и че болката е необяснима знам го .

Исрено съжалявам че момичето е изчезнало.Съчувствам на родителите и се моля момичето да бъде живо и здраво и да се прибере в къщи.Има ли значение кои са родителите.Еднакво боли и бедните и неизвестни родители.

Момичето е болно.Това е трагедия за всеки родител,какво е значението от коя партия си или си безпартиен или какво работиш и какъв пост заемаш?Дано я намерят.

Е, това са лоши работи! Дано се намери момичето!

Има ли значение от коя партия е бащата? Боли еднакво. Дано я намерят.

има значение тази партия разплака толкова много маики че сега е трудно да се прояви човещина хиляди заминаха по света и много от тях никога няма да видят близките си дано да се намери момичето а родителите и да се замислят

Дарина Дарина не правиш ралика между партия и страдание на обикновен човек.

Момичето не член на никоя партия - а тази злоба и тъпотия като твоята рядко се среща

Даринче, объркала си автобуса! Не БСП, а СДС начело с "черното влечуго", разграбиха и сринаха цялата държава. Поне бъди обективна.

да,бе,ще се замислят родителите,така-така,блажени са верващите.Престъпление по отношение на престъпната сбирщина не е престъпление...Сбирщината,издевателствала десетилетия,че и до днес над БГ народа!милионери,фирмаджии,имотаджии,измамници,крадци и т.н. -чет няма!значи когато изнсилват групово народ и страна-под булото на партии за народно добруване-тогава е престъпление,но когато на някой си такъв партизанин му се случи нещо,което цял живот се случва(зарад него и неговите БГ предатели!) на изтерзания,съсипан БГ народ-тогава било строго индивидуално,човешко и пр.Никой не казва от вас,вярващи-че това са наказания отгоре...Мошеници-милионери!Всичката партийна БГ сган,независимо от боята,трябва жестоки наказания да понесе,жестоки, но..СПРАВЕДЛИВИ!! като някой си никой бил НЯКОЙ,какво,пишем специално,за обикновения народец-не,а за народа само мъката,а за ОНИЯ цял живот лапане и крадене и съдиране на народните кожи,нали?!!

дано я намерят

намерена е

Коментари - Дъщеря на бивш депутат от БСП изчезна безследно | Днес.dir.bg

Дъщеря на бивш депутат от БСП изчезна безследно

Областната дирекция на МВР в Благоевград обяви за издирване дъщерята на бившия депутат от БСП Емил Костадинов - Вяра, която е в неизвестност от четири дни.

Обратно в новината

Коментари - Дъщеря на бивш депутат от БСП изчезна безследно | Днес.dir.bg

Коментари

Мръсни комунисти!Съсипахте живота на милиони българи,а сега ревете-щот е ваше...срама нямате крадлювци,убийци,бандити,манипулатори...в затвора цялата ви комунистическа сган начело с предателя Гоце

Античовешко е да си комунист!

споко,открита,баламосват за изчезвания,отишла да се поразтъпче-по-далеч от гадния,мизерен животец в схлупения бордей на другаря-комунист.Ако го поизвъртите,може да я изкарате и борец за правдини,и че чадото се дърап от партийната линия и охолния живот и т.н. и т.н.! дерзайте,пишувайте,важното е рекалмите и "новините" за "великите" водачи и кандидат-водачи булгаристански да не спира!! А ония с молитвеницитте да зарязват и да вървят да копат,че сме на 100г. след бяла Европа!ама недейте циври,че не плащали..нализа тях требе да има..имат велики,големи нужди!:-)

Тези "хора", които замесват във всичко политиката, със сигурност нямат деца, щом могат да пишат така за чуждо дете!Дано се намери живо и здраво момичето!

Просто незнам вече. Сутринта за 10 мин. видях две покъртителни гледки в кв. Ив. Вазов- на едната трамвайна спирка, жена така си полегнала на спирката и си седи, на следващата спирка - друга жена с чалма от бял чаршаф си седи на кофата за боклук - съжалявам, че нямах фотоапарат, но това си е за конкурс на тема "Погубването на един народ!"

напротив,не хващаш!! това са от новата раса,т.нар."зелени" хора-във връзка със зелената енергия!просто е и ясно-една другарка-банкерка и нейни други другари ще правят зелени проекти и зелени енергии..за целта се опуква народеца и му се смъкват и гащите-по тоя начин има банков ресурс за зеления хайвер,пардон,зелените проекти,а същевременно опоскания народ се превръща в "зелена" раса,на която нищо не й трябва освен пърхан на чист(колко е чист?!) въздух по бели гащи!като говорим за бяло облека,това може би кореспондира и с Дънов,така че...двойна полза!и банките и гушите пълни на едни,а мнозинството-нова раса и ...плува в небитието,което е БГ реалност всъщност!!

ужасно е! дано е живо и здраво и се намери!

Човешката мъка няма цвят, няма партия, няма религия! Нека всички добри хора се помолят на Бог да върне детето на семейство Костадинови! Аз също ще се помоля и за Вяра и за повече любов и доброта в душите ни...

тъй,тъй,а "човешкия" кеф да крадеш със самосвал,да мамиш,да лапаш,да пререждаш и подтискаш кадърния,честния,почтения..То зарад ей това и зарад всички такива важни НИКАКЪВЦИ,но "фактори" 1,8млн. избягаха,а колко починаха без време ,колко се съсипаха?! стотици хиляди..милиони..за тях къде пишете..колко...какво?? къде са вътре милионите съдби,описани човек по човек,а?! а за поредния лапач -бандит по любимата ви партийна линия е ок,нали! Стремеж да се изкарат хем нехора-сензация и спец.статии-как се случва това с такъв,видите ли,голЕЕЕЕм чиляк,хем крокодилски сълзи колко човешко било,и как лошо станало за добричкото човече...Ехххх,добрички човечета..симуланти!!

няма за тези наказания

да,да,няма цвят,няма партия,така,а,малоумни генийо?! а от 9септ44 до наши дни какво,от Марс ли падна мъката и съсипията за хората в Б-я?! Зарад бандата към която е горд член и тоя,и зарад отрочетата-партии на Партията-кърмилница БС(К)П имаше милионна мъка,съсипия в Б-я,запокитени бяхме нейде,доката белите ,умни,небандтиски страни къде отидоха..къде са?!ням цвят,да,няма виновни-персонално,да,вината е обща..всички в един кюп,нали?!познато!! грабели,съсипвали,че и некадърни,обаче народецът и да им съчуства..големи христиени сте с една вметка-само на масата,или вкъщи!Че и щели да се молят,,поне указвайте кога не е имало успех и си признавайте че зле сте се молили и не ви е послушал Господ,де-когато е нямало "добро" разрешение на случая и случаите...!! 45г.+21г. моли ли се за падане на властовия сбиротак..или нещо направи,а,мишчице,мъчна,мъчителна мишко?!Слаб вярващ си ти,слабо се молиш-няма ефект за Б-я!:-) По-скромно в декларациите и надувките...

След като е имало такъв проблем, чудя се баща и защо не и е сложил една гривна например с проследяващо устройство, сега нямаше да го има тоя проблем. И защо чак сега е обявена за издирване?

бойко казва че ще е безпощаден към бсп и после изчезва момичето.....

НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ ВГЛЕДАМЕ В СЕБЕ СИ? ЗАЩО ВИНАГИ ДРУГ ТРЯБВА ДА НИ Е ВИНОВЕН? ЗАЩО НЕ СЪЧУВСТВУВАМЕ НА БОЛКАТА НА ДРУГИТЕ? А АКО УТРЕ СЕ СЛУЧИ НА НАС? ЗАЩО СТАНАХМЕ ТОЛКОВА ЛОШИ? ЗАЩО? ЗАЩО? ЗАЩО? ДАНО МОМИЧЕТО СЕ НАМЕРИ ЧАС ПО СКОРО И ДАНО ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!

Малко лошовина и злини се струпаха връз главата на народа български-и то без война да има обявена-че ще сочиш че "и на вас може да се случи"!! случвало се е,изоставаш,не си в час! и защо се случи това,онова..всичко изродско в България -за безчет българи,а??да сме се вглеждали в себе си-няма нужда от самохипноза и сън-65г. малко сън ли ти беше,народе??а вглеждане в бандитите дето мародерстват и безчинстват не с народното тяло,а вече с народния жив труп!! за милиони народ-няма проблем,маса някакава,а когато на милионери нещо,въх,се случи-вой до Бога...Именно вой,а не молитва е вашето,както и да се изкарвате..Ганчовци!Пред другите,когато с нищо не се иска и не може да пкаже НАИСТИНА вярата си-и когато е най-леко-тогаз Ганчо е най-гръмогласен и вярващ! разкрити сте,Ганьо и Ганке!

Просто се вгледайте добре в снимката и има голям шанс да познаете момичето на улицата, я в София, я в Благоевград или региона. Родителите й далеч не са такива боклуци, каквито ги представят, макар да не са съвсем чисти. Дано се намери жива и здрава!!!

жалко, че плащат не тези,които трябва, дано Бог помогне на момичето

Hека се помолим да намерят момичето живо и здраво! Tо не е виновно за нищо!!! A защо сме толкова зли? Bинаги става така:днеска "падам" аз а утре "падаш" ти! Kойто се радва на злото- сполетява го в "двойна доза"!

Има един горе, който кара грешните да страдат !

Васев познаваш ли семейството? Не са грешници , а страдалци.Господ да и помогне и да им върне радоста и детето.

Не ти ли е ясно кое е отвлякъл момичето? Бойко бе,не се ли сещаш?Той е виновен за всичко заедно с Цветанов.Дори са виновни за заметресението в Япония за вчерашното задръстване между селата Зафирово и М.Преславец и за изгорялата крушка в клуба на БСП в с.Ореш-Свищовско.

Солидаризирам се с 7282. Хора, не политизирайте човешките трагедии!Едно нещастие е еднакво болезнено за всеки човек, независимо от политическите и религиозните му пристрастия.

Не мога да повярвам на очите си, че в България има толкова злобни хора! Как може да се радвате на такава новина бре хора? Момичето е болно и то не е виновно, че баща му е еди какъв е! Не ви разбирам!

Момичето е отвлечено, вероятно за да не се кандитира бащата за кмет. Кво става бе Цецо, нали уж ти хващаш отличащите, защо още изчезват хора?

няма фикултурна тема в това деяние

нека и на депутатите да им е гадно,не само на народа

Koлко трябва да си прост и злобен, за да напишеш подобна глупост?

колкото тебе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знаеш ли? МНОГО!!!

Идеално.

Дано момичето се намери бързо, живо и здраво и всичко да е добро за родителите и нея. Бъдете малко хора, не мога да си обясня що за създание трябва да си, за да се политизира една тревога на родител.

Съчувствам на семейството. Дано момичето бъде намерено. Не бъркайте политическите си пристрастия с една човешка трагедия! Опомнете се!

Цензорите не разбират, че цензурата е тъпа във всички случаи. Дори и да премахнат идиотския коментар на някой идиот, идиотът си остава и е по-добре коментарът му да си седи, за да знаем докъде може да стигне идиотизмът на идиота. Като махате простащините на атос, правите репликиралите го да изглеждат нелепи. Допустимо е да се цензурират участниците, опитващи се да саботират разговора, но смислените коментари, дори и цинични, дори и нецензурни, пък били те и откровени попържни, трябва да остават, защото са част от това, което се коментира. Дори и когато са откровено античовешки (като атосчо), расистки или подобни.

ЦИК, ти си изрод! Голям проблем си!

Въпреки ,кофтито ни положение и видимото ни озлобление напоследък,то пожелавам всичко най-добро за тази млада дама,независимо от положението на родителите и!!!

Ей простаци..Ако беше вашето дете нямаше да говорите така..

Полицията?

Не останали нищо човешко в тази нация? Какво значение има кои са и родители? Защо е необходимо толкова злоба даже и в коментарите? Дано да е жива и да се намери.

Дано намерят горкото момиче.Няма значение какви са родителите,дано е жива и здрава.Много сили за родителите.

дано се намери момичето живо и здраво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Атосчо, ако това, което си написал е вярно, то твоите родители трябав да са били педи 22 години, най-малкото с ранг на замминистри в правителството на Живков.... Такива увредени кретени като теб, трябва да бъдат държани в лудница доживот! Дано момичето бързо бъде открито и върнато на родителите му...

Дано я намерят жива и здрава.

Това, което си написал е гадно !!!! Тези хора са се грижили за детето си 32 години въпреки заболяването му и не са го изоставили в дом. Това е похвално и значи имат сърца, без значение от партийната си принадлежност. Успех и дано завършека на семейната им сага да е щастлив.

Дано господ да и помага да не и се случи нищо лошо ,моля се за нея в момента и дано по скоро я открият родителите и че болката е необяснима знам го .

Исрено съжалявам че момичето е изчезнало.Съчувствам на родителите и се моля момичето да бъде живо и здраво и да се прибере в къщи.Има ли значение кои са родителите.Еднакво боли и бедните и неизвестни родители.

Момичето е болно.Това е трагедия за всеки родител,какво е значението от коя партия си или си безпартиен или какво работиш и какъв пост заемаш?Дано я намерят.

Е, това са лоши работи! Дано се намери момичето!

Има ли значение от коя партия е бащата? Боли еднакво. Дано я намерят.

има значение тази партия разплака толкова много маики че сега е трудно да се прояви човещина хиляди заминаха по света и много от тях никога няма да видят близките си дано да се намери момичето а родителите и да се замислят

Дарина Дарина не правиш ралика между партия и страдание на обикновен човек.

Момичето не член на никоя партия - а тази злоба и тъпотия като твоята рядко се среща

Даринче, объркала си автобуса! Не БСП, а СДС начело с "черното влечуго", разграбиха и сринаха цялата държава. Поне бъди обективна.

да,бе,ще се замислят родителите,така-така,блажени са верващите.Престъпление по отношение на престъпната сбирщина не е престъпление...Сбирщината,издевателствала десетилетия,че и до днес над БГ народа!милионери,фирмаджии,имотаджии,измамници,крадци и т.н. -чет няма!значи когато изнсилват групово народ и страна-под булото на партии за народно добруване-тогава е престъпление,но когато на някой си такъв партизанин му се случи нещо,което цял живот се случва(зарад него и неговите БГ предатели!) на изтерзания,съсипан БГ народ-тогава било строго индивидуално,човешко и пр.Никой не казва от вас,вярващи-че това са наказания отгоре...Мошеници-милионери!Всичката партийна БГ сган,независимо от боята,трябва жестоки наказания да понесе,жестоки, но..СПРАВЕДЛИВИ!! като някой си никой бил НЯКОЙ,какво,пишем специално,за обикновения народец-не,а за народа само мъката,а за ОНИЯ цял живот лапане и крадене и съдиране на народните кожи,нали?!!

дано я намерят

намерена е