Коментари - Засилват мерките по летищата в САЩ и ЕС? | Днес.dir.bg

Засилват мерките по летищата в САЩ и ЕС?

Може да бъдат засилени мерките за сигурност по летищата в САЩ и ЕС заради страха от джихадистите в Ирак.

Обратно в новината

Коментари - Засилват мерките по летищата в САЩ и ЕС? | Днес.dir.bg

Коментари

От десетилетия спонсорирaт и дaвaт убежище нa терористи, пък сегa олеле. Зaпочнaхa в aвгaнистaн и продължaвaт до ден днешен в сирия. Резултaтa е нaлице. Вече успяхa дa създaдaт и хaлифaт. И aко някой си мисли, че товa ще е от ден до плaдне, се лъже жестоко. Товa е сaмо нaчaлото.

" крило от терористи в Сирия планира да атакува самолет, отправил се към Европа или САЩ" - в този самолет може да има и от вашите деца и внуци, живеещи в чужбина и прибиращите се към България. Защо има толкова малко коментари?

Всичките коментари са свързани с това. А твоят какъв е?

Едва ли закъснелите мерки по летищата на ЕС и САЩ са в състояние да спрат джихадистите. Казват самолет, а може да е мол, гара, стадион. При това състояние на държавите в ЕС и Бл. Изток и след тази откровена заплаха, мерките за сигурност трябва да бъдат от съвсем друг характер. Но животът на европейските граждани не струва пред европейските "ценности".

сила на всички джихадисти, ислямисти, талибани, алкайдисти, фашисти и тем-подобна измет в света, американските и европейските престъпници решиха да се бранят чрез засилване на мерките по летищата. От сега ще им кажа, че няма да са достатъчни тези мерки. И както джихадистите се обединяват, така се обединяват и евроатлантическите престъпници. Трудно ми е да кажа кои са по-големите престъпници.

Религиозни или етнически войни в Сирия, Ирак, Либия, Афганистан, Мали и Судан, Украйна. Следва Европа. Вероятно първи са Гърция и България. ЕС отне суверенитета на държавите, наложи псевдо толерантност и целенасочено обгрижи малцинствата със свръх права, кой каквито си ги има - в Холандия са гейовете, в България са турчеещи се цигани. Нямаме охранявана граница, нямаме армия, нямаме държава, защото някой реши, че нямаме врагове и ще ни охраняват дюнерджиите. Изглежда, джихадистите от ИДИЛ са приятели?! Щом един бивш външен министър ги покани да конференция у нас! А, ако някой ден, докато си гледаме мача или турската сапюнявица, някой изрита входната врата и започне да стреля, защото нямаме фес или чалма, трябва да сме спокойни, че това са "приятели" и нещастни "бегълци".

ЕЕЕ СЕТИ СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА !!!

Глупавите или злонамерени политици от ЕС, тласкат Европа към катастрофа. Нахлуващите от Африка, Близкия изток и Азия в голямата си част са необразовани, носители на неевропейска култура и с огромни нива на раждаемост. Практиката показва, че те не приемат европейските ценности, а налагат собствените си ценности на европейска територия. Мерките по летищата не са никаква пречка за джихадистите, които се канят до 5 години да включат в халифата си всички земи, в които някога са живели мюсюлмани. Маркерите са джамиите, а толерантна и "демократична" Европа наложи, у нас да са на всяка крачка, защото така било политически коректно.

Франция забрани бурките на публични места, а млада мюсюлманка атакува решението пред Европейския съд за правата на човека, но без успех. Съдът взе едно историческо решение, което може отново да разпали страстите.

Tези само атома ще ги оправи, то се е видяло...

Що да не са "чисти". след толкова пот всички се къпят! А това за "арийци", защо не - всички произлизаме от маймуните, но сме на различни фази от процеса...

Това кой го доказа, че произлизаме от маймуните. Човека и банана имат 76 % общи гени. Маймуните от банани ли произлизат?

първо ги бунят, после изпадат в паника. С техните камъни по тяхната глава

"Много от тези радикализирани чужди бойци имат европейски и американски паспорти..." Е и кой им ги даде?! Или само те имат "човешки права", а останалите могат спокойно да бъдат тероризирани?!

АМЕРИКАНСКИ?!? Как се взема американски паспорт бре, това да не е като да си купиш семки от пазара?!? Тука американците сами се оплетоха, май...

Като си се родил и живееш в определена държава и навършиш определена възраст ти издават паспорт. Явно коментиращите още не са навършили такава възраст.

Погледнете националните отбори по футбол на Франция, Германия, Белгия, швейцария. Те всички са чисти арийци.

Какви избори предстоят в САЩ, че плашат населението си?

През Ноември, тази година, за конгресмени и сенатори... Едва ли правят тая дандания е за инцидентните избори с които трябва да попълнят липсващите конгресмени от текущия състав конгреса.

нали ЕС си отвори широко вратите за всички тези, които сега били вече заплаха ... построиха им джамии, тия превзеха цели квартали където европеец не може и да припари. Прогониха белите хора от родните им места , наводниха ги с "бежанци" ... по улиците на Европа виждаш само забулени страшилища - жени ... малко късно се присетиха. Мултикултурализмът видя сметката на цивилизована европа

Тез нали ни бяха съюзници като гърмяха из Сирия, сега вече не са ли на наша страна ?

Крайно време е Обама да вземе мерки, изтърва Сирия.Украйна, сега тези джихадисти. или скоро да идва републиканец да стои по-твърдо на световно ниво...

Е що така правят тия американци? На нас губернатор ворлик ни назначи мюфтия, който организира спящи клетки пък после самите те се пазят от тях? Имайки предвид факта, че сащ получават списък с пътниците на всеки един самолет по света, то дали тия спящи клетки не се активизират тогава, когато в някой самолет се качи някой особенно неугодно на американския режим лице? Оруел за такава диктатура не е и събувал.

Докато Обама се ослушва, в света ще става само хаос, дано му изтече скоро мандата, че много изтърва световното положението. Сирия,Украйна , сега джихадисти....

АЙДЕ СЛАГАИТЕ ЧАЛМИТЕ И ТРАЙТЕ ! ЩЕ СЕ МОЛИМ ВСЕКИ ДЕН ИМАМЕ СИ И МНОГО ДЖАМ..... И ПО КЪЩИТЕ НИ СИ ИМАМЕ ОТ ТЯХ ДАВАМЕ ИМ ПОМОЩИ АИДЕ СТИГА СТЕ РЕВА ЛИ НАЛИ ТОВА ИСКАХТЕ ! И НА ИЗБОРИ ЩЕ ХОДИМ В ПРАЗНИКА ЕЙ КОЙ КАТО НАС !!!!

в друга несвързана новина лидера на партя миндил пък каза че спасил банките от криза. да се чуди човек да му вярва ли на този баш миндил или да му вдигне червен картон на 5 октомври.

трябва голям червен картон!

за когото говориш трябва един хууулав голям червен картон!

Полза от чудене няма. Виж колко минуси са ти слажили други миндили. Булгаристанеца е тъпанар.Изчезващ вид.Много вероятно ако Буда спечели случайно той да покани ислямистите пак. От тук да започне инвазията към Европа.

Такива са хамериканците ,майдан създаден майдан разбит.Въпроса е да върви бизнеса а кой се е хванал на хорото с тяхдобро не е видял.Либиеца докато им се подмазваше добре щом започна да прави арабска лига и тия му счупиха страната.А иначе се цункаха по мъжки.

АБЕ НАЛИ Е,С ГИ ПОТКРЕПЯШЕ ЗАЩО СЕГА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТЯХ ???? ТОВА СА ТЕЙНИТЕ ХОРА !!! ПЪТ СВОБОДЕН !!

Кой го е казал? Никой нищо не може да гарантира.

Докато Европа и САЩ се опитват да се справят със световния тероризъм ,Москва се опитва да им помага зад гърба на света.

НАПРИМЕР : СЕМИНАРИ ЗА ТЕРОРИСТИ В СОФИЯ - ОРГАНИЗАТОРИ НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ И БАТ БОЙКО БОРИСОВ - СПОНСОРИ АМЕРИКАНСКОТО ВЪНШНО , ФОНДАЦИЯ ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО :)

Батенце, тези от ИДИЛ, наедно с саудити и катарци Путин ли ги доведе в Правец през 2012 година, бе, умник?

Достатъчно е да им дава оръжие за да разсее вниманието на Европа и САЩ за да върши свободно своите терористични мероприятия в свободна Украйна.

цирка в украйна докара цирка в ирак искате да нема циркове американци и руснаци да си сверяват часовниците веднага

Единствено Турция може да спре ислямистките терористи.Добре че имаме такива силни съюзници да ни пазят задния двор.

Колкото Турция е спряла да спонсорира джамиите и колкото задържа преселниците от Бл. Изток, толкова ще спре и джихадисткия халифат?! Турция ще ги спре, доколкото ще им осигури коридор за свободно преминаване до България и по-нататъка из Европа.

АБЕ МУНЬО ТЕ СА И ТУКА ЗА КАКВО СПИРАНЕ ГОВОРИШ СЛАГАЙ ЧАЛМАТА И ТРАЙ !!!!! ЩЕ ХОДИШ ДА СЕ МОЛИШ 5 НА ДЕН ИМА И МНОГО ДЖАМИИ ! НЯМА СТРАШНО !!!

АГЕНТА НА МОСАД (В МОМЕНТА ПОСТОЯНЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ООН В ИРАК ) ИЗВЕСТЕН ПОД ИМЕТО НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ СЪБИРАШЕ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИДИЛ НА СЕМИНАРИ И КОНФЕРЕНЦИИ В СОФИЯ :))))

А ТИЯ МЕРОПРИЯТИЯ В СОФИЯ БЯХА ОФИЦИАЛНО СПОСОРИРАНИ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И ФОНДАЦИЯ ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО ????

всичкото хасан и аише да се изгони от европа.да се махат и да правят мизерии в собстврните си страни.европа и америка.няма какво да ми се правят на демократи и да ги приемат на наша сметка.европа за европеиците.неверниците да си ходят в пустините.халифати.а колкото до тези идил-дебил америка си ги направи и турция и ги роди.те да.му мислят как да ги оправят.

Какви мерки по летищата, бре?! Идиоти, пак ли искате да стигнат до Виена?! САЩ да отиват на място и да се разправят с това световно зло, което те извадиха от руините му!

Като не ви обръщат внимание вашите жени, смятате, че във форумите някой се впечатлява от тъпотиите ви!

А аз съм при Пешо..Няма да се прибера тази вечер...

Няколко батальона руски спецназ и ИДИЛ става на МИНДИЛ.

Става буламач моето момче. Тя цялата съветска армия се наака в Афганистан през 80-те години, ти сега си тръгнал да убиваш слона с прашка.

"американски анализатори вярват, че крило от терористи в Сирия" - ама от къде се взеха терористи в Сирия, бе? Тези са борци за демокрация! САЩ плащаха, а Турция ги подпомагаше с артилерия да мародерстват сирийските градове. А да видим сега, дали САЩ, ЕС и НАТО ще спасяват България от халифата! За 25 години "демокрация" унищожиха държавата и армията ни, а ДПС набучиха джамиите на всяка крачка, за да маркират територията. "Атака" да разкарат този лидер, да спрат да се оправдават с другите и да се хващат за работа! Защото иначе трябва всички да скачаме в шалварите.

Този път май Турция ще ни спаси... Лошо е само това,което ще се случи на президентските избори там...

НЕ РАЗЧИТАЙ НА ТУРЦИЯ :)))) ТУРЦИЯ, ОСОБЕННО АНАДОЛСКИТЕ РАЙОНИ ПО ГРАНИЦАТА СЪС СИРИЯ И ИРАК , СА ГОТОВИ ДА СЕ ПРУСЪЕДИНЯТ КЪМ НОВОСЪЗДАДЕНИЯ "ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ " ... А В ИРАКСКИ КЮРДИСТАН ЩЕ ПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ .... КЮРДИТЕ В ТЮРЦИЯ ЩЕ ИСКАТ И ТЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ КЮРДКСА ДЪРЖАВА :)))

Не са ..вярвай ми.. Точно в момента границите на Турция не могат да помръднат и на милиметър - ние тука в БГ нямаме такова съзнание за родина като те имат и не можем да си го обясним, но голяма част от населението им (изключвам кюрдите) са готови да умрат за Турция...

Точно кюрдите са едни от смъртните врагове на тези психопати. Тези им планове е ясно че няма да могат да ги реализират (искам да видя как точно ще се справят дори само с Израел примерно), но лошото е, че могат да започнат перманентни терористични действия за постоянен тормоз на неправоверните.

В АНГЛИЙСКИЯ ИМА ЕДИН ИДИОМ "KEEP THEM BUSY " ...... КОЙТО СЕ УПОТРЕБЯВА В СМИСЪЛ ЧЕ "УМОВЕТЕ И ЕЖЕДНЕВИЕТО НА ХОРАТА ТРЯБВА ДА СА ПОСТОЯННО ЗАЕТИ С НЕЩО " ...ИНАЧЕ ХОРАТА СА СКЛОННИ ДА ПРАВЯТ РЕВОЛЮЦИИ :))))

В българската народна армия на това му казваха "принципа на постоянната заетост" - боядисваха бордюрите с вар и отработено масло, за да ги измие първият дъжд и пак да се налага боядисване. А бялата боя съхнеше в складовете.

ЧУК

Той затова ли ми викаше старшината-Младеж! От половин час те наблюдавам, как два часа ми се моткаш!

ЗАЩО СИ МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ "ТЕРОРИСТИЧНИ ЗАПЛАХИ" В АМЕРИКА И ЗАПАДНИЯ СВЯТ СА ФАЛШИВИ ....???? ... АМИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА СЕ НАМЕРЯТ ЕКСПЛОЗИВИ И ДА СЕ КОНСТРУИРА БОМБА .... ЗАЩО ТОГАВА НЯКОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА Я ПРЕНАСЯ ОТ НЯКЪДЕ НА МАЙНАТА СИ СЪС САМОЛЕТ ИЛИ ДА ВЗРИВЯВА САМОЛЕТ , КОГАТО МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ПОВЕЧЕ ЩЕТИ АКО ВРЗРИВИ БОМБА ДА РЕЧЕМ НА БОСТЪНСКИЯ МАРАТОН ?????? :))))

ЧУК

Абе не мога да разбера! сащ създаде тези идиоти дето се биха в Сирия и славната сирийска армия ги прогони в Ирак! Сега пък америка не си ще децата дето е създала!

Ама те тоя филм го играха и с талибаните. Сами си създават врагове за да може да харчат на простия обикновен американец парите за войни и парите да ги прибират най-вероятно евреи.

Вярваш или не, ама миналата седмица Обама предложи на сената да финансират с 500 милиона долара революционерите в Сирия. Да видиш ти... то си е направо дежаву.

Вече ми е все едно кой ще идва да ни управлява с тези политици 25 години не видях нищо хубаво.Живота си върви а само слушам за топлофикация,чез мез е писнаха ми и за заеми.Комунисти и какво ли не и не разбраха комунизъм по света не е имало имало е социализъм или така наречената планова икономика .Хората мрът по болниците нпма храна геноцид може техния геноцид да е по малко страшен.

Глупости на търкалета! Няколко заблудени цървула ще прекрояват света?! И как ще стане? С маузер образец 1885 година и полугладни бронирани камили. Хайде моля ви се! Не на мен тези партенки!

Коментари - Засилват мерките по летищата в САЩ и ЕС? | Днес.dir.bg

Засилват мерките по летищата в САЩ и ЕС?

Може да бъдат засилени мерките за сигурност по летищата в САЩ и ЕС заради страха от джихадистите в Ирак.

Обратно в новината

Коментари - Засилват мерките по летищата в САЩ и ЕС? | Днес.dir.bg

Коментари

От десетилетия спонсорирaт и дaвaт убежище нa терористи, пък сегa олеле. Зaпочнaхa в aвгaнистaн и продължaвaт до ден днешен в сирия. Резултaтa е нaлице. Вече успяхa дa създaдaт и хaлифaт. И aко някой си мисли, че товa ще е от ден до плaдне, се лъже жестоко. Товa е сaмо нaчaлото.

" крило от терористи в Сирия планира да атакува самолет, отправил се към Европа или САЩ" - в този самолет може да има и от вашите деца и внуци, живеещи в чужбина и прибиращите се към България. Защо има толкова малко коментари?

Всичките коментари са свързани с това. А твоят какъв е?

Едва ли закъснелите мерки по летищата на ЕС и САЩ са в състояние да спрат джихадистите. Казват самолет, а може да е мол, гара, стадион. При това състояние на държавите в ЕС и Бл. Изток и след тази откровена заплаха, мерките за сигурност трябва да бъдат от съвсем друг характер. Но животът на европейските граждани не струва пред европейските "ценности".

сила на всички джихадисти, ислямисти, талибани, алкайдисти, фашисти и тем-подобна измет в света, американските и европейските престъпници решиха да се бранят чрез засилване на мерките по летищата. От сега ще им кажа, че няма да са достатъчни тези мерки. И както джихадистите се обединяват, така се обединяват и евроатлантическите престъпници. Трудно ми е да кажа кои са по-големите престъпници.

Религиозни или етнически войни в Сирия, Ирак, Либия, Афганистан, Мали и Судан, Украйна. Следва Европа. Вероятно първи са Гърция и България. ЕС отне суверенитета на държавите, наложи псевдо толерантност и целенасочено обгрижи малцинствата със свръх права, кой каквито си ги има - в Холандия са гейовете, в България са турчеещи се цигани. Нямаме охранявана граница, нямаме армия, нямаме държава, защото някой реши, че нямаме врагове и ще ни охраняват дюнерджиите. Изглежда, джихадистите от ИДИЛ са приятели?! Щом един бивш външен министър ги покани да конференция у нас! А, ако някой ден, докато си гледаме мача или турската сапюнявица, някой изрита входната врата и започне да стреля, защото нямаме фес или чалма, трябва да сме спокойни, че това са "приятели" и нещастни "бегълци".

ЕЕЕ СЕТИ СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА !!!

Глупавите или злонамерени политици от ЕС, тласкат Европа към катастрофа. Нахлуващите от Африка, Близкия изток и Азия в голямата си част са необразовани, носители на неевропейска култура и с огромни нива на раждаемост. Практиката показва, че те не приемат европейските ценности, а налагат собствените си ценности на европейска територия. Мерките по летищата не са никаква пречка за джихадистите, които се канят до 5 години да включат в халифата си всички земи, в които някога са живели мюсюлмани. Маркерите са джамиите, а толерантна и "демократична" Европа наложи, у нас да са на всяка крачка, защото така било политически коректно.

Франция забрани бурките на публични места, а млада мюсюлманка атакува решението пред Европейския съд за правата на човека, но без успех. Съдът взе едно историческо решение, което може отново да разпали страстите.

Tези само атома ще ги оправи, то се е видяло...

Що да не са "чисти". след толкова пот всички се къпят! А това за "арийци", защо не - всички произлизаме от маймуните, но сме на различни фази от процеса...

Това кой го доказа, че произлизаме от маймуните. Човека и банана имат 76 % общи гени. Маймуните от банани ли произлизат?

първо ги бунят, после изпадат в паника. С техните камъни по тяхната глава

"Много от тези радикализирани чужди бойци имат европейски и американски паспорти..." Е и кой им ги даде?! Или само те имат "човешки права", а останалите могат спокойно да бъдат тероризирани?!

АМЕРИКАНСКИ?!? Как се взема американски паспорт бре, това да не е като да си купиш семки от пазара?!? Тука американците сами се оплетоха, май...

Като си се родил и живееш в определена държава и навършиш определена възраст ти издават паспорт. Явно коментиращите още не са навършили такава възраст.

Погледнете националните отбори по футбол на Франция, Германия, Белгия, швейцария. Те всички са чисти арийци.

Какви избори предстоят в САЩ, че плашат населението си?

През Ноември, тази година, за конгресмени и сенатори... Едва ли правят тая дандания е за инцидентните избори с които трябва да попълнят липсващите конгресмени от текущия състав конгреса.

нали ЕС си отвори широко вратите за всички тези, които сега били вече заплаха ... построиха им джамии, тия превзеха цели квартали където европеец не може и да припари. Прогониха белите хора от родните им места , наводниха ги с "бежанци" ... по улиците на Европа виждаш само забулени страшилища - жени ... малко късно се присетиха. Мултикултурализмът видя сметката на цивилизована европа

Тез нали ни бяха съюзници като гърмяха из Сирия, сега вече не са ли на наша страна ?

Крайно време е Обама да вземе мерки, изтърва Сирия.Украйна, сега тези джихадисти. или скоро да идва републиканец да стои по-твърдо на световно ниво...

Е що така правят тия американци? На нас губернатор ворлик ни назначи мюфтия, който организира спящи клетки пък после самите те се пазят от тях? Имайки предвид факта, че сащ получават списък с пътниците на всеки един самолет по света, то дали тия спящи клетки не се активизират тогава, когато в някой самолет се качи някой особенно неугодно на американския режим лице? Оруел за такава диктатура не е и събувал.

Докато Обама се ослушва, в света ще става само хаос, дано му изтече скоро мандата, че много изтърва световното положението. Сирия,Украйна , сега джихадисти....

АЙДЕ СЛАГАИТЕ ЧАЛМИТЕ И ТРАЙТЕ ! ЩЕ СЕ МОЛИМ ВСЕКИ ДЕН ИМАМЕ СИ И МНОГО ДЖАМ..... И ПО КЪЩИТЕ НИ СИ ИМАМЕ ОТ ТЯХ ДАВАМЕ ИМ ПОМОЩИ АИДЕ СТИГА СТЕ РЕВА ЛИ НАЛИ ТОВА ИСКАХТЕ ! И НА ИЗБОРИ ЩЕ ХОДИМ В ПРАЗНИКА ЕЙ КОЙ КАТО НАС !!!!

в друга несвързана новина лидера на партя миндил пък каза че спасил банките от криза. да се чуди човек да му вярва ли на този баш миндил или да му вдигне червен картон на 5 октомври.

трябва голям червен картон!

за когото говориш трябва един хууулав голям червен картон!

Полза от чудене няма. Виж колко минуси са ти слажили други миндили. Булгаристанеца е тъпанар.Изчезващ вид.Много вероятно ако Буда спечели случайно той да покани ислямистите пак. От тук да започне инвазията към Европа.

Такива са хамериканците ,майдан създаден майдан разбит.Въпроса е да върви бизнеса а кой се е хванал на хорото с тяхдобро не е видял.Либиеца докато им се подмазваше добре щом започна да прави арабска лига и тия му счупиха страната.А иначе се цункаха по мъжки.

АБЕ НАЛИ Е,С ГИ ПОТКРЕПЯШЕ ЗАЩО СЕГА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТЯХ ???? ТОВА СА ТЕЙНИТЕ ХОРА !!! ПЪТ СВОБОДЕН !!

Кой го е казал? Никой нищо не може да гарантира.

Докато Европа и САЩ се опитват да се справят със световния тероризъм ,Москва се опитва да им помага зад гърба на света.

НАПРИМЕР : СЕМИНАРИ ЗА ТЕРОРИСТИ В СОФИЯ - ОРГАНИЗАТОРИ НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ И БАТ БОЙКО БОРИСОВ - СПОНСОРИ АМЕРИКАНСКОТО ВЪНШНО , ФОНДАЦИЯ ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО :)

Батенце, тези от ИДИЛ, наедно с саудити и катарци Путин ли ги доведе в Правец през 2012 година, бе, умник?

Достатъчно е да им дава оръжие за да разсее вниманието на Европа и САЩ за да върши свободно своите терористични мероприятия в свободна Украйна.

цирка в украйна докара цирка в ирак искате да нема циркове американци и руснаци да си сверяват часовниците веднага

Единствено Турция може да спре ислямистките терористи.Добре че имаме такива силни съюзници да ни пазят задния двор.

Колкото Турция е спряла да спонсорира джамиите и колкото задържа преселниците от Бл. Изток, толкова ще спре и джихадисткия халифат?! Турция ще ги спре, доколкото ще им осигури коридор за свободно преминаване до България и по-нататъка из Европа.

АБЕ МУНЬО ТЕ СА И ТУКА ЗА КАКВО СПИРАНЕ ГОВОРИШ СЛАГАЙ ЧАЛМАТА И ТРАЙ !!!!! ЩЕ ХОДИШ ДА СЕ МОЛИШ 5 НА ДЕН ИМА И МНОГО ДЖАМИИ ! НЯМА СТРАШНО !!!

АГЕНТА НА МОСАД (В МОМЕНТА ПОСТОЯНЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ООН В ИРАК ) ИЗВЕСТЕН ПОД ИМЕТО НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ СЪБИРАШЕ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИДИЛ НА СЕМИНАРИ И КОНФЕРЕНЦИИ В СОФИЯ :))))

А ТИЯ МЕРОПРИЯТИЯ В СОФИЯ БЯХА ОФИЦИАЛНО СПОСОРИРАНИ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И ФОНДАЦИЯ ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО ????

всичкото хасан и аише да се изгони от европа.да се махат и да правят мизерии в собстврните си страни.европа и америка.няма какво да ми се правят на демократи и да ги приемат на наша сметка.европа за европеиците.неверниците да си ходят в пустините.халифати.а колкото до тези идил-дебил америка си ги направи и турция и ги роди.те да.му мислят как да ги оправят.

Какви мерки по летищата, бре?! Идиоти, пак ли искате да стигнат до Виена?! САЩ да отиват на място и да се разправят с това световно зло, което те извадиха от руините му!

Като не ви обръщат внимание вашите жени, смятате, че във форумите някой се впечатлява от тъпотиите ви!

А аз съм при Пешо..Няма да се прибера тази вечер...

Няколко батальона руски спецназ и ИДИЛ става на МИНДИЛ.

Става буламач моето момче. Тя цялата съветска армия се наака в Афганистан през 80-те години, ти сега си тръгнал да убиваш слона с прашка.

"американски анализатори вярват, че крило от терористи в Сирия" - ама от къде се взеха терористи в Сирия, бе? Тези са борци за демокрация! САЩ плащаха, а Турция ги подпомагаше с артилерия да мародерстват сирийските градове. А да видим сега, дали САЩ, ЕС и НАТО ще спасяват България от халифата! За 25 години "демокрация" унищожиха държавата и армията ни, а ДПС набучиха джамиите на всяка крачка, за да маркират територията. "Атака" да разкарат този лидер, да спрат да се оправдават с другите и да се хващат за работа! Защото иначе трябва всички да скачаме в шалварите.

Този път май Турция ще ни спаси... Лошо е само това,което ще се случи на президентските избори там...

НЕ РАЗЧИТАЙ НА ТУРЦИЯ :)))) ТУРЦИЯ, ОСОБЕННО АНАДОЛСКИТЕ РАЙОНИ ПО ГРАНИЦАТА СЪС СИРИЯ И ИРАК , СА ГОТОВИ ДА СЕ ПРУСЪЕДИНЯТ КЪМ НОВОСЪЗДАДЕНИЯ "ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ " ... А В ИРАКСКИ КЮРДИСТАН ЩЕ ПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ .... КЮРДИТЕ В ТЮРЦИЯ ЩЕ ИСКАТ И ТЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ КЮРДКСА ДЪРЖАВА :)))

Не са ..вярвай ми.. Точно в момента границите на Турция не могат да помръднат и на милиметър - ние тука в БГ нямаме такова съзнание за родина като те имат и не можем да си го обясним, но голяма част от населението им (изключвам кюрдите) са готови да умрат за Турция...

Точно кюрдите са едни от смъртните врагове на тези психопати. Тези им планове е ясно че няма да могат да ги реализират (искам да видя как точно ще се справят дори само с Израел примерно), но лошото е, че могат да започнат перманентни терористични действия за постоянен тормоз на неправоверните.

В АНГЛИЙСКИЯ ИМА ЕДИН ИДИОМ "KEEP THEM BUSY " ...... КОЙТО СЕ УПОТРЕБЯВА В СМИСЪЛ ЧЕ "УМОВЕТЕ И ЕЖЕДНЕВИЕТО НА ХОРАТА ТРЯБВА ДА СА ПОСТОЯННО ЗАЕТИ С НЕЩО " ...ИНАЧЕ ХОРАТА СА СКЛОННИ ДА ПРАВЯТ РЕВОЛЮЦИИ :))))

В българската народна армия на това му казваха "принципа на постоянната заетост" - боядисваха бордюрите с вар и отработено масло, за да ги измие първият дъжд и пак да се налага боядисване. А бялата боя съхнеше в складовете.

ЧУК

Той затова ли ми викаше старшината-Младеж! От половин час те наблюдавам, как два часа ми се моткаш!

ЗАЩО СИ МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ "ТЕРОРИСТИЧНИ ЗАПЛАХИ" В АМЕРИКА И ЗАПАДНИЯ СВЯТ СА ФАЛШИВИ ....???? ... АМИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА СЕ НАМЕРЯТ ЕКСПЛОЗИВИ И ДА СЕ КОНСТРУИРА БОМБА .... ЗАЩО ТОГАВА НЯКОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА Я ПРЕНАСЯ ОТ НЯКЪДЕ НА МАЙНАТА СИ СЪС САМОЛЕТ ИЛИ ДА ВЗРИВЯВА САМОЛЕТ , КОГАТО МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ПОВЕЧЕ ЩЕТИ АКО ВРЗРИВИ БОМБА ДА РЕЧЕМ НА БОСТЪНСКИЯ МАРАТОН ?????? :))))

ЧУК

Абе не мога да разбера! сащ създаде тези идиоти дето се биха в Сирия и славната сирийска армия ги прогони в Ирак! Сега пък америка не си ще децата дето е създала!

Ама те тоя филм го играха и с талибаните. Сами си създават врагове за да може да харчат на простия обикновен американец парите за войни и парите да ги прибират най-вероятно евреи.

Вярваш или не, ама миналата седмица Обама предложи на сената да финансират с 500 милиона долара революционерите в Сирия. Да видиш ти... то си е направо дежаву.

Вече ми е все едно кой ще идва да ни управлява с тези политици 25 години не видях нищо хубаво.Живота си върви а само слушам за топлофикация,чез мез е писнаха ми и за заеми.Комунисти и какво ли не и не разбраха комунизъм по света не е имало имало е социализъм или така наречената планова икономика .Хората мрът по болниците нпма храна геноцид може техния геноцид да е по малко страшен.

Глупости на търкалета! Няколко заблудени цървула ще прекрояват света?! И как ще стане? С маузер образец 1885 година и полугладни бронирани камили. Хайде моля ви се! Не на мен тези партенки!