Коментари - Кунева лансира референдум за свикване на Велико народно събрание | Днес.dir.bg

Кунева лансира референдум за свикване на Велико народно събрание

Победител в предстоящите избори трябва да бъде гражданинът, заяви лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева в пространно изявление пред участниците в третата софийска среща на формацията днес.

Обратно в новината

Коментари - Кунева лансира референдум за свикване на Велико народно събрание | Днес.dir.bg

Коментари

Не, ще победи селото.

победители сте винаги вие другарко пръмова и БКП -комунисти , както се разбра ,ние подскачахме и смятахме ,че времето е наше ,но се оказа ,че времето е пари и то наистина е наше ,а парите ваши ,това е

Eдин лидер на партия трябва да бъде или икономист, за да има визия за развитието на страната или трябва да има много силни лидерски качества и ерудиция, за да може да организира екипа си. Kунева става за изпълнител , да затваря глави, да се рови в книги и да казва иес. 3а водач не става, a само за пълнеж.

Кунева- голямата, скритата в ръкава, карта на комунистите! Пазете се, защато това е Отрочето от НДСВ, което ще прави НОВА Тройна коалиция с остатъците от БСП и Доган!

Тая идея е добра, но е само предизборна лъжа.

Да за референдум за свикване на Велико народно събрание, защото е необходим и ще е истински.

Без изряване на гнилото в съдебната система каквито и закони и конституционни поправки да се приемат, всичко ще си бъде както до сега. Проблемът не е в законите, а в неприлагането им. Един от начините е съдийските и прокурорските длъжности да са избираеми и хората да гласуват пряко за кандидатите, но никой не повдига и дума за това. А така трябва да бъде и за полицейските началници! Всеки да излиза пред хората и да се отчита за какво и що е ял държавният хляб и е харчил парите на данъкоплатците.

Госпожо Кунева, красиви приказки говорите, но е крайно време да ги поспрете и да кажете прагматичните неща: 1. В кое европейско политическо обединение ще членуване - в ЕНП, ЛИ или ПЕС? От това много неща зависят. 2. С кого ще направите коалиция СЛЕД изборите, а не да ми говорите, че ПРЕДИ изборите няма да сте в коалиция - това го разбрахме. Тези 2 неща ще определят вашия електорат, ако ги кажете, разбира се. Иначе, ще разчитате на 4-5%.

Ако Кунева ,Слави Бинев и Марешки влязат в ПАРЛАМЕНТА , трябва да бягаме от България. Много ограничени хора. С една дума ПРОСТИ.

Тежко братя се живее, сред глупци неразбрани.

НЕ Е Е Е....НА КУНЕВА. ТА НЕ Е ЛИ ВИЖДАТЕ ,ЧЕ ТЯ НИКОГА НЕ Е В ЧАС. ПРИКАЗВА МНОГО , НИЩО НЕ КАЗВА. САМО ЗЛИНИ Е НАПРАВИЛА НА БЪЛГАРИЯ И СЕГА НЯМА СРАМ. НАГЛОСТТА И НЯМА КРАЙ. ЛЪЖЕ.

Има още едно- ОСНОВНО : референдум за монархия и премахване на основния проблем на България- парламентарната република. Монархът-Царят може да уволни престъпници,съдии, прокурори, ченгета дори Народното Събрание. Както се видя, всички престъпни структури , с подкрепата на Парламентарната република- Народното събрание могат да объркат и най- добрите идеи.

Мила ми госпожо Кунева, Много благодаря за щедрите обещания! Трогателни са! Досега не помня така в прав текст някой да ми е обещавал работа. Ако Ви изберат, да знаете, че ще си търся обещанието като наследство, защото ще ми е необходима нова работа. За съжаление, не вярвам да стане. Всички хубави обещания си остават само такива, както показва скопошната политическа история на държавата ни. Вие не сте Симеон, но ние и на Вас вЕвраме, повЕрвайте ни! С уважениие, Един глас за изборите

PS скопошна = скорошна, извинявам се за грешката, това е от вълнението. И малко уточнение - гласът ми още не е продаден, очаквам оферти

Не съм чел статията и искам само да кажа, че тази жена НЕ СТАВА! Може да ставала за нещо различно от политика, но преди 20 години... сега и за това не става...

Бойко не е много свет. Вярно е че Икономиката стана по зле. Но вината колкото и да викаме не е на Бойко, а по-скоро на евро кризата. От друга страна, пак същия този Бойко се постара много неща да се довършат (Дунав Мост, Магистрала Люлин), да се започнат (много лотове на Магистрали, да се построят (зала Армеец) и още много, ама много и то в цяла България обекти, за Болници, за детски градини, за паркове и за какво ли не още. Нито Кунева, нит бат Серго ще го направят, нито пък Доган. Така че да се вслушаме в една народна мъдрост "Ела зло, че без тебе по зле". Имам в предвид Бойко.

Тази е егати безкрупулната манипулаторка. Чувал съм го от хора който лично я познават. Безкрупулна.

Започна се. Куневата партия (като най-нова) ,започна и най-рано. Сега ще почне едно надлъгване , обещаване, плюене , компромати и още какво ли не . Започна битката за гласове.Иначе на приказки и обещания всички я докарваме , и накрая духащия си остава народа.

Много оправна изкусителка бе. Царя ни управи за 800 дни ,др Кунева обещава за по-малко. Евалла.

Не сте права Г-жо. Трябва да се работи държавата да стане нормална - след това доходите сами ще се увеличат! Пак популизъм! Не сте ли се замисляли, защо то България бягат най-кадърните - в много случаи те взимат добри пари! Няма да стане с оправяне на доходите - народът иска да живее в НОРМАЛНА държава!

Политическа проститутка!

Тази баба ми е антипатична - явно не само на мен! Със стари к...., нов бардак!

Вече 8 години никой не е давал такива обнадеждаващи обещания. Ако Кууунева беше нов политик с кръг от специалисти около нея а не лешояди щях да съм на 100% зад нея. За съжаление: 1. Тя е стара хиена-прескача вече в трета партия. На думите си не държи и нац.интереси не защитава. 2. Обкръжаващия и кръг са лешояди и търсят нови мърши и кокали. 3. На празни обещания вече не вярваме.

Взимайте се с Андрейчо Делчев и да ви няма! Мошеници!

Я , тая имала чувство за хумор...

Лозунгите наистина са супер. Липсва само един: обещание за закон за лустрация. Как др. Пръмова ще ги изпълнява тези обещания и планове с тези калпазани около нея не е много ясно.

Крайно време е да осъзнаем, че не те (политиците) правят и "дават" нещо на народа, а точно обратното - ние ги правим милионери и олигарси като им даваме власт да се разпореждат със съдбините ни!

Тази госпожа дойде с царя, който обеща за 800 дни да забогатеем, а сего тя обещава да ни оправи втори път, което не е никак лошо.

Днес хитът е парламент от 100 дупетати позьори и хрантутници. Държавата Израел е от 7 мл. 285 хиляди и има 120 парламент а в осран Булгаристан 240.

Мисля, че 40 дупетата в парламата са достатъчни, за да свършат същата като досега - никаква. Само че не считам, че още един рИфИрендум трябва да плащам.

Г-жо Кунева, не бива да мислите, че българите са балъци и ще се вържат на смешните ви обещания. Едно е да обещаваш, а друго е самата реализация, която нама как да стане и всичките ви думи ми изглеждат като разпръснати в пространството лъжи.

Подкрепям с двете ръце и допълвам, Отмяна на президентската институция, като несъстоятелна и намаляване на депутатите до 100 души, с възможност за незабавно уволнение при неспрвяне.

Лозунгите са чудесни. Целите - направо сияят. Остана само да се уточнят дреболиите, а именно КОЙ ще ги реализира. Кой е този честният неподкупен професионалист, който няма вземе подкуп от няколко милиона за да прокара лобистки закон? При това ако министърът реши да бъде честен, лобито започва да оказва натиск върху близките и приятелите му и да го облива с помия по медиите, докато не го отстрани или не го пречупи. В този ред на мисли, смятам че по-важно от лозунгите, е да има изявен ЛИДЕР, който да може да контролира министрите си и да ги отстранява дори само при подозрение в корупция. Независимо дали ви харесва или не - но за момента само Борисов отговаря на този критерий.

Дайте алтернатива!!! ГЕРБ загробиха страната - живеем доказано зле в момента; царят и Ко. БСП ДПС не стават; Иван Костов бил такъв-онакъв... Ами кой бе, хора?!? Това НЕ ГО РАЗБИРАЙТЕ като ЗАЩИТА на Кунева! Кажете - кой? То че всички са се омаскарили, е ясно и нищо ново, но кого да изберем? Пишете ...

Например за Партия либерален конгрес на проф. Янко Янков.

Личи си, какво истина си! Естествено червена! "Живеем доказано зле"... ,а в банките над 30 милиарда лева спестявания. Около 200 хиляди червени пенсионери с пенсии (незаслужени) над 600 лева( бившата БКП номенклатура, ДС агенти, военни с по 60 години трудов стаж( Иван Костов!), МВР бивши служители. На село не работят, а чакат помощи от държавата, тоест от сега работещите. Пияниците и пушачите водят война срещу непушачите и нормалните хора. Е, да продължавам ли?

Искаш алтернатива - ПП"АТАКА"!Те поне досега не са били на власт, за разлика от всички други политически трупове, дето от 22 години си чешат та....те из Парламента и като дойдат на власт само себе си гледат и простотии творят...ДПС ги изключвам по презумпция, както всеки един интелигентен и уважаващ себе си българин...

Самата Кунева не е толкова голям проблем, проблем са многото кариеристи, тарикати, далавераджии и бандюги, които са около нея.

Е и? Да е обещала нещо по-различно от останалите?

Г-жа Пръмова веднъж излъга избирателите си. Втори път май няма да може. Или поне тези, които имат мозък в главата и си спомнят номера, който извъртя по царско време.

каквото и да си говорим конституцията трябва да се промени иначе напредък и развитие няма скоро да видим

Като видиш муцуните на ръководството и ,ще видиш стършели от не успели партии.И ще очакваш де да те управляват???

да,но тя има 1 свободно работно място....за банкер нали се отказа от бнп пари банк ;) никои не може да ти даде това което кунева ще ти обещае :д

Как се бях притеснил за бъдещето си, а как се успокоих!

Дайте да дадем, другари!

Бла бла бла ... всички ще го духаме ... и госпойцата с нас

да,но тя отдавна е пръмова и го ду..ха за много пари....

Проблема ще се реши така: другарката Пръмова-Кунева ще изпрати всички на дърводобив в Африка, а на тези които не заминат ще даде кредит безлихвен от Париба и проблема с бедността в България е рещен. Това което Миглена може да ви обещание никой друг не може да ви даде

1chovek

Тия "планове" ги слушаме още от времето на царя. За съжаление резултата от тогава до днес е точно обратния....

"Всичко в името на човека!" Тогава знаехме кой е този човек! Сега Другарката Пръмова /артистично име Кунева/ мааааалко е променила лозунга. Да живее БКП!

не бива да обешавате нещо което не може да стане:за да има работа и пари трябва да се изграждат структури и условия с години та били те и магистрали.за конституцията - добре ама нали вече бяхте на власт?защо сега а не преди?и организираната престъпност госпожо кунева не можете с приказки да я спрете-трябва здрава ръка каквато вие нямате.тия структури създадени от бкп вече отдавна не са под негов контрол.не мисля че можете да изпълните тези обещания.

РЕФЕРЕНДУМ: Ако политиците не са започнали да изпълняват предизборните си ангажименти до 1 година от избирането им, имаме право да ги отзовем от парламента преди да минат 4 г.

И да имаме право да спираме идиотски закони.

Тук не съм съгласен. Направи анкета и българите ще кажат, че плащането на ток, данъци е идиотски и ще поискат закон за безплатен бензин. Прекалената свобода е другата крайност и е вредна колкото никаквата свобода.

Има един лаф"това което мога да ти обещая никой не може да ти го даде"Трябва да си наивник за да повярваш.Като гледам исторята взели са най ''доброто'' от фашизма ''100 пъти казана лъжа става истина''или рим ''Хляб и зрелища'' да не забравим и царските 800 дни в което и тя участва дейно.

А затворените работещи 4 реактора на чия сметка да ги пишем, само ако може да ни припомни тази долна фуста?

Пиши ги на твоите приятелчета от БСП и Костов които са договорили затварянето много преди Кунеа , а това че тя е била на поста по времето когато е дошъл крайният срок .... сори ама за това не е виновна.

ГЛАДНА КОКОШКА - ПРОСО СЪНУВА

НЕОБХОДИМИ СА СЪЩО ДА ИМА РАЗРАБОТЕНИ МЕСТНИ И ВЪНШНИ ПАЗАРИ,КОЙТО ДА КУПУВАТ ПРОИЗВЕДЕНИТЕ ПРОДУКТИ И ИЗДЕЛИЯ.НО БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР ХАРАКТЕРЕН С НИСКА ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА.ПРОИЗВЕДЕНИТЕ ОТ Н.Р.Б. ИЗДЕЛИЯ Е СМЕХОТВОРНО ДА ИМАТ СМАЙВАЩО НАЛАГАЩО СЕ МЕЖДУНАРОДНО ТЕХНОЛОГИЧНО НИВО И "КИТАЙСКИ"ЦЕНИ. АКО НЯМА ТЪРСЕНЕ-НЯМА ПРОИЗВОДСТВО-НЯМА РАБОТА И РАБОТНИ МЕСТА другарко КУНЕВА.ОСТАНАЛОТО: ПРЕДИЗБОРНИ ЛЪЖИ ЗА БЕДНИ И ГЛАДНИ-ВЯРВАЩИ В "СПАСИТЕЛКАТЕ" КУНЕВА.Нещо както обещания за рая и задгробния живот

ЗА СЛУЧАЯ ВАЖИ ПОГОВОРКАТА: "ОТ ОБЕЩАНИЯ КЪЩА НЕ СЕ РАЗВАЛЯ".ТА И НЕЙНИТЕ ГОВОРЕНИЯ И ОБЕЩАНИЯ СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.!!ЗА ДА ИМА РАБОТА Е НЕОБХОДИМО ДА ИМА ПАЗАРНО РЕАЛИЗИРАЩИ СЕ РАЗРАБОТКИ(технически изделия,ширпотреба и т.н.),МАТЕРИАЛНА СТРУКТУРА(заводи за производство)КОЯТО Я НЯМА,КАПИТАЛИ(за да се изградят заводи,за разработки и ...) -т.е.нищо няма освен празни "комсомолски приказки.ТАКАВА СТРУКТУРА СЕ ГРАДИ С ГОДИНИА НЕ С ГОВОРЕНЕ.НАЛИ др.КУНЕВА??

Коментари - Кунева лансира референдум за свикване на Велико народно събрание | Днес.dir.bg

Кунева лансира референдум за свикване на Велико народно събрание

Победител в предстоящите избори трябва да бъде гражданинът, заяви лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева в пространно изявление пред участниците в третата софийска среща на формацията днес.

Обратно в новината

Коментари - Кунева лансира референдум за свикване на Велико народно събрание | Днес.dir.bg

Коментари

Не, ще победи селото.

победители сте винаги вие другарко пръмова и БКП -комунисти , както се разбра ,ние подскачахме и смятахме ,че времето е наше ,но се оказа ,че времето е пари и то наистина е наше ,а парите ваши ,това е

Eдин лидер на партия трябва да бъде или икономист, за да има визия за развитието на страната или трябва да има много силни лидерски качества и ерудиция, за да може да организира екипа си. Kунева става за изпълнител , да затваря глави, да се рови в книги и да казва иес. 3а водач не става, a само за пълнеж.

Кунева- голямата, скритата в ръкава, карта на комунистите! Пазете се, защато това е Отрочето от НДСВ, което ще прави НОВА Тройна коалиция с остатъците от БСП и Доган!

Тая идея е добра, но е само предизборна лъжа.

Да за референдум за свикване на Велико народно събрание, защото е необходим и ще е истински.

Без изряване на гнилото в съдебната система каквито и закони и конституционни поправки да се приемат, всичко ще си бъде както до сега. Проблемът не е в законите, а в неприлагането им. Един от начините е съдийските и прокурорските длъжности да са избираеми и хората да гласуват пряко за кандидатите, но никой не повдига и дума за това. А така трябва да бъде и за полицейските началници! Всеки да излиза пред хората и да се отчита за какво и що е ял държавният хляб и е харчил парите на данъкоплатците.

Госпожо Кунева, красиви приказки говорите, но е крайно време да ги поспрете и да кажете прагматичните неща: 1. В кое европейско политическо обединение ще членуване - в ЕНП, ЛИ или ПЕС? От това много неща зависят. 2. С кого ще направите коалиция СЛЕД изборите, а не да ми говорите, че ПРЕДИ изборите няма да сте в коалиция - това го разбрахме. Тези 2 неща ще определят вашия електорат, ако ги кажете, разбира се. Иначе, ще разчитате на 4-5%.

Ако Кунева ,Слави Бинев и Марешки влязат в ПАРЛАМЕНТА , трябва да бягаме от България. Много ограничени хора. С една дума ПРОСТИ.

Тежко братя се живее, сред глупци неразбрани.

НЕ Е Е Е....НА КУНЕВА. ТА НЕ Е ЛИ ВИЖДАТЕ ,ЧЕ ТЯ НИКОГА НЕ Е В ЧАС. ПРИКАЗВА МНОГО , НИЩО НЕ КАЗВА. САМО ЗЛИНИ Е НАПРАВИЛА НА БЪЛГАРИЯ И СЕГА НЯМА СРАМ. НАГЛОСТТА И НЯМА КРАЙ. ЛЪЖЕ.

Има още едно- ОСНОВНО : референдум за монархия и премахване на основния проблем на България- парламентарната република. Монархът-Царят може да уволни престъпници,съдии, прокурори, ченгета дори Народното Събрание. Както се видя, всички престъпни структури , с подкрепата на Парламентарната република- Народното събрание могат да объркат и най- добрите идеи.

Мила ми госпожо Кунева, Много благодаря за щедрите обещания! Трогателни са! Досега не помня така в прав текст някой да ми е обещавал работа. Ако Ви изберат, да знаете, че ще си търся обещанието като наследство, защото ще ми е необходима нова работа. За съжаление, не вярвам да стане. Всички хубави обещания си остават само такива, както показва скопошната политическа история на държавата ни. Вие не сте Симеон, но ние и на Вас вЕвраме, повЕрвайте ни! С уважениие, Един глас за изборите

PS скопошна = скорошна, извинявам се за грешката, това е от вълнението. И малко уточнение - гласът ми още не е продаден, очаквам оферти

Не съм чел статията и искам само да кажа, че тази жена НЕ СТАВА! Може да ставала за нещо различно от политика, но преди 20 години... сега и за това не става...

Бойко не е много свет. Вярно е че Икономиката стана по зле. Но вината колкото и да викаме не е на Бойко, а по-скоро на евро кризата. От друга страна, пак същия този Бойко се постара много неща да се довършат (Дунав Мост, Магистрала Люлин), да се започнат (много лотове на Магистрали, да се построят (зала Армеец) и още много, ама много и то в цяла България обекти, за Болници, за детски градини, за паркове и за какво ли не още. Нито Кунева, нит бат Серго ще го направят, нито пък Доган. Така че да се вслушаме в една народна мъдрост "Ела зло, че без тебе по зле". Имам в предвид Бойко.

Тази е егати безкрупулната манипулаторка. Чувал съм го от хора който лично я познават. Безкрупулна.

Започна се. Куневата партия (като най-нова) ,започна и най-рано. Сега ще почне едно надлъгване , обещаване, плюене , компромати и още какво ли не . Започна битката за гласове.Иначе на приказки и обещания всички я докарваме , и накрая духащия си остава народа.

Много оправна изкусителка бе. Царя ни управи за 800 дни ,др Кунева обещава за по-малко. Евалла.

Не сте права Г-жо. Трябва да се работи държавата да стане нормална - след това доходите сами ще се увеличат! Пак популизъм! Не сте ли се замисляли, защо то България бягат най-кадърните - в много случаи те взимат добри пари! Няма да стане с оправяне на доходите - народът иска да живее в НОРМАЛНА държава!

Политическа проститутка!

Тази баба ми е антипатична - явно не само на мен! Със стари к...., нов бардак!

Вече 8 години никой не е давал такива обнадеждаващи обещания. Ако Кууунева беше нов политик с кръг от специалисти около нея а не лешояди щях да съм на 100% зад нея. За съжаление: 1. Тя е стара хиена-прескача вече в трета партия. На думите си не държи и нац.интереси не защитава. 2. Обкръжаващия и кръг са лешояди и търсят нови мърши и кокали. 3. На празни обещания вече не вярваме.

Взимайте се с Андрейчо Делчев и да ви няма! Мошеници!

Я , тая имала чувство за хумор...

Лозунгите наистина са супер. Липсва само един: обещание за закон за лустрация. Как др. Пръмова ще ги изпълнява тези обещания и планове с тези калпазани около нея не е много ясно.

Крайно време е да осъзнаем, че не те (политиците) правят и "дават" нещо на народа, а точно обратното - ние ги правим милионери и олигарси като им даваме власт да се разпореждат със съдбините ни!

Тази госпожа дойде с царя, който обеща за 800 дни да забогатеем, а сего тя обещава да ни оправи втори път, което не е никак лошо.

Днес хитът е парламент от 100 дупетати позьори и хрантутници. Държавата Израел е от 7 мл. 285 хиляди и има 120 парламент а в осран Булгаристан 240.

Мисля, че 40 дупетата в парламата са достатъчни, за да свършат същата като досега - никаква. Само че не считам, че още един рИфИрендум трябва да плащам.

Г-жо Кунева, не бива да мислите, че българите са балъци и ще се вържат на смешните ви обещания. Едно е да обещаваш, а друго е самата реализация, която нама как да стане и всичките ви думи ми изглеждат като разпръснати в пространството лъжи.

Подкрепям с двете ръце и допълвам, Отмяна на президентската институция, като несъстоятелна и намаляване на депутатите до 100 души, с възможност за незабавно уволнение при неспрвяне.

Лозунгите са чудесни. Целите - направо сияят. Остана само да се уточнят дреболиите, а именно КОЙ ще ги реализира. Кой е този честният неподкупен професионалист, който няма вземе подкуп от няколко милиона за да прокара лобистки закон? При това ако министърът реши да бъде честен, лобито започва да оказва натиск върху близките и приятелите му и да го облива с помия по медиите, докато не го отстрани или не го пречупи. В този ред на мисли, смятам че по-важно от лозунгите, е да има изявен ЛИДЕР, който да може да контролира министрите си и да ги отстранява дори само при подозрение в корупция. Независимо дали ви харесва или не - но за момента само Борисов отговаря на този критерий.

Дайте алтернатива!!! ГЕРБ загробиха страната - живеем доказано зле в момента; царят и Ко. БСП ДПС не стават; Иван Костов бил такъв-онакъв... Ами кой бе, хора?!? Това НЕ ГО РАЗБИРАЙТЕ като ЗАЩИТА на Кунева! Кажете - кой? То че всички са се омаскарили, е ясно и нищо ново, но кого да изберем? Пишете ...

Например за Партия либерален конгрес на проф. Янко Янков.

Личи си, какво истина си! Естествено червена! "Живеем доказано зле"... ,а в банките над 30 милиарда лева спестявания. Около 200 хиляди червени пенсионери с пенсии (незаслужени) над 600 лева( бившата БКП номенклатура, ДС агенти, военни с по 60 години трудов стаж( Иван Костов!), МВР бивши служители. На село не работят, а чакат помощи от държавата, тоест от сега работещите. Пияниците и пушачите водят война срещу непушачите и нормалните хора. Е, да продължавам ли?

Искаш алтернатива - ПП"АТАКА"!Те поне досега не са били на власт, за разлика от всички други политически трупове, дето от 22 години си чешат та....те из Парламента и като дойдат на власт само себе си гледат и простотии творят...ДПС ги изключвам по презумпция, както всеки един интелигентен и уважаващ себе си българин...

Самата Кунева не е толкова голям проблем, проблем са многото кариеристи, тарикати, далавераджии и бандюги, които са около нея.

Е и? Да е обещала нещо по-различно от останалите?

Г-жа Пръмова веднъж излъга избирателите си. Втори път май няма да може. Или поне тези, които имат мозък в главата и си спомнят номера, който извъртя по царско време.

каквото и да си говорим конституцията трябва да се промени иначе напредък и развитие няма скоро да видим

Като видиш муцуните на ръководството и ,ще видиш стършели от не успели партии.И ще очакваш де да те управляват???

да,но тя има 1 свободно работно място....за банкер нали се отказа от бнп пари банк ;) никои не може да ти даде това което кунева ще ти обещае :д

Как се бях притеснил за бъдещето си, а как се успокоих!

Дайте да дадем, другари!

Бла бла бла ... всички ще го духаме ... и госпойцата с нас

да,но тя отдавна е пръмова и го ду..ха за много пари....

Проблема ще се реши така: другарката Пръмова-Кунева ще изпрати всички на дърводобив в Африка, а на тези които не заминат ще даде кредит безлихвен от Париба и проблема с бедността в България е рещен. Това което Миглена може да ви обещание никой друг не може да ви даде

1chovek

Тия "планове" ги слушаме още от времето на царя. За съжаление резултата от тогава до днес е точно обратния....

"Всичко в името на човека!" Тогава знаехме кой е този човек! Сега Другарката Пръмова /артистично име Кунева/ мааааалко е променила лозунга. Да живее БКП!

не бива да обешавате нещо което не може да стане:за да има работа и пари трябва да се изграждат структури и условия с години та били те и магистрали.за конституцията - добре ама нали вече бяхте на власт?защо сега а не преди?и организираната престъпност госпожо кунева не можете с приказки да я спрете-трябва здрава ръка каквато вие нямате.тия структури създадени от бкп вече отдавна не са под негов контрол.не мисля че можете да изпълните тези обещания.

РЕФЕРЕНДУМ: Ако политиците не са започнали да изпълняват предизборните си ангажименти до 1 година от избирането им, имаме право да ги отзовем от парламента преди да минат 4 г.

И да имаме право да спираме идиотски закони.

Тук не съм съгласен. Направи анкета и българите ще кажат, че плащането на ток, данъци е идиотски и ще поискат закон за безплатен бензин. Прекалената свобода е другата крайност и е вредна колкото никаквата свобода.

Има един лаф"това което мога да ти обещая никой не може да ти го даде"Трябва да си наивник за да повярваш.Като гледам исторята взели са най ''доброто'' от фашизма ''100 пъти казана лъжа става истина''или рим ''Хляб и зрелища'' да не забравим и царските 800 дни в което и тя участва дейно.

А затворените работещи 4 реактора на чия сметка да ги пишем, само ако може да ни припомни тази долна фуста?

Пиши ги на твоите приятелчета от БСП и Костов които са договорили затварянето много преди Кунеа , а това че тя е била на поста по времето когато е дошъл крайният срок .... сори ама за това не е виновна.

ГЛАДНА КОКОШКА - ПРОСО СЪНУВА

НЕОБХОДИМИ СА СЪЩО ДА ИМА РАЗРАБОТЕНИ МЕСТНИ И ВЪНШНИ ПАЗАРИ,КОЙТО ДА КУПУВАТ ПРОИЗВЕДЕНИТЕ ПРОДУКТИ И ИЗДЕЛИЯ.НО БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР ХАРАКТЕРЕН С НИСКА ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА.ПРОИЗВЕДЕНИТЕ ОТ Н.Р.Б. ИЗДЕЛИЯ Е СМЕХОТВОРНО ДА ИМАТ СМАЙВАЩО НАЛАГАЩО СЕ МЕЖДУНАРОДНО ТЕХНОЛОГИЧНО НИВО И "КИТАЙСКИ"ЦЕНИ. АКО НЯМА ТЪРСЕНЕ-НЯМА ПРОИЗВОДСТВО-НЯМА РАБОТА И РАБОТНИ МЕСТА другарко КУНЕВА.ОСТАНАЛОТО: ПРЕДИЗБОРНИ ЛЪЖИ ЗА БЕДНИ И ГЛАДНИ-ВЯРВАЩИ В "СПАСИТЕЛКАТЕ" КУНЕВА.Нещо както обещания за рая и задгробния живот

ЗА СЛУЧАЯ ВАЖИ ПОГОВОРКАТА: "ОТ ОБЕЩАНИЯ КЪЩА НЕ СЕ РАЗВАЛЯ".ТА И НЕЙНИТЕ ГОВОРЕНИЯ И ОБЕЩАНИЯ СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.!!ЗА ДА ИМА РАБОТА Е НЕОБХОДИМО ДА ИМА ПАЗАРНО РЕАЛИЗИРАЩИ СЕ РАЗРАБОТКИ(технически изделия,ширпотреба и т.н.),МАТЕРИАЛНА СТРУКТУРА(заводи за производство)КОЯТО Я НЯМА,КАПИТАЛИ(за да се изградят заводи,за разработки и ...) -т.е.нищо няма освен празни "комсомолски приказки.ТАКАВА СТРУКТУРА СЕ ГРАДИ С ГОДИНИА НЕ С ГОВОРЕНЕ.НАЛИ др.КУНЕВА??