Мартин Димитров: Радев иска служебен кабинет и да се подновят доставките на газ от Русия

ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане” пък бързат, защото не искат да се случат важни неща в държавата, смята депутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че ще подпише боклуци гнусни! Иначе зимата ще вият всички на умряло с 5-6лв бензин и без парно!!!

Тоя боклук до сега като беше в коалиция с БСП не можеше да се забележи. Свърши коалицията и веднага започна да лае на гладно.

Липсват ми коментариите на този умник на тема ядрена енергетика.

А този иска да го оножда новия американски посланник. Щото "демократичните " отпадъци само това знаят - да дрънкат глупости за пари и да ги онождат американците за без пари.

От толкова дъждовно време, дори този пелтечещ червей изпълзя от някоя дупка.

Ето затова трябва да се ходи на нови избори, за да се изчисти парламентът от подобни недоразумения като този. Никак не им се иска на "Демократична България" да ходят на избори. Не им се иска, защото много добре знаят, че ще отнесат голяма сопа. Единствения им шанс е да има ниска избирателна активност за да имат шанс евентуално да се промъкнат. Та да се върнем на темата. Радев нищо не иска. Парламента решава дали ще се ходи на избори, а Радев е длъжен в този случай да изпълни конституционните си задължения. Що се отнася до газа от Русия; възниква следния въпрос: А защо да не получаваме по-евтин газ от там? Германия,Франция,Италия,Унгария как получават? Нали икономика се прави с евтин газ, а не с втечнен, който нормално си е с 25-30% по-скъп, а ако ти дадат два-три танкера на промоция ще е само с 11% по-скъп! Хора с отровено съзнание като този не ни трябват в парламента!

Ако наистина Радев направи това - поздравления. Но за жалост толкова сме се надупили вече на евроатлантическите ни " приятели" , че връщане назад няма. Сега ще се стягаме за да намалим климатаците с 2 градуса., после ще намалим хляба за да сме стройни и хубави и след това ще оставим колите и ще тръгнем пеш за да оправим и здравето. Но това няма значение ., важно е царство украйна да пребъде . А всички останали не сме от значение. А и нещо много важно - не намаляйте климатиците на щастливите кокошки ., за тях има закон

Надупен си май ти на Путин и Русия.

Димитров и свитата ДБ вече стават непоносими в глупавите си опити да се направят на много интелигентни!

Траверс

debil from CDC.

ДБ боклуци продажни,платени соросоиди и безродници,драпете да останете в парламента,защото ви е ясно ,че при нови избори ще го гледате през крив макарон. Народът ви ненавижда!Ненавижда оня гнусен сив плъх Ристето и гнома с жабешките очи ,генералчето от ДС -Атанасов. Да го духате отрепки жалки!

Имаме странно различен подход на правителството към Руските енергийни доставки: Ако става дума за газ: никакви преговори, никакви отсрочки от ЕС. Твърди! Ако става дума за нефт: дайте да отложим ембаргото за след две години! На мен ми изглежда: Искаме да купуваме газ от определени търговци (наши хора) на цена която е тайна! Искаме Лукойл да използва значително по-евтин нефт от Русия и да продава на високи цени бензина /дизела, все едно внася американски петрол! Та това ако не е ДАЛАВЕРА!

Браво Мартине! Дано точно така да стане...

Ставаш за овчар

Даа, логично е резидентът да иска служебен кабинет, след като се осра и пред народа с Киро Простото, за когото дори престъпи Конституцията, в която се беше заклел. Остава да видим сега пък с какво друго голямо и миризливо лайно му е наредила другарката Мустафа да се осере. А за руският газ е твърде възможно да е вярно, за да продължи заблудата, че е русофил и радетел за народното благо, а не шорошки слуговник, какъвто е в действителност и както е очевидно от всичките му действия досега, последно и с активността му относно антируското Триморие. А на тия, които го слушат да казва, че Крим е руски и така лекомислено му вярват да припомня библейската истина "по делата ще ги познаете", не по приказките!

Точно това ще мисли. Евтини доставки от Русия А ти марш да паднеш кози

Кретен, когасмр имали нещо ефирно от Русия?!!! Ти луд ли си? Плащаме най-скъпия газ в цяла Европа. Деба русофилистиците ви скапани!!!

ОТКАКТО ТАКИВА,КАТО-ТОВА НЕЩО,СЕ ЗАНИМАВАТ С ЕНЕРГЕТИКА,ЦЕНИТЕ СЕ УВЕЛИЧИХА С:2000-%!,А РАЗНИ ПРОКОПИЕВЦИ СИ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ С -МИЛИАРДИ!!! ИМАЧЕ,ТОК СЕ ПРОИЗВЕЖДА И ДОСТАВЯ,ОТ ОТДАВНА ИЗГРАДЕНИ ЦЕНТРАЛИ(АЕЦ,ТЕЦ,ВЕЦ-90-%),ПОЛЗВАМЕ ПАК РУСКИ ГАЗ,НО НА ДВОЙНИ ЦЕНИ,ПРЕЗ ПОСРЕДНИЦИ!!! ТАКИВА,КАТО-ТОВА НЕЩО,СА-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ НА ХРАНИЛКА! ИСТИНСКИ НИЩОЖЕСТВА!!!

Всички сте много лабави. Всичко ще е комунист, русофил и путинофил, по турски поток до Сибир.

Мартине, ти , Иван Иванов и Соломон Паси сте най-големите предатели на България в най-новата ни история. Ти и Иван бяхте най-големите противници на АЕЦ Белене и пледирахте нейното спиране. Сега си против газ от Русия. Някой няма ли да обясни на тези недоносчета, че Русия няма нищо общо със СССР? Газта от Америка пеша да дойде пак ще е по-скъпа от руската в пъти. По добре кажи колко ти плаща Сорос да ръсиш глупости против България.

Доставките на евтин газ от Русия е единственият възможен вариант, за да не рухне икономиката и обеднее населението. Когато имаме равностойна диверсификация от други източници, тогава можем да проявяваме интернационална солидарност.

Кирил Петков и Христо Иванов договориха за Корнелия Нинова, доставки на руски нефт до края на 2024 г. Това по никакъв начин не е оправдано технически, защото, по думите на специалисти, Нефтохим може да започне да работи изцяло с друг тип нефт до няколко месеца. Това политическо решение беше нужно на сегашното правителство, за да има подкрепата на БСП, Лукойл и Русия. За тази цел Кирил Петков и Христо Иванов заплашиха с вето шестия пакет санкции на ЕС за Русия и успяха да защитят руските интереси в България за още няколко години.

Абе кой гласува за тия ялови безхаберници, които освен да разсипват, да лапат големите хапки, да събарят, да рушат, да плюят по Русия, да слушкат Козяк и Америка за България, не стават и за чеп за зеле. Атанасов, Ристе, този безплоден лаладжия....Кому се харесват освен на хранениците на външните си господари, реститутките и жълтопаветни плужеци. До кога ще ни ги натрисате бе, докога. То не беше заиграване с ГЕРБ за келепир, то не беше заиграване сега с БСП. Писна ни от тия агресивни дрънкала, компрометирани от всякога.

Не знам за Радев, но народа иска доставки от Русия, ако Маутинчо или друг жендър има проблем с това проблема е негов

а защо да получавяме сигурен и евтин газ от Еусия е лошо?

Две лъжи в пет думи ?!

да живее президентът Радев!

На чужд гръб 100 тояги са малко. Дали мислиш, че ако бедните хора получаваха 10 000 заплата колкото вие в парламента ще им прави впечатление увеличението на цените? За такива като ВАС трябва сериозно разследване чии интереси защитавате !!!

плаши заека с морков! По-голямата чат от българския народ иска това и скоро ще го разберете!

Ами всички искаме руски газ и петрол само екоджендърите не искат.

В момента не искаме руски газ и нефт. Добре, че се блокира строежа на Белене, че щяхме да осъмненм и с нова руска атомна мощност в България. Руските интереси в България ни дърпат назад, така както сега ясно се вижда в Сърбия. Получават евтин газ, но ще започнат да регресират, защото започнаха да следват повелята на Русия.

Прекрасно име си избрал.

Затова ли шопетата ходят на пазар в Сърбия за по евтинао? Затова ли внясяме евтин зарзават от Турция? Да продължавам ли?

Да се отказват веднага от руската газ,кой им пречи?

Това е много добра идея.

Мартинчо, Президента е прав. Служебен кабинет и газ директно от Русия, без алчни посредници. Киро в Канада, коки на прайда и т.н.

Нали бяхте със Зеления чорап. Кой народ си избира Зелен чорап за президент?

Айзенхауер ли имаш пред вид или Де Гол?

Уточнявам, че не харесвам Радев и никога не съм гласувал за него. Но ако подновим доставките от Русия, като умните европейски държави и регулираме невъзможните цени на горивата, неясно завишени с 30%, ще имаме инфлация като в нормална Европа и поносими цени за живот. Обратното води до несигурност в национален мащаб, ясна зависимост от САЩ за заеми и скъп втечнен газ. Това се нарича "Прозрачност". Първото е антикризисна мярка, второто е дългова спирала и бананово бъдеще.

Мартинчо, ти разбираш от политика, колкото маймуна от флопи дисково устройство! Дори не знам дали и ти знаеш какво е. Не забравяйте, че след жаркото слънце ще дойде студена зима. Като започнат хората да не могат да си плащат сметките, ще ви извлечат от парламента както и във филм на ужасите не сте гледали. Самозабравихте се, ей! И да питам, щом като хората трябва да се оправят с една минимална работна заплата, защото голям процент от работещите са точно на такава, защо вие трябва да взимате такива големи заплати? Може би сте голям капацитет! Не, не сте! И съвсем скоро ще го разберете.

лошото в това да се купува евтин фаз, мършо? Или най важно е да реализираме заплатката от нпо та финансирани от щатите?

И колко точно е евтин? Бас държа,че нямаш понятие.

Виж цената на газа в Сърбия и тогава дрънкай глупости. имаше статии по темата миналите дни

И аз искам същото,защото доходите ми не са нито депутатски,нито министерски.

този е за 4ти км.

Нито аз, нито Германия, нито Франция, нито Италия, нито Гърция одобряваме агресията на Путин, войната, убийствата. Не ги толерираме и аз и изброените държави помагаме активно на Украйна. Но аз не си купувам газ от Русия, а те си купуват. Независимо, че са против Путин. Аз съм по-свят от папата:))) Това е израз, който дефинира лъжец.

Една шепа терористи държат за заложник цяла БГ и ни жулят с яко скъп газ,който води до брутална инфлация.

По добре скъпа газ пред руско унижение!

По-големи глупости не се раждат често.

което казваш е : По добре американско унижение отколкото руско унижение. Аз предпочитам да не ме унижават, а ръководителят на България да е като този на Унгария, който отсвири всички освен народа си

Ами за да изкараме зимата доставките на руска газ трябва да бъдат подновени. Защото в момента договор за втечнен газ съд СаЩ няма, сигурни доставки от там няма!

И аз искам ама управляват малоумници....

Тоя плъх Маатинчо е един от виновниците за скъпия ток, с лъжите си срещу АЕЦ Белене. Тока от АЕЦ Белене щеше сега да струва 80 лв/МВч, докато пазарната му цена е 500 лв/МВч. При такава огромна печалба АЕЦа щеше да се изплати за 2 години и за останалите 58 години да даде печалба от 400 милиарда лв. За такава огромна щета на България Маатинчо и другите сороски мекерета трябва да лежат в затвора до живот.

Защото кът в момента струва 500 лв? На тебе не ти пука, защото караш на субсидиран ток и не плащаш тази цена. Ако я плащаше по друг начин щеше да говориш. Атомна централа да. АЕЦ Белене не. Освен ако не искаш реактор, дето да се разцепи при първото земетресение поради нестабилност на почвата.

Мартин Димитров иска настоящият кабинет, включително, за да се подпише дългосрочен "бетонен" договор, с клауза купувай или плащай", за доставка за безбожно скъп газ с посредничестното "комисионерството" на САЩ...

Радев ,като иска газ от Русия да заминава при Путин.Той го чака с разперени ръце.Така ще го пострещне, че свят ще му се завие на нашият мухльо, защото няма рубли, а парите си ги държи в евро комунягата му с комуняга.

От коя централа драска емигрантът. Най- мразя платените политически ...утки, които ако им платят, ще си продадат и майките. С нашите пари за субсидии си правят пропагандата, която междувпрочем и слабоумна...

Стига дрънка глупости бе, Мартине, и ти имаш принос с твоите "анализи" за спирането на АЕЦ Белене! Както се оказва днес - атомната енергия е най-чистата и най-евтината. И защо да спираме Газпром с най-евтината газ в света. каква зависимост от Русия - можеш да ли да изброиш, като първо, второ, трето...?! Някакви условия да е поставяла Русия пред България - да въведем може би 4-тия пол, или да признаем брак и ненормалното осиновяване на деца от еднополови индивиди. Ако не можеш да избориш в каква зависмост е България от Русия - спри да плямпаш глупости. Русия предоставя най-евтините горива на целия свят - с което бизнеса печели, а народа благоденства навсякъде по света - факт, днес всички реват от високи цени, които НЕ Русия вдига, разбра ли Мартине?!

Ми то да не е лошо?

Ти колко искаш да плащаш за отопление и храна. Аман от продажни идиоти. В Европа започнаха със стачките.

Май на тях се надяваме

БСП и сие дори и да паднат утре, вече откраднаха 9 милиарда. С част тях ще започнат да хврълят кал по следващите управляващи и така да инвестират в следващото си идване и следващата си кражба. Така се върти колелото вече над 30 години.

Какъв му е проблемът на тоя плужек? Цяла Европа купува от Русия газ, ние защо де не го правим?

Парите са най-верният барометър. През последното десетилетие инфлацията беше едва 3% на година, а сега само за март е 12%. Като вземем времето от първото комунистическо правителство на Радев досега имаме доста цени скочили с над сто процента. Сещате ли се? Или сте облъчени от комунизъм?!

по-доброто решение за България, Мръсен капут долен! Я сподели колко апартаментчета намаза мръсно мекере продажно? Не един не два а 3 или 4 апартамента намаза Мартинчо покрай политическите си "убеждения".