Коментари - Президентът: Всеки 10-и чиновник е бил агент на ДС | Днес.dir.bg

Президентът: Всеки 10-и чиновник е бил агент на ДС

Всеки десети служител в държавната администрация е бил агент на Държавна сигурност. Това заяви президентът на пресконференция за 4-та година от мандата му.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Всеки 10-и чиновник е бил агент на ДС | Днес.dir.bg

Коментари

Не искам да сравнявам г-н Плевнелиев с президента П.Стоянов, (Първанов въобще не го коментирам)но изказването му отразява абсолютната истина за статуквото в България. На фона на съскането на онова злобно недоразумение (не съжалявам за израза), вицепрезидента казаното придобива още по голяма тежест. И се питам, ако всеки пети е агент на ДС, то не е ли всеки втори жертва на хибридната война водена от Русия срущу нас с помоща на петата колона (БСП,лидерите на ДПС, Атака, АБВ и огромна маса от хора със слаби познания основно по история). Всичко това обяснява воя на предишните коментари!

който да забрани на агенти да заемат държавна служба. Това ще създаде нова съдебна система, нова армия и полиция, нов Парламент, правителство и министерства,нова митница. Това ще обнови управлението на страната.

Росене с тебе или без тебе хаоса в държавата си е същия,това дето го дъвчеш и ние го знаем, но нямаме власт да я приложим........ ти пък имаш власт ама не можеш или не искаш .......кво се правиш на ни лук ял ни лук мирисал.Тръгнал си да обясняваш откъде и защо изгрява слънцето, аре малко по сериозно.

Един път това нещо да каже истината. Прав е като твърди,че държавата ни се управлява от партийни и комсомолски активисти. Това той го говори като наистина запознат човек от кухнята.

А с Комсомола как стоят нещата ,а?!?!?!

а,ти добре ли си

баща ти къде беше член? на марсиански сдружения?

А сега всеки втори е агент на Турция и Сащ!Преди на агентите им викаха"другари",а сега"партнтори".

Всеки десети от държавната администрация начело с Плевнелиев, Борисов и свитата им!

Плевнелиев е много по-почтен от Попова.Тази жена не казва нищо, само увърта , не и се разбира мнението.Една нагласенка и нищо повече, куха и егоистична.

Направиха всичко за да не кажат нищо и никой за нищо да не ги пита. Срам.

Не вярваме, че някой те е питал каквото и да е.

си отговорен за цялата каша в която превърна държавата. Импийчмънт на Плевнелиев за дейност във вреда на България.

Ниското доверие на гражданите е и от президенстването на роско!

Kalin

Зависим Президент предлага Независима.......???Не ме карайте да се смея на глас!

Стига сте ни занимавали със словоизверженията, словоблудието и логодиарията на този американски пудел!

Само да те попитам. Как можеш да се погледнеш сутрин в огледалото? Не ти ли се повръща, като знаеш какъв боклук си? . "Браво,Господин Президент! 21.01.2016 14:36 ( нерегистриран ) Росен Плевнелиев е достоен българин и президент. И да е имало нещо в миналото, с дейността си той го е изчистил отдавна. Защото това е покаянието - не само да съжаляваш за нещо, а да тръгнеш да действаш в правилната посока. А той тръгна решително в тази посока и тя не е към Азия, а към Европа и цивилизования свят. И друго има, което малко хора го разбират, но което имаше голям отзвук точно там, където трябва - в Р.Македония. Там бяха като поляни със студен душ (сам станах свидетел на това!), защото видяха, че един "егейски" и "пирински" "македонец"... още е избран на най-високия пост в България - президентския, т.е. българите считат "македонците" за истинска своя плът и кръв, а пък последните, живеещи в България, наистина са и се чувстват българи! Тъпите мозъци на комунягите и завистниците му така и не можаха да проумеят тази "тънкост, недостъпна за всеки ум", както би казал Бенковски! Това не е шопът Първанов, нито селянчето Желев от Веселиново, Шуменско, а човек от Драмско и Неврокопско! Сто тона книги нямаше да имат този ефект. Нещастници "

КАК НАСТОЯ ОГЪЗИ ЛИ СЕ ИЛИ СЕ ОХИЛИ КАТО МИСТЪР БИИН!!!???? КАТО ГО ЗНАМ КОЛКО Е НАСТОЯТЕЛЕН МИ СЕ ДОДРАЙФА.....

-" електронно правителство, справедлива система на правораздаване, повече референдуми и социално отговорна, а не олигархична икономика, каза държавният глава". Ето защо е тъп: -електронно правителство - това е и глобална система за контрол напълно неразбираема за хората и тотално спекулативна - цел въвеждане на електронни персонални чипове. -справедлива система на правораздаване- това е оксиморон .Справедлива за кого? -повече референдуми -естествено продължение на ел.правителство=манипулиране на вота(не че сега не е) - социално отговорна, а не олигархична икономика=демек социализъм и комсомолство. Нито една дума за българските интереси, национални граници достойнство и последователна външна и вътрешна политика. Нито дума за прираст на населението и уважение към работещите, нито дума за българска наука и образование и т.н. Ами тъп е ,подлизурко е .

какво словоблудство, типично по български - винаги наопаки. Душевен оргазъм от написаното, без значение, че унижава нечия личност, че разводнява доброто в ущърб на съгражданите и съфорумците си.

хората изпитват отвращение към този, а той си мисли ,че дъжд го вали, горкичкият ,не е в час!!!!

Що да изпитват? Пребори се за електронния вот, пребори се България да стане мозъчният тръст в информатиката на Балканите, бори се и наложи политика по ел. икономии и ниски сметки за хората чрез безплатно саниране, бори се за прозрачност в съдебната система и справедливост, говори за борба с икономическата олигархия - все добри и адекватни неща. Неадекватно е тоталното плюене.

По състоянието на държавата, става много добре ясно до къде я докрахте другарю комсомолски секретар Плевнелиев. Скандали, мракобесие, беззаконие, задкулисие, мизерия, регрес и безпътица, това е което свършихте.

брейййй, той истински демон бе! по-мощен от Дявола - много нещо сътворил за 3 години, брей,брей,брей

Тоя не стига че нищо не може да направи , но не спира да бълва глупости !Ти ли г-н Президенте ще ми говориш за независима съдебна власт?Да Вие от ГЕРБ и особено "бащицата" , патрона Борисов , не признавате , ни закон , ни Конституция , ни разделение на властите!Тебе кой те дондурка бе"независимия " Президент?

М М М М СИМТОМАТИЧНО. В така поднесената новина нищо за социалистическо-националистическа реч на Попова. Явно сухата вафла сериозно обмисля да се кандидатира за президент от левия спектър с наци привкус. БСП, ДПС АБВ и току виж Атака са и в кърпа вързани. Така че дир. бг няма интерес да бие барабана. МЪ МЪ МЪ

lapsus предполагам. Не е симптом госпожо, това е малоумие, какво ли не прави човек за пари. Можем да го разберем - страхът е голямо шубе, но ако се оттегли без да ръси бисери ще направи услуга на всички.

нормален човек досега да си е подал оставката и да се е застрелял. Туй японец ку беши сепуку да си е направил дет се вика и вер селям.

Настоял за независима съдебна система. Пред кого? Ако е пред мен -Давам му я. Който е отнел независимостта на тази пуста система ,да я върне незабавно.

че имаме само тиква, а ние сме си имали и малоумник.

Да ти с.ра на бравото.Значи да забравим миналото и бегом напред.Нали точно това се случи.Тези които ни управляваха 45г. през социализма ,тези същите 26г.ни разказаха играта.и на това да викаме БРАВО.Е, чак пък толкова

Интересно не се вижда молитвеното килимче. Молитвата е с лице към Ердоган.

От турците можете само да се поучите.

на плевненската епопея. Изглежда някой му го написа, а той послушно го научи наизуст. Сега като го изметем на следващите избори, ще може да сподели опит в америка и на майната си. Та, майната му.

Започвам да се изморявам от Безвластието на евро атлантическата илюзия.. Фанатизирани араби и африканци безнаказано "колят, бесят" и в прав текст - ебът в центъра на Кьолн и Европа, а Главнокомандващия ме приспива с приказки за Либерализъм, мека Демокрация и човешки права? Пич, вече си извън историята, проумей го... Спасението на християнската цивилизация е темата, а не претоплени словесни евро бълвичкания, нали ..

Росен Плевнелиев е достоен българин и президент. И да е имало нещо в миналото, с дейността си той го е изчистил отдавна. Защото това е покаянието - не само да съжаляваш за нещо, а да тръгнеш да действаш в правилната посока. А той тръгна решително в тази посока и тя не е към Азия, а към Европа и цивилизования свят. И друго има, което малко хора го разбират, но което имаше голям отзвук точно там, където трябва - в Р.Македония. Там бяха като поляни със студен душ (сам станах свидетел на това!), защото видяха, че един "егейски" и "пирински" "македонец" е избран на най-високия пост в България - президентския, т.е. българите считат "македонците" за истинска своя плът и кръв, а пък последните, живеещи в България, наистина са и се чувстват българи! Тъпите мозъци на комунягите и завистниците му така и не можаха да проумеят тази "тънкост, недостъпна за всеки ум", както би казал Бенковски! Това не е шопът Първанов, нито селянчето Желев от Веселиново, Шуменско, а човек от Драмско и Неврокопско! Сто тона книги нямаше да имат този ефект. Нещастници

Ама Плевньо имал и подгъзници?! Не знаех!

се оказват по-българи от вас путинови рубладжии от Атака ,ВМРО, БСП и вся остальная кремльовская сволочь! Тъпанари сте!

Послушко 100%. То е все едно дали ще слуша Хюсеин Обама или Меркел, която слушка Хюсеин. При всичко положение това което прави не е добро за българите, добро е само за германците (засега).

ни думай чехльо-маке .Знаех си че не е българин . Начи викаш покаяние а - ако имаше покаяние да се е застрелял досега. Мазньо мазньовци произвежда!

или си самия Чехльо. Как може да хвалиш такъв плинкоумец , подлизурко и килимче.Този президент е позор за България.

хем сме на опашката и немаме доверие в чехъла и лентореза . Ами така е , а тва че той(чехльо )не моа да си го обясни (с ударение на я) му е най-голямата мъка! Ше погине от мислене дет се вика.

Отчетът на един слуга е предназначен основно за неговия господар. В такъв отчет слугата се стреми да посочи, че е най-добрият слуга, който безпрекословно изпълнява нарежданията на своя господар и затова има право гордо да върти опашка пред него. Ето защо , когато прочетете такъв отчет веднага забелязвате огромната разлика между посочените успехи и реалното състояние на държавата и нейните жители. Тази разлика обаче не трябва да изненадва никого, защото един слуга се поставя на висок държавен пост не да работи в интерес на народа, а на своя господар.

да види какъв некадърник ни тропоса за президент и каква е народната любов към него. Има само един коментар в негова защита и той явно е написан от него самия.

Шефче , усещаш ли се или пак си се изтървал . Твоето институция ли е и защо и имаме меко казано ниско доверие . Нещо общо да имаш с това и вместо да плямпаш много много , ползвай Емека , че много се размириса.

само бисери бълват. Какъв ниш организъм ни е президент

е направена класация за НАЙ-ДОБРИТЕ СТРАНИ ЗА ЖИВЕЕНЕ!! Та България е на 48-мо място... Пред нас са таквизи икономически колоси - Уругвай, Доминиканската република, Виетнам, Перу, Коста рика, Панама, Шри ланка... Фалиращата Русия - по българските русофоби, е на 24-то място.

ОТ 60 СТРАНИ В СВЕТА, включени в допитването и сравнявани по ДЕВЕТ показателя..

Кризата идва от теб малко човече и от твоите глупости които плещиш! Били сме пета икономика в света! Малоумник пети сме по престъпност в света, а да не казвам колко първи имаме( здравеопазване, продължителност на животи т.н.) Тъпан.р къде ти е ,, върховенството на закона,, Само зау4ени фрази бълваш дрът комунист такъв!!

господ ни е наказал с управници. Не сме смотан народ обаче тия червеи ни е.. мамата!

Господа, Президентът не ме е очаровал, та да ме разочарова - получи моя глас защото го считам за по-малкото зло. Та и "неразочарован", оспорвам три части от мнението му - израз са на зло - и малко да е. Президентът ни посочва "четири прости неща - електронно правителство, справедлива система на правораздаване, повече референдуми и социално отговорна, а не олигархична икономика.". Оспорвам: - "Електронно правителство" е грешен израз за държавна техническа система за обмен на документи между институции, граждани и други организации. Кординацията в създаването й не е посилно за Президент. Посилно е за отделните институции, а кординация помежду им е допустима само където е нужна съвместимост и тогава се осъществява чрез съвместна комисия. Този ни Президент, както и предишните, няма опит на управленец и бае общи приказки за непознато му; - "справедлива система на правораздаване" е израз за желано качество, но потребното за да има демокрация е изборност - пряка от населението по общини на съдии, прокурори и съдебни заседатели. Президентът, Народното събрание и всякакви организации не биват да имат квоти за разпределение на съдебна власт, защото по Конституция власт се дава не от тях, а ОТ Народа. Президентът ни тук подменя следствието "справедливост" с необходимата, но не достатъчна й причина "демократичност"; - "социално отговорна, а не олигархична икономика"? Отрицание на олигархичността е монархичността, а не социалната отговорност. "Олигархия" е управление от много, а "монархия" е управление от един. И многото, и единият може да са оговорни или безотговорни пред обществото. Твърдението на Президента ни е невежествено. Та, господа, Президентът ни е наследил злото на социализма и то му е неотменимо присъщо...

смесвате понятието "система" с глобализъм и световен ред. За последното се борят такива като РП и много други. Отдавна няма обществен договор и демократична форма на управление. Мултикултури,монополи компютърен контрол, дронове. Това е бъдещето което искат да се наложи ,средствата за постигането му са много.

Не смесвам посочените от Вас понятия - "глобализъм" и "световен ред" не съм употребил в текста си. Предполагам, че ми пишете за надприказване.

Докъде я докарахме? Дали има друга държава, която в 240 поста само да оплюва президента си? Ще добре, ако и той ги прочете.

И на мен ми е криво, но посочи ми поне едно нещо полезно което той да е направил за държавата ,чиято глава е бил .Или поне едно едно негово изказване с което да е обединил народа си. Когато ставаш и лягаш с "евроатлантически ценности" трябва да ти ясно ,че това не е еднозначно прието . А пък когато вървиш с рогата срещу Русия трябва да си наясно ,че България не се намира между Великите американски езера и Квебек.

Май не се изказах ясно. Съжалявам, че всичко написано е вярно, а той е президент на моята красива страна.

"Най-голямата криза не идва от оставката на едно или друго правителство, а от ниското доверие на гражданите в институциите и политиците, смята президентът." Г-жо Президент... пардон - г-н Президент, за да нямаме доверие в институциите и политиците си има причина. Вместо да излизате с тъпи изказвания вземете да си оправите кашите. Тогава МОЖЕ и да се доверяваме малко повечко на т. нар. институции

Как са управам с политиката.Амчи много просто.Гледам бесепуките против кого са и аз хоп наобратно.Кога беха против Костов аз бех за него кога са против Бойко и Плевнелиев аз съм за тях.Те са против САЩ и НАТО аз съм за.Ей тъй прая.

красив е, стъпва като петел, жена му го уважава, облича се добре, усмихва се винаги, общителен е , съгласява се с всичко подсказано му отгоре, отгатва желанията на господарите си, не му пука за световната криза, уредил се е с къща и сметчици. Какво не му харесвате? Обикновен комсомолец, хиляди такива има. Проблемът си го създадохме ние че го избрахме -който е гласувал де, щот аз не съм, още бракоразводния адвокат показа накъде отива президентството като институция.

И в Народното събрание е пълно с такива - Комсомолци, Комунисти, Крупни бизнесмени с куфарчета

не, не, не си прав - много се различава от тях- икато излъчване, и като поведение . Искрен и фин човек. Освен това той е от реалния бизнес. Не е влязъл беден в политиката. Тук грешите. Нито президента, нито премиера са били бедни като застанаха на постове.

Най-слабия президент, който България някога е имала! Не стига, че е неадекватен, но и политически ми се струва, че работи за Турция и САЩ. Бегай, да си харчиш парите, на България, не й трябват турци в управлението, имаме нужда от силни националисти сега, не турски велможи! И тоя, след няколко месеца ще се затича към турското посолство! Тоя отчет, да не сте го откраднали от някоя европарламентарна реч?! Общи приказки! Кажи ни, ти какво свърши, за тези години, освен неадекватните ти изказвания?! Политически ТРУП!

дълго време си имал полово въздържание. нещо се поизпусна, но към отзад

РАБОТОДАТЕЛИ НА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ СМЕ НИЕ-НАРОДЪТ.НИЕ СМЕ ТЕЗИ КОИТО ДА ОПРЕДЕЛЯМЕ ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ И ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМИ ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НИ. НО УВИ ТЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО ГОСПОДАРИ-НАГЛИ, ЦИНИЧНИ.НЕОБХОДИМО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ С ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ ЗА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТОВА БЕЗУМИЕ. НЕОТЛОЖНО ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ИЗНОСА НА ДЪРВЕСИНА ЗА МИНИМО 20 ГОДИНИ ,ПЛАНОВО ЗАЛЕСЯВАНЕ ,,СТРАХОТЕН СТИМУЛ НА РАЖДАЕМОСТТА,ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ,ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ........БЪЛГАРИЯ УМИРА ХОРАААААА......

като е толкова умен , да каже ,за четири години какво е постигнал за преодоляване на разрастващата се криза !!!безсрамник нагъл !за жалост , не се различава по нищо от останалите !

ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!

В България правителството не заслужава народа си!

КАКЪВТО НАРОДА, ТАКОВА И ПРАВИТЕЛСТВОТО И ОБРАТНОТО ! ДА НИ Е ЧЕСТИТО И Т.Н. !!!!

Този нито знае кой е, нито защо е там! Путка в пълния смисъл на думата... Държавата ни се дави в беззаконие и срив на доверието във всички институции, а той преписва доклада на Борисов и ни говори колко е велик. Не може да е никакъв обединител на нацията, а продажен офшорко крал от страната ни и от хората работили за него! Постави бедната ни Държава под американски ботуш и чете лекции в САЩ пред студенти интересно на каква тема - сигурно за евроамериканското търговско споразумение. Говори за атлантически ценности, а Българското население не може да си позволи лечение при лекър или зъболекър. Националната сигурност за него е "хибридна война", снабдяване на агресивните американци с българско оръжие за продажба на ДАЕШ и изграждане на военни полигони и командни центрове на НАТО. Не можа да види, как страната ни се дави от кръв пролята от организирани престъпни групи ръководени от Българската полиция, продажба на наркотици, трафик на хора и корупция на всички държавни нива и прокуратурата. В България съдят и оправдават: Зам.Председателя на Народното събрание; Министрите на социалните дейности крадат или са калинки с фалшиви дипломи; Партийните деятели са пожизнени и пожизнено са съдени и оправдани от съд управляван с СМС-и; Няма пари за майките с деца, но субсидиите за мафиотски партийни структури са над световно ниво. Работел за "Доверие" в институцийте, а не може да се разбере със замесник президента сигурно защото е много умен... А ако погледнеш в държавната преса, държавната телевизия, в нета - ще го видиш и чуеш: В пресата го показват като путка! В Телевизионния ефир го прекъсват за реклама на дамски превръзки! В нета правят колажи като го представят като гъс или като путка.

Няма как да си верен на задокеанските си приятели. Няма как да си безкрайно верен на евроатлантическите "ценности" и в същото време да имаш доверието на народа .Или поне не на целият. Хората не бива да се подценяват, и не можеш да ги убедиш ,че САЩ сами по себе си, богата и добре уредена държава ,по някакъв начин са допринесли за благото на нашата страна. Не можеш да убедиш хората ,че ЕС във всички случаи е бил полезен за нас . Не можеш да убедиш хората .че циганите в Европа са лошо нещо ,а ние трябва да ги интегрираме.Или политиката на щастливи кокошки,прасеа и имигранти. Как ще убедиш българина ,че най важното му е да си изгради велоалеите ,преди да е наясно как ще изхрани децата си? Не си в час президенте, и си иди с мир .Твоето управление беше провал

Не, не съм кавал, а човек със собствено мнение и много контакти. Живея в момента в Германия, но съм българка и ме боли от това, което наблюдавам.

нали сме във възход, на 5 място и прочее! То пък за добър лъижец се излага стая къса памет.

Коментари - Президентът: Всеки 10-и чиновник е бил агент на ДС | Днес.dir.bg

Президентът: Всеки 10-и чиновник е бил агент на ДС

Всеки десети служител в държавната администрация е бил агент на Държавна сигурност. Това заяви президентът на пресконференция за 4-та година от мандата му.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Всеки 10-и чиновник е бил агент на ДС | Днес.dir.bg

Коментари

Не искам да сравнявам г-н Плевнелиев с президента П.Стоянов, (Първанов въобще не го коментирам)но изказването му отразява абсолютната истина за статуквото в България. На фона на съскането на онова злобно недоразумение (не съжалявам за израза), вицепрезидента казаното придобива още по голяма тежест. И се питам, ако всеки пети е агент на ДС, то не е ли всеки втори жертва на хибридната война водена от Русия срущу нас с помоща на петата колона (БСП,лидерите на ДПС, Атака, АБВ и огромна маса от хора със слаби познания основно по история). Всичко това обяснява воя на предишните коментари!

който да забрани на агенти да заемат държавна служба. Това ще създаде нова съдебна система, нова армия и полиция, нов Парламент, правителство и министерства,нова митница. Това ще обнови управлението на страната.

Росене с тебе или без тебе хаоса в държавата си е същия,това дето го дъвчеш и ние го знаем, но нямаме власт да я приложим........ ти пък имаш власт ама не можеш или не искаш .......кво се правиш на ни лук ял ни лук мирисал.Тръгнал си да обясняваш откъде и защо изгрява слънцето, аре малко по сериозно.

Един път това нещо да каже истината. Прав е като твърди,че държавата ни се управлява от партийни и комсомолски активисти. Това той го говори като наистина запознат човек от кухнята.

А с Комсомола как стоят нещата ,а?!?!?!

а,ти добре ли си

баща ти къде беше член? на марсиански сдружения?

А сега всеки втори е агент на Турция и Сащ!Преди на агентите им викаха"другари",а сега"партнтори".

Всеки десети от държавната администрация начело с Плевнелиев, Борисов и свитата им!

Плевнелиев е много по-почтен от Попова.Тази жена не казва нищо, само увърта , не и се разбира мнението.Една нагласенка и нищо повече, куха и егоистична.

Направиха всичко за да не кажат нищо и никой за нищо да не ги пита. Срам.

Не вярваме, че някой те е питал каквото и да е.

си отговорен за цялата каша в която превърна държавата. Импийчмънт на Плевнелиев за дейност във вреда на България.

Ниското доверие на гражданите е и от президенстването на роско!

Kalin

Зависим Президент предлага Независима.......???Не ме карайте да се смея на глас!

Стига сте ни занимавали със словоизверженията, словоблудието и логодиарията на този американски пудел!

Само да те попитам. Как можеш да се погледнеш сутрин в огледалото? Не ти ли се повръща, като знаеш какъв боклук си? . "Браво,Господин Президент! 21.01.2016 14:36 ( нерегистриран ) Росен Плевнелиев е достоен българин и президент. И да е имало нещо в миналото, с дейността си той го е изчистил отдавна. Защото това е покаянието - не само да съжаляваш за нещо, а да тръгнеш да действаш в правилната посока. А той тръгна решително в тази посока и тя не е към Азия, а към Европа и цивилизования свят. И друго има, което малко хора го разбират, но което имаше голям отзвук точно там, където трябва - в Р.Македония. Там бяха като поляни със студен душ (сам станах свидетел на това!), защото видяха, че един "егейски" и "пирински" "македонец"... още е избран на най-високия пост в България - президентския, т.е. българите считат "македонците" за истинска своя плът и кръв, а пък последните, живеещи в България, наистина са и се чувстват българи! Тъпите мозъци на комунягите и завистниците му така и не можаха да проумеят тази "тънкост, недостъпна за всеки ум", както би казал Бенковски! Това не е шопът Първанов, нито селянчето Желев от Веселиново, Шуменско, а човек от Драмско и Неврокопско! Сто тона книги нямаше да имат този ефект. Нещастници "

КАК НАСТОЯ ОГЪЗИ ЛИ СЕ ИЛИ СЕ ОХИЛИ КАТО МИСТЪР БИИН!!!???? КАТО ГО ЗНАМ КОЛКО Е НАСТОЯТЕЛЕН МИ СЕ ДОДРАЙФА.....

-" електронно правителство, справедлива система на правораздаване, повече референдуми и социално отговорна, а не олигархична икономика, каза държавният глава". Ето защо е тъп: -електронно правителство - това е и глобална система за контрол напълно неразбираема за хората и тотално спекулативна - цел въвеждане на електронни персонални чипове. -справедлива система на правораздаване- това е оксиморон .Справедлива за кого? -повече референдуми -естествено продължение на ел.правителство=манипулиране на вота(не че сега не е) - социално отговорна, а не олигархична икономика=демек социализъм и комсомолство. Нито една дума за българските интереси, национални граници достойнство и последователна външна и вътрешна политика. Нито дума за прираст на населението и уважение към работещите, нито дума за българска наука и образование и т.н. Ами тъп е ,подлизурко е .

какво словоблудство, типично по български - винаги наопаки. Душевен оргазъм от написаното, без значение, че унижава нечия личност, че разводнява доброто в ущърб на съгражданите и съфорумците си.

хората изпитват отвращение към този, а той си мисли ,че дъжд го вали, горкичкият ,не е в час!!!!

Що да изпитват? Пребори се за електронния вот, пребори се България да стане мозъчният тръст в информатиката на Балканите, бори се и наложи политика по ел. икономии и ниски сметки за хората чрез безплатно саниране, бори се за прозрачност в съдебната система и справедливост, говори за борба с икономическата олигархия - все добри и адекватни неща. Неадекватно е тоталното плюене.

По състоянието на държавата, става много добре ясно до къде я докрахте другарю комсомолски секретар Плевнелиев. Скандали, мракобесие, беззаконие, задкулисие, мизерия, регрес и безпътица, това е което свършихте.

брейййй, той истински демон бе! по-мощен от Дявола - много нещо сътворил за 3 години, брей,брей,брей

Тоя не стига че нищо не може да направи , но не спира да бълва глупости !Ти ли г-н Президенте ще ми говориш за независима съдебна власт?Да Вие от ГЕРБ и особено "бащицата" , патрона Борисов , не признавате , ни закон , ни Конституция , ни разделение на властите!Тебе кой те дондурка бе"независимия " Президент?

М М М М СИМТОМАТИЧНО. В така поднесената новина нищо за социалистическо-националистическа реч на Попова. Явно сухата вафла сериозно обмисля да се кандидатира за президент от левия спектър с наци привкус. БСП, ДПС АБВ и току виж Атака са и в кърпа вързани. Така че дир. бг няма интерес да бие барабана. МЪ МЪ МЪ

lapsus предполагам. Не е симптом госпожо, това е малоумие, какво ли не прави човек за пари. Можем да го разберем - страхът е голямо шубе, но ако се оттегли без да ръси бисери ще направи услуга на всички.

нормален човек досега да си е подал оставката и да се е застрелял. Туй японец ку беши сепуку да си е направил дет се вика и вер селям.

Настоял за независима съдебна система. Пред кого? Ако е пред мен -Давам му я. Който е отнел независимостта на тази пуста система ,да я върне незабавно.

че имаме само тиква, а ние сме си имали и малоумник.

Да ти с.ра на бравото.Значи да забравим миналото и бегом напред.Нали точно това се случи.Тези които ни управляваха 45г. през социализма ,тези същите 26г.ни разказаха играта.и на това да викаме БРАВО.Е, чак пък толкова

Интересно не се вижда молитвеното килимче. Молитвата е с лице към Ердоган.

От турците можете само да се поучите.

на плевненската епопея. Изглежда някой му го написа, а той послушно го научи наизуст. Сега като го изметем на следващите избори, ще може да сподели опит в америка и на майната си. Та, майната му.

Започвам да се изморявам от Безвластието на евро атлантическата илюзия.. Фанатизирани араби и африканци безнаказано "колят, бесят" и в прав текст - ебът в центъра на Кьолн и Европа, а Главнокомандващия ме приспива с приказки за Либерализъм, мека Демокрация и човешки права? Пич, вече си извън историята, проумей го... Спасението на християнската цивилизация е темата, а не претоплени словесни евро бълвичкания, нали ..

Росен Плевнелиев е достоен българин и президент. И да е имало нещо в миналото, с дейността си той го е изчистил отдавна. Защото това е покаянието - не само да съжаляваш за нещо, а да тръгнеш да действаш в правилната посока. А той тръгна решително в тази посока и тя не е към Азия, а към Европа и цивилизования свят. И друго има, което малко хора го разбират, но което имаше голям отзвук точно там, където трябва - в Р.Македония. Там бяха като поляни със студен душ (сам станах свидетел на това!), защото видяха, че един "егейски" и "пирински" "македонец" е избран на най-високия пост в България - президентския, т.е. българите считат "македонците" за истинска своя плът и кръв, а пък последните, живеещи в България, наистина са и се чувстват българи! Тъпите мозъци на комунягите и завистниците му така и не можаха да проумеят тази "тънкост, недостъпна за всеки ум", както би казал Бенковски! Това не е шопът Първанов, нито селянчето Желев от Веселиново, Шуменско, а човек от Драмско и Неврокопско! Сто тона книги нямаше да имат този ефект. Нещастници

Ама Плевньо имал и подгъзници?! Не знаех!

се оказват по-българи от вас путинови рубладжии от Атака ,ВМРО, БСП и вся остальная кремльовская сволочь! Тъпанари сте!

Послушко 100%. То е все едно дали ще слуша Хюсеин Обама или Меркел, която слушка Хюсеин. При всичко положение това което прави не е добро за българите, добро е само за германците (засега).

ни думай чехльо-маке .Знаех си че не е българин . Начи викаш покаяние а - ако имаше покаяние да се е застрелял досега. Мазньо мазньовци произвежда!

или си самия Чехльо. Как може да хвалиш такъв плинкоумец , подлизурко и килимче.Този президент е позор за България.

хем сме на опашката и немаме доверие в чехъла и лентореза . Ами така е , а тва че той(чехльо )не моа да си го обясни (с ударение на я) му е най-голямата мъка! Ше погине от мислене дет се вика.

Отчетът на един слуга е предназначен основно за неговия господар. В такъв отчет слугата се стреми да посочи, че е най-добрият слуга, който безпрекословно изпълнява нарежданията на своя господар и затова има право гордо да върти опашка пред него. Ето защо , когато прочетете такъв отчет веднага забелязвате огромната разлика между посочените успехи и реалното състояние на държавата и нейните жители. Тази разлика обаче не трябва да изненадва никого, защото един слуга се поставя на висок държавен пост не да работи в интерес на народа, а на своя господар.

да види какъв некадърник ни тропоса за президент и каква е народната любов към него. Има само един коментар в негова защита и той явно е написан от него самия.

Шефче , усещаш ли се или пак си се изтървал . Твоето институция ли е и защо и имаме меко казано ниско доверие . Нещо общо да имаш с това и вместо да плямпаш много много , ползвай Емека , че много се размириса.

само бисери бълват. Какъв ниш организъм ни е президент

е направена класация за НАЙ-ДОБРИТЕ СТРАНИ ЗА ЖИВЕЕНЕ!! Та България е на 48-мо място... Пред нас са таквизи икономически колоси - Уругвай, Доминиканската република, Виетнам, Перу, Коста рика, Панама, Шри ланка... Фалиращата Русия - по българските русофоби, е на 24-то място.

ОТ 60 СТРАНИ В СВЕТА, включени в допитването и сравнявани по ДЕВЕТ показателя..

Кризата идва от теб малко човече и от твоите глупости които плещиш! Били сме пета икономика в света! Малоумник пети сме по престъпност в света, а да не казвам колко първи имаме( здравеопазване, продължителност на животи т.н.) Тъпан.р къде ти е ,, върховенството на закона,, Само зау4ени фрази бълваш дрът комунист такъв!!

господ ни е наказал с управници. Не сме смотан народ обаче тия червеи ни е.. мамата!

Господа, Президентът не ме е очаровал, та да ме разочарова - получи моя глас защото го считам за по-малкото зло. Та и "неразочарован", оспорвам три части от мнението му - израз са на зло - и малко да е. Президентът ни посочва "четири прости неща - електронно правителство, справедлива система на правораздаване, повече референдуми и социално отговорна, а не олигархична икономика.". Оспорвам: - "Електронно правителство" е грешен израз за държавна техническа система за обмен на документи между институции, граждани и други организации. Кординацията в създаването й не е посилно за Президент. Посилно е за отделните институции, а кординация помежду им е допустима само където е нужна съвместимост и тогава се осъществява чрез съвместна комисия. Този ни Президент, както и предишните, няма опит на управленец и бае общи приказки за непознато му; - "справедлива система на правораздаване" е израз за желано качество, но потребното за да има демокрация е изборност - пряка от населението по общини на съдии, прокурори и съдебни заседатели. Президентът, Народното събрание и всякакви организации не биват да имат квоти за разпределение на съдебна власт, защото по Конституция власт се дава не от тях, а ОТ Народа. Президентът ни тук подменя следствието "справедливост" с необходимата, но не достатъчна й причина "демократичност"; - "социално отговорна, а не олигархична икономика"? Отрицание на олигархичността е монархичността, а не социалната отговорност. "Олигархия" е управление от много, а "монархия" е управление от един. И многото, и единият може да са оговорни или безотговорни пред обществото. Твърдението на Президента ни е невежествено. Та, господа, Президентът ни е наследил злото на социализма и то му е неотменимо присъщо...

смесвате понятието "система" с глобализъм и световен ред. За последното се борят такива като РП и много други. Отдавна няма обществен договор и демократична форма на управление. Мултикултури,монополи компютърен контрол, дронове. Това е бъдещето което искат да се наложи ,средствата за постигането му са много.

Не смесвам посочените от Вас понятия - "глобализъм" и "световен ред" не съм употребил в текста си. Предполагам, че ми пишете за надприказване.

Докъде я докарахме? Дали има друга държава, която в 240 поста само да оплюва президента си? Ще добре, ако и той ги прочете.

И на мен ми е криво, но посочи ми поне едно нещо полезно което той да е направил за държавата ,чиято глава е бил .Или поне едно едно негово изказване с което да е обединил народа си. Когато ставаш и лягаш с "евроатлантически ценности" трябва да ти ясно ,че това не е еднозначно прието . А пък когато вървиш с рогата срещу Русия трябва да си наясно ,че България не се намира между Великите американски езера и Квебек.

Май не се изказах ясно. Съжалявам, че всичко написано е вярно, а той е президент на моята красива страна.

"Най-голямата криза не идва от оставката на едно или друго правителство, а от ниското доверие на гражданите в институциите и политиците, смята президентът." Г-жо Президент... пардон - г-н Президент, за да нямаме доверие в институциите и политиците си има причина. Вместо да излизате с тъпи изказвания вземете да си оправите кашите. Тогава МОЖЕ и да се доверяваме малко повечко на т. нар. институции

Как са управам с политиката.Амчи много просто.Гледам бесепуките против кого са и аз хоп наобратно.Кога беха против Костов аз бех за него кога са против Бойко и Плевнелиев аз съм за тях.Те са против САЩ и НАТО аз съм за.Ей тъй прая.

красив е, стъпва като петел, жена му го уважава, облича се добре, усмихва се винаги, общителен е , съгласява се с всичко подсказано му отгоре, отгатва желанията на господарите си, не му пука за световната криза, уредил се е с къща и сметчици. Какво не му харесвате? Обикновен комсомолец, хиляди такива има. Проблемът си го създадохме ние че го избрахме -който е гласувал де, щот аз не съм, още бракоразводния адвокат показа накъде отива президентството като институция.

И в Народното събрание е пълно с такива - Комсомолци, Комунисти, Крупни бизнесмени с куфарчета

не, не, не си прав - много се различава от тях- икато излъчване, и като поведение . Искрен и фин човек. Освен това той е от реалния бизнес. Не е влязъл беден в политиката. Тук грешите. Нито президента, нито премиера са били бедни като застанаха на постове.

Най-слабия президент, който България някога е имала! Не стига, че е неадекватен, но и политически ми се струва, че работи за Турция и САЩ. Бегай, да си харчиш парите, на България, не й трябват турци в управлението, имаме нужда от силни националисти сега, не турски велможи! И тоя, след няколко месеца ще се затича към турското посолство! Тоя отчет, да не сте го откраднали от някоя европарламентарна реч?! Общи приказки! Кажи ни, ти какво свърши, за тези години, освен неадекватните ти изказвания?! Политически ТРУП!

дълго време си имал полово въздържание. нещо се поизпусна, но към отзад

РАБОТОДАТЕЛИ НА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ СМЕ НИЕ-НАРОДЪТ.НИЕ СМЕ ТЕЗИ КОИТО ДА ОПРЕДЕЛЯМЕ ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ И ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМИ ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НИ. НО УВИ ТЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО ГОСПОДАРИ-НАГЛИ, ЦИНИЧНИ.НЕОБХОДИМО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ С ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ ЗА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТОВА БЕЗУМИЕ. НЕОТЛОЖНО ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ИЗНОСА НА ДЪРВЕСИНА ЗА МИНИМО 20 ГОДИНИ ,ПЛАНОВО ЗАЛЕСЯВАНЕ ,,СТРАХОТЕН СТИМУЛ НА РАЖДАЕМОСТТА,ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ,ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ........БЪЛГАРИЯ УМИРА ХОРАААААА......

като е толкова умен , да каже ,за четири години какво е постигнал за преодоляване на разрастващата се криза !!!безсрамник нагъл !за жалост , не се различава по нищо от останалите !

ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!

В България правителството не заслужава народа си!

КАКЪВТО НАРОДА, ТАКОВА И ПРАВИТЕЛСТВОТО И ОБРАТНОТО ! ДА НИ Е ЧЕСТИТО И Т.Н. !!!!

Този нито знае кой е, нито защо е там! Путка в пълния смисъл на думата... Държавата ни се дави в беззаконие и срив на доверието във всички институции, а той преписва доклада на Борисов и ни говори колко е велик. Не може да е никакъв обединител на нацията, а продажен офшорко крал от страната ни и от хората работили за него! Постави бедната ни Държава под американски ботуш и чете лекции в САЩ пред студенти интересно на каква тема - сигурно за евроамериканското търговско споразумение. Говори за атлантически ценности, а Българското население не може да си позволи лечение при лекър или зъболекър. Националната сигурност за него е "хибридна война", снабдяване на агресивните американци с българско оръжие за продажба на ДАЕШ и изграждане на военни полигони и командни центрове на НАТО. Не можа да види, как страната ни се дави от кръв пролята от организирани престъпни групи ръководени от Българската полиция, продажба на наркотици, трафик на хора и корупция на всички държавни нива и прокуратурата. В България съдят и оправдават: Зам.Председателя на Народното събрание; Министрите на социалните дейности крадат или са калинки с фалшиви дипломи; Партийните деятели са пожизнени и пожизнено са съдени и оправдани от съд управляван с СМС-и; Няма пари за майките с деца, но субсидиите за мафиотски партийни структури са над световно ниво. Работел за "Доверие" в институцийте, а не може да се разбере със замесник президента сигурно защото е много умен... А ако погледнеш в държавната преса, държавната телевизия, в нета - ще го видиш и чуеш: В пресата го показват като путка! В Телевизионния ефир го прекъсват за реклама на дамски превръзки! В нета правят колажи като го представят като гъс или като путка.

Няма как да си верен на задокеанските си приятели. Няма как да си безкрайно верен на евроатлантическите "ценности" и в същото време да имаш доверието на народа .Или поне не на целият. Хората не бива да се подценяват, и не можеш да ги убедиш ,че САЩ сами по себе си, богата и добре уредена държава ,по някакъв начин са допринесли за благото на нашата страна. Не можеш да убедиш хората ,че ЕС във всички случаи е бил полезен за нас . Не можеш да убедиш хората .че циганите в Европа са лошо нещо ,а ние трябва да ги интегрираме.Или политиката на щастливи кокошки,прасеа и имигранти. Как ще убедиш българина ,че най важното му е да си изгради велоалеите ,преди да е наясно как ще изхрани децата си? Не си в час президенте, и си иди с мир .Твоето управление беше провал

Не, не съм кавал, а човек със собствено мнение и много контакти. Живея в момента в Германия, но съм българка и ме боли от това, което наблюдавам.

нали сме във възход, на 5 място и прочее! То пък за добър лъижец се излага стая къса памет.