Коментари - ДПС вижда ГЕРБ като двигател на съдебната реформа, а не РБ | Днес.dir.bg

ДПС вижда ГЕРБ като двигател на съдебната реформа, а не РБ

ГЕРБ трябва да приеме ролята на основен двигател на съдебната реформа, вместо подкрепящ проекта на Реформаторския блок, заяви Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - ДПС вижда ГЕРБ като двигател на съдебната реформа, а не РБ | Днес.dir.bg

Коментари

КОй управлява България ?? БОСТАН ??? Несъмнено !! Колко ли още доказателства желаете!!

Зидаров, ти нали щеше да риташ камбаната на Сребреница бе!

Сега дпс ще си назначат Боко за президент на рЪбЪ - все пак и Буда , и Павел са все 'ученици' на Митьо Гестапото от дс ... И Боко, и Доган са свързани с Маргините от сик . Защо им казват коалиция 'бостан' ? Не е ли по - правилно да им казват коалиция 'сик' ?

Едно не мога да разбера само - Боко уж се има за много умен / хитър / , а пък още не е проумял една проста истина , т.е. кой е императорът и кой е гладиаторът / робът / ? Говори се, че мамин Делянчо Пеефски също вече бил свързан с футбола и по - точно, че щял да заеме вратарския пост , когато излезе срещу Боко във футболен мач. След като Боко и мамин Делянчо Пеефски ще излезнат на арената , за да играят един срещу друг и единият от тях задължително трябва да победи, то тогава не са ли те гладиаторите ? А ако аз отида на централната ложа, за да гледам как се борят, то тогава кой ще е императорът ? Уж си мислят, че са много умни, а то излиза, че те / Боко и мамин Делянчо Пеефски /са гладиаторите ... То пък как и да се сети Боко ? Ако не беше бягал от часовете по математика в училище, за да рита топка и яде филии със свинска мас, а беше решавал усилено задачи и респ. подготвял за Международната олимпиада по математика, сега щеше да има остър ум и логическо мислене ... Гоцето и той си падаше по футбола, досущ като Малкия Маргин, например ... Боко, Доган, Бостан, мамин Делянчо Пеевски и Гоце НЕ желаят реформи в съдебната система, защото всички те са част от статуквото на модела 'кой' .

Застанат ли депутатите наДуПиСе зад гърба на някой, винаги го оправят и в двата смисъла-първо го правят =щастлив= и после народът го изхвърля от властта. Ало, Бойко!С тези не! Докато няма официално изявляние от тях с което да се порицае Баташкото клане!

Защо не се случва съдебна реформа: 1. Защото много властимащи начело с премиера са зависими от показанията на престъпници , с които са били и са съдружници, т.е самите те са престъпници. 2. Има ли някой да вярва че лукса , в който живеят много съдии и прокурори е от заплати, в най-добрия случай 3-4000 лева?????? 3.Народните представители са участници в ма-пъпет-шоу. Те се делят на партийни гаурлайтери, които са в тесни връзки с престъпността (спомнете си свързаните със СДС рекетьори от ВИС, свързаните с БСП СИК, съветника на президент Гоце- Пешо Сумиста) и откровени олигофрени. Т.е мафиотските босове инструктират депутатите гаурлайтери как да се гласува , а те вдигат ръцете на олигофрените "за" или "против" 4. БГ народа е невероятно дебелокож и инертен за собственото си достойнство-Чалгата и ментетата на Цар Киро доубиха всичко светло в българина. 5. Европейския съюз се оказа една куха гара Разпределителна на парични потоци, без да му пука за съдбата на хората , от които се изсмукват тези пари. Ако не беше така ,на базата на това, че все пак сме една държава ЕС, от Брюксел , или от Лондон , или не знам от къде ,щяха да изпратят съдии и полиция, които за броени дни щяха да поставят нашите доморасли цървули-терикати от съда и прокуратурата на място.

Нормално е да стигнат до целувки и да изконсумират любовната тръпка - нали ДПС промотира бодигарда на бай Тошо преди 14 години . Все пак те са заедно в борбата ПРОТИВ демокрацията и ЗА клептокрацията в България.

Веднъж завинаги трябва да се разбере,че най-голямата опасност за България не са външните врагове - действителни или измислени, а ДПС. Тя пречи на интеграцията на българското население и създава мнимо противоречие между хората, което никога не е съществувало преди миналия и заминал възродителен процес.Тази партия на първо място трябва да се промени, включително и името й: какъв е този анахронизъм -Права и Свободи; нима не живеем в демократична, а не в тоталитарна държава, нима конституцията не гарантира правата на гражданите? И по какво се различава турчина или мохамеданина, който живее напр. в Родопите от християнина там? Представете си, ако се организира по същия начин Ромска партия, какво ще се случи?

Къде са сега КОЙчовците?

Съдебна реформа, както по всичко личи, няма да се случи, защото ще бъде отново отложена. И в самата съдебна система има праг на корупция, партизанщина, себеустройване, след който промяната на системата става невъзможна. Проблемите не се решават, а стоят като стока по рафтовете на властта. Докато назреят дотолкова, че трябва да бъдат решавани на пожар в по-добрия случай. В по-лошия докато презреят и вече няма как да бъдат решени. Отлагането по върховете обикновено става по причини не толкова от мързел, колкото от представата, че проблемите съществуват, за да бъдат търгувани. Гърмен показа, че положението е необратимо след дългото отлагане да се приложи законът, той вече е неприложим. Когато прилагането на законите е било толкова дълго отлагано, идва момент, в който приложението им става невъзможно. Незаконно построените цигански къщи не са били санкционирани във времето, в което бяха по няколко във всяко гето. Тогава щеше да е възможно и дори профилактично циганите нямаше да строят на всяко място, на което са си наумили. Сега това е невъзможно, видя се в Гърмен. Колко е мъдра поговорката "не оставяй днешната работа за утре". Отлагането има само една лоша страна в един момент става така, че дори и вече да не се отлага, проблемът не може да бъде решен, защото заради дългото отлагане е станал нерешим.

Сега дпс ще си назначат Боко за президент на рЪбЪ - все пак и Буда , и Павел са все 'ученици' на Митьо Гестапото от дс ... И Боко, и Доган са свързани с Маргините от сик . Защо им казват коалиция 'бостан' ? Не е ли по - правилно да им казват коалиция 'сик' ?

Едно не мога да разбера само - Боко уж се има за много умен / хитър / , а пък още не е проумял една проста истина , т.е. кой е императорът и кой е гладиаторът / робът / ? Говори се, че мамин Делянчо Пеефски също вече бил свързан с футбола и по - точно, че щял да заеме вратарския пост , когато излезе срещу Боко във футболен мач. След като Боко и мамин Делянчо Пеефски ще излезнат на арената , за да играят един срещу друг и единият от тях задължително трябва да победи, то тогава не са ли те гладиаторите ? А ако аз отида на централната ложа, за да гледам как се борят, то тогава кой ще е императорът ? Уж си мислят, че са много умни, а то излиза, че те / Боко и мамин Делянчо Пеефски /са гладиаторите ... То пък как и да се сети Боко ? Ако не беше бягал от часовете по математика в училище, за да рита топка и яде филии със свинска мас, а беше решавал усилено задачи и респ. подготвял за Международната олимпиада по математика, сега щеше да има остър ум и логическо мислене ..

Е! ХА, ТАКА! ЧЕ КОЙ ПО-ДОБРЕ ОТ ГЕРБ ЩЕ МОЖЕ ДА ЗАДЪНИ ОКОНЧАТЕЛНО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ОТ ГЕРБ!? ЕЙ, УМЕН Е ТОЗИ МЕСТАН БЕ, ЗНАЕ КОГО ДА ПОДМАМИ ДА МУ СВЪРШИ МРЪСНАТА РАБОТА. ЩОМ Е ЗАЛОЖИЛ В КАПАНА КАТО ПРИМАМКА ВЛАСТ И ПАРИ, ОСТАВА ДА НАМЕРИ САМО МИШКАТА И.....ГОТОВО. КАЙ, КОЙ, КОЙ, АМИ ЧЕ ...ГЕРБ. ПУ, ТИ ГОНИШ!

... задава се новата (стара) коалиция ...

РАЗБИРАЙ: НИЕ ЩЕ ОТВОРИМ ДЕ ЩО ИМА ДУПКИ ЗА ЧУКАНЕ, А ТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ ЗАКОНИТЕ ПО НАШ ТЕРТИП. А.. БГ ГРАЖДАНИТРЕ - ДА ГО ДУХАТ И ТОЗИ ПЪТ.

те не искат реформа , те са шестаци а в момента дават една нагла безочлива ком. курва със самолети и ферарита и не чувства неудобство от пира по време на чума и от това че ние тънем в мизерия заради нейните кражби

Местан, стига ни предлага остарялото, социалистическо мислене.

Тоя фес ,Местан,доскоро яростно заклеймяваше Борисов от парламентарната трибуна,та чак слюнки хвърчаха от зурлата му.Сега започна да се умилква около Борисов и си е подвил куйрука,защото по-гадно от бит турчин е само пребита змия.

Хитър Местан, иска да се вклини във властта като избута РБ. Турско-руско червено троянско конче! Хитро!

Кои са началниците на България? Моля се на Бога големите началници (лидерите на ЕС и САЩ) по-бързо да се разберат и санкциите да бъдат отменени. Опитваме се да правим максимално възможното за възстановяване на нормалните отношения, които имат отдавнашни традиции и от разрушаването, на които понасяме загуби, заяви в интервю пред руската държавна информационна агенция ТАСС Бойко Борисов. Съвсем не е случайно, че президентът Путин се изказа доста остро по отношение на България. Уверен съм, че той имаше основания за това, добавя още българският министър-председател. Какво разбрахме от тези 4 (четири) изречения? 1. България не е независима държава и има началници - лидерите на ЕС и САЩ. 2. България не е била съгласна със санкциите, но са и заповядали и тя е изпълнила заповедта. 3. Дори и в помиярщината си нашата страна не е последователна и се умилква около краката на този, по когото иначе, щом и заповядат началниците, лае. Така. Нещо неясно? Както винаги, Бойко Борисов беше пределно лаконичен, изводите - също. Затова ще добавя само още едно нещо - с подобен тип поведение управляващите през последните 26 години компрадори превърнаха името на страната ни в синоним на бедност и корупция, а собствената си политическа проституция в основна отличителна черта на България в очите на другите държави. Решението е просто - или те ще оцелеят, или България и българите. Или ще ги изчистим от лицето на страната, или до десет години ще са ни довършили.

Спасението ни е откъсване от Путин. Нищо друго. Путин не е добър човек(не знам с какво да зменя човек, защото той не е такъв)

със турския султан

хахаха, много лесно лепиш етикети на непознати световни лидери! Гледай си мутрата -премиер и замълчи да не се излагаш, калинке!

Кой каза, че възродителния процес бил лошо нещо? Ако не се беше случил, такива като бай Лютви нямаше как да блеснат като агенти на ДС. Сега щяха да си пасат козите, да си нижат тютюна и един път в годината да реват по телевизора заради ниската изкупна цена ... Добре че беше възродителния процес, за да не повехнат такива таланти - предатели на своите!

нали бай ви тошо с тази цел го направи

Тандемът ГЕРБ - ДПС все по-откровено се официализира. Нека не забравяме, че не яловите напъни на простестърчетата, дрогиращи се на жълтите павета, не фалшивата гладна стачка, поредна "до смърт" на Сугарев, не импотентните напъни на Плевнелиев, не всякакви други, платени от АзБ акцийки, а именно ДПС свали от власт правителството на Орешарски, за да може да бъде възкачен отново Борисов. Хайде сега питайте #КОЙ!

Ето това е истинското лица на русофила. Единствена цел - да са на върха и да не допуснат интелигенцията да се развива. Неграмотен народ и царствено поведение на бащицата.

Интелигенцията напусна България. Останаха нагаждачите,от тях нищо не чакам.

Най добре ДПС да обсъдят в Москва съдебната реформа.

Безпрецедентно е търпението на нас, българите към нискокултурната, путинска олигархия, довела Българиоя до просешка тояга след 09.09.1944

пак Путин ни виновен за това, че ни управляват неморални хора, който преизбираме ли преизбираме и се дърляме помежду си за техен голям кефф и полза!!!!!!!!!!!!!!!

Путин е захапал България чрез упоменатите структури. Чрез такива, низкокултурни същества бори интелигенцията. И определенията са от вас към вас.

ЗУРНИ, РИТЪМА НА КЮЧЕК , РАЯТА КЪРШИ СНАГА ПРЕД БОЙКО МУТРАТА И ДОГАН БЕЙ :))))

Възхитителни са опитите на русофилите да се направят наивни. Това е ударната, путинска бригада: атака, ДПС, БСП, архара. Мразещите България. Роби.

ТИКВИТЕ В БОСТАНА НА ДОМУЗ ДОГАН: - ГОЦЕ , БОЦЕ , ВАЛЕРИ И РАДАН :)))

е не като да те целуват по устата публично

НЕ УБИЖДАЙ ЕВРЕЙ СТАНИШЕВ - ЛИДЕРА НА ЕВРОГЕЙСКИТЕ ДЕМОКРАТИ :))

Тези от РБ очевидно правят глупости, след като дори ДПС се обръща към ГЕРБ, да не им го позволяват.

Не тези от РБ явно мътят водата на ДПС и за това те се обръщат към вожда Винету

Рб (риби) са си едни гладни въшки, които още 15 години няма да видят парламент след отново късата памет на ганьо да ги вкара там, те от костово време едно си знаят: държава и народ само требе се грабят!

Изваждане извън закона на турскоциганската мафия ДПС и съдебно преследване на цялото и ръководство/ако може да се нарече така тая крадлива османистка банда/.

Бе ти не разбра ли че ДПС и ГЕРБ са в комбина?

А значи на това му викат системни партии

ако и двете се възхищават анакончитата певачка европейска..Това са либерални партий другите се преструват.

Хе хе... Хайде да си спомним как ДПС виждаше герб в предишния парламент. И какви ги плямпаше същият този Местан, когато се обединиха с БСП и когато Волен надяна феса.

Волен винаги е бил с ушанка.

Разбирай - "дпс" иска реформи да няма и герб да си влязат в ролята на спирачка на реформи :(((

ГЕРБ трябва да поемат всички реформи, за да тръгне всичко по-добре за България. Това е цялата истина.

Когато ГЕРБ бяха поели всички реформи - нищо не се случваше и аз прекалено много забогатях...

Отвратителен,нахален,тип е този политик!Първо трябва да се започне от него и хората около него и да му се приложи бърза и ефеективна съдебна процедура,затвор,конфискуване на сметки и и имоти придобити от измама и злоупотреба с власт -ето това оскат да видят хората ритник в гъза на Местан!

Майната им на ДПС дайте да оправим Гърция.

Наглоста на ДПС е безкрайна! Местан иска да измести РБ от правителството. Умело използва факта, че съдебна реформа фактически няма. РБ предлага да има два ВСС, които да се оправдават еди с друг. Раздуват администрацията. Това в никакъв случаи няма да ускори правораздаването, няма да промени несправедливоста на законите, няма да доведе до равенство пред закона, няма да намали корупцията в съдебната власт и прокуратурата.

Какво значи системни партии.Значи ли че това са партиите които системно ни мъчат вече 25 г.

"Политическия ни елит" отново вдига много шум за нищо... Агент Павел отново словоблудства.... Не мога да разбера тея 240 ли са идиоти или останалите 7 милиона дето ги търпят да ги грабят са по-големи идиоти....

"ГЕРБ трябва да приеме ролята на основен двигател на съдебната реформа, вместо подкрепящ проекта на Реформаторския блок, заяви Лютви Местан" - след като пи чай с Бойко.

"Премиерът Бойко Борисов заяви, че коментари, че правителството ще падне, не са нито здравословниПремиерът Бойко Борисов заяви, че коментари, че правителството ще падне, не са нито здравословни, нито правилни... Пред журналисти в момчилградското село Сухово"

Филма е"Spy"2015 с Джът Лоу,Джейсън Стейнтъм,50 cents и великолепната Мелиса Маккарти.И не е лош филма,но ето ви реплика от него: Като малка,съм израснала в България,най-ужасното място.бедните хора,готвиха постоянно зеле.Имаше една жена,бяха я изгонили от в къщи и изгуби всичките си пари,не можеше и да проституира.Тя стана клоун на улицата.Изнасяше представления в калта и плачеше......

Коментари - ДПС вижда ГЕРБ като двигател на съдебната реформа, а не РБ | Днес.dir.bg

ДПС вижда ГЕРБ като двигател на съдебната реформа, а не РБ

ГЕРБ трябва да приеме ролята на основен двигател на съдебната реформа, вместо подкрепящ проекта на Реформаторския блок, заяви Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - ДПС вижда ГЕРБ като двигател на съдебната реформа, а не РБ | Днес.dir.bg

Коментари

КОй управлява България ?? БОСТАН ??? Несъмнено !! Колко ли още доказателства желаете!!

Зидаров, ти нали щеше да риташ камбаната на Сребреница бе!

Сега дпс ще си назначат Боко за президент на рЪбЪ - все пак и Буда , и Павел са все 'ученици' на Митьо Гестапото от дс ... И Боко, и Доган са свързани с Маргините от сик . Защо им казват коалиция 'бостан' ? Не е ли по - правилно да им казват коалиция 'сик' ?

Едно не мога да разбера само - Боко уж се има за много умен / хитър / , а пък още не е проумял една проста истина , т.е. кой е императорът и кой е гладиаторът / робът / ? Говори се, че мамин Делянчо Пеефски също вече бил свързан с футбола и по - точно, че щял да заеме вратарския пост , когато излезе срещу Боко във футболен мач. След като Боко и мамин Делянчо Пеефски ще излезнат на арената , за да играят един срещу друг и единият от тях задължително трябва да победи, то тогава не са ли те гладиаторите ? А ако аз отида на централната ложа, за да гледам как се борят, то тогава кой ще е императорът ? Уж си мислят, че са много умни, а то излиза, че те / Боко и мамин Делянчо Пеефски /са гладиаторите ... То пък как и да се сети Боко ? Ако не беше бягал от часовете по математика в училище, за да рита топка и яде филии със свинска мас, а беше решавал усилено задачи и респ. подготвял за Международната олимпиада по математика, сега щеше да има остър ум и логическо мислене ... Гоцето и той си падаше по футбола, досущ като Малкия Маргин, например ... Боко, Доган, Бостан, мамин Делянчо Пеевски и Гоце НЕ желаят реформи в съдебната система, защото всички те са част от статуквото на модела 'кой' .

Застанат ли депутатите наДуПиСе зад гърба на някой, винаги го оправят и в двата смисъла-първо го правят =щастлив= и после народът го изхвърля от властта. Ало, Бойко!С тези не! Докато няма официално изявляние от тях с което да се порицае Баташкото клане!

Защо не се случва съдебна реформа: 1. Защото много властимащи начело с премиера са зависими от показанията на престъпници , с които са били и са съдружници, т.е самите те са престъпници. 2. Има ли някой да вярва че лукса , в който живеят много съдии и прокурори е от заплати, в най-добрия случай 3-4000 лева?????? 3.Народните представители са участници в ма-пъпет-шоу. Те се делят на партийни гаурлайтери, които са в тесни връзки с престъпността (спомнете си свързаните със СДС рекетьори от ВИС, свързаните с БСП СИК, съветника на президент Гоце- Пешо Сумиста) и откровени олигофрени. Т.е мафиотските босове инструктират депутатите гаурлайтери как да се гласува , а те вдигат ръцете на олигофрените "за" или "против" 4. БГ народа е невероятно дебелокож и инертен за собственото си достойнство-Чалгата и ментетата на Цар Киро доубиха всичко светло в българина. 5. Европейския съюз се оказа една куха гара Разпределителна на парични потоци, без да му пука за съдбата на хората , от които се изсмукват тези пари. Ако не беше така ,на базата на това, че все пак сме една държава ЕС, от Брюксел , или от Лондон , или не знам от къде ,щяха да изпратят съдии и полиция, които за броени дни щяха да поставят нашите доморасли цървули-терикати от съда и прокуратурата на място.

Нормално е да стигнат до целувки и да изконсумират любовната тръпка - нали ДПС промотира бодигарда на бай Тошо преди 14 години . Все пак те са заедно в борбата ПРОТИВ демокрацията и ЗА клептокрацията в България.

Веднъж завинаги трябва да се разбере,че най-голямата опасност за България не са външните врагове - действителни или измислени, а ДПС. Тя пречи на интеграцията на българското население и създава мнимо противоречие между хората, което никога не е съществувало преди миналия и заминал възродителен процес.Тази партия на първо място трябва да се промени, включително и името й: какъв е този анахронизъм -Права и Свободи; нима не живеем в демократична, а не в тоталитарна държава, нима конституцията не гарантира правата на гражданите? И по какво се различава турчина или мохамеданина, който живее напр. в Родопите от християнина там? Представете си, ако се организира по същия начин Ромска партия, какво ще се случи?

Къде са сега КОЙчовците?

Съдебна реформа, както по всичко личи, няма да се случи, защото ще бъде отново отложена. И в самата съдебна система има праг на корупция, партизанщина, себеустройване, след който промяната на системата става невъзможна. Проблемите не се решават, а стоят като стока по рафтовете на властта. Докато назреят дотолкова, че трябва да бъдат решавани на пожар в по-добрия случай. В по-лошия докато презреят и вече няма как да бъдат решени. Отлагането по върховете обикновено става по причини не толкова от мързел, колкото от представата, че проблемите съществуват, за да бъдат търгувани. Гърмен показа, че положението е необратимо след дългото отлагане да се приложи законът, той вече е неприложим. Когато прилагането на законите е било толкова дълго отлагано, идва момент, в който приложението им става невъзможно. Незаконно построените цигански къщи не са били санкционирани във времето, в което бяха по няколко във всяко гето. Тогава щеше да е възможно и дори профилактично циганите нямаше да строят на всяко място, на което са си наумили. Сега това е невъзможно, видя се в Гърмен. Колко е мъдра поговорката "не оставяй днешната работа за утре". Отлагането има само една лоша страна в един момент става така, че дори и вече да не се отлага, проблемът не може да бъде решен, защото заради дългото отлагане е станал нерешим.

Сега дпс ще си назначат Боко за президент на рЪбЪ - все пак и Буда , и Павел са все 'ученици' на Митьо Гестапото от дс ... И Боко, и Доган са свързани с Маргините от сик . Защо им казват коалиция 'бостан' ? Не е ли по - правилно да им казват коалиция 'сик' ?

Едно не мога да разбера само - Боко уж се има за много умен / хитър / , а пък още не е проумял една проста истина , т.е. кой е императорът и кой е гладиаторът / робът / ? Говори се, че мамин Делянчо Пеефски също вече бил свързан с футбола и по - точно, че щял да заеме вратарския пост , когато излезе срещу Боко във футболен мач. След като Боко и мамин Делянчо Пеефски ще излезнат на арената , за да играят един срещу друг и единият от тях задължително трябва да победи, то тогава не са ли те гладиаторите ? А ако аз отида на централната ложа, за да гледам как се борят, то тогава кой ще е императорът ? Уж си мислят, че са много умни, а то излиза, че те / Боко и мамин Делянчо Пеефски /са гладиаторите ... То пък как и да се сети Боко ? Ако не беше бягал от часовете по математика в училище, за да рита топка и яде филии със свинска мас, а беше решавал усилено задачи и респ. подготвял за Международната олимпиада по математика, сега щеше да има остър ум и логическо мислене ..

Е! ХА, ТАКА! ЧЕ КОЙ ПО-ДОБРЕ ОТ ГЕРБ ЩЕ МОЖЕ ДА ЗАДЪНИ ОКОНЧАТЕЛНО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ОТ ГЕРБ!? ЕЙ, УМЕН Е ТОЗИ МЕСТАН БЕ, ЗНАЕ КОГО ДА ПОДМАМИ ДА МУ СВЪРШИ МРЪСНАТА РАБОТА. ЩОМ Е ЗАЛОЖИЛ В КАПАНА КАТО ПРИМАМКА ВЛАСТ И ПАРИ, ОСТАВА ДА НАМЕРИ САМО МИШКАТА И.....ГОТОВО. КАЙ, КОЙ, КОЙ, АМИ ЧЕ ...ГЕРБ. ПУ, ТИ ГОНИШ!

... задава се новата (стара) коалиция ...

РАЗБИРАЙ: НИЕ ЩЕ ОТВОРИМ ДЕ ЩО ИМА ДУПКИ ЗА ЧУКАНЕ, А ТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ ЗАКОНИТЕ ПО НАШ ТЕРТИП. А.. БГ ГРАЖДАНИТРЕ - ДА ГО ДУХАТ И ТОЗИ ПЪТ.

те не искат реформа , те са шестаци а в момента дават една нагла безочлива ком. курва със самолети и ферарита и не чувства неудобство от пира по време на чума и от това че ние тънем в мизерия заради нейните кражби

Местан, стига ни предлага остарялото, социалистическо мислене.

Тоя фес ,Местан,доскоро яростно заклеймяваше Борисов от парламентарната трибуна,та чак слюнки хвърчаха от зурлата му.Сега започна да се умилква около Борисов и си е подвил куйрука,защото по-гадно от бит турчин е само пребита змия.

Хитър Местан, иска да се вклини във властта като избута РБ. Турско-руско червено троянско конче! Хитро!

Кои са началниците на България? Моля се на Бога големите началници (лидерите на ЕС и САЩ) по-бързо да се разберат и санкциите да бъдат отменени. Опитваме се да правим максимално възможното за възстановяване на нормалните отношения, които имат отдавнашни традиции и от разрушаването, на които понасяме загуби, заяви в интервю пред руската държавна информационна агенция ТАСС Бойко Борисов. Съвсем не е случайно, че президентът Путин се изказа доста остро по отношение на България. Уверен съм, че той имаше основания за това, добавя още българският министър-председател. Какво разбрахме от тези 4 (четири) изречения? 1. България не е независима държава и има началници - лидерите на ЕС и САЩ. 2. България не е била съгласна със санкциите, но са и заповядали и тя е изпълнила заповедта. 3. Дори и в помиярщината си нашата страна не е последователна и се умилква около краката на този, по когото иначе, щом и заповядат началниците, лае. Така. Нещо неясно? Както винаги, Бойко Борисов беше пределно лаконичен, изводите - също. Затова ще добавя само още едно нещо - с подобен тип поведение управляващите през последните 26 години компрадори превърнаха името на страната ни в синоним на бедност и корупция, а собствената си политическа проституция в основна отличителна черта на България в очите на другите държави. Решението е просто - или те ще оцелеят, или България и българите. Или ще ги изчистим от лицето на страната, или до десет години ще са ни довършили.

Спасението ни е откъсване от Путин. Нищо друго. Путин не е добър човек(не знам с какво да зменя човек, защото той не е такъв)

със турския султан

хахаха, много лесно лепиш етикети на непознати световни лидери! Гледай си мутрата -премиер и замълчи да не се излагаш, калинке!

Кой каза, че възродителния процес бил лошо нещо? Ако не се беше случил, такива като бай Лютви нямаше как да блеснат като агенти на ДС. Сега щяха да си пасат козите, да си нижат тютюна и един път в годината да реват по телевизора заради ниската изкупна цена ... Добре че беше възродителния процес, за да не повехнат такива таланти - предатели на своите!

нали бай ви тошо с тази цел го направи

Тандемът ГЕРБ - ДПС все по-откровено се официализира. Нека не забравяме, че не яловите напъни на простестърчетата, дрогиращи се на жълтите павета, не фалшивата гладна стачка, поредна "до смърт" на Сугарев, не импотентните напъни на Плевнелиев, не всякакви други, платени от АзБ акцийки, а именно ДПС свали от власт правителството на Орешарски, за да може да бъде възкачен отново Борисов. Хайде сега питайте #КОЙ!

Ето това е истинското лица на русофила. Единствена цел - да са на върха и да не допуснат интелигенцията да се развива. Неграмотен народ и царствено поведение на бащицата.

Интелигенцията напусна България. Останаха нагаждачите,от тях нищо не чакам.

Най добре ДПС да обсъдят в Москва съдебната реформа.

Безпрецедентно е търпението на нас, българите към нискокултурната, путинска олигархия, довела Българиоя до просешка тояга след 09.09.1944

пак Путин ни виновен за това, че ни управляват неморални хора, който преизбираме ли преизбираме и се дърляме помежду си за техен голям кефф и полза!!!!!!!!!!!!!!!

Путин е захапал България чрез упоменатите структури. Чрез такива, низкокултурни същества бори интелигенцията. И определенията са от вас към вас.

ЗУРНИ, РИТЪМА НА КЮЧЕК , РАЯТА КЪРШИ СНАГА ПРЕД БОЙКО МУТРАТА И ДОГАН БЕЙ :))))

Възхитителни са опитите на русофилите да се направят наивни. Това е ударната, путинска бригада: атака, ДПС, БСП, архара. Мразещите България. Роби.

ТИКВИТЕ В БОСТАНА НА ДОМУЗ ДОГАН: - ГОЦЕ , БОЦЕ , ВАЛЕРИ И РАДАН :)))

е не като да те целуват по устата публично

НЕ УБИЖДАЙ ЕВРЕЙ СТАНИШЕВ - ЛИДЕРА НА ЕВРОГЕЙСКИТЕ ДЕМОКРАТИ :))

Тези от РБ очевидно правят глупости, след като дори ДПС се обръща към ГЕРБ, да не им го позволяват.

Не тези от РБ явно мътят водата на ДПС и за това те се обръщат към вожда Винету

Рб (риби) са си едни гладни въшки, които още 15 години няма да видят парламент след отново късата памет на ганьо да ги вкара там, те от костово време едно си знаят: държава и народ само требе се грабят!

Изваждане извън закона на турскоциганската мафия ДПС и съдебно преследване на цялото и ръководство/ако може да се нарече така тая крадлива османистка банда/.

Бе ти не разбра ли че ДПС и ГЕРБ са в комбина?

А значи на това му викат системни партии

ако и двете се възхищават анакончитата певачка европейска..Това са либерални партий другите се преструват.

Хе хе... Хайде да си спомним как ДПС виждаше герб в предишния парламент. И какви ги плямпаше същият този Местан, когато се обединиха с БСП и когато Волен надяна феса.

Волен винаги е бил с ушанка.

Разбирай - "дпс" иска реформи да няма и герб да си влязат в ролята на спирачка на реформи :(((

ГЕРБ трябва да поемат всички реформи, за да тръгне всичко по-добре за България. Това е цялата истина.

Когато ГЕРБ бяха поели всички реформи - нищо не се случваше и аз прекалено много забогатях...

Отвратителен,нахален,тип е този политик!Първо трябва да се започне от него и хората около него и да му се приложи бърза и ефеективна съдебна процедура,затвор,конфискуване на сметки и и имоти придобити от измама и злоупотреба с власт -ето това оскат да видят хората ритник в гъза на Местан!

Майната им на ДПС дайте да оправим Гърция.

Наглоста на ДПС е безкрайна! Местан иска да измести РБ от правителството. Умело използва факта, че съдебна реформа фактически няма. РБ предлага да има два ВСС, които да се оправдават еди с друг. Раздуват администрацията. Това в никакъв случаи няма да ускори правораздаването, няма да промени несправедливоста на законите, няма да доведе до равенство пред закона, няма да намали корупцията в съдебната власт и прокуратурата.

Какво значи системни партии.Значи ли че това са партиите които системно ни мъчат вече 25 г.

"Политическия ни елит" отново вдига много шум за нищо... Агент Павел отново словоблудства.... Не мога да разбера тея 240 ли са идиоти или останалите 7 милиона дето ги търпят да ги грабят са по-големи идиоти....

"ГЕРБ трябва да приеме ролята на основен двигател на съдебната реформа, вместо подкрепящ проекта на Реформаторския блок, заяви Лютви Местан" - след като пи чай с Бойко.

"Премиерът Бойко Борисов заяви, че коментари, че правителството ще падне, не са нито здравословниПремиерът Бойко Борисов заяви, че коментари, че правителството ще падне, не са нито здравословни, нито правилни... Пред журналисти в момчилградското село Сухово"

Филма е"Spy"2015 с Джът Лоу,Джейсън Стейнтъм,50 cents и великолепната Мелиса Маккарти.И не е лош филма,но ето ви реплика от него: Като малка,съм израснала в България,най-ужасното място.бедните хора,готвиха постоянно зеле.Имаше една жена,бяха я изгонили от в къщи и изгуби всичките си пари,не можеше и да проституира.Тя стана клоун на улицата.Изнасяше представления в калта и плачеше......