Коментари - Дадоха 72 часа на Кадафи да се оттегли | Днес.dir.bg

Дадоха 72 часа на Кадафи да се оттегли

Ръководителят на Националния либийски съвет, сформиран от бунтовниците, и бивш министър на правосъдието на Либия Мустафа Абдел Джалил обяви, че дава на Муамар Кадафи 72 часа да напусне поста си и страната.

Обратно в новината

Коментари - Дадоха 72 часа на Кадафи да се оттегли | Днес.dir.bg

Коментари

Ще има да чакате полковник Кадафи да се даде лесно,камо ли да даде управлението като престъпник и куче на некакви брадясали ненормални типове,нема да стане просто...

Както тръгнаха нещата след като първоначално Кадафи беше тотално шокиран и неадекватен на случващото се и най-вече на мащабите в които това ставаше сега след като се окупити и осъзна че срещу него е много слабо вероятно да се изпратят сухопътни войски от ЕС или НАТО. Кадафи се развихри използвайки всички средства да разбие бундовниците и е много вероятно да успее. Явно и самите бунтовници осъзнават това след като правят този отчаян опит за помиряване явно самите те осъзнават че нямат големи шансове за успех но Кадафи не е човека който ще отстъпи той най-вероятно ще се самоубие като Хитлер ако загуби войната защото това вече си е чиста война.

ще си го преместя от левия шалвар в десния.

"Да се забрани с международен закон. президент на държава един мандат." - ДА! ДА! ДА! - МАНДАТЪТ ДА Е ДО ЖИВОТ И ПРЕЗИДЕНТ ДА Е БОЙКО БОРИСОВ!!! УРАААААА...АААА

Кадафи им дава 22 часа да се предедат....

Е, само аз ли забелязах 'централната й бенка' на Либия хаха.

и аз и ми стана мега смешно :D :D

Вместо да си блъскате главите с проблемите на либийците и на Кадафи вийте как ще оправите собствената си държава! Най-бедните сме в Европа!!! Минимална заплата 240 лв! Сърбия, въпреки войните, е много по-напред от нас! Не ви ли е срам бе демократи!!! Стига сте писали глупости и излезте на 13ти март за да посъбудите това правителство, че те май все още си мислят, че хората са доволни от управлението им!

няма да изляза. Не, защото мисля, че това правителство се различава от предишните и че върши нещо полезно за народа. А, защото БСП чакат зад ъгъла, за да се наместят отново, всеки протест е добре дошъл за тях и партньорите им.

ВМРО организира протеста. Не знам дали сте забелязали, но те от доста време се опитват да разкарат гетото в Орландовци и всички незаконни цигански гета. Стигнали сме го момент, в който единствената алтернатива в политиката е национализмът, не не този на лудия Волен Сидеров, който всъщност и той не знае за какво се бори, а национализъм, който да постави интересите на българския народ над всичко. България е разорена, обезверена и съсипана! Ние наистина сме пред много сериозна национална катастрофа! Идете в северозападна България да видите как живеят хората и как се плодят циганите!

Защо трябва да търпим БСП и оня псевдо защитник на турското население да се спотайват.Има доста читави хора които са изхвърлени от лапачите и са готови да организират протестите.Нека си припомнят думите на Апостола за свобода и човешки правдини и да излязат напред,а не като свърши данданията.Народа вече е на ръба и е готов.Трябва само някой да изока.

На мене ми се струва, че се повтаря историята на последната война в Ирак, но с нова опция. Точно тази "нова опция" ме притеснява, след забравения вече либийско-български спинскандал. При създалата се в Либия ситуация, след 72 часа на "бунтовниците" ще им бъде наложено може би разпарчатосване на най-малко 3 части на Либия. В Турция, Ирак и Иран вероятно ще се обособи съгласно тази нова опция независима вече държава Кюрдистан. Къде сме ние в "сценария" на планът на ЦРУ за "Балканската дъга - Баязид - II"? Едната обособена територия е Родопите, а другата обособена територия се намира източно от линията Филипополис- Русчук и граничи с Черно море. (Припомнете си изказването на някогашният агент на ЦРУ и посланник в България Джеимс Пардю:"Така както я карате- демек вие българите, ще се свиете само в рамките на софийска област.") С този си гламав главнокомандващ ГОЦЕ, нищо чудно това да стане реалност. Моята надежда е в нашият Небесен Закрилник, чието име е на монетата от 1 ЛЕВ и няма нищо общо - по-скоро обратнот,о на "всевижащото око" от зеления гущер на нашия "BIG BROTHER", чиито посланник унижи Бойко Борисов на извънредната пресконференция миналата събота. Или казано по друг начин: "Вечната битка между доброто и злото". До сега винаги е ставало, каквото злото реши. Моля се, този път да стане така което Господ реши. АМИН!

да се измъкне жив и здрав от там, защото в противен случай - демократични демократи заснемани от Американска телевизия ще го разстрелят (като сатрапа Чаушеску)

бяха им запушени устите, за да не издадат нещо

tomazow

ле-ле ле-ле , що за приватизиране има там !!! Спекулантите точат лигите вече , не случайно разни английски командоси имало там , които "били изгонени" ! Този сценарии вече го гледахме , но в Либия не върви да е от социални протести , защото там бедни няма , 20 стинки бензин , чисто нови коли на символично заплащане , % от петрола , образование в чужбина , почти безплатен ток и прочие и прочие , толкова са разлигавени и за това му се качиха на главата на Кадафи ! И от къдена къде ще казват кой е терориста и кой бореца за свобода ..... ами ако болшинството от либийците подкрепа Кадафи значи напълно има право да води сражение с въоръжени лица ! Но споко , либийците много скоро ще имат свобода .......... като в Ирак , понеже са много отворени тогава ще видят какво е да им дърпат ресурсите , да им приватизират задниците , да си цакат като пичове все повече и повече , а петролните компании и тяхните наемници "охранители" ще ги колят и бесят като прасета !!! Тогава няма да има чужденци да им работят и да им викат - БЕЛИТЕ РОБИ , а самите либийци ще бъдат роби. Сега ще се напълни с реплики коментара ми - за човешки права - ала бала и прочие .... да де в Ирак ги има тези работи , ето онзи ден се събраха хора на мирен протест срещу хамериканците и бая бяха убити. Мир на праха им на либийците , не знаят какво ги чака ......

Братле,гледай сега лумпенарията дето във всеки такъв постинг знаят само едно"Комунист,тъпо парче" и ред простотии.За последните 15 месеца бях и в Ирак и В Либия.Абсолютно точно си го казъл.В Ирак сега е лунен пейзаж,а след Кадафито същото ще бъде и В Либия.Нощо всеки ще си плаща за гяволъка и за благото на американската нация.Защитниците на така наречените революционери,ще си останат само със скачането,както нащите лумпеноиди 1997.То хубаво,че викахме срещу червените,но когато се прибрахме,сипахме шльокавицата и помислихме,че пак някой друг ще мисли за нас.Резултата няма да го коментирам.

До томазов и репликария: Вие сте ЕДНИ НДСВ-ари, точещи лиги да пипнете дръвцето на С.Б, .... пардон -част от гората му!

Добре си го написал, няма какво да добавя. Подкрепям коментара! +1:)

Кадаифа изнесе поне 2 милиарда долара в Йордания и Белорус така че има бели пари за черни дни .... А Революционния Комитет ще разчита при възстановяването на Либия на 35 милиарда долара замразени по либйските сметки (Тия даже нямат външен дълг ) :))))) .... Така че Кадаифа да вземе и да си ходи .... :))))

само бойко с цецо ще ги оправят'

няма незаменими хора, но има не успели да се реализират благодарение на многото мандати .

колко още по 72 сте му дадат. тези хал хабер си нямат какво правят. а кадафи никога няма да предаде властта. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да се забрани с международен закон. президент на държава един мандат.

убиваш 7000 човека и амнистия.

Ами в Ирак колко станаха???

Либия трябва сама да се оправи дори и с цената на жертите които ще даде.Така е по справедливо и истинско.Нека не повтарят нашата грешка да се наведем на западните лицемери.

Не зная някои да подкрепя ТИРАНА кАДАФИ,както нашите гламави БСП-ри.За каква офанзива мечтаят,след като той вече е обречен!

тъп ли си или си гербер??? а ся де?))))

Бе, гледайте Евронюз, но само гледайте репортажите от Либия, не ги слушайте. Ще видите трупи от т.н. бунтовници от по 10-20 дужши, стрелящи във въздуха, с поглед на дрогирани или алкохолизирани. Това е един измислен от Запада бунт, опроверган от самите тях с репортажите им. Явно, ченяма, какво съществено да покажат и избиват чивия със словесната си еквилибристика и с втръсналите ни до повръщане западняшки лъжи за хуманност и човешки права.

Ха... Кадафи-то тъкмо почна офанзива и веднага му "предложиха" мир.

Поредния фишек. Медийна война. Стяга им обръча полковника и не виждат изход.Спрете тази война ! Умират невинни хора заради пустия нефт. ЕС да договори примирие чрез оттегляне на полковника и неговите бивши подчинени - днес противници и изрита уахабитите , настанили се на Изток,чрез които се подклажда войната. МИР ! СЕГА!

На чалмите сичките им проблеми идат от религияата им.А съществуват благодарение на нефта си.Иначе са кръгли квадрати и световни аутсайдери !

ФАКТ!!!

, че света имал проблем, заради "религията на Американците"! Имат си и те нефт, ама чуждия е по-сладък, че е чиста аванта! А Афганистанското "демократизиране" им помогна да наврат в "..." кокаиновите наркокартели и вече 60% от наркопазара (печалбите от него) са в ръцете на разпространителите на афганистански наркотик. И ако кажете, че го разпространяват болшевишки агенти?

а ся да видим по кво си приличат тоя смешник Мустафа Абдел Джалил и наште гербави гробари...???? ми да -освен, че са смешни и си вярват даже....)))))

Кадафито ни беше супер другарче при социализма:).Пич и Кадафи-ислямския социалист и комунизма си отиват.И в БГ ще стане,вдигнали са ни мерника.

пък той сигур дал 72 часа на Щатите и Франция ...ега ти смешниците тва журналята...

ТЕРМИНОЛОГИЯТА С КОЯТО РАБОТЯТ МЕДИИТЕ Е ТВЪРДЕ МАНИПУЛАТИВНА. Какво представлява опозицията на Кадафи ??? В единия случай това са ПРОТЕСТИРАЩИ ХОРА, а в други ситуации това са ВЪОРЪЖЕНИ "БУНТОВНИЦИ" които с немирни средства се опитват да свалят законната власт. От изнесената фактология е ясно, че срещу власта ВОЮВАТ въоръжени и подготвени формирования, които в никакъв случай не биха могли да бъдат квалифицирани като ДЕМОНСТРАНТИ. При тези обстоятелства следва да се приеме, че в страната е налице опит за извършване на ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ, който към този момент се проваля. Кой извършва този преврат е ясно, както е ясно и кои са подстрекателите. СЪПОСТАВИМО СЪС СИТУАЦИЯТА В ЧЕЧЕНИЯ, ПОВЕДЕНИЕТО НА КАДАФИ СЕ ЯВЯВА БЕЗКРАЙНО ДЕМОКРАТИЧНО. Какво щеше да се случи ако същите тези "БУНТОВНИЦИ"действаха по този начин в Чечения и противник им бе руската анрмия?? НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА И ТЯХ И ДЕЦАТА ИМ. Стига стези двойни стандарти на оценка на поведението. Обидно е. Все пак сме мислещи хора , а не зомбита.

Абсолютно вярно. Прав и демократичен ще бъде по силния.

ами кадафи как доиде на власт,законно ли,както казва крас! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво за коментара!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кадафи скоро ще разбере какво е тричене:)

мн як коментар браво кефи :))))))))))

мн тъп коментар по български ама карай...

-Кадафи сдай са ба! - Н'ям са дам! -Кадафи сдай са ба! - Н'ям са дам! - Ай са няма да правим цигански работи тука дееее...

Коментари - Дадоха 72 часа на Кадафи да се оттегли | Днес.dir.bg

Дадоха 72 часа на Кадафи да се оттегли

Ръководителят на Националния либийски съвет, сформиран от бунтовниците, и бивш министър на правосъдието на Либия Мустафа Абдел Джалил обяви, че дава на Муамар Кадафи 72 часа да напусне поста си и страната.

Обратно в новината

Коментари - Дадоха 72 часа на Кадафи да се оттегли | Днес.dir.bg

Коментари

Ще има да чакате полковник Кадафи да се даде лесно,камо ли да даде управлението като престъпник и куче на некакви брадясали ненормални типове,нема да стане просто...

Както тръгнаха нещата след като първоначално Кадафи беше тотално шокиран и неадекватен на случващото се и най-вече на мащабите в които това ставаше сега след като се окупити и осъзна че срещу него е много слабо вероятно да се изпратят сухопътни войски от ЕС или НАТО. Кадафи се развихри използвайки всички средства да разбие бундовниците и е много вероятно да успее. Явно и самите бунтовници осъзнават това след като правят този отчаян опит за помиряване явно самите те осъзнават че нямат големи шансове за успех но Кадафи не е човека който ще отстъпи той най-вероятно ще се самоубие като Хитлер ако загуби войната защото това вече си е чиста война.

ще си го преместя от левия шалвар в десния.

"Да се забрани с международен закон. президент на държава един мандат." - ДА! ДА! ДА! - МАНДАТЪТ ДА Е ДО ЖИВОТ И ПРЕЗИДЕНТ ДА Е БОЙКО БОРИСОВ!!! УРАААААА...АААА

Кадафи им дава 22 часа да се предедат....

Е, само аз ли забелязах 'централната й бенка' на Либия хаха.

и аз и ми стана мега смешно :D :D

Вместо да си блъскате главите с проблемите на либийците и на Кадафи вийте как ще оправите собствената си държава! Най-бедните сме в Европа!!! Минимална заплата 240 лв! Сърбия, въпреки войните, е много по-напред от нас! Не ви ли е срам бе демократи!!! Стига сте писали глупости и излезте на 13ти март за да посъбудите това правителство, че те май все още си мислят, че хората са доволни от управлението им!

няма да изляза. Не, защото мисля, че това правителство се различава от предишните и че върши нещо полезно за народа. А, защото БСП чакат зад ъгъла, за да се наместят отново, всеки протест е добре дошъл за тях и партньорите им.

ВМРО организира протеста. Не знам дали сте забелязали, но те от доста време се опитват да разкарат гетото в Орландовци и всички незаконни цигански гета. Стигнали сме го момент, в който единствената алтернатива в политиката е национализмът, не не този на лудия Волен Сидеров, който всъщност и той не знае за какво се бори, а национализъм, който да постави интересите на българския народ над всичко. България е разорена, обезверена и съсипана! Ние наистина сме пред много сериозна национална катастрофа! Идете в северозападна България да видите как живеят хората и как се плодят циганите!

Защо трябва да търпим БСП и оня псевдо защитник на турското население да се спотайват.Има доста читави хора които са изхвърлени от лапачите и са готови да организират протестите.Нека си припомнят думите на Апостола за свобода и човешки правдини и да излязат напред,а не като свърши данданията.Народа вече е на ръба и е готов.Трябва само някой да изока.

На мене ми се струва, че се повтаря историята на последната война в Ирак, но с нова опция. Точно тази "нова опция" ме притеснява, след забравения вече либийско-български спинскандал. При създалата се в Либия ситуация, след 72 часа на "бунтовниците" ще им бъде наложено може би разпарчатосване на най-малко 3 части на Либия. В Турция, Ирак и Иран вероятно ще се обособи съгласно тази нова опция независима вече държава Кюрдистан. Къде сме ние в "сценария" на планът на ЦРУ за "Балканската дъга - Баязид - II"? Едната обособена територия е Родопите, а другата обособена територия се намира източно от линията Филипополис- Русчук и граничи с Черно море. (Припомнете си изказването на някогашният агент на ЦРУ и посланник в България Джеимс Пардю:"Така както я карате- демек вие българите, ще се свиете само в рамките на софийска област.") С този си гламав главнокомандващ ГОЦЕ, нищо чудно това да стане реалност. Моята надежда е в нашият Небесен Закрилник, чието име е на монетата от 1 ЛЕВ и няма нищо общо - по-скоро обратнот,о на "всевижащото око" от зеления гущер на нашия "BIG BROTHER", чиито посланник унижи Бойко Борисов на извънредната пресконференция миналата събота. Или казано по друг начин: "Вечната битка между доброто и злото". До сега винаги е ставало, каквото злото реши. Моля се, този път да стане така което Господ реши. АМИН!

да се измъкне жив и здрав от там, защото в противен случай - демократични демократи заснемани от Американска телевизия ще го разстрелят (като сатрапа Чаушеску)

бяха им запушени устите, за да не издадат нещо

tomazow

ле-ле ле-ле , що за приватизиране има там !!! Спекулантите точат лигите вече , не случайно разни английски командоси имало там , които "били изгонени" ! Този сценарии вече го гледахме , но в Либия не върви да е от социални протести , защото там бедни няма , 20 стинки бензин , чисто нови коли на символично заплащане , % от петрола , образование в чужбина , почти безплатен ток и прочие и прочие , толкова са разлигавени и за това му се качиха на главата на Кадафи ! И от къдена къде ще казват кой е терориста и кой бореца за свобода ..... ами ако болшинството от либийците подкрепа Кадафи значи напълно има право да води сражение с въоръжени лица ! Но споко , либийците много скоро ще имат свобода .......... като в Ирак , понеже са много отворени тогава ще видят какво е да им дърпат ресурсите , да им приватизират задниците , да си цакат като пичове все повече и повече , а петролните компании и тяхните наемници "охранители" ще ги колят и бесят като прасета !!! Тогава няма да има чужденци да им работят и да им викат - БЕЛИТЕ РОБИ , а самите либийци ще бъдат роби. Сега ще се напълни с реплики коментара ми - за човешки права - ала бала и прочие .... да де в Ирак ги има тези работи , ето онзи ден се събраха хора на мирен протест срещу хамериканците и бая бяха убити. Мир на праха им на либийците , не знаят какво ги чака ......

Братле,гледай сега лумпенарията дето във всеки такъв постинг знаят само едно"Комунист,тъпо парче" и ред простотии.За последните 15 месеца бях и в Ирак и В Либия.Абсолютно точно си го казъл.В Ирак сега е лунен пейзаж,а след Кадафито същото ще бъде и В Либия.Нощо всеки ще си плаща за гяволъка и за благото на американската нация.Защитниците на така наречените революционери,ще си останат само със скачането,както нащите лумпеноиди 1997.То хубаво,че викахме срещу червените,но когато се прибрахме,сипахме шльокавицата и помислихме,че пак някой друг ще мисли за нас.Резултата няма да го коментирам.

До томазов и репликария: Вие сте ЕДНИ НДСВ-ари, точещи лиги да пипнете дръвцето на С.Б, .... пардон -част от гората му!

Добре си го написал, няма какво да добавя. Подкрепям коментара! +1:)

Кадаифа изнесе поне 2 милиарда долара в Йордания и Белорус така че има бели пари за черни дни .... А Революционния Комитет ще разчита при възстановяването на Либия на 35 милиарда долара замразени по либйските сметки (Тия даже нямат външен дълг ) :))))) .... Така че Кадаифа да вземе и да си ходи .... :))))

само бойко с цецо ще ги оправят'

няма незаменими хора, но има не успели да се реализират благодарение на многото мандати .

колко още по 72 сте му дадат. тези хал хабер си нямат какво правят. а кадафи никога няма да предаде властта. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да се забрани с международен закон. президент на държава един мандат.

убиваш 7000 човека и амнистия.

Ами в Ирак колко станаха???

Либия трябва сама да се оправи дори и с цената на жертите които ще даде.Така е по справедливо и истинско.Нека не повтарят нашата грешка да се наведем на западните лицемери.

Не зная някои да подкрепя ТИРАНА кАДАФИ,както нашите гламави БСП-ри.За каква офанзива мечтаят,след като той вече е обречен!

тъп ли си или си гербер??? а ся де?))))

Бе, гледайте Евронюз, но само гледайте репортажите от Либия, не ги слушайте. Ще видите трупи от т.н. бунтовници от по 10-20 дужши, стрелящи във въздуха, с поглед на дрогирани или алкохолизирани. Това е един измислен от Запада бунт, опроверган от самите тях с репортажите им. Явно, ченяма, какво съществено да покажат и избиват чивия със словесната си еквилибристика и с втръсналите ни до повръщане западняшки лъжи за хуманност и човешки права.

Ха... Кадафи-то тъкмо почна офанзива и веднага му "предложиха" мир.

Поредния фишек. Медийна война. Стяга им обръча полковника и не виждат изход.Спрете тази война ! Умират невинни хора заради пустия нефт. ЕС да договори примирие чрез оттегляне на полковника и неговите бивши подчинени - днес противници и изрита уахабитите , настанили се на Изток,чрез които се подклажда войната. МИР ! СЕГА!

На чалмите сичките им проблеми идат от религияата им.А съществуват благодарение на нефта си.Иначе са кръгли квадрати и световни аутсайдери !

ФАКТ!!!

, че света имал проблем, заради "религията на Американците"! Имат си и те нефт, ама чуждия е по-сладък, че е чиста аванта! А Афганистанското "демократизиране" им помогна да наврат в "..." кокаиновите наркокартели и вече 60% от наркопазара (печалбите от него) са в ръцете на разпространителите на афганистански наркотик. И ако кажете, че го разпространяват болшевишки агенти?

а ся да видим по кво си приличат тоя смешник Мустафа Абдел Джалил и наште гербави гробари...???? ми да -освен, че са смешни и си вярват даже....)))))

Кадафито ни беше супер другарче при социализма:).Пич и Кадафи-ислямския социалист и комунизма си отиват.И в БГ ще стане,вдигнали са ни мерника.

пък той сигур дал 72 часа на Щатите и Франция ...ега ти смешниците тва журналята...

ТЕРМИНОЛОГИЯТА С КОЯТО РАБОТЯТ МЕДИИТЕ Е ТВЪРДЕ МАНИПУЛАТИВНА. Какво представлява опозицията на Кадафи ??? В единия случай това са ПРОТЕСТИРАЩИ ХОРА, а в други ситуации това са ВЪОРЪЖЕНИ "БУНТОВНИЦИ" които с немирни средства се опитват да свалят законната власт. От изнесената фактология е ясно, че срещу власта ВОЮВАТ въоръжени и подготвени формирования, които в никакъв случай не биха могли да бъдат квалифицирани като ДЕМОНСТРАНТИ. При тези обстоятелства следва да се приеме, че в страната е налице опит за извършване на ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ, който към този момент се проваля. Кой извършва този преврат е ясно, както е ясно и кои са подстрекателите. СЪПОСТАВИМО СЪС СИТУАЦИЯТА В ЧЕЧЕНИЯ, ПОВЕДЕНИЕТО НА КАДАФИ СЕ ЯВЯВА БЕЗКРАЙНО ДЕМОКРАТИЧНО. Какво щеше да се случи ако същите тези "БУНТОВНИЦИ"действаха по този начин в Чечения и противник им бе руската анрмия?? НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА И ТЯХ И ДЕЦАТА ИМ. Стига стези двойни стандарти на оценка на поведението. Обидно е. Все пак сме мислещи хора , а не зомбита.

Абсолютно вярно. Прав и демократичен ще бъде по силния.

ами кадафи как доиде на власт,законно ли,както казва крас! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво за коментара!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кадафи скоро ще разбере какво е тричене:)

мн як коментар браво кефи :))))))))))

мн тъп коментар по български ама карай...

-Кадафи сдай са ба! - Н'ям са дам! -Кадафи сдай са ба! - Н'ям са дам! - Ай са няма да правим цигански работи тука дееее...