Коментари - Борисов осъди ”бесенето” на кучета | Днес.dir.bg

Борисов осъди ”бесенето” на кучета

Министър-председателят Бойко Борисов осъди варварския ритуал тричане (бесене) на кучета, който се извършва в Странджанско.

Обратно в новината

Коментари - Борисов осъди ”бесенето” на кучета | Днес.dir.bg

Коментари

Отвратен съм от всичко написано- че тези отрудени селяни са варвари,селяндури,идиоти,кретени и т.н.епитети.Просто БЯХ ЗАБРАВИЛ,ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК Е ТОЛКОВА БОГАТ.Всички тези,които искат да видят на въжето кмета, попа и даскала или някой друг да се обадят на кмета,да сс поръчат представлението и тези "прости селяни,кретени,варвари идиоти и т.н."ще го врътнат да цопне в гьола и тогава ще изпитат един невероятен оргазъм от добре свършената лайнометна война срещу обичаи,традиции и запазване на БЪЛГАРЩИНАТА. ГОРДЕЯ СЕ ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН, а не бройлер от инкубатора на Европа.

Я па тоя!...В това ли се изразява българщината? Погазване на закони и наредби? Е, ако е така, честита ви демокрация на безкрайния непукизъм спрямо спазване на каквито и да е правила! Да не пищите, че някой си ви е погазил правата, не, това е спазване на обичай и ясно изразена българщина...И да не вземете да се отвратите, че някой си е позволил да ви тормози безнаказано, не, това е национална черта, не е варварщина! А, ама тука става въпрос за кучета, е тогава е оправдано да има такъв обичай, така ли? По-горд ли се чувствате от това? Разберете най-сетне, че докато не започнете да спазвате закони, наредби и правила, няма да прогресираме. Децата гледат и се учат!

а КАКВО СЕ НАПРАВИ ПО СЛУЧАЯ С ИЗЯДЕНАТА АНГЛИЧАНКА, хилядите нападани и наръфани всеки ден, само мене и децата ни съпровожда глутница от поне 20 тука в София по пътя за детската градина всеки ден, ама забравих-те помиярите тука имат повече права от нас вече!

До преди дни не бях почитател на Бойко Борисов, но като гледам как всяка тема се използва от опонентите му за нападение, чак го заобичах. Изчетох много внимателно и старателно всички коментари Еднаквостта на стила и изказа на голяма част от тях красноречиво говорят за това кой ги е писал и защо. 1. Пълни идиоти са тези, които даже цитират и мнение на ветеринар, твърдят че този ритуал е безобиден. Когато вържеш през врата на въже , каквото и да било живо същество можеш или да го обесиш или да му пречупиш гръбнака - да разкъсаш междупрешленните връзки. Благороден и здравословен е обичай, в който ти си потърпевшият. Всичко останало е издевателство. На идиотите, които споменават и скачането в ледената вода по Йорданов ден и за ледените хора ще кажа едно. Скачат си самите хора. Никой не ги връзва и не ги бута във водата. Дали усещате малката разлика. Това, че на някого не му се живее и приключва с живота си си е негово решение, но ако друг го направи е убийство. Кучетата не решават сами да са здрави по този измислен от малоумници начин. А повярвайте ми, кучетата инстинктивно по-добре от нас чувстват как да останат живи и здрави. А който се е загрижил за здравето си сам да се трича и сам да скача в ледените води! Браво, Бойко! Спечели ме с този жест на своя страна. А за това, че сме бедни и гладни сме си виновни сами. Човекът е независимо същество, което само избира и решава какво е най-добре за него

И от мене - браво Бойко. Безумци е имало, има и ще има - днес кучета, утре... тричане за здраве. И разни кратунести писачи, обясняващи колко е здравословно.

Борисов да осъди нагластта на екипа си ,че задминаха с космическа скорост далаверите на троинатап коалиция

тоя празноглав гион що не осъди родеотона американците дето с нищо не е по хуманно от връзването на кучето и въртенето му.но и много от наще мижитурки се правят на съвременици когато опре до наще бакии,а за чуждите мълчат като г.ове.нещастно бг. племе.аз по-тъпа тиква от тази на снимката не съм виждал.а се и оказа абсолютен браун нос както казват янките

Явно за нас банята все още е шокиращ, извънреден акт. След като си я честитим...

Народ, който скача срещу обичаите си, не е народ, а популация. на отгоре на всичко кучетата не са мъртви, не са ранени, не са измъчени, а само изкъпани в студена вода. Испанците като избиват биковете по коридата- не протестират нито управниците, нито нормалните хора, защото при тях това е традиция, а пък ние, защото сме големи природозащитници, протестираме за едно къпане на кучета! Е не може да се правим на пичове, когато се опитваме да се отърсим от нашето минало, от нашите традиции, от нашите обичаи, колкото и "жестоки" да са те!!!!

Борисов ще го осъдим на изборите.

Направо ще го тричаме!!!!

Ами да "тричаме" всички в парламента да дано се осъзнаят.

Диваци наричат садистичните си изпълнения "обичаи"

А културните призовават да изгорим на кладата езичниците. :)

От човека по-гадно животно е само СЕЛЯНДУРА. Кучето не краде, не изнасилва, не убива ближния си, доверчиво към човека. Бездомните животни ги правят хората, които не си кастрират домашните животни и ги напъждат когато им хрумне.

тва къче явно са го капали ,бате боико да ътиде в едно село да види какви помяри има с поярникарскя маркуч не може се отарва ,ще мъ останат само патаците. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе тя цялата дарява е за важето ,тои ътишал кучетата да спасива ,смешник. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Държава, която няма милост към животните не заслужава въобще да се спасява. Що не те качат тебе на въжето да те тричат, та да си струва Бойко да те спасява... макар че аз бих те оставил да се въртиш!

и какво общо има това с 'тричането'?

Няма какво да бесят кучетата.За всички е ясно, кого трябва да обоеси народа.

Абе цял един народ го въртят 22 години вече и го мятат във вирове от мътни по-мътни и никой от ЕС дума не е казал сега всички виканали...и осъждали били - ми осъдете спекулантите, роботодателите дето лъжат и не плащат заплати , правителсвата дето унизиха и съсипаха цели поколения от този кротък народ.

харесва ми ника ти , хитро си го измислил

Борисов е подведен, обичаят е Странджански, там живеят най-коравите Българи,работил съм с тях. Който не познава местната култура, няма право да съди. Когато човек не се чувства добре, при нас казваме, че е тричав. Бърка се лекуването на кучето с бесене (убиване). Питам се докога некомпетентни журналисти ще продължават да се хранят с измислени от тях скандали.

Докато има глупаци дето ги четат и им вярват.

Ами Драго, като ти харесва толкова обичая иди ти при коравите странджанци да те вържат на въжето, да те потричат малко, хем цяла година ще си здрав, хем и снимките ще са по-интересни.

И аз осъждам куче да ми се разхожда в училищния двор.

Делото на масларката и то запече. Като не можа да осъди никого, ББ взе да осъжда каквото може ...

ДОКАТО ЕЗИЧНИЦИТЕ ВЪВ МИНАЛОТО НИ БЯХА НА ВЛАСТ СЪЩЕСТВУВАШЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ОТКАКТО НИ ПОКРЪСТИХА СЪС НОЖ УНИЩОЖИХА ПРАБЪЛГАРИТЕ И ОСТАНАХА ПРОСТИТЕ И НАИВНИ СЛАВЯНИ КОИТО НЕ СА ИМАЛИ СМЕЛОСТА ДА СИ СЪЗДАДАТ САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА ВЪВ ТЕЗИ ПРЕДЕЛИ КОИТО СА ОБИТАВАЛИ - ОЩЕ ОТ ТОВА ВРЕМЕ ВЕЧЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА .

20 години минимум ЗАТВОР при СТРОГ режим за всеки който нарушава ЗАКОНА за Защита на Животните.ЗАБРАНА за напускане на България.Законите се нарушават от престъпници,луди и идиоти.Нормалните ги спазват.

Това е "най-голямия" проблем в България, няма що. Абе вие от организациите за защита на животните защо не вземете да се занимаете със сериозен въпрос като бездомните кучета по улиците и безбройните случаи на ухапване, ами само си чешете езиците по форуми в интернет. Видях го по телевизията този "рутиал" и не го одобрявам, но има къде по големи проблеми в държавицата ни!

Кучкар Nо 1 в България или по-скоро специалист по всичко, или по-скоро на всяко гърне мерудия, само и само да му се чуе името по медиите!

По-добре би било, ако пожарникарят се грижи за онкоболните, майките и пенсионерите, отколкото за кучетата!

Борисов се грижи за всичко независимо че на някой все нещо не му харесва .

много си тъповато моето момиче!

Нашият звездочел юнак скоро разговаря с премиера на Испания. Защо храбрецът не му скочи за коридата - техният ритуал винаги завършва със смърт пред очите на хиляди. По-добре да обясни и за триченето на българския народ от 20 години...

Той Боко кучетата да гледа, а туй, че народът му се е облещил по-битер от кучетата от глад и мизерия хич не му пука.

Колко тъпня има по този свят,Боже.Тази сутрин гледах предаването от Бродилово.Хората си карат собствените кучета и си правят ритуал за здраве.Какво насилие бе глъмпери.Слушам и водещите с какво настървение гледат да докарат работата до насилие и да има какво да джавкат.Срам и погнуса.Това телевизионно време неможе ли да се използва за да се поканят млади хора да си кажат проблемите,също така бедстващи пенсионери,също да си кажат болката,а не да се занимаваме с някаква съвсем безобидна традиция.Юриста правилно постави въпроса за кучетата търсачи на наркотици,подложени на изтезания по време на обучението.За боевете с кучета и още много други подобни изтезанич.Но нали в Бродилово са беззащитни,дайте да произведем барекщина.Що не ви стиска да каните безработни,пенсионери,млади майки с проблеми за отглеждане на децата.Хуманисти.Измекяри сте,не хуманисти "драги" производители на ефтини сензаций.

ЗАКОНИТЕ са за да ИМА общество и държава.ОТ законите се страхуват само престъпниците.Борисов е справедлив и прав.В Развития Свят има ЗАКОНИ за ЗАЩИТА на Животните и те се СПАЗВАТ.

А Б.Б. порядъчен ли е ?Къде е официалната му съпруга.Много ми е интересно ,с коя прави секс и моля ви се не ми казвайте ,че е минал на ръчна "работа".Къде е православната църква да следи за морала в тази държава?Както виждате в целия свят ако хванат политик в сексуални скандали,например ползване услуги на проститутки ,с политическата им кариера е свършено.Какви кучета бе!

Всеки който не СПАЗВА ЗАКОНИТЕ да отива в ЗАТВОРА.НА законите се радват нормалните и честни хора А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГИ Е страх и БЯГАТ от ЗАКОНА.Борисов е справедлив и добър човек.Законите в ЕС се СПАЗВАТ

Всеки който не СПАЗВА ЗАКОНИТЕ да отива в ЗАТВОРА.НА законите се радват нормалните и честни хора А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГИ Е страх и БЯГАТ от ЗАКОНА.Борисов е справедлив и добър човек.Законите в ЕС се СПАЗВАТ

В България и по света се краде, убива от край време и това е варварство, а не обичаи. Същото е и с животните. Няма как нещо толкова ненормално да бъде обичаи. Измислено преди много години от прости хора. И как този обичаи ще спре покачването на горивото, как този обичаи ще даде на хората здраве и работа? Това е толкова малоумно, колкото и да кажеш, че кражбите и убийствата са обичаи и ще гонят злото от България. Изобщо не знам, защо се коментира това трябва да спре.

То да се спре тихото убиване на хората с глад, безработица и непосилни цени. Понякога е унизително да си жив ако си средно статистически българин. И виждаш , че животът ти не е нищо спрямо този на някоя височайша особа. Двойни стандарти.....

А бесните кучета осъдиха БББ :)

Га ядете Великденски и Гергьовски агнета не мислите толкова.На кучетата нищо им няма, стига толкова превземии.

Да се хвърлят хора в ледените води на Йорданов ден може,да гледаме мъжкото хоро в реката от Калофер може,да го правим с кучета не може-да ти --- европата

Проклета да е цялата политическа класа и децата им и техните деца.

Ами как ще си ядем козичките, агънцата, теленцата, прасенцата и кокошките...живи ли? Това по-хуманно ли е?

това са абсолютни глупости , нищо им няма на кучетата , псевдо хуманисти

това са абсолютни глупости , нищо им няма на кучетата , псевдо хуманисти

е и аз си имам домашен любимец но като изляза на лов с него не го ли рискувам става лов за глигани но по ЗЗЖ това добиче не е защитено каква е разликата с другите кучета пратил съм го където съм му наредил е елате ме глобете

Аз искав, всички участвали в тая гавра с живота на милите и най-верните приятели кученцата да бъдат по същия начин омотани във въже над реката и да бягат цял живот или се давят в реката. Какъвто им е късмета, така да стане. Изроди мръсни.

сигурно си градско чедо и не знаеш да плуваш

то да ви говори заВас нещо реката стикси лодкаря Вие сте за там

А ВИЕ какво сте направили за да няма изроди мръсни вие с вашта апатия не сте ли един от тях а и между другото колко деца сте отгледали защото човек който обича не говори тия думи

а пияня йоско ще го осъди ли мп-то, дето уби двама души на пътя?

това е древен варварски обичай Днас куче, ако те ухапе трябва да си горд! А ако те изяде, си герой на Прехода към пълното затъпяване!

а сегашното шибано демократично общество,свободно се дрогират деца , младежи,яе и не само,да не говориме за убийствата по пътищата, и те тръгнали да съдят традицийте на хората, лицемери долни,целта ви е да ги изгоните от селата ,това искате,че да продавате земята на чужденците,проклети да сте!

Възмутен съм от подвеждащия коментар на симпатягите от ТВ 7 - аз също настръхнах като чух термина "бесене", защото имам куче, което много, ама много обичам! Според мен, след като изгледах клипа, става дума за "въртене" и "къпане" на кучетата за здраве -не споря, че ритуалът е езически, но открай време идентичен с българското в нас (който го има!).Както кукерството, нестинарството, мартениците. Аз лично се отвращавам от коленето на прасета, избиването на невинни сърни и зайци в горите...Как трябва да се нарича коридата в Испания - садистично убиване на бикове? От това става ли Испания по-варварска държава? Бедний ми нихилистичен народе, не те ли боли, че един английски журналист ти сложи етикет "циганска държава"? Или е по-лесно да се надуват бузи срещу един обичай, след като има хиляди несправедливости в живота ни? Поредното отвличане на внимание от проблемите ни!

Мартениците не са само български, много народи на 01.03. си връзват на ръцете мартенички.И най-интересното е , че ги наричат МАРТА/ едва ли е само съвпадение/ Не знам кой е измислил пръв тази заблуда, ама аман от национализъм!

Къде??? Дай пример, и то конкретно, моля. Аз по-случайност съм бил навсякъде в Европа - по на запад от бившите СССР републики, където никога не съм бил, но се надявам един ден да имам и тази възможност, и НАВСЯКЪДЕ може да познаеш българин (или съпруг/а и т.н. българин) по червения и белия конец. Та... дай пример, не обвинявай хората в "национализъм". Вярно е обаче, че в последните години на голяма част от мартениците пише "made in China", но това е факт, който по никакъв начин не би следвало да те радва:(

Обичаят не е български, а на няколко забутани села в Г3 на географията. Аз съм българин и ме е срам от този обичай. Клане на прасе за храна е едно, а издевателство над беззащитно живо същество е съвсем друго. Участвал съм в клане на прасе, но не съм му се смял на това, че страда. Докато тия тапири си правят гавра с кучето и на това учат и децата. Нищожества са това, не хора.

премиер - водач на куче! какво има толкова да се коментира?! оправи тотално страната ни, та се сети за кучетата. то е ясно, че те са му по мили от народа български!

... ясно се вижда широко отворената кучешка паст с големи зъби на куче, което се води от Министър-председателя! Да водиш куче по улицата - нищо лошо! Но да нарушаваш закона - вече е лошо, особено ако си министър-председател. Кучето е без намордник!!! Е, забравих, че в БГ-то мутрите са си над и извън Закона...

Мутрата Бойко да си гледа магистралите и правителствения самолет!Да не се занимава с обичаите на хората по места.

Министър-председателят Бойко Борисов осъди варварския ритуал тричане (бесене) на кучета, който се извършва в Странджанско. Браво! Следващия ход ще бъде - увеличаване пенсиите до екзистенц минимума!

наи-тежката присъда на този свят е :- да си бял човек в българия"

Как се премахват коментарии: ( регистриран ) 08.03.2011 19:31 Коментарът е премахнат, тъй като е определен като спам или съдържа линкове Съдържанието е достъпно само за влезли в системата потребители със статус 'лоялен' потребител. Нали целта е да бутнем ГЕРБ, да може да се докраде, да се смуче, каквото не е още изсмукано, хайде да се каже какво е това 'лоялен' потребител? Роб на монопола? Ама няма кой да отговори, най многото: Коментарът е премахнат, тъй като е определен като спам или съдържа линкове Съдържанието е достъпно само за влезли в системата потребители със статус 'лоялен' потребител.

Тричане на крадливи комунисти би бил добър обичай. А не да пишат по цял ден глупости.

хаха :)

Духлю!

Коментари - Борисов осъди ”бесенето” на кучета | Днес.dir.bg

Борисов осъди ”бесенето” на кучета

Министър-председателят Бойко Борисов осъди варварския ритуал тричане (бесене) на кучета, който се извършва в Странджанско.

Обратно в новината

Коментари - Борисов осъди ”бесенето” на кучета | Днес.dir.bg

Коментари

Отвратен съм от всичко написано- че тези отрудени селяни са варвари,селяндури,идиоти,кретени и т.н.епитети.Просто БЯХ ЗАБРАВИЛ,ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК Е ТОЛКОВА БОГАТ.Всички тези,които искат да видят на въжето кмета, попа и даскала или някой друг да се обадят на кмета,да сс поръчат представлението и тези "прости селяни,кретени,варвари идиоти и т.н."ще го врътнат да цопне в гьола и тогава ще изпитат един невероятен оргазъм от добре свършената лайнометна война срещу обичаи,традиции и запазване на БЪЛГАРЩИНАТА. ГОРДЕЯ СЕ ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН, а не бройлер от инкубатора на Европа.

Я па тоя!...В това ли се изразява българщината? Погазване на закони и наредби? Е, ако е така, честита ви демокрация на безкрайния непукизъм спрямо спазване на каквито и да е правила! Да не пищите, че някой си ви е погазил правата, не, това е спазване на обичай и ясно изразена българщина...И да не вземете да се отвратите, че някой си е позволил да ви тормози безнаказано, не, това е национална черта, не е варварщина! А, ама тука става въпрос за кучета, е тогава е оправдано да има такъв обичай, така ли? По-горд ли се чувствате от това? Разберете най-сетне, че докато не започнете да спазвате закони, наредби и правила, няма да прогресираме. Децата гледат и се учат!

а КАКВО СЕ НАПРАВИ ПО СЛУЧАЯ С ИЗЯДЕНАТА АНГЛИЧАНКА, хилядите нападани и наръфани всеки ден, само мене и децата ни съпровожда глутница от поне 20 тука в София по пътя за детската градина всеки ден, ама забравих-те помиярите тука имат повече права от нас вече!

До преди дни не бях почитател на Бойко Борисов, но като гледам как всяка тема се използва от опонентите му за нападение, чак го заобичах. Изчетох много внимателно и старателно всички коментари Еднаквостта на стила и изказа на голяма част от тях красноречиво говорят за това кой ги е писал и защо. 1. Пълни идиоти са тези, които даже цитират и мнение на ветеринар, твърдят че този ритуал е безобиден. Когато вържеш през врата на въже , каквото и да било живо същество можеш или да го обесиш или да му пречупиш гръбнака - да разкъсаш междупрешленните връзки. Благороден и здравословен е обичай, в който ти си потърпевшият. Всичко останало е издевателство. На идиотите, които споменават и скачането в ледената вода по Йорданов ден и за ледените хора ще кажа едно. Скачат си самите хора. Никой не ги връзва и не ги бута във водата. Дали усещате малката разлика. Това, че на някого не му се живее и приключва с живота си си е негово решение, но ако друг го направи е убийство. Кучетата не решават сами да са здрави по този измислен от малоумници начин. А повярвайте ми, кучетата инстинктивно по-добре от нас чувстват как да останат живи и здрави. А който се е загрижил за здравето си сам да се трича и сам да скача в ледените води! Браво, Бойко! Спечели ме с този жест на своя страна. А за това, че сме бедни и гладни сме си виновни сами. Човекът е независимо същество, което само избира и решава какво е най-добре за него

И от мене - браво Бойко. Безумци е имало, има и ще има - днес кучета, утре... тричане за здраве. И разни кратунести писачи, обясняващи колко е здравословно.

Борисов да осъди нагластта на екипа си ,че задминаха с космическа скорост далаверите на троинатап коалиция

тоя празноглав гион що не осъди родеотона американците дето с нищо не е по хуманно от връзването на кучето и въртенето му.но и много от наще мижитурки се правят на съвременици когато опре до наще бакии,а за чуждите мълчат като г.ове.нещастно бг. племе.аз по-тъпа тиква от тази на снимката не съм виждал.а се и оказа абсолютен браун нос както казват янките

Явно за нас банята все още е шокиращ, извънреден акт. След като си я честитим...

Народ, който скача срещу обичаите си, не е народ, а популация. на отгоре на всичко кучетата не са мъртви, не са ранени, не са измъчени, а само изкъпани в студена вода. Испанците като избиват биковете по коридата- не протестират нито управниците, нито нормалните хора, защото при тях това е традиция, а пък ние, защото сме големи природозащитници, протестираме за едно къпане на кучета! Е не може да се правим на пичове, когато се опитваме да се отърсим от нашето минало, от нашите традиции, от нашите обичаи, колкото и "жестоки" да са те!!!!

Борисов ще го осъдим на изборите.

Направо ще го тричаме!!!!

Ами да "тричаме" всички в парламента да дано се осъзнаят.

Диваци наричат садистичните си изпълнения "обичаи"

А културните призовават да изгорим на кладата езичниците. :)

От човека по-гадно животно е само СЕЛЯНДУРА. Кучето не краде, не изнасилва, не убива ближния си, доверчиво към човека. Бездомните животни ги правят хората, които не си кастрират домашните животни и ги напъждат когато им хрумне.

тва къче явно са го капали ,бате боико да ътиде в едно село да види какви помяри има с поярникарскя маркуч не може се отарва ,ще мъ останат само патаците. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе тя цялата дарява е за важето ,тои ътишал кучетата да спасива ,смешник. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Държава, която няма милост към животните не заслужава въобще да се спасява. Що не те качат тебе на въжето да те тричат, та да си струва Бойко да те спасява... макар че аз бих те оставил да се въртиш!

и какво общо има това с 'тричането'?

Няма какво да бесят кучетата.За всички е ясно, кого трябва да обоеси народа.

Абе цял един народ го въртят 22 години вече и го мятат във вирове от мътни по-мътни и никой от ЕС дума не е казал сега всички виканали...и осъждали били - ми осъдете спекулантите, роботодателите дето лъжат и не плащат заплати , правителсвата дето унизиха и съсипаха цели поколения от този кротък народ.

харесва ми ника ти , хитро си го измислил

Борисов е подведен, обичаят е Странджански, там живеят най-коравите Българи,работил съм с тях. Който не познава местната култура, няма право да съди. Когато човек не се чувства добре, при нас казваме, че е тричав. Бърка се лекуването на кучето с бесене (убиване). Питам се докога некомпетентни журналисти ще продължават да се хранят с измислени от тях скандали.

Докато има глупаци дето ги четат и им вярват.

Ами Драго, като ти харесва толкова обичая иди ти при коравите странджанци да те вържат на въжето, да те потричат малко, хем цяла година ще си здрав, хем и снимките ще са по-интересни.

И аз осъждам куче да ми се разхожда в училищния двор.

Делото на масларката и то запече. Като не можа да осъди никого, ББ взе да осъжда каквото може ...

ДОКАТО ЕЗИЧНИЦИТЕ ВЪВ МИНАЛОТО НИ БЯХА НА ВЛАСТ СЪЩЕСТВУВАШЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ОТКАКТО НИ ПОКРЪСТИХА СЪС НОЖ УНИЩОЖИХА ПРАБЪЛГАРИТЕ И ОСТАНАХА ПРОСТИТЕ И НАИВНИ СЛАВЯНИ КОИТО НЕ СА ИМАЛИ СМЕЛОСТА ДА СИ СЪЗДАДАТ САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА ВЪВ ТЕЗИ ПРЕДЕЛИ КОИТО СА ОБИТАВАЛИ - ОЩЕ ОТ ТОВА ВРЕМЕ ВЕЧЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА .

20 години минимум ЗАТВОР при СТРОГ режим за всеки който нарушава ЗАКОНА за Защита на Животните.ЗАБРАНА за напускане на България.Законите се нарушават от престъпници,луди и идиоти.Нормалните ги спазват.

Това е "най-голямия" проблем в България, няма що. Абе вие от организациите за защита на животните защо не вземете да се занимаете със сериозен въпрос като бездомните кучета по улиците и безбройните случаи на ухапване, ами само си чешете езиците по форуми в интернет. Видях го по телевизията този "рутиал" и не го одобрявам, но има къде по големи проблеми в държавицата ни!

Кучкар Nо 1 в България или по-скоро специалист по всичко, или по-скоро на всяко гърне мерудия, само и само да му се чуе името по медиите!

По-добре би било, ако пожарникарят се грижи за онкоболните, майките и пенсионерите, отколкото за кучетата!

Борисов се грижи за всичко независимо че на някой все нещо не му харесва .

много си тъповато моето момиче!

Нашият звездочел юнак скоро разговаря с премиера на Испания. Защо храбрецът не му скочи за коридата - техният ритуал винаги завършва със смърт пред очите на хиляди. По-добре да обясни и за триченето на българския народ от 20 години...

Той Боко кучетата да гледа, а туй, че народът му се е облещил по-битер от кучетата от глад и мизерия хич не му пука.

Колко тъпня има по този свят,Боже.Тази сутрин гледах предаването от Бродилово.Хората си карат собствените кучета и си правят ритуал за здраве.Какво насилие бе глъмпери.Слушам и водещите с какво настървение гледат да докарат работата до насилие и да има какво да джавкат.Срам и погнуса.Това телевизионно време неможе ли да се използва за да се поканят млади хора да си кажат проблемите,също така бедстващи пенсионери,също да си кажат болката,а не да се занимаваме с някаква съвсем безобидна традиция.Юриста правилно постави въпроса за кучетата търсачи на наркотици,подложени на изтезания по време на обучението.За боевете с кучета и още много други подобни изтезанич.Но нали в Бродилово са беззащитни,дайте да произведем барекщина.Що не ви стиска да каните безработни,пенсионери,млади майки с проблеми за отглеждане на децата.Хуманисти.Измекяри сте,не хуманисти "драги" производители на ефтини сензаций.

ЗАКОНИТЕ са за да ИМА общество и държава.ОТ законите се страхуват само престъпниците.Борисов е справедлив и прав.В Развития Свят има ЗАКОНИ за ЗАЩИТА на Животните и те се СПАЗВАТ.

А Б.Б. порядъчен ли е ?Къде е официалната му съпруга.Много ми е интересно ,с коя прави секс и моля ви се не ми казвайте ,че е минал на ръчна "работа".Къде е православната църква да следи за морала в тази държава?Както виждате в целия свят ако хванат политик в сексуални скандали,например ползване услуги на проститутки ,с политическата им кариера е свършено.Какви кучета бе!

Всеки който не СПАЗВА ЗАКОНИТЕ да отива в ЗАТВОРА.НА законите се радват нормалните и честни хора А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГИ Е страх и БЯГАТ от ЗАКОНА.Борисов е справедлив и добър човек.Законите в ЕС се СПАЗВАТ

Всеки който не СПАЗВА ЗАКОНИТЕ да отива в ЗАТВОРА.НА законите се радват нормалните и честни хора А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГИ Е страх и БЯГАТ от ЗАКОНА.Борисов е справедлив и добър човек.Законите в ЕС се СПАЗВАТ

В България и по света се краде, убива от край време и това е варварство, а не обичаи. Същото е и с животните. Няма как нещо толкова ненормално да бъде обичаи. Измислено преди много години от прости хора. И как този обичаи ще спре покачването на горивото, как този обичаи ще даде на хората здраве и работа? Това е толкова малоумно, колкото и да кажеш, че кражбите и убийствата са обичаи и ще гонят злото от България. Изобщо не знам, защо се коментира това трябва да спре.

То да се спре тихото убиване на хората с глад, безработица и непосилни цени. Понякога е унизително да си жив ако си средно статистически българин. И виждаш , че животът ти не е нищо спрямо този на някоя височайша особа. Двойни стандарти.....

А бесните кучета осъдиха БББ :)

Га ядете Великденски и Гергьовски агнета не мислите толкова.На кучетата нищо им няма, стига толкова превземии.

Да се хвърлят хора в ледените води на Йорданов ден може,да гледаме мъжкото хоро в реката от Калофер може,да го правим с кучета не може-да ти --- европата

Проклета да е цялата политическа класа и децата им и техните деца.

Ами как ще си ядем козичките, агънцата, теленцата, прасенцата и кокошките...живи ли? Това по-хуманно ли е?

това са абсолютни глупости , нищо им няма на кучетата , псевдо хуманисти

това са абсолютни глупости , нищо им няма на кучетата , псевдо хуманисти

е и аз си имам домашен любимец но като изляза на лов с него не го ли рискувам става лов за глигани но по ЗЗЖ това добиче не е защитено каква е разликата с другите кучета пратил съм го където съм му наредил е елате ме глобете

Аз искав, всички участвали в тая гавра с живота на милите и най-верните приятели кученцата да бъдат по същия начин омотани във въже над реката и да бягат цял живот или се давят в реката. Какъвто им е късмета, така да стане. Изроди мръсни.

сигурно си градско чедо и не знаеш да плуваш

то да ви говори заВас нещо реката стикси лодкаря Вие сте за там

А ВИЕ какво сте направили за да няма изроди мръсни вие с вашта апатия не сте ли един от тях а и между другото колко деца сте отгледали защото човек който обича не говори тия думи

а пияня йоско ще го осъди ли мп-то, дето уби двама души на пътя?

това е древен варварски обичай Днас куче, ако те ухапе трябва да си горд! А ако те изяде, си герой на Прехода към пълното затъпяване!

а сегашното шибано демократично общество,свободно се дрогират деца , младежи,яе и не само,да не говориме за убийствата по пътищата, и те тръгнали да съдят традицийте на хората, лицемери долни,целта ви е да ги изгоните от селата ,това искате,че да продавате земята на чужденците,проклети да сте!

Възмутен съм от подвеждащия коментар на симпатягите от ТВ 7 - аз също настръхнах като чух термина "бесене", защото имам куче, което много, ама много обичам! Според мен, след като изгледах клипа, става дума за "въртене" и "къпане" на кучетата за здраве -не споря, че ритуалът е езически, но открай време идентичен с българското в нас (който го има!).Както кукерството, нестинарството, мартениците. Аз лично се отвращавам от коленето на прасета, избиването на невинни сърни и зайци в горите...Как трябва да се нарича коридата в Испания - садистично убиване на бикове? От това става ли Испания по-варварска държава? Бедний ми нихилистичен народе, не те ли боли, че един английски журналист ти сложи етикет "циганска държава"? Или е по-лесно да се надуват бузи срещу един обичай, след като има хиляди несправедливости в живота ни? Поредното отвличане на внимание от проблемите ни!

Мартениците не са само български, много народи на 01.03. си връзват на ръцете мартенички.И най-интересното е , че ги наричат МАРТА/ едва ли е само съвпадение/ Не знам кой е измислил пръв тази заблуда, ама аман от национализъм!

Къде??? Дай пример, и то конкретно, моля. Аз по-случайност съм бил навсякъде в Европа - по на запад от бившите СССР републики, където никога не съм бил, но се надявам един ден да имам и тази възможност, и НАВСЯКЪДЕ може да познаеш българин (или съпруг/а и т.н. българин) по червения и белия конец. Та... дай пример, не обвинявай хората в "национализъм". Вярно е обаче, че в последните години на голяма част от мартениците пише "made in China", но това е факт, който по никакъв начин не би следвало да те радва:(

Обичаят не е български, а на няколко забутани села в Г3 на географията. Аз съм българин и ме е срам от този обичай. Клане на прасе за храна е едно, а издевателство над беззащитно живо същество е съвсем друго. Участвал съм в клане на прасе, но не съм му се смял на това, че страда. Докато тия тапири си правят гавра с кучето и на това учат и децата. Нищожества са това, не хора.

премиер - водач на куче! какво има толкова да се коментира?! оправи тотално страната ни, та се сети за кучетата. то е ясно, че те са му по мили от народа български!

... ясно се вижда широко отворената кучешка паст с големи зъби на куче, което се води от Министър-председателя! Да водиш куче по улицата - нищо лошо! Но да нарушаваш закона - вече е лошо, особено ако си министър-председател. Кучето е без намордник!!! Е, забравих, че в БГ-то мутрите са си над и извън Закона...

Мутрата Бойко да си гледа магистралите и правителствения самолет!Да не се занимава с обичаите на хората по места.

Министър-председателят Бойко Борисов осъди варварския ритуал тричане (бесене) на кучета, който се извършва в Странджанско. Браво! Следващия ход ще бъде - увеличаване пенсиите до екзистенц минимума!

наи-тежката присъда на този свят е :- да си бял човек в българия"

Как се премахват коментарии: ( регистриран ) 08.03.2011 19:31 Коментарът е премахнат, тъй като е определен като спам или съдържа линкове Съдържанието е достъпно само за влезли в системата потребители със статус 'лоялен' потребител. Нали целта е да бутнем ГЕРБ, да може да се докраде, да се смуче, каквото не е още изсмукано, хайде да се каже какво е това 'лоялен' потребител? Роб на монопола? Ама няма кой да отговори, най многото: Коментарът е премахнат, тъй като е определен като спам или съдържа линкове Съдържанието е достъпно само за влезли в системата потребители със статус 'лоялен' потребител.

Тричане на крадливи комунисти би бил добър обичай. А не да пишат по цял ден глупости.

хаха :)

Духлю!