Коментари - След бягство и преследване задържаха трима крадци от банкомати | Днес.dir.bg

След бягство и преследване задържаха трима крадци от банкомати

Полицейска акция по преследване на крадци от банкомати из улиците на София е проведена снощи, съобщи пред БНТ говорителят на СДВР Нели Иванова.

Обратно в новината

Коментари - След бягство и преследване задържаха трима крадци от банкомати | Днес.dir.bg

Коментари

Промиването на нашите мозъци върви със силна пара.Хайде да кажем те са криминални елементи.А тия който си вземат хиляди левове от гърба на народа тях какви да ги наречем - Държавни органи ли? За едните може да има всичко а за другите нищо...

Абе, както е тръгнало скоро време ако нямаш в CV-то си регистрирани крими прояви ще ти се отнема българското гражданство! С чисто свидетелство за съдимост не ще можеш да започнеш работа никъде....., ама така де и правораздаващи органи и законодателство насила ни карат да ставаме престъпници - защо да бачкаш, когато можеш безнаказано да открадеш или ограбиш? - защо като ми посегнат направо да застрелвам или претрепвам посегналия като знам, че няма да ме накажат, а само ще трупом "подвизи" в крими досието си, а има и друг лаф, битият - бит, е..я нае..н възмездие - таратанци!

АБЕ ТИЯ ЗАЩО СА НА СВОБОДА -А НЕ В ЗАТВОРА? ДО ТО ДА ТЕ Е СТРАХ ДА СЕ ДВИЖИШ СВОБОДНО ПО УЛИЦИТЕ ВЕЧЕ.ЗА КАКВО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ НА ТАЯ ДЪРЖАВА?

Тези с богатото криминално минало какво правят на свобода? В белите страни та тях им казват рецидивисти и за тях няма излизане от затвора. Но тук те са болни . Като че ли има здрав човек в нашата така наречена държава. Но нали зам.главния прокурор /чудя се как не е уволнен/ - уволниха кадърния министър но това е друга бира. Нямало места в затворите.Нали нямаме армия, да ползват празните казарми.

То точно родените в София са селяните!София е съставена от тридесетина села,а тези от другите градове и градчета са истинските граждани,така че не обърквайте нещата.Селяни са тези ,които са родени в "София"!

Може Велико Търново да си, и пак да си цървул. Може да си селянче, и да си културен. Факт е, обаче, че София се напълни с цървули. Иначе, написаното за селата важи за почти всички големи градове - Бургас, Варна, Пловдив... но истинския провинциал си личи именно по безпричинната злоба срещу 'софианците'.

....ами така ще е-да сте разбрали защо СЛЕД 1989г законът за съдебната власт не е сменен???

1chovek

хора, бъдете обективни. Веднъж полицията си свършва работата не добре, а бих казал дори отлично. Защо злобеете? Не ви разбирам? Може в 9 от 10 случая да не реагират, но в 1 от 10 да направят нещо - пак е по-добре от нищо. Бъдете обективни и не толкова негативни. С негативизъм живота не е приятен за никого.

Ми те сигурно хранят някоя депутатска подлога. Иначе що Франция да ги дере, а ний да ги мажем!?

Пак ли изпуснахте някой бреее, хаха

Забелязахте ли-ОСЪДЕН във Франция и РЕГИСТРИРАН в България ?!?!?!?!?!?!?

Те и сега ще ги регистрират /пререгистрират/.

Отвързани като бесни кучета, цървулите налазиха София и погребаха хубавия град.

То и в София да си роден пак може да си цървул

софиянче глезаво, вий шопите сте от сорта на печенегите! А прочети глупаво момче за това племе и си направи извода! Ако не ти стигне, да ти спомня, че откакто софия е столица на България, тая последната е най-алтавата държава в света!!! И още да те питам: какви са тия хора да ги наречем, дето имат приказка - я не сакам мен да е добре, а на Вуте да му е зле!?!?!?! И защо се казва дървена шопска глава? Айде помисли, почети и може да се сетиш. Успех! :)

като говориш за печенеги, не забравяй едно, майна: пловдив е точно на толкова часа от черната котка, колкото от черната котка до центъра. човека каза 'цървул' а ти гузен негонен бягаш.

престапници само в пандизите.на улицата не трябва да има престапници.а и господа другари построете много затвори. ми има достатачно празни казарми. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за какво е целия този екшан като тези хубосници от сада ще ги пуснат утре , ако ли не ще доиде някои мазен адвокат да каже че ги боли газа ,врата или нещо друго и пак ще са на свобода само сензации в медиите за един ден

КАКВО ОЗНАЧАВА С КРИМИНАЛНО ДОСИЕ? ЗАЩО ТЕЗИ КРАДЦИ НЕ СА В ПАНДИЗА? АМИ УЖ ГИ ХВАЩАТЕ, ПОСЛЕ ГИ ПУСКАТЕ...., ДА СЕ НАМИРАТЕ НА РАБОТА. ЩЕ УБИЯТ ЧОВЕКА В АВТОБУСА БЕЗ БИЛЕТ, А АПАШИТЕ И УБИЙЦИТЕ СИ СЕ ВЕЯТ БЕЗНАКАЗАНИ. ДЪРЖАВА НА АБСУРДИТЕ.

НПК библията на Съда и Прокуратурата Чл. 150. за Изнасилване - се наказва с лишаване от свобода до шест години, а в особено тежък случай - с лишаване от свобода от две до осем години. чл.345....за наркотици- лишаване от свобода от три до дванадесет години и глоба от двадесет хиляди до сто хиляди лева. ....Защо са на Свобода....

пак циркове.....

органите за трансплантаций

Това Й защо си го сложил в края на думата? Неграмотните също да даряват органи!

грамотните хомосексуалисти също. макар, че трябва двоен тест за спин.

я напиши ударено и. след това - окей, дърляй се.

Дайте им по 10 години затвор.

Имам само един въпрос. Тези с богатото криминално минало НА КОЙ са си плащали за да не са в затвора ? НО ТО МАЙ НЯМАШЕ МЯСТО ЗА ТАКИВА ...............

Ало, полицията. Пак насилие. Принудително сте ги спрели. Не може така.

В България частната собственост не е неприкосновена и затова всеки може вземе на другия ,каквото си поиска и ако човек се защити ,то той ще бъде осъден.Това не са закони и това не е държава.До кога така ще бъде????????????????НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!!!!

всъщност парите в банката не са ли застраховани, едва ли ако някой стане жертва на подобна дивотия банката го оставя без да му възстанови парите ?

Разбира се, че банката не възстановява всички изтеглени пари. След подадена жалба правят собствено разследване и не възстановяват изтеглени суми до 300 лв.

Даааа, абсурдистан държава сме. Предлагам всички българи да почнат да крадат, но от хората на съдебната власт и държавата, белким тогава се осъзнаят и да почнат да вкарват в затвора идиотите скапани. Имал присъда от Франция....кво пари на свобода тоя бре, другия пък за изнасилване.....баси държавата

Местата в затворите са заети само от такива които не могат да си платят.

И отново се вижда деленето.Полицията ще си изпотроши краката и колите при дори 5 лева взети от банкова институция,а когато оберат целия имот на обикновен човек я си мръднат пръста ,я не.

Да, и това е така.... изпитано е

Нещо не си наясно - тези карти/сметки са на някой човек, който в момента си скубе косите....

Това от кой филм е?

В пангото,да хванат спин докато ги шибат мангалите

Значи, че си е платил и затова не е осъждан, виж навън прошка няма

Най-страшното е, че част от съдиите го правят срещу подкуп, но има други които го правят за да бламират Цветанов и правителството.Ето това е нашата партизанщина, която съсипва държавата. не ставаме за демокрация.

Щом краде...Крумовите закони.Това е начина.Теглят на хората парите и остават ненаказани.Влизат ти в къщата, а ти излизаш виновен...егати.

всеки един от тях е с регистрация за престъпление но никои не е в затвора......

Поне са ги хванали!

Хванали ги и утре пак на свобода срещу 1000лв защото за съда доказателствата ще са негодни или недостатъчни .... а в Европа с тези доказателства щеше да има затвор....

Дайте ги на мен да ги осъдя.(Е,условно все пак....)

това съобщение да не е писано от някой милиционер любител на евтини новини. Що са език на ранището на евтините сериали.

Това си е чиста полицейщина,гоце ги пусна,а полицията пак ги хваща!Цветанов има доста въпроси,на които трябва да отговори,опозицията иска да знае до кога ще продължава това полицейско насилие и репресия над престъпниците!

Богато криминално минало"??? А има ли "бедно" криминално минало? И какъв е прагът на бедността?

Почти мога да кажа "Браво" на колегите,но пак не са свършили работата като истински полицаи.Но все пак е нещо.

"потегля с мръсна газ" - разказва Нели Иванова ... Да и имам изразното богатство - май на стражари и апаши си играем още. И с тоя регистрационен режим е много радващо ... регистрирани в МВР , тцтц.

Нека ги наредят вързани един до друг и да се повикат, хорицата на които са им били източени последните пари от карта. Дайте им само 1 час и от тези гадове няма да остане и 1 квадратен сантиметър кожа. Публичен линч.

Браво на МВР за този случай!

На "Орлов мост" ,в тази обрулена столица, са преследвани "дошляци" ,"дошляци" ,които имат дързостта да не се подчиняват на полицията? Това са го играли и в чужбина преди да ги усетят........Смятам ,че няма градове и села в България ,където да не се подвизават подобни уроди! Всичко това са последствия от здравите закони и тяхната защита!

Богато криминално минало - това обяснява всичко - дайте сега имената на съдиите, които са преценили, че не заслужават затвор ! Не всички са за затвора разбира се, но е тъпо да лежат за кража на хляб, а такива говеда да са на свобода !

Мисля,че преди имената на съдиите трябва да дадат трите имена на престъпниците,ако са сигурни,че са такива.

какво значи "регистриран за изнасилване, кражби и наркотици"? Защо този не е бил затвора? Така ли действа "родната полиция и съд" - хващат ги, пишат им едно картонче и хайде да отиват да си "обогатяват" биографията по нататък? Това е Абсурдистан - страната на престъпниците-те си пишат законите, те си ги одобряват, те си раздават парите вземани от мизерстващите хора, пардон бонусите да кажа...

Законите се пишат от адвокатите на престъпниците, а защо те са в парламента си отговорете Вие. Полицията и съдът ползват тези закони като инструменти, а с калпави инструменти работа не се върши.

o, я стига с тези оправдания. законите са предостатъчни, за да бъдат вкарани в панделата. е, при условие, че съдията не го играе играч от 'техния' отбор, вместо да правораздава. какво си мислите, че Марковски е голям адвокат ли? Не, той просто добре полива градинката, и е чудесно оправдание за поредния крадлив съдия.

Ето това значи..ще последва Нова Регистрация. А супата се окава доста гореща, затова ще я духаме още дълго време...:(((

Е как защо не ти ли стана ясно от зам. гл. Прокурора, Място в затвора няма...........

краино време е тези които мислим еднакво да се обединим в нова партия и да се прилагат Крумови закони и да видим да ли няма да живеем спокоино в България при нулева престъпност ще бъдем наи желаната дестинация

По време на управлението на "Тройната ламя" и най-вече с усилията на БСП/К/,полицията бе обезличена с направените промени в "Закона за МВР"!Това подпомогна престъпността в страната ,която при управлението им безпроблемно извършваше поредица от отвличания и убииства на граждани!Страната ни трябва да се излекува от тежките рани нанесени ит управлението им и да направи необходимите законодателни промени,за спиране на част от престъпните деяния,каквито са и престъпните посегателства срещу полицаи!Наскоро убитият полицай например е пряк резултат от законовите разпоредби да се защити живота му от престъпната банда килъри!

Филми ! Само филми. Резултат - нулев. България се връща към "славните" мутренски времена преди Костов. Изберете ГРЪБ още един мандат и от БГ няма да остане камък върху камък. И БСП да изберете - пак същото :)

От утре пак да си пазим кодовете с ръчичка, че пак ще са на улицата, още по-недосегаеми, още по-доволни и нагли.

Защо магистратите, които са ги пускали са още на свобода?

Като няма полицейско насилие - "Защо?". Като има - пак "Защо?". Да им режат ръцете още като ги хванат и те така. Нека после крадат с краката си. Измет!

Напълно те подкрепям. Всичката тая сган престъпна, мръсна заслужава само това!!!

Коментари - След бягство и преследване задържаха трима крадци от банкомати | Днес.dir.bg

След бягство и преследване задържаха трима крадци от банкомати

Полицейска акция по преследване на крадци от банкомати из улиците на София е проведена снощи, съобщи пред БНТ говорителят на СДВР Нели Иванова.

Обратно в новината

Коментари - След бягство и преследване задържаха трима крадци от банкомати | Днес.dir.bg

Коментари

Промиването на нашите мозъци върви със силна пара.Хайде да кажем те са криминални елементи.А тия който си вземат хиляди левове от гърба на народа тях какви да ги наречем - Държавни органи ли? За едните може да има всичко а за другите нищо...

Абе, както е тръгнало скоро време ако нямаш в CV-то си регистрирани крими прояви ще ти се отнема българското гражданство! С чисто свидетелство за съдимост не ще можеш да започнеш работа никъде....., ама така де и правораздаващи органи и законодателство насила ни карат да ставаме престъпници - защо да бачкаш, когато можеш безнаказано да открадеш или ограбиш? - защо като ми посегнат направо да застрелвам или претрепвам посегналия като знам, че няма да ме накажат, а само ще трупом "подвизи" в крими досието си, а има и друг лаф, битият - бит, е..я нае..н възмездие - таратанци!

АБЕ ТИЯ ЗАЩО СА НА СВОБОДА -А НЕ В ЗАТВОРА? ДО ТО ДА ТЕ Е СТРАХ ДА СЕ ДВИЖИШ СВОБОДНО ПО УЛИЦИТЕ ВЕЧЕ.ЗА КАКВО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ НА ТАЯ ДЪРЖАВА?

Тези с богатото криминално минало какво правят на свобода? В белите страни та тях им казват рецидивисти и за тях няма излизане от затвора. Но тук те са болни . Като че ли има здрав човек в нашата така наречена държава. Но нали зам.главния прокурор /чудя се как не е уволнен/ - уволниха кадърния министър но това е друга бира. Нямало места в затворите.Нали нямаме армия, да ползват празните казарми.

То точно родените в София са селяните!София е съставена от тридесетина села,а тези от другите градове и градчета са истинските граждани,така че не обърквайте нещата.Селяни са тези ,които са родени в "София"!

Може Велико Търново да си, и пак да си цървул. Може да си селянче, и да си културен. Факт е, обаче, че София се напълни с цървули. Иначе, написаното за селата важи за почти всички големи градове - Бургас, Варна, Пловдив... но истинския провинциал си личи именно по безпричинната злоба срещу 'софианците'.

....ами така ще е-да сте разбрали защо СЛЕД 1989г законът за съдебната власт не е сменен???

1chovek

хора, бъдете обективни. Веднъж полицията си свършва работата не добре, а бих казал дори отлично. Защо злобеете? Не ви разбирам? Може в 9 от 10 случая да не реагират, но в 1 от 10 да направят нещо - пак е по-добре от нищо. Бъдете обективни и не толкова негативни. С негативизъм живота не е приятен за никого.

Ми те сигурно хранят някоя депутатска подлога. Иначе що Франция да ги дере, а ний да ги мажем!?

Пак ли изпуснахте някой бреее, хаха

Забелязахте ли-ОСЪДЕН във Франция и РЕГИСТРИРАН в България ?!?!?!?!?!?!?

Те и сега ще ги регистрират /пререгистрират/.

Отвързани като бесни кучета, цървулите налазиха София и погребаха хубавия град.

То и в София да си роден пак може да си цървул

софиянче глезаво, вий шопите сте от сорта на печенегите! А прочети глупаво момче за това племе и си направи извода! Ако не ти стигне, да ти спомня, че откакто софия е столица на България, тая последната е най-алтавата държава в света!!! И още да те питам: какви са тия хора да ги наречем, дето имат приказка - я не сакам мен да е добре, а на Вуте да му е зле!?!?!?! И защо се казва дървена шопска глава? Айде помисли, почети и може да се сетиш. Успех! :)

като говориш за печенеги, не забравяй едно, майна: пловдив е точно на толкова часа от черната котка, колкото от черната котка до центъра. човека каза 'цървул' а ти гузен негонен бягаш.

престапници само в пандизите.на улицата не трябва да има престапници.а и господа другари построете много затвори. ми има достатачно празни казарми. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за какво е целия този екшан като тези хубосници от сада ще ги пуснат утре , ако ли не ще доиде някои мазен адвокат да каже че ги боли газа ,врата или нещо друго и пак ще са на свобода само сензации в медиите за един ден

КАКВО ОЗНАЧАВА С КРИМИНАЛНО ДОСИЕ? ЗАЩО ТЕЗИ КРАДЦИ НЕ СА В ПАНДИЗА? АМИ УЖ ГИ ХВАЩАТЕ, ПОСЛЕ ГИ ПУСКАТЕ...., ДА СЕ НАМИРАТЕ НА РАБОТА. ЩЕ УБИЯТ ЧОВЕКА В АВТОБУСА БЕЗ БИЛЕТ, А АПАШИТЕ И УБИЙЦИТЕ СИ СЕ ВЕЯТ БЕЗНАКАЗАНИ. ДЪРЖАВА НА АБСУРДИТЕ.

НПК библията на Съда и Прокуратурата Чл. 150. за Изнасилване - се наказва с лишаване от свобода до шест години, а в особено тежък случай - с лишаване от свобода от две до осем години. чл.345....за наркотици- лишаване от свобода от три до дванадесет години и глоба от двадесет хиляди до сто хиляди лева. ....Защо са на Свобода....

пак циркове.....

органите за трансплантаций

Това Й защо си го сложил в края на думата? Неграмотните също да даряват органи!

грамотните хомосексуалисти също. макар, че трябва двоен тест за спин.

я напиши ударено и. след това - окей, дърляй се.

Дайте им по 10 години затвор.

Имам само един въпрос. Тези с богатото криминално минало НА КОЙ са си плащали за да не са в затвора ? НО ТО МАЙ НЯМАШЕ МЯСТО ЗА ТАКИВА ...............

Ало, полицията. Пак насилие. Принудително сте ги спрели. Не може така.

В България частната собственост не е неприкосновена и затова всеки може вземе на другия ,каквото си поиска и ако човек се защити ,то той ще бъде осъден.Това не са закони и това не е държава.До кога така ще бъде????????????????НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!!!!

всъщност парите в банката не са ли застраховани, едва ли ако някой стане жертва на подобна дивотия банката го оставя без да му възстанови парите ?

Разбира се, че банката не възстановява всички изтеглени пари. След подадена жалба правят собствено разследване и не възстановяват изтеглени суми до 300 лв.

Даааа, абсурдистан държава сме. Предлагам всички българи да почнат да крадат, но от хората на съдебната власт и държавата, белким тогава се осъзнаят и да почнат да вкарват в затвора идиотите скапани. Имал присъда от Франция....кво пари на свобода тоя бре, другия пък за изнасилване.....баси държавата

Местата в затворите са заети само от такива които не могат да си платят.

И отново се вижда деленето.Полицията ще си изпотроши краката и колите при дори 5 лева взети от банкова институция,а когато оберат целия имот на обикновен човек я си мръднат пръста ,я не.

Да, и това е така.... изпитано е

Нещо не си наясно - тези карти/сметки са на някой човек, който в момента си скубе косите....

Това от кой филм е?

В пангото,да хванат спин докато ги шибат мангалите

Значи, че си е платил и затова не е осъждан, виж навън прошка няма

Най-страшното е, че част от съдиите го правят срещу подкуп, но има други които го правят за да бламират Цветанов и правителството.Ето това е нашата партизанщина, която съсипва държавата. не ставаме за демокрация.

Щом краде...Крумовите закони.Това е начина.Теглят на хората парите и остават ненаказани.Влизат ти в къщата, а ти излизаш виновен...егати.

всеки един от тях е с регистрация за престъпление но никои не е в затвора......

Поне са ги хванали!

Хванали ги и утре пак на свобода срещу 1000лв защото за съда доказателствата ще са негодни или недостатъчни .... а в Европа с тези доказателства щеше да има затвор....

Дайте ги на мен да ги осъдя.(Е,условно все пак....)

това съобщение да не е писано от някой милиционер любител на евтини новини. Що са език на ранището на евтините сериали.

Това си е чиста полицейщина,гоце ги пусна,а полицията пак ги хваща!Цветанов има доста въпроси,на които трябва да отговори,опозицията иска да знае до кога ще продължава това полицейско насилие и репресия над престъпниците!

Богато криминално минало"??? А има ли "бедно" криминално минало? И какъв е прагът на бедността?

Почти мога да кажа "Браво" на колегите,но пак не са свършили работата като истински полицаи.Но все пак е нещо.

"потегля с мръсна газ" - разказва Нели Иванова ... Да и имам изразното богатство - май на стражари и апаши си играем още. И с тоя регистрационен режим е много радващо ... регистрирани в МВР , тцтц.

Нека ги наредят вързани един до друг и да се повикат, хорицата на които са им били източени последните пари от карта. Дайте им само 1 час и от тези гадове няма да остане и 1 квадратен сантиметър кожа. Публичен линч.

Браво на МВР за този случай!

На "Орлов мост" ,в тази обрулена столица, са преследвани "дошляци" ,"дошляци" ,които имат дързостта да не се подчиняват на полицията? Това са го играли и в чужбина преди да ги усетят........Смятам ,че няма градове и села в България ,където да не се подвизават подобни уроди! Всичко това са последствия от здравите закони и тяхната защита!

Богато криминално минало - това обяснява всичко - дайте сега имената на съдиите, които са преценили, че не заслужават затвор ! Не всички са за затвора разбира се, но е тъпо да лежат за кража на хляб, а такива говеда да са на свобода !

Мисля,че преди имената на съдиите трябва да дадат трите имена на престъпниците,ако са сигурни,че са такива.

какво значи "регистриран за изнасилване, кражби и наркотици"? Защо този не е бил затвора? Така ли действа "родната полиция и съд" - хващат ги, пишат им едно картонче и хайде да отиват да си "обогатяват" биографията по нататък? Това е Абсурдистан - страната на престъпниците-те си пишат законите, те си ги одобряват, те си раздават парите вземани от мизерстващите хора, пардон бонусите да кажа...

Законите се пишат от адвокатите на престъпниците, а защо те са в парламента си отговорете Вие. Полицията и съдът ползват тези закони като инструменти, а с калпави инструменти работа не се върши.

o, я стига с тези оправдания. законите са предостатъчни, за да бъдат вкарани в панделата. е, при условие, че съдията не го играе играч от 'техния' отбор, вместо да правораздава. какво си мислите, че Марковски е голям адвокат ли? Не, той просто добре полива градинката, и е чудесно оправдание за поредния крадлив съдия.

Ето това значи..ще последва Нова Регистрация. А супата се окава доста гореща, затова ще я духаме още дълго време...:(((

Е как защо не ти ли стана ясно от зам. гл. Прокурора, Място в затвора няма...........

краино време е тези които мислим еднакво да се обединим в нова партия и да се прилагат Крумови закони и да видим да ли няма да живеем спокоино в България при нулева престъпност ще бъдем наи желаната дестинация

По време на управлението на "Тройната ламя" и най-вече с усилията на БСП/К/,полицията бе обезличена с направените промени в "Закона за МВР"!Това подпомогна престъпността в страната ,която при управлението им безпроблемно извършваше поредица от отвличания и убииства на граждани!Страната ни трябва да се излекува от тежките рани нанесени ит управлението им и да направи необходимите законодателни промени,за спиране на част от престъпните деяния,каквито са и престъпните посегателства срещу полицаи!Наскоро убитият полицай например е пряк резултат от законовите разпоредби да се защити живота му от престъпната банда килъри!

Филми ! Само филми. Резултат - нулев. България се връща към "славните" мутренски времена преди Костов. Изберете ГРЪБ още един мандат и от БГ няма да остане камък върху камък. И БСП да изберете - пак същото :)

От утре пак да си пазим кодовете с ръчичка, че пак ще са на улицата, още по-недосегаеми, още по-доволни и нагли.

Защо магистратите, които са ги пускали са още на свобода?

Като няма полицейско насилие - "Защо?". Като има - пак "Защо?". Да им режат ръцете още като ги хванат и те така. Нека после крадат с краката си. Измет!

Напълно те подкрепям. Всичката тая сган престъпна, мръсна заслужава само това!!!