Коментари - Исмаилов иска антиксенофобско споразумение ГЕРБ-РБ заради ПФ | Днес.dir.bg

Исмаилов иска антиксенофобско споразумение ГЕРБ-РБ заради ПФ

Партията на Корман Исмаилов поиска нови условия в коалиционното споразумение между ГЕРБ и РБ заради ПФ. ДПС е против преместването на новините на турски.

Обратно в новината

Коментари - Исмаилов иска антиксенофобско споразумение ГЕРБ-РБ заради ПФ | Днес.dir.bg

Коментари

"Балкански мракобес"?!?! Някои хора май забравят началото на 20-ти век и геноцида над милиони арменци, българи и гърци ! МИЛИОНИ ... МИЛИОНИ ИЗКЛАНИ КАТО ЖИВОТНИ ...

от кога не сте излизали по заведения по дискотеки да не говорим за студенцки град там само турски се говори. за какво ми говорите ако не са турците и дърява няма да имате измекяри слуги

Има турци-мюсюлмани, турци-атеисти, а също така и турци-християни, които за разлика от много безбожни българи са истински християни. Така че, да не генерализираме и нека не поставяме под общ знаменател. Предполагам, че ти сипеш обиди и се каниш от името на турците, които изповядват исляма. А също така с цялата си ислямистка наглост твърдиш, че държавата ни съществува благодарение на "турците". Просто искам да ти кажа, че България съществува въпреки турците, въпреки милионите, които човеоомразните ислямски убийци най-хладнокръвно са клали в продължение на стотици години.

Езика е нещото, което трябва да ни обедини, а не да ни разделя. Новините на турски са голяма глупост. По-добре тези пари да се дадат за учебни часове по български на деца, които имат затруднения с езика.

Ама колко смиреничък изглежда вълкът в агнешка кожичка ... Като се сетя, че защитава оня (не знам как да нарека подобно същество), който иска "да реже главите на гяурите" в Пазарджик!!! Че и нашия трибагреник му сложили на заден план ...

НЕДЕЙ БЕ, КОРМАН, НЕДЕЙ ИЗЛИШНО ПЛЕЩИ! ЗАЩО НИ ПОДСТРЕКАВАШ МИРЯСАЛИТЕ БЪЛГАРИ? ПРОЧЕТИ К,ВО ПИШЕ ТУК И СЕ ЗАМИСЛИ - ти шпионин ли си или българин???

КОМПЕНСАЦИЯ ЗА КЛАНЕТО В БАТАК ОТ ДПС

Само в Батак да беше ... а човешките ритуални жертвопринушения в аязмото в Стара Загора?

Така, така! Утре ще поиска нещо друго и докато нашите политици се осъзнаят, в парламента може и да чуем бойният вик"Аллах акбар", а после, знаем, справка осъденият джихадист от Пазарджик, който се прекланя пред тези, които режат главите на невинни хора!

Хайде вече да се научиме да оценяваме личностите по техните действия,поведение и доказани резултати , а не от обещания,усмивки и празни приказки

"балкански мракобес"било,бре!A що искате Pумелията ,бе,да не е на баща ви султана!Aма ,че хора!

православните ценности,които обединяват българският и руски народ не трябва да се пренебрегват ,а напротив трябва да станат национален приоритет....

платеното религиозно разединение на народа трябва да се разглежда като заплаха за назионалната сигурност на страната...

това че някои членове на партиите са приели алаха,си е тяхен личен избор и натрапването на ориенталщина в бг.трябва да бъде прекратено.....

тези партии ако претендират да са български,то трябва да се съобразияват с православните ценности които обединяват българския народ....

Исмаилов върви си и не се връщай позориш държавата

Че да не сме без достойнство? Нахалници и май трябва да ги подгоним /което не го желая/ Достойнство с демоде фризура!

СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО. Че това не е партия. Като е в Украйна - УДЪР! Ха, ха, Все едно в Германия да има ПАДАНЕТО НА БЕРЛИН или други измишльотеници

защо българите, които гласуват за дпс от турция (я колко са много) не поискат турската телевизия да има предавания на български език. колкото до исмаилов, нека да отиде при бащицата си и да го помоли да го назначи за зам мин на вътр раб на турция. няма ксенофобия, няма капалъ-чарши мурафети.

аз искам новини на еврейски и арменски , от къде на къде само на турски,тук има и други малцинства !

Корман и Местан, след тях и компания са за бесилото!!!Жестоко наказание за тези изменници!!!Алоо БЪЛГАРИТЕЕЕЕЕ, къде блеем трябва всички да ги изметеме и да бъдат заличени от България!Нека си идат в Турция!

едва вчера го направиха зам на отбраната, а днес вече започва да изнудва. утре и войската ще изкара на площада... еееий!!!

КАКВО НАПРАВИХТЕ БЕ ПРОДАЖНИЦИ-- как ще ви командва корман? Днес Бинев, утре Рашидов ...после Борисов??! Резил! ЗНАЙТЕ,ЧЕ БЕЗ РЕФОРМИ БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА! ЗАЩО ВИЕ, БЪЛГАРИТЕ В НС СЕ ЯДЕТЕ ПОМЕЖДУ СИ-- в ДРУГИТЕ ИЗБОРИ И 20 НЯМА ДА БЪДЕТЕ!!! оБеЩаВамЕ ви!!! кАК ТАКА КОРМАН ЩЕ....? ужас!!!!?!

исмаилов - оставка! служителю на чужди служби! ксенофоб си ти. забрави ли какви си ги редил за българите в новата ви османска империя. разкарай се!

когато такива като тебе започнат да ми говорят за ксенофобия, европейски ценности и други от тази натура, направо се хващам за кобура! май ви е смешно, а? окей...

това споразумениие малко късно го предлагат турските партии,след прогонването и избиването на българите от цариград до лüбимец...

Толерантността трябва да е взаимна,а не повторение на "толерантността" на ДПС!Дайте ни постове,колкото може повече,та да тогава ще ви подкрепим,особено в критичен за страната момент,тогава се взимат най много постове, службички и се разпределя баницата!А отбраната,сериозна работа за претенции,чак Боче клекна ,щото не бил "ксенофоб" горкия!Излагация!

Какво разбира Исмаилов под антиксенофобско споразумение?Да не се говори срещу турците без повод,добре, но и да се мълчи ако има данни за връзки със служби от друга държава,с държавни лица целящи отцепване на територии,ех тази Румелия,какви мечти за обединение!Абе вие на коя земя живеете,на заграбена от Османците или на върната след войната частично на българите?

.." А бе Г-н Еврен, дайте да го решим този въпрос.Какви са тези изселвания на българи в Турция през 5, 10 години. Г-н Живков, в България ние братя турци нямаме.." Из протокола Живков-Кенан Еврен 1981 г. Голям политик беше Бай Тодор. Докарахме я дотам, неговите измекяри да ръководят държавата. Видя се как !! Апропо! Нито България, нито Турция искат да публикуват този протокол.Защо ли ?

През моите дълги 34 г. на управление на Дунавския вилает разбрах, че в България турци няма.Има потурчени българи и арнаути/албанци/.. Митхад паша, два пъти Велик везир на Отоманската империя. Кой от нашите гаджали е по-голям турчин от него ?? Айде гит Аннадоллу бре копеллар !

Докога ще прикриват истината за политика си поставяйки маската на "ксенофобия"!Никой не мисли за ксенофобия ,а за определени връзки и интереси насочени пряко срещу България,подкрепени с териториални неоосмански домогвания!Това не е обикновена малцинствена група с по малки права,а нагло използваща религията и различни методи за ограничаване говоренето на българския език,който им пречи,да се чувстват конфортно в Булгаристан,използваща общностите с явна радикална ислямизация за сляпо и послушно подчинение като сигурни гласоподаватели,но за това не говорят,дори направиха опит да ги защитят!Къде са светските методи за интеграция,няма такива!

Шантаж на етническа политика? Това какво е. А някой кафенце да иска? В Държавата България, която е държава на българите, българите са тези, които казват как да се живее. Не някои, които се изживяват като чужденци. На който не му харесва, да си ходи да си живее някъде по на юг. И е крайно време хората, които са помаци, да престанат да се изживяват като турци. Религията Ислям значи просто друга религия, а не етническа принадлежност. А понятието "етническа принадлежност" като реален смисъл в България е просто един начин за печелене на пари и облаги чрез властта, за сметка на държавата. Или мнозинството българи.

За Реформаторския блок са гласували 291 806 души. Колко от тях са избиратели на кормановата партия ? Едва ли повече от 20 хил. Какви претенции може да има тоя господин ?

Цитат о ножина :"Днес, 9-ти април 2013г, България отбелязва 28 години от атентата на гара Буново, при който умират 7 жени и деца. На тази дата през 1985 г. във вагона за майки с деца на влака Бургас София избухва бомба, която убива 7 души. Същият ден избухва още една бомба в сладкарница в Сливен. Зад терористичния акт стои Турското национално-освободително движение". Няколко месеца след атентата, официален идеолог на движението става Ахмед Доган (доскорошен лидер на партия ДПС). Той е арестуван през 1987г. като създател на противодържавна организация" и две години лежи в Пазарджишкия затвор в килия за смъртници. През 1989г. е осъден на 10 години затвор, но получава амнистия след падане на комунистическия режим през същата година. Ахмед Доган е агент на Държавна сигурност от 1974 година. Сами да си направим изводите, седем жени и деца са умрели от ръката на Доган и компания. Убиици ни управляваха и ни управляват сега. До кога!

Та нали имат телевизионни канали които освен турски филми не излъчват нищо друго!? Тогава какъв им е проблема?! Тъкмо в паузите между филмите на турски ще могат да гледат и новините и така ще понаучат литературния си майчин език!

Аз не съм военен, но тук много подхожда военна терминология. Това предаване е като малко парче земя-плацдарм, отвоювано от противника. Уж нищо нещо, но ако се утвърдят на него, от тук ще започне следващото голяма настъпление напред. Това го разбират и двете страни, за това са се вкопчили за тоя второстепенен проблем. Второстепенен, но само на първи поглед. Това е борба с предрешен край. Валери ще отстъпи и тоя път.. Щом Волен се предаде, значи няма как Валери да устиска. Случая с Бинев го потвърждава. Щом веднаж кажеш буквичката А в отстъплението, айде отиде после цялата азбука. Ще видите, че съм прав. Който се е хванал с Бойко да прави комбина, хайр не е видял.

Исмаилов и партия! не разбрахте ли че са филиал на дпс-когато едната е уж в опозиция,другата във власта.Т.Н. РБ са виновни- българска работа само и само да са във власта. ДПС се прави на опозиция,но скрито мнозинството във парламента е Герб+РБ+ДПС по указания свише т.е. от Брю и Вашингтон.

Кажете сега, че не са нагли??! От Патриотичния фронт си плюха на принципите и изгубиха електорат, отстъпиха ПРЯКО СИЛИ, а Исмаилов реши да се качи на одъра, като в поговорката!!! Дано повече народ се осъзнае, че втората турска партия е също толкова противоконституционна, колкото и ДПС!!!

След като прочетох още веднъж информацията, мога да допълня - двете партии, освен, че почти се дублират като наименование (права и свободи - свобода и достойнство), те говорят ина един език!! Кой и защо позволи на ДПС да се клонира?!?!

Исмаилов да си ходи у Турция или където иска, и да си иска каквото си иска. Ама тука - НЕ!

Турските Шпиони и Агенти на Доган и Местан, и Орхан Исмаилов да си ходят в Турция. Това са едни турски предатели. Доган, Местан и Орхан Исмаилов са Измамници, ЗАЩОТО Негърката Мариана Станчева( при българския певец Део) стана българка и дори си смени името с българско. Освен това НЕ претендира да се излъчват новини на чужди езици по телевизията. Научила е български и ще живее като Бъгарите. В същото време, Доган, Местан и Исмаилов си носят някакви турски имена и претендират да се излъчват новини на някакъв ЧУЖД език, който само те си говорят. Турското Робство свърши преди 140 години. И България е свободна страна. Официалния език е БЪлгарски, но понякога има предавания с най- използваните и разпространени езици в света- Агллийски, немски, френски, испански. Турския Език не е от тези езици. Това е езика на турските Поробители. Турското Робство Свърши. Така, че тия ако искат да гледат Новини на турски зик, да си ходят в Турция. И без това явно се счита за чужденци в България.

Ксенос в превод от гръцки означава чужденец. Ако някой се чувства чужденец в България, да заминава там, където е родината му... Ако турчеещите се БЪЛГАРСКИ граждани не смятат себе си за българи, защо искат и в правителството да има техни представители? Аз мисля, че който се смята на ксенос и не желае да говори български език, можe да си хвърли и българския паспорт ... Никъде по света няма национална тв, субсидирана с парите на данъкоплатците в съотв. стрна, която да излъчва новини на чужд език!

B TR има няколко канала които излъчват предаване на кюрдски и др езици и те са държавни

Tr сигурно е Турция? Кои са имената на телевизиите там, които излъчват на кюрдски език? Мога веднага да проверя дали е вярно, познавам емигрант от Турция, живеещ в Европа

Я виж ти, благия и мазен Местан започна да си показва рогцата. Много ме кефи когато започнат да вият и се жалват и в Европа заради това, че някой е възстановил справедливостта. Да прочете новините отпреди няколко дни какво стана в съседна Гърция. От РБ ясно го заявиха преди няолко дни - ПФ в България не е и не може да се сравнява с ксенофобките партии от Франция и Холандия и съюзът и подкрепата е желана. Мястото на етническите партии е на "конструктивна опозиция" и да сезират кого си искат и кедето си искат.

Доган и компания /Дружество с неограничена безотговорност/. Ако искахте турците и циганите да се интегрират, "вие" щяхте да забраните новините на турски език. Но така ви е по лесно да ги държите в подчинение и да ги манипулирате за да сте във власта и да прибирате каймака от обръчите. Само не ми е ясно, какво прави Корман Исмаилов във вашата компания? И освен депутатското си място, какво друго защитава?

ЗАЩО ФЕСОВЕТЕ КАТО КОРМ(ОР)АН И ЛЮТОТО БОСТАНЧЕ НЕ ЗАЕМАТ ПОЗИЦИЯ:НОВИНИ НА ТУРСКИ ПО БНТ СРЕЩУ НОВИНИ НА БЪЛГАРСКИ ПО ЦЕНТРАЛНАТА ТУРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ. А ДА ГИ ВИДИМ ЩО ЗА БГ ГРАЖДАНИ СА,ИЛИ СА ИБРИЦИ НА ЕРДУХАН.

Стига с тия простотии сте си губели времето - не разбрахте ли, че българите сме си торенантни и добри хора и приемаме всеки дошъл и живеещ с добро при нас с откритост и добронамереност. Има дребна шайка невъзпитани простаци, които подскачат, но те са пренебрежимо малко. Истинските проблеми и на българи, и на християни, мюсюлмани (турците са в Турция и имат турски паспорт, а не български), гейове, арменци, помаци, цигани, всякакви са шайката престъпници, които реално ни тероризират и разделят. Що си губите времето,а не съградите среда, където добрите хора да живеем спокойно и добре, а лошите да са осъдени и отстранени.

Винкел, сутрин първо на инструктаж на Александър Стамболийски и да няма повече гафове

Новините на турски по БНТ трябва да са задължителни, най малкото от благодарност към Империята затова че е приела и обединила разпокъсана и разнищена България през 14-ти век в пределите си и я защитавала и съхранила непокътната до наши дни. Но днес обаче повече отвсякога България е подложена на тотален геноцид от своите си правители, произтича рекордно застаряване и ускорено намаляване на населението под унищожителните удари на демографската катастрофа. Но целият този кошмарен ужас не се разгласява, защото правителите преследват тясно егоистични цели - да натрупат кое що докато властват, да осигурят 2-3 свои поколения, и съвсем не ги интересува че живеещите в нищета българи в страната са повече от циганите и турците взети заедно.

НЕЩО НЕ ТИ СХВАНАХ ВЕЛИКАТА МИСЪЛ- ХЕМ ТАКА,ХЕМ ИНАК,ХЕМ НИКАК !!!

То няма мисъл, ти - велика. Човекът е шизо.

кой ще защити българите - на предните избори активист на дпс напдана член на изборна комисия с думите "гяури ще ви изколя"---------какво се случи след това-------всички медии дружно затвориха очи САКЪН да не нарушим етническият мир-----ама така е още по зле -----трупа се отрицателна енергия----а башибузука от дпс почват да си мислят че всичко им е позволено

.

500 години турско робство ни стига! Българи-сънародници, до кога ще търпим да газят по националното ни самосъзнание?

започна се ,,пренаписването на историята ни от ,, балканският мракобес,,!!! партията на касим дал -бомбафжията и ,,душманите за права и свободи,,!!!

как се става ,,гражданин,, другаде??? ,,..ч2-годишната колумбийка, която се мести да живее в САЩ в 20-те си години, преминала устния изпит, изискван за натурализиране, с отлична оценка и се почувствала много развълнувана след това. "Карат те да се поизпотиш, защото искат да са сигурни, че заслужаваш да бъдеш част от страната. Най-интересното нещо за мен беше, че ти дават около сто въпроса, които трябва да научиш, след което те изпитват, нещо като тест. Отговорих отлично на всички въпроси", похвали се Вергара. "Знаете ли какво? Това е много вълнуващ момент за мен. Отне ми много време да се установя, въпреки че работя тук отдавна", допълни актрисата. Освен устния изпит София трябвало да изрецитира Клетвата за вярност. "Кълнеш се, че ще се сражаваш за САЩ..., готова съм! ..,,???

Коментари - Исмаилов иска антиксенофобско споразумение ГЕРБ-РБ заради ПФ | Днес.dir.bg

Исмаилов иска антиксенофобско споразумение ГЕРБ-РБ заради ПФ

Партията на Корман Исмаилов поиска нови условия в коалиционното споразумение между ГЕРБ и РБ заради ПФ. ДПС е против преместването на новините на турски.

Обратно в новината

Коментари - Исмаилов иска антиксенофобско споразумение ГЕРБ-РБ заради ПФ | Днес.dir.bg

Коментари

"Балкански мракобес"?!?! Някои хора май забравят началото на 20-ти век и геноцида над милиони арменци, българи и гърци ! МИЛИОНИ ... МИЛИОНИ ИЗКЛАНИ КАТО ЖИВОТНИ ...

от кога не сте излизали по заведения по дискотеки да не говорим за студенцки град там само турски се говори. за какво ми говорите ако не са турците и дърява няма да имате измекяри слуги

Има турци-мюсюлмани, турци-атеисти, а също така и турци-християни, които за разлика от много безбожни българи са истински християни. Така че, да не генерализираме и нека не поставяме под общ знаменател. Предполагам, че ти сипеш обиди и се каниш от името на турците, които изповядват исляма. А също така с цялата си ислямистка наглост твърдиш, че държавата ни съществува благодарение на "турците". Просто искам да ти кажа, че България съществува въпреки турците, въпреки милионите, които човеоомразните ислямски убийци най-хладнокръвно са клали в продължение на стотици години.

Езика е нещото, което трябва да ни обедини, а не да ни разделя. Новините на турски са голяма глупост. По-добре тези пари да се дадат за учебни часове по български на деца, които имат затруднения с езика.

Ама колко смиреничък изглежда вълкът в агнешка кожичка ... Като се сетя, че защитава оня (не знам как да нарека подобно същество), който иска "да реже главите на гяурите" в Пазарджик!!! Че и нашия трибагреник му сложили на заден план ...

НЕДЕЙ БЕ, КОРМАН, НЕДЕЙ ИЗЛИШНО ПЛЕЩИ! ЗАЩО НИ ПОДСТРЕКАВАШ МИРЯСАЛИТЕ БЪЛГАРИ? ПРОЧЕТИ К,ВО ПИШЕ ТУК И СЕ ЗАМИСЛИ - ти шпионин ли си или българин???

КОМПЕНСАЦИЯ ЗА КЛАНЕТО В БАТАК ОТ ДПС

Само в Батак да беше ... а човешките ритуални жертвопринушения в аязмото в Стара Загора?

Така, така! Утре ще поиска нещо друго и докато нашите политици се осъзнаят, в парламента може и да чуем бойният вик"Аллах акбар", а после, знаем, справка осъденият джихадист от Пазарджик, който се прекланя пред тези, които режат главите на невинни хора!

Хайде вече да се научиме да оценяваме личностите по техните действия,поведение и доказани резултати , а не от обещания,усмивки и празни приказки

"балкански мракобес"било,бре!A що искате Pумелията ,бе,да не е на баща ви султана!Aма ,че хора!

православните ценности,които обединяват българският и руски народ не трябва да се пренебрегват ,а напротив трябва да станат национален приоритет....

платеното религиозно разединение на народа трябва да се разглежда като заплаха за назионалната сигурност на страната...

това че някои членове на партиите са приели алаха,си е тяхен личен избор и натрапването на ориенталщина в бг.трябва да бъде прекратено.....

тези партии ако претендират да са български,то трябва да се съобразияват с православните ценности които обединяват българския народ....

Исмаилов върви си и не се връщай позориш държавата

Че да не сме без достойнство? Нахалници и май трябва да ги подгоним /което не го желая/ Достойнство с демоде фризура!

СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО. Че това не е партия. Като е в Украйна - УДЪР! Ха, ха, Все едно в Германия да има ПАДАНЕТО НА БЕРЛИН или други измишльотеници

защо българите, които гласуват за дпс от турция (я колко са много) не поискат турската телевизия да има предавания на български език. колкото до исмаилов, нека да отиде при бащицата си и да го помоли да го назначи за зам мин на вътр раб на турция. няма ксенофобия, няма капалъ-чарши мурафети.

аз искам новини на еврейски и арменски , от къде на къде само на турски,тук има и други малцинства !

Корман и Местан, след тях и компания са за бесилото!!!Жестоко наказание за тези изменници!!!Алоо БЪЛГАРИТЕЕЕЕЕ, къде блеем трябва всички да ги изметеме и да бъдат заличени от България!Нека си идат в Турция!

едва вчера го направиха зам на отбраната, а днес вече започва да изнудва. утре и войската ще изкара на площада... еееий!!!

КАКВО НАПРАВИХТЕ БЕ ПРОДАЖНИЦИ-- как ще ви командва корман? Днес Бинев, утре Рашидов ...после Борисов??! Резил! ЗНАЙТЕ,ЧЕ БЕЗ РЕФОРМИ БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА! ЗАЩО ВИЕ, БЪЛГАРИТЕ В НС СЕ ЯДЕТЕ ПОМЕЖДУ СИ-- в ДРУГИТЕ ИЗБОРИ И 20 НЯМА ДА БЪДЕТЕ!!! оБеЩаВамЕ ви!!! кАК ТАКА КОРМАН ЩЕ....? ужас!!!!?!

исмаилов - оставка! служителю на чужди служби! ксенофоб си ти. забрави ли какви си ги редил за българите в новата ви османска империя. разкарай се!

когато такива като тебе започнат да ми говорят за ксенофобия, европейски ценности и други от тази натура, направо се хващам за кобура! май ви е смешно, а? окей...

това споразумениие малко късно го предлагат турските партии,след прогонването и избиването на българите от цариград до лüбимец...

Толерантността трябва да е взаимна,а не повторение на "толерантността" на ДПС!Дайте ни постове,колкото може повече,та да тогава ще ви подкрепим,особено в критичен за страната момент,тогава се взимат най много постове, службички и се разпределя баницата!А отбраната,сериозна работа за претенции,чак Боче клекна ,щото не бил "ксенофоб" горкия!Излагация!

Какво разбира Исмаилов под антиксенофобско споразумение?Да не се говори срещу турците без повод,добре, но и да се мълчи ако има данни за връзки със служби от друга държава,с държавни лица целящи отцепване на територии,ех тази Румелия,какви мечти за обединение!Абе вие на коя земя живеете,на заграбена от Османците или на върната след войната частично на българите?

.." А бе Г-н Еврен, дайте да го решим този въпрос.Какви са тези изселвания на българи в Турция през 5, 10 години. Г-н Живков, в България ние братя турци нямаме.." Из протокола Живков-Кенан Еврен 1981 г. Голям политик беше Бай Тодор. Докарахме я дотам, неговите измекяри да ръководят държавата. Видя се как !! Апропо! Нито България, нито Турция искат да публикуват този протокол.Защо ли ?

През моите дълги 34 г. на управление на Дунавския вилает разбрах, че в България турци няма.Има потурчени българи и арнаути/албанци/.. Митхад паша, два пъти Велик везир на Отоманската империя. Кой от нашите гаджали е по-голям турчин от него ?? Айде гит Аннадоллу бре копеллар !

Докога ще прикриват истината за политика си поставяйки маската на "ксенофобия"!Никой не мисли за ксенофобия ,а за определени връзки и интереси насочени пряко срещу България,подкрепени с териториални неоосмански домогвания!Това не е обикновена малцинствена група с по малки права,а нагло използваща религията и различни методи за ограничаване говоренето на българския език,който им пречи,да се чувстват конфортно в Булгаристан,използваща общностите с явна радикална ислямизация за сляпо и послушно подчинение като сигурни гласоподаватели,но за това не говорят,дори направиха опит да ги защитят!Къде са светските методи за интеграция,няма такива!

Шантаж на етническа политика? Това какво е. А някой кафенце да иска? В Държавата България, която е държава на българите, българите са тези, които казват как да се живее. Не някои, които се изживяват като чужденци. На който не му харесва, да си ходи да си живее някъде по на юг. И е крайно време хората, които са помаци, да престанат да се изживяват като турци. Религията Ислям значи просто друга религия, а не етническа принадлежност. А понятието "етническа принадлежност" като реален смисъл в България е просто един начин за печелене на пари и облаги чрез властта, за сметка на държавата. Или мнозинството българи.

За Реформаторския блок са гласували 291 806 души. Колко от тях са избиратели на кормановата партия ? Едва ли повече от 20 хил. Какви претенции може да има тоя господин ?

Цитат о ножина :"Днес, 9-ти април 2013г, България отбелязва 28 години от атентата на гара Буново, при който умират 7 жени и деца. На тази дата през 1985 г. във вагона за майки с деца на влака Бургас София избухва бомба, която убива 7 души. Същият ден избухва още една бомба в сладкарница в Сливен. Зад терористичния акт стои Турското национално-освободително движение". Няколко месеца след атентата, официален идеолог на движението става Ахмед Доган (доскорошен лидер на партия ДПС). Той е арестуван през 1987г. като създател на противодържавна организация" и две години лежи в Пазарджишкия затвор в килия за смъртници. През 1989г. е осъден на 10 години затвор, но получава амнистия след падане на комунистическия режим през същата година. Ахмед Доган е агент на Държавна сигурност от 1974 година. Сами да си направим изводите, седем жени и деца са умрели от ръката на Доган и компания. Убиици ни управляваха и ни управляват сега. До кога!

Та нали имат телевизионни канали които освен турски филми не излъчват нищо друго!? Тогава какъв им е проблема?! Тъкмо в паузите между филмите на турски ще могат да гледат и новините и така ще понаучат литературния си майчин език!

Аз не съм военен, но тук много подхожда военна терминология. Това предаване е като малко парче земя-плацдарм, отвоювано от противника. Уж нищо нещо, но ако се утвърдят на него, от тук ще започне следващото голяма настъпление напред. Това го разбират и двете страни, за това са се вкопчили за тоя второстепенен проблем. Второстепенен, но само на първи поглед. Това е борба с предрешен край. Валери ще отстъпи и тоя път.. Щом Волен се предаде, значи няма как Валери да устиска. Случая с Бинев го потвърждава. Щом веднаж кажеш буквичката А в отстъплението, айде отиде после цялата азбука. Ще видите, че съм прав. Който се е хванал с Бойко да прави комбина, хайр не е видял.

Исмаилов и партия! не разбрахте ли че са филиал на дпс-когато едната е уж в опозиция,другата във власта.Т.Н. РБ са виновни- българска работа само и само да са във власта. ДПС се прави на опозиция,но скрито мнозинството във парламента е Герб+РБ+ДПС по указания свише т.е. от Брю и Вашингтон.

Кажете сега, че не са нагли??! От Патриотичния фронт си плюха на принципите и изгубиха електорат, отстъпиха ПРЯКО СИЛИ, а Исмаилов реши да се качи на одъра, като в поговорката!!! Дано повече народ се осъзнае, че втората турска партия е също толкова противоконституционна, колкото и ДПС!!!

След като прочетох още веднъж информацията, мога да допълня - двете партии, освен, че почти се дублират като наименование (права и свободи - свобода и достойнство), те говорят ина един език!! Кой и защо позволи на ДПС да се клонира?!?!

Исмаилов да си ходи у Турция или където иска, и да си иска каквото си иска. Ама тука - НЕ!

Турските Шпиони и Агенти на Доган и Местан, и Орхан Исмаилов да си ходят в Турция. Това са едни турски предатели. Доган, Местан и Орхан Исмаилов са Измамници, ЗАЩОТО Негърката Мариана Станчева( при българския певец Део) стана българка и дори си смени името с българско. Освен това НЕ претендира да се излъчват новини на чужди езици по телевизията. Научила е български и ще живее като Бъгарите. В същото време, Доган, Местан и Исмаилов си носят някакви турски имена и претендират да се излъчват новини на някакъв ЧУЖД език, който само те си говорят. Турското Робство свърши преди 140 години. И България е свободна страна. Официалния език е БЪлгарски, но понякога има предавания с най- използваните и разпространени езици в света- Агллийски, немски, френски, испански. Турския Език не е от тези езици. Това е езика на турските Поробители. Турското Робство Свърши. Така, че тия ако искат да гледат Новини на турски зик, да си ходят в Турция. И без това явно се счита за чужденци в България.

Ксенос в превод от гръцки означава чужденец. Ако някой се чувства чужденец в България, да заминава там, където е родината му... Ако турчеещите се БЪЛГАРСКИ граждани не смятат себе си за българи, защо искат и в правителството да има техни представители? Аз мисля, че който се смята на ксенос и не желае да говори български език, можe да си хвърли и българския паспорт ... Никъде по света няма национална тв, субсидирана с парите на данъкоплатците в съотв. стрна, която да излъчва новини на чужд език!

B TR има няколко канала които излъчват предаване на кюрдски и др езици и те са държавни

Tr сигурно е Турция? Кои са имената на телевизиите там, които излъчват на кюрдски език? Мога веднага да проверя дали е вярно, познавам емигрант от Турция, живеещ в Европа

Я виж ти, благия и мазен Местан започна да си показва рогцата. Много ме кефи когато започнат да вият и се жалват и в Европа заради това, че някой е възстановил справедливостта. Да прочете новините отпреди няколко дни какво стана в съседна Гърция. От РБ ясно го заявиха преди няолко дни - ПФ в България не е и не може да се сравнява с ксенофобките партии от Франция и Холандия и съюзът и подкрепата е желана. Мястото на етническите партии е на "конструктивна опозиция" и да сезират кого си искат и кедето си искат.

Доган и компания /Дружество с неограничена безотговорност/. Ако искахте турците и циганите да се интегрират, "вие" щяхте да забраните новините на турски език. Но така ви е по лесно да ги държите в подчинение и да ги манипулирате за да сте във власта и да прибирате каймака от обръчите. Само не ми е ясно, какво прави Корман Исмаилов във вашата компания? И освен депутатското си място, какво друго защитава?

ЗАЩО ФЕСОВЕТЕ КАТО КОРМ(ОР)АН И ЛЮТОТО БОСТАНЧЕ НЕ ЗАЕМАТ ПОЗИЦИЯ:НОВИНИ НА ТУРСКИ ПО БНТ СРЕЩУ НОВИНИ НА БЪЛГАРСКИ ПО ЦЕНТРАЛНАТА ТУРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ. А ДА ГИ ВИДИМ ЩО ЗА БГ ГРАЖДАНИ СА,ИЛИ СА ИБРИЦИ НА ЕРДУХАН.

Стига с тия простотии сте си губели времето - не разбрахте ли, че българите сме си торенантни и добри хора и приемаме всеки дошъл и живеещ с добро при нас с откритост и добронамереност. Има дребна шайка невъзпитани простаци, които подскачат, но те са пренебрежимо малко. Истинските проблеми и на българи, и на християни, мюсюлмани (турците са в Турция и имат турски паспорт, а не български), гейове, арменци, помаци, цигани, всякакви са шайката престъпници, които реално ни тероризират и разделят. Що си губите времето,а не съградите среда, където добрите хора да живеем спокойно и добре, а лошите да са осъдени и отстранени.

Винкел, сутрин първо на инструктаж на Александър Стамболийски и да няма повече гафове

Новините на турски по БНТ трябва да са задължителни, най малкото от благодарност към Империята затова че е приела и обединила разпокъсана и разнищена България през 14-ти век в пределите си и я защитавала и съхранила непокътната до наши дни. Но днес обаче повече отвсякога България е подложена на тотален геноцид от своите си правители, произтича рекордно застаряване и ускорено намаляване на населението под унищожителните удари на демографската катастрофа. Но целият този кошмарен ужас не се разгласява, защото правителите преследват тясно егоистични цели - да натрупат кое що докато властват, да осигурят 2-3 свои поколения, и съвсем не ги интересува че живеещите в нищета българи в страната са повече от циганите и турците взети заедно.

НЕЩО НЕ ТИ СХВАНАХ ВЕЛИКАТА МИСЪЛ- ХЕМ ТАКА,ХЕМ ИНАК,ХЕМ НИКАК !!!

То няма мисъл, ти - велика. Човекът е шизо.

кой ще защити българите - на предните избори активист на дпс напдана член на изборна комисия с думите "гяури ще ви изколя"---------какво се случи след това-------всички медии дружно затвориха очи САКЪН да не нарушим етническият мир-----ама така е още по зле -----трупа се отрицателна енергия----а башибузука от дпс почват да си мислят че всичко им е позволено

.

500 години турско робство ни стига! Българи-сънародници, до кога ще търпим да газят по националното ни самосъзнание?

започна се ,,пренаписването на историята ни от ,, балканският мракобес,,!!! партията на касим дал -бомбафжията и ,,душманите за права и свободи,,!!!

как се става ,,гражданин,, другаде??? ,,..ч2-годишната колумбийка, която се мести да живее в САЩ в 20-те си години, преминала устния изпит, изискван за натурализиране, с отлична оценка и се почувствала много развълнувана след това. "Карат те да се поизпотиш, защото искат да са сигурни, че заслужаваш да бъдеш част от страната. Най-интересното нещо за мен беше, че ти дават около сто въпроса, които трябва да научиш, след което те изпитват, нещо като тест. Отговорих отлично на всички въпроси", похвали се Вергара. "Знаете ли какво? Това е много вълнуващ момент за мен. Отне ми много време да се установя, въпреки че работя тук отдавна", допълни актрисата. Освен устния изпит София трябвало да изрецитира Клетвата за вярност. "Кълнеш се, че ще се сражаваш за САЩ..., готова съм! ..,,???