Коментари - Росен Плевнелиев започва консултации с партиите в НС | Днес.dir.bg

Росен Плевнелиев започва консултации с партиите в НС

На 23 февруари, понеделник, Росен Плевнелиев ще даде начало на традиционния "месец на политическите консултации" с парламентарно представените политически сили.

Обратно в новината

Коментари - Росен Плевнелиев започва консултации с партиите в НС | Днес.dir.bg

Коментари

в другите страни дали сущо си имат карнавал на партиите начело с президента или пук тва е някаква литературна сбирка и ще разсуждават вурху теми с максимум до 10 страници обем за получаване на хубава оценка. тва може би е поредното контролно в началното училище на булгарските политици и нищо повече. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оставете човечеца на мира Той е много щястЛИФТ?

Задкулисно споразумение за 16 млрд., направено тайно през ХI.2014г. с банки, които се разследват за далавери! Този космически дълг нарушава Конституцията на РБ. В момента външния дълг е както следва: -за 2015 г.-5 млрд.лв. осигурен от бюджет 2015г., няма нужда от заем! -за 2016 г.-0,3 млрд. лв. -за 2017 г.-1.9 млрд. лв. Освен това от Държавен бюджет са дадени на Осигурителен фонд 1.7 млрд.лв., които ще се възстановят! 1.0 млрд.лв. са дадени на ПИБ, които също ще се върнат! НЕ СЕ НАЛАГА ТЕГЛЕНЕ НА ЗАЕМ, ДОРИ ЗА 1 ЛВ. ГЕРБ искат да крадат яко, затова искат заема! НЕ БИВА ДА ДОПУСНЕМ ПОДОБЕН ОБИР! НАРОДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като се кандидатира за втори мандат - ще видите тогава какво е истински ужас!

Махнете го това недоразумение.

кога ще спреш да подлизурстваш!!!Твоето президенстване е кръгла нула!!!Отивай в кухнята и почвай с чиниите!!!

Този Плевнелиев е освободил изверг изнасилил и убил три деца през 1989. Мразя го. Живея в Канада и ще разпространяван навсякъде какви узроди управляват България.

Роската най-ги обича консултацийките, щото бързо и безметежно минава времето, без да си прекъсва съня.

С помак разправяли ли сте се? Свръх тъпи и ограничени! Наивни и манипулируеми до безобразие! Ама да не са ти в къщата! Позволиш ли в семейството ти да влезе такъв - край! Рано или късно всички ще обуете шалвари и ще сложите забрадки! Ей това е най-гадното племе в България, от мен да знаете!

Като пишеш "помак", става дума за преЦЕдента, нали?

Роско слипчето само едно, ОСТАВКА.

Този неолиберален Пинокио, обитаващ Дондуков 1, да вземе да направи едни консултации със съпругата си по теми засягащи личното му достойнство. Не може семейството си да оправи, а тръгнал страната да ръководи.

Като гледам поредността на участниците, принципът е лейдис фърст. :-)

Консултации-дали да прати доброволци? ,...и къде по-напред - в Покрайната или в Ирак??

Където и да ги прати- ние почваме ковчезите!!?

Алъш вериш да върви.

Kalin

В каква роля ще е Плевнелив на тези срещи?Определено ролята на Президент му е отнета отдавна от хората у нас!

Да вземем да Влезем В Народното-Ни Събрание ? Ние. Всички. Заедно. ... И : --> Иии Ррраз !! И два !!!

В РОЛЯТА НА КЕЛНЕР ГОЦЕ , ДОГАН И КАРАКАЧАНОВ СА ОТ ДС , А БОЙКАТА Е ОТ УБО - ЛИЧНИЯ БОДИГАРД НА ТОДОР ПРАВЕШКИ :))))

А БРЦК ПОЧВА КОНСУЛТААЦИИ С НОВОРОСИЙЦИ ДА НИ ПРОДАДАТ МАЛКО ПЛЕНЕНИ УКРАИНСКИ КАЛАШНИЦИ :)))

Дори И с узита, калашник, томпсонианства - Човек Не мож Изкорени ВОНЯТА 'наша' Канска ! НО ! - и тъй и тъй Започнахме Нов Век - Дано Отрекне ОТ и ЗА Всички-Ни Единен Ек !! : ---> Двустъпковата !!!

БРАТЕ ДЪРВАСКИ , ПРЕДАЙ НА КАРАВЕЛОВА , ЧЕ СВОБОДАТА НЕ ЩЕ ЕКЗАРХ ,А ИСКА КАРАДЖАТА :)

Плевнелиев, народът се отнася към теб както с Минджев, Инджев, Сугарев и другата смрад със съжаление, като към неизлечимо болни. Лошото е, че ти по погрешка си и с нож! ОПАСЕН СИ! ОСТАВКА!!!!

Да. И ! - за да не вземат Пак да пращат мен-сиромаха за фърчилото-Ви : - как-Точно да Взискаме Реалния старт на Тотално-Отворена дискусия Между Нас-Всички Данъкоплатците на Република България ?

Ние сме стари и само ви казваме как се чувстваме в отечеството си! Плетем си плетките и четем тук там, това което не можем да намерим при българските шарлита. ХАЙДЕ МЪЖЕТЕ, НАПРАВЕТЕ НЕЩО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!Това че народите чрез социалните мрежи се подготвят за арабски пролети, протестни мрежи и всякакви майдани, оставете пак на нас наивните да вярваме.

Няма ли някоя Баячка да пребае на Това Нищожество защото е умрел от страх , заради тъпизмите му ни вкарва в Огромни дългове . Срам нямаш бе , ще ти видим изкуствено високия рейтинг на Изборите защото и Кокошка ще предложат и за Кокошка ще гласуваме само не за тебе . Не Ти ли омръзна бе Мазник , да тормозиш Населението с тези Оръжия - Путин ли ще палшиш или ще му се противопоставиш или онея малоумници от НАТО , ако ставаше така що не се оправиха НАТО в КРИМ .Само харчове са ти в главата , хората ощенямат къщи а ти си направи Пир по Време на Криза . Връткане на Пари Подкупи и далавери това е целта на тези оръжия !

Това е голям майтап! Как Роско Тапета ще се консултира с Атака, когато Волен ще му бие мастички от Дондуков до Халкидики!

омбре , какво можеш ти да консултираш.Сложи си навред двойно повече огледала и редовно се оглеждай.Как бре хора, как го избрахте това чучело нагло и убито.Плазмодии.Щял да консултира.Да си обираш крушите и да мълчиш докато ти свърши мандатчето и не дразни хората. Консултатор. ТцТЦ

"отбрана и въоръжени сили "?? Нали доктрината беше ,че нямаме врагове,имаме професионална армия в НАТО и тя ще ни пази.Какво става, за каква война се готвим?Надявам се поне 1-2 от партиите да не се продадат на американските интереси.Няма ли да се занимаете с някой ЗНАЧИМ ПРОЕКТ КАТО ЮП,БЕЛЕНЕ и т.н.НЕЩО да видя построено .Една магистрала строят 20 г .Те това е на лице -иначе пълна разруха.

Колеги ! Българ(к)и от близо-и-далеч !! - Ще ли умуваме И-Йощ ЗА Двустъпковата ?

Поврага !, г-н инж. Плевнелиев. --> НЕ с тия шмокове-и-шмочки !! - а ОТ и ЗА Нас-Всички Българ(к)ите Е Задължителен Незабавния Реален старт на Тотално-Отворена дискусия !!!

Абе дърво смотано, изсъхнало, какъв инж., какви 5 лв? Всеки здравомислещ вижда колко му е акъла на Плевню и какви ги върши! За небългари като тебе врагът може и да е Русия, но ние, българите сме на друго мнение. Айде бегай в синагогата!

Че СТЕ Антисемит - Ясно ! Че НЕ понасяте ВОНЯТА която 'наште' Целево шлякат Навсякъде - Тоже !! ...ама Ха Кажете : - Защо Се запъвате кат магаре-на-Мост ЗА Двустъпковата ?

Рошко ще купува ли друга къща в Гърция-Халкидики или ще си остане само с нея?

Дира- що мъ трийте бе - че съм го нарекъл прислужник ли?

Просто не мога да го гледам тоя!

Не е лошо да се обсъдят и предсрочни президентски избори.

"Президентът" -лобист , така плевела е известен в цяла Европа

Ште ни раздавате ли ? баба Тодорка

Хаха! Нема бабо, всичко ще плащаме на тройна цена.

Какво ще плащам аз, като нямам никакви доходи. И никога не съм имал. Няма работа в България, всичко е с приятелски връзки. Особено ако започваш за първи път. Нямам пари да си купя 1 хляб, на издръжка от родителите, не мога да си платя здравните, ти ми казваш, че ще плащам.....да крада ли искаш? Е не мога. Няма от къде да ти извадя пари. И из искам да имам пари за храна и да се издържам сам ама няма.

А не е ли по-добре, за да се избегнат недоразуменията тези "консултации" да се правят направо в американското посолство ? Така или иначе всички нареждания за тази жалка марионетка идват от там ? Какъв е смисълът само да препредава - може нещо да пропусне ! Жалка картинка - това мекотело не може и овчар да стане, камо ли президент ! Крадлив комсомолски секретар, пребоядисал се в демократ ! Унизително !

деер

Консултациите онлайн в реално време!!!!!!!! Че 16 млрд стигат за 240 марионетки на мафията!

абе тия само пред Атака са сложили ПП ,дпс също е партия ,останалите са коалиции на американския и европейски господар

да се консултира по-добре с жена си , ида не си отваря много -много устата ,че ръси само глупости ...Да му се чудиш ,как е станал милионер ,този смотаняк и то така бързо ,както стана за смях на цяла България !!!

Предполагам, че какъвто е лиз.ач, вкарал се е в схеми на по-големи бандюги. Оттам милионите. Сега пък най-вероятно му плащат и отвън ... ясно за какво.

Помнете ми думата - сега вече ще стане ясно защо се взима този огромен дълг. Ирландската овчарка нали обеща на Столтенберг и компания да се превъоръжаваме!?! И правнуците ни ще плащат за старата бойна техника на НАТО!

Правнуците ни ще живеят в чужбина. Ще плащат тия които останат в България - циганите и турците.

И за чий кеф да си напускаме малката, но хубава държавица? Защо трябва да сме прогонени от страната си от глутница алчни чакали? Не е ли по-добре да останем тук и да турим мерзавците там, където им е мястото - на топло и за дълго?!

Аз съм доволен от президента. Вие що го плюете? Иначе защо няма за обсъждане и 6-та тема - БЕЗРАБОТИЦАТА , и съответно масово създаване на нови работни места, защото в страната имаме над 1 милион БЪЛГАРИ без работа и доходи. Нерегистрираните в бюрата по труда са многократно повече от регистрираните. Бюрото НЕ намира никаква работа... Работят само 2,2 млн от 5,4 млн. трудоспособни. И 7-ма тема НИСКИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕ..факт е че ставаме все по БЕДНИ и живеем във все по голяма МИЗЕРИЯ и все повече българи са заплашени от социално изключване. И как един безработен който НЯМА доходи да си плаща здравните вноски!!? От къде пари!? Особено младежите които още не могат да започнат първа работа, защото НИКОЙ не им дава шанс да започнат, тъй като е люта битка за всяко място, защото няма работа за всички и все още са на издръжка от родителите....до кога така, цял живот ли? Трябва да има работа за ВСИЧКИ БЕЗРАБОТНИ хора в България. Нужни са много НОВИ работни места. Защото в момента повече се закриват отколкото да се откриват.

О, значи до към края на март, на Чехлю може би ще му стане ясно, какви са приоритетите на политическите партии за тази година?! Вече?! Бързак! Ще са си заслужили излизането във Великденска ваканция! Значи, общо са 2.5 месеца ваканция (за Великден, през лятото и в края на годината), на политиците ни им предстоят цели 6.5 месеца напрегната работа след края на март! Горките! Как да не им вдигнем заплатите?!

Комсомолските секретари ги ,,обичам", много ги ,, обичам". Като видя бивш комсомолски секретар се пипам за кръста от любов.

започват седенки, изцяло лишени от всякакъв смисъл брътвежи, стойки и чупки за пред още по-малоумните им зрители...

БНТ да излъчи пряко срещата му с Атака!

Тоя ще се наака :)

Скрий се бе мухльо , не се прави на "президент", жалък си и смешен :)

Не е жалък, нито смешен, а един от изявено талантливите българи. Иди спечели 12 милиона пари, като им платиш данъците и ще се наредиш до него. Пръдльо, ако имаме 1000 българи като Плевнелиев, България ще мине Швейцария. Апропо преди да ни завземе СССР сме били наравно с Швейцария. Днес сме на около 1/100 от икономиката й по бюджет, а населенията ни са почти едни и същи по брой. Само дето България е два пъти по-голяма. Швейцария има злато кокото 150 милионна Русия, а ние имаме злато като страна от третия свят. Минимална заплата 3300 франка, което днес е 6600 лева, в България 300 ли беше? Такива като Плевнелиев могат да правят бизнес и да хранят нацията. Такива като тебе пречат на такива като Пленелиев и мен да създаваме работни места и за това ги създаваме по възможност в чужбина. Далеч от тролове и други вонящи твари като лудата Масларова, келеша и патологичен лъжец Станишев и т.н.

Abu Talib

А дано набере смелост да покани и Дружество НОВАЕ на малка консултация.Не ни ли покани, НЯМА втори мандат.Чакаме само три дни от днес не се брои.Брои се от утре.

Путкалиев , оставка бе смърдел !!!

Коментари - Росен Плевнелиев започва консултации с партиите в НС | Днес.dir.bg

Росен Плевнелиев започва консултации с партиите в НС

На 23 февруари, понеделник, Росен Плевнелиев ще даде начало на традиционния "месец на политическите консултации" с парламентарно представените политически сили.

Обратно в новината

Коментари - Росен Плевнелиев започва консултации с партиите в НС | Днес.dir.bg

Коментари

в другите страни дали сущо си имат карнавал на партиите начело с президента или пук тва е някаква литературна сбирка и ще разсуждават вурху теми с максимум до 10 страници обем за получаване на хубава оценка. тва може би е поредното контролно в началното училище на булгарските политици и нищо повече. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оставете човечеца на мира Той е много щястЛИФТ?

Задкулисно споразумение за 16 млрд., направено тайно през ХI.2014г. с банки, които се разследват за далавери! Този космически дълг нарушава Конституцията на РБ. В момента външния дълг е както следва: -за 2015 г.-5 млрд.лв. осигурен от бюджет 2015г., няма нужда от заем! -за 2016 г.-0,3 млрд. лв. -за 2017 г.-1.9 млрд. лв. Освен това от Държавен бюджет са дадени на Осигурителен фонд 1.7 млрд.лв., които ще се възстановят! 1.0 млрд.лв. са дадени на ПИБ, които също ще се върнат! НЕ СЕ НАЛАГА ТЕГЛЕНЕ НА ЗАЕМ, ДОРИ ЗА 1 ЛВ. ГЕРБ искат да крадат яко, затова искат заема! НЕ БИВА ДА ДОПУСНЕМ ПОДОБЕН ОБИР! НАРОДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като се кандидатира за втори мандат - ще видите тогава какво е истински ужас!

Махнете го това недоразумение.

кога ще спреш да подлизурстваш!!!Твоето президенстване е кръгла нула!!!Отивай в кухнята и почвай с чиниите!!!

Този Плевнелиев е освободил изверг изнасилил и убил три деца през 1989. Мразя го. Живея в Канада и ще разпространяван навсякъде какви узроди управляват България.

Роската най-ги обича консултацийките, щото бързо и безметежно минава времето, без да си прекъсва съня.

С помак разправяли ли сте се? Свръх тъпи и ограничени! Наивни и манипулируеми до безобразие! Ама да не са ти в къщата! Позволиш ли в семейството ти да влезе такъв - край! Рано или късно всички ще обуете шалвари и ще сложите забрадки! Ей това е най-гадното племе в България, от мен да знаете!

Като пишеш "помак", става дума за преЦЕдента, нали?

Роско слипчето само едно, ОСТАВКА.

Този неолиберален Пинокио, обитаващ Дондуков 1, да вземе да направи едни консултации със съпругата си по теми засягащи личното му достойнство. Не може семейството си да оправи, а тръгнал страната да ръководи.

Като гледам поредността на участниците, принципът е лейдис фърст. :-)

Консултации-дали да прати доброволци? ,...и къде по-напред - в Покрайната или в Ирак??

Където и да ги прати- ние почваме ковчезите!!?

Алъш вериш да върви.

Kalin

В каква роля ще е Плевнелив на тези срещи?Определено ролята на Президент му е отнета отдавна от хората у нас!

Да вземем да Влезем В Народното-Ни Събрание ? Ние. Всички. Заедно. ... И : --> Иии Ррраз !! И два !!!

В РОЛЯТА НА КЕЛНЕР ГОЦЕ , ДОГАН И КАРАКАЧАНОВ СА ОТ ДС , А БОЙКАТА Е ОТ УБО - ЛИЧНИЯ БОДИГАРД НА ТОДОР ПРАВЕШКИ :))))

А БРЦК ПОЧВА КОНСУЛТААЦИИ С НОВОРОСИЙЦИ ДА НИ ПРОДАДАТ МАЛКО ПЛЕНЕНИ УКРАИНСКИ КАЛАШНИЦИ :)))

Дори И с узита, калашник, томпсонианства - Човек Не мож Изкорени ВОНЯТА 'наша' Канска ! НО ! - и тъй и тъй Започнахме Нов Век - Дано Отрекне ОТ и ЗА Всички-Ни Единен Ек !! : ---> Двустъпковата !!!

БРАТЕ ДЪРВАСКИ , ПРЕДАЙ НА КАРАВЕЛОВА , ЧЕ СВОБОДАТА НЕ ЩЕ ЕКЗАРХ ,А ИСКА КАРАДЖАТА :)

Плевнелиев, народът се отнася към теб както с Минджев, Инджев, Сугарев и другата смрад със съжаление, като към неизлечимо болни. Лошото е, че ти по погрешка си и с нож! ОПАСЕН СИ! ОСТАВКА!!!!

Да. И ! - за да не вземат Пак да пращат мен-сиромаха за фърчилото-Ви : - как-Точно да Взискаме Реалния старт на Тотално-Отворена дискусия Между Нас-Всички Данъкоплатците на Република България ?

Ние сме стари и само ви казваме как се чувстваме в отечеството си! Плетем си плетките и четем тук там, това което не можем да намерим при българските шарлита. ХАЙДЕ МЪЖЕТЕ, НАПРАВЕТЕ НЕЩО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!Това че народите чрез социалните мрежи се подготвят за арабски пролети, протестни мрежи и всякакви майдани, оставете пак на нас наивните да вярваме.

Няма ли някоя Баячка да пребае на Това Нищожество защото е умрел от страх , заради тъпизмите му ни вкарва в Огромни дългове . Срам нямаш бе , ще ти видим изкуствено високия рейтинг на Изборите защото и Кокошка ще предложат и за Кокошка ще гласуваме само не за тебе . Не Ти ли омръзна бе Мазник , да тормозиш Населението с тези Оръжия - Путин ли ще палшиш или ще му се противопоставиш или онея малоумници от НАТО , ако ставаше така що не се оправиха НАТО в КРИМ .Само харчове са ти в главата , хората ощенямат къщи а ти си направи Пир по Време на Криза . Връткане на Пари Подкупи и далавери това е целта на тези оръжия !

Това е голям майтап! Как Роско Тапета ще се консултира с Атака, когато Волен ще му бие мастички от Дондуков до Халкидики!

омбре , какво можеш ти да консултираш.Сложи си навред двойно повече огледала и редовно се оглеждай.Как бре хора, как го избрахте това чучело нагло и убито.Плазмодии.Щял да консултира.Да си обираш крушите и да мълчиш докато ти свърши мандатчето и не дразни хората. Консултатор. ТцТЦ

"отбрана и въоръжени сили "?? Нали доктрината беше ,че нямаме врагове,имаме професионална армия в НАТО и тя ще ни пази.Какво става, за каква война се готвим?Надявам се поне 1-2 от партиите да не се продадат на американските интереси.Няма ли да се занимаете с някой ЗНАЧИМ ПРОЕКТ КАТО ЮП,БЕЛЕНЕ и т.н.НЕЩО да видя построено .Една магистрала строят 20 г .Те това е на лице -иначе пълна разруха.

Колеги ! Българ(к)и от близо-и-далеч !! - Ще ли умуваме И-Йощ ЗА Двустъпковата ?

Поврага !, г-н инж. Плевнелиев. --> НЕ с тия шмокове-и-шмочки !! - а ОТ и ЗА Нас-Всички Българ(к)ите Е Задължителен Незабавния Реален старт на Тотално-Отворена дискусия !!!

Абе дърво смотано, изсъхнало, какъв инж., какви 5 лв? Всеки здравомислещ вижда колко му е акъла на Плевню и какви ги върши! За небългари като тебе врагът може и да е Русия, но ние, българите сме на друго мнение. Айде бегай в синагогата!

Че СТЕ Антисемит - Ясно ! Че НЕ понасяте ВОНЯТА която 'наште' Целево шлякат Навсякъде - Тоже !! ...ама Ха Кажете : - Защо Се запъвате кат магаре-на-Мост ЗА Двустъпковата ?

Рошко ще купува ли друга къща в Гърция-Халкидики или ще си остане само с нея?

Дира- що мъ трийте бе - че съм го нарекъл прислужник ли?

Просто не мога да го гледам тоя!

Не е лошо да се обсъдят и предсрочни президентски избори.

"Президентът" -лобист , така плевела е известен в цяла Европа

Ште ни раздавате ли ? баба Тодорка

Хаха! Нема бабо, всичко ще плащаме на тройна цена.

Какво ще плащам аз, като нямам никакви доходи. И никога не съм имал. Няма работа в България, всичко е с приятелски връзки. Особено ако започваш за първи път. Нямам пари да си купя 1 хляб, на издръжка от родителите, не мога да си платя здравните, ти ми казваш, че ще плащам.....да крада ли искаш? Е не мога. Няма от къде да ти извадя пари. И из искам да имам пари за храна и да се издържам сам ама няма.

А не е ли по-добре, за да се избегнат недоразуменията тези "консултации" да се правят направо в американското посолство ? Така или иначе всички нареждания за тази жалка марионетка идват от там ? Какъв е смисълът само да препредава - може нещо да пропусне ! Жалка картинка - това мекотело не може и овчар да стане, камо ли президент ! Крадлив комсомолски секретар, пребоядисал се в демократ ! Унизително !

деер

Консултациите онлайн в реално време!!!!!!!! Че 16 млрд стигат за 240 марионетки на мафията!

абе тия само пред Атака са сложили ПП ,дпс също е партия ,останалите са коалиции на американския и европейски господар

да се консултира по-добре с жена си , ида не си отваря много -много устата ,че ръси само глупости ...Да му се чудиш ,как е станал милионер ,този смотаняк и то така бързо ,както стана за смях на цяла България !!!

Предполагам, че какъвто е лиз.ач, вкарал се е в схеми на по-големи бандюги. Оттам милионите. Сега пък най-вероятно му плащат и отвън ... ясно за какво.

Помнете ми думата - сега вече ще стане ясно защо се взима този огромен дълг. Ирландската овчарка нали обеща на Столтенберг и компания да се превъоръжаваме!?! И правнуците ни ще плащат за старата бойна техника на НАТО!

Правнуците ни ще живеят в чужбина. Ще плащат тия които останат в България - циганите и турците.

И за чий кеф да си напускаме малката, но хубава държавица? Защо трябва да сме прогонени от страната си от глутница алчни чакали? Не е ли по-добре да останем тук и да турим мерзавците там, където им е мястото - на топло и за дълго?!

Аз съм доволен от президента. Вие що го плюете? Иначе защо няма за обсъждане и 6-та тема - БЕЗРАБОТИЦАТА , и съответно масово създаване на нови работни места, защото в страната имаме над 1 милион БЪЛГАРИ без работа и доходи. Нерегистрираните в бюрата по труда са многократно повече от регистрираните. Бюрото НЕ намира никаква работа... Работят само 2,2 млн от 5,4 млн. трудоспособни. И 7-ма тема НИСКИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕ..факт е че ставаме все по БЕДНИ и живеем във все по голяма МИЗЕРИЯ и все повече българи са заплашени от социално изключване. И как един безработен който НЯМА доходи да си плаща здравните вноски!!? От къде пари!? Особено младежите които още не могат да започнат първа работа, защото НИКОЙ не им дава шанс да започнат, тъй като е люта битка за всяко място, защото няма работа за всички и все още са на издръжка от родителите....до кога така, цял живот ли? Трябва да има работа за ВСИЧКИ БЕЗРАБОТНИ хора в България. Нужни са много НОВИ работни места. Защото в момента повече се закриват отколкото да се откриват.

О, значи до към края на март, на Чехлю може би ще му стане ясно, какви са приоритетите на политическите партии за тази година?! Вече?! Бързак! Ще са си заслужили излизането във Великденска ваканция! Значи, общо са 2.5 месеца ваканция (за Великден, през лятото и в края на годината), на политиците ни им предстоят цели 6.5 месеца напрегната работа след края на март! Горките! Как да не им вдигнем заплатите?!

Комсомолските секретари ги ,,обичам", много ги ,, обичам". Като видя бивш комсомолски секретар се пипам за кръста от любов.

започват седенки, изцяло лишени от всякакъв смисъл брътвежи, стойки и чупки за пред още по-малоумните им зрители...

БНТ да излъчи пряко срещата му с Атака!

Тоя ще се наака :)

Скрий се бе мухльо , не се прави на "президент", жалък си и смешен :)

Не е жалък, нито смешен, а един от изявено талантливите българи. Иди спечели 12 милиона пари, като им платиш данъците и ще се наредиш до него. Пръдльо, ако имаме 1000 българи като Плевнелиев, България ще мине Швейцария. Апропо преди да ни завземе СССР сме били наравно с Швейцария. Днес сме на около 1/100 от икономиката й по бюджет, а населенията ни са почти едни и същи по брой. Само дето България е два пъти по-голяма. Швейцария има злато кокото 150 милионна Русия, а ние имаме злато като страна от третия свят. Минимална заплата 3300 франка, което днес е 6600 лева, в България 300 ли беше? Такива като Плевнелиев могат да правят бизнес и да хранят нацията. Такива като тебе пречат на такива като Пленелиев и мен да създаваме работни места и за това ги създаваме по възможност в чужбина. Далеч от тролове и други вонящи твари като лудата Масларова, келеша и патологичен лъжец Станишев и т.н.

Abu Talib

А дано набере смелост да покани и Дружество НОВАЕ на малка консултация.Не ни ли покани, НЯМА втори мандат.Чакаме само три дни от днес не се брои.Брои се от утре.

Путкалиев , оставка бе смърдел !!!