Студио Dir: Как ген. Мутафчийски оглави Националния оперативен щаб

Бързата организация във ВМА натежала при избора на нейния началник за ръководител на борбата с коронавируса

Обратно в новината

Коментари - Студио Dir: Как ген. Мутафчийски оглави Националния оперативен щаб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самият толуп каза- приятел от 20 години, ние си го издигнахме....

всичко ще се оправи

Ако може да го обезглави веднага!

Бъркал е по каналите на светинята Му.

Не виждам пък какво нападат мУтафчийски. Той си вършеше добре работата.

Измирате ли?

Намазаха му ските на генерала-доктор, щом и тоя влезе във веригата от бушони. Единия вика ГЕРБ го издигна, ама явно съжали и сега Каракачанов отвори торбата със помени (найлонова, от била, събира квото каже премиера) и застана във веригата.

Първо съчиняват заплаха,вещаят апокалипсис а после си пишат заслуга че са се справили. И къде изчезна вируса че всичко работи сега?

Нем ама и не живеем...

Зле . Така го е углавил

Нещо като да е Гузен ми звучи каракачанката

Нали?;) Сега се чудят на кого да го джиросат;) И странно ми беше днес това мълчание на шефа на НОЩ в МС - когато се взе решение да се отворят и МОЛ-те;) Странно в контекста на "избухването" му пред Бенатова;)

Не бихме могли да влезем с националистите в един нов кабинет. Не виждам обаче проблем да влезем в коалиция с ГЕРБ, предвид общата ни идеология – по отношение на евроатлантизма, данъчни и икономически политики. думи на депутат от ДПС- имат обща идеология с ГЕРБ.

И при това яко!!!

Очакваше 'да измрат много хора, яко да измрат'. И продължава да чака. Страхотно представяне.

Мутафчийски: "Очаквам да измрат много хора! Яко да измрат!" А ГЕРБ дали ще се спасят и дали си осигуриха и за тях от черните чували, дето търсеха за народа да трупат по детските площадки?

Яката истина е простичка. НАЗНАЧАВАТ се ПОЗНАТИ, никой не го интересува дали човека има съответната компетенция да ръководи. Важното е да е познат, за да си затваря очите за КРАЖБИТЕ. Това е принципа на НОМЕКЛАТУРАТА от сцозиализма. Сега е същото. Това не е администрация, а НОМЕНКЛАТУРА и само ги сменят от един пост на друг на принципа мой човек.

Хахаха-“да го джиросат” изключително точно описва ситуацията :)+++

Мутафчийски е под пагон. Който и да е на власт и го извика, няма как да откаже. Не знам защо лумпените го забъркаха в политиката!

Бил осигурил , бил обзавел.Да не си е донесъл апаратурата от къщи или зданието да го е построил със свои пари.Аман от тази грандоманщина и обявяване на общото за лично.И тиквата има същия подход -аз дадох.Дал си когато ги извадиш от личния си джоб.

Подкрепа за Мутафчийски и ....Мангъров. На Борисов не му пука за хората след като отвяр моловете от понеделник. Такава мръсна г.а.д. Не се наяде. Какво като го критикуват з атова? Винаги ще има недоволни. Той трябваше да помисли за хората повече, а не за неговеото его на ...тулуп.

Другаре,таварищи и вие камараден поздравявам ви с Короннимвируса! И пожелавам ви приятно плюене по пути Путина! И славни генералски полети в свредел! Ураааааа..........! Мохе и : - Ю бряяяяяя! А аз ще пална една свеш за здраве и дълголетиеу на ген. Мутафчийски! На многая лета!

Като не може да "избухне" пред МС (Б.Б) си е намерил отдушник за избухване пред М. Бенатова.

Тоя комплексар с тънка пишка, налита да бие жени, а пред Тулупа трае като насран.

„- Генерал Мутафчийски искам да доложа, че и днес съм ЖИВ!!!“.

с Каракачанов,а пуснете интервюто на Мутафчийски с Любомира Бенатова. Там и истината за Мутафчийски.

И на мен не ми пука за тебе - и ти ли си толуп?

Докато куклата Мутафчийски беше ...Актив за Управляващите... ГЕРБ си го присвояваха и Боко беше с него навсякъде. Сега Ситуацията се влошава с дни, Мутафчийски и другите клоуни се издъниха,и ГЕРБ бързат да го пришият на някой! Предателите ВМРО са винаги под ръка.

В световен мащаб умират хора, тука веднага лъсна българската неблагодарност. Много малко ни делеше да сме като Швеция. Достатъчно бе вместо Мутафчийски да беше Мангъров. Но нее. Мутавчийски го оплюват вместо да му целуват краката. Не случайно Васил Левски е предаден от българин!

ДИР, като сте го почнали тоя тумбак, питайте го ще се репчи ли на ЕК за веригите и българските стоки! Че беше много велик, като обещаваше и се заканваше преди месец и половина.

Ти по-добре се притесявай ти на кой си кукла!

Си е умен и интелигентен. Това май е единствения ви правилен избор на ръководни кадри.

Разгеле ! Докара го!

Избрайха го защото най-добре умееше да стряска народа с думите - "камиони с трупове", "ад", "стотици трупове". Браво, генерале. Българкият народ ти намрази така, че до края на живот ще го помниш. Както каза една жена по телефона в предаването "Вие питате "' всички го псуват?.

Кой да питат Мутафчийски ли?!

Значи ШкембеВойвода е сложил на плужека пагони... :::))) А после "голия охлюв" (в знак на признателност) изпълни поръчката, и заповяда на българите да се самоарестуват в къщи, да не ходят на работа, да фалират, за да се предпазят от кихавицата...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Българският народ показа че 90-те години мутрите и чалгата са били успешни. Сега са лесни за манипулиране. Земята е плоска. Няма вирус. Пийте белина...

Как от лекар станал властоугоден чиновник.

Мутафчийски на мира! Той е специалист! Дава препоръки, други взимат решения

знам, че не ти пука. Затова имахме нужда от Мутафчийски. И се пише тулуп. Аман от неграмотници, дето ги създадоха калинките- алтернативата на евроазиатската БСП.

,

Днес в 17.00 ч. през парламента. Протеста продължава докато другаря от банкя си иде. Стига вече червено управление.

Затвор за Мутафчийски!

Каракачанов. Че вече два дни го интервюират пред нас :)

Да дава препоръки за коремни операции - за това може би има компетенция...!!! А иначе трябва да слуша специалистите...!!! Дааа...!!!

Имам готовност да променя мнението си за г-н Мутафчийски от негативно на не толкова негативно и дори положително, ако ми обясните какво точно е свършил. Изчитането с гробовен глас на градове, болници и числа не го броя за работа, това може да го направи всеки TV говорител/ка и дори не толкова стряскащо, особено за тези , свикнали да приемат за чиста монета казаното по "телевизора". Но както казах, може би знаете повече, моля разяснете.

тий е знаел какво ще се случва и е подготвил цял етаж. То без да знае не се првят тези неща, а това говори ,че всичко е било планирано предварително.

Predlamda zamesti Radev !

Мутафчийски когато признае, че заразата тръгна от "сънародниците ни" които се върнаха от чужбина, по случайност всичките роми, след което и медиците които се грижат за тях, които разпространиха заразата и върху останалите си пациенти и не на последно място пълното неспазване на карантинните мерки в ромските махали, тогава ще заслужи моето уважение. Докато повтаря като облъчен "мерките са адекватни и навременни" няма да получи обществена подкрепа, ама тя и не му е важна.

му трябваше на човека да се занимава с диваци като нас!????