Студио Dir: Как ген. Мутафчийски оглави Националния оперативен щаб

Бързата организация във ВМА натежала при избора на нейния началник за ръководител на борбата с коронавируса

Обратно в новината

Коментари - Студио Dir: Как ген. Мутафчийски оглави Националния оперативен щаб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

движението за човешки права и мюсюлмански свободи дърпаше конците за назначението и така Парашкевов загуби. За компенсация е посланик в Пакистан. Личностната дисхармония на избрания се прояви с пълна сила помитайки психиатричната клиника, чийто шеф бате Тони беше също кандидат. За интервюто на Бенатова няма да коментираме....

Задължително трябва да е тъп.Нормален интелигентен човек никога няма да търпи идиот като тиквата за началник.Трябва задължително да е корумпиран-иначе просто не може да се впише в структурите на шайката.Трябва да е некадърен , но амбициозен.Трябва добре да лиже задника на вожда и да е готов да бъде изритан във всеки един момент от вожда.В цялото сборище НОЩ няма нито един кадърен лекар-само чантаджии и натегачи .Със същия успех можеха да сложат един стоматолог или гинеколог- те знаят за епидемиите толкова , колкото и един коремен хирург.

ВЪПРОСА Е, КАКВО СВЪРШИХА КЛЕПУИХИЯ И ШЕФКАТА МУ ЙОТОВА ОТ 1.1.2020 ДО ДНЕС. С КАКВО ЩЕ СИ ОПРАВДАЯТ КОЛИТЕ, ШОФЬОРИТЕ, ЖИЛИЩАТА - ВСИЧКО ТОВА АВАНТА И ПРЕДСТАВИТЕЛНИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА? КАКВО СВЪРШИХА ДВАМЦАТА? КАКВО ПРАВИ ДЕСА РАДЕВА, ЧЕ ИМА ШОФЬОР И ОХРАНА? ХОДИ НА ШОПИНГ И НЕ ЧАКА В ЗАДРЪСТВАНИЯТА, ДРУГО?

Проф. Мутафчийски благодаря за всичко, което сте направили. Хората на вярват и не издържат, защото не знаят, че въпросния вирус е перфектното биологично оръжие. Моделиран е да нанася много поражения на повече хора.

Проф. Мутафчийски благодаря за всичко, което сте направили. Особено помня вълшебния миг, когато коравата ви ръка проникна ...малко отзад.

Абе, той премеирът си го каза в прав текст чие създание е г-н носителят на две кила титли.

Как може министър на отбраната в такава плачевна физическа кондиция? Той е избрал Мутафчийски по-скоро във връзка с експертизата му в коремната хирургия.

след като се разбра че е коромпиран значи е добър за този пост

Нали не си мислите, че този заговор за измама е само в нашата страна.Аз не мисля , че проф. Мутафчийски , както и другите са в час с всички пъклени планове. Така, че спрете да го линчувате. Пътят към ада е осеян с добри намерения....

Вирис манипулиран има, но той се използва за други цели.

Пак ли бе? Че той тоя кюфтак за това си е роден...

Как е бил назначен? Тиквоча си го каза, познава го от 20 години и явно са от "същата кръвна група". За достойнство няма да се говори, понеже на умен и образован човек ще е под достойнството да има и да работи за прост началник.

след толкова сериозен скандал, дори бих казал уронване престижа ма армията и пагона какво следва ? Ще има ли смелостта г-н Министъра да върне генерала там откъдето е тръгнал - хирургията ? Както го издигна до там и го направи генерал. Казват, че е отличен хирург. Някога поне разжалваха. Когато кариерата се сблъска с политиката трябва да можеш да понесеш последствията ! Като цяло съм доволен от НОЩ за справянето със ситуацията с корона-вируса. Цифрите го потвърждават, дори и в сравнение с други страни. Вчера обаче г-н генерала нанесе удар и върху тези резултати. В личен план една оставка би била въпрос на чест за един ГЕНЕРАЛ !

Само като сравня “наборите” и ми става тъжно. Единият-високо образован, със силни развито чувство за отговорност и самокритичност. Другият-прост, нахален, безпардонен и бездарен. И накрая втория избира първия и му дава оценка. А Бенатова, като неуморен труженк на истината, да беше отишла да разследва, да вземе интервю и да даде гласност на далаверата с паспортите.

в оценката на двамата до момента, в който първият е потъпкал достойнството си и се съгласява на варианта на Борисов, като би следвало да знае, като възрастен и разумен човек, че ЩЕ БЪДЕ УПОТРЕБЕН. След като не е съобразил, ще СИ НОСИ КРЪСТА и да не се жалва като вдовичка.

А защо не изпратиш ива николова или онова плашило беновска да разследват за паспортите.

Абе тези от ДС са навсякъде бе. Самото това, че е работил за такава организация този тулуп трябва да е вън от Управлението, заради МОРАЛА.

В Бг никога не е имало лустрация. Затова сме пълни с децата и внуците на ДС.

karakachanov i toi e ot DC

Ako toq napravi edno KOREMNO - da mu podarim EDIN ot teq samoleti...

Първо трябва да отгледаш Тиква. След това е лесно - поливаш и Тиквичка и я правиш генерал. Но Тиквичките трябва редовно да се плевят и да се поливат. След като започне да дава реколта, тиквичката се обира един-два пъти седмично, за да не стават тиквичките прекалено големи. Едрите тиквички са с по-лош вкус от крехките, освен това пречат на израстването на нови тиквички.

Една свиня харесала друга и свинаря ги одобрил

иване, подготви се поне за още 2-3 мандата на тези много много по- достойни и умни мъже.А ген. Мутафчийски ако рече ще е 100 процента следващият ни президент

БМБ го обясни простичко-само на него има доверие от 20 г. да му бърка ОТЗАДЕ.

как не си се задавил от злоба и завист до сега

На 29-ти февруари обявява в БТВ че "Коронавирусната инфекция по нищо не се отличава от останалите остри респираторни заболявания"? И това след като се е подготвял цял февруари, както казва Каракачанов?

Шкембе войвода с пречукан нокът на дясната ръка, какво е правил ? Да не е ковал кочина ?

УВАЖАЕМИ ДИР, КАРАКАЧАНКАТА Е НАВСЯКЪДЕ. ОСТАВЕТЕ ГО ДА СЕ РАДВА, ЧЕ СЕ РАЗМИНА САМО С 300 ЛВ. ГЛОБА ЗА НАРУШЕНИЕТО ПО ВРЕМЕ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ, ДОКАТО БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ. И ДА НЕ СЕ ОБЯСНЯВА ЗА ВСИЧКО И НАВСЯКЪДЕ И ДАНО НЕ БЪДЕ ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ И ДОГОДИНА

Kalin

С това блестящо държание и тия трупове как няма да му се дигне рейтинга .Тълпата иска кръв и зрелища.

Как така - хем народът искал хляб и зрелища, хем нямало как даму се вдигне рейтинга. Нещо не ми се връзва. А дали ще отиде в политиката - със сигурност не. Не е толкова глупав.

Нищо не си видял, защото си сляп за очевидното, за почтеното, за истината, за гнусното поведение на тази глупачка Бенатова!!!

Бенатова има достатъчно професионални награди и разследвания. Само тя от българските журналисти има награда шт Щатите за разследване.

Има Бенатова, щото сте късопаметни. Не помните, дивата радост на въпросната на 11 септември 2001 г. при вида на кадрите на горящите и после сриващи се кули в Ню Йорк и радостните й крясъци: Е сега им се е.ба мамата на американците! Не помните и ругатните по адрес на българите по време на изпълненията в Катуница... Това е вашата велика журналистка. Няма нормален българин, който да я харесва.

Бенатова му скри топката бе смешник. Като не могат да осигурят тестове защо държат здрави хора затворени вкъщи. Хората губят работата си и бизнеса , тея плашат какво щяло да стане ако бройката на заразените премине 100. Ай да ...

Какво ли гербаво оправдание няма да измислите :) Не ставате, бе, не ставате!

Напомням, че Женералчето на 29.02 говори в нацинален ефир, че това е по-слабо от грипче. Така че силно съмнително звучи всичко описано от ШкУмбе войводата.

Описаното показва тоталната деградация в нормалността на управлението. Мутафчийски си е свършил работата, но това не значи да е подходящ за бъдещия пост. И това се установи в последните два месеца, както и в интервюто с Бенатова. Видяхме едно дребно, злобно човече, с пиетет към униформата, тропащо с краче на мисирките. Криещо информацията, лъжещо на поразия, слугуващо на Господаря. Новият му прякор е Торбалан, бабите вече плащат с него внучетата. А стария във ВМА е Плазмодия. Всеки да си отговори заслужен ли е бил.

Браво г. Мутафчийски, мисла че спаси доста хора!

ти явно си знаел нещо преди другите за да оборудваш цял етаж 'ЦЯЛ ЕТАЖ" с всичко необходимо. Това говори ,че всичко е подготвено и планирано предварително още преди да има и мисъл за този вирус в България и не само а и в Европа. От къде имхте тази информация Женерале?

че е пълна София с малоумни педерунгели като теб, които ще се натресат на болниците.

Какъв е този уличен, жаргонен език...,но това е реалността, когато 10 години ни управлява еднолично селянина от Банкя.Рибата се вмирисва от главата.

Алоуууууу, щаба! Не проверявате автобусите за чигани без билети - сега и без МАСКИ! Не работят климатици на автобусите, при температура 35 градуса - това нормално ли е?! Или вие не пътувате с автобуси!!!

ОТГОВОРЪТ МИ НА ВСИЧКИТЕ ЩАБНИ и Генералско-ГЕРБ-ерастки ИНСИНУАЦИИ - Идват и за вас от Q-Q-Q! Докато тези субекти с фалшиви новини ви разиграват артистичните си етюди се случа нещо МНОГО ЯКО от което всички мизерници по света и у нас скоро ще вкусят много горчив хап. Нарича се PLAN-Q и за щастие не са го правили от НОЩ или ГЕРБ затова и работи докато ние си пишем тук. ЕДНИ ИСТИНСКИ ДОБРИ НОВИНИ ЗА ХОРАТА ИЗГЛЕДАЙТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е В ДЕЙСТВИЕ. Преведена на БГ съкратена видео версия на План - Q. Копирайте линка и го поставете в адресното поле на браузъра си за да си пуснете видеото. https://thebulgariantimes.com/wp-content/uploads/ПЛАН-Q.mp4

през оная ми работа е какво ще стане с 'демократичните' американци. Ако си стоят на континента всичко ще им е наред. ама не - те са 'отговорни' за всичко по света. Веееелика нация - измислила хамбургера и бейзбола. а да и някой самолет за продаване. Еми - не ща да ми 'помагат' - видяхме как се грижат за собствения си народ и как за другите 'бедни' държави. Толкова за клипа. такава незначителна част от населението на света каквато са САЩ и Тооолкова претенции.

Когато престъпник стане максимално богат, протекцията на нечестно придобитите печалби става приоритет. Ако е на държавеното кормило, политиката се подчинява на неговите лични интереси.

Тоя ли дето очаква много да измрат и го казва с ехидно задоволство!

Ей, кухаа червена кратуно, ти май искаш да отнемеш палмата на първенството за умрели от мен, а? Аз първи казах, че за стадния имунитет трябва да умрат 200 - 300 хиляди дъртаци, за да може другите да живеят!

Ако не беше правил колоноскопии на ББ, едва ли той щеше да оглави щаба....

Каква колоноскопия на Боко Тиквата?? Направил му е очистителна клизма,нещо,което го вършат санитарките!! Ха ха ха ха!!

И що трябва да вярвам на казаното от Каракачанов? След плитките му обяснения за "мезонетчето" с тераската на никакви цени, след купища други лъжи, след грабежа на века - сделката с хртиените самолетчета, след паспортните афери, след цял ред други далавери и други подо3ни изпълнения, вие искате да вярвам на агент Иван?! Аре скрийте се бе! Мутафчийски ви е виновен сигурно и за липсата на в детските ясли и градини, за това че великите ви помощи за фирми просто свършиха за един ден, за това че Млади Горанов се среща и си урежда нещата с Божков по втория начин, че даже сие назначил и "девойка" (в кое ли ухо е останала девойка?), за това че отварят моловете, за това че свалят ДДС само на кръчми и хотели, но не и за хората... Кво като е казал, че много хора ще измрат? Ама бил доктор? Е и - същото и то доста по-отдавна го казаха и Мангъров и великия ви вожд Борисов! Мутафчийски ви е виновен, че управляващите всячески бойкотират и неизпълняват препоръките на щаба - не те той ви е виновен! Прав е - много хора ще измрат! Единствената надежда е повечето да са малоумните лизачи на властта като вас тук!

Стига сте се питали дали вирусът съществува. Да има го.Въпросът е кой го пусна и кой ще измисли ваксина за да владее света.... Не му завиждам на генерала и репликата е по- скоро е израз ,че не може вече да повтря едно и също, който иска да вярва....

Мутфчийски обиди народа с дъртите лъжи които бълваше всеки ден за умрели,трупове,епидемия,пандемия и пр. Нервите му не издържаха на въпросите на Бенатова,да си сърба попарата.Не знам как ще се показва пред хората като лекар.Няма ли да го е срам...........

„Очаквам да измрат много хора! Яко да измрат! Ей ще видиш!“ Много арогантно! ⛔

Тази реплика е грубо извадена от контекста на разговора с Бенатова, не знаем в отговор на какво е породена и произнесена и спекулацията с нея смятам за непочтена.

Има видео с цялото интервю, виж го, после коментирай.

"Има видео с цялото интервю, виж го, после коментирай." … Намерих видеото, изгледах го. За първи път виждам Миролюба Бенатова "в действие". Отвратен съм от патологичния случай "Миролюба Бенатова". Бях уверен, че репликата на Мутафчийски е грубо извадена от контекста на разговора с Бенатова - сега съм твърдо убеден, че тази реплика не може да се разглежда извадена от този контекст и че с извадената от този контекст реплика се злоупотребява.

От все сърце желая на генерал проф. д-р Мутафчийски да продължи професионалната си кариера в медицината, да не се поддава на пагубните внушения за политическа кариера, която смятам за нечиста и неподходяща за него като човек и професионалист.

Моля плюещите доктора, ако имат топки, да напишат нещо за себе си - с какво се занимават и какво полза е имала България досега от тях. Повтарям - България, РБ, а не Русия - РФ!? Приемам минуси от тези с малки или без топки. Ще броим - Това си е жива статистика.

И защо трябва да се пише нещо ''за себе си'' след като не е нарцис като тия и на 90% има повече полза от милионите неизвестни като тези дупедавци по простата причина че без техния труд тия няма с какво да преживяват ежедневно - храна, енергия, транспорт... Дали тези ''неизвестнии са по малко достойни и по малко са направили за България от нарцисите дето ежедневно се перчат по телевиора???

защото очевидно самият ти си малокалибрен и затова надценяваш пишман генерала (в какви битки е участвал, знаем как стават генерали днес?). Трябваше да си остане коремен хирург и хората да го уважават. Сега да си носи кръста. Аз нямам топки (жена съм), няма да пиша за себе си (а има какво), но ще спомена, че познавам в творческия си път МНОЗИНА достойни хора в различни професии.

на комуноидната сган! Това е вашият помиярски сайт. Поредно сервирана провокираща тема на преданите ви помияри да се струпват като мухи на лайно. Само ги вижте как се пенят като дъвчат лайната на професора, на който на косъм от главата ми немогат да се мерят.

най-доброто което притежава България като еродиция, интелект, продесионални знания, кадърност и култура. в същото време е отвращение, натрапеният гноясъл плъх в президентството. в противес на доктора този злобен идиот притезава изобилие от некадърност, подлост и нагла простащина.

Със ''специални'' прегледи и както е станало издигането му според ментора му- ''ние му помогнахме да израства''

Не му е това работата.

Мутафчийски се сърди като малко дете на въпросите, а уж излезнал да отговаря на тях...И тъпия народ му вдигнал рейтинга, защото всеки народ си засружава властта.Абе аланколу, като не може да говориш и вямаш подход към неудобтите въпроси, стой си в операционната зала.

това с очите на съза си го видя.

Г-н Мутафчийски заслужава уважение! Всичко останало са пълни глупости и проява на лошите страни на човеците!

Какво предлагаш? Да си седим в къщи поне една година на социална дистанция, докато дойде ваксината. Това най- силната икономика не може да издържи. Не всички ще се разболеем от коронаеирус, но всички ще мизерстваме. Това не можеш ли да разбереш?

И ти ли като Мангъра определяш някои хора като "съчки" , които трябва да изгорят защото ти се мота в мола ?

Бравос ! Един месец военния министър се правил на главен лекар на Република и накрая се спрял на полковника. Всъщност не е ли генерал лейтенант или само полковник ? Хайде сега здравния министър да направи подбор за нуждите на армията, та всичко да си дойде на мястото.

АБЕ КЪДЕ Е ТИКВАТА С ПАГОНИТЕ ДНЕС, ЧЕ МИ ЛИПСВА?

Въпросът е Майтапчийски поначало ли си е такъв арогантен задник, или двата месеца покрай простата Тиква са си оказали неизбежното влияние?

Задник си е, защото е от Дупница,името произлиза от многото дупедавци в това село на мутрите Галеви.

от малък си беше такъв задник, но тогава му викахме "бело дупе" Като порасна, стана голям задник, а сега е направо голем гъз.

Надеждата ни е ЛЕВСКИ

Оставете тези кауни кажете кога 6те има бунт да се ва6там в БГ

Бойко ?

Добре е, че няма война! Нямаме бункер за тази особа.