Йорданка Фандъкова: Изключиха метрото на "Слатина" от Плана за възстановяване

Парите за Метрополитена са отрязани със 143 млн. лв. , пренасочват се към терминал-железница-шосе в Русе

Обратно в новината

Коментари - Йорданка Фандъкова: Изключиха метрото на "Слатина" от Плана за възстановяване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако падне една атомна бомба в София ,повярвайте ми ще паднат големи празненства в провинцията . Толкова нагли същества като софиянци няма другъде . Високо самочувствие и липса на мироглед . Децентрализация сега !

Че метро е нужно - да, нужно е. Но за тия пари могат да оправят ЦЯЛАТА второкласна и третокласна пътна мрежа в България, или поне смислената част от нея.

Къщата ни е строена на Редута преди три поколения и винаги транспорта при нас е бил от лош, по-лош. Една абсолютно нередовна линия обикаля тесните и къси улици и друго няма. На всичкото отгоре през последните 30 г. се пренасели и презастрои с високи сгради и се настаниха разни мьекащи. Тъкмо се зарадвахме, че на три спирки с автобуса ще има метро и накрая нищо. Затова Кире да си ходи в Пловдив, а Асенчо в Хасково.

герберски дебил, "Кирчо" както казваш е премиер на Република България , а не кмет на София. Плана за развитие е за цяла България не за София. Затова спри да повтаряш опорките на "вожда" и започни на разсъждаваш , а не само да мислиш.

Скъпа кметице айде да си ходиш вече, кое не разбра. София има достатъчно пари не може само да искаш за да има вие герберите в общината да си пълните джобовете. Ако сключвате адекватни обществени поръчки пари има за всичко , с изключение на личната ви сметка. Много се кефя на Кирчо отиде му ти на крака да търсиш помощ той хубаво ти се усмихваше и сега какво стана? Да не мислиш че ще ви налива пари в бездънните герберски гуши. Не си достойна ти и целия ти екип!

Решението за метро3 е правилно. Почти нелегално пробутаният от фандъковата групировка мустак откъм Военното училище за Слатина с 6 метростанции не е и не може да се защити икономически. Още по-малко пък - функционално. Ако бюджетарите сами са се сетили - браво. Ако са си намерили читав консултант - пак браво. Акцията на куцата яребица Бонев да ни занимава софиянци с цените на уличните лампи, докато хибридното дуо Братоев-Фандъкова ни готвят отново малоумно харчене на милиони за руското метро не успя. Не вярвам това все пак да стане през държавния бюджет – не е реалистично.

Искаме метро в Хасково. И втори лъч Хасково-Димитровград.

Как може да си толкова тъпа ма ЙоФа? Какво прави досега та не стартира проекта? А сега управляващите са т виновни... Толкова си тъпа, та чак вдлъбната!

Знаеше се , че така ще стане със строителството на метрото. Сегашните управляващи нямат отношение към това въобще. Още повече, че предишните, и най-вече ББ се хвалеха с това . Сега напук, тези ще спрат строителатвото. А и новия транспортен министър е близък с премиера, негов съветник и доверен човек и са придърпали парите към ж.п. отрасъла.Не че и там не трябват пари.Но е жалко, защото има фирми, има специялисти, има подготвени хора.Всичко ще замине на кино, специалистите ще си намерят нови проекти, но софияци ще се бутат по автобуси и тролеи.

Софиянката в повече Фандъкова изрева няколко пъти срещу Русе. ИМТ не е за русенци, просто там е мястото на такъв терминал - има река, мост, железница, сухопътен коридор и летище. За забравилите ще кажа че ИМТ което подготвят е логичното продължение на построеното от барон Хирш по османско време още. ИМТ е за цялата държава, метрото до Подуяне е само на два квартала.

Никой нищо не е рязал. никога не е имало пари, защото не е имало внесен план. Всичко до тук е било само намерения. А ако Фандъкова спре да ръководи кражбите, и тези пари ще и стигнат, "орязаното" просто няма да влезе в чекмеджето.

Ще има само дефицит и едно нищооо. Една тъпа нация сме си и това е!!!!

Един скапаняк Радев и Ви обясни Как ГЕРБ крадяли. Ами тия като не крадат Що 1 м нещо не са построили???

Значи според теб за се построи нещо трябва да се краде? Както правеше Баце, щото той нали строеше... Е това е логика! Ама много си прост да знаеш!

Идиоти Къде е видният кмет от ДБ Сега да ни обясни защо!!! !Покри се след като искаше да ни пробута Зелена зона и млъкна с блестящите си изяви в ФБ Това са тези некадърници, само говорене и 00000 действия

бб даваше само на София защото бяха комбина с фандъкова да крадът парите не че направиха много за София но откраднаха много с тези ремонт но ремонта

В който и град да отидеш ще видиш Построеното от ГЕРБ

ИСКАШ ДА КАЖЕШ ОТКРАДНАТОТО.

Квартал Гео Милев един много онеправдан откъм транспорт квартал има само две спирки от румънското посолство до Орлов мост които могат да насочат целия трафик на квартала към метрото за няколко спирки само А в момента сме принудени да обикаляме през Подуене през Оборище с деветка с трамвай 22 събираме от другите квартали хора да обикаляме да се люшкаме по рейсовете а те там си Имат 72 имат и 22 трамвай Защо трябва и ние да минаваме оттам да ги събираме и да се бавим докато стигнем до метрото като сме на две спирки от него Пуснете една линия от румънското до орлов мост Това е безобразие към квартала

Гейо Милев не е квартал, а жилищен комплекс. Има някаква разлика, нали. Гейо Милев е строен от комунягите, за комуняги от ниско ниво. Вие не сте софиянци. Ще ходите до "центъра" пеша. Това, на което викате "центъра" всъщност е София.

Нарочно пишейки грешно името показва що за безмозъчен гейоплазмодий си. От това да си човек има разлика, нали. И не от ниско ниво...от най-долните жилищно-комплексни мърши си.

Червените всичко ще спрат и накрая и държавата ще изпадне в гладна меланхолия.

Чета и се смея. Калко жалки комплексари коментирали тук. Защитаващите София са селяни дошли в града ни през последните години. Оригиналните софиянци са все по-малко. За да има развитие една държава трябва да се дава на всички региони. При ББ това беше основен плоблем. Даваше само на София. Сбъркана политика. Хората не искат да живеят в София, но са принудени от тази политика. Закриха се централни офиси по големите градове и накараха хората да се преместят в София. Политиката на ББ беше един град и няколко филиала. От тази политика обаче страда и самата София, освен комплексираните нещастници, които си мислят, че живеят в Ню Йорк. Не се хабете да отговаряте, щото повече няма да чета тази статия.

Данче, Данче, всички зтаем, че Бойко беше щмет на СОФИЯ. Съсипа държавата само да дава на този град. Не може да имате метро до всеки квартал, а останалата държава да няма пътища. Това беше остовната причина да падне от власт. Време е и ти да си ходиш. Спомняме си за 2010 и благата пица. За последните 10 години държавата се свръх централизира против всякакви правила на ЕС.

Христосмирненски проблеми.

Честита промяна! Всички гласували за тези нещастни, жадни за власт човечета, използвани от задкулисието, което ограби България, не са у ред. Повярваха на фарса за чекмеджето и от злоба се нахакаха на тия. Ама то човек, каквото сам си направи ...

Каквото сам си направи за 12 години няма кой да му го вземе. Жалко за съсипаното поредно поколение и за тези години.

Че за к'во му е на Просто Киро метрото на "Слатина" ма, Данче? Нали и без това каза, че ще 'оди пеша!

Простият лумпен винаги си е бил и ще си остане такъв.

Тази защо не е в пандиза.??

Гео Милев е остров квартал който няма никакъв транспорт към центъра няма линия пряка към метрото на Орлов мост отрязаха трамвая завъртяха го надолу към Подуене да заобикаляш ти да въртиш на серпентина към центъра да обикаляш като охлюв девятката и тя обикаля надолу-нагоре по най-големия трафик место за две спирки да си на метрото Ти си за 8 спирки на метрото в най-големия трафик по канал на това нещо е крайно време да се поправи от 50 години атака дори да няма Метро поне да има пряка линия към Метро към Орлов мост това са само две спирки от румънското до Орлов мост някой тя се погрижи

Гейо Милев си е най-обикновено болшевишко гето.

Явно мозъкът ти е гето

Навремето като изкривиха трамвая надолу някакво величие живееше на трасето между румънското и Орлов мост комунистическо величие и за да не му дрънчи трамвая под прозорците целия булевард Иван Асен втори е-зона без транспорт затова Гео Милев няма транспорт това са две спирки до метрото само само две спирки но на някой явно му пречеше това и отрязаха квартала от транспортната свързаност на София толкова сме близо до центъра нямаме пряка линия натам това е безобразие

Ходеше пеша до “центъра”, бе. Едно време Зслатунции как са слизали всеки ден до града, да продават стоката. Гейомилевци също сте извън София, вземете пример.

От 2 милиона софиянци по сто лева ,ето Ви 200 милиона и си довършени метрото.България не е само София .

Е, да не е само София, ама всички провинциалисти дойдохте да живеете и работите в София! Съсипахте града!

Метро в този квартал не е нужно. Ще обслужва от време на време единствено зала Армеец. А в пандемията и тя не работи.

Така е. Автобус 9 и 404 са предостатъчни. Ще има лифт от Христо Ботев за по-експресни кражби, че с каруца се стига бавно.

Да, ама в район Слатина влизат комплексите Христо Ботев, Христо Смирненски, Гейо Милев и Редута.

не е само зала Армеец. А горе малоумните техно паркове на Плевньо и компания крадци. Пак безплатно метро им се приискало, като до Бизнес парк-а в Младост. Плевньо мазния плазмодий не се спира да краде от народа.

Честито на матриала :)

Мда. Най-после да започне да се отърсва от лъжите и кражбите ония продажници.

За какво ни е метро? Нали Кирчо каза че ще ни даде ел. колела :)

Щото Данчето го обеща, не за друго. На схемата нещо забуксува... То не, че линия 3 е готова, хахахаха. Самоковски истории. Лифт Слатина-Студентски ще направят.

Новият министър е от Русе.

Търси финансиране, публично и икономически обосновано. Нали затова си кмет. С пари наготово всеки може да строи. Не е голямо геройство.

И това не може. 2 милиарда бюджет явно не стига.

Бойко Рашков Белия нали тръгна да прави списъци на феодалите по места?? За Русе записа ли си собственика на Еконт? А Бобокови?

Защо спряхте Осветлението на Общините бе Чалгари? Осветление или "Смърт". При Бойко нямаше ли "международно положение" ? В Румъния и Гърция, няма ли "международно положение"? Защо спряхте Осветлението на Общините? Защо спряхте Осветлението на Общините? Защо спряхте Осветлението на Общините? Защо спряхте Осветлението на Общините? При Бойко нямаше ли "международно положение" ? В Румъния и Гърция, няма ли "международно положение"? Защо спряхте Осветлението на Общините? Защо спряхте Осветлението на Общините? Защо спряхте Осветлението на Общините? Защо спряхте Осветлението на Общините ?

Не си добре.

Кметовете на ГЕРБ спират тока, хахахахаха.

Тази реве защото няма пари за боковите фирми които чакахме 1г да дерибействат и да не пускат метрото ! Вместо да платят за нанесените загуби от това закъснение тази сега оплаква , че били намалени парите за боковите бездарници !

Мхммммм. Почнаха да видят.

Нито Русе ще има магистрала, нито в София развитие на метрото. За магистрала Хемус ЗАБРАВЕТЕ. Буренясва направеното вече близо година. Да ни е честито новото "НОРМАЛНО" по комунистически!!! ЧЕРВЕНИ БУКЛУЦИ ...!!!

обслужва на плевнелиев имотите в района на бившите казарми на 4ти километър и зала армеец , тя пък е отворена по един път на три месеца !!!!!

прекрати дебата

ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С ФЪРЧИЛОТО И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СА НАПРАВЕНИ ДО ОСМИ МАРТ К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива =========================================================== Защо спряхте магистралите? Къде са парите бе? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да я завърши до - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да я завърши до - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да я завърши до - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРНИ НЕКАДЪРНИЦИ =============================================== ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С ФЪРЧИЛОТО И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СА НАПРАВЕНИ ДО ОСМИ МАРТ К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива АМ "Хемус" или "Смърт" Нямали Проекти - Тошко Чегърача и балет Магадан ще ги направят до утре с помощ от Харвард ! Не били отчуждили земята - От Харвард да им обяснярт какво значи "СЕРВИТУТ" ! Или АМ "Хемус" или през главите им с валяци и децата им да чегъртат ! Копелета такива Ако в Харвард не знаят как се строят магистрали, да прочетат "Винету" - там пише !

Изпий си хапчетата! И няма ли кой да ти изтрие хейтърските коментари?

Сега русИнлии тъкмо ще имат хубаво шосе, по което да се изнасят към София. Нали се сещате, че летище и жп линия няма да задържат хората в опустяващото Русе, а само ще напълнят джоба на феодала от Еконт. Русе е град-музей. Вечер по тъмно може да срещнеш призраци. Един козметичен ремонт на ЖП линията няма да задържи хората

Лъжеш!

Сега спрели и метрото !!! Защо спряхте метрото бе Чалгари ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го направи. Къде са парите бе? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го направи. Къде са парите бе? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го направи. Къде са парите бе? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го направи. Къде са парите бе? ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С ФЪРЧИЛОТО И ДА КОПАТ МЕТРОТО ДО СЛАТИНА К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива

Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ?

Спрели са и Газовия Интерконектор с Гърция ! Вижте до къде са го докарали, Сополите на Руското Фърчило : https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/305754554741517/ Хубаво гледайте жертви на инфлацията ! Това е днес. Две години управляват сополите на Радев ! Хубаво гледайте Защо спряхте Интерконектора бе Чалгари ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го е пуснал вече! Къде са парите бе? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го е пуснал вече! Къде са парите бе? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го е пуснал вече! Къде са парите бе? ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С ФЪРЧИЛОТО И ДА КОПАТ ТРЪБИТЕ НА ИНТЕРКОНЕКТОРА К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива

Събота сутрин е. Герберодепесарските тролове се надпреварват за първенство хахахаха

И ти си тук. В GrindR скучно ли е?

Дотолкова, че забравят да сменят имената си. Божествено.

АМ "Хемус" или "Смърт" ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С ФЪРЧИЛОТО И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СА НАПРАВЕНИ ДО ОСМИ МАРТ К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива =========================================================== Защо спряхте магистралите? Къде са парите бе? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да я завърши до - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да я завърши до - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да я завърши до - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРНИ НЕКАДЪРНИЦИ =============================================== ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С ФЪРЧИЛОТО И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СА НАПРАВЕНИ ДО ОСМИ МАРТ К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива АМ "Хемус" или "Смърт" Нямали Проекти - Тошко Чегърача и балет Магадан ще ги направят до утре с помощ от Харвард ! Не били отчуждили земята - От Харвард да им обяснярт какво значи "СЕРВИТУТ" ! Или АМ "Хемус" или през главите им с валяци и децата им да чегъртат ! Копелета такива Ако в Харвард не знаят как се строят магистрали, да прочетат "Винету" - там пише !

Майко мила, що материал за психодиспансера...... Човече, имаш спешна нужда от лекарска помощ, сериозно.Това творчество крещи "спасете ме".

Целта му е да наводни форума, за да прекрати неудобната за шефа му дискусия.

Стига бе див герберски трол!

Няма драма. Не може да се развива само София, защото това още повече подсилва вътрелната миграция в България в посока към столицата. ТРЯБВА да има много повече инвестиции в други градове и региони. И изобщо тези инвестиции трябва да са разпределени равномерно по територията, а не според населението.

Седи си адресно регистриран у Русе и си плащай местните данъци там, ама цапай в София. Нали затова се прокрадна и идеята вече номерата на колите да не показват къде собственика им си плаща данъците, че над 50% са несофийски в София.

"Интерконектор" или "Смърт" Спрели са и Газовия Интерконектор с Гърция ! Вижте до къде са го докарали, Сополите на Руското Фърчило : https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/305754554741517/ Хубаво гледайте жертви на инфлацията ! Това е днес. Две години управляват сополите на Радев ! Хубаво гледайте Защо спряхте Интерконектора бе Чалгари ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го е пуснал вече! Къде са парите бе? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го е пуснал вече! Къде са парите бе? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? Защо спряхте Интерконектора ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го е пуснал вече! Къде са парите бе? ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С ФЪРЧИЛОТО И ДА КОПАТ ТРЪБИТЕ НА ИНТЕРКОНЕКТОРА К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива

Лоша работа, и ВиК Бусманци не е включен в плана за развитие. Извинявам се но Българоя не е София само. Защо пък ппарите да не се пренасочат за развитие на други населени места. Но тук гербер улав и не мисли а повтаря опорките Севдини.

Когато бусманци плаща местни данъци колкото София, ще има и за него. Същото се отнася и за Русе.

Мисирка , тогава София да разчита на данацъте си само. какво реве за пари от националнит бюджет.

Много ви изнежи. Научи ви всеки ден да открива нещо съградено. Нещо ново. Сега метрото до 2047ма година ще го гледате на картинка. Тези от една година тухла върху тухла не са сложили. Обаче пък тормоза над всичко кадърно е колосален.

Смях!

Вие па сте мноо убави.

това се очакваше! Сега Комитова се гласи за кмет, колко ли още неща ще спрат?

До болния мозък по-долу. Бойко обеща 7 магистрали до 2020. Къде са ??? Стига се наливаха пари в софийската кочина. Русенци също заслужават внимание.

Цените на храните" или "Смърт" Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ?

АМ "Хемус" или "Смърт" ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С ФЪРЧИЛОТО И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СА НАПРАВЕНИ ДО ОСМИ МАРТ К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива =========================================================== Защо спряхте магистралите? Къде са парите бе? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да я завърши до - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да я завърши до - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да я завърши до - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРНИ НЕКАДЪРНИЦИ =============================================== ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С ФЪРЧИЛОТО И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СА НАПРАВЕНИ ДО ОСМИ МАРТ К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива АМ "Хемус" или "Смърт" Нямали Проекти - Тошко Чегърача и балет Магадан ще ги направят до утре с помощ от Харвард ! Не били отчуждили земята - От Харвард да им обяснярт какво значи "СЕРВИТУТ" ! Или АМ "Хемус" или през главите им с валяци и децата им да чегъртат ! Копелета такива Ако в Харвард не знаят как се строят магистрали, да прочетат "Винету" - там пише !

досаден си

Цените на храните" или "Смърт" Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните? Защо вдигнахте цените на храните бе Чалгари? В Гърция и Румъния няма ли "международно положение" ?

"Метрото " или "Смърт" Сега спрели и метрото !!! Защо спряхте метрото бе Чалгари ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го направи. Къде са парите бе? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го направи. Къде са парите бе? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го направи. Къде са парите бе? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? Защо спряхте метрото ? ПП ЧАЛГАРИ и ЧАЛГАРИ "ПП" Бойко щеше да го направи. Къде са парите бе? ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С ФЪРЧИЛОТО И ДА КОПАТ МЕТРОТО ДО СЛАТИНА К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива