Коментари - Израел е заплаха - има атомна бомба, обяви Ердоган | Днес.dir.bg

Израел е заплаха - има атомна бомба, обяви Ердоган

Разглеждам днес Израел като заплаха за района, тъй като разполага с атомна бомба, заяви турският премиер Реджеп Тайип Ердоган при визита в Южна Африка, предаде АФП, като се позова на Анадолската агенция.

Обратно в новината

Коментари - Израел е заплаха - има атомна бомба, обяви Ердоган | Днес.dir.bg

Коментари

Турция е зплаха защото си имат краен ислямист за президент.

Ами имат си хората.Ти що нямаш бе ахмак.Или ти е зора да оглавиш мюсолманския свят,че по лесно да се докопаш до петролните полета на северен Ирак.Израел има не една а доста атомни бомби,но има и чудесна ПВО,както и противоракетна система с перфектно действие.Изобщо тъгата по Османската империя може да излезе много солена на Ердоган.

Тук УЦЕЛИ ДЕСЕТКАТА! Там е пиронът от ковчега!

ще дойде краят и на гадните чифути! Бог забавя, но не забравя! няма по-долно и коварно племе от хазарското, приело юдеизма през 9 в., но ще си плати с лихвите!

Който я чете знае. Който не му се чете друг му я преразказва и затова бива манипулиран.

Иска ти се....Моше !

Което ми се иска го имам. А колкото до теб - ти си маша в ръцете на тези, които ще ти причинят най-големите ти кошмари.

Тоя търси начин да замладява арабски пазари на гърба на Израел. Без помоща на Израел Турция нямаше да бъде това което е днес. Понеже няма да ги пуснат в ЕС а и мястото им не е там, търси компенсации чрез Израел. Плитки номера на посредствен човек. Израелп е велика дъжава. Евреите са мъдър народ.

Да живее ИЗРАЕЛ! Велика държава, която цени своя народ и брани границите си!

Има, има - история, археология, летописите на доста древни народи го доказват. Да твърдиш противното означава, че или си руски промит мозък или нацистки такъв или краен ислямист. Само те отричат истината и се борят да наложат собствена фалшива измишльотина.

Турция е заплаха за целия нормален и цивилизован свят, точно както и Иран. Израел не претендира за други територии, освен своите собствени. Ислямските фанатици претендират за целия свят. Когато Израел падне, търците ще дойдат да си вземат балканския полуостров.

Това е отчасти ВЯРНО! НАС НЕ НИ ИСКАТ И НЯМА ДА НИ ВЗЕМАТ! Освен за концлагерите! Веднъж вече СМЕ ПРОВАЛИЛИ ИМПЕРИЯТА! Надявам се да се поучат от грешките си! Ако не, ЖАЛНА ИМ МАЙНА!

Всъщност Ердоган се изказва дори меко. Израел, заедно с командваната от ционистите САЩ, са най-голямата заплаха за мира на планетата! Израел има поне 200 ядрени заряда и това беше казано или най-малкото намекнато още от Клинтън. Израел трябва веднага да бъде прегледат от специална международна комисия и да су вземат всички ядрени заряди, които притежава!

Турция от самото си създаване винаги е била фанатично и националистическо настроена към свойте съседи,никога е е била демократична независимо как я определят политиците по света.Щом 99.9% са мюсюлмани,за каква демокрация говорим,там дори службата в останалите все още не-съборени християнски храмове е забранена!

Значи (надявам се МОСАД да не ми се разсърди) Ердоган обвинява Израел , че имат nukes. Добре де, ама те доста държави вече ги имат. Това, обаче, което Ердоган не знае (привидно), е, че тези nukes, не дремят и не са в хибернация, а са насочени към основните св. столици, за да служат като гаранция, че някой няма да се изкуши да бомби И(с)раел. Въобще, театърът който се разиграва е достоен за Шекспирова сцена. Играе се св. полит. покер, участниците в който, в крайна с/ка могат да се окаже, че се прецакват взаимно (т.е. няма победители), и едно малко зелено човече прибира парсата и затваря играта...

Няма как турците да са ми симпатични, но Ердоган е казал немалка част от Истината. От тази част, която в "демократичните " държави е табу. Макар, че е много вероятно да е активно мероприятие за изпускане на парата около ционизма и лансиране на подбран лидвер за недоволните.

Този човек - Ердоган еди какъв си - трябва да започва да влиза в час , за да не го сполети съдбата на един негов , изказващ се в подобен смисъл предшественик, именуващ се Тургут Юзал (ех, да му имам името и физ. облик!). Непредубеденият наблюдател изпада в недоумение от арогантността на този турчин (Ердоган), който явно се изживява като нещо недосегаемо и специално. Това е възможно единствено , ако е подкрепян от някоя велика сила (зад кулисите), а пред лековерната и манипулирана публика се разиграват етюди от селски вечеринки. Но това не може да продължава дълго... и аркадашът трябва да е наясно, че ще го похарчат , както много такива като него...

Ей, пишлигар, да вземеш и да си промениш ник-а , за де не получиш предизвикана нощна полюция!

Много опасно и... близо до нас.

Всички страни , които имат ядрени централи са заплаха за целия свят !

Иска му се на подрязаното гюбре. Ех, де да можеше да се рапореди, както нарязаха нашите ракети, Израел да е безащитен без бомби, както сме ние в момента. Каква веселба ще настане и мир навсякъде.

Оръдия изстрелващи ядрени снаряди има от ВСВ немците ги използваха успешно срещу руснаците,но имаха ограничен брой муниции,България наряза макетите,а ракетите си стоят складирани и консервирани,балабар с дузина ядрени глави за тях.....тъй,че турците за това не скачат открито и на нас.....:-)

ами израел бил заплаха-имал атомна бомба. и турция е заплаха - имат атомни топки и се множат като амеби,чрез прост делене. каква по-голяма заплаха от това-като спре да им стига мястото ще земат да се огледжат на страни.

... така отколкото катастрофално унищожителен за етноса демографски срив!

абе и тоя е мангал, ама е казал истини

ТОЙ МАНГАЛ АМИ ТИ КАКЪВ СИ КАТО СА НИ ОПЪВАЛИ 500ГОДИНИ

Българите са много по - чисто запазени отколкото равратните гърчоля и евреи. От турците са стояли доста настрана. Момичета и момчета са били вземани, за да подсилват гените им. Но и така и сега турците си остават грозни

никога не са ни опъвали! Чети и ще разбереш, че предците ти са умирали, без да бъдат опъвани! Ако са били "опъвани", България не би била независима днес. Ти за Левски чувал ли си?

Кагебейчо, отдавна съм наясно с твоят умствен потенциал (или по-скоро с липсата на такъв), но все пак ще те репликирам. Смешно е да обявяваш за цивилизовани единствено западните държави, а всички останали - за нецивилизовани и подлежащи на цивилизовани. Това, че немците например според теб са много цивилизовани и Хитлер обявяваше Третия Райх за връх и посленда, окончателна степен на човешката цивилизация и еволюция, не им пречеше да варят деца в казани. А "цивилизоваността" на американците пък не им попречи да хвърлят атомни бомби и напалм над жени и деца. Критериите за цивилизованост са малко по-различни от това, което ти си представяш, и не се свеждат единствено до производството на мерцедеси и айфони. Колкото по-скоро осъзнаеш това, толкова по-бързо ще помогнеш сам на себе си.

къде немците са варили деца в казани, бе? едно време четохме "Нюрнбергският процес" - доколкото си спомням един разстрелваше пеленачета във въздуха, а друг беше посякъл с брадва дете за някакъв бас, ама варене на деца в казани нямаше. да не са варили ЯЙЦА в казани, бе умнико? :)

Варили са, наистина, вече мъртви деца, с цел производство на лепило.Имало е случаи и на изгаряни в пещи живи деца, и на погребвани живи деца. Поинтересувай се малко повече и ще намериш тези факти.

Май тебе са те варили в казан като си се родил, или поне мозъка ти.

Интересно, как евреите не са се сетили със закон да забранят някой да говори лошо за тях и да не е съгласен с политиката им.. вече имат опит със закона за Холокоста.

Ердогане, те ви създадоха да се борите срещу нас. Те ще ви и разкарт. Такива като теб, дето са ербап най-много - първи ще идат при алаха ви.

Май се вижда края на Израел и на американското влияние в света. Все повече държави, включително някога верни американски съюзници, проглежат и се опълчват срещу американо-еврейската клика, управляваща света.

Още днес икономиката на югоизточната ни съседка е по мощна от цялата балканска икономика взета заедно. Като се има предвид че балканската икономика дълго ще е в рецесия заради гърците, то след няколко години турската икономика със среден годишен ръст 7% ще бъде 2-3 пъти по голяма от цялата балканска. На Балканите няма перспектива, няма млади жизнени хора, навред дърти пенсионери, зомбита изсмукващи и без това оскъдните ресурси на региона. Накратко като във филм на ужасите.

Чакайте, бе! Че Израел има ядрено оръжие още от преди повече от 35 години. Към момента се счита че има между 250 и 300 единици. Но заразлика от тъпанарите в Иран и Ирак евреите не бият тъпана че са ядрена държава. Точно обратното, те никога не са признавали наличието на ядрени оръжия. Но МОСАД набързо похити в Англия израелски ядрен учен от центъра в Димона. И набързо го осъдиха на 30 години. После осъдиха и други. Е, хората са издавали секретна информация и по израелските закони са ги съдили. Има много легенди за Турция - млади, образовани.... Истината е малко по-различна. От 3 поколения насам турците ходят в германия, и въобще в Зап. Европа. И там се цивилизоват. И след като от там са минали няколко десетки мкилиона, в Турция наистина има образовани и цивилизовани хора. Е, Ердоган не е от тях, ама нейсе. И Турция все още е много далеч от нивото на Израел

Кагебейчо, отдавна съм наясно с твоят умствен потенциал (или по-скоро с липсата на такъв), но все пак ще те репликирам. Смешно е да обявяваш за цивилизовани единствено западните държави, а всички останали - за нецивилизовани и подлежащи на цивилизовани. Това, че немците например според теб са много цивилизовани и Хитлер обявяваше Третия Райх за връх и посленда, окончателна степен на човешката цивилизация и еволюция, не им пречеше да варят деца в казани. А "цивилизоваността" на американците пък не им попречи да хвърлят атомни бомби и напалм над жени и деца. Критериите за цивилизованост са малко по-различни от това, което ти си представяш, и не се свеждат единствено до производството на мерцедеси и айфони. Колкото по-скоро осъзнаеш това, толкова по-бързо ще помогнеш сам на себе си.

Хабиш си интернета с подобни изцепки....Мерцедеси и айфони ! Турция е просто една ориенталска държава с големи етнически проблеми,цивилизована само в големите градове ! Ако не са гастербайтерите им, щеха да са много по назад във всяко едно отношение освен на тема фанатизъм и ислям ! Това което дават по турските сериали е далеч от реалността !

Туркестан никога няма да влезе в ЕС!

... точно сега ЕС въобще не е за влизане, засега вие изплащайте дълговете на гърците и им слугувайте миейки кенефите им и лайняните задници.

Никога няма да бъде приета в ЕС, поради простата причина че Турция се намира в Азия ! Да си направят азиатски съюз !

Дилма ще ни изпрати 1 млн. готини бразилки и за 5 години ще станем 20 милиона, ама турчака ще види зор с кюрдите...до 2 години ще има Велик Кюрдистан и после изчезване на Турция завинаги!

Скоро Турция, ще тръгне по пътя на Гърция.Всичко това което се случи в България , за Турция предстои.В кои вариант , зависи от турците. Показните успехи на турската икономика се крепят на свръх задлъжняване. Скоро еврейското лоби в банковата сфера ще им поиска сметката и голяма цигания ги чака.

Турция е заплаха. Има най-голямата армия в региона, а начело и е човек, който я води към ислямизация и е подчинен на талибаните терористи. Самият той поддържа и е подържан от терористични организации.

При посещението си Дилма Русев заяви: България е една много просперираща страна. Цял свят иска да работи и търгува с Бразилия /член на БРИК/, а Бразилия иска партньорство с България в областта на компютърните технологии, машиностроенето, ХВП, винопроизводството и етеричните масла...

Турция е най-корумпираната и пропита от религиозен фанатизъм страна в света. ЕС е фикция за тази страна, която никога няма да се демократизира по очевидни причини. Какви планове може да има една бедна и изостанала Анадолска територия с девалвация на лирата от 30 % само за по-малко от 8 месеца, липса на свободно слово, умопомрачителна религия, изопачена история и човешки свободи? По индекс на човешко развитие/ИЧР/ е на едно от пследните места в света. Кюрдския проблем е нерешим без разделяне на територията, Армията е корумпирана и гълта 1/3 от БНП на сриващата се икономика. Гастарбайтерите масово биват прогонвани от ЕС и се връщат с попарени надежди в дивия Анадол. Младото население е лишено от демократични свободи и се манипулира от идеолозите на Ердоган. Висшето образование в Турция е с доста съмнителна стойност и не се признава в Европа. Общо на всички турци звучи европейският акорд: Гюле, гюле Еуропа...!

Ако Турция е анадолска провинция, то ние сме черна дупка. Единствената причина, поради която Турция няма да влезе в ЕС е, че ислямът им е основната религия. А пък и за какво им е да влизат - да работят за оправянато на непоправимите гръцки бакии и не само гръцки? Изобщо ЕС се оказа много опорочено нещо и много социалистическо. Няма да го бъде още дълго. Освен ако има останал поне малко здрав разум и политиката коренно се промени, което е малко вероятно, предвид идиотщините, които наблюдаваме ежедневно.

prav e Erdogan

Немците разочаровани от ЕС искат да се върнат към дойче марката, писна им да изплащат чужди кредити, да издържат бедните нови членове и затъващите икономики. ЕС е в криза, и се очертава да е дълга и тежка, а Турция вън от ЕС е с рекорден ръст 9% и за какво и е днес ЕС, да изплаща чужди дългове, които затрудниха дори Германия. Турция ще влезе в ЕС, само ако там се осигури необходимия ред и строга дисциплина, защото страната има сериозни и амбициозни планове, има и солидна модерна база, младо население, ускорена развиваща се модерна икономика и могъща армия.

"Те не го пускат в селото ,той пита за поповата къща" е казал народа! "модерната икономика и могъщата армия" са следствие на тясното сътрудничество с Израел и Америка, ама това е на път да свърши. Какво ще прави тогава пуйката?

Не злобейте и не завиждайте, на остаряващите, умиращите и свършващите в Европа, Турция противопоставя младо, обучено в 196 университета поколение, трудолюбиво, изпълнено с вяра и оптимизъм, а не дърти и мързеливи песимисти като у вас. И затова ускорено прогресира.

Не злобейте и не завиждайте, на остаряващите, умиращите и свършващите в Европа, Турция противопоставя младо, обучено в 196 университета поколение, трудолюбиво, изпълнено с вяра и оптимизъм, а не дърти и мързеливи песимисти като у вас. И затова ускорено прогресира.

ами, пуиката ще ти е.е (вместо точката сложи "б" ..и като баща ти..) маиката. дир.бг, стига с едностранчивите изстривания и цензури на репликлите и отговорите с про-турски коментари. за бога, не е честно и е против европеиските норми за "свобода на словото и печата".. моля!!!

Провери си сведенията, турската икономика се забавя с всяко тримесечие и за тази година няй-добрите прогнози са за 7% ръст, а долната граница е 5%.

Щото в Турция е пълно с такива с основно образование(да го кажем общо взето неграмотни) дето освен да мият улици и кенефи, да маат шпакли по строежи и да мият стъклата на колите по сфетофари , за друго не стават ! Нямат ценз ! А това че държавата им просперира се дължи не само на могъщата помощ на чичо Сам, а и на факта ,че тези бедни неграмотни нереализуеми в родината си хора, ходят и слугинстват в Германия ! Щото ако си кецат в турция, ще са на ръба на мизерията !

Турция да не брига за нашата Катуница, ами да си види кюрдите. Че да не се наложи кюрдско-арабска "миротворческа" намеса в Турция! Кюрдите откога искат независимост! Турция да им отстъпи, па тогаз да разговаря с нас. Турците да си гледат себе си. Както са се издули, ще се спукат като свински мехур, пълен с...

катуницата момчета си оправете, оправети си бардака:) после мерете ...

Не сравнявай няколко съмозабравили се с войната която води Турция с кюрдите от 30-40г.

Що ба пич...малко ли ти са вижда как я уПрахме Катуницата.Ако искаш може да седнем да помислим дали да земем решение да помислим да я упраим още....щом казваш

Превод Ердоган иска да каже че: Не се чудете ако утре и у нас се появи някое друго атомно оръжие. Ама Бай Ганъо балканеца пак не разбира!

Ердоганчо е искал да каже: "Ние се сдърпахме с Израел защото те после ни набиха канчето" :)

Балканжиите пак един подир друг ни показват преимуществото на байгановската аналитична мисъл!!!Тук пак ще има обяснения,колко е мизерна и видите ли ,колко слепи са американци,руснаци,африканци и азиатци и турци все искат да са ''белот ''партнери,докато байганьо чака в ъгъла за цигански салам!!?

Има една приказка: халваджията за бозаджията. С три думи описание на ориенталската икономика . Та Турция не е излизала от този порочен кръг , за жалост,всъщност и много други страни са се набутали в него

Правилно всъщност е "чИнгене"

Истанбул (на турски: stanbul, произношение на турски истамбул, с м), Живееш в 21ви век. Правилен или не това е сегашния правопис на най-големия град в Турция.

С тия изказвания Турция дори теоретично не може да бъде приета никога в ЕС. Това, между другото, пък е хубаво за нас, но само ако имаме силна външна политика. Сега е момента да изземем хитро доста пазари от Турция - от туризма, земеделието.. до евтини стоки за бита и тн. А едно от най-важните неща, за да запазим нашия туризъм, е да изискаме пълна забрана за турска АЕЦ до нашата граница! Ако изпуснем да се противопоставим - това може да съсипе черноморския ни туризъм завинаги. Кой ще иска да се пече на плаж, като знае че на по-малко от 100 км от него има изградена АЕЦ и то от доста несигурна държава като Турция....

ЕС никога не е поощрявал Израел да има атомна бомба. Защо Турция да е нестабилна държава?

защо е нестабилна ли- ами защото не като Германия, Швейцария, България, Израел, Румъния, Хърватия, Чехия, Белгия забогатяли БЕЗ ГРАБИТЕЛСКИ ВОЙНИ. Турция откъде тръгва??? тя е като Англия, Испания,Сърбия

... е върха на тъпотията, как ще събереш 20 милиона туристи на 200 км екологично лайняни български плажове от 2000 км кристални турски плажове. И кой ще бачка там у вас като измирате като мухи и все по малко се раждат.

Качество му е майката, сладкото ми турцофилче! Не е толкова важно колко се раждат, важно е качеството...А в България макар, че има и елементарни хора, има и доста хора с красива душевност и силен и действащ Божи дух. Турция едва ли ще оцелее и устои...

Държавата Турция НЕ строи АЕЦ. Държавата може да финансира строителството. Строят я фирми, сертифицирани и контролирани от МАГАТЕ. И не се безпокой, реакторите ще бъдат руски, няма да загреят като ония, хамериканските във Фукушима. Ние да вземем да си построим нашата АЕЦ. На тебе ще ти хареса ли ако Турция поиска да се забрани изграждането на АЕЦ в България?

Да де, ама и оня в Беларус беше руски и гръмна без земетресения и цунамита.

Турция са османлии -- винаги гледат да докопат нещо чуждо, обяви Дървосекачът . ----- Ерго -- Туркиа ке падне .

Воистина ке падне! А преди това Франция ще си затвори атомните централи и още по-преди това ще паднат на коча м.дете.

Радостно е, че сме единодушни ! ( Предполагам и за задушените с лук момици . )

блажени са верующите сине.....

Ех, Отче ! ... Не е мое Царството Небесно, а наистина-моето Земното -- отиде именно поради верующноста . И грешките мои да бъдат Вам урок . ( освен че си дърпам сам ушите всеки ден )

чистокръвен бг съм,ноо по-добре турци да ни управляват,отколкото евреи...500г имахме държава и ядохме хляб ииии оцеляхме,а сега виждате,че при управата на евреите от 20г нито имаме държава,нито хляб ядеме...затова евреите трябва да ги затрием..и да сме обективни..

А бе потурнак какви турци сънуваш, цял свят напред а те се връщат към ширията.И да те питам ,- защо иселниците от 89г. още си пазят българските лични карти , нали Турция е на светлини години пред България?-Ех този овчи въсторг!

хахахах , нещо се бъркаш, чистокръвен българин въобще не му минава през главата, че някой друг ще го управлява. Робската психика от християнството толерира други качества и от1000 г лансира небълагри

Простете, mosad -- някак ми е невъзможно да приема мнението Ви за валидно (, имайки предвид именно какво става у нас последните 20тина години, и именно-кои българ(к)и най-вече се присъединиха към българската eмигрантска диаспора в същия период ) ; Извинете ! .... А аз-лично считам, че България трябва да започне да бъде управлявана ( Управлявана ! ) единствено-и-само от високо-образовани, мислещи и знаещи/можещи истински българ(к)и .

Такава простотия може да напише само човек с отрязана кожичка. Я погледни пак, за всеки случай.

Защо? Турция няма ли атомни бомби?

Ако имаше, нямаше да е този плач.

И все пак е ИстаНбул, въпрос на грамотност е:)

Първо си оправете катуницата, после може и да говорим на обществено място:)

Мустафа, ти сигурно под обществено място разбираш единствено джамията.

оправете си катуницата брат ми ... после ще говорим ...

Ченгене е смес между ченге и ценгене. Ценгене е 'поетично' циган- ин. ЦиГаН- ин е от СГАН. Сган- т.е сбирщина от всякави паплачи, които са изостанали. Айде ходи си сверявай сега значенито на думичките

Справка: От 1963г България имаше ракети 8К11 аналог на V5 далекобойност 200км 150кТ максимум. В Турция бяха разположени оръдия с ядрени бойни глави далекобойност 45км 60кТ. После нещата се развиха нагоре и накрая ние си нарязахме последните ракети и влезнахме в NATO.

Оръдия с ядрени бойни глави, значи. Дай ми автограф!

203,2 мм гаубици, стрелящи със снаряди с ядрени заряди. Зарядите в Турция ги пазеха специални американски поделения. То, и фантомите можеха да носят ядрени бомби...

да те светна, оръдията, които МОГАТ да изстрелват ядрени боеприпаси не са новост. Създадени са още през 60-70-те години. За увеличааване на радиуса на действие могат да използват активно-реактивни боеприпаси.

Израел се беше сближил твърде много с една мюсулманска държава. Това беше груба грешка. Исляма е опасна религия която е като рак на съвремието...

"анти-юда". моше, наи-отровната религия на земята е юдеиската. всички касти, тарикати и секти се основават на "юдеизма". "мошеник" изнудвач, лъжец и изнудвач също са синоними с юдеиски характер.

За сведение , даже мохамеданската религия се основава на юдеизма , с корбан-байряма почитате жертвата която прави Аврам- синът си пред бога, който го заменя с овен .и.т.н. но затова трябва четене.

всеки шести в истанбул е циганин което значи че в истанбул живеят2МИЛИОНА родственици на Ердоган

.... отдавна вече всеки е циганин.

Ама не сме управлявани от такива!

Коментари - Израел е заплаха - има атомна бомба, обяви Ердоган | Днес.dir.bg

Израел е заплаха - има атомна бомба, обяви Ердоган

Разглеждам днес Израел като заплаха за района, тъй като разполага с атомна бомба, заяви турският премиер Реджеп Тайип Ердоган при визита в Южна Африка, предаде АФП, като се позова на Анадолската агенция.

Обратно в новината

Коментари - Израел е заплаха - има атомна бомба, обяви Ердоган | Днес.dir.bg

Коментари

Турция е зплаха защото си имат краен ислямист за президент.

Ами имат си хората.Ти що нямаш бе ахмак.Или ти е зора да оглавиш мюсолманския свят,че по лесно да се докопаш до петролните полета на северен Ирак.Израел има не една а доста атомни бомби,но има и чудесна ПВО,както и противоракетна система с перфектно действие.Изобщо тъгата по Османската империя може да излезе много солена на Ердоган.

Тук УЦЕЛИ ДЕСЕТКАТА! Там е пиронът от ковчега!

ще дойде краят и на гадните чифути! Бог забавя, но не забравя! няма по-долно и коварно племе от хазарското, приело юдеизма през 9 в., но ще си плати с лихвите!

Който я чете знае. Който не му се чете друг му я преразказва и затова бива манипулиран.

Иска ти се....Моше !

Което ми се иска го имам. А колкото до теб - ти си маша в ръцете на тези, които ще ти причинят най-големите ти кошмари.

Тоя търси начин да замладява арабски пазари на гърба на Израел. Без помоща на Израел Турция нямаше да бъде това което е днес. Понеже няма да ги пуснат в ЕС а и мястото им не е там, търси компенсации чрез Израел. Плитки номера на посредствен човек. Израелп е велика дъжава. Евреите са мъдър народ.

Да живее ИЗРАЕЛ! Велика държава, която цени своя народ и брани границите си!

Има, има - история, археология, летописите на доста древни народи го доказват. Да твърдиш противното означава, че или си руски промит мозък или нацистки такъв или краен ислямист. Само те отричат истината и се борят да наложат собствена фалшива измишльотина.

Турция е заплаха за целия нормален и цивилизован свят, точно както и Иран. Израел не претендира за други територии, освен своите собствени. Ислямските фанатици претендират за целия свят. Когато Израел падне, търците ще дойдат да си вземат балканския полуостров.

Това е отчасти ВЯРНО! НАС НЕ НИ ИСКАТ И НЯМА ДА НИ ВЗЕМАТ! Освен за концлагерите! Веднъж вече СМЕ ПРОВАЛИЛИ ИМПЕРИЯТА! Надявам се да се поучат от грешките си! Ако не, ЖАЛНА ИМ МАЙНА!

Всъщност Ердоган се изказва дори меко. Израел, заедно с командваната от ционистите САЩ, са най-голямата заплаха за мира на планетата! Израел има поне 200 ядрени заряда и това беше казано или най-малкото намекнато още от Клинтън. Израел трябва веднага да бъде прегледат от специална международна комисия и да су вземат всички ядрени заряди, които притежава!

Турция от самото си създаване винаги е била фанатично и националистическо настроена към свойте съседи,никога е е била демократична независимо как я определят политиците по света.Щом 99.9% са мюсюлмани,за каква демокрация говорим,там дори службата в останалите все още не-съборени християнски храмове е забранена!

Значи (надявам се МОСАД да не ми се разсърди) Ердоган обвинява Израел , че имат nukes. Добре де, ама те доста държави вече ги имат. Това, обаче, което Ердоган не знае (привидно), е, че тези nukes, не дремят и не са в хибернация, а са насочени към основните св. столици, за да служат като гаранция, че някой няма да се изкуши да бомби И(с)раел. Въобще, театърът който се разиграва е достоен за Шекспирова сцена. Играе се св. полит. покер, участниците в който, в крайна с/ка могат да се окаже, че се прецакват взаимно (т.е. няма победители), и едно малко зелено човече прибира парсата и затваря играта...

Няма как турците да са ми симпатични, но Ердоган е казал немалка част от Истината. От тази част, която в "демократичните " държави е табу. Макар, че е много вероятно да е активно мероприятие за изпускане на парата около ционизма и лансиране на подбран лидвер за недоволните.

Този човек - Ердоган еди какъв си - трябва да започва да влиза в час , за да не го сполети съдбата на един негов , изказващ се в подобен смисъл предшественик, именуващ се Тургут Юзал (ех, да му имам името и физ. облик!). Непредубеденият наблюдател изпада в недоумение от арогантността на този турчин (Ердоган), който явно се изживява като нещо недосегаемо и специално. Това е възможно единствено , ако е подкрепян от някоя велика сила (зад кулисите), а пред лековерната и манипулирана публика се разиграват етюди от селски вечеринки. Но това не може да продължава дълго... и аркадашът трябва да е наясно, че ще го похарчат , както много такива като него...

Ей, пишлигар, да вземеш и да си промениш ник-а , за де не получиш предизвикана нощна полюция!

Много опасно и... близо до нас.

Всички страни , които имат ядрени централи са заплаха за целия свят !

Иска му се на подрязаното гюбре. Ех, де да можеше да се рапореди, както нарязаха нашите ракети, Израел да е безащитен без бомби, както сме ние в момента. Каква веселба ще настане и мир навсякъде.

Оръдия изстрелващи ядрени снаряди има от ВСВ немците ги използваха успешно срещу руснаците,но имаха ограничен брой муниции,България наряза макетите,а ракетите си стоят складирани и консервирани,балабар с дузина ядрени глави за тях.....тъй,че турците за това не скачат открито и на нас.....:-)

ами израел бил заплаха-имал атомна бомба. и турция е заплаха - имат атомни топки и се множат като амеби,чрез прост делене. каква по-голяма заплаха от това-като спре да им стига мястото ще земат да се огледжат на страни.

... така отколкото катастрофално унищожителен за етноса демографски срив!

абе и тоя е мангал, ама е казал истини

ТОЙ МАНГАЛ АМИ ТИ КАКЪВ СИ КАТО СА НИ ОПЪВАЛИ 500ГОДИНИ

Българите са много по - чисто запазени отколкото равратните гърчоля и евреи. От турците са стояли доста настрана. Момичета и момчета са били вземани, за да подсилват гените им. Но и така и сега турците си остават грозни

никога не са ни опъвали! Чети и ще разбереш, че предците ти са умирали, без да бъдат опъвани! Ако са били "опъвани", България не би била независима днес. Ти за Левски чувал ли си?

Кагебейчо, отдавна съм наясно с твоят умствен потенциал (или по-скоро с липсата на такъв), но все пак ще те репликирам. Смешно е да обявяваш за цивилизовани единствено западните държави, а всички останали - за нецивилизовани и подлежащи на цивилизовани. Това, че немците например според теб са много цивилизовани и Хитлер обявяваше Третия Райх за връх и посленда, окончателна степен на човешката цивилизация и еволюция, не им пречеше да варят деца в казани. А "цивилизоваността" на американците пък не им попречи да хвърлят атомни бомби и напалм над жени и деца. Критериите за цивилизованост са малко по-различни от това, което ти си представяш, и не се свеждат единствено до производството на мерцедеси и айфони. Колкото по-скоро осъзнаеш това, толкова по-бързо ще помогнеш сам на себе си.

къде немците са варили деца в казани, бе? едно време четохме "Нюрнбергският процес" - доколкото си спомням един разстрелваше пеленачета във въздуха, а друг беше посякъл с брадва дете за някакъв бас, ама варене на деца в казани нямаше. да не са варили ЯЙЦА в казани, бе умнико? :)

Варили са, наистина, вече мъртви деца, с цел производство на лепило.Имало е случаи и на изгаряни в пещи живи деца, и на погребвани живи деца. Поинтересувай се малко повече и ще намериш тези факти.

Май тебе са те варили в казан като си се родил, или поне мозъка ти.

Интересно, как евреите не са се сетили със закон да забранят някой да говори лошо за тях и да не е съгласен с политиката им.. вече имат опит със закона за Холокоста.

Ердогане, те ви създадоха да се борите срещу нас. Те ще ви и разкарт. Такива като теб, дето са ербап най-много - първи ще идат при алаха ви.

Май се вижда края на Израел и на американското влияние в света. Все повече държави, включително някога верни американски съюзници, проглежат и се опълчват срещу американо-еврейската клика, управляваща света.

Още днес икономиката на югоизточната ни съседка е по мощна от цялата балканска икономика взета заедно. Като се има предвид че балканската икономика дълго ще е в рецесия заради гърците, то след няколко години турската икономика със среден годишен ръст 7% ще бъде 2-3 пъти по голяма от цялата балканска. На Балканите няма перспектива, няма млади жизнени хора, навред дърти пенсионери, зомбита изсмукващи и без това оскъдните ресурси на региона. Накратко като във филм на ужасите.

Чакайте, бе! Че Израел има ядрено оръжие още от преди повече от 35 години. Към момента се счита че има между 250 и 300 единици. Но заразлика от тъпанарите в Иран и Ирак евреите не бият тъпана че са ядрена държава. Точно обратното, те никога не са признавали наличието на ядрени оръжия. Но МОСАД набързо похити в Англия израелски ядрен учен от центъра в Димона. И набързо го осъдиха на 30 години. После осъдиха и други. Е, хората са издавали секретна информация и по израелските закони са ги съдили. Има много легенди за Турция - млади, образовани.... Истината е малко по-различна. От 3 поколения насам турците ходят в германия, и въобще в Зап. Европа. И там се цивилизоват. И след като от там са минали няколко десетки мкилиона, в Турция наистина има образовани и цивилизовани хора. Е, Ердоган не е от тях, ама нейсе. И Турция все още е много далеч от нивото на Израел

Кагебейчо, отдавна съм наясно с твоят умствен потенциал (или по-скоро с липсата на такъв), но все пак ще те репликирам. Смешно е да обявяваш за цивилизовани единствено западните държави, а всички останали - за нецивилизовани и подлежащи на цивилизовани. Това, че немците например според теб са много цивилизовани и Хитлер обявяваше Третия Райх за връх и посленда, окончателна степен на човешката цивилизация и еволюция, не им пречеше да варят деца в казани. А "цивилизоваността" на американците пък не им попречи да хвърлят атомни бомби и напалм над жени и деца. Критериите за цивилизованост са малко по-различни от това, което ти си представяш, и не се свеждат единствено до производството на мерцедеси и айфони. Колкото по-скоро осъзнаеш това, толкова по-бързо ще помогнеш сам на себе си.

Хабиш си интернета с подобни изцепки....Мерцедеси и айфони ! Турция е просто една ориенталска държава с големи етнически проблеми,цивилизована само в големите градове ! Ако не са гастербайтерите им, щеха да са много по назад във всяко едно отношение освен на тема фанатизъм и ислям ! Това което дават по турските сериали е далеч от реалността !

Туркестан никога няма да влезе в ЕС!

... точно сега ЕС въобще не е за влизане, засега вие изплащайте дълговете на гърците и им слугувайте миейки кенефите им и лайняните задници.

Никога няма да бъде приета в ЕС, поради простата причина че Турция се намира в Азия ! Да си направят азиатски съюз !

Дилма ще ни изпрати 1 млн. готини бразилки и за 5 години ще станем 20 милиона, ама турчака ще види зор с кюрдите...до 2 години ще има Велик Кюрдистан и после изчезване на Турция завинаги!

Скоро Турция, ще тръгне по пътя на Гърция.Всичко това което се случи в България , за Турция предстои.В кои вариант , зависи от турците. Показните успехи на турската икономика се крепят на свръх задлъжняване. Скоро еврейското лоби в банковата сфера ще им поиска сметката и голяма цигания ги чака.

Турция е заплаха. Има най-голямата армия в региона, а начело и е човек, който я води към ислямизация и е подчинен на талибаните терористи. Самият той поддържа и е подържан от терористични организации.

При посещението си Дилма Русев заяви: България е една много просперираща страна. Цял свят иска да работи и търгува с Бразилия /член на БРИК/, а Бразилия иска партньорство с България в областта на компютърните технологии, машиностроенето, ХВП, винопроизводството и етеричните масла...

Турция е най-корумпираната и пропита от религиозен фанатизъм страна в света. ЕС е фикция за тази страна, която никога няма да се демократизира по очевидни причини. Какви планове може да има една бедна и изостанала Анадолска територия с девалвация на лирата от 30 % само за по-малко от 8 месеца, липса на свободно слово, умопомрачителна религия, изопачена история и човешки свободи? По индекс на човешко развитие/ИЧР/ е на едно от пследните места в света. Кюрдския проблем е нерешим без разделяне на територията, Армията е корумпирана и гълта 1/3 от БНП на сриващата се икономика. Гастарбайтерите масово биват прогонвани от ЕС и се връщат с попарени надежди в дивия Анадол. Младото население е лишено от демократични свободи и се манипулира от идеолозите на Ердоган. Висшето образование в Турция е с доста съмнителна стойност и не се признава в Европа. Общо на всички турци звучи европейският акорд: Гюле, гюле Еуропа...!

Ако Турция е анадолска провинция, то ние сме черна дупка. Единствената причина, поради която Турция няма да влезе в ЕС е, че ислямът им е основната религия. А пък и за какво им е да влизат - да работят за оправянато на непоправимите гръцки бакии и не само гръцки? Изобщо ЕС се оказа много опорочено нещо и много социалистическо. Няма да го бъде още дълго. Освен ако има останал поне малко здрав разум и политиката коренно се промени, което е малко вероятно, предвид идиотщините, които наблюдаваме ежедневно.

prav e Erdogan

Немците разочаровани от ЕС искат да се върнат към дойче марката, писна им да изплащат чужди кредити, да издържат бедните нови членове и затъващите икономики. ЕС е в криза, и се очертава да е дълга и тежка, а Турция вън от ЕС е с рекорден ръст 9% и за какво и е днес ЕС, да изплаща чужди дългове, които затрудниха дори Германия. Турция ще влезе в ЕС, само ако там се осигури необходимия ред и строга дисциплина, защото страната има сериозни и амбициозни планове, има и солидна модерна база, младо население, ускорена развиваща се модерна икономика и могъща армия.

"Те не го пускат в селото ,той пита за поповата къща" е казал народа! "модерната икономика и могъщата армия" са следствие на тясното сътрудничество с Израел и Америка, ама това е на път да свърши. Какво ще прави тогава пуйката?

Не злобейте и не завиждайте, на остаряващите, умиращите и свършващите в Европа, Турция противопоставя младо, обучено в 196 университета поколение, трудолюбиво, изпълнено с вяра и оптимизъм, а не дърти и мързеливи песимисти като у вас. И затова ускорено прогресира.

Не злобейте и не завиждайте, на остаряващите, умиращите и свършващите в Европа, Турция противопоставя младо, обучено в 196 университета поколение, трудолюбиво, изпълнено с вяра и оптимизъм, а не дърти и мързеливи песимисти като у вас. И затова ускорено прогресира.

ами, пуиката ще ти е.е (вместо точката сложи "б" ..и като баща ти..) маиката. дир.бг, стига с едностранчивите изстривания и цензури на репликлите и отговорите с про-турски коментари. за бога, не е честно и е против европеиските норми за "свобода на словото и печата".. моля!!!

Провери си сведенията, турската икономика се забавя с всяко тримесечие и за тази година няй-добрите прогнози са за 7% ръст, а долната граница е 5%.

Щото в Турция е пълно с такива с основно образование(да го кажем общо взето неграмотни) дето освен да мият улици и кенефи, да маат шпакли по строежи и да мият стъклата на колите по сфетофари , за друго не стават ! Нямат ценз ! А това че държавата им просперира се дължи не само на могъщата помощ на чичо Сам, а и на факта ,че тези бедни неграмотни нереализуеми в родината си хора, ходят и слугинстват в Германия ! Щото ако си кецат в турция, ще са на ръба на мизерията !

Турция да не брига за нашата Катуница, ами да си види кюрдите. Че да не се наложи кюрдско-арабска "миротворческа" намеса в Турция! Кюрдите откога искат независимост! Турция да им отстъпи, па тогаз да разговаря с нас. Турците да си гледат себе си. Както са се издули, ще се спукат като свински мехур, пълен с...

катуницата момчета си оправете, оправети си бардака:) после мерете ...

Не сравнявай няколко съмозабравили се с войната която води Турция с кюрдите от 30-40г.

Що ба пич...малко ли ти са вижда как я уПрахме Катуницата.Ако искаш може да седнем да помислим дали да земем решение да помислим да я упраим още....щом казваш

Превод Ердоган иска да каже че: Не се чудете ако утре и у нас се появи някое друго атомно оръжие. Ама Бай Ганъо балканеца пак не разбира!

Ердоганчо е искал да каже: "Ние се сдърпахме с Израел защото те после ни набиха канчето" :)

Балканжиите пак един подир друг ни показват преимуществото на байгановската аналитична мисъл!!!Тук пак ще има обяснения,колко е мизерна и видите ли ,колко слепи са американци,руснаци,африканци и азиатци и турци все искат да са ''белот ''партнери,докато байганьо чака в ъгъла за цигански салам!!?

Има една приказка: халваджията за бозаджията. С три думи описание на ориенталската икономика . Та Турция не е излизала от този порочен кръг , за жалост,всъщност и много други страни са се набутали в него

Правилно всъщност е "чИнгене"

Истанбул (на турски: stanbul, произношение на турски истамбул, с м), Живееш в 21ви век. Правилен или не това е сегашния правопис на най-големия град в Турция.

С тия изказвания Турция дори теоретично не може да бъде приета никога в ЕС. Това, между другото, пък е хубаво за нас, но само ако имаме силна външна политика. Сега е момента да изземем хитро доста пазари от Турция - от туризма, земеделието.. до евтини стоки за бита и тн. А едно от най-важните неща, за да запазим нашия туризъм, е да изискаме пълна забрана за турска АЕЦ до нашата граница! Ако изпуснем да се противопоставим - това може да съсипе черноморския ни туризъм завинаги. Кой ще иска да се пече на плаж, като знае че на по-малко от 100 км от него има изградена АЕЦ и то от доста несигурна държава като Турция....

ЕС никога не е поощрявал Израел да има атомна бомба. Защо Турция да е нестабилна държава?

защо е нестабилна ли- ами защото не като Германия, Швейцария, България, Израел, Румъния, Хърватия, Чехия, Белгия забогатяли БЕЗ ГРАБИТЕЛСКИ ВОЙНИ. Турция откъде тръгва??? тя е като Англия, Испания,Сърбия

... е върха на тъпотията, как ще събереш 20 милиона туристи на 200 км екологично лайняни български плажове от 2000 км кристални турски плажове. И кой ще бачка там у вас като измирате като мухи и все по малко се раждат.

Качество му е майката, сладкото ми турцофилче! Не е толкова важно колко се раждат, важно е качеството...А в България макар, че има и елементарни хора, има и доста хора с красива душевност и силен и действащ Божи дух. Турция едва ли ще оцелее и устои...

Държавата Турция НЕ строи АЕЦ. Държавата може да финансира строителството. Строят я фирми, сертифицирани и контролирани от МАГАТЕ. И не се безпокой, реакторите ще бъдат руски, няма да загреят като ония, хамериканските във Фукушима. Ние да вземем да си построим нашата АЕЦ. На тебе ще ти хареса ли ако Турция поиска да се забрани изграждането на АЕЦ в България?

Да де, ама и оня в Беларус беше руски и гръмна без земетресения и цунамита.

Турция са османлии -- винаги гледат да докопат нещо чуждо, обяви Дървосекачът . ----- Ерго -- Туркиа ке падне .

Воистина ке падне! А преди това Франция ще си затвори атомните централи и още по-преди това ще паднат на коча м.дете.

Радостно е, че сме единодушни ! ( Предполагам и за задушените с лук момици . )

блажени са верующите сине.....

Ех, Отче ! ... Не е мое Царството Небесно, а наистина-моето Земното -- отиде именно поради верующноста . И грешките мои да бъдат Вам урок . ( освен че си дърпам сам ушите всеки ден )

чистокръвен бг съм,ноо по-добре турци да ни управляват,отколкото евреи...500г имахме държава и ядохме хляб ииии оцеляхме,а сега виждате,че при управата на евреите от 20г нито имаме държава,нито хляб ядеме...затова евреите трябва да ги затрием..и да сме обективни..

А бе потурнак какви турци сънуваш, цял свят напред а те се връщат към ширията.И да те питам ,- защо иселниците от 89г. още си пазят българските лични карти , нали Турция е на светлини години пред България?-Ех този овчи въсторг!

хахахах , нещо се бъркаш, чистокръвен българин въобще не му минава през главата, че някой друг ще го управлява. Робската психика от християнството толерира други качества и от1000 г лансира небълагри

Простете, mosad -- някак ми е невъзможно да приема мнението Ви за валидно (, имайки предвид именно какво става у нас последните 20тина години, и именно-кои българ(к)и най-вече се присъединиха към българската eмигрантска диаспора в същия период ) ; Извинете ! .... А аз-лично считам, че България трябва да започне да бъде управлявана ( Управлявана ! ) единствено-и-само от високо-образовани, мислещи и знаещи/можещи истински българ(к)и .

Такава простотия може да напише само човек с отрязана кожичка. Я погледни пак, за всеки случай.

Защо? Турция няма ли атомни бомби?

Ако имаше, нямаше да е този плач.

И все пак е ИстаНбул, въпрос на грамотност е:)

Първо си оправете катуницата, после може и да говорим на обществено място:)

Мустафа, ти сигурно под обществено място разбираш единствено джамията.

оправете си катуницата брат ми ... после ще говорим ...

Ченгене е смес между ченге и ценгене. Ценгене е 'поетично' циган- ин. ЦиГаН- ин е от СГАН. Сган- т.е сбирщина от всякави паплачи, които са изостанали. Айде ходи си сверявай сега значенито на думичките

Справка: От 1963г България имаше ракети 8К11 аналог на V5 далекобойност 200км 150кТ максимум. В Турция бяха разположени оръдия с ядрени бойни глави далекобойност 45км 60кТ. После нещата се развиха нагоре и накрая ние си нарязахме последните ракети и влезнахме в NATO.

Оръдия с ядрени бойни глави, значи. Дай ми автограф!

203,2 мм гаубици, стрелящи със снаряди с ядрени заряди. Зарядите в Турция ги пазеха специални американски поделения. То, и фантомите можеха да носят ядрени бомби...

да те светна, оръдията, които МОГАТ да изстрелват ядрени боеприпаси не са новост. Създадени са още през 60-70-те години. За увеличааване на радиуса на действие могат да използват активно-реактивни боеприпаси.

Израел се беше сближил твърде много с една мюсулманска държава. Това беше груба грешка. Исляма е опасна религия която е като рак на съвремието...

"анти-юда". моше, наи-отровната религия на земята е юдеиската. всички касти, тарикати и секти се основават на "юдеизма". "мошеник" изнудвач, лъжец и изнудвач също са синоними с юдеиски характер.

За сведение , даже мохамеданската религия се основава на юдеизма , с корбан-байряма почитате жертвата която прави Аврам- синът си пред бога, който го заменя с овен .и.т.н. но затова трябва четене.

всеки шести в истанбул е циганин което значи че в истанбул живеят2МИЛИОНА родственици на Ердоган

.... отдавна вече всеки е циганин.

Ама не сме управлявани от такива!