Коментари - Цветан Василев: Има „слободия“ на словото | Днес.dir.bg

Цветан Василев: Има „слободия“ на словото

Банкерът Цветан Василев казва в интервю за Дойче веле, че в България има прекалено много свобода на словото. Той отрича да финансира медии и уточнява, че TV7 е единствената медия, с която е имал нещо общо.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев: Има „слободия“ на словото | Днес.dir.bg

Коментари

Само на мене ли ми се струва,че този прилича на Борат????

Има по-голям проблем в БЪЛГАРИЯ-МНОГО ПРЕСТЪПНИЦИ СА НА СВОБОДА!

Навремето имаше един Ицо Салфеткта , сервитьорче и му дадоха банка и доста хора пострадаха. Този е същата жалка работа, не се справя с банкерството и затова се меси в политиката да компенсира с държавна помощ , за да прикрива това иска да конрлориа медиите , контролира ги и това иска да прикрие, като ги контролира напълно. Цяла държава няда да се затрие, заради болните мераци на един непропокпсаник. По скоро той ще се затрие с цялата му банда, такива много сме виждали и знаем как свършват.

Пълен резил си за за България, цветане. Неслучайно от МВФ ни збраниха финсова самостоятелност с валутния борд . Как чуждите банки осъщестяват банкова дейност и се конкурират и няма проблеми , а пък ние една банка с български капитали имаме имаме и то пълен финасов фарс. Вместо вдъхващ увереност шеф тук се подвизава някакъв с вид на теляк в турска баня, вместо финсова конкуренция -борба за държаните сметки, вместо банкерство -политика, намеса в медии, заплахи, партизански и партийни акции. Колко време мислиш , че ще търпим да ни опозряваш и срамиш и колко време смяташ , че ще оцелееш и ще те търпим? Стягай куфарите , не ставаш и вредиш. Изчезвай овреме, теляко.

караибрахим овладя всички медии медии и пак му се вижда слободия, купи и токуш ефенди и конст.съд и ни готви дс тирания и в националната телевизия. еми братко , ще си идеш при илия павлов и сродните му празни души с големи претенции души и никой няма да си спомня за теб щото си поредната кръгла нула на квадрат, която ще си намер верното място.

Добре че има дойче веле иначе този тиквеник ще накара всички да вярват че не е прстъпник

аре стига ес тя манипулации,всеки(пчти) знае че в бг обикновення човек се даржи под натиск-умислено от шепа банкери,работдатели,политци и продажни медии

Медиите в България от 40 те години са приучвани да облсужват партийни интереси и се ползват за насаждане на слухове и лъжи с цел да се тъпчи народа ! Но сигнал за освобождаване на България от тази прокоба ще бъде когато тарикати и спекуланти като този на снимката са или подсъдими или зад решетките или забравени за винаги . Това сме стигнали нулата и трагваме нагоре

Сега остана само, тоя да се прегърне с царя пред медиите и да започне да наставлява как да се преборим с мафията.

Само, като му видиш мустаците на ченге е ясно , че е привърженик на свободата на словото.

Какъв "Убавец"!Прекрасен циганин!

Имате 7 000 000 крави , а цуцате от пеевски

Спекулативния капитализъм на Енрон Имате две крави. Продавате три от тях на публично регистрираната си компания, като използвате документи за кредит, взет от зет ви от банката, тогава извършвате дългов/ипотечен суап с асоциирана генерална оферта, така че си връщате обратно всичките четири крави, с данъчен кредит за пет крави. Млечните права върху шестте крави се трансферират по посредник към фирма на Кайманите, притежавана тайно от главния акционер, който продава правата на всичките седем крави обратно на вашата регистрирана компания. Според годишния доклад компанията притежава осем крави, с опция върху още една. Продайте една крава, за да купите нов президент на САЩ, и ще се окажете с девет крави. При официалното съобщение не се предоставя балансов лист. Публиката купува вашия бик.

Българска корпорация Нямате никакви крави, но твърдите, че сте експерт в гледането им. Наемате консултант, който да ви напише проект, с който кандидатствате да получите две безплатни крави по ФАР и едно теле по САПАРД. След три годишни мъки получавате само двете крави, които веднага давате на консултанта като разплащане за услугите му. Консултантът твърди, че му дължите още две крави и едно теле и ви съди в Брюксел.

Израелска корпорация Е, ето ги тези две еврейски крави, нали така? Те отварят млечна фабрика и магазин за сладолед, и тогава продават филмовите права. Изпращат телетата си в Харвард, за да станат доктори. Така че, за какво са им хора?

Китайска корпорация Имате две крави. Имате 300 човека, които ги доят. Претендирате за пълна заетост, висока волска производителност и арестувате репортерите, които са съобщили числата.

На 8 май 2011 г. екип от CERN успява да улови и задържи атоми антиводород в продължение на цели 1000 секунди - това са близо 17 минути и 10 000 пъти по-дълго, отколкото досега. В края на експеримента рекордно задържалата се на този свят антиматерия изчезнала с проблясъци, частица по частица.

Българска корпорация Нямате крава. Започвате бизнес проект и цоцате от две крави. Накрая оставате без нищо и ... през Дунав мост, ама гледайте да има цигани в Зила, че ще свалят вас от карусерията;-)

Индуска корпорация Имате две крави. Обожавате ги.

Швейцарска корпорация Имате 5000 крави, но нито една от тях не е ваша. Взимате други, за да ги държите на склад.

Руска корпорация Имате две крави. Броите ги и научавате, че имате пет крави. Броите ги отново и научавате, че имате 42 крави. Пак ги броите и разбирате, че имате 12 крави. Спирате да броите крави и отваряте друга бутилка водка.

Италианска корпорация Имате две крави, но не знаете къде са. Правите кратка почивка, за да обядвате.

Английска корпорация Имате две крави. И двете са луди.

Германска корпорация Имате две крави. Реконструирате ги, така че те живеят по 100 години, ядат веднъж на месец и се доят сами.

Японска корпорация Имате две крави. Променяте дизайна им, така че да са с една десета от размера на обикновена крава и да дават двадесет пъти повече мляко. Тогава създавате сполучлив анимационен филм с крави, наречени Каукимон и ги пласирате по целия свят.

Френска корпорация Имате две крави. Стачкувате, защото искате три крави.

Американска корпорация Имате две крави. Продавате едната и насилвате другата да дава мляко за четири крави. Изненадани сте, когато кравата пада мъртва

Имате две крави. Продавате едната и купувате бик. Стадото ви се умножава и отбелязвате икономически растеж. Продавате ги и се пенсионирате с дохода

Анархо-капитализмът е политическа философия, която се застъпва за елиминирането на държавата, както и държавните институции, които се издържат чрез бюджетни средства, но за създаването на частни и конкуретни агенции, създадени на доброволчески принцип, които да изпълняват ролята на съдилища, полиция и прочее. Без бюджетната подкрепа едни такива пари ще идват частно и конкуретно от свободния пазар. При което личните и икономически активности ще се регулират от естественото право на пазара, както и частното право, но не чрез политики. При което престъпления без жертви (продажба на наркотици, проституция, трафик и други), както и престъпления против държавата няма да се преследват

има блокаж на ай пи адреса в блиц капитал дневник днес и в дир 3, 4 пъти ми блокираха за неправилни коментари каква свобода бе човече

Да как позна - Свободия на словото без поръчкови материали, подслушването спря, парламента не е заграден... Всичко е по мед и масло.Скоро ще цъфнем, та ще вържем.

Цветанчо, що не даваш интервюта в БГ медите, може и в твоята, тъкмо ще ти цунат задн...

Някой зададе ли си простия въпрос - Откъде има тези много пари Василев.Както и Пеевски.От честен бизнес ли? Нито са били в чужбина,нито нещо подобно.Помислете.

Не е сигурно дали са техни ? В Бг, по подобие на болшевикистан след 1989г. възникнаха нови, странни, непознати до сега форми на собственост - днес собственик, утре затворник или труп.

ЦЕЦО, Приятно е да те лъскат "журналисти" като Валерия Велева. КАКВО СИ ИСКАЛ ДА КАЖЕШ С ДУМИТЕ: "Искам да докажа, че съм най добрият" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Е ДОКАЗА ЛИ ГО ?? НА КОГО И КАКВО ЩЕ ДОКАЗВАШ БЕ КОМПЛЕКСИРАН ПРОСТАКО ??!! НА НЯКОЯ КОЯТО ТЕ Е ОМАГЬОСАЛА С ДВАТА СИ ПРЪСТА НАПИКАНО МЕСО И ТЕ Е НАПРАВИЛА ИНСТРУМЕНТ В РЪЦЕТЕ НА МАФИОТИ КАТО СТОЯН АЛЕКСАНДРОВ , ЦАРСКИЯ КОВЧЕЖНИК МАКСИМ ДИМОВ И РАЗБИРА СЕ НА САМИЯТ "ЦАР" !! НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ТОВА "ЦАРСКО ВЕЛИЧИЕ" СМЕНЯ КАТО УПОТРЕБЕНИ САЛФЕТКИ ВСИЧКИ ПЕРПЕЛКАЩИ ОКОЛО НЕГО ПЕПЕРУДИ КАТО ТЕБ!!! ОКОЛО ТЕБ И МАКСИМ ДИМОВ ТОЛКОВА СЕ РАЗСМЪРДЯ, ЧЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЕДНА ДРУГА БАНКА СОБСТВЕНОСТ НА ЕДНА ГЕНЕРАЛСКА ГЕЙША ЩЕ СМЕНИ ТВОЕТО "ВЕЛИЧИЕ" КОЕТО ВЕЧЕ Е ИЗХАБЕНО !!! СТЯГАЙ СЕ ЗА АВАРИЙНО ПРЕЗИМЯВАНЕ !! ПАДАЩИТЕ ОТВИСОКО КАТО ТЕБ СЕ ПРЕЗИМЯВАТ ПО НАЧИН ПОЗНАТ НИ ПОЗНАТ НИ ОТ ВРЕМЕТО НА ИЛИЯ ПАВЛОВ И КЮЛЕВ !!

има блокаж на ай пи адреса в блиц капитал дневник днес и в дир 3, 4 пъти ми блокираха за неправилни коментари каква свобода бе човече и не ми ползвай ника 666 че ще ти блокират и по лошо може

му идват в повече парите, за да говори за слободията на словото. Сигурно ще спонсорира лоби сред депутатите за законопроект срещу слободията. Демек ще поръча да ни свири неговата музика.

Аз лично нямам нищо против Цветан Василев - нито е по-добър, нито е по-лош от останалите нашенски "олигарси". Все пак за разлика от повечето от тях, дава и някакви пари за каузи. И по принцип съм против клишето "щом е богат, да го мразим", щото тая държава има нужда и от съдействието на богатите българи, за да изкласи. За друго ми е обаче коментара: когато тръгнеш да лъжеш за очевадни неща, олекваш зверски. Въпросното интервю само затвръждава мнението ми, че Цветан Василев е човек с нечисти намерения и интереси! Защото ако бяха "чисти", нямаше да ни взема за канарчета! Като си толкова хрисим, защо се покриваш, защо лъжеш?!

А сега да ви светна каква е цялата работа. Доган урежда КТБ с 2 милиарда държавни пари след 2007. Но за да не ходи никой в затвора банката трябва да е на печалба. А за да е банката на печалба заемите трябва да са много по скъпи от нормалното за Европа. Затова брутно лихвата е 8% за Български граждани. В Германия например е под 5%. Само че не е само КТБ която печели от това високо ниво. Всички останали банки в България правят огромни печалби в сравнение с останалите страни в ЕС. Именно за това и Борисов не пипна с нищо банковия сектор защото тези 3% разлика в нивата хранят и неговата партия. Цветелина Бориславова със сигурност няма против, че Цветан Василев гуши ако и тя гуши. И именно за това Българската икономика пропада отъ една страна кадърните си бият шута от друга тези, които остават са поставени пред неравностойни условия. За да купиш една машина разходите по заема ти излизат двойно в среавнение с разходите в Германия. А сега прав ли съм или да.

Доган (2007): Имам една идея. Тука имам едни 65 милиона лева останали от големия удар 1997 и някой друг лев от консултански услуги. Събираме ги и правим банка. Цецо: Ей супер. Аз не съм банкер ама като всеки агент знам, че там са парите и 1997 добре заредихме. Доган: Така. Аз уреждам нещата така, че държавата да вкара около 2 милиарда отделно набираме 4 милиарда от руски бизнесмени които имат нужда и без това и половин милиард от пенсионери и реститути. Цецо: Ей това е супер така ще имаме около 6 милиарда да дадем на заем. Доган: Точно. Тогава намираме много наш човек. Например с Ирена много се разбираме и сина и е доказан като следовател и ги правим крупни бизнесмени. Пари при пари отиват и няма какво да се обърка ако дадеш 6 милиарда на нашите добре подготвени кадри. Те ще завъртят парите телевизии ала бала и така. Цецо: А ако нещата се объркат. Доган: Нещата се объркват винаги. Но ние ще вкараме 65 милиона а ще излезем с над милиард когато банката фалира. Цецо: Много добре действаме.

Мда оказа се, че има нещо вярно в това, че са ги настъпили по мазола с закона за разпределение на средствата до 25% в една банка. Погледнах им отчета (който всеки може да свали от сайта на банката), който са задължени да представят и го стравних с този на Булбанк. КТБ има нетни парични потоци от инвестиционна дейност -324 милиона този показател е бил положителен 43 милиона 2012!!!! Не се панирайте това може и да е нормално аз от банки нищо не разбирам. Все пак ако взимаш и даваш пари на заем и тези дето си дават парите спрат да дават а ти продължаваш да даваш назаем ... да речем на ТВ7, ДПС и още клиенти в един момент нещата отиват на зле. Все пак основния капитал на КТБ е само 65 милиона лева и дисбаланс от -324 милион в нетните парични потоци от инвестиционна дейност би трябвало да обезпокои дебиторите ... основен от които е българската държава.

Едно и също интервю е поместено днес във всички медии които банкерът "не притежава"... ;))))))))

Ало ДИР-а къде ви е новината за г-н Плевненлиев и имота му, за 700хил.евро в Гърция.Това не е ли цензура ?Защо не отразявате обективно а само което е угодно на ГЕРБ?

Прост ли е човек когато сравнява 700 хиляди лева с 7 миларда с които ако КТБ гръмне всички ще връщаме. Задай си въпроса с какви пари е построена империята на Пеевски (ТВ7 и т.н.) Тези пари са дошли основно от българи и българската държава и са дадени на заем на бивш полицай и майка му бивш шеф на ТОТО-то .... ако те фалират фалира и държавата. Сега разбираш ли колко мил на всички ни е Пеевски ???

кой ти говори за Пеевски ? Въпросът ми беше за Плевньо - ама нали не ви отърва темата я преиначавате Ако бяхме нормална държава досега президента да е се е оттеглил от поста а след това и двамата с оня дебелия - на съд и при бай Ставри

Не е работа на този човек да оценява "словото". Според тези които то оценяват, свобода на медиите няма и тя намалява. Благодарение на хора като него се шири автоцензура сред журналистите. Личния интерес кара този човек да подменя истината, но защо трябва да занимава с тези си несръчни опити цялото общество и една чужда медия?

Има епидемия от делюзия. Това обяснява всичко.

Холи-моли, престъпникът ни проповядва честност и морал. Този си живее в някаква паралелна реалност.

Пробвай да кажеш нещо неудобно за управляващите, които и да са те, и да видим какво ще публикува в. Телеграф. Най-вероятно, че виновникът е този, който е забелязал проблема. Преживял съм го. Лицето на снимката е разстроено, че 1-2 вестника не правят така.

Какъв е процента от парите на държавната администрация които се държат в банката на Цецо? Това трябва да е публично достъпна информация и в връзка със статията е много интересна информация. Ако наистина има "слободия" защо никой не напише това ???

Тук намерих една статия от стандарт. Там не са дадени процентното разпределение (предполагам умишлено защото нямам обяснение защо не биха сложили конкретните цифри). Все пак с този закон приет по времето на служебното правителство, с който се ограничава до 25% размера на общите средства в една банка са им разказали играта на КТБ. Сега трябва да намерят поне още 1-2 фиктивни банки на които собственика не е международна банкова организация за да въртят същата схема. Това за мен обяснява защо са толкова сърдити на Борисов и защо толкова активно ТВ7 участва с негативна целенасочена кампания в изборите.

Ей Бурат, ти пък откъде се взе новоизлюпен олигарх да даваш тъпи интервюта по Дойче веле.ще лапнеш дръвцето като Кюлев и ти.

Човека е постигнал някакъв успех и сега са се активизирали всички негови врагове, за да плюят срещу него, долна работа е това.

Защо неговия успех трябва да е на гърба на българския данъкоплатец. Плаща на цялото ДПС и БСП за да държи държавата парите си в неговата банка. Това което още не знаеш е че банката е пред фалит. Опитват се с рязане на администрацията да и продължат живота. Затова е Бобева и това е целия план и н Пеевски като шеф на ДАНС и на заема и на всичко. Ако КТБ фалира тогава ще почнат да падат глави и тези в парламента го знаят. Единствения начин да я стабилизират е държавата да тегли заеми на които лихвата е по висок от дивидента и да ги вкарва в КТБ.

Може и да не е пред фалит. Чисто спекулативно си ги твърдя тези работи. Форумче лаф да става. Просто като му гледам сенките под очите и ми се въртят разни мисли в главата.

Доган (2009): Цецо имам една страхотна идея. Ти правиш една банка, а аз уреждам държавата да си държи парите в нея. Цецо: ОК. И делим 50 / 50, а като се смени властта и някой се усети че банката е пред фалит. Доган: Какво ти пука. Банката фалира и народа на България тегли заем наново. Знаеш как е с финансовите кризи ... и 1997 мина същия номер защо да не мине и днес?

Коментари - Цветан Василев: Има „слободия“ на словото | Днес.dir.bg

Цветан Василев: Има „слободия“ на словото

Банкерът Цветан Василев казва в интервю за Дойче веле, че в България има прекалено много свобода на словото. Той отрича да финансира медии и уточнява, че TV7 е единствената медия, с която е имал нещо общо.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев: Има „слободия“ на словото | Днес.dir.bg

Коментари

Само на мене ли ми се струва,че този прилича на Борат????

Има по-голям проблем в БЪЛГАРИЯ-МНОГО ПРЕСТЪПНИЦИ СА НА СВОБОДА!

Навремето имаше един Ицо Салфеткта , сервитьорче и му дадоха банка и доста хора пострадаха. Този е същата жалка работа, не се справя с банкерството и затова се меси в политиката да компенсира с държавна помощ , за да прикрива това иска да конрлориа медиите , контролира ги и това иска да прикрие, като ги контролира напълно. Цяла държава няда да се затрие, заради болните мераци на един непропокпсаник. По скоро той ще се затрие с цялата му банда, такива много сме виждали и знаем как свършват.

Пълен резил си за за България, цветане. Неслучайно от МВФ ни збраниха финсова самостоятелност с валутния борд . Как чуждите банки осъщестяват банкова дейност и се конкурират и няма проблеми , а пък ние една банка с български капитали имаме имаме и то пълен финасов фарс. Вместо вдъхващ увереност шеф тук се подвизава някакъв с вид на теляк в турска баня, вместо финсова конкуренция -борба за държаните сметки, вместо банкерство -политика, намеса в медии, заплахи, партизански и партийни акции. Колко време мислиш , че ще търпим да ни опозряваш и срамиш и колко време смяташ , че ще оцелееш и ще те търпим? Стягай куфарите , не ставаш и вредиш. Изчезвай овреме, теляко.

караибрахим овладя всички медии медии и пак му се вижда слободия, купи и токуш ефенди и конст.съд и ни готви дс тирания и в националната телевизия. еми братко , ще си идеш при илия павлов и сродните му празни души с големи претенции души и никой няма да си спомня за теб щото си поредната кръгла нула на квадрат, която ще си намер верното място.

Добре че има дойче веле иначе този тиквеник ще накара всички да вярват че не е прстъпник

аре стига ес тя манипулации,всеки(пчти) знае че в бг обикновення човек се даржи под натиск-умислено от шепа банкери,работдатели,политци и продажни медии

Медиите в България от 40 те години са приучвани да облсужват партийни интереси и се ползват за насаждане на слухове и лъжи с цел да се тъпчи народа ! Но сигнал за освобождаване на България от тази прокоба ще бъде когато тарикати и спекуланти като този на снимката са или подсъдими или зад решетките или забравени за винаги . Това сме стигнали нулата и трагваме нагоре

Сега остана само, тоя да се прегърне с царя пред медиите и да започне да наставлява как да се преборим с мафията.

Само, като му видиш мустаците на ченге е ясно , че е привърженик на свободата на словото.

Какъв "Убавец"!Прекрасен циганин!

Имате 7 000 000 крави , а цуцате от пеевски

Спекулативния капитализъм на Енрон Имате две крави. Продавате три от тях на публично регистрираната си компания, като използвате документи за кредит, взет от зет ви от банката, тогава извършвате дългов/ипотечен суап с асоциирана генерална оферта, така че си връщате обратно всичките четири крави, с данъчен кредит за пет крави. Млечните права върху шестте крави се трансферират по посредник към фирма на Кайманите, притежавана тайно от главния акционер, който продава правата на всичките седем крави обратно на вашата регистрирана компания. Според годишния доклад компанията притежава осем крави, с опция върху още една. Продайте една крава, за да купите нов президент на САЩ, и ще се окажете с девет крави. При официалното съобщение не се предоставя балансов лист. Публиката купува вашия бик.

Българска корпорация Нямате никакви крави, но твърдите, че сте експерт в гледането им. Наемате консултант, който да ви напише проект, с който кандидатствате да получите две безплатни крави по ФАР и едно теле по САПАРД. След три годишни мъки получавате само двете крави, които веднага давате на консултанта като разплащане за услугите му. Консултантът твърди, че му дължите още две крави и едно теле и ви съди в Брюксел.

Израелска корпорация Е, ето ги тези две еврейски крави, нали така? Те отварят млечна фабрика и магазин за сладолед, и тогава продават филмовите права. Изпращат телетата си в Харвард, за да станат доктори. Така че, за какво са им хора?

Китайска корпорация Имате две крави. Имате 300 човека, които ги доят. Претендирате за пълна заетост, висока волска производителност и арестувате репортерите, които са съобщили числата.

На 8 май 2011 г. екип от CERN успява да улови и задържи атоми антиводород в продължение на цели 1000 секунди - това са близо 17 минути и 10 000 пъти по-дълго, отколкото досега. В края на експеримента рекордно задържалата се на този свят антиматерия изчезнала с проблясъци, частица по частица.

Българска корпорация Нямате крава. Започвате бизнес проект и цоцате от две крави. Накрая оставате без нищо и ... през Дунав мост, ама гледайте да има цигани в Зила, че ще свалят вас от карусерията;-)

Индуска корпорация Имате две крави. Обожавате ги.

Швейцарска корпорация Имате 5000 крави, но нито една от тях не е ваша. Взимате други, за да ги държите на склад.

Руска корпорация Имате две крави. Броите ги и научавате, че имате пет крави. Броите ги отново и научавате, че имате 42 крави. Пак ги броите и разбирате, че имате 12 крави. Спирате да броите крави и отваряте друга бутилка водка.

Италианска корпорация Имате две крави, но не знаете къде са. Правите кратка почивка, за да обядвате.

Английска корпорация Имате две крави. И двете са луди.

Германска корпорация Имате две крави. Реконструирате ги, така че те живеят по 100 години, ядат веднъж на месец и се доят сами.

Японска корпорация Имате две крави. Променяте дизайна им, така че да са с една десета от размера на обикновена крава и да дават двадесет пъти повече мляко. Тогава създавате сполучлив анимационен филм с крави, наречени Каукимон и ги пласирате по целия свят.

Френска корпорация Имате две крави. Стачкувате, защото искате три крави.

Американска корпорация Имате две крави. Продавате едната и насилвате другата да дава мляко за четири крави. Изненадани сте, когато кравата пада мъртва

Имате две крави. Продавате едната и купувате бик. Стадото ви се умножава и отбелязвате икономически растеж. Продавате ги и се пенсионирате с дохода

Анархо-капитализмът е политическа философия, която се застъпва за елиминирането на държавата, както и държавните институции, които се издържат чрез бюджетни средства, но за създаването на частни и конкуретни агенции, създадени на доброволчески принцип, които да изпълняват ролята на съдилища, полиция и прочее. Без бюджетната подкрепа едни такива пари ще идват частно и конкуретно от свободния пазар. При което личните и икономически активности ще се регулират от естественото право на пазара, както и частното право, но не чрез политики. При което престъпления без жертви (продажба на наркотици, проституция, трафик и други), както и престъпления против държавата няма да се преследват

има блокаж на ай пи адреса в блиц капитал дневник днес и в дир 3, 4 пъти ми блокираха за неправилни коментари каква свобода бе човече

Да как позна - Свободия на словото без поръчкови материали, подслушването спря, парламента не е заграден... Всичко е по мед и масло.Скоро ще цъфнем, та ще вържем.

Цветанчо, що не даваш интервюта в БГ медите, може и в твоята, тъкмо ще ти цунат задн...

Някой зададе ли си простия въпрос - Откъде има тези много пари Василев.Както и Пеевски.От честен бизнес ли? Нито са били в чужбина,нито нещо подобно.Помислете.

Не е сигурно дали са техни ? В Бг, по подобие на болшевикистан след 1989г. възникнаха нови, странни, непознати до сега форми на собственост - днес собственик, утре затворник или труп.

ЦЕЦО, Приятно е да те лъскат "журналисти" като Валерия Велева. КАКВО СИ ИСКАЛ ДА КАЖЕШ С ДУМИТЕ: "Искам да докажа, че съм най добрият" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Е ДОКАЗА ЛИ ГО ?? НА КОГО И КАКВО ЩЕ ДОКАЗВАШ БЕ КОМПЛЕКСИРАН ПРОСТАКО ??!! НА НЯКОЯ КОЯТО ТЕ Е ОМАГЬОСАЛА С ДВАТА СИ ПРЪСТА НАПИКАНО МЕСО И ТЕ Е НАПРАВИЛА ИНСТРУМЕНТ В РЪЦЕТЕ НА МАФИОТИ КАТО СТОЯН АЛЕКСАНДРОВ , ЦАРСКИЯ КОВЧЕЖНИК МАКСИМ ДИМОВ И РАЗБИРА СЕ НА САМИЯТ "ЦАР" !! НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ТОВА "ЦАРСКО ВЕЛИЧИЕ" СМЕНЯ КАТО УПОТРЕБЕНИ САЛФЕТКИ ВСИЧКИ ПЕРПЕЛКАЩИ ОКОЛО НЕГО ПЕПЕРУДИ КАТО ТЕБ!!! ОКОЛО ТЕБ И МАКСИМ ДИМОВ ТОЛКОВА СЕ РАЗСМЪРДЯ, ЧЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЕДНА ДРУГА БАНКА СОБСТВЕНОСТ НА ЕДНА ГЕНЕРАЛСКА ГЕЙША ЩЕ СМЕНИ ТВОЕТО "ВЕЛИЧИЕ" КОЕТО ВЕЧЕ Е ИЗХАБЕНО !!! СТЯГАЙ СЕ ЗА АВАРИЙНО ПРЕЗИМЯВАНЕ !! ПАДАЩИТЕ ОТВИСОКО КАТО ТЕБ СЕ ПРЕЗИМЯВАТ ПО НАЧИН ПОЗНАТ НИ ПОЗНАТ НИ ОТ ВРЕМЕТО НА ИЛИЯ ПАВЛОВ И КЮЛЕВ !!

има блокаж на ай пи адреса в блиц капитал дневник днес и в дир 3, 4 пъти ми блокираха за неправилни коментари каква свобода бе човече и не ми ползвай ника 666 че ще ти блокират и по лошо може

му идват в повече парите, за да говори за слободията на словото. Сигурно ще спонсорира лоби сред депутатите за законопроект срещу слободията. Демек ще поръча да ни свири неговата музика.

Аз лично нямам нищо против Цветан Василев - нито е по-добър, нито е по-лош от останалите нашенски "олигарси". Все пак за разлика от повечето от тях, дава и някакви пари за каузи. И по принцип съм против клишето "щом е богат, да го мразим", щото тая държава има нужда и от съдействието на богатите българи, за да изкласи. За друго ми е обаче коментара: когато тръгнеш да лъжеш за очевадни неща, олекваш зверски. Въпросното интервю само затвръждава мнението ми, че Цветан Василев е човек с нечисти намерения и интереси! Защото ако бяха "чисти", нямаше да ни взема за канарчета! Като си толкова хрисим, защо се покриваш, защо лъжеш?!

А сега да ви светна каква е цялата работа. Доган урежда КТБ с 2 милиарда държавни пари след 2007. Но за да не ходи никой в затвора банката трябва да е на печалба. А за да е банката на печалба заемите трябва да са много по скъпи от нормалното за Европа. Затова брутно лихвата е 8% за Български граждани. В Германия например е под 5%. Само че не е само КТБ която печели от това високо ниво. Всички останали банки в България правят огромни печалби в сравнение с останалите страни в ЕС. Именно за това и Борисов не пипна с нищо банковия сектор защото тези 3% разлика в нивата хранят и неговата партия. Цветелина Бориславова със сигурност няма против, че Цветан Василев гуши ако и тя гуши. И именно за това Българската икономика пропада отъ една страна кадърните си бият шута от друга тези, които остават са поставени пред неравностойни условия. За да купиш една машина разходите по заема ти излизат двойно в среавнение с разходите в Германия. А сега прав ли съм или да.

Доган (2007): Имам една идея. Тука имам едни 65 милиона лева останали от големия удар 1997 и някой друг лев от консултански услуги. Събираме ги и правим банка. Цецо: Ей супер. Аз не съм банкер ама като всеки агент знам, че там са парите и 1997 добре заредихме. Доган: Така. Аз уреждам нещата така, че държавата да вкара около 2 милиарда отделно набираме 4 милиарда от руски бизнесмени които имат нужда и без това и половин милиард от пенсионери и реститути. Цецо: Ей това е супер така ще имаме около 6 милиарда да дадем на заем. Доган: Точно. Тогава намираме много наш човек. Например с Ирена много се разбираме и сина и е доказан като следовател и ги правим крупни бизнесмени. Пари при пари отиват и няма какво да се обърка ако дадеш 6 милиарда на нашите добре подготвени кадри. Те ще завъртят парите телевизии ала бала и така. Цецо: А ако нещата се объркат. Доган: Нещата се объркват винаги. Но ние ще вкараме 65 милиона а ще излезем с над милиард когато банката фалира. Цецо: Много добре действаме.

Мда оказа се, че има нещо вярно в това, че са ги настъпили по мазола с закона за разпределение на средствата до 25% в една банка. Погледнах им отчета (който всеки може да свали от сайта на банката), който са задължени да представят и го стравних с този на Булбанк. КТБ има нетни парични потоци от инвестиционна дейност -324 милиона този показател е бил положителен 43 милиона 2012!!!! Не се панирайте това може и да е нормално аз от банки нищо не разбирам. Все пак ако взимаш и даваш пари на заем и тези дето си дават парите спрат да дават а ти продължаваш да даваш назаем ... да речем на ТВ7, ДПС и още клиенти в един момент нещата отиват на зле. Все пак основния капитал на КТБ е само 65 милиона лева и дисбаланс от -324 милион в нетните парични потоци от инвестиционна дейност би трябвало да обезпокои дебиторите ... основен от които е българската държава.

Едно и също интервю е поместено днес във всички медии които банкерът "не притежава"... ;))))))))

Ало ДИР-а къде ви е новината за г-н Плевненлиев и имота му, за 700хил.евро в Гърция.Това не е ли цензура ?Защо не отразявате обективно а само което е угодно на ГЕРБ?

Прост ли е човек когато сравнява 700 хиляди лева с 7 миларда с които ако КТБ гръмне всички ще връщаме. Задай си въпроса с какви пари е построена империята на Пеевски (ТВ7 и т.н.) Тези пари са дошли основно от българи и българската държава и са дадени на заем на бивш полицай и майка му бивш шеф на ТОТО-то .... ако те фалират фалира и държавата. Сега разбираш ли колко мил на всички ни е Пеевски ???

кой ти говори за Пеевски ? Въпросът ми беше за Плевньо - ама нали не ви отърва темата я преиначавате Ако бяхме нормална държава досега президента да е се е оттеглил от поста а след това и двамата с оня дебелия - на съд и при бай Ставри

Не е работа на този човек да оценява "словото". Според тези които то оценяват, свобода на медиите няма и тя намалява. Благодарение на хора като него се шири автоцензура сред журналистите. Личния интерес кара този човек да подменя истината, но защо трябва да занимава с тези си несръчни опити цялото общество и една чужда медия?

Има епидемия от делюзия. Това обяснява всичко.

Холи-моли, престъпникът ни проповядва честност и морал. Този си живее в някаква паралелна реалност.

Пробвай да кажеш нещо неудобно за управляващите, които и да са те, и да видим какво ще публикува в. Телеграф. Най-вероятно, че виновникът е този, който е забелязал проблема. Преживял съм го. Лицето на снимката е разстроено, че 1-2 вестника не правят така.

Какъв е процента от парите на държавната администрация които се държат в банката на Цецо? Това трябва да е публично достъпна информация и в връзка със статията е много интересна информация. Ако наистина има "слободия" защо никой не напише това ???

Тук намерих една статия от стандарт. Там не са дадени процентното разпределение (предполагам умишлено защото нямам обяснение защо не биха сложили конкретните цифри). Все пак с този закон приет по времето на служебното правителство, с който се ограничава до 25% размера на общите средства в една банка са им разказали играта на КТБ. Сега трябва да намерят поне още 1-2 фиктивни банки на които собственика не е международна банкова организация за да въртят същата схема. Това за мен обяснява защо са толкова сърдити на Борисов и защо толкова активно ТВ7 участва с негативна целенасочена кампания в изборите.

Ей Бурат, ти пък откъде се взе новоизлюпен олигарх да даваш тъпи интервюта по Дойче веле.ще лапнеш дръвцето като Кюлев и ти.

Човека е постигнал някакъв успех и сега са се активизирали всички негови врагове, за да плюят срещу него, долна работа е това.

Защо неговия успех трябва да е на гърба на българския данъкоплатец. Плаща на цялото ДПС и БСП за да държи държавата парите си в неговата банка. Това което още не знаеш е че банката е пред фалит. Опитват се с рязане на администрацията да и продължат живота. Затова е Бобева и това е целия план и н Пеевски като шеф на ДАНС и на заема и на всичко. Ако КТБ фалира тогава ще почнат да падат глави и тези в парламента го знаят. Единствения начин да я стабилизират е държавата да тегли заеми на които лихвата е по висок от дивидента и да ги вкарва в КТБ.

Може и да не е пред фалит. Чисто спекулативно си ги твърдя тези работи. Форумче лаф да става. Просто като му гледам сенките под очите и ми се въртят разни мисли в главата.

Доган (2009): Цецо имам една страхотна идея. Ти правиш една банка, а аз уреждам държавата да си държи парите в нея. Цецо: ОК. И делим 50 / 50, а като се смени властта и някой се усети че банката е пред фалит. Доган: Какво ти пука. Банката фалира и народа на България тегли заем наново. Знаеш как е с финансовите кризи ... и 1997 мина същия номер защо да не мине и днес?