Коментари - Цял пълнител в тялото на Ивелина, блокирала профила на Иво | Днес.dir.bg

Цял пълнител в тялото на Ивелина, блокирала профила на Иво

Цял пълнител в тялото на Ивелина, защото блокирала профила на Иво в социалните мрежи. Това е равносметката от една несподелена любов.

Обратно в новината

Коментари - Цял пълнител в тялото на Ивелина, блокирала профила на Иво | Днес.dir.bg

Коментари

Вместо ИК, по-добре да приемем забрана на соц.мрежи!

поредната лъжа на дирника

На ден по две жертви в дира от насилие върху жени. Значи за една година 730 убити жени за 10 години 7300 кат прибавим и другите случаи то излиза че жените са на привършване и трябва спешен внос.

Леле то в българия всички мъже изроди и убийци, начаче нужда от таз конвенция, направо указ за изтребването на всички мъже и щях дакажа всенародни, ама вслучая всеженски празници. Да им е честит новия свят без тези престъпници.

Продължава с неотслабващо темпо канонадата по мозъците на българите в полза на Идиотската конвенция. Както е тръгнало, ще извадят в медиите всички случаи на насилие над жени през последните стотина години, белким народът кандиса и каже: хайде бе, ратифицирайте я там (не, че не могат да я ратифицират и без да се съобразят с общественото мнение, но така е по-убедително все пак...)! Лукави манипулатори, не се морете, няма да стане вашата! Прозрачни и ясни сте за всеки що-годе мислещ човек. И почвате да ставате досадни. А иначе - жалко за жената и съболезнования на близките. Само дето в случая (и в много други подобни напоследък) трагедията им се използва като средство за постигане на нечисти цели от антихристовите слуги. Да не бъде!

обичаш някого, пусни го да си върви, щом иска! Ако е писано - и след 50 години ще се съберете, ако ли не - значи не сте един за друг!

цял пълнител... срещу жена? та това е цензурата на дпс във форума, когато има гей прайд на гюлен на американските нпо! службите, признайте си съучастничеството в атентатите>!

пак купен от дпс гласоподавател! или е друг? а цензурата на дпс?

СТИГА СТАЯ КОНВЕНЦИЯ ЛЪГАХТЕ ХОРАТА, за пари ще си продадете децата ей...

Пак започват,тоя на който хората разчитат ,,уж,,да помогнат,какво прави.ИК с нищо няма да предотвърти тия извращения у хората. НАПРОТИВ ОЩЕ ОТ МАЛКИ ЩЕ ИМ ПОСЕГНАТ НА ПСИХИКАТА, и резултата в бъдеще ще се види/ще стане като със смяна на времето което много влияе на психикста и съня/ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ТИЯ ОЛИГОФРЕНИ ЗАЩО БОЛШЕСТВОТО ХОРА НЕ ИСКАТ ИК. И по двадесет статий да пишете и тайно да я приемете,НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИМ.СТИГА. ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ,затова ли заслужаваме ,че трети път ви избрахме,да ни посягате на децата.ЗНАЕТЕ,ЧЕ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИНА СА НИ ВСИЧКО И СМИСЪЛС ДА ЖИВЕЕМ. ВРАЗУМЕТЕ СЕ ТВЪРДИ КРАТУНИ,ЩЕ ВИ БЪДЕ ЗА ПОСЛЕДНО.Много гняв ни се насъбра и от постоянните кражби

,,Много я обичах,, толкова ,че я поискал да я види мъртва,егати тъкава обич. Този човек е страдал от шизофрения,той не е трябвал да става полицай.

цял пълнител в тялото на ивелина, цял пълнител цензура в тялото на мненията! демокрация!

Човекът се е борил с цензурата, за свобода на словото и за свещеното си право да покаже последното селфи.

цензурата и тук е само локален пример за асоциална дейност в медиите! за която асоциялна дейност, голям пръст имат не само властите, а и онези над тях - "тайните служби". те разполагат с всички данни за да управляват и неуправляемото. на пръв поглед...

Хамерикански ценности и разбиране за демокрация , при тях проблемите се уреждат точно по такъв начин. Жалко е че ни насаждат и на нас тяхната сбъркана демокрация..

КОЯ КОНВЕНЦИЯ ЩЕ ЗАЩИТИ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ПО СЕЛАТА, КОИТО СА БИТИ ЖЕСТОКО ИЛИ УБИВАНИ ЗА ЛЕВЧЕТА И ТО ОТ МАЛОЛЕТНИ... ИЗМИСЛЕТЕ КОНВЕНЦИЯ ЗА ВСЯКА ЖЕСТОКОСТ И КАКВО ОТ ТОВА, СЛЕД КАТО ОРГАНИТЕ НА РЕДА И ИНСТИТУЦИИТЕ НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА....

пак ще повторим, че социалните медии са само за асоциални типове и типеси, които дори не могат да изразят собствена мисъл, защото такава нямат. в главите си те са наблъскани само със зазубрени словосъчетания от мейнстрийма и бандитите, които властват. и били това "същества "разумни"".

Поредната долна манипулация със т.нар. "домашно насилие". Никакво домашно насилие няма, има криминален случай, цитирам извадка от малоумната статия: "Между жертвата и Маринов е имало близки отношения, но връзката им била основно във Фейсбук. Пишели си есемеси, понякога се и виждали." Няма и следа от фактическо съпружеско съжителство, за какво домашно насилие говорим?

Е па, баце, ако мине, мине. Така или иначе си получаваме париците.

да живее европа , да живее демокрацията ! цъфнахме и вързахме !!!

Тоя за да го направят полицай и да му дадат оръжие се е определил за джендър, след хомо акта срещу момичето, всички разбират че става въпрос за чистокръвен бг. дебил.

В Дир.бг ви разказваме истории за жени, подложени на домашно насилие. Някои са се оплаквали на различни институции, но без ефект. В СЛУЧАЯ не става въпрос за домашно насилие.

Що деца се изтрепаха заради спорове в социалните мрежи - нито дума!

Пишете, пишете, ИК ще се приеме независимо какво мислят издуханите ви старчески мозъци! Квичите като пред заколение.

чакам БХК да прожектира имената на всички баби и дядовци убити, пребити и изнасилени от техните безценни "клиенти" по села и градчета! Ама май няма кой да им плати за тва?!?!?!

Ако смятате ,че с една конвенция престъпленията ще спрат,до сега да сме подписали 101 такива .Странно е ,че убиеца е обичал девойката и я е застрелял ,дали би застрелял кучето си което най вероятно също обича .

предполагам че ще го гръмне ако го хване да чука жена му или щерката.. и пак - животното не може да знае че прави нешо нередно и то ще е жертва

Аха и цензура налагате като не ви е изгодно.Така ли викам ей така от кумува срама няма да напишете материал за мъж убит от жена при сходни обстоятелства и което може да се тълкува като домашно насилите ?

Така ли няма един случай на жена убила мъж ? Ей така от кумува срама поне един материал да бяхте написали.Колко пари взимате или ще взимате за всичко това ?

има и са стотици. как до сега ни един път не се писа за хилядите мъже сложили край на живота си, заради жени? е да - мъжете са се самоубили. но дали са щели да го направят ако не са били съсипани от приятелките си? е някои решават да предпазят останалите мъже от тяхната съдба и убиват първо жената, която ги е накарала да вземат това решение. само погледнете в колко от случаите описани тук за тези "избрани" нещастни жени- мъжете които са ги убили са се самоубили. с какво точно женския живот е по ценен от мъжкия?

Какво ни убеждавате сега, за "съветска власт"? Всеки ден по едно битово убийство! Интересно защо не показвате стотиците убийства на възрастни хора от орки? Както сте тръгнали ще стигнете до самоубийството на Лора Каравелова заради Яворов!

Какво ни убеждавате сега, за "съветска власт"? Всеки ден по едно битово убийство! Интересно защо не показвате стотиците убийства на възрастни хора от орки? Както сте тръгнали ще стигнете до самоубийството на Лора Каравелова заради Яворов!

Как така е преминал теста ? Как, бе ,ало МВР спите сладко сладко и за това пари искате и то колкото може повече.Ако съм на родителите ще съдя МВР " до дупка " , това е умишлено убийство от власт имаш към народа си .

Това не е за конвенция,а за корупция....как тоя комплексар и психопат е минал психо-тест за полицай?

ами по време на теста предполагам че все още не е бил отхвърлен. замисляли ли сте се колко малко трябва от дълбоко влюбени да отидете в тежка депресия? достатъчно е да видите как тя чука някой и готово... жените обияат да си играят с мъжете.и не мисля че някога се замислят какво точно им причиняват. я дайте някъде статистика - колко са случаите на убийство от ревност и колко мъже са се самоубили заради разбито сърце? защо само едната страна на монетата се показва?

чакам БХК да прожектира имената на всички баби и дядовци убити, пребити и изнасилени от техните безценни "клиенти" по села и градчета! Ама май няма кой да им плати за тва?!?!?!

Създай кауза бе. Дай гласност на идеята си. Общевото ще те подкрепи. Какво чакаш? Или само си чегърташ по клавиатурата.

На ясички е ясно, че това гнусно престъпление нямаше да се случи, ако по това време бе подписана И. Конвенция ! ;)

"..... 22 жени, бяха прожектирани върху фасадата на Народното събрание от Българския хелзинкски комитет. Акцията бе по повод дебатите в обществото за Истанбулската конвенция. " И с какво Истамбулската конженция би помогнала да се избегне този случай? Аман от опиоти за манипулация.

Тъпаците трудно разбирате. Примири се!

Направо ми е жал за тези, които финансират тази къмпания ЗА, явно БХК може да " работи" само през куп за грош. Декиш не хваща.

а тоя иво даже го знам защото ми е градски... тъпо полицайче, станало такова заради връзките на баща му.... само ще ви разкажа една случка с него... спрял си колата и групичка от келеши си говорят около колата му, на която и е отворен багажника едно от лапетата влязе в багажника и тоя го затвори уш на майтап да го подържи вътре... лапето покрещя от вътре и накрая му отвориха... след този момент лапето се качи на покрива на колата на полицая(иво) и започна да скача докато не му обърна тавана аудито го направи на каскет , а тоя цървул нищо не посмя да направи щото е страхливец!!! мъж е само срещу жени и то ако има патлак... щото и жена би го набила тоя полицай.... умрелак

Синдромът "Малка пишк". Ниско самочувствие, свръхчувствителност към отхвърляне и агресия. И този ми станал полицай?! Пази Боже

Ето 30 затвор без истанбулска конвенция

защото е имало свидетели! аз познавам предходната му приятелка, която ходи по мъките 2 години и никой не можа да я защити от тормоза му, докато този изрод се "влюби" в друга, иначе можеше да се окаже на мястото на горкото момиче!

Цял пълнител в тялото на Ивелина, защото блокирала профила на полицай Иво в социалните мрежи. Това е равносметката за служителите в МВР - пари, надбавки и бонуси, пари за храна, дрехи, транспорт и осигуровки, които получават по закон от държавата, полицаите ползват и много привилегии - първа категория труд и ранно пенсиониране, 20 заплати обезщетение и пр. ектри.

Другари, най-простата част на народа крещи тук срещу конвенцията. Драскате едни и същи глупости от различни никове! Много българи, без познатия дописнически матриял тук, са за Истанбулската конвенция! Много! Но тях няма да ги чуете да плещят небивалици за трети пол, джендъри и т.н. Заливате ни безумия, защото сте невежи, необразовани - утайка!!! Утайката винаги е на дъното. Почетете, информирайте се и ще се придвижите нагоре!

Ало, умния, прочети доклада към конвенцията, където пише, че е насочена към защита правата на гейове, лесбийки, трансесксуални и др. подобни. Дано поне можеш да четеш, защото го пише черно на бяло.

Това е една малка, но шумна част от населението! Повечето хора са ЗА конвенцията! Ратифицирането и е въпрос на време! България е част от ЕС и няма връщане към Азия!

Арогантният защитник,явно си от маймуните на клона.Не ,не сме малко,много,много все още сме останали хора с разум и достойнство и ценносна система.ДЕЦАТА СА ВСИЧКО ЗА НАД. БПЦ ,,ще ви благослови,,и ненавиждам диктатори като ,Путин,Ердуган и някой които искат да им подръжават Неееее на ИК

Комплексиран издрод. Заслужава да гние до живод. Минал психотеста представям си как го е минал

Пропагандата, която вършите ежедневно е непремерена и подвеждаща. Българското законодателство съдържа достатъчно механизми, за да гарантира безопасността на всеки, във всяка ситуация. Проблемът е с прилагащите го и може би в тази посока следва да насочите усилията си. Подвеждате хората по най-нецивилизования начин. Прочетете Закона за равнопоставеност на жените и мъжете и редица други нормативни актове, които регулират тази сфера. Вероятно имате други мотивиращи основания за провокацията, на която подлагате читателите Ви, но все пак е желателно да не подлагате на унижение квалификацията и познанията им. Съветът ми е, преди да започнете подобни действия, да проведете по-задълбочена консултация, която не е замъглена от странични фактори, все пак нали се опитвате да сте обективни!

Това не е любов...това е обсебеност е фиксидея...

Коментари - Цял пълнител в тялото на Ивелина, блокирала профила на Иво | Днес.dir.bg

Цял пълнител в тялото на Ивелина, блокирала профила на Иво

Цял пълнител в тялото на Ивелина, защото блокирала профила на Иво в социалните мрежи. Това е равносметката от една несподелена любов.

Обратно в новината

Коментари - Цял пълнител в тялото на Ивелина, блокирала профила на Иво | Днес.dir.bg

Коментари

Вместо ИК, по-добре да приемем забрана на соц.мрежи!

поредната лъжа на дирника

На ден по две жертви в дира от насилие върху жени. Значи за една година 730 убити жени за 10 години 7300 кат прибавим и другите случаи то излиза че жените са на привършване и трябва спешен внос.

Леле то в българия всички мъже изроди и убийци, начаче нужда от таз конвенция, направо указ за изтребването на всички мъже и щях дакажа всенародни, ама вслучая всеженски празници. Да им е честит новия свят без тези престъпници.

Продължава с неотслабващо темпо канонадата по мозъците на българите в полза на Идиотската конвенция. Както е тръгнало, ще извадят в медиите всички случаи на насилие над жени през последните стотина години, белким народът кандиса и каже: хайде бе, ратифицирайте я там (не, че не могат да я ратифицират и без да се съобразят с общественото мнение, но така е по-убедително все пак...)! Лукави манипулатори, не се морете, няма да стане вашата! Прозрачни и ясни сте за всеки що-годе мислещ човек. И почвате да ставате досадни. А иначе - жалко за жената и съболезнования на близките. Само дето в случая (и в много други подобни напоследък) трагедията им се използва като средство за постигане на нечисти цели от антихристовите слуги. Да не бъде!

обичаш някого, пусни го да си върви, щом иска! Ако е писано - и след 50 години ще се съберете, ако ли не - значи не сте един за друг!

цял пълнител... срещу жена? та това е цензурата на дпс във форума, когато има гей прайд на гюлен на американските нпо! службите, признайте си съучастничеството в атентатите>!

пак купен от дпс гласоподавател! или е друг? а цензурата на дпс?

СТИГА СТАЯ КОНВЕНЦИЯ ЛЪГАХТЕ ХОРАТА, за пари ще си продадете децата ей...

Пак започват,тоя на който хората разчитат ,,уж,,да помогнат,какво прави.ИК с нищо няма да предотвърти тия извращения у хората. НАПРОТИВ ОЩЕ ОТ МАЛКИ ЩЕ ИМ ПОСЕГНАТ НА ПСИХИКАТА, и резултата в бъдеще ще се види/ще стане като със смяна на времето което много влияе на психикста и съня/ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ТИЯ ОЛИГОФРЕНИ ЗАЩО БОЛШЕСТВОТО ХОРА НЕ ИСКАТ ИК. И по двадесет статий да пишете и тайно да я приемете,НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИМ.СТИГА. ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ,затова ли заслужаваме ,че трети път ви избрахме,да ни посягате на децата.ЗНАЕТЕ,ЧЕ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИНА СА НИ ВСИЧКО И СМИСЪЛС ДА ЖИВЕЕМ. ВРАЗУМЕТЕ СЕ ТВЪРДИ КРАТУНИ,ЩЕ ВИ БЪДЕ ЗА ПОСЛЕДНО.Много гняв ни се насъбра и от постоянните кражби

,,Много я обичах,, толкова ,че я поискал да я види мъртва,егати тъкава обич. Този човек е страдал от шизофрения,той не е трябвал да става полицай.

цял пълнител в тялото на ивелина, цял пълнител цензура в тялото на мненията! демокрация!

Човекът се е борил с цензурата, за свобода на словото и за свещеното си право да покаже последното селфи.

цензурата и тук е само локален пример за асоциална дейност в медиите! за която асоциялна дейност, голям пръст имат не само властите, а и онези над тях - "тайните служби". те разполагат с всички данни за да управляват и неуправляемото. на пръв поглед...

Хамерикански ценности и разбиране за демокрация , при тях проблемите се уреждат точно по такъв начин. Жалко е че ни насаждат и на нас тяхната сбъркана демокрация..

КОЯ КОНВЕНЦИЯ ЩЕ ЗАЩИТИ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ПО СЕЛАТА, КОИТО СА БИТИ ЖЕСТОКО ИЛИ УБИВАНИ ЗА ЛЕВЧЕТА И ТО ОТ МАЛОЛЕТНИ... ИЗМИСЛЕТЕ КОНВЕНЦИЯ ЗА ВСЯКА ЖЕСТОКОСТ И КАКВО ОТ ТОВА, СЛЕД КАТО ОРГАНИТЕ НА РЕДА И ИНСТИТУЦИИТЕ НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА....

пак ще повторим, че социалните медии са само за асоциални типове и типеси, които дори не могат да изразят собствена мисъл, защото такава нямат. в главите си те са наблъскани само със зазубрени словосъчетания от мейнстрийма и бандитите, които властват. и били това "същества "разумни"".

Поредната долна манипулация със т.нар. "домашно насилие". Никакво домашно насилие няма, има криминален случай, цитирам извадка от малоумната статия: "Между жертвата и Маринов е имало близки отношения, но връзката им била основно във Фейсбук. Пишели си есемеси, понякога се и виждали." Няма и следа от фактическо съпружеско съжителство, за какво домашно насилие говорим?

Е па, баце, ако мине, мине. Така или иначе си получаваме париците.

да живее европа , да живее демокрацията ! цъфнахме и вързахме !!!

Тоя за да го направят полицай и да му дадат оръжие се е определил за джендър, след хомо акта срещу момичето, всички разбират че става въпрос за чистокръвен бг. дебил.

В Дир.бг ви разказваме истории за жени, подложени на домашно насилие. Някои са се оплаквали на различни институции, но без ефект. В СЛУЧАЯ не става въпрос за домашно насилие.

Що деца се изтрепаха заради спорове в социалните мрежи - нито дума!

Пишете, пишете, ИК ще се приеме независимо какво мислят издуханите ви старчески мозъци! Квичите като пред заколение.

чакам БХК да прожектира имената на всички баби и дядовци убити, пребити и изнасилени от техните безценни "клиенти" по села и градчета! Ама май няма кой да им плати за тва?!?!?!

Ако смятате ,че с една конвенция престъпленията ще спрат,до сега да сме подписали 101 такива .Странно е ,че убиеца е обичал девойката и я е застрелял ,дали би застрелял кучето си което най вероятно също обича .

предполагам че ще го гръмне ако го хване да чука жена му или щерката.. и пак - животното не може да знае че прави нешо нередно и то ще е жертва

Аха и цензура налагате като не ви е изгодно.Така ли викам ей така от кумува срама няма да напишете материал за мъж убит от жена при сходни обстоятелства и което може да се тълкува като домашно насилите ?

Така ли няма един случай на жена убила мъж ? Ей така от кумува срама поне един материал да бяхте написали.Колко пари взимате или ще взимате за всичко това ?

има и са стотици. как до сега ни един път не се писа за хилядите мъже сложили край на живота си, заради жени? е да - мъжете са се самоубили. но дали са щели да го направят ако не са били съсипани от приятелките си? е някои решават да предпазят останалите мъже от тяхната съдба и убиват първо жената, която ги е накарала да вземат това решение. само погледнете в колко от случаите описани тук за тези "избрани" нещастни жени- мъжете които са ги убили са се самоубили. с какво точно женския живот е по ценен от мъжкия?

Какво ни убеждавате сега, за "съветска власт"? Всеки ден по едно битово убийство! Интересно защо не показвате стотиците убийства на възрастни хора от орки? Както сте тръгнали ще стигнете до самоубийството на Лора Каравелова заради Яворов!

Какво ни убеждавате сега, за "съветска власт"? Всеки ден по едно битово убийство! Интересно защо не показвате стотиците убийства на възрастни хора от орки? Както сте тръгнали ще стигнете до самоубийството на Лора Каравелова заради Яворов!

Как така е преминал теста ? Как, бе ,ало МВР спите сладко сладко и за това пари искате и то колкото може повече.Ако съм на родителите ще съдя МВР " до дупка " , това е умишлено убийство от власт имаш към народа си .

Това не е за конвенция,а за корупция....как тоя комплексар и психопат е минал психо-тест за полицай?

ами по време на теста предполагам че все още не е бил отхвърлен. замисляли ли сте се колко малко трябва от дълбоко влюбени да отидете в тежка депресия? достатъчно е да видите как тя чука някой и готово... жените обияат да си играят с мъжете.и не мисля че някога се замислят какво точно им причиняват. я дайте някъде статистика - колко са случаите на убийство от ревност и колко мъже са се самоубили заради разбито сърце? защо само едната страна на монетата се показва?

чакам БХК да прожектира имената на всички баби и дядовци убити, пребити и изнасилени от техните безценни "клиенти" по села и градчета! Ама май няма кой да им плати за тва?!?!?!

Създай кауза бе. Дай гласност на идеята си. Общевото ще те подкрепи. Какво чакаш? Или само си чегърташ по клавиатурата.

На ясички е ясно, че това гнусно престъпление нямаше да се случи, ако по това време бе подписана И. Конвенция ! ;)

"..... 22 жени, бяха прожектирани върху фасадата на Народното събрание от Българския хелзинкски комитет. Акцията бе по повод дебатите в обществото за Истанбулската конвенция. " И с какво Истамбулската конженция би помогнала да се избегне този случай? Аман от опиоти за манипулация.

Тъпаците трудно разбирате. Примири се!

Направо ми е жал за тези, които финансират тази къмпания ЗА, явно БХК може да " работи" само през куп за грош. Декиш не хваща.

а тоя иво даже го знам защото ми е градски... тъпо полицайче, станало такова заради връзките на баща му.... само ще ви разкажа една случка с него... спрял си колата и групичка от келеши си говорят около колата му, на която и е отворен багажника едно от лапетата влязе в багажника и тоя го затвори уш на майтап да го подържи вътре... лапето покрещя от вътре и накрая му отвориха... след този момент лапето се качи на покрива на колата на полицая(иво) и започна да скача докато не му обърна тавана аудито го направи на каскет , а тоя цървул нищо не посмя да направи щото е страхливец!!! мъж е само срещу жени и то ако има патлак... щото и жена би го набила тоя полицай.... умрелак

Синдромът "Малка пишк". Ниско самочувствие, свръхчувствителност към отхвърляне и агресия. И този ми станал полицай?! Пази Боже

Ето 30 затвор без истанбулска конвенция

защото е имало свидетели! аз познавам предходната му приятелка, която ходи по мъките 2 години и никой не можа да я защити от тормоза му, докато този изрод се "влюби" в друга, иначе можеше да се окаже на мястото на горкото момиче!

Цял пълнител в тялото на Ивелина, защото блокирала профила на полицай Иво в социалните мрежи. Това е равносметката за служителите в МВР - пари, надбавки и бонуси, пари за храна, дрехи, транспорт и осигуровки, които получават по закон от държавата, полицаите ползват и много привилегии - първа категория труд и ранно пенсиониране, 20 заплати обезщетение и пр. ектри.

Другари, най-простата част на народа крещи тук срещу конвенцията. Драскате едни и същи глупости от различни никове! Много българи, без познатия дописнически матриял тук, са за Истанбулската конвенция! Много! Но тях няма да ги чуете да плещят небивалици за трети пол, джендъри и т.н. Заливате ни безумия, защото сте невежи, необразовани - утайка!!! Утайката винаги е на дъното. Почетете, информирайте се и ще се придвижите нагоре!

Ало, умния, прочети доклада към конвенцията, където пише, че е насочена към защита правата на гейове, лесбийки, трансесксуални и др. подобни. Дано поне можеш да четеш, защото го пише черно на бяло.

Това е една малка, но шумна част от населението! Повечето хора са ЗА конвенцията! Ратифицирането и е въпрос на време! България е част от ЕС и няма връщане към Азия!

Арогантният защитник,явно си от маймуните на клона.Не ,не сме малко,много,много все още сме останали хора с разум и достойнство и ценносна система.ДЕЦАТА СА ВСИЧКО ЗА НАД. БПЦ ,,ще ви благослови,,и ненавиждам диктатори като ,Путин,Ердуган и някой които искат да им подръжават Неееее на ИК

Комплексиран издрод. Заслужава да гние до живод. Минал психотеста представям си как го е минал

Пропагандата, която вършите ежедневно е непремерена и подвеждаща. Българското законодателство съдържа достатъчно механизми, за да гарантира безопасността на всеки, във всяка ситуация. Проблемът е с прилагащите го и може би в тази посока следва да насочите усилията си. Подвеждате хората по най-нецивилизования начин. Прочетете Закона за равнопоставеност на жените и мъжете и редица други нормативни актове, които регулират тази сфера. Вероятно имате други мотивиращи основания за провокацията, на която подлагате читателите Ви, но все пак е желателно да не подлагате на унижение квалификацията и познанията им. Съветът ми е, преди да започнете подобни действия, да проведете по-задълбочена консултация, която не е замъглена от странични фактори, все пак нали се опитвате да сте обективни!

Това не е любов...това е обсебеност е фиксидея...