Коментари - Костов: ДПС води кампания срещу мен, за да удари РБ | Днес.dir.bg

Костов: ДПС води кампания срещу мен, за да удари РБ

ДПС води кампания срещу мен с идеята, че нанася щети на Реформаторския блок, заяви бившият премиер Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Костов: ДПС води кампания срещу мен, за да удари РБ | Днес.dir.bg

Коментари

Гадна мърша си ти Иване, и душата ти сигурно смърди-що бели за народа ни сътвори и Бог едва ли ще ти прости.

Абе и след твоето управление не бяхме добре. Цъфнахме че и вързахме чак.

Този човек допринесе пряко за разрухата на България. Най-големият апаш на прехода (28 млрд от бандитската приватизация потънаха в частни джобове) отново започна да дежури всеки ден по казионните телевизии и да дава акъл.

Каквото ида се каже за теб е малко, ти си природно бедствие за страната! Големият ти грях не е, че разпродаде страната на безценица и намаза, според скромните ти възможности на тясно скроен човечец, а че управляваше със злоба и завист в сърцето, злоба, която те заслепи и завист, от която оглупя, това е големия ти грях!

Винаги, когато го видя или го чуя тоя негодник, се сещам за един стих: "Гарванът грачи грозно, зловещо..."

мавъра от драгалевци или познат още по видинско като белия циганин. Умътрви страната тоя юдов схемаджия

Единственият политик, който си заслужава да бъде слушан, когато говори.

Иване признай си...какво правеше със сърбина в апартамент под наем в Лозенец? Защо го изработи и му взе и неговият дял? Гърция е висока топка за Лаборанта на Сорос. Сорос никога няма да го пусне да играе тоя мач, който играе Царапис. Сорос използва Гърция за финансов гешефт не срещу нея а чрез нея. И дума не може да става за сравнение с Бългория. Накрая Гърция ще излезе на нула, а версиите ще ги платят всички европейски страни. Това Ваньо, е макроикономика - да включиш в спекулационните си игри цели държави и държавни обединения. България в момента е в състоянието на Русия през 1992г. - разграден двор за офшорните играчи, точещи и суровинните богатства издъно, без да плащат данъци.

Ех, Лазаре, а ти какво правиш всяка вечер на нашия приятел Махмуд, ако става въпрос?

Османе, объркал си форматът на сайта. Тук , гали ба, става дума единственно за политика и икономическите последствия от нея. Ще се въздържа да коментирам през категориите на психоанализа на на Юнг...че и Фройд. Иван Костов е наемател на апартамент в Лозенец , чийто собственник е бивш зам. министър при Живков. Заедно със сърбинът там регистрират фирма. Фирмата се занимава само с едно: Износ на ембаргов петрол за Сърбия. Чрез влакови композиции. Този петрол, който преди това беше контролиран от червеният Красимир Премянов. С родът на бившият зам. министър бяхме сватове. Т.е. информацията я знам от първа ръка.

Малко по-добре, но пак е много тъпо. Защо му е на Костов да наема апартаменти, не е имало кой друг ли?

Разберете най-сетне бе, хора! Ние, комунистите, винаги сме прави и добри, и сме наши хора. Всички други са врагове, не заслужават да живеят и всичко е позволено. Когато е наакаме, а това е всеки път, виновни са американците и Костов. Какво неясно има?

Трябва да има ревизия за 27 -год . назад ,защото Живков бе свален ,за да се разграби държавата / за кото всички политици умишленно мълчат/ и тези преди Костов и него и след него да си получат дългосрочни присъди за НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА , но на заспалия народ явно му харесва така.

Г-н К. докато не влезете в затвора за приватизацията отказвам да чуя и прочета каквото и да е казано от Вас.

Абе фактът, че пишеш...

"Борисов ще изкара мандата си". Пепел ти на устата , г-н Костов.

Както винаги и днес Иван Костов беше аргументиран, ясен и точен в разсъжденията, изводите и оценките си .

Опровержение: "Не е вярно, че всички политици у нас се продават! Някои вече са продадени."

Хейтъри, време е за ругатни, обиди, псувни, закани! Запомнете едно, оттова вие само печелите! Отново добър анализ на Костов! И според мен Борисов 2 ще изкара пълен мандат. Прав и за подуправителите на БНБ. Те не носят наказателна отговорност за фалита на КТБ, но не могат да не носят морална. Относно позициите на реформаторския блок, той отново ще бъде четвърта сила, което според мен е добре.

Скъпо Седесарче, преди любимият ви Костов да си отжори изобщо устата да обсъьда каквото и да, не е ли редно първо да обясни консултантската си дейност в КТБ, после как превилигирования му влог стана обикновен и чак след това да се изказва...Щото ако почнем да питаме и за Балкан, за Сапио, за Еленината фондацийка, Тецовете и т.н. ще мълчи като риба...Що ли?Ай мерси....Да си гледа старините като Царя и на не си подава гагата много много....Петър Стоянов какво каза навремето?"Кажи си Иване, те ще те разберат!"И Иванчо какво каза?Сещаш ли се? Мълча като пуле! Що така бе Седесаре?????

Ти кажи за българските тецове дето ги хариза на хамериканците. И сега плащаме по-висока ел. енергия заради високата цена на изкупуване!

За тецовете нещастник и цените ще потърсиш Милко Ковачев и след това също, печално известния Р. Овч.Който със специален анекс към милкоковачевите цени, гарантира още по цени и държавна гаранция за ценовото изпълнение на договора!

Костов хвана магарето за оная му работа и мъдро каза-магарето е мъжко..Костов,Костоооов,и без тебе България уверено върви напред.Вярно,бавно но сигурно.Ако не бяхте вие и тем подобни,дето окрадохте държавата,отдавна да сме излезли от това блато...

Песимисте, ти знаеш ли неговата партия дали е част от управлението!

ВОЙНА ПРОТИВ ТЕБЕ !!! ТИ ОТДАВНА СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП И РЕАНИМАЦИЯТА НЯМА ДА ПОМОГНЕ!!! ТИ САМ УСПЕШНО СИ СЪСИПА РЕНОМЕТО, ЗАЩОТО СИ ПОДЛОГА, АМА И ТИ НЕ ЗНАЕШ ТОЧНО НА КОГО... Я КАЖИ, КОГА ЗАВЪРШИ ШКОЛАТА В СЪЮЗА ?! КАК Е ПАРТИЙНАТА /ТИ /ДРУГАРКА ?! И ЗАЩО СЪСИПА СДС ?!

Той НЕ ЗНАЕ на кой е подлога. А ти знаеш ли!

На следващите избори ще гласувам за тази партия която гарантира че ще се справи с циганската престъпност и ще противодейства на турското присъствие във България във всичките му форми, като се започне с далаверите наДуПиСе, безконтролното строене на джамии, изсичане на горите и изнасяне на дървесината за турция и т.н.

Момче организацията ДуПиСе е създадена от БиеКаПие.Тя прави това което и заповядат създателите и.Който не изпълнява заповедите на тези...като правило свършва зле.Илия павлов,емо кюлев,братя илиеви...

сметките, като тези за Лукойл! Явно математиката ти куца, и с ясновидството ако си така, цена нямаш, защото просто нищо не струваш. Не че си много ценен.

Ама разбира се че са ми "криви" сметките.Как да не са криви.мнооого са криви.След като са неудобни за "другарите" как нема да са криви.Заднииик задник

Обнадеждаващо е че все повече БГ осъзнават КОЙ,КАК и ЗАЩО е създал "демократичната опозиция" в БГ.Все пак разрешаването на един проблем неизбежно включва и неговото осъзнаване след което идва формулиране и накрая РЕШАВАНЕ.

Хайде на бас,че няма да изкара мандата си? Много си глупав, Костов. Нищо не разбираш от политика, нищо,че от сАщ ти вкарват мозък. Просто генетично не ставаш за нищо.

Гилотината да се монтира на Жълтите павета.

Bанко Kостоффф, е добре,.. да започне да ни споделя, колко "Kомисионка" дръпна от продажбата на Tецовете, на Pафинерията, на Aвиокомпанията, на съсипването на селското стопанство и икономиката, на банките и на всичко в държавата, и накрая на сдс?!! Hе да го осуква, че дпс, била виновна и атакувала рб!! Bанко,...кажи защо както разсипа държавата, защо разсипа и сдс и синята идея на която повярваха милиони хора и сега се срамуват заради теб, че и един процент не могат да докарат на избори??!! Mазен, лъжец....как да не си пожелаеш маика му.....сиганска?!! ;))

много седесерско тролене, много фиктивни плюсове в подкрепа на измисления тумор РБ с подкрепа за рамадан кенеф ( а той уж искаше да нема тролове)около 0,5 % ама крекат като че са спечелили с 50%, нагли и лъжливи( нали с герб немаше да прават коалиции), а манго костов сам си създаде настроенията, така и не си каза, нали петю стоянов преди да заживее на женевското езеро все му викаше"кажи си иване"...синята сган-подлоги на американското и еврейското посолство-рушители на съвременна България

Не е ДПС другарю Костов!!!! Всички ти търсят цаката за "подаръко приватизацията" на Б-я!!!!Чака те СЪД за "Мариците" подарени на американските евреи, за БГА- Балкан, за "ПЛАМА"- Враца, за Нефтохима в Бургас/Лукойл/и т.н.!!! За окрадените комисионни1111 Твоето "притръскване"тепърва предстои!!!!!!!Пандиз минимум за 20 год!!!!!И много "уважаване" ТАМ!!!!!

а, дано, ама надали ! Наглецът, окраде каквото можа, по времето на премиерстването си. После съветва КТБ (договора на дъщеря му за консултации), после си прибра парите от там, после обиколи всички телевизии за да обяснява, че е невинен, после.... Абе, няма отърване от циганската гнида !

Драгалевския мавър типично по йезуитски се опитва да изкара народното недоволство и омраза към него и негодяйското му управление, че е кампания на ДПС срещу него. Е, мръсник си беше, мръсник си и остана.

Има ли още наивници,които да вярват,че кризата през 1995-1996 година стана поради икономически причини. По време на синьочервената мъгла Костов и Луканов се договориха да предизвикат изкуствено контролирана инфлация и да "нахранят" своите кредитни капиталисти и да свалят Виденов,който им пречеше. Така българите загубиха своите дългогодишни спестявания за сметка на назначените капиталисти които да пълнят партийните каси. За да излезе една държава от такава тежка криза са нужни години - при нас всичко се случи за месеци: доларът тръгна нагоре от 1600 лв,стигна до 3600 и след правителството на Софиянски се върна до 1780 лева, без да са променени икономическите условия. След това дойде Костов на власт и се появиха ликвидаторите в селското стопансво,масовата приватизация и така нататък......

Ало, дансаджиите! Какво правите по този въпрос? =ДПС е извършила завой към Анкара и вече е много близо до позицията на ислямистите и османистите в Турция= катебето го простахте, но това не го ли виждате? Това ви е задача No:1. Тук тън-мън няма!Здрава ръка е необходима!

Каква кампания какви 5 лв!Иване ти си един крадец а като политик си господин Никой.Много нещастия донесе Иване на България но дано Господ ти отмери според стореното от тебеІ

НЕ САМО ДПС,А 85%ОТ БЪЛГАРИТЕ ТРЕТА КАТЕГОРИЯ ПЕНСИОНЕРИ ТЕ МРАЗЯТ!!!И ДОКОГА,ЩЕ СИ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА???

Той е толкова на държавна хранилка,колкото и баба ти и дядо ти! Пенсионер е! Казвам баба ти и дядо ти,че като ти гледам акъла не си на повече от 30 години.Тъпанар такъв! Край нямате с глупостите си!

какво бе, посраните ти родители не ти ли оставиха имот,трябвало е да те изхварлят на хъсъра

Доста е забавна упоритоста с която "авторите" на "прехода" в БГ -другарите от цк на бкп в периода 1982-89г-подържат версията за "антикомуниста" иван костов.За венци димитров легендата падна но за костов за жмульо желев,за медитУ доганов,за тренчевия продължават да упорстват.За шепата продажни лайняри които осигуриха БЕЗПРОБЛЕМНАТА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ВЛАСТА НА КЛАНА ЖИВКОВ В ЦЯЛАТА ИМАЩА СМИСЪЛ СОБСТВЕНОСТ В БГ.хаха.Каква ерудиция,какъв "полет на мисълта":нефтохима не го ПОДАРИХА на съветска русия "официалните" комунисти.Таа задача я "повериха" на др.костов.А следствие на това ДНЕС БГ ГУБИ ПО $3 млрд НА ГОДИНА,ЗАРАДИ 50% НАМАЛЕНИЕ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА. Само заради това.Това копеле подари не нефтохима,ТОЙ ПОДАРИ НА РУСИЯ ЕДИН ПАЗАР ЗА 15 МЛРД ЛВ ГОДИШНО.

Другари,авторите на прехода не са от къщата на "гурко".Решенията взети в голямата БЯЛА къща между конака цум и банката само са свеждани за изпълнение в къщата на "гурко"

За теа дето не са разбрали:взимаш еднократно $250 МИЛИОНА,за ГАРАНТИРАН ПАЗАР за 15 МИЛИАРДА ЛВ годишно.А днес само от двойното намаляване на цената напетрола БГ губи по $3млрд годишно.Щото цената на бензина си е същата. Акцизи,такси макси ...всичко е същото от преди поевтиняването. Само дето суровия петрол е двойно по-евтин.хаха.Както казваше боби юинг в сериала "Далас" от преди 20г РАФИНЕРИЯТА Е ПЕЧАТНИЦА ЗА ПАРИ.И си удряше юмрука на едната ръка в дланта на другата.Знаете жеста..."Антирусиста" иван костоффф

СЛЕД КАТО ДОКАРА БЪЛГАРИЯ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ,СЕГА КОСТОВ СЪЗДАЛ ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ДА СЛЕДИ КАК БЕДНИЯ БЪЛГАРИН МОЖЕ ОЩЕ ДА Е ЖИВ С ПЕНСИЯ ОТ 160 ЛЕВА. ЕХ ЧЕ ТОЯГА НЕОКАСТРЕНА....

Костов няма да познае. След изборите ще има политическа криза, предсрочни избори - Местан министър председател, Пеевски вътрешен министър.

ако тва стане никой няма да остане в България :))) ама няма да стане българите ще изгонят пеевски ОТНОВО!

Antoinette Todorova

трънчето пеевски ви пречи да видите по-големите трънчета !

Ще кандидатстваме за Гинес:Най- дълго управление на комунист, ренегет,демагог,хвалещият се ,че е прост другаря бОРИСОВ!

"Реформаторският блок нямало достатъчно експертиза и обществено доверие." Журналистическа грамотност.

ЗАЩОТО НЕ РАЧКА ПУР ,КАТО ТЕБЕ!!!!!

костов изкара мандата си борисов не го изкара :) костов увеличи пенсиите с пъти!

Aбе,...къде е онзи колега, дето ти писа, че си заченат инвитро, но объркали епроветката, с маимунски генетичен мат*рял??!!;))

loyola

Има нещо сбъркано в новата фондация на Костов, на каква лаборатория точно е шеф и какво общо има между лаборатория и риск? мн. лаборатории, ж. 1. Специално обзаведено помещение за технически и научноизследователски опити, за провеждане на медицински анализи, за производство на препарати в малки количества и др. Лаборатория по физика. Химическа лаборатория. 2. Звено към научен институт, завод, болница, предназначено за научноизследователски опити, за контрол на материали и др. Лабораторията се помещава в пет стаи. 3. Прен. Лицата, които работят в такова звено. Трябва да съберем лабораторията. 4. Прен. Сектор, място, където се извършват сложни процеси от една дейност.

смешния плач на комунистите силно контрастира на задръстените от коли пътища до черно и бяло море! като бях малък по комунистическо играехме футбол на улицата ся е постоянно задръстване! а сме по-малко население! айде спрете с воя! по време на комунизма изобщо не беше по--добре ама изобщо! нямаше храни! дори режим на тока имаше! пф

одвратена съм от това нещожество на снимката, повдига ми се от него той докара нашта мила балгаря до трите кръга на ада.... незнам как има наглоста да си показва суратя в компутера при условие че докара балгря до супер инфалаця кучешка тояга и марсиянско блато.... той онижи всички чесни учителки като има даде низки пенций и ги керпендиса на буништето и контейнерите да ровиме за да се исхранваме и да не можеме да се размножаваме като интелегнция и духовни титани на мисалта/// костов е бългърската меркел която само пирува за сметка на нашта мизерия..... само да ми падне ште го уборя с мойте аргоменти и мисал. доло прокрацията не едноличниа костов

Некачествен дървен материал. Мокър и гнил. Мирише на червен мухъл.

Г-жо учителко, прочетох внимателно вашето мнение. От написаното си изграждам ясна картина какъв човек сте вие. Не разбрах само за коя държава става дума за " балгария" или за "бълъгария". Благодаря предварително за отговора. Бог да пази учителите.

имаш оште млеко по устата а си тръгнъл да даваш акъл на много по опитните от теп... сигорно не си бил роден когато този индивит от снимката уграби българия///ако си ми ученик ште ти завъртя една голяма двоика по сичките предмети/... и ште те върна в децката градина кадето ти е мястото невеш неграмотник.... напълнихте балгария с простотийте си

Не ми е симпатичен, но е прав!

Прав си!!!

Коментари - Костов: ДПС води кампания срещу мен, за да удари РБ | Днес.dir.bg

Костов: ДПС води кампания срещу мен, за да удари РБ

ДПС води кампания срещу мен с идеята, че нанася щети на Реформаторския блок, заяви бившият премиер Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Костов: ДПС води кампания срещу мен, за да удари РБ | Днес.dir.bg

Коментари

Гадна мърша си ти Иване, и душата ти сигурно смърди-що бели за народа ни сътвори и Бог едва ли ще ти прости.

Абе и след твоето управление не бяхме добре. Цъфнахме че и вързахме чак.

Този човек допринесе пряко за разрухата на България. Най-големият апаш на прехода (28 млрд от бандитската приватизация потънаха в частни джобове) отново започна да дежури всеки ден по казионните телевизии и да дава акъл.

Каквото ида се каже за теб е малко, ти си природно бедствие за страната! Големият ти грях не е, че разпродаде страната на безценица и намаза, според скромните ти възможности на тясно скроен човечец, а че управляваше със злоба и завист в сърцето, злоба, която те заслепи и завист, от която оглупя, това е големия ти грях!

Винаги, когато го видя или го чуя тоя негодник, се сещам за един стих: "Гарванът грачи грозно, зловещо..."

мавъра от драгалевци или познат още по видинско като белия циганин. Умътрви страната тоя юдов схемаджия

Единственият политик, който си заслужава да бъде слушан, когато говори.

Иване признай си...какво правеше със сърбина в апартамент под наем в Лозенец? Защо го изработи и му взе и неговият дял? Гърция е висока топка за Лаборанта на Сорос. Сорос никога няма да го пусне да играе тоя мач, който играе Царапис. Сорос използва Гърция за финансов гешефт не срещу нея а чрез нея. И дума не може да става за сравнение с Бългория. Накрая Гърция ще излезе на нула, а версиите ще ги платят всички европейски страни. Това Ваньо, е макроикономика - да включиш в спекулационните си игри цели държави и държавни обединения. България в момента е в състоянието на Русия през 1992г. - разграден двор за офшорните играчи, точещи и суровинните богатства издъно, без да плащат данъци.

Ех, Лазаре, а ти какво правиш всяка вечер на нашия приятел Махмуд, ако става въпрос?

Османе, объркал си форматът на сайта. Тук , гали ба, става дума единственно за политика и икономическите последствия от нея. Ще се въздържа да коментирам през категориите на психоанализа на на Юнг...че и Фройд. Иван Костов е наемател на апартамент в Лозенец , чийто собственник е бивш зам. министър при Живков. Заедно със сърбинът там регистрират фирма. Фирмата се занимава само с едно: Износ на ембаргов петрол за Сърбия. Чрез влакови композиции. Този петрол, който преди това беше контролиран от червеният Красимир Премянов. С родът на бившият зам. министър бяхме сватове. Т.е. информацията я знам от първа ръка.

Малко по-добре, но пак е много тъпо. Защо му е на Костов да наема апартаменти, не е имало кой друг ли?

Разберете най-сетне бе, хора! Ние, комунистите, винаги сме прави и добри, и сме наши хора. Всички други са врагове, не заслужават да живеят и всичко е позволено. Когато е наакаме, а това е всеки път, виновни са американците и Костов. Какво неясно има?

Трябва да има ревизия за 27 -год . назад ,защото Живков бе свален ,за да се разграби държавата / за кото всички политици умишленно мълчат/ и тези преди Костов и него и след него да си получат дългосрочни присъди за НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА , но на заспалия народ явно му харесва така.

Г-н К. докато не влезете в затвора за приватизацията отказвам да чуя и прочета каквото и да е казано от Вас.

Абе фактът, че пишеш...

"Борисов ще изкара мандата си". Пепел ти на устата , г-н Костов.

Както винаги и днес Иван Костов беше аргументиран, ясен и точен в разсъжденията, изводите и оценките си .

Опровержение: "Не е вярно, че всички политици у нас се продават! Някои вече са продадени."

Хейтъри, време е за ругатни, обиди, псувни, закани! Запомнете едно, оттова вие само печелите! Отново добър анализ на Костов! И според мен Борисов 2 ще изкара пълен мандат. Прав и за подуправителите на БНБ. Те не носят наказателна отговорност за фалита на КТБ, но не могат да не носят морална. Относно позициите на реформаторския блок, той отново ще бъде четвърта сила, което според мен е добре.

Скъпо Седесарче, преди любимият ви Костов да си отжори изобщо устата да обсъьда каквото и да, не е ли редно първо да обясни консултантската си дейност в КТБ, после как превилигирования му влог стана обикновен и чак след това да се изказва...Щото ако почнем да питаме и за Балкан, за Сапио, за Еленината фондацийка, Тецовете и т.н. ще мълчи като риба...Що ли?Ай мерси....Да си гледа старините като Царя и на не си подава гагата много много....Петър Стоянов какво каза навремето?"Кажи си Иване, те ще те разберат!"И Иванчо какво каза?Сещаш ли се? Мълча като пуле! Що така бе Седесаре?????

Ти кажи за българските тецове дето ги хариза на хамериканците. И сега плащаме по-висока ел. енергия заради високата цена на изкупуване!

За тецовете нещастник и цените ще потърсиш Милко Ковачев и след това също, печално известния Р. Овч.Който със специален анекс към милкоковачевите цени, гарантира още по цени и държавна гаранция за ценовото изпълнение на договора!

Костов хвана магарето за оная му работа и мъдро каза-магарето е мъжко..Костов,Костоооов,и без тебе България уверено върви напред.Вярно,бавно но сигурно.Ако не бяхте вие и тем подобни,дето окрадохте държавата,отдавна да сме излезли от това блато...

Песимисте, ти знаеш ли неговата партия дали е част от управлението!

ВОЙНА ПРОТИВ ТЕБЕ !!! ТИ ОТДАВНА СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП И РЕАНИМАЦИЯТА НЯМА ДА ПОМОГНЕ!!! ТИ САМ УСПЕШНО СИ СЪСИПА РЕНОМЕТО, ЗАЩОТО СИ ПОДЛОГА, АМА И ТИ НЕ ЗНАЕШ ТОЧНО НА КОГО... Я КАЖИ, КОГА ЗАВЪРШИ ШКОЛАТА В СЪЮЗА ?! КАК Е ПАРТИЙНАТА /ТИ /ДРУГАРКА ?! И ЗАЩО СЪСИПА СДС ?!

Той НЕ ЗНАЕ на кой е подлога. А ти знаеш ли!

На следващите избори ще гласувам за тази партия която гарантира че ще се справи с циганската престъпност и ще противодейства на турското присъствие във България във всичките му форми, като се започне с далаверите наДуПиСе, безконтролното строене на джамии, изсичане на горите и изнасяне на дървесината за турция и т.н.

Момче организацията ДуПиСе е създадена от БиеКаПие.Тя прави това което и заповядат създателите и.Който не изпълнява заповедите на тези...като правило свършва зле.Илия павлов,емо кюлев,братя илиеви...

сметките, като тези за Лукойл! Явно математиката ти куца, и с ясновидството ако си така, цена нямаш, защото просто нищо не струваш. Не че си много ценен.

Ама разбира се че са ми "криви" сметките.Как да не са криви.мнооого са криви.След като са неудобни за "другарите" как нема да са криви.Заднииик задник

Обнадеждаващо е че все повече БГ осъзнават КОЙ,КАК и ЗАЩО е създал "демократичната опозиция" в БГ.Все пак разрешаването на един проблем неизбежно включва и неговото осъзнаване след което идва формулиране и накрая РЕШАВАНЕ.

Хайде на бас,че няма да изкара мандата си? Много си глупав, Костов. Нищо не разбираш от политика, нищо,че от сАщ ти вкарват мозък. Просто генетично не ставаш за нищо.

Гилотината да се монтира на Жълтите павета.

Bанко Kостоффф, е добре,.. да започне да ни споделя, колко "Kомисионка" дръпна от продажбата на Tецовете, на Pафинерията, на Aвиокомпанията, на съсипването на селското стопанство и икономиката, на банките и на всичко в държавата, и накрая на сдс?!! Hе да го осуква, че дпс, била виновна и атакувала рб!! Bанко,...кажи защо както разсипа държавата, защо разсипа и сдс и синята идея на която повярваха милиони хора и сега се срамуват заради теб, че и един процент не могат да докарат на избори??!! Mазен, лъжец....как да не си пожелаеш маика му.....сиганска?!! ;))

много седесерско тролене, много фиктивни плюсове в подкрепа на измисления тумор РБ с подкрепа за рамадан кенеф ( а той уж искаше да нема тролове)около 0,5 % ама крекат като че са спечелили с 50%, нагли и лъжливи( нали с герб немаше да прават коалиции), а манго костов сам си създаде настроенията, така и не си каза, нали петю стоянов преди да заживее на женевското езеро все му викаше"кажи си иване"...синята сган-подлоги на американското и еврейското посолство-рушители на съвременна България

Не е ДПС другарю Костов!!!! Всички ти търсят цаката за "подаръко приватизацията" на Б-я!!!!Чака те СЪД за "Мариците" подарени на американските евреи, за БГА- Балкан, за "ПЛАМА"- Враца, за Нефтохима в Бургас/Лукойл/и т.н.!!! За окрадените комисионни1111 Твоето "притръскване"тепърва предстои!!!!!!!Пандиз минимум за 20 год!!!!!И много "уважаване" ТАМ!!!!!

а, дано, ама надали ! Наглецът, окраде каквото можа, по времето на премиерстването си. После съветва КТБ (договора на дъщеря му за консултации), после си прибра парите от там, после обиколи всички телевизии за да обяснява, че е невинен, после.... Абе, няма отърване от циганската гнида !

Драгалевския мавър типично по йезуитски се опитва да изкара народното недоволство и омраза към него и негодяйското му управление, че е кампания на ДПС срещу него. Е, мръсник си беше, мръсник си и остана.

Има ли още наивници,които да вярват,че кризата през 1995-1996 година стана поради икономически причини. По време на синьочервената мъгла Костов и Луканов се договориха да предизвикат изкуствено контролирана инфлация и да "нахранят" своите кредитни капиталисти и да свалят Виденов,който им пречеше. Така българите загубиха своите дългогодишни спестявания за сметка на назначените капиталисти които да пълнят партийните каси. За да излезе една държава от такава тежка криза са нужни години - при нас всичко се случи за месеци: доларът тръгна нагоре от 1600 лв,стигна до 3600 и след правителството на Софиянски се върна до 1780 лева, без да са променени икономическите условия. След това дойде Костов на власт и се появиха ликвидаторите в селското стопансво,масовата приватизация и така нататък......

Ало, дансаджиите! Какво правите по този въпрос? =ДПС е извършила завой към Анкара и вече е много близо до позицията на ислямистите и османистите в Турция= катебето го простахте, но това не го ли виждате? Това ви е задача No:1. Тук тън-мън няма!Здрава ръка е необходима!

Каква кампания какви 5 лв!Иване ти си един крадец а като политик си господин Никой.Много нещастия донесе Иване на България но дано Господ ти отмери според стореното от тебеІ

НЕ САМО ДПС,А 85%ОТ БЪЛГАРИТЕ ТРЕТА КАТЕГОРИЯ ПЕНСИОНЕРИ ТЕ МРАЗЯТ!!!И ДОКОГА,ЩЕ СИ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА???

Той е толкова на държавна хранилка,колкото и баба ти и дядо ти! Пенсионер е! Казвам баба ти и дядо ти,че като ти гледам акъла не си на повече от 30 години.Тъпанар такъв! Край нямате с глупостите си!

какво бе, посраните ти родители не ти ли оставиха имот,трябвало е да те изхварлят на хъсъра

Доста е забавна упоритоста с която "авторите" на "прехода" в БГ -другарите от цк на бкп в периода 1982-89г-подържат версията за "антикомуниста" иван костов.За венци димитров легендата падна но за костов за жмульо желев,за медитУ доганов,за тренчевия продължават да упорстват.За шепата продажни лайняри които осигуриха БЕЗПРОБЛЕМНАТА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ВЛАСТА НА КЛАНА ЖИВКОВ В ЦЯЛАТА ИМАЩА СМИСЪЛ СОБСТВЕНОСТ В БГ.хаха.Каква ерудиция,какъв "полет на мисълта":нефтохима не го ПОДАРИХА на съветска русия "официалните" комунисти.Таа задача я "повериха" на др.костов.А следствие на това ДНЕС БГ ГУБИ ПО $3 млрд НА ГОДИНА,ЗАРАДИ 50% НАМАЛЕНИЕ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА. Само заради това.Това копеле подари не нефтохима,ТОЙ ПОДАРИ НА РУСИЯ ЕДИН ПАЗАР ЗА 15 МЛРД ЛВ ГОДИШНО.

Другари,авторите на прехода не са от къщата на "гурко".Решенията взети в голямата БЯЛА къща между конака цум и банката само са свеждани за изпълнение в къщата на "гурко"

За теа дето не са разбрали:взимаш еднократно $250 МИЛИОНА,за ГАРАНТИРАН ПАЗАР за 15 МИЛИАРДА ЛВ годишно.А днес само от двойното намаляване на цената напетрола БГ губи по $3млрд годишно.Щото цената на бензина си е същата. Акцизи,такси макси ...всичко е същото от преди поевтиняването. Само дето суровия петрол е двойно по-евтин.хаха.Както казваше боби юинг в сериала "Далас" от преди 20г РАФИНЕРИЯТА Е ПЕЧАТНИЦА ЗА ПАРИ.И си удряше юмрука на едната ръка в дланта на другата.Знаете жеста..."Антирусиста" иван костоффф

СЛЕД КАТО ДОКАРА БЪЛГАРИЯ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ,СЕГА КОСТОВ СЪЗДАЛ ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ДА СЛЕДИ КАК БЕДНИЯ БЪЛГАРИН МОЖЕ ОЩЕ ДА Е ЖИВ С ПЕНСИЯ ОТ 160 ЛЕВА. ЕХ ЧЕ ТОЯГА НЕОКАСТРЕНА....

Костов няма да познае. След изборите ще има политическа криза, предсрочни избори - Местан министър председател, Пеевски вътрешен министър.

ако тва стане никой няма да остане в България :))) ама няма да стане българите ще изгонят пеевски ОТНОВО!

Antoinette Todorova

трънчето пеевски ви пречи да видите по-големите трънчета !

Ще кандидатстваме за Гинес:Най- дълго управление на комунист, ренегет,демагог,хвалещият се ,че е прост другаря бОРИСОВ!

"Реформаторският блок нямало достатъчно експертиза и обществено доверие." Журналистическа грамотност.

ЗАЩОТО НЕ РАЧКА ПУР ,КАТО ТЕБЕ!!!!!

костов изкара мандата си борисов не го изкара :) костов увеличи пенсиите с пъти!

Aбе,...къде е онзи колега, дето ти писа, че си заченат инвитро, но объркали епроветката, с маимунски генетичен мат*рял??!!;))

loyola

Има нещо сбъркано в новата фондация на Костов, на каква лаборатория точно е шеф и какво общо има между лаборатория и риск? мн. лаборатории, ж. 1. Специално обзаведено помещение за технически и научноизследователски опити, за провеждане на медицински анализи, за производство на препарати в малки количества и др. Лаборатория по физика. Химическа лаборатория. 2. Звено към научен институт, завод, болница, предназначено за научноизследователски опити, за контрол на материали и др. Лабораторията се помещава в пет стаи. 3. Прен. Лицата, които работят в такова звено. Трябва да съберем лабораторията. 4. Прен. Сектор, място, където се извършват сложни процеси от една дейност.

смешния плач на комунистите силно контрастира на задръстените от коли пътища до черно и бяло море! като бях малък по комунистическо играехме футбол на улицата ся е постоянно задръстване! а сме по-малко население! айде спрете с воя! по време на комунизма изобщо не беше по--добре ама изобщо! нямаше храни! дори режим на тока имаше! пф

одвратена съм от това нещожество на снимката, повдига ми се от него той докара нашта мила балгаря до трите кръга на ада.... незнам как има наглоста да си показва суратя в компутера при условие че докара балгря до супер инфалаця кучешка тояга и марсиянско блато.... той онижи всички чесни учителки като има даде низки пенций и ги керпендиса на буништето и контейнерите да ровиме за да се исхранваме и да не можеме да се размножаваме като интелегнция и духовни титани на мисалта/// костов е бългърската меркел която само пирува за сметка на нашта мизерия..... само да ми падне ште го уборя с мойте аргоменти и мисал. доло прокрацията не едноличниа костов

Некачествен дървен материал. Мокър и гнил. Мирише на червен мухъл.

Г-жо учителко, прочетох внимателно вашето мнение. От написаното си изграждам ясна картина какъв човек сте вие. Не разбрах само за коя държава става дума за " балгария" или за "бълъгария". Благодаря предварително за отговора. Бог да пази учителите.

имаш оште млеко по устата а си тръгнъл да даваш акъл на много по опитните от теп... сигорно не си бил роден когато този индивит от снимката уграби българия///ако си ми ученик ште ти завъртя една голяма двоика по сичките предмети/... и ште те върна в децката градина кадето ти е мястото невеш неграмотник.... напълнихте балгария с простотийте си

Не ми е симпатичен, но е прав!

Прав си!!!