Коментари - Найденов помпа цените, обявиха отдясно | Днес.dir.bg

Найденов помпа цените, обявиха отдясно

Оставането на Мирослав Найденов на поста министър на земеделието и храните ще продължи да "помпа" инфлацията, защото колкото пъти се изкаже по теми, свързани с отделни хранителни продукти, цените "хвърчат" нагоре.

Обратно в новината

Коментари - Найденов помпа цените, обявиха отдясно | Днес.dir.bg

Коментари

Мартине Вие с Найденов управлявате заедно,виновни сте заедно!!!Стига с тази демагогия!!!

Дайте да му спаднем гумите на Найденов

Още ли не си наясно бе "69",че целия хранително-индустриален внос и горивата , складовете на едро и тържищата на едро, са в ръцете на босовете-олигарси от Държавна сигурност!

А ми да Долу ДС и техноте производни сДС , ДпС , БСП ....ГЕРБ ....и други ....и в Русия управлява КГБ , но пази народа си а не съдира по 3- 4 кожи ...е то вече малко остана ...СТЯГАМЕ КУФАРИТЕ ЗА ЕВРОПАТА И АМЕРИКАТА ....ДА ИМ РАБОТЯТ И СЛУГУВАТ КОИТО ОСТАНАТ / коментара е от Дипломиран строителен инженер на 41 години ....разочарован от " Милата си Родина "/

дали ще останат пари за въжета,поне да не се мъчим........

ЩЕ ВНЕСА ОЩЕ 20 ТОНА ОТ ИРЛАНДСКОТО МЕСО И ДА ВИДИТЕ ЧЕ ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДНАТ

Не мисля, че земеделския министър е виновен за ръста на всички цени - и горива, и храни, и данъци...Всичко това ни дойде от Дянков, който уби всичко, което може да генерира нещо, което да пълни бюджета - и производство, и наука, и потребление...Може народът ни да е заспал, но той веднъж се изказва - така показа среден пръст на самохвалкото Станишев, така ще направи и със самовлюбения Бойко и некадърните му министри. И няма какво да ни убеждават платени социолози, че му е висок рейтинга - коментарите по-долу показват реалния процент на одобрение!

Тоя помяр до кога ще се прави на мъж? Кога ще ми падне в ръчичките да му направя анала на дармадан?! Аз ще работя за 550 лева и ще издържам себе си и жена си, докато скачат цените до небето! ВЪШКАР! Пилешкото скача с 40%, а свинското с 35% - НЕ ТРЯБВА ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ТОЗИ МАЗНИК ДА НИ ИЗЯЖДА ХЛЯБА, ХОРА, УСВЕСТЕТЕ СЕ МАЛКО! Няма да се лишаваме поне от храна!!! До кога ще ядем полу-фабрикати, които дори са вредни за нашия организъм?! Кажете ми ДО КОГА ?!

Видяхте ли сега? Ако бяхме гласували за СДС и БСП тяхните министри щяха да намалят цените на бензина и на хляба, щяха да вдигнат минималната заплата до 1000 лв., щяха да разбият монополите и нацията да забогатее. Щяха. На кукуво лято! А ГЕРБ щяха са свикват КСНС заради затриването на нацията. А къде остана демокрацията? Забравиха я. Май, след арабите, ние сме наред да си я искаме.

виновния е шимон дянков

на площада видяхме само спекуланти като Зоров, изкупуващи за стотинки млякото и продаващи сирене за 10-16 лева и техните жалки наемници. Те дори не знаят какви са им исканията! Смешни са.

В Германия цената на бензинът достигна нечуван до сега рекорд от 1.65€, явно Мирослав Найденов и там "помпа" цените! За червените сини това е от ясно по-ясно!

а в германия заплатите да са по 100 евро случайно?

A, Мартинчо, каза и нещо умно? Послушал е някой адекватен...

картоф сега 1.20лв преди три месеца 0.80 ст, кашкавал от 8.50лв на 10.50 сирене също захарта и олиото няма да споменавам и взимам 350 лева заплата от 4 години кое по напред и 50 лв такса на детската градина

Докога ще търпим тоя кучкар да се пъчи като министър.Няма понятие нито от земеделие, нито от ХВП, нито от търговия.Светкавично да се маха от поста,да идва кадърен човек!

Ама "рейтингът" му е висок - сред гражданите, не сред земеделците! - и ББ едва ли ще се раздели с този ЦЕНЕН кадър.

температурите паднаха - найденов е виновен.

Твоята температура като гледам, си стои много висока :)

Я като сте такива печени, кажете какво трябва да направи мин. Найденов. Съдилище явно нямаме, че да осъди някого за картел. Друго какво да направи, дето предишно правителство го е правило, та е сработило и е понижило цените на храните. Интересно ми е какви идеи има на масата. Инак много се плямпа, много приказка се изприказва, но полза няма.

Герберасте - първо министър Найденов да се появи на едно поле със земеделска продкция. От колко месеца тоя мазен мошеник ходи по търговските вериги и гледа да прецака тези, които не са му удобни? Бе... че нямам време сега, ама след малко ще те наглася! КОЙ КАЗА БЕ, МОРКОВ, ЧЕ ЗА ДА ЯДЕТЕ ХУБАВИ ХРАНИ - ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ???

Лидерите на "синята коалиция" трябва редовно да си взимат лекарствата.

За цените е ясно .Но на кого са складовете с храна ,гориво и всякакъв вид стока

Ограбване на народа ще има докато не гръмнат бомби в молове,и бензиностанции!

Подкрепям

малиии тея министерства яко са се вмирисали на картел,курупция,контрабанда,а скоро може и на а-а

Помпа да, ама и колегите му помпат. Всички гербери помпат цени от некадърност - всеки според поста си. Не е само той виновен. Трагично е да искаш нещо, да не знаеш какво е то и нищо да не можеш от друга страна. Комично е.

Тинк танковете на бизнес картелната (Корпоративна) партийка СДС+ДСБ не се различава от тинк танковете на другия корпоративен картел-ГЕРБ ,нито от майка си БСП- Различава ги само БИЗНЕС ИНТЕРЕСА. Тръгнал в края на своето съществуване , след капитулирало управление ,Маринчо да прави партийката си национално -отговорна? Баламите вече измряха някой ви вярва, Мартинчо! Загадката идва от друго- защо този сайт ви дават думата постоянно?

Най после го усетиха, колко е ялов, а колко много шум вдига. Но не само това. Където Мирослав бутне и оцапва нещата. Само босът му не може да го усети или и той има интерес от тези издънки.

Мислиш ли, че са го усетили? Е, земеделски министър, който се грижи на 99% за колбасите на другарите и затова коя търговска верига да прецака, а не е отишъл веднъж на полето... Какво да искаме от него? Знае си ирландската мърша и далаверките - на полето се появи веднъж, ама за откриване на ловния сезон...

Иммо един начин нещата с цените да си отидат по местата.Бойкот.Бойкот на скъпите продукти,горива,енергия.Както правят нрмалните хора.Не като нас,само каканижем и политиканстваме по форумите.Тук има маса платени драскачи които скачат на министъра.Хубаво той некадърен,ми вие бе политически мекерета,предложете нещо.Като бяхте на власт какви ги забръснахте.Ясно е едно с политика не става.който и да дойде на власт идва с обрачите,приятелските кръгове."орионои" и други.Все тая.Който и министър да е шеф на земеделието все ще има недоволни.ако трябва да бъдем точни трябва да спрем да купуваме.За 2-3 дни и ще се усети.Ама като е пълно с меки мозъци,няма да стане никога,щото сме измет.Слушаме единствено своя собствен глас,че е най хубав и няма ки да се замисли и да си каже"Да бе ако наистина не купувам ще им бръкна в здравето.Хранителните продукти са най нетрайни и при добър контрол тези дето сега реват,че държавата им пречи ще клекнат щото не могат да се сърдят на народа.Ако не е народа те за кого произвеждат?За Луната ли.А този син келеш да не се прави на умен щото либералната икономика си я имаме благодарение на такива като него.

Мартине, мамин златен. Ами какво направи ТИ за България???

Преди да питаш Мартинчо,запитай се какво ти си направил! То да лайка по форумите може всеки!

Бойко по демагогия. А баламите лапат. Непрекъснато се хвали, заплашва, обещава, идеите му се раждат като бълхи по куче, а резултатъ- НУЛЕВ. Всъщност той имитира 1 към 1 боса. Само че ако босът може да си го подзволи защото никой не знае всъщност той за какво отговаря, освен да председателства заседанията на МС, то Найденов е много отговорен. И доста бедполезен. ТЪЙ ЧЕ ПО- ДОБРЕ ДА ЗАМЪЛЧИ.

още по-добре - да се маха!!! Лъжец, измамник не става за министър! Да не говорим, че от земеделие хабер си няма!

Този гол улеж не можа да си намери място да си навира зад---а, при Доган не върви,Костов не го бръсне за сл--- и майче му остава Стамбул града голяма!Евалла,Мартине!

И тоя шопар е като шефа си мутропитека-мафиот та дранка!

Мирослав Найденов е от същата мутро-мафиотска групировка както всички от това правителство.

Фалшивите дипломи са ключът за развитието на българското земеделие.

човек, още ли вярваш на тази лъжа на мършата?! Той си знае защо го измисли, но НИТО ТОЙ, НИТО ЖУРНАЛИСТИ - НИКОЙ, ОСВЕН САМИЯТ СТУДЕНТ ИЛИ ПРОКУРОР НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ДАННИ ЗА ДИПЛОМА ИЛИ ИЗПИТИ от ГЕРМАНСКИ УНИВЕРСИТЕТ!!! А прокуратурата още не се е произнесла. Така, че всички публикувани до сега "сведения от Берлинския университет" на Илиева са фантазии на хора с настъпени интереси...

Този докога ще продължава да говори глупости?

Казват, че министър Найденов е провал, но кой ли министър от ГЕРБ не е провал?

По-крадливо правителство от герберското не сме имали

То и за краденето се иска акъл! А това като че ли липсва...

Картел във веригите,картел при търговците на едро,картел в енергийните дружества,картел при горивата!?Почти 100%чужди банки,чужди мобилни оператори,огромен превес на вноса пред износа в брутни стойности,плюс световна петролна криза.Ама вчера една централна медия показа,че цената на л.първокачествен бензин в САЩ е.....1.5ЛЕВА !Сега!Сравнете американските доходи с нашите.Изискват се спешни икономически,а не милиционерски мерки,другарке и другаре,управляващи!Да не ви застигне некое и др.,общонародно вълнение на гладните,както по времето на Виденов.

Защото другите са доволни от живота. А сериозното е: защото в наведените глави на останалите тече кръвта, която ги е опазила 500 години от ятагана. Робска нация.

Каза, че кренвирши от месо ще струват 10 лв, и те хвръкнаха. Крйните цени не стигнаха 10 лв, от хорска срама,

Защото другите са доволни от живота. А сериозното е: защото в наведените глави на останалите тече кръвта, която ги е опазила 500 години от ятагана. Робска нация.

Айде от кога чакаме, с Калина му се размина, но сега му е време да си тръгне и това т.н. министърче.

Кои бяха СДС и ДСБ?Мах някакви политически трупчета дето едвам успяха да влезнат в парламента.

Как кои - "сапио" ,нефтохим, фондация българия и ...... Честни хора и в мозъка на костите си.

Тези, дето ви вкараха в НАТО и ЕС. Тези дето махнаха Мултигруп, СИК и ВИС. Нещо да не ти е ясно?

Те ако не бяха тикви,щяха ли да изберат тиква за премиер?

В очакване сме в най-скоро време М.Димитров да открие, че небето е синьо, а водата - мокра. Предизборната кампания май вече започна. Довчерашни слагачи на Бойко Борисов и компания започнаха да го критикуват.

Какви са тези писания глупави ,бре хора вие наистина ли сте толкова глупави,защо не отидете вечер по ресторантите и дискотеките,през деня по кафенетата,все пълни,не виждам недоволни от живота на тези места,а посетителите са българи,за разлика от предишното правителство още няма хора ,пред министерството,които да бият по тенджери и капаци както се правеше преди-ама вие забравихте тези моменти,българинът е убиец на самия себе си защото не работи а чака издръжка от ограбената до скоро комунистическа БЪЛГАРИЯ

Где тия пълни кръчми, че дойдем да ни почерпите. Едно малко може ли?

този мазен кучкар и месар и т.н. да се маха и стига е плащал за порнографска си PR КАМПАНИЯ а да си ходи при семейството-на село

И моите наблюдения това показват - толкова безумно се намесва, че каквото 'пипне', му се вдига цената. Покрай тези си наблюдения си мислех дали не получава хонорари от фирми заинтересовани от вдигане на цените на хранителните стоки. А за оставка - две мнения няма; още покрай Калинка си заслужи оставката на 101%.

Стига глупости. Министър помпа инфлацията. Мартин не може ли да види какво става извън Б-я или само да критикуваме. В цял свят цените и инфлацията растат. Не съм чул на запад да има обвинени министри за това. Най-малко Мартин може да посети Позитано и да си "свери часовника"

по споко бе от ЦК на ГРОБ не ви ли учат малко на обноски ....всъщност кво съм се размечтал кат знам кой ви е генсекът то работат е ясна...но може поне да оставяш от време на време бухалката....))))

Ти кога си ходил в чужбина , че се изказваш неподготвен?

Само три коментара и то против хората и опозицията. Истинските виновници не се споменават - спекулантите, прекупвачите, търговците на едро, министерствата, начело с министрите, та чак до главата на това пропаднало, продажно и невежо правителство! Да, хората са виновни, че купуват, но какво да се прави като трябва да се яде всеки ден и да си плащаш данъците и енергията за теб и за циганите, които били половината България (според филма на ВВС)! Отново ли ще мълчите, както мълчахте при Иван Костов, а той ви обра спестяванията и после обра цяла България, като я разпродаде! Отново Бойко ли ви е "индиански вожд", който ви чертае светло кому-, пардон, капиталистическо бъдеще! Колкото и да хулите "комунягите" и "комуноидите", тези сегашните нямат аналог в българската история по простотия и невежество, с изключение, може би, на цар Ивайло-бърдоква (зурлата, свинарят)!

той МаЛтинчо сега ли разбра къв е Мазния Мирко?? язък му за ОО-то....

"Няма да си играем на дребно, ние сме поискали оставката на цялото правителство"!? ЛАМТЕЖ ЗА ВЛАСТ - това е истината за соц-комунистите. Другото - протести за защита на доходите - е само прах в очите на балъците. А че ГЕРБ се провалят по отношение на жизнения стандарт - това е безспорно.

Няма да мине май без "тричане".....

ЗА ВСИЧКИ СТРАДАНИЯ НА НАРОДА НА БЬЛГАРИЯ СА ВИНОВНИ СМЕШНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ

най вече за твоята простотия и некадърност. ти ще си умреш гладен, ако ще и хари потър да дойде на власт :)

А задавал ли си си въпроса-ти от какво ще умреш? От преяждане смъртта май не е по-лека?Преди да копаеш гроб на другите,помни че и ти си смъртен!!!!

Коментари - Найденов помпа цените, обявиха отдясно | Днес.dir.bg

Найденов помпа цените, обявиха отдясно

Оставането на Мирослав Найденов на поста министър на земеделието и храните ще продължи да "помпа" инфлацията, защото колкото пъти се изкаже по теми, свързани с отделни хранителни продукти, цените "хвърчат" нагоре.

Обратно в новината

Коментари - Найденов помпа цените, обявиха отдясно | Днес.dir.bg

Коментари

Мартине Вие с Найденов управлявате заедно,виновни сте заедно!!!Стига с тази демагогия!!!

Дайте да му спаднем гумите на Найденов

Още ли не си наясно бе "69",че целия хранително-индустриален внос и горивата , складовете на едро и тържищата на едро, са в ръцете на босовете-олигарси от Държавна сигурност!

А ми да Долу ДС и техноте производни сДС , ДпС , БСП ....ГЕРБ ....и други ....и в Русия управлява КГБ , но пази народа си а не съдира по 3- 4 кожи ...е то вече малко остана ...СТЯГАМЕ КУФАРИТЕ ЗА ЕВРОПАТА И АМЕРИКАТА ....ДА ИМ РАБОТЯТ И СЛУГУВАТ КОИТО ОСТАНАТ / коментара е от Дипломиран строителен инженер на 41 години ....разочарован от " Милата си Родина "/

дали ще останат пари за въжета,поне да не се мъчим........

ЩЕ ВНЕСА ОЩЕ 20 ТОНА ОТ ИРЛАНДСКОТО МЕСО И ДА ВИДИТЕ ЧЕ ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДНАТ

Не мисля, че земеделския министър е виновен за ръста на всички цени - и горива, и храни, и данъци...Всичко това ни дойде от Дянков, който уби всичко, което може да генерира нещо, което да пълни бюджета - и производство, и наука, и потребление...Може народът ни да е заспал, но той веднъж се изказва - така показа среден пръст на самохвалкото Станишев, така ще направи и със самовлюбения Бойко и некадърните му министри. И няма какво да ни убеждават платени социолози, че му е висок рейтинга - коментарите по-долу показват реалния процент на одобрение!

Тоя помяр до кога ще се прави на мъж? Кога ще ми падне в ръчичките да му направя анала на дармадан?! Аз ще работя за 550 лева и ще издържам себе си и жена си, докато скачат цените до небето! ВЪШКАР! Пилешкото скача с 40%, а свинското с 35% - НЕ ТРЯБВА ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ТОЗИ МАЗНИК ДА НИ ИЗЯЖДА ХЛЯБА, ХОРА, УСВЕСТЕТЕ СЕ МАЛКО! Няма да се лишаваме поне от храна!!! До кога ще ядем полу-фабрикати, които дори са вредни за нашия организъм?! Кажете ми ДО КОГА ?!

Видяхте ли сега? Ако бяхме гласували за СДС и БСП тяхните министри щяха да намалят цените на бензина и на хляба, щяха да вдигнат минималната заплата до 1000 лв., щяха да разбият монополите и нацията да забогатее. Щяха. На кукуво лято! А ГЕРБ щяха са свикват КСНС заради затриването на нацията. А къде остана демокрацията? Забравиха я. Май, след арабите, ние сме наред да си я искаме.

виновния е шимон дянков

на площада видяхме само спекуланти като Зоров, изкупуващи за стотинки млякото и продаващи сирене за 10-16 лева и техните жалки наемници. Те дори не знаят какви са им исканията! Смешни са.

В Германия цената на бензинът достигна нечуван до сега рекорд от 1.65€, явно Мирослав Найденов и там "помпа" цените! За червените сини това е от ясно по-ясно!

а в германия заплатите да са по 100 евро случайно?

A, Мартинчо, каза и нещо умно? Послушал е някой адекватен...

картоф сега 1.20лв преди три месеца 0.80 ст, кашкавал от 8.50лв на 10.50 сирене също захарта и олиото няма да споменавам и взимам 350 лева заплата от 4 години кое по напред и 50 лв такса на детската градина

Докога ще търпим тоя кучкар да се пъчи като министър.Няма понятие нито от земеделие, нито от ХВП, нито от търговия.Светкавично да се маха от поста,да идва кадърен човек!

Ама "рейтингът" му е висок - сред гражданите, не сред земеделците! - и ББ едва ли ще се раздели с този ЦЕНЕН кадър.

температурите паднаха - найденов е виновен.

Твоята температура като гледам, си стои много висока :)

Я като сте такива печени, кажете какво трябва да направи мин. Найденов. Съдилище явно нямаме, че да осъди някого за картел. Друго какво да направи, дето предишно правителство го е правило, та е сработило и е понижило цените на храните. Интересно ми е какви идеи има на масата. Инак много се плямпа, много приказка се изприказва, но полза няма.

Герберасте - първо министър Найденов да се появи на едно поле със земеделска продкция. От колко месеца тоя мазен мошеник ходи по търговските вериги и гледа да прецака тези, които не са му удобни? Бе... че нямам време сега, ама след малко ще те наглася! КОЙ КАЗА БЕ, МОРКОВ, ЧЕ ЗА ДА ЯДЕТЕ ХУБАВИ ХРАНИ - ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ???

Лидерите на "синята коалиция" трябва редовно да си взимат лекарствата.

За цените е ясно .Но на кого са складовете с храна ,гориво и всякакъв вид стока

Ограбване на народа ще има докато не гръмнат бомби в молове,и бензиностанции!

Подкрепям

малиии тея министерства яко са се вмирисали на картел,курупция,контрабанда,а скоро може и на а-а

Помпа да, ама и колегите му помпат. Всички гербери помпат цени от некадърност - всеки според поста си. Не е само той виновен. Трагично е да искаш нещо, да не знаеш какво е то и нищо да не можеш от друга страна. Комично е.

Тинк танковете на бизнес картелната (Корпоративна) партийка СДС+ДСБ не се различава от тинк танковете на другия корпоративен картел-ГЕРБ ,нито от майка си БСП- Различава ги само БИЗНЕС ИНТЕРЕСА. Тръгнал в края на своето съществуване , след капитулирало управление ,Маринчо да прави партийката си национално -отговорна? Баламите вече измряха някой ви вярва, Мартинчо! Загадката идва от друго- защо този сайт ви дават думата постоянно?

Най после го усетиха, колко е ялов, а колко много шум вдига. Но не само това. Където Мирослав бутне и оцапва нещата. Само босът му не може да го усети или и той има интерес от тези издънки.

Мислиш ли, че са го усетили? Е, земеделски министър, който се грижи на 99% за колбасите на другарите и затова коя търговска верига да прецака, а не е отишъл веднъж на полето... Какво да искаме от него? Знае си ирландската мърша и далаверките - на полето се появи веднъж, ама за откриване на ловния сезон...

Иммо един начин нещата с цените да си отидат по местата.Бойкот.Бойкот на скъпите продукти,горива,енергия.Както правят нрмалните хора.Не като нас,само каканижем и политиканстваме по форумите.Тук има маса платени драскачи които скачат на министъра.Хубаво той некадърен,ми вие бе политически мекерета,предложете нещо.Като бяхте на власт какви ги забръснахте.Ясно е едно с политика не става.който и да дойде на власт идва с обрачите,приятелските кръгове."орионои" и други.Все тая.Който и министър да е шеф на земеделието все ще има недоволни.ако трябва да бъдем точни трябва да спрем да купуваме.За 2-3 дни и ще се усети.Ама като е пълно с меки мозъци,няма да стане никога,щото сме измет.Слушаме единствено своя собствен глас,че е най хубав и няма ки да се замисли и да си каже"Да бе ако наистина не купувам ще им бръкна в здравето.Хранителните продукти са най нетрайни и при добър контрол тези дето сега реват,че държавата им пречи ще клекнат щото не могат да се сърдят на народа.Ако не е народа те за кого произвеждат?За Луната ли.А този син келеш да не се прави на умен щото либералната икономика си я имаме благодарение на такива като него.

Мартине, мамин златен. Ами какво направи ТИ за България???

Преди да питаш Мартинчо,запитай се какво ти си направил! То да лайка по форумите може всеки!

Бойко по демагогия. А баламите лапат. Непрекъснато се хвали, заплашва, обещава, идеите му се раждат като бълхи по куче, а резултатъ- НУЛЕВ. Всъщност той имитира 1 към 1 боса. Само че ако босът може да си го подзволи защото никой не знае всъщност той за какво отговаря, освен да председателства заседанията на МС, то Найденов е много отговорен. И доста бедполезен. ТЪЙ ЧЕ ПО- ДОБРЕ ДА ЗАМЪЛЧИ.

още по-добре - да се маха!!! Лъжец, измамник не става за министър! Да не говорим, че от земеделие хабер си няма!

Този гол улеж не можа да си намери място да си навира зад---а, при Доган не върви,Костов не го бръсне за сл--- и майче му остава Стамбул града голяма!Евалла,Мартине!

И тоя шопар е като шефа си мутропитека-мафиот та дранка!

Мирослав Найденов е от същата мутро-мафиотска групировка както всички от това правителство.

Фалшивите дипломи са ключът за развитието на българското земеделие.

човек, още ли вярваш на тази лъжа на мършата?! Той си знае защо го измисли, но НИТО ТОЙ, НИТО ЖУРНАЛИСТИ - НИКОЙ, ОСВЕН САМИЯТ СТУДЕНТ ИЛИ ПРОКУРОР НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ДАННИ ЗА ДИПЛОМА ИЛИ ИЗПИТИ от ГЕРМАНСКИ УНИВЕРСИТЕТ!!! А прокуратурата още не се е произнесла. Така, че всички публикувани до сега "сведения от Берлинския университет" на Илиева са фантазии на хора с настъпени интереси...

Този докога ще продължава да говори глупости?

Казват, че министър Найденов е провал, но кой ли министър от ГЕРБ не е провал?

По-крадливо правителство от герберското не сме имали

То и за краденето се иска акъл! А това като че ли липсва...

Картел във веригите,картел при търговците на едро,картел в енергийните дружества,картел при горивата!?Почти 100%чужди банки,чужди мобилни оператори,огромен превес на вноса пред износа в брутни стойности,плюс световна петролна криза.Ама вчера една централна медия показа,че цената на л.първокачествен бензин в САЩ е.....1.5ЛЕВА !Сега!Сравнете американските доходи с нашите.Изискват се спешни икономически,а не милиционерски мерки,другарке и другаре,управляващи!Да не ви застигне некое и др.,общонародно вълнение на гладните,както по времето на Виденов.

Защото другите са доволни от живота. А сериозното е: защото в наведените глави на останалите тече кръвта, която ги е опазила 500 години от ятагана. Робска нация.

Каза, че кренвирши от месо ще струват 10 лв, и те хвръкнаха. Крйните цени не стигнаха 10 лв, от хорска срама,

Защото другите са доволни от живота. А сериозното е: защото в наведените глави на останалите тече кръвта, която ги е опазила 500 години от ятагана. Робска нация.

Айде от кога чакаме, с Калина му се размина, но сега му е време да си тръгне и това т.н. министърче.

Кои бяха СДС и ДСБ?Мах някакви политически трупчета дето едвам успяха да влезнат в парламента.

Как кои - "сапио" ,нефтохим, фондация българия и ...... Честни хора и в мозъка на костите си.

Тези, дето ви вкараха в НАТО и ЕС. Тези дето махнаха Мултигруп, СИК и ВИС. Нещо да не ти е ясно?

Те ако не бяха тикви,щяха ли да изберат тиква за премиер?

В очакване сме в най-скоро време М.Димитров да открие, че небето е синьо, а водата - мокра. Предизборната кампания май вече започна. Довчерашни слагачи на Бойко Борисов и компания започнаха да го критикуват.

Какви са тези писания глупави ,бре хора вие наистина ли сте толкова глупави,защо не отидете вечер по ресторантите и дискотеките,през деня по кафенетата,все пълни,не виждам недоволни от живота на тези места,а посетителите са българи,за разлика от предишното правителство още няма хора ,пред министерството,които да бият по тенджери и капаци както се правеше преди-ама вие забравихте тези моменти,българинът е убиец на самия себе си защото не работи а чака издръжка от ограбената до скоро комунистическа БЪЛГАРИЯ

Где тия пълни кръчми, че дойдем да ни почерпите. Едно малко може ли?

този мазен кучкар и месар и т.н. да се маха и стига е плащал за порнографска си PR КАМПАНИЯ а да си ходи при семейството-на село

И моите наблюдения това показват - толкова безумно се намесва, че каквото 'пипне', му се вдига цената. Покрай тези си наблюдения си мислех дали не получава хонорари от фирми заинтересовани от вдигане на цените на хранителните стоки. А за оставка - две мнения няма; още покрай Калинка си заслужи оставката на 101%.

Стига глупости. Министър помпа инфлацията. Мартин не може ли да види какво става извън Б-я или само да критикуваме. В цял свят цените и инфлацията растат. Не съм чул на запад да има обвинени министри за това. Най-малко Мартин може да посети Позитано и да си "свери часовника"

по споко бе от ЦК на ГРОБ не ви ли учат малко на обноски ....всъщност кво съм се размечтал кат знам кой ви е генсекът то работат е ясна...но може поне да оставяш от време на време бухалката....))))

Ти кога си ходил в чужбина , че се изказваш неподготвен?

Само три коментара и то против хората и опозицията. Истинските виновници не се споменават - спекулантите, прекупвачите, търговците на едро, министерствата, начело с министрите, та чак до главата на това пропаднало, продажно и невежо правителство! Да, хората са виновни, че купуват, но какво да се прави като трябва да се яде всеки ден и да си плащаш данъците и енергията за теб и за циганите, които били половината България (според филма на ВВС)! Отново ли ще мълчите, както мълчахте при Иван Костов, а той ви обра спестяванията и после обра цяла България, като я разпродаде! Отново Бойко ли ви е "индиански вожд", който ви чертае светло кому-, пардон, капиталистическо бъдеще! Колкото и да хулите "комунягите" и "комуноидите", тези сегашните нямат аналог в българската история по простотия и невежество, с изключение, може би, на цар Ивайло-бърдоква (зурлата, свинарят)!

той МаЛтинчо сега ли разбра къв е Мазния Мирко?? язък му за ОО-то....

"Няма да си играем на дребно, ние сме поискали оставката на цялото правителство"!? ЛАМТЕЖ ЗА ВЛАСТ - това е истината за соц-комунистите. Другото - протести за защита на доходите - е само прах в очите на балъците. А че ГЕРБ се провалят по отношение на жизнения стандарт - това е безспорно.

Няма да мине май без "тричане".....

ЗА ВСИЧКИ СТРАДАНИЯ НА НАРОДА НА БЬЛГАРИЯ СА ВИНОВНИ СМЕШНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ

най вече за твоята простотия и некадърност. ти ще си умреш гладен, ако ще и хари потър да дойде на власт :)

А задавал ли си си въпроса-ти от какво ще умреш? От преяждане смъртта май не е по-лека?Преди да копаеш гроб на другите,помни че и ти си смъртен!!!!