Коментари - 162 чужденци задържани в София, 45 - на границата със Сърбия | Днес.dir.bg

162 чужденци задържани в София, 45 - на границата със Сърбия

Повече от 160 мигранти са задържани в столицата. Гранични полицаи задържаха 45 чужденци при опит да преминат нелегално българо-сръбската граница, съобщи МВР.

Обратно в новината

Коментари - 162 чужденци задържани в София, 45 - на границата със Сърбия | Днес.dir.bg

Коментари

Какво става със собствениците в чиито имати са се самонастанили цигани и те са приели срещу заплащане други едницигани-мигранти?

никой не пази/РАЗГРАДЕН двор/пълно е с чернилки и ислямци/джихадисти......

Границата ни е силно охранявана и пиле не може да прехвръкне ,а талибаните са пуснати от марсянците.

ГЕРБ - ГРАНИЦАТА СЕ ОХРАНЯВА ЛИЧНО ОТ БОКО И КАМЕРЪН НО КАМЕРЪН Е НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА И ОСТАНА САМО БОКО .........................АМА ТОЙ НЕ Е СЛЪНЦЕ ДА ОГРЕЕ НАВСЯКЪДЕ А ТРЯБВА И ДА ПРОДАВА РЕАКТОРИ ПО АРАБСКИТЕ ПАЗАРИ

...да се НАКАЗВАТ всички даващи убежище, трафиканти и нелегално проникващи с РЯЗАНЕ НА КРАКА, РЪЦЕ, УШИ само така ще ги откажем тези ВАМПИРИ от смъртоносната схватка, която устройват на държава и народ! Не да ми лежат по затворите и да ги хрантутим и отглеждаме с пари от нашите данъци, РЯЗАНЕ му е майката по КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ...

Има ли в България сериозна партия от типа "Льо Пен" да им стана редовен член?

Народе , това което крият от нас е че вече е приет закон с който тези ,, чужденци ,, ще се назначават на работа с 1,5 СРЕДНАТА за страната заплата . Умували са даже за 3 пъти средна , но са се оказали милостиви спрямо нас и е записано 1,5.

Ахам, и един гербер завива в станиол...

за новите български граждани! (Повръща ми се от погнуса, като им гледам проядените от азиатски паразити тъмносини изкривени сурати. Пред тех нашенските тъмнозелени са като мис Саудитска Арабия '97.)

Пишете за 162-ма/та/ и 45 задържани в София и страната. Това е темата! Не е въпрос дали се мразите взаимно, пък и вътрешно. БКП, БСП и коалиция мразят всички останали. ДПС ги мразят всички, но те отвръщат със същата повръщня... Разбира се СДС ненанавижда ДСБ, което е естествено взаимно и т.н. Атака атакува всички. На кого е нужно това на всяка тема, която се появи? Да обявявате колко се мразите ??? Знам го! Спрете! Не ме кандърдиствайте! Ако се побъркам да гласувам за някой от вашите фаворите, то заслугата няма да е ваша, а медицинска.

ДА питаме Пасито дето говори за Новия Световен Ред кой от приятелчетата му финансира случващото се в света ...

Нещата са много прости. Забележете кои политици и депутати запазват мълчание по отношение на тези нелегални скакалци (ака имигранти/бежанци) и ще ви стане ясно кой от кои е и за какво става дума. Въпрос до Раманданчо Къневото: Какви са тези мургави примитиви на възраст 18-20 г. с ранички на гърба и с айпихуйфони в ръка, тълпящи се в центъра на столицата (Лъвов мост)?! Същият въпрос с още по-голяма сила се отнася до правителството! Може би БХК-то и НПО-тата ще се включат в отговора?!

Какви са тези нелегални чужденци, отзовали се незнайно как в кв. Модерно предградие? Като как са влезли през охраняваната граница и са пропътували цялата държава, за да се отзоват в София?! Кой е спонсорът на цялата тази завера/далавера? Няма ли да има арестувани и осъдени?!

Тъжно, но факт. С България е свършено завинаги. Спасение от тези мигранти никога повече няма да настъпи. Може да се счита, че българското малцинство изживява последните си 5-10 години.

ДОЛУ ГЕРБ - ДА ЖИВЕЯТ ГРАЖДАНСКИТЕ ОТРЯДИ! СВИНСКИ ОПАШКИ И ВЪН ЗА МИГРАНТИТЕ. Трябва масово да се ОПЛАКВАТ БЪЛГРАРИТЕ СРЕЩУ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ - НА ВСЯКА КРАЧКА! КОЙ ГИ Е КАНИЛ, ПРИ КОГО ОТИВАТ, ЗАЩО НАРУШАВАТ ГРАНИЦИ И ОБЩ. РЕД И Т.Н.? НИКАКВО ПРИМИРИЕ! ДОЛУ ГЕРБ И ЕССС!!!

Хайде да ги интегрираме заедно!

Година след създаването си, известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и с охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзово.д подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Благодарение на охранителя Борисов, фотографите не успяха да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо.

Добре, че сме ги прибрали, но после к'во?! Ще ги дундуркаме с 1200 лева помощи ли? До кога? Няма ли да би екстрадираме както трябва????? В Афганистан, Пакистан и Иран няма война, те нямат право да пребивават в ЕС!!!!!!

Стига се ругали ГЕРБ комунистите! Няма ГЕРБ комунисти! Има само едни комунисти и това е БКП на Тошо... Няма сини, няма оражнви комунисти! Има само едни комунисти и те се отчитат на КГБ/КПСС в Москва!

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

ГЕРБ са наследниците на комунягите, но просто имат сини ризки, и са станали крайно корумпирани и провалени европейски Бай Ганьовци самогъзници и простаци. Бързат да си доядат и да си допият с народни пари.

засрамете се! руснаците, като почнат да бягат от русия и минават нашата граница, и тях ли така ще ги третирате?

Руснака, братко не ти трябва ни като бежанец ни като освободител. И двете сме ги преживели и от двете само вреди и упадък за държавата.

нещастник, руснаците не се крият нелегално по тавани и мазета, а и да дойдат в БГ, нима да изнасилят жена ти на площада за да ти дадат урок по мъжество или да ти извадят брадвата да те обрязват във влака.

d4

месечните "помощи" на глава "бежанец". 1240 лв. от "държавата"- т.е. от всички нас. + 1240 лв. от чичко Сорос. Общо - 2480,00 лв. А вие се чудите що не се интегрират, не работят, а по цял ден пият бира и пушат цигари на сянка... Хубава работа е да си "бежанец". Искам и аз!

Не може! Ако си православен християнин си обречен. Нямаш исторически принос за величието на англо-саксонските империи.

Шокиращи кадри от САР, същите тези, които ни заливат като уж "бежанци" се снимат усмихнати с малко момче, след което му режат главата...

Как се размърдаха бързо бързо. След като сърбите ни уличиха че пускаме през тяхната територия емигранти. НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, МЪРЗЕЛ И НЕХАЙСТВО.

И подкупи, и подкупи. По 200 EU на смяна.

според мен трябва да се върне казармата и да бъде по 1 година, за елементарна култура всеки мъж трябва да знае как се зарежда пистолет, да види и други оръжя на жово и да получи елементарно образование за стратегя и деиствия в случаи на опасност. и така тези, на които им харесва остават в армята, като постепенно армията се разширява с всяка година. не знам на къде е тръгнал този свят-половината мъже се изпедерастиха, а останалата част не искат да поемат отговорност да имат деца, а само гледат забавлението.

Лолче гледай си там парцалките, лаковете и дрънкулките и не се изказвай за неща, които не разбираш.

ами чувствам се не защитена и ми е тъжно

Лола е права,ти си тоя дето не разбира!

Ама това се отнася само за момченцата до 30. Другите са ходили в казарма и пак са педерасти!

Аз съм служил в казармата, и одобрявам това. Правилно си разбрала нещата за казармата, Лола. Но липсата на казарма не е единствения фактор за слабите или изпедерастени мъже тук или на Запад. Другият фактор е семействата в които липсва баща. От семействата на самотни майки излизат слаби мъже. Различни статс показват, че децата отгледани само от един родител имат по-ниски показатели от тези, отгледани от два родителя. Колкото до проблемът с раждаемостта, проблемът е изцяло женски, защото евро-жените, не само българките, отказват да се размножават в която и да е страна, независимо колко богата е тя. В повечето патриархални общества има висока раждаемост и стабилни семейна среда, докато във феминизираните държави има спад на раждаемостта и разпад на семейството. Та въпросът не е даже до и финансите. В ЕС и САЩ например, тъкмо най-богатите и най-образованите жени са тези с най-ниската раждаемост, което пък съответно води до затъпяване на населението. Това безотговорно поведение на западната жена аз лично аз го наричам упадъчно и егоистично поведение. Всяка една империя си има край, и изглежда, че сега е дошло времето на тази последната империя, от която сега ние също сме част. В късната Римска Империя например, също е имало подобно упадъчно поведение, като ниска раждаемост, хората са отказвали да се женят, а майките са убивали новородените, за да си осигурят по-лесен живот. Което в днешно време се прави с аборти или противозачатъчни.

2 Мога с часове да говоря по тази тема, знам на къде отиват нещата и какво ще се случи. Както казах по-горе, има елемент на упадък, но също така тези, които реално управляват ЕС и САЩ, допринасят за намалянето на раждаемостта и за изпедерастяването на мъжете, по-същият начин, по-който паразитът отслабва имунната система на тялото, за да може да продължи да пие кръв безпрепятствено. Има една приказка - рибата се вмирисва от главата. Просто главата както на Запада, така и на България, отдавна се е вмирисала и е пълна с паразити. А от известно време, това се отразява и на останалата част на тялото. Ти сега забелязваш, че нещата не отиват на добре, но паразитът, който ни убива, е в тялото на западните народи от много отдавна. Ако искаш да станат по-добре нещата, бъди националистка, подкрепяй собствения си народ и култура, омъжи се, роди минимум две деца, изгледай ги да са здрави, да са патриоти, да са солидарни с останалите, да са имат семейни ценности, да ти направят внуци, и да мислят като теб. Ако всички направят това, нещата ще се подобрят.

точно това искам, да родя 2 деца само че няма от кой. вече 3 връзки прекъснах по тоя повод-като чуят за деца и дим да ги няма. за това сега съм решила нищо да не казвам за деца и да си зачена. пък после ще си го гледам сама като ги е толкова страх.

Само е един въпрос. Как е стигнали тези афганци, пакистанци .... чак до софия ? Кой ги пусна през граница...... Нали има ограда бе.

ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ91956-1989) БЪЛГАРИЯ ПРОЦЪФТЯВАШЕ.ТОГАВА ИМАХМЕ ДЪРЖАВА, А НЕ КАТО СЕГА АНАРХИЯ И РАЗГРАДЕН ДВОР! ТОГАВА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ 4-ТА КОСМИЧЕСКА СИЛА В СВЕТА, НЯМАШЕ НАРКОМАНИ, КЛОШАРИ, БЕЗДОМНИ, ГЛАДНИ, БЕДНИ, БЕЗРАБОТНИ И РОВЕЩИ ПО КОФИТЕ ХОРА! НА ГРАНИЦИТЕ НА НРБ СЕ СТРЕЛЯШЕ НА МЕСО И ПИЛЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ!ИМАШЕ МИННИ ПОЛЕТА, КАРТЧЕНИ ГНЕЗДА, ГРАНИЧАРИ И ГРАНИЧНИ ВОЙКИ! ТЕЗИ КОИТО ИСКАХА ДА ВЛЯЗАТ ИЛИ ИЗЛЯЗАТ НЕЛЕГАЛНО В НРБ ЗНАЕХА, НА ГРАНИЦИТЕ УБИВАХА И БИЕХА... ТОЧНО ТОГАВА ПРЕДИ 27-30ГОД. БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ГОТОВА ЗА ШЕНГЕН, А НЕ СЕГА! СССР НИ ДАВАШЕ ПОЧТИ БЕЗПЛАТНО НАЙ-НОВИТЕ ОРЪЖИЯ И СУРОВИНИ, СЪВЕТСКИ СПЕЦИАЛИСТИ ПОМОГНАХА ЗА ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!АЕЦ-КОЗЛОДУЙ БЕШЕ ПОСТРОЕНА СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА СЪВЕТСКИ ИНЖЕНЕРИ, ФИЗИЦИ И СПЕЦИАЛИСТИ. А СЕГА-ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20ГОД. НАШИЯТ НОВ "СЪЮНИК" И "БРАТ" САЩ НЕ ИСКА ДА МАХНЕ ВИЗИТЕ ЗА БЪЛГАРИ... КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ-ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА.ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ КОЙ Е НАШ ПРИЯТЕЛ И КОЙ НАШ ВРАГ!

Да, за нас евроатлантическите ни партньори имат ясно отношение от поне 150 години. И то е, че сме някакви роднини с руснаците- обща азбука, език, православие, общ произход , абе роднини там някакви. Руснаците смятат същото, те казват , че руснаци, Белоруси, украинци и българи имаме общи корени. Само не знам чий го дириме в НАТО и със САЩ при това положение.

...всичко е вярно до последната дума !!!...да ама днешната чалгаризирана младеж..от де да го знае това ???...в училище се учи за хипарското движение и корана излиза на мода ......това ,което днешната младеж знае за времето на управление от T. Jивков е че нямало чалга и силикони....и че било мноо тапо в Bалгарiя ...

На границата убиваха предимно българи, които искаха да избягат. Тогава за една торба цемент, трябваше подкуп да раздаваш! Думата "дефицитна стока" се отнасяше за почти всякаква стока!

1. Почивка на море, планина и т.н. (вкл. квартира, храна, плаж) - 15 лв за 20 дни за деца до 7 г БЕЗПЛАТНО, над 7г. 50% намаление 2. ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ - БЕЗПЛАТНО 3. ОБРАЗОВАНИЕ - БЕЗПЛАТНО 4. ИЗОБИЛИЕ ОТ ПРЕСНИ И КАЧЕСТВЕНИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ! 5. Транспорт - за жълти стотинки 6. БЕЗРАБОТИЦА - НЯМА! 7. БЕЖАНЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, ГЕЙПАРАДИ, НАРКОМАНИ, БАРДАЦИ, ПОРНОГРАФСКИ ТЕЛЕВИЗИИ - НЯМА 8. На църква може да се ходи - без да се парадира. Църквите не се ограбват, а се реставрират. 9. ГРИЖА С СТАРИТЕ И БОЛНИТЕ - НЕЗАБАВНИ И СТРОГИ ПРИСЪДИ ЗА ВСЕКИ НАСИЛНИК И МАРОДЕР. 10. ПРЕСТЪПНОСТ СВЕДЕНА ДО МИНИМУМ.

В България е крайно време да се въведе ред и нормално отношение към бежанците! Иначе държавата няма място в Европа! Колко са чужденците, които са успешно интегрирани, имат работа и към тях има отношение, подходящо за една европейска държава? В Германия през ден се показват покъртителни картини от България като бой по границата, полицейско насилие, липса на стратегия за интеграция и намиране на работа.

бежанци от сирия със семействата си да, но престъпно влезли пакистанци и афганистанци откъдя накъдя?

Antoinette Todorova

а тук показват интегрираните афгани в германските влакове как секат с брадви пътниците !на ден по 4, 30 седмично и 120 на месец !

За да не гледа "покъртителни картини от България", нека Германия да изпрати самолети на границата ни с Турция и да си прибира овреме желаещите да ѝ "гостуват"!

Меркел да ги кани, а ние да си ги отглеждаме в България, така ли? Що не вземете вие германците да ...

"германец" си колкото си и марсианец. ЛИПСВАТ ТИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОЗНАНИЯ. България Е ЕВРОПА, тя е ПЪРВАТА И НАЙ-СТАРА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА. Ако искаш да кажеш Европейски Съюз мястото ни е в него. Но с такива като теб без паспорти, нарушители на границата, нарушители на реда в европейските страни, алчни и нагли, без желание да се интегрирате, рушащи.. ЕДИН ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС е възможна Британска алтернатива.

България е в Европа! БГ няма нужда от европомияри, еврохомосексуали и бежанци, които се представят като "германец". БЕЖАНЦИТЕ ВЪН или на подходящи ОСТРОВИ и специални изолирани лагери. НИКОЙ НЕ ВИ ЩЕ МЮСЮЛМАНСКАТА КУЛТУРА ТУК.

... ти СЕЛЧО си толкова германец, колкото и ПОКАНЕНИТЕ ОТ Меркел терористи- муджихидини са нормални човеци!!! Както видяхме тези талибани бъркат по гъза на женьорята, режат с брадви, смазват народ с тр. средства, самовзривават се... и как ще коментираш СЕЛЯНДУРИНО тези дивашки екшъни на маймуните- емигранти???? Я си трай и не се излагай, че на нас ни е през МИНКАТА дали сме с ЕС или с ЕСС....гледайте да разпалите газовите камери, че е настало време за тях!!!

"Германецо", според мен не трябва да те "покъртват" "покъртителните" картини от България, показващи полицейско насилие и подобни неща спрямо пасмината, прииждаща от югоизток. По-скоро би трябвало да те"покъртват" картини от съвременна Европа, показващи цели улици и квартали, пълни само с матови, брадати и чаршафосани индивиди, силно "нтегрирани" в социалните системи чрез безподобно размножаване и "работещи" усилено за вкарване на европейците в правия път чрез изнасилвания и атентати, брадви, ножове и подобни хладни "оръдия на труда". Това би трябвало да буди по-голяма тревога у теб, а не няколкото набити чужди елементи, преминали нелегално границата, запътили се към "обетованата земя" Западна Европа и в повечето случаи с изключително "благородни" помисли....

Слава Богу, намират се и такива, ама помниш ли граничния полицай Вълкан? Само колко тормоз отнесе човекът...

Някой знае ли колко незаконно пребиваващи чужденци са екстрадирани от България последните пет години?

БОРИСОВ ГИ НАСТАНЯВА, ХРАНИ И ОХРАНЯВА ЗА НАША СМЕТКА! ДОЛУ БОРИСОВ! ДОЛУ ЕСС!

Тук няма ОСЪДЕНИ, НЯМА НАКАЗАНИ и тикнати в ЗАТВОРА при СТРОГ ТЪМНИЧЕН РЕЖИМ, НЯМА ЕКСТРАДИРАНИ! ДОБРЕ, че СРЪБСКИТЕ ОБВИНЕНИЯ се ЧУХА! НЕКАДЪРНИЦИТЕ И БЕЗХАБЕРНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ в момента показват, че ще хрантутят тези ПРЕСТЪПНИЦИ И ЧЕ ЩЕ ГИ ИНТЕГРИРАТ! Дават ги по градинки и по паркове като говеда да се излежават и да преживят! БОРИСОВ ТИ СИ ОРТАК С ПРЕСЪТПНИЦИТЕ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ!

Не е важно какъв е цветът на кожата на хората! Важно е какви са отвътре - да имат пари!

Искаш да кажеш, какво имат вътре в джобовете.

половината от престъпно влизащите в българия бежанци са пакистанци. до колкото знам там няма война, а брат сестра си убива, защото ползва фейсбук. този матреял е много лош.

Мюслита да итрепеш, Цариграда да спасиш, християнски светец да ни бъдеш. Бъчвата пази днес Мексиканската граница на Тексас и хоп зад гърба и долна провокация. Няма такова нещо - нашата граница мигранти не пропуска ..... докато не си платят. Ловим ги кат снежинки у въздух. Сърбите лъжат , че ги пускаме орките. Те сами си минават. Плащат си.

Значи,ако се опитам да вляза незаконно в къщата на съседа съм ЧУЖДЕНЕЦ,а не престъпник,както пише в конституцията,така ли ?

Я гледай ти! Невероятно е, че някой си е размърдал дебелия зад_ник! Ех, ако това беше станало преди 3 -4 години...

Изтриха коментара ми "Я гледай ти!" заради "обиди, цинизми или накърнява доброто име". Ама нечие добро име се накърнява, когато то съществува. Относно "обидите и цинизмите"- в сравнение с други коментари употребената дума "задници" е като Божа росица.

Тази цифра САМО ЗА ЕДИН ДЕН е БЕЗСПОРНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че ВСИЧКИ ПОДЛЕЦИ, които така ГНУСНО ЛЪЖАТ и ПРИСПИВАХА съзнанието ни всъщност са ПРЕДАТЕЛИ КЪМ ЦЕЛИЯ БЪЛГ. НАРОД! Народе, та ние сме ОСТАВЕНИ НА ПРОИЗВОЛА от НЕКАДЪРНИЦИ с дебели банкови сметки, с охрана и екстри, а ти народе и да гинеш и да те убиват и да те крадат, НА КОЙ МУ ПУКА??? ВСИЧКИТЕ, легални и НЕЛЕГАЛНИ ВЪН ОТ Б-Я, те са УБИЙЦИ и нямат право дори да дишат въздуха на Родината ни!!!!

Това са РЕЗИЛ-татите от ББ и компания! Такива БЕЗОБРАЗИЯ са присъщи само на НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, КОРУМПИРАНИ ГАДОВЕ, РОДООТСТЪПНИЦИ, ВЕРООТСТЪПНИЦИ и жалки ПОМИЯРИ И ЕСС-ЛИЗАЧИ ЗА пари, поръчки и далавери....

сърбите ли лъжат или наш Бойчо?

Тези мигранти не са влезли сами - имали са сериозна подкрепа. Трябва да бъдат съдени и вкарани в затвор всички по веригата - от първия поел ги на границата, до този, в чието жилище са били намерени. И не ми обяснявайте, че не могат да открият трафикантите - България е една педя земя, всички сме си роднини и всичко се знае. Само добра воля трябва, ама май точно това най-много липсва!

Имам няколко въпроса,на които никой до сега не можа да ми отговори: Като ги заловят тези незаконни бегълци,емигранти ,имигранти,между които има и "спящи клетки" каква е процедурата с тях??? Връщат ли ги ,ако да, къде ги връщат?Например тези 45 незаконни чужденци които са заловени от нашите служби,да правят опити да напуснат България,къде ги връщат в България ли? А тези които ги хващат да влизат в България какво ги правят,законни ли?И им дават документи,че са вече законни? Има голяма мъгла свързана с тези въпроси.Като съобщят за заловени чужденци по медиите и никога не казват каква е бъдещата им съдба?!?

А представяте ли си колко такива са се изпокрили и спотаили като хлебарки през деня?!

Сърбите добре ще си подсигурят границата, ама ние какво ще правим, като сме разграден двор. Не можейки да продължат на запад тия ще остават у нас. ДОКОГА? Да не осъмнем някой ден с повече "бежанци" от нас.

Малиии,още църни циганьори,че си нямаме достатъчно......

Сърбия РЕВНА срещу българските престипници, дето си затварят очите за незаконно и необезпокоявано влизане и излизане на мигранти. Значи като махнем тази седмица излиза че цял МИГРАНТСКИ мравуняк ОТ престъпници пълзи през БЪЛГАРИЯ. Това Държава ли е? Това ЕСС ценности ли са? Можем да променим МОДЕЛА ТВЪРДЕ СКОРО!

Тъпанари, за Сърбия е трябвало да ги пуснете, а към България е трябвало да ги задържите. Не обратното. Тъпи Оправници имаме и това.

Просто да не ги пускат в България.

От изброените в статията нямаше един сириец.....Все такива от 15 век..Очевадно не са бежанци

Българската тъпотия е безгранична, зор е да не пуснем емигранти, още по голям зор е да не ги изпуснем да си отидат. Бълхарин не е народност, а диагноза.

Много сме си готини Българите ! С класи сме над вас , орките :)))) Прибирай се в катуна и си трай !

157 за 1 ден. По 365 е 57хил. Сигурно спират м/у 1/3 и 1/5 от всички. Значи за една година трафикът 200-300 хиляди.

Ко мунистите герберасти ни докараха големи бели, унищожиха армията ни, сега сме разграден деор и Турцив може да ни првземе зс няколко часа, а пуснат ли бежанците, с нас е свършено, ще ни прегазвт и оглозгат като колорадски бръмбари. Идиотите в Плямпамента не могат да решат да се въведе задължителната военна наборнсча служба, поради конфликт на интереси, педераслите им наследници да не служат на ползу рода.

Грухчо, я си припомни кога дойде ГЕРБ на власт и от кога няма наборна служба. Армията я разбиха мнооого преди Боко.

Коментари - 162 чужденци задържани в София, 45 - на границата със Сърбия | Днес.dir.bg

162 чужденци задържани в София, 45 - на границата със Сърбия

Повече от 160 мигранти са задържани в столицата. Гранични полицаи задържаха 45 чужденци при опит да преминат нелегално българо-сръбската граница, съобщи МВР.

Обратно в новината

Коментари - 162 чужденци задържани в София, 45 - на границата със Сърбия | Днес.dir.bg

Коментари

Какво става със собствениците в чиито имати са се самонастанили цигани и те са приели срещу заплащане други едницигани-мигранти?

никой не пази/РАЗГРАДЕН двор/пълно е с чернилки и ислямци/джихадисти......

Границата ни е силно охранявана и пиле не може да прехвръкне ,а талибаните са пуснати от марсянците.

ГЕРБ - ГРАНИЦАТА СЕ ОХРАНЯВА ЛИЧНО ОТ БОКО И КАМЕРЪН НО КАМЕРЪН Е НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА И ОСТАНА САМО БОКО .........................АМА ТОЙ НЕ Е СЛЪНЦЕ ДА ОГРЕЕ НАВСЯКЪДЕ А ТРЯБВА И ДА ПРОДАВА РЕАКТОРИ ПО АРАБСКИТЕ ПАЗАРИ

...да се НАКАЗВАТ всички даващи убежище, трафиканти и нелегално проникващи с РЯЗАНЕ НА КРАКА, РЪЦЕ, УШИ само така ще ги откажем тези ВАМПИРИ от смъртоносната схватка, която устройват на държава и народ! Не да ми лежат по затворите и да ги хрантутим и отглеждаме с пари от нашите данъци, РЯЗАНЕ му е майката по КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ...

Има ли в България сериозна партия от типа "Льо Пен" да им стана редовен член?

Народе , това което крият от нас е че вече е приет закон с който тези ,, чужденци ,, ще се назначават на работа с 1,5 СРЕДНАТА за страната заплата . Умували са даже за 3 пъти средна , но са се оказали милостиви спрямо нас и е записано 1,5.

Ахам, и един гербер завива в станиол...

за новите български граждани! (Повръща ми се от погнуса, като им гледам проядените от азиатски паразити тъмносини изкривени сурати. Пред тех нашенските тъмнозелени са като мис Саудитска Арабия '97.)

Пишете за 162-ма/та/ и 45 задържани в София и страната. Това е темата! Не е въпрос дали се мразите взаимно, пък и вътрешно. БКП, БСП и коалиция мразят всички останали. ДПС ги мразят всички, но те отвръщат със същата повръщня... Разбира се СДС ненанавижда ДСБ, което е естествено взаимно и т.н. Атака атакува всички. На кого е нужно това на всяка тема, която се появи? Да обявявате колко се мразите ??? Знам го! Спрете! Не ме кандърдиствайте! Ако се побъркам да гласувам за някой от вашите фаворите, то заслугата няма да е ваша, а медицинска.

ДА питаме Пасито дето говори за Новия Световен Ред кой от приятелчетата му финансира случващото се в света ...

Нещата са много прости. Забележете кои политици и депутати запазват мълчание по отношение на тези нелегални скакалци (ака имигранти/бежанци) и ще ви стане ясно кой от кои е и за какво става дума. Въпрос до Раманданчо Къневото: Какви са тези мургави примитиви на възраст 18-20 г. с ранички на гърба и с айпихуйфони в ръка, тълпящи се в центъра на столицата (Лъвов мост)?! Същият въпрос с още по-голяма сила се отнася до правителството! Може би БХК-то и НПО-тата ще се включат в отговора?!

Какви са тези нелегални чужденци, отзовали се незнайно как в кв. Модерно предградие? Като как са влезли през охраняваната граница и са пропътували цялата държава, за да се отзоват в София?! Кой е спонсорът на цялата тази завера/далавера? Няма ли да има арестувани и осъдени?!

Тъжно, но факт. С България е свършено завинаги. Спасение от тези мигранти никога повече няма да настъпи. Може да се счита, че българското малцинство изживява последните си 5-10 години.

ДОЛУ ГЕРБ - ДА ЖИВЕЯТ ГРАЖДАНСКИТЕ ОТРЯДИ! СВИНСКИ ОПАШКИ И ВЪН ЗА МИГРАНТИТЕ. Трябва масово да се ОПЛАКВАТ БЪЛГРАРИТЕ СРЕЩУ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ - НА ВСЯКА КРАЧКА! КОЙ ГИ Е КАНИЛ, ПРИ КОГО ОТИВАТ, ЗАЩО НАРУШАВАТ ГРАНИЦИ И ОБЩ. РЕД И Т.Н.? НИКАКВО ПРИМИРИЕ! ДОЛУ ГЕРБ И ЕССС!!!

Хайде да ги интегрираме заедно!

Година след създаването си, известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и с охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзово.д подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Благодарение на охранителя Борисов, фотографите не успяха да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо.

Добре, че сме ги прибрали, но после к'во?! Ще ги дундуркаме с 1200 лева помощи ли? До кога? Няма ли да би екстрадираме както трябва????? В Афганистан, Пакистан и Иран няма война, те нямат право да пребивават в ЕС!!!!!!

Стига се ругали ГЕРБ комунистите! Няма ГЕРБ комунисти! Има само едни комунисти и това е БКП на Тошо... Няма сини, няма оражнви комунисти! Има само едни комунисти и те се отчитат на КГБ/КПСС в Москва!

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

ГЕРБ са наследниците на комунягите, но просто имат сини ризки, и са станали крайно корумпирани и провалени европейски Бай Ганьовци самогъзници и простаци. Бързат да си доядат и да си допият с народни пари.

засрамете се! руснаците, като почнат да бягат от русия и минават нашата граница, и тях ли така ще ги третирате?

Руснака, братко не ти трябва ни като бежанец ни като освободител. И двете сме ги преживели и от двете само вреди и упадък за държавата.

нещастник, руснаците не се крият нелегално по тавани и мазета, а и да дойдат в БГ, нима да изнасилят жена ти на площада за да ти дадат урок по мъжество или да ти извадят брадвата да те обрязват във влака.

d4

месечните "помощи" на глава "бежанец". 1240 лв. от "държавата"- т.е. от всички нас. + 1240 лв. от чичко Сорос. Общо - 2480,00 лв. А вие се чудите що не се интегрират, не работят, а по цял ден пият бира и пушат цигари на сянка... Хубава работа е да си "бежанец". Искам и аз!

Не може! Ако си православен християнин си обречен. Нямаш исторически принос за величието на англо-саксонските империи.

Шокиращи кадри от САР, същите тези, които ни заливат като уж "бежанци" се снимат усмихнати с малко момче, след което му режат главата...

Как се размърдаха бързо бързо. След като сърбите ни уличиха че пускаме през тяхната територия емигранти. НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, МЪРЗЕЛ И НЕХАЙСТВО.

И подкупи, и подкупи. По 200 EU на смяна.

според мен трябва да се върне казармата и да бъде по 1 година, за елементарна култура всеки мъж трябва да знае как се зарежда пистолет, да види и други оръжя на жово и да получи елементарно образование за стратегя и деиствия в случаи на опасност. и така тези, на които им харесва остават в армята, като постепенно армията се разширява с всяка година. не знам на къде е тръгнал този свят-половината мъже се изпедерастиха, а останалата част не искат да поемат отговорност да имат деца, а само гледат забавлението.

Лолче гледай си там парцалките, лаковете и дрънкулките и не се изказвай за неща, които не разбираш.

ами чувствам се не защитена и ми е тъжно

Лола е права,ти си тоя дето не разбира!

Ама това се отнася само за момченцата до 30. Другите са ходили в казарма и пак са педерасти!

Аз съм служил в казармата, и одобрявам това. Правилно си разбрала нещата за казармата, Лола. Но липсата на казарма не е единствения фактор за слабите или изпедерастени мъже тук или на Запад. Другият фактор е семействата в които липсва баща. От семействата на самотни майки излизат слаби мъже. Различни статс показват, че децата отгледани само от един родител имат по-ниски показатели от тези, отгледани от два родителя. Колкото до проблемът с раждаемостта, проблемът е изцяло женски, защото евро-жените, не само българките, отказват да се размножават в която и да е страна, независимо колко богата е тя. В повечето патриархални общества има висока раждаемост и стабилни семейна среда, докато във феминизираните държави има спад на раждаемостта и разпад на семейството. Та въпросът не е даже до и финансите. В ЕС и САЩ например, тъкмо най-богатите и най-образованите жени са тези с най-ниската раждаемост, което пък съответно води до затъпяване на населението. Това безотговорно поведение на западната жена аз лично аз го наричам упадъчно и егоистично поведение. Всяка една империя си има край, и изглежда, че сега е дошло времето на тази последната империя, от която сега ние също сме част. В късната Римска Империя например, също е имало подобно упадъчно поведение, като ниска раждаемост, хората са отказвали да се женят, а майките са убивали новородените, за да си осигурят по-лесен живот. Което в днешно време се прави с аборти или противозачатъчни.

2 Мога с часове да говоря по тази тема, знам на къде отиват нещата и какво ще се случи. Както казах по-горе, има елемент на упадък, но също така тези, които реално управляват ЕС и САЩ, допринасят за намалянето на раждаемостта и за изпедерастяването на мъжете, по-същият начин, по-който паразитът отслабва имунната система на тялото, за да може да продължи да пие кръв безпрепятствено. Има една приказка - рибата се вмирисва от главата. Просто главата както на Запада, така и на България, отдавна се е вмирисала и е пълна с паразити. А от известно време, това се отразява и на останалата част на тялото. Ти сега забелязваш, че нещата не отиват на добре, но паразитът, който ни убива, е в тялото на западните народи от много отдавна. Ако искаш да станат по-добре нещата, бъди националистка, подкрепяй собствения си народ и култура, омъжи се, роди минимум две деца, изгледай ги да са здрави, да са патриоти, да са солидарни с останалите, да са имат семейни ценности, да ти направят внуци, и да мислят като теб. Ако всички направят това, нещата ще се подобрят.

точно това искам, да родя 2 деца само че няма от кой. вече 3 връзки прекъснах по тоя повод-като чуят за деца и дим да ги няма. за това сега съм решила нищо да не казвам за деца и да си зачена. пък после ще си го гледам сама като ги е толкова страх.

Само е един въпрос. Как е стигнали тези афганци, пакистанци .... чак до софия ? Кой ги пусна през граница...... Нали има ограда бе.

ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ91956-1989) БЪЛГАРИЯ ПРОЦЪФТЯВАШЕ.ТОГАВА ИМАХМЕ ДЪРЖАВА, А НЕ КАТО СЕГА АНАРХИЯ И РАЗГРАДЕН ДВОР! ТОГАВА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ 4-ТА КОСМИЧЕСКА СИЛА В СВЕТА, НЯМАШЕ НАРКОМАНИ, КЛОШАРИ, БЕЗДОМНИ, ГЛАДНИ, БЕДНИ, БЕЗРАБОТНИ И РОВЕЩИ ПО КОФИТЕ ХОРА! НА ГРАНИЦИТЕ НА НРБ СЕ СТРЕЛЯШЕ НА МЕСО И ПИЛЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ!ИМАШЕ МИННИ ПОЛЕТА, КАРТЧЕНИ ГНЕЗДА, ГРАНИЧАРИ И ГРАНИЧНИ ВОЙКИ! ТЕЗИ КОИТО ИСКАХА ДА ВЛЯЗАТ ИЛИ ИЗЛЯЗАТ НЕЛЕГАЛНО В НРБ ЗНАЕХА, НА ГРАНИЦИТЕ УБИВАХА И БИЕХА... ТОЧНО ТОГАВА ПРЕДИ 27-30ГОД. БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ГОТОВА ЗА ШЕНГЕН, А НЕ СЕГА! СССР НИ ДАВАШЕ ПОЧТИ БЕЗПЛАТНО НАЙ-НОВИТЕ ОРЪЖИЯ И СУРОВИНИ, СЪВЕТСКИ СПЕЦИАЛИСТИ ПОМОГНАХА ЗА ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!АЕЦ-КОЗЛОДУЙ БЕШЕ ПОСТРОЕНА СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА СЪВЕТСКИ ИНЖЕНЕРИ, ФИЗИЦИ И СПЕЦИАЛИСТИ. А СЕГА-ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20ГОД. НАШИЯТ НОВ "СЪЮНИК" И "БРАТ" САЩ НЕ ИСКА ДА МАХНЕ ВИЗИТЕ ЗА БЪЛГАРИ... КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ-ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА.ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ КОЙ Е НАШ ПРИЯТЕЛ И КОЙ НАШ ВРАГ!

Да, за нас евроатлантическите ни партньори имат ясно отношение от поне 150 години. И то е, че сме някакви роднини с руснаците- обща азбука, език, православие, общ произход , абе роднини там някакви. Руснаците смятат същото, те казват , че руснаци, Белоруси, украинци и българи имаме общи корени. Само не знам чий го дириме в НАТО и със САЩ при това положение.

...всичко е вярно до последната дума !!!...да ама днешната чалгаризирана младеж..от де да го знае това ???...в училище се учи за хипарското движение и корана излиза на мода ......това ,което днешната младеж знае за времето на управление от T. Jивков е че нямало чалга и силикони....и че било мноо тапо в Bалгарiя ...

На границата убиваха предимно българи, които искаха да избягат. Тогава за една торба цемент, трябваше подкуп да раздаваш! Думата "дефицитна стока" се отнасяше за почти всякаква стока!

1. Почивка на море, планина и т.н. (вкл. квартира, храна, плаж) - 15 лв за 20 дни за деца до 7 г БЕЗПЛАТНО, над 7г. 50% намаление 2. ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ - БЕЗПЛАТНО 3. ОБРАЗОВАНИЕ - БЕЗПЛАТНО 4. ИЗОБИЛИЕ ОТ ПРЕСНИ И КАЧЕСТВЕНИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ! 5. Транспорт - за жълти стотинки 6. БЕЗРАБОТИЦА - НЯМА! 7. БЕЖАНЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, ГЕЙПАРАДИ, НАРКОМАНИ, БАРДАЦИ, ПОРНОГРАФСКИ ТЕЛЕВИЗИИ - НЯМА 8. На църква може да се ходи - без да се парадира. Църквите не се ограбват, а се реставрират. 9. ГРИЖА С СТАРИТЕ И БОЛНИТЕ - НЕЗАБАВНИ И СТРОГИ ПРИСЪДИ ЗА ВСЕКИ НАСИЛНИК И МАРОДЕР. 10. ПРЕСТЪПНОСТ СВЕДЕНА ДО МИНИМУМ.

В България е крайно време да се въведе ред и нормално отношение към бежанците! Иначе държавата няма място в Европа! Колко са чужденците, които са успешно интегрирани, имат работа и към тях има отношение, подходящо за една европейска държава? В Германия през ден се показват покъртителни картини от България като бой по границата, полицейско насилие, липса на стратегия за интеграция и намиране на работа.

бежанци от сирия със семействата си да, но престъпно влезли пакистанци и афганистанци откъдя накъдя?

Antoinette Todorova

а тук показват интегрираните афгани в германските влакове как секат с брадви пътниците !на ден по 4, 30 седмично и 120 на месец !

За да не гледа "покъртителни картини от България", нека Германия да изпрати самолети на границата ни с Турция и да си прибира овреме желаещите да ѝ "гостуват"!

Меркел да ги кани, а ние да си ги отглеждаме в България, така ли? Що не вземете вие германците да ...

"германец" си колкото си и марсианец. ЛИПСВАТ ТИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОЗНАНИЯ. България Е ЕВРОПА, тя е ПЪРВАТА И НАЙ-СТАРА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА. Ако искаш да кажеш Европейски Съюз мястото ни е в него. Но с такива като теб без паспорти, нарушители на границата, нарушители на реда в европейските страни, алчни и нагли, без желание да се интегрирате, рушащи.. ЕДИН ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС е възможна Британска алтернатива.

България е в Европа! БГ няма нужда от европомияри, еврохомосексуали и бежанци, които се представят като "германец". БЕЖАНЦИТЕ ВЪН или на подходящи ОСТРОВИ и специални изолирани лагери. НИКОЙ НЕ ВИ ЩЕ МЮСЮЛМАНСКАТА КУЛТУРА ТУК.

... ти СЕЛЧО си толкова германец, колкото и ПОКАНЕНИТЕ ОТ Меркел терористи- муджихидини са нормални човеци!!! Както видяхме тези талибани бъркат по гъза на женьорята, режат с брадви, смазват народ с тр. средства, самовзривават се... и как ще коментираш СЕЛЯНДУРИНО тези дивашки екшъни на маймуните- емигранти???? Я си трай и не се излагай, че на нас ни е през МИНКАТА дали сме с ЕС или с ЕСС....гледайте да разпалите газовите камери, че е настало време за тях!!!

"Германецо", според мен не трябва да те "покъртват" "покъртителните" картини от България, показващи полицейско насилие и подобни неща спрямо пасмината, прииждаща от югоизток. По-скоро би трябвало да те"покъртват" картини от съвременна Европа, показващи цели улици и квартали, пълни само с матови, брадати и чаршафосани индивиди, силно "нтегрирани" в социалните системи чрез безподобно размножаване и "работещи" усилено за вкарване на европейците в правия път чрез изнасилвания и атентати, брадви, ножове и подобни хладни "оръдия на труда". Това би трябвало да буди по-голяма тревога у теб, а не няколкото набити чужди елементи, преминали нелегално границата, запътили се към "обетованата земя" Западна Европа и в повечето случаи с изключително "благородни" помисли....

Слава Богу, намират се и такива, ама помниш ли граничния полицай Вълкан? Само колко тормоз отнесе човекът...

Някой знае ли колко незаконно пребиваващи чужденци са екстрадирани от България последните пет години?

БОРИСОВ ГИ НАСТАНЯВА, ХРАНИ И ОХРАНЯВА ЗА НАША СМЕТКА! ДОЛУ БОРИСОВ! ДОЛУ ЕСС!

Тук няма ОСЪДЕНИ, НЯМА НАКАЗАНИ и тикнати в ЗАТВОРА при СТРОГ ТЪМНИЧЕН РЕЖИМ, НЯМА ЕКСТРАДИРАНИ! ДОБРЕ, че СРЪБСКИТЕ ОБВИНЕНИЯ се ЧУХА! НЕКАДЪРНИЦИТЕ И БЕЗХАБЕРНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ в момента показват, че ще хрантутят тези ПРЕСТЪПНИЦИ И ЧЕ ЩЕ ГИ ИНТЕГРИРАТ! Дават ги по градинки и по паркове като говеда да се излежават и да преживят! БОРИСОВ ТИ СИ ОРТАК С ПРЕСЪТПНИЦИТЕ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ!

Не е важно какъв е цветът на кожата на хората! Важно е какви са отвътре - да имат пари!

Искаш да кажеш, какво имат вътре в джобовете.

половината от престъпно влизащите в българия бежанци са пакистанци. до колкото знам там няма война, а брат сестра си убива, защото ползва фейсбук. този матреял е много лош.

Мюслита да итрепеш, Цариграда да спасиш, християнски светец да ни бъдеш. Бъчвата пази днес Мексиканската граница на Тексас и хоп зад гърба и долна провокация. Няма такова нещо - нашата граница мигранти не пропуска ..... докато не си платят. Ловим ги кат снежинки у въздух. Сърбите лъжат , че ги пускаме орките. Те сами си минават. Плащат си.

Значи,ако се опитам да вляза незаконно в къщата на съседа съм ЧУЖДЕНЕЦ,а не престъпник,както пише в конституцията,така ли ?

Я гледай ти! Невероятно е, че някой си е размърдал дебелия зад_ник! Ех, ако това беше станало преди 3 -4 години...

Изтриха коментара ми "Я гледай ти!" заради "обиди, цинизми или накърнява доброто име". Ама нечие добро име се накърнява, когато то съществува. Относно "обидите и цинизмите"- в сравнение с други коментари употребената дума "задници" е като Божа росица.

Тази цифра САМО ЗА ЕДИН ДЕН е БЕЗСПОРНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че ВСИЧКИ ПОДЛЕЦИ, които така ГНУСНО ЛЪЖАТ и ПРИСПИВАХА съзнанието ни всъщност са ПРЕДАТЕЛИ КЪМ ЦЕЛИЯ БЪЛГ. НАРОД! Народе, та ние сме ОСТАВЕНИ НА ПРОИЗВОЛА от НЕКАДЪРНИЦИ с дебели банкови сметки, с охрана и екстри, а ти народе и да гинеш и да те убиват и да те крадат, НА КОЙ МУ ПУКА??? ВСИЧКИТЕ, легални и НЕЛЕГАЛНИ ВЪН ОТ Б-Я, те са УБИЙЦИ и нямат право дори да дишат въздуха на Родината ни!!!!

Това са РЕЗИЛ-татите от ББ и компания! Такива БЕЗОБРАЗИЯ са присъщи само на НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, КОРУМПИРАНИ ГАДОВЕ, РОДООТСТЪПНИЦИ, ВЕРООТСТЪПНИЦИ и жалки ПОМИЯРИ И ЕСС-ЛИЗАЧИ ЗА пари, поръчки и далавери....

сърбите ли лъжат или наш Бойчо?

Тези мигранти не са влезли сами - имали са сериозна подкрепа. Трябва да бъдат съдени и вкарани в затвор всички по веригата - от първия поел ги на границата, до този, в чието жилище са били намерени. И не ми обяснявайте, че не могат да открият трафикантите - България е една педя земя, всички сме си роднини и всичко се знае. Само добра воля трябва, ама май точно това най-много липсва!

Имам няколко въпроса,на които никой до сега не можа да ми отговори: Като ги заловят тези незаконни бегълци,емигранти ,имигранти,между които има и "спящи клетки" каква е процедурата с тях??? Връщат ли ги ,ако да, къде ги връщат?Например тези 45 незаконни чужденци които са заловени от нашите служби,да правят опити да напуснат България,къде ги връщат в България ли? А тези които ги хващат да влизат в България какво ги правят,законни ли?И им дават документи,че са вече законни? Има голяма мъгла свързана с тези въпроси.Като съобщят за заловени чужденци по медиите и никога не казват каква е бъдещата им съдба?!?

А представяте ли си колко такива са се изпокрили и спотаили като хлебарки през деня?!

Сърбите добре ще си подсигурят границата, ама ние какво ще правим, като сме разграден двор. Не можейки да продължат на запад тия ще остават у нас. ДОКОГА? Да не осъмнем някой ден с повече "бежанци" от нас.

Малиии,още църни циганьори,че си нямаме достатъчно......

Сърбия РЕВНА срещу българските престипници, дето си затварят очите за незаконно и необезпокоявано влизане и излизане на мигранти. Значи като махнем тази седмица излиза че цял МИГРАНТСКИ мравуняк ОТ престъпници пълзи през БЪЛГАРИЯ. Това Държава ли е? Това ЕСС ценности ли са? Можем да променим МОДЕЛА ТВЪРДЕ СКОРО!

Тъпанари, за Сърбия е трябвало да ги пуснете, а към България е трябвало да ги задържите. Не обратното. Тъпи Оправници имаме и това.

Просто да не ги пускат в България.

От изброените в статията нямаше един сириец.....Все такива от 15 век..Очевадно не са бежанци

Българската тъпотия е безгранична, зор е да не пуснем емигранти, още по голям зор е да не ги изпуснем да си отидат. Бълхарин не е народност, а диагноза.

Много сме си готини Българите ! С класи сме над вас , орките :)))) Прибирай се в катуна и си трай !

157 за 1 ден. По 365 е 57хил. Сигурно спират м/у 1/3 и 1/5 от всички. Значи за една година трафикът 200-300 хиляди.

Ко мунистите герберасти ни докараха големи бели, унищожиха армията ни, сега сме разграден деор и Турцив може да ни првземе зс няколко часа, а пуснат ли бежанците, с нас е свършено, ще ни прегазвт и оглозгат като колорадски бръмбари. Идиотите в Плямпамента не могат да решат да се въведе задължителната военна наборнсча служба, поради конфликт на интереси, педераслите им наследници да не служат на ползу рода.

Грухчо, я си припомни кога дойде ГЕРБ на власт и от кога няма наборна служба. Армията я разбиха мнооого преди Боко.