Коментари - Гергов: Сашо Дончев поиска срещата с Цацаров, донесе папка | Днес.dir.bg

Гергов: Сашо Дончев поиска срещата с Цацаров, донесе папка

Сашо Дончев поиска да се види с главния прокурор и му донесе папка, заяви бизнесменът от БСП Георги Гергов по повод ЦУМ-гейт.

Обратно в новината

Коментари - Гергов: Сашо Дончев поиска срещата с Цацаров, донесе папка | Днес.dir.bg

Коментари

Гергов директно защити главния прокурор, като заяви, че е "серт, но честен и почтен", - и успелия млад човек го харесва - но по иначе не платонически

Абе какво някои се правят на кръгли идиоти, опитвайки се да защитят очевадните безобразия и лъжи на Цацаров и Гергов. Я ДА ВИ ПИТАМ, И КЪДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО НЯКОЙ, ЧАСТНО ЛИЦЕ, И ТО В НЕ МНОГО ЛЕСНА ПОЗИЦИЯ, ДА ... НАТИСКА И ПРИТИСКА ГЛАВЕН ПРОКУРОР!?!?! Ами нали ако допуснем дори и за миг, че това се случва някъде, ТО КАКВО ВИ ГОВОРИ ТОВА ЗА САМИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ЗА ПРОКУРАТУРАТА И ЗА ДЪРЖАВАТА!?! Прокуратура да приписка някого, когото и да е било - ТОВА СЕ СЛУЧВА НЕПРЕКЪСНАТО, но я ми кажете кога, поне веднъж НЯКОЙ Е ПРИТИСКАЛ ПРОКУРАТУРАТА И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!?!? А да не говорим, че самият Гергов (и Цацаров) се оплетоха в лъжите си, така например Гергов сам обясни колко строг и неподвластен на външни влияния (уж) бил Цацаров и точно заради това (и "строгата му наказателна политика" "си го бил харесал и Борисов")!?!? Значи Цацаров е толкова строг и неподатлив, Гергов се познава отлично и от много време и с него, и с Дончев, тоест ПРЕДПОЛАГА СЕ, ЧЕ И ДОНЧЕВ ОТЛИЧНО Е ЗАПОЗНАТ С ТОВА, И ... въпреки това Дончев тръгнал да му оказва натиск!?!?! И Цацаров, който е толкова непреклонен и неподкупен, и строг СИ ...ПРИБРАЛ ДОКУМЕНТИТЕ НА ДОНЧЕВ В ДЖОБА И НЕ РЕАГИРАЛ НА МОМЕНТА НА ... НАТИСКА НА ДИНЧЕВ! Ай сиктир бе, не можахте ли поне някаква по-сносна версия да измислите!?!? Или за пред този мат'рял няма нужда, а? Всичко минава...

И между другото лъсва и още една лъжа на Гергов - той излъга, оправдавайки се и опитвайки се да защити Цацров, че и Корнелия Нинова се била срещала с главния прокурор, НО "МАЛКАТА РАЗЛИКА" Е, ЧЕ ТАЗИ СРЕЩА Е БИЛА ... В КАБИНЕТА НА ЦАЦАРОВ!!! И там са присъствали и други, като Мая Манолова и мисля Слави Трифонов, И НЯМА НИЩО СКРИТО-ПОКРИТО, НЕЗАКОННО И НЕ ЗА КАЗВАНЕ И ЗА ПРМЪЛЧАВАНЕ, КАКТО Е ПРИ ЦАЦАРОВ И ГЕРГОВ И СРЕЩИТЕ ИМ ПО РАЗНИ СТРАННИ МЕСТА!

Ако някой иска среща в частен офис с главния прокурор (и Цацаров веднага тича, БЕЗ ДА ЗНАЕ ЗА КАКВО Е СПЕШНАТА СРЕЩА!?!?!) за ДА ГО НАТИСКА ЗА НЕЩО, то значи, че ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР СЕ ПОДАВА НА НАТИСК!!! Това значи, че ТОЗИ, КОЙТО ИСКА ДА НАТИСКА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР РАЗЧИТА, ЧЕ ИМА ШАНС, ТОЕСТ, ЧЕ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР СЕ ПОДДАВА НА "НАТИСК"! Защо на някой не му хрумне да натиска главния прокурор на някоя друга държава, като Германия, Франция, .. , Америка?

Много ясно че Сашо Дончев е поискал срещата с Цацата за да го натиска да спре проверките срещу него и неговите хора и ако това не стане, да прецака Цацата като разгласи срещата. Гергов е бил намесен нарочно за да бъде прецакан и той, като враг на Курнелия, както стана. За сведение на Гергов, соросоидите нямат чувсвто за благодарност и признателност и това че е помагал на Курнелия, не означава че няма да го прецака в първия възможен момент. Сега ли се сети за икономическите папки на Курнелия, че тя на челото си има написано "паралелна държава" и "приватизаторка на Костов". Като вкараш черен троянски кон в партията си, така става Гергов!

И Цацаров и и Гергов са толкова прости и загубени, че не знаят за какво би поискал подобна среща Дончев, ако бе така:) И не са знаели за "проверките" срещу Дончев? И главният прокурор отива на среща СПЕШНО, по думитр на Гергов, БЕЗ ДА ПОПИТА ЗА КАКВО СЕ ИСКА СРЕЩАТА, и то нерегламентирано и спешно:) И хем Цацаров отказал на Дончев и натиска му, хем .. СИ ПРИБРАЛ ... ДОКУМЕНТИТЕ, които Дончев му дал!?! И които - забележи - СА ПРОКУРОРСКО ПИСМО!, повтарям - ПИСМО НА САМАТА ПРОКУРАТУРА, която ИСКА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ ДОНЧЕВ ЗА ЗАВЕДЕНАТА МУ ЖАЛБА - ОПЛАКВАНЕ ДО ЕС!?!? И накрая един дребен фак2т, който обезмисля всичките ви усилия като матросовци да защитите незащитимото - че Цацаров ЯВНО ПАК ЛЪЖЕ - САМАТА ПРОКУРАТУРА заяви, ЧЕ НЯМА РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ САШО ДОНЧЕВ, ако не си вденал. Точно обратното - Дончев е завел жалба и каза, че много скоро вероятно ще бъдвм осъдени за 200 милиона евро.

И понеже Гергов бил помагал на някого си за бещо си - там, в партията им или за каквото и да е, това означава, че може необезпокоявано да си врътка далаверите и да посредничи и да урежда нерегламентирани срещи в офиса си на главния прокурор, на които да се договарят или извършват престъпления или опити за такива - някои някого да натиска за нещо и Цацаров да е участник, така ли? Е.ати тъпата логика!

На обществото му се повръща от такива"успели и богати хора" като Вас ,г- н Гергов! От пладнешките ви кражби и далавери,завлекли същото това общество на дъното на мизерията. От алчността ви за грабене и власт,безогледно и цинично,оставили същото това общество да гладува,да се бори за оцеляване,да ви гледа всеки ден протежетата на политическата трибуна как се борят само за вашите интереси и как сипете компромати един срещу друг само,за да от хапете по- голямо парче от обществените поръчки. Именно с тях доограбване и без това ограбеното до шушка общество! Липсата на морал,която проповядвате вие, вашите себеподобни,политиците и съдебната система,обезверяват същото това общество и карат способните и смели хора да търсят препитание извън пределите на вашата държава. Защото страната е на всички ,които се наричат българи,но държавата е само за вас, т.нар. "Богати и успели " . На какъв принцип и по какви правила забогатяхте господине,вие и вашите колеги олигарси? Как точно вие се оказахте най- умните и най- способните и напълно неизвестни от свинските комини,достигнахте до "богат и преуспял" ? Кой е Цацацров и защо един главен прокурор си позволява да идва на такава частна среща? Кой сте вие ,за да правите такива срещи? Кой е Делян Пеевски,какво той направи ,за да бъде богат и да притежава огромни държавни ресурси в ръцете си? Кой е Сашо Дончев и как забогатя? Кои сте вие ,довчера неизвестни,без грам образование и опит и изведнъж станахте богати и успели? Обществото няма отговор на тези въпроси! И като гледам,няма и да има. Отговорите знаят само тези на които плащате,едни политически и съдебни мижетурки,които за една тлъста комисионна са готови да продадат нашата България и ИНТЕРСИТЕ на същото това общество! Вие не сте успели и богати заради собствените си заслуги.Вие,всички т.нар, олигарси, политиците,съдебната система и политиците сте една МАФИЯ !

Къде беше Гергов веднага след скандала? Скриха се всички, за да може пиарите да скалъпят обща версия за пред обществото и сега Гергов една седмица по-късно получава задача да я разпространи в медиите... Достойни ученици на учителите си

Това шкембе набута и ББ в далаверата!Провокатор!

Гепаджиите на касетофони от коли бяха по мъжкари от тези охлюви!Ба си и падението!!!

Според мен г-н Цапаров трябва да разпореди анализ на паричките които има г-н Тергов, след това тези на г-н Дончев,после да ни уведоми кво му е финансовото състояние-неговото и ще гадаем на боб.Трябва да има справедливост и хуманизъм!Какво да ви кажа....май живеем в едно гюбре!

Тая пловдивска майна явно за всяка нещо си прави сметката, но тоя път сметката му излезе крива !Гергов нито е разбрал , нито ще разбере къде му е грешката и какво не трябва да си позволява един политик на ръководно ниво в партията на която принадлежи!

Гледах предаването. Всичко което каза е напълно логично. Ама дали е вЕрно!? И защо Цацаров "тича" за среща с Дончев !? На главния прокурор кабинета не му е в ЦУМ, нали !? Извод - метла отгоре до долу! Ама кой да го направи !? И те така ................................. !!!

Мръсен крадец!!!

Протежетата на Решетников се разприказваха, дори почетния му консул. Ние мислихме, че всичко е отишло при Сорос , направляван от дявола и империалистическите му слуги, пък то се оказа , че все родни земляци ,русофили и борци за справедливост движат всичката далавера, освен пеевски , играчите се оказаха Гергов, Цацо , Дончев , Курнелия все другари и ползващи се с доверието на савецките другари. Голям провал и излъгано доверие, другаре и славянски братя , православни масони и марксисти с бизне занимания . Извенете се на Сорос, ние мислихме , че е той и дявола.

Има интересен феномен , провалил си се и си пътник , всичко става пред очите ти е очевидно, не можеш и не искаш да вярваш , че така и говориш небивалици как ще ставаш министър председател и да кроиш луди планове, въпреки, че това което имаш потъва, не вярваш , че е реално и го имаш за свое , не си даваш сметка, че няма на кво да сстъпиш , градиш планове, вербално се представяш още по-голям, супер недекватно , някакъв защитен механизъм да не превъртиш може би или да не издаваш слабост да не те схрускат вълците, което е илюзия при положение, че вече са те нахапали .

Има интересен феномен , провалил си се и си пътник , всичко става пред очите ти е очевидно, не можеш и не искаш да вярваш , че така и говориш небивалици как ще ставаш министър председател и да кроиш луди планове, въпреки, че това което имаш потъва, не вярваш , че е реално и го имаш за свое , не си даваш сметка, че няма на кво да сстъпиш , градиш планове, вербално се представяш още по-голям, супер недекватно , някакъв защитен механизъм да не превъртиш може би или да не издаваш слабост да не те схрускат вълците, което е илюзия при положение, че вече са те нахапали .

Не виждам никакъв смисъл от главен прокурор, който бива викан по телефона и сърба кафета из фирмени офиси.

Ти можеш и да не виждаш, но за онези, които са го монтирали там (нали знаеш КОЙ и кои са, те вече дори и не се крият, и по-точно НЕ МОГАТ да се скрият) И СИ ГО ПРИВИКВАТ И МУ НАРЕЖДАТ КАКВО ДА ПРАВИ - КОЯ БАНКА ДА УДАРИ И КОЯ - ДА НЕ РАЗСЛЕДВА, И КОИ ХОРА ДА ПРЕСЛЕДВА И КОИ ДА НЕ ПИПА.... ИМА ОГРОМЕН СМИСЪЛ! А дори и мисълта за нормален главен прокурор, за независима съдебна система за тях Е СМЪРТНА ОПАСНОСТ! И точно там е "ключът от бараката"!

Ако Цацаров не ходи по разни офиси на НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ непублични срещи с "проблемни лица и бизнесмени" със спорна репутация и приблеми със закона, или с ВСЕИЗВЕСТНИ КАТАРЗИСИ-МИЛИАРДЕР, КОИТО "СТРАННО" УДАРНО СА ЗАБОГАТЕЛИ, НЯМА ДА МОГАТ ДА МУ ОКАЗВАТ НАТИСК! Нали беше голям правист, нали бе много морален, ТОЙ ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА НЕ ГИ ЛИ ЗНАЕ?

Дайте да се позадълбочиме и анализираме малко по-дълбоко твърденията и лъжите на Цацаров! Да опитаме да влезнем в детайли. Да допуснем за момент, че Сашо Дончев наистина е направил опит за натиск върху глвния прокурор Цацаров! Че е бил толкова глупав и неориентиран, че да не знае КОЙ стои зад Цацаров и чии разпореждания и цели обслужва главният прокурор - именно тези, които го атакуваха около Нова година и искат да прилапат и неговия бизнес както заграбиха активите на КТБ, и че той е поискал от Гергов да уреди тази среща с Цацаров, а не обратното, както твърди и лъже главният прокурор. Я да видим по-точно И ЗА КАКВО ТОЧНО Сашо Дончев е опитал да окаже натиск върху Цацаров? Точно какво е искал Дончев от Цацаров? Нека главният прокурор да обясни И КАКВО ТОЧНО Е ИСКАЛ САШО ДОНЧЕВ ОТ ЦАЦАРОВ, КАКВА "УСЛУГА", АКО И СЛЕД КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ИМЕННО САШО ДОНЧЕВ ВЕЧЕ Е ОТНЕСЪЛ ВЪПРОСА В ЕС!!! И по неговите твърдения, които обаче се потвърдиха и от институциите и прокуратурата, НИЕ, БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕМ ОСЪДЕНИ ЗА 200 МИЛИОНА ЕВРО!!! И ДАЛИ ИЗОБЩО САШО ДОНЧЕВ, ЕДИН УМЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ИСКА ПОДОБНИ НЕЩА, ДАЛИ ИЗОБЩО ДА ВЪЗМОЖНИ!!! И така - нека Цацаров да обясни, ВЕЧЕ Е ДЛЪЖЕН, КАКВО ТОЧНО Е ИСКАЛ САШО ДОНЧЕВ ОТ НЕГО, КАКЪВ НАТИСК ТОЧНО МУ Е ОКАЗАЛ, В ДЕТАЙЛИ, ЗА КАКВО ТОЧНО? Защото е ясно, че ТОВА, КОЕТО САШО ДОНЧЕВ БИЛ ПОИСКАЛ ОТ ЦАЦАРОВ СПОРЕД ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, Е ВСЪЩНОСТ НЕРЕАЛИСТИЧНО И БЕЗМИСЛЕНО, НА ФОНА НА ФАКТИТЕ, ЧЕ ИМА ОПЛАКВАНЕ ДО ЕС И СМЕ ПРЕД РЕШЕНИЕ ЗА ОСЪЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ПО СИГНАЛ И ОПЛАКВАНЕ НА ДОНЧЕВ, И ЧЕ ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ АКЦИИ И АКТИВНОСТ НА ПРОКУРАТУРАТА, а тези сигнали на Дончев не са от вчера!!! И така става ясно колко са безмислени и дори глупави твърденията на Цацаров и Гергов, че Сашо Дончев е искал да оказва натиск на главния прокурор!

Имайки предвид твоята обвързаност с Иво Прокопиев, Сашо дончев,Христо Иванов ,Лозан Панов,"Протесна мрежа", "Да България", "Америка за България" всичко това което си писал ми изглежда като опит за манипулация.Ако само размениш само имената на Сашо Дончев и Цацаров нещата изглеждат по друг начин. Дайте да се позадълбочиме и анализираме малко по-дълбоко твърденията и лъжите на Сашо Дончев, след като той е поискал срещата с Сотир Цацаров.! Да опитаме да влезнем в детайли. Да допуснем за момент, че Цацаров наистина е направил опит за натиск върху Сашо Дончев! Че е бил толкова глупав и неориентиран, че да не знае КОЙ стои зад Сашо Дончев и чии разпореждания и цели обслужва - именно тези, които го атакуваха като Христо Иванов, Лозан Панов, Протесна мрежа, Каква е Ролята на Маргарита Попова и сина и Николай Попов. Я да видим по-точно И ЗА КАКВО ТОЧНО Цацаров е опитал да окаже натиск върху Сашо Дончев? Точно какво е искал Цацаров от Дончев? "Овергаз" на Сашо Дончев дължи милиони на "Уникредит Булбанк". Фирмите на Сашо Дончев имат огромни финансови проблеми и дължали много пари на "Уникредит Булбанк" управлявана от Левон Хампарцумян. КАКВА "УСЛУГА"може да иска главният прокурор, АКО И СЛЕД КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ИМЕННО САШО ДОНЧЕВ ВЕЧЕ Е ОТНЕСЪЛ ВЪПРОСА В ЕС!!! И по неговите твърдения, които обаче се потвърдиха и от институциите и прокуратурата, НИЕ, БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕМ ОСЪДЕНИ ЗА 200 МИЛИОНА ЕВРО!!! И така става ясно колко са безмислени и дори глупави твърденията на Сашо Дончев, че главния прокурор Цацаров е искал да окаже натиск на Сашо Дончев!

аз нямам никаква обвързаност с никои от гореизброените, тъп манипулатор. и не мога и да имам, но на идиот и трол като теб няма да го обяснявам. по-същият начин аз мога да те нарека кретен, трол и лъжец, но разликата е, че мога не само да го кажа, а и докажа, само на идиот може да хрумне да "разменя мястото" на главен прокурор с разследван.

"По думите му обществото не било готово да приеме такива успели и богати хора като него." Грешен си Гергов, грешен си. Как да те приеме? Още сме живи тези който знаят как забогатя, Костов ви беше байрактаря, а вие пладнешките хайдуци. Жалко, че като тебе са стотици, ако не и хиляди в България.

Надявам се да съм изчерпателен:Гергов придоби всичко , което има незаконно и без парио с увеличение на капитала на държавни дружества- нещо забранено от закона за приватизацията. Естествено това е невъзможно за простосмъртни и стана с партийна подкрепа и със съдебен чадър от бившия прокурор росен димов и цацо като шеф на окръжния съд. Панаира беше спрян от борсова пазарна умишлено приватизация от Сендов и после даден на Гергов с помощта на Корнелия, а Сендовица получи место в панаира. Бившият кмет патриота Славчо атанасов умишлено изпусна срока за обжалване за панаира и нещата приключиха. Оттам са само кредити и нови кредити за връщане на стари , кражби на ддс с помощта на бифшия шеф на данъчното Търновалийски, сега депутат и кражби от подарени държавни поръчки. Вече няма кой да му дава, ще гори държавната банка, която му даде последно. Единственото спасение е да продава, но му трябват остатъчните акции от панаира , хвана на далавера веждичката и местните гербери да вземе акциите срещу сграда на опера, за която нямало място в цял пловдив освен на панаира, но Боко има последната дума. Корнела бяга щото няма вече пари и келепир.

Само едно пояснение: С копане богат не се става. Още по-трудно е да "получиш" Панаира и ЦУМ само с мотика.

За да иска един умен човек с възможности (Сашо Дончев) нещо от друг умен човек с възможности (Цацаров), и още повече - да се опитва да му оказва натиск!!!, то първият трябва да допуска, ЧЕ ПОДОБЕН НАТИСК Е ИЗОБЩО ВЪЗМОЖЕН, ЧЕ ИМА НЯКАКЪВ ШАНС ТАКЪВ НАТИСК ДА ПРОРАБОТИ!!! Иначе защо ще гг прави да се излага и компроментира, защо ще извършва престъпление, ако няма и не допуска, че има някакъв шанс?!?! И ДРУГО - той може да иска само нещо и неща, КОИТО СА ВЪЗМОЖНИ!!! Хайде сега да видим дали изобщо това, което Цацаров твърди, че Сашо Дончев е искал от него и затова му бил оказал натиск Е ПО ПРИНЦИП И ИЗОБЩО ВЪЗМОЖНО В ПРОКУРАТУРАТА И ЗА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!!! АКО СЕ ПОГЛЕДНЕ така въпросът от българското общество и Парламента, И ТОГАВА ИСТИНАТА ЩЕ ЛЪСНЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ!!!

Значи, електоратът трябва да реши на кого да вярва. На Гергов или на Дончев. И двамата паразитират върху даденото им от НЯКОЙ.

Не, гражданите не трябва и няма нужда да решават на кого да вярват, СЛЕД КАТО ИМА, И ТО МНОГО ЯСНИ И СИГУРНИ НАЧИНИ ДА СЕ РАЗБЕРЕ И ДОКАЖЕ КОЙ ЛЪЖЕ И КОЙ КАЗВА ИСТИНАТА! Няма нужда някой да ВЯРВА, няма нужда да ВЯРВАМЕ, когато можем ДА ЗНАЕМ!

Ще знаем, ако третият участник реши да ни информира. А Цацаров НЯМА да реши подобно нещо.

Българите приемат богати и успели хора, но такива постигнали го със собствения си труд. Не приемаме такива, които завзеха емблемата на България - пловдивския панаир !!! Защо никой не разследва как така напълно държавно предприятие се оказва частна собственост. И то с толкова хиляди кв.м. застроена площ ?

И този цървул заговори за себе си в трето лице, като кралските особи. Така говорят и Цветанов, Стоичков и някои други представители на селския ни елит, дето се е изкачил на стълбата и е загубил реална представа за себе си от разредения кислород горе.

"По думите му( на Гергов, де) обществото не било готово да приеме такива успели и богати хора като него." ОбъркАл си се, свинарю - обществото ни ПРИЕМА преуспели и богати хора, НО РАЗЛИЧНИ от твоя тип! Веднага ти давам пример - Владимир Койлазов и съдружникът му, едни много успешни, богати и преуспели млади хора, българи, които наскоро и с "Оскар" се сдобиха ;)) Дай Боже повече ТАКИВА българи, а не като тебе и подобните ти!

Господата Дончев, Гергов няма ли какво друго да правят....За толкова заблудени и прости ли ни имат....

Хекимян е изключително слаб журналист. Даже не знам защо го наричат журналист. Гергов няколко пъти каза, че било най-нормалното нещо да се срещал с висши държавни чиновници в офиса си, а Хекимян нито се впечатли, нито го попита какъв е той, че да се среща, няма ли си власти и разделение на властите.

Тоя е добре да не излиза по телевизиите, защото се видя, че речника и изказа ги е взел от некой зидаромазач, без надграждане. Басиму бокликата!

"Георги Гергов е гражданин на Русия и почетен консул на Руската федерация." - много яко! Французите казват шерше ла фам,преведено на български означава търсете руската връзка. Дали Бг е "троянския кон" в ЕС не е сигурно,но че БСП е "троянския кон" на Русия в Бг е 100% така.

""Фактите'' ви са толкова прозрачни...защото връзката на гергов с боко и цацата е много отдавна ама него не го правите руски проводник нали??? На такива като вас май само Русия ви е в главите защото надупени няма как да видите реалността

"Когато фактите говорят и боговете мълчат",но явно това не се отнася за червените тролове.

Всъщност, "готовността на обществото да приема богати и успели" винаги и навсякъде е функция от начините (методите и средствата), които са били използвани (или се използват и в момента) за това забогатяване. А не, че по принцип обществото било против богатсвото или против богатите - има разлика.

И тези боклуци и престъпници взеха 30% на избори. Този народ съвсем изкука!!!

Гергуту разбърка рядкото лай.но. Вонята стана още по тежка.

Приказки, приказки... само дето на сайта на прокуратурата са обявили ей това: Приемна на главния прокурор Приемната на главния прокурор се намира в гр. София, в сградата на Администрацията на главния прокурор, с адрес площад Св. Неделя 1. В Приемната се осъществяват следните дейности: 1. прием на граждани; 2. изслушване на поставените въпроси и искания и насочването им по компетентност; 3. приемане и регистриране на подадени молби, жалби, сигнали, съобщения, предложения, запитвания и други; 4. съставяне на писмени протоколи за получени устни съобщения за извършени престъпления. Приемът на граждани се осъществява в работни дни, както следва: - понеделник, сряда и петък: от 9.00 ч. до 12.00 ч. - вторник и четвъртък: от 13.00 ч. до 16.00 ч. Заявка за прием може да се прави на телефонен номер: 02/800 56 36 и на електронен адрес:... Приемът на граждани по предварителна заявка се осъществява по график и не може да отнема повече от 2/3 от ежедневното приемно време. Приемът се осъществява от прокурори от отдел "Административен" при ВКП. Прокурорите не дават правни консултации, съгласно чл. 213 от Закона за съдебната власт. Приемното време, заето по предварителни заявки, се обявява след изготвяне на графика, в Приемната и на официалния сайт на ПРБ. Заявителите се уведомяват по телефон или на електронна поща за датата и часа на приема им. Гражданите, посетили Приемната без предварителна заявка, се приемат в предварително обявеното, незаето от графика време, както и във времето на неявили се заявители, включени в обявения график. По разпореждане на главния прокурор, може да бъде организирана изнесена негова приемна по седалището на апелативна, окръжна или районна прокуратура или в друго населено място. Датите и часовете на приема се оповестяват предварително на интернет сайта на ПРБ и на интернет сайта на прокуратурата, в която ще се организира изнесената приемна.

Тук се говори за приемна ЗА Гл. прокурор! И го приема ПОЧЕТНИЯ РУСКИ КОНСУЛ В ПЛОВДИВ!!!!!!!!!!

Не дразнете Гергов, че отвори ли си устата ще стане чудо голямо.. Реално едва ли ще каже нещо, което да не знаем - че БСП е паралелната държава, че Овчаров е олигарх, че Нинова е мошеник от класа - знаем всичко това. Но това не ни пречи да ги избираме. Не за друго, ами така има шанс и нас да ключат в схемите!

loyola

Леле, Гергов привикал главният прокурор на страната да се яви на минутата в офиса му... и не бил виновен ?! Малий за такава зависимост в нормална правова държава щеше да има ГОЛЯМО разместване на пластовете ... а у нас - нищо !

Още не мога да разбера, какво престъпно има да се срещнат двама души в присъствието на трети ? И то в присъствието на главния прокурор ? Ами то това им е работата на бизнесмените - да се срещат. Главният прокурор пък на никого не е подотчетен, може да се среща с когото си иска ? Никой не казва да са се давали/взимали подкупи, да се е замисляло престъпление ? Кампания за оклеветяване, нищо друго !

Е какво не можеш да разбереш - имаме среша на главния прокуро (и не му е нито за първи, нито зз втори или трети, А ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СА КАТАСТРОФА И ПРОВАЛЯТ БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ТЪНЕ В КОРУПЦИЯ И НЯМА НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ПОЛИТИК ИЛИ УПРАВЛЕНЕЦ, за разлика от Румния, например),... КОИТО СРЕЩИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР КРИЕ И ПОБЕСНЯВА, КОГАТО НЯКОЙ ГИ ИЗПЕЕ (като Цецо Голямото Ухо на времето, и Сашо Дончев сега) и на която ... Е ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, И ПО ДУМИТЕ НА ВСИЧКИ В СРЕЩАТА! Само че версиите КОЙ е извършил престъплението, респ, КОЙ е поискал срещата се разминават - Цацаров твърди, че Сашо Дончев е искал срещата за да му окаже натиск и го бил оказал, а Сашо Дончев, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОГОТО РАЗБРАХМЕ ЗА ТАЗИ СРЕЩА ДИРЕКТНО РАЗКАЗВА КАК ЦАЦАРОВ Е ИСКАЛ ТАЗИ СРЕЩА ЗА ДА ГО ПРИТИСКА - ЗА ВЕСТНИКА МУ, ЗА САШО ДОНЧЕВ И ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ, ЗА КОМАРНИЦКИ, ЗА "ДА, БЪЛГАРИЯ"! Кое точно не ти е ясно - лично гланвият прокурор обяви, че е извършено престъпление на тази среща опит за натиск, и НЯМА НИКАКВО РАЗСЛЕДВАНЕ!

Гергов си е свинар по професия и изглежда нелепо в опитите си да се прави на голям бизнесмен, политик и прочие. Липсва му култура и прави грешки, които хората учили някъде няма как да направят.

ОПА, ЗАБРАВИХ, ЧЕ ДИР.БГ Е СОБСТВЕНОСТ НА ОЛИГАРСИ!

Някой може ли да ме светне какъв е точно бизнесът на Гергов?От къде са му приходите?От това което чета и слушам оставам с впечатление,че този т.н. бизнесмен се занимава с крадене на държавна собственост и ипотекирането и в банките.Това крадене се осъществява ,чрез използване на политическа и съдебна протекция.

на Гергов за да направи големия ръст на БСП...но на нея и попречиха да спечели изборите с помоща на медии и журналисти чрез преекспониране на думите и...някои са искали Нинова да влезе в коалиция с Герб,но не и да спечели изборите. Гергов да свали Нинова...и да оглави Герб? Абсурд! Хората гласуваха заради личността на Нинова..с Гергов начело или с някой от"отрязаните" клонове....БСП е на пързалката. Гергов ще понесе ли тази отговорност!!!!

хах ха ха...

Пак да напомня едни думи на Гергов от преди години, когато в едно интервю го попитаха и какво мисли за Емил Кю;ев и защо го убиха! Тогава Гергов отговори така: "Емил Кюлев умря, убиха го ЗАЩОТО МНОГО ГОВОРЕШЕ!!!' А аз съм жив, защото ... ЗНАМ ДА МЪЛЧА (демек какво да казвам и какво - не)!"

Ами тогава си е директно за затвора след като прикрива престъпления и явно заради това всички престъпници си гугукат на ''кафе'' кога стане необходимо да си запазят облагите, властта..

Цацаров лъже, а Гергов след него, макар и със закъснение (защото явно не очакваше това, което му се сполетя на главата от страна на Корнелия и Овчаров) - маже! Ако е вярно това, което твърди Цацаров, че Сашо Дончев е поискал тази среща за да му оказва натиск, ТО ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТОЧНО ТОВА Е РАБОТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА, ЧИЙТО ШЕФ Е ТОЧНО ЦАЦАРОВ!!! И тогава Цацаров е длъжен по закон и морал да разпореди РАЗСЛЕДВАНЕ!!! Обаче, тъй като той самият е замесен, то торябва да бъде проведено ОТ НЕЗААВИСИМИ ЛИЦА И ОРГАНИ!!! Няма никаква логика ако Цацаров казва истината и Сашо Дончев е сгазил лука той самият, Сашо Дончев да разказва за тази среща! Освен ако някой не иска да представи Дончев като пълен глупак!

Какво падение...какво лицемерие...какво подмазване на боко и цацата дето и тримката са в кюпа с далаверите за панаира ама все други обвиняват..Колко трябва да си манипулативен за да показваш есемес как сина ти те хвали?????сякаш ''будалите'' незнаят че след като цица от милионите ти освен да те хвали друго не му остава..Какво е това показване на есемеси и после говорене колко си бил ''лоялен и принципен''...И тримката на ''кафето'' са подлоги ама както се вижда двамката бая наведени пред боко са....

Какво прави Нинова с Цацаров?? Какви са тези срещи на Нинова с Цацаров?? Да даде обяснение. Всеки ли вече може да звъне и да извика Цацаров в частен офис на среща!!!

Ами попитайте цацата нали вие по близко до мисленето...Все пак цацата е главен прокурор а Нинова е само председател на партия ....

Е какво става сега другари лъжкинята Корнелия пак излъга. Един път стомна за вода, два пъти, е тая жена няма спиране с лъжите си. Има ли някой който да и вярва вече НАДАЛИ. Ама е хубаво да стой . Такива корумпирани особи като нея са добре дошли за ГЕРБ. Така по лесно ще я сринат заради всичките и изцепки.

И какво точно е излъгала в тая сбирка дето не е присъствала??Или давай народе да плюем всеки друг само не и истинските виновни..Тоя ако го слуша човек от толкова ''добрина, честност и принципност'' си е натрупал милионите защото докато той ги е трупал на бачкащите за него джобовете са им олеквали..

Всички отлично знаем, че Цацаров прави каквото му нареди образа на Борисов Икойто си го назначи) в огледалото - Пеевски и сарайско-библиотекарската мафия зад него. Вече не само действията, НО И РЕЧНИКЪТ, ДОРИ ОБИДИТЕ И ЛЪЖИТЕ НА Цацаров и лобитото му във ВСС, като онзи, "етичният" със СМС-ите до Борисов, и другия, ченгето СА ИМ АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ! КАКТО НА ВРЕМЕТО ЦАЦАРОВ АРЕСТУВА ТРИМА НЕВИННИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ПЕЕВСКИ, ЗА ДА ОПРАВДАЕ НЯКАК СИ ДИВАШКАТА АТАКА СРЕЩУ СГРАДАТА НА КТБ ПОСРЕД БЯК ДЕН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И СИ ДОВЕДОХА И ТЕЛЕВИЗИЯ ДА СНИМА ГЕРОЙСТВАТА ИМ ЗА ДА СА СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ РАЗПАЛЯТ ПАНИКАТА СРЕД ХОРАТА И ЩЕ СРУТЯТ БАНКАТА, ТА И САМИЯТ ПЕЕВСКИ КАТО ДАВАШЕ ИНТЕРВЮТА СРЕД ОХРАНАТА СИ ГОВОРЕШЕ ЗА ... "МОИТЕ УБИЙЦИ"!?!?!?!?!?!?!?! Всички отлично знаем, че Пеевски прати Цацаров с шайката си да нападне посред бял ден КТБ за да обере активите й, и остана сметката за най-бедния народ в ЕС - над 4 милиарда! Всички знаем, че Пеевски е рекетирал много бизнеси и бизнесмени (спомнете си и показанията на шефа на "Билгартабак" преди образите в огледалото да го приватизират с разпределячът на порции в държавата и бандата му). И всички знаем, че на Нова година станахме свидетели на атаката на същите да прилапат и бизнеса на Сашо Дончев - без значение, че и той е червен и с кои РУСКИ СЛУЖБИ И ТОЙ Е СВЪРЗАН (тук май стана пак сблъсък межу хората на КГБ от една страна и тези от руското военно разузнаване, които стояха зад Цветан Василев...) И Гергов като много силно руски човек, руски гражданин и червен олигарх от назначените, на които им дадоха сериозни активи на държаата и хората (и Цацаяров има сериозни заслуги при прилапването на активи на Пловдивския панаир от Гергов, така че тези двамцата ги свързва отколешна дълголетна ... "дружба", свързана с много ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ пари и разпределянето им...)

Проблемите, големите проблеми за Пеевски и останалите традиционни рекетъри и посветени разпределячи и преразпределячи на ЧУЖДО и ДЪРЖАВНО имущество ЗАПОЧВАТ КОГАТО ... НЯКОИ ОТ РЕКЕТИРАНИТЕ И ПРИТИСКАНИТЕ СЕ ОПЛАЧАТ ПО ОФИЦИАЛЕН ПЪТ НА ЕС!!! Както напраив на времето Цветан Василев, и както е направил и Сашо Дончев! И затова са и тези отчаяни и спешни активни мероприятия на прокуратурата през последните дни!

Коментари - Гергов: Сашо Дончев поиска срещата с Цацаров, донесе папка | Днес.dir.bg

Гергов: Сашо Дончев поиска срещата с Цацаров, донесе папка

Сашо Дончев поиска да се види с главния прокурор и му донесе папка, заяви бизнесменът от БСП Георги Гергов по повод ЦУМ-гейт.

Обратно в новината

Коментари - Гергов: Сашо Дончев поиска срещата с Цацаров, донесе папка | Днес.dir.bg

Коментари

Гергов директно защити главния прокурор, като заяви, че е "серт, но честен и почтен", - и успелия млад човек го харесва - но по иначе не платонически

Абе какво някои се правят на кръгли идиоти, опитвайки се да защитят очевадните безобразия и лъжи на Цацаров и Гергов. Я ДА ВИ ПИТАМ, И КЪДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО НЯКОЙ, ЧАСТНО ЛИЦЕ, И ТО В НЕ МНОГО ЛЕСНА ПОЗИЦИЯ, ДА ... НАТИСКА И ПРИТИСКА ГЛАВЕН ПРОКУРОР!?!?! Ами нали ако допуснем дори и за миг, че това се случва някъде, ТО КАКВО ВИ ГОВОРИ ТОВА ЗА САМИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ЗА ПРОКУРАТУРАТА И ЗА ДЪРЖАВАТА!?! Прокуратура да приписка някого, когото и да е било - ТОВА СЕ СЛУЧВА НЕПРЕКЪСНАТО, но я ми кажете кога, поне веднъж НЯКОЙ Е ПРИТИСКАЛ ПРОКУРАТУРАТА И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!?!? А да не говорим, че самият Гергов (и Цацаров) се оплетоха в лъжите си, така например Гергов сам обясни колко строг и неподвластен на външни влияния (уж) бил Цацаров и точно заради това (и "строгата му наказателна политика" "си го бил харесал и Борисов")!?!? Значи Цацаров е толкова строг и неподатлив, Гергов се познава отлично и от много време и с него, и с Дончев, тоест ПРЕДПОЛАГА СЕ, ЧЕ И ДОНЧЕВ ОТЛИЧНО Е ЗАПОЗНАТ С ТОВА, И ... въпреки това Дончев тръгнал да му оказва натиск!?!?! И Цацаров, който е толкова непреклонен и неподкупен, и строг СИ ...ПРИБРАЛ ДОКУМЕНТИТЕ НА ДОНЧЕВ В ДЖОБА И НЕ РЕАГИРАЛ НА МОМЕНТА НА ... НАТИСКА НА ДИНЧЕВ! Ай сиктир бе, не можахте ли поне някаква по-сносна версия да измислите!?!? Или за пред този мат'рял няма нужда, а? Всичко минава...

И между другото лъсва и още една лъжа на Гергов - той излъга, оправдавайки се и опитвайки се да защити Цацров, че и Корнелия Нинова се била срещала с главния прокурор, НО "МАЛКАТА РАЗЛИКА" Е, ЧЕ ТАЗИ СРЕЩА Е БИЛА ... В КАБИНЕТА НА ЦАЦАРОВ!!! И там са присъствали и други, като Мая Манолова и мисля Слави Трифонов, И НЯМА НИЩО СКРИТО-ПОКРИТО, НЕЗАКОННО И НЕ ЗА КАЗВАНЕ И ЗА ПРМЪЛЧАВАНЕ, КАКТО Е ПРИ ЦАЦАРОВ И ГЕРГОВ И СРЕЩИТЕ ИМ ПО РАЗНИ СТРАННИ МЕСТА!

Ако някой иска среща в частен офис с главния прокурор (и Цацаров веднага тича, БЕЗ ДА ЗНАЕ ЗА КАКВО Е СПЕШНАТА СРЕЩА!?!?!) за ДА ГО НАТИСКА ЗА НЕЩО, то значи, че ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР СЕ ПОДАВА НА НАТИСК!!! Това значи, че ТОЗИ, КОЙТО ИСКА ДА НАТИСКА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР РАЗЧИТА, ЧЕ ИМА ШАНС, ТОЕСТ, ЧЕ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР СЕ ПОДДАВА НА "НАТИСК"! Защо на някой не му хрумне да натиска главния прокурор на някоя друга държава, като Германия, Франция, .. , Америка?

Много ясно че Сашо Дончев е поискал срещата с Цацата за да го натиска да спре проверките срещу него и неговите хора и ако това не стане, да прецака Цацата като разгласи срещата. Гергов е бил намесен нарочно за да бъде прецакан и той, като враг на Курнелия, както стана. За сведение на Гергов, соросоидите нямат чувсвто за благодарност и признателност и това че е помагал на Курнелия, не означава че няма да го прецака в първия възможен момент. Сега ли се сети за икономическите папки на Курнелия, че тя на челото си има написано "паралелна държава" и "приватизаторка на Костов". Като вкараш черен троянски кон в партията си, така става Гергов!

И Цацаров и и Гергов са толкова прости и загубени, че не знаят за какво би поискал подобна среща Дончев, ако бе така:) И не са знаели за "проверките" срещу Дончев? И главният прокурор отива на среща СПЕШНО, по думитр на Гергов, БЕЗ ДА ПОПИТА ЗА КАКВО СЕ ИСКА СРЕЩАТА, и то нерегламентирано и спешно:) И хем Цацаров отказал на Дончев и натиска му, хем .. СИ ПРИБРАЛ ... ДОКУМЕНТИТЕ, които Дончев му дал!?! И които - забележи - СА ПРОКУРОРСКО ПИСМО!, повтарям - ПИСМО НА САМАТА ПРОКУРАТУРА, която ИСКА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ ДОНЧЕВ ЗА ЗАВЕДЕНАТА МУ ЖАЛБА - ОПЛАКВАНЕ ДО ЕС!?!? И накрая един дребен фак2т, който обезмисля всичките ви усилия като матросовци да защитите незащитимото - че Цацаров ЯВНО ПАК ЛЪЖЕ - САМАТА ПРОКУРАТУРА заяви, ЧЕ НЯМА РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ САШО ДОНЧЕВ, ако не си вденал. Точно обратното - Дончев е завел жалба и каза, че много скоро вероятно ще бъдвм осъдени за 200 милиона евро.

И понеже Гергов бил помагал на някого си за бещо си - там, в партията им или за каквото и да е, това означава, че може необезпокоявано да си врътка далаверите и да посредничи и да урежда нерегламентирани срещи в офиса си на главния прокурор, на които да се договарят или извършват престъпления или опити за такива - някои някого да натиска за нещо и Цацаров да е участник, така ли? Е.ати тъпата логика!

На обществото му се повръща от такива"успели и богати хора" като Вас ,г- н Гергов! От пладнешките ви кражби и далавери,завлекли същото това общество на дъното на мизерията. От алчността ви за грабене и власт,безогледно и цинично,оставили същото това общество да гладува,да се бори за оцеляване,да ви гледа всеки ден протежетата на политическата трибуна как се борят само за вашите интереси и как сипете компромати един срещу друг само,за да от хапете по- голямо парче от обществените поръчки. Именно с тях доограбване и без това ограбеното до шушка общество! Липсата на морал,която проповядвате вие, вашите себеподобни,политиците и съдебната система,обезверяват същото това общество и карат способните и смели хора да търсят препитание извън пределите на вашата държава. Защото страната е на всички ,които се наричат българи,но държавата е само за вас, т.нар. "Богати и успели " . На какъв принцип и по какви правила забогатяхте господине,вие и вашите колеги олигарси? Как точно вие се оказахте най- умните и най- способните и напълно неизвестни от свинските комини,достигнахте до "богат и преуспял" ? Кой е Цацацров и защо един главен прокурор си позволява да идва на такава частна среща? Кой сте вие ,за да правите такива срещи? Кой е Делян Пеевски,какво той направи ,за да бъде богат и да притежава огромни държавни ресурси в ръцете си? Кой е Сашо Дончев и как забогатя? Кои сте вие ,довчера неизвестни,без грам образование и опит и изведнъж станахте богати и успели? Обществото няма отговор на тези въпроси! И като гледам,няма и да има. Отговорите знаят само тези на които плащате,едни политически и съдебни мижетурки,които за една тлъста комисионна са готови да продадат нашата България и ИНТЕРСИТЕ на същото това общество! Вие не сте успели и богати заради собствените си заслуги.Вие,всички т.нар, олигарси, политиците,съдебната система и политиците сте една МАФИЯ !

Къде беше Гергов веднага след скандала? Скриха се всички, за да може пиарите да скалъпят обща версия за пред обществото и сега Гергов една седмица по-късно получава задача да я разпространи в медиите... Достойни ученици на учителите си

Това шкембе набута и ББ в далаверата!Провокатор!

Гепаджиите на касетофони от коли бяха по мъжкари от тези охлюви!Ба си и падението!!!

Според мен г-н Цапаров трябва да разпореди анализ на паричките които има г-н Тергов, след това тези на г-н Дончев,после да ни уведоми кво му е финансовото състояние-неговото и ще гадаем на боб.Трябва да има справедливост и хуманизъм!Какво да ви кажа....май живеем в едно гюбре!

Тая пловдивска майна явно за всяка нещо си прави сметката, но тоя път сметката му излезе крива !Гергов нито е разбрал , нито ще разбере къде му е грешката и какво не трябва да си позволява един политик на ръководно ниво в партията на която принадлежи!

Гледах предаването. Всичко което каза е напълно логично. Ама дали е вЕрно!? И защо Цацаров "тича" за среща с Дончев !? На главния прокурор кабинета не му е в ЦУМ, нали !? Извод - метла отгоре до долу! Ама кой да го направи !? И те така ................................. !!!

Мръсен крадец!!!

Протежетата на Решетников се разприказваха, дори почетния му консул. Ние мислихме, че всичко е отишло при Сорос , направляван от дявола и империалистическите му слуги, пък то се оказа , че все родни земляци ,русофили и борци за справедливост движат всичката далавера, освен пеевски , играчите се оказаха Гергов, Цацо , Дончев , Курнелия все другари и ползващи се с доверието на савецките другари. Голям провал и излъгано доверие, другаре и славянски братя , православни масони и марксисти с бизне занимания . Извенете се на Сорос, ние мислихме , че е той и дявола.

Има интересен феномен , провалил си се и си пътник , всичко става пред очите ти е очевидно, не можеш и не искаш да вярваш , че така и говориш небивалици как ще ставаш министър председател и да кроиш луди планове, въпреки, че това което имаш потъва, не вярваш , че е реално и го имаш за свое , не си даваш сметка, че няма на кво да сстъпиш , градиш планове, вербално се представяш още по-голям, супер недекватно , някакъв защитен механизъм да не превъртиш може би или да не издаваш слабост да не те схрускат вълците, което е илюзия при положение, че вече са те нахапали .

Има интересен феномен , провалил си се и си пътник , всичко става пред очите ти е очевидно, не можеш и не искаш да вярваш , че така и говориш небивалици как ще ставаш министър председател и да кроиш луди планове, въпреки, че това което имаш потъва, не вярваш , че е реално и го имаш за свое , не си даваш сметка, че няма на кво да сстъпиш , градиш планове, вербално се представяш още по-голям, супер недекватно , някакъв защитен механизъм да не превъртиш може би или да не издаваш слабост да не те схрускат вълците, което е илюзия при положение, че вече са те нахапали .

Не виждам никакъв смисъл от главен прокурор, който бива викан по телефона и сърба кафета из фирмени офиси.

Ти можеш и да не виждаш, но за онези, които са го монтирали там (нали знаеш КОЙ и кои са, те вече дори и не се крият, и по-точно НЕ МОГАТ да се скрият) И СИ ГО ПРИВИКВАТ И МУ НАРЕЖДАТ КАКВО ДА ПРАВИ - КОЯ БАНКА ДА УДАРИ И КОЯ - ДА НЕ РАЗСЛЕДВА, И КОИ ХОРА ДА ПРЕСЛЕДВА И КОИ ДА НЕ ПИПА.... ИМА ОГРОМЕН СМИСЪЛ! А дори и мисълта за нормален главен прокурор, за независима съдебна система за тях Е СМЪРТНА ОПАСНОСТ! И точно там е "ключът от бараката"!

Ако Цацаров не ходи по разни офиси на НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ непублични срещи с "проблемни лица и бизнесмени" със спорна репутация и приблеми със закона, или с ВСЕИЗВЕСТНИ КАТАРЗИСИ-МИЛИАРДЕР, КОИТО "СТРАННО" УДАРНО СА ЗАБОГАТЕЛИ, НЯМА ДА МОГАТ ДА МУ ОКАЗВАТ НАТИСК! Нали беше голям правист, нали бе много морален, ТОЙ ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА НЕ ГИ ЛИ ЗНАЕ?

Дайте да се позадълбочиме и анализираме малко по-дълбоко твърденията и лъжите на Цацаров! Да опитаме да влезнем в детайли. Да допуснем за момент, че Сашо Дончев наистина е направил опит за натиск върху глвния прокурор Цацаров! Че е бил толкова глупав и неориентиран, че да не знае КОЙ стои зад Цацаров и чии разпореждания и цели обслужва главният прокурор - именно тези, които го атакуваха около Нова година и искат да прилапат и неговия бизнес както заграбиха активите на КТБ, и че той е поискал от Гергов да уреди тази среща с Цацаров, а не обратното, както твърди и лъже главният прокурор. Я да видим по-точно И ЗА КАКВО ТОЧНО Сашо Дончев е опитал да окаже натиск върху Цацаров? Точно какво е искал Дончев от Цацаров? Нека главният прокурор да обясни И КАКВО ТОЧНО Е ИСКАЛ САШО ДОНЧЕВ ОТ ЦАЦАРОВ, КАКВА "УСЛУГА", АКО И СЛЕД КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ИМЕННО САШО ДОНЧЕВ ВЕЧЕ Е ОТНЕСЪЛ ВЪПРОСА В ЕС!!! И по неговите твърдения, които обаче се потвърдиха и от институциите и прокуратурата, НИЕ, БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕМ ОСЪДЕНИ ЗА 200 МИЛИОНА ЕВРО!!! И ДАЛИ ИЗОБЩО САШО ДОНЧЕВ, ЕДИН УМЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ИСКА ПОДОБНИ НЕЩА, ДАЛИ ИЗОБЩО ДА ВЪЗМОЖНИ!!! И така - нека Цацаров да обясни, ВЕЧЕ Е ДЛЪЖЕН, КАКВО ТОЧНО Е ИСКАЛ САШО ДОНЧЕВ ОТ НЕГО, КАКЪВ НАТИСК ТОЧНО МУ Е ОКАЗАЛ, В ДЕТАЙЛИ, ЗА КАКВО ТОЧНО? Защото е ясно, че ТОВА, КОЕТО САШО ДОНЧЕВ БИЛ ПОИСКАЛ ОТ ЦАЦАРОВ СПОРЕД ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, Е ВСЪЩНОСТ НЕРЕАЛИСТИЧНО И БЕЗМИСЛЕНО, НА ФОНА НА ФАКТИТЕ, ЧЕ ИМА ОПЛАКВАНЕ ДО ЕС И СМЕ ПРЕД РЕШЕНИЕ ЗА ОСЪЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ПО СИГНАЛ И ОПЛАКВАНЕ НА ДОНЧЕВ, И ЧЕ ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ АКЦИИ И АКТИВНОСТ НА ПРОКУРАТУРАТА, а тези сигнали на Дончев не са от вчера!!! И така става ясно колко са безмислени и дори глупави твърденията на Цацаров и Гергов, че Сашо Дончев е искал да оказва натиск на главния прокурор!

Имайки предвид твоята обвързаност с Иво Прокопиев, Сашо дончев,Христо Иванов ,Лозан Панов,"Протесна мрежа", "Да България", "Америка за България" всичко това което си писал ми изглежда като опит за манипулация.Ако само размениш само имената на Сашо Дончев и Цацаров нещата изглеждат по друг начин. Дайте да се позадълбочиме и анализираме малко по-дълбоко твърденията и лъжите на Сашо Дончев, след като той е поискал срещата с Сотир Цацаров.! Да опитаме да влезнем в детайли. Да допуснем за момент, че Цацаров наистина е направил опит за натиск върху Сашо Дончев! Че е бил толкова глупав и неориентиран, че да не знае КОЙ стои зад Сашо Дончев и чии разпореждания и цели обслужва - именно тези, които го атакуваха като Христо Иванов, Лозан Панов, Протесна мрежа, Каква е Ролята на Маргарита Попова и сина и Николай Попов. Я да видим по-точно И ЗА КАКВО ТОЧНО Цацаров е опитал да окаже натиск върху Сашо Дончев? Точно какво е искал Цацаров от Дончев? "Овергаз" на Сашо Дончев дължи милиони на "Уникредит Булбанк". Фирмите на Сашо Дончев имат огромни финансови проблеми и дължали много пари на "Уникредит Булбанк" управлявана от Левон Хампарцумян. КАКВА "УСЛУГА"може да иска главният прокурор, АКО И СЛЕД КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ИМЕННО САШО ДОНЧЕВ ВЕЧЕ Е ОТНЕСЪЛ ВЪПРОСА В ЕС!!! И по неговите твърдения, които обаче се потвърдиха и от институциите и прокуратурата, НИЕ, БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕМ ОСЪДЕНИ ЗА 200 МИЛИОНА ЕВРО!!! И така става ясно колко са безмислени и дори глупави твърденията на Сашо Дончев, че главния прокурор Цацаров е искал да окаже натиск на Сашо Дончев!

аз нямам никаква обвързаност с никои от гореизброените, тъп манипулатор. и не мога и да имам, но на идиот и трол като теб няма да го обяснявам. по-същият начин аз мога да те нарека кретен, трол и лъжец, но разликата е, че мога не само да го кажа, а и докажа, само на идиот може да хрумне да "разменя мястото" на главен прокурор с разследван.

"По думите му обществото не било готово да приеме такива успели и богати хора като него." Грешен си Гергов, грешен си. Как да те приеме? Още сме живи тези който знаят как забогатя, Костов ви беше байрактаря, а вие пладнешките хайдуци. Жалко, че като тебе са стотици, ако не и хиляди в България.

Надявам се да съм изчерпателен:Гергов придоби всичко , което има незаконно и без парио с увеличение на капитала на държавни дружества- нещо забранено от закона за приватизацията. Естествено това е невъзможно за простосмъртни и стана с партийна подкрепа и със съдебен чадър от бившия прокурор росен димов и цацо като шеф на окръжния съд. Панаира беше спрян от борсова пазарна умишлено приватизация от Сендов и после даден на Гергов с помощта на Корнелия, а Сендовица получи место в панаира. Бившият кмет патриота Славчо атанасов умишлено изпусна срока за обжалване за панаира и нещата приключиха. Оттам са само кредити и нови кредити за връщане на стари , кражби на ддс с помощта на бифшия шеф на данъчното Търновалийски, сега депутат и кражби от подарени държавни поръчки. Вече няма кой да му дава, ще гори държавната банка, която му даде последно. Единственото спасение е да продава, но му трябват остатъчните акции от панаира , хвана на далавера веждичката и местните гербери да вземе акциите срещу сграда на опера, за която нямало място в цял пловдив освен на панаира, но Боко има последната дума. Корнела бяга щото няма вече пари и келепир.

Само едно пояснение: С копане богат не се става. Още по-трудно е да "получиш" Панаира и ЦУМ само с мотика.

За да иска един умен човек с възможности (Сашо Дончев) нещо от друг умен човек с възможности (Цацаров), и още повече - да се опитва да му оказва натиск!!!, то първият трябва да допуска, ЧЕ ПОДОБЕН НАТИСК Е ИЗОБЩО ВЪЗМОЖЕН, ЧЕ ИМА НЯКАКЪВ ШАНС ТАКЪВ НАТИСК ДА ПРОРАБОТИ!!! Иначе защо ще гг прави да се излага и компроментира, защо ще извършва престъпление, ако няма и не допуска, че има някакъв шанс?!?! И ДРУГО - той може да иска само нещо и неща, КОИТО СА ВЪЗМОЖНИ!!! Хайде сега да видим дали изобщо това, което Цацаров твърди, че Сашо Дончев е искал от него и затова му бил оказал натиск Е ПО ПРИНЦИП И ИЗОБЩО ВЪЗМОЖНО В ПРОКУРАТУРАТА И ЗА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!!! АКО СЕ ПОГЛЕДНЕ така въпросът от българското общество и Парламента, И ТОГАВА ИСТИНАТА ЩЕ ЛЪСНЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ!!!

Значи, електоратът трябва да реши на кого да вярва. На Гергов или на Дончев. И двамата паразитират върху даденото им от НЯКОЙ.

Не, гражданите не трябва и няма нужда да решават на кого да вярват, СЛЕД КАТО ИМА, И ТО МНОГО ЯСНИ И СИГУРНИ НАЧИНИ ДА СЕ РАЗБЕРЕ И ДОКАЖЕ КОЙ ЛЪЖЕ И КОЙ КАЗВА ИСТИНАТА! Няма нужда някой да ВЯРВА, няма нужда да ВЯРВАМЕ, когато можем ДА ЗНАЕМ!

Ще знаем, ако третият участник реши да ни информира. А Цацаров НЯМА да реши подобно нещо.

Българите приемат богати и успели хора, но такива постигнали го със собствения си труд. Не приемаме такива, които завзеха емблемата на България - пловдивския панаир !!! Защо никой не разследва как така напълно държавно предприятие се оказва частна собственост. И то с толкова хиляди кв.м. застроена площ ?

И този цървул заговори за себе си в трето лице, като кралските особи. Така говорят и Цветанов, Стоичков и някои други представители на селския ни елит, дето се е изкачил на стълбата и е загубил реална представа за себе си от разредения кислород горе.

"По думите му( на Гергов, де) обществото не било готово да приеме такива успели и богати хора като него." ОбъркАл си се, свинарю - обществото ни ПРИЕМА преуспели и богати хора, НО РАЗЛИЧНИ от твоя тип! Веднага ти давам пример - Владимир Койлазов и съдружникът му, едни много успешни, богати и преуспели млади хора, българи, които наскоро и с "Оскар" се сдобиха ;)) Дай Боже повече ТАКИВА българи, а не като тебе и подобните ти!

Господата Дончев, Гергов няма ли какво друго да правят....За толкова заблудени и прости ли ни имат....

Хекимян е изключително слаб журналист. Даже не знам защо го наричат журналист. Гергов няколко пъти каза, че било най-нормалното нещо да се срещал с висши държавни чиновници в офиса си, а Хекимян нито се впечатли, нито го попита какъв е той, че да се среща, няма ли си власти и разделение на властите.

Тоя е добре да не излиза по телевизиите, защото се видя, че речника и изказа ги е взел от некой зидаромазач, без надграждане. Басиму бокликата!

"Георги Гергов е гражданин на Русия и почетен консул на Руската федерация." - много яко! Французите казват шерше ла фам,преведено на български означава търсете руската връзка. Дали Бг е "троянския кон" в ЕС не е сигурно,но че БСП е "троянския кон" на Русия в Бг е 100% така.

""Фактите'' ви са толкова прозрачни...защото връзката на гергов с боко и цацата е много отдавна ама него не го правите руски проводник нали??? На такива като вас май само Русия ви е в главите защото надупени няма как да видите реалността

"Когато фактите говорят и боговете мълчат",но явно това не се отнася за червените тролове.

Всъщност, "готовността на обществото да приема богати и успели" винаги и навсякъде е функция от начините (методите и средствата), които са били използвани (или се използват и в момента) за това забогатяване. А не, че по принцип обществото било против богатсвото или против богатите - има разлика.

И тези боклуци и престъпници взеха 30% на избори. Този народ съвсем изкука!!!

Гергуту разбърка рядкото лай.но. Вонята стана още по тежка.

Приказки, приказки... само дето на сайта на прокуратурата са обявили ей това: Приемна на главния прокурор Приемната на главния прокурор се намира в гр. София, в сградата на Администрацията на главния прокурор, с адрес площад Св. Неделя 1. В Приемната се осъществяват следните дейности: 1. прием на граждани; 2. изслушване на поставените въпроси и искания и насочването им по компетентност; 3. приемане и регистриране на подадени молби, жалби, сигнали, съобщения, предложения, запитвания и други; 4. съставяне на писмени протоколи за получени устни съобщения за извършени престъпления. Приемът на граждани се осъществява в работни дни, както следва: - понеделник, сряда и петък: от 9.00 ч. до 12.00 ч. - вторник и четвъртък: от 13.00 ч. до 16.00 ч. Заявка за прием може да се прави на телефонен номер: 02/800 56 36 и на електронен адрес:... Приемът на граждани по предварителна заявка се осъществява по график и не може да отнема повече от 2/3 от ежедневното приемно време. Приемът се осъществява от прокурори от отдел "Административен" при ВКП. Прокурорите не дават правни консултации, съгласно чл. 213 от Закона за съдебната власт. Приемното време, заето по предварителни заявки, се обявява след изготвяне на графика, в Приемната и на официалния сайт на ПРБ. Заявителите се уведомяват по телефон или на електронна поща за датата и часа на приема им. Гражданите, посетили Приемната без предварителна заявка, се приемат в предварително обявеното, незаето от графика време, както и във времето на неявили се заявители, включени в обявения график. По разпореждане на главния прокурор, може да бъде организирана изнесена негова приемна по седалището на апелативна, окръжна или районна прокуратура или в друго населено място. Датите и часовете на приема се оповестяват предварително на интернет сайта на ПРБ и на интернет сайта на прокуратурата, в която ще се организира изнесената приемна.

Тук се говори за приемна ЗА Гл. прокурор! И го приема ПОЧЕТНИЯ РУСКИ КОНСУЛ В ПЛОВДИВ!!!!!!!!!!

Не дразнете Гергов, че отвори ли си устата ще стане чудо голямо.. Реално едва ли ще каже нещо, което да не знаем - че БСП е паралелната държава, че Овчаров е олигарх, че Нинова е мошеник от класа - знаем всичко това. Но това не ни пречи да ги избираме. Не за друго, ами така има шанс и нас да ключат в схемите!

loyola

Леле, Гергов привикал главният прокурор на страната да се яви на минутата в офиса му... и не бил виновен ?! Малий за такава зависимост в нормална правова държава щеше да има ГОЛЯМО разместване на пластовете ... а у нас - нищо !

Още не мога да разбера, какво престъпно има да се срещнат двама души в присъствието на трети ? И то в присъствието на главния прокурор ? Ами то това им е работата на бизнесмените - да се срещат. Главният прокурор пък на никого не е подотчетен, може да се среща с когото си иска ? Никой не казва да са се давали/взимали подкупи, да се е замисляло престъпление ? Кампания за оклеветяване, нищо друго !

Е какво не можеш да разбереш - имаме среша на главния прокуро (и не му е нито за първи, нито зз втори или трети, А ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СА КАТАСТРОФА И ПРОВАЛЯТ БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ТЪНЕ В КОРУПЦИЯ И НЯМА НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ПОЛИТИК ИЛИ УПРАВЛЕНЕЦ, за разлика от Румния, например),... КОИТО СРЕЩИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР КРИЕ И ПОБЕСНЯВА, КОГАТО НЯКОЙ ГИ ИЗПЕЕ (като Цецо Голямото Ухо на времето, и Сашо Дончев сега) и на която ... Е ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, И ПО ДУМИТЕ НА ВСИЧКИ В СРЕЩАТА! Само че версиите КОЙ е извършил престъплението, респ, КОЙ е поискал срещата се разминават - Цацаров твърди, че Сашо Дончев е искал срещата за да му окаже натиск и го бил оказал, а Сашо Дончев, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОГОТО РАЗБРАХМЕ ЗА ТАЗИ СРЕЩА ДИРЕКТНО РАЗКАЗВА КАК ЦАЦАРОВ Е ИСКАЛ ТАЗИ СРЕЩА ЗА ДА ГО ПРИТИСКА - ЗА ВЕСТНИКА МУ, ЗА САШО ДОНЧЕВ И ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ, ЗА КОМАРНИЦКИ, ЗА "ДА, БЪЛГАРИЯ"! Кое точно не ти е ясно - лично гланвият прокурор обяви, че е извършено престъпление на тази среща опит за натиск, и НЯМА НИКАКВО РАЗСЛЕДВАНЕ!

Гергов си е свинар по професия и изглежда нелепо в опитите си да се прави на голям бизнесмен, политик и прочие. Липсва му култура и прави грешки, които хората учили някъде няма как да направят.

ОПА, ЗАБРАВИХ, ЧЕ ДИР.БГ Е СОБСТВЕНОСТ НА ОЛИГАРСИ!

Някой може ли да ме светне какъв е точно бизнесът на Гергов?От къде са му приходите?От това което чета и слушам оставам с впечатление,че този т.н. бизнесмен се занимава с крадене на държавна собственост и ипотекирането и в банките.Това крадене се осъществява ,чрез използване на политическа и съдебна протекция.

на Гергов за да направи големия ръст на БСП...но на нея и попречиха да спечели изборите с помоща на медии и журналисти чрез преекспониране на думите и...някои са искали Нинова да влезе в коалиция с Герб,но не и да спечели изборите. Гергов да свали Нинова...и да оглави Герб? Абсурд! Хората гласуваха заради личността на Нинова..с Гергов начело или с някой от"отрязаните" клонове....БСП е на пързалката. Гергов ще понесе ли тази отговорност!!!!

хах ха ха...

Пак да напомня едни думи на Гергов от преди години, когато в едно интервю го попитаха и какво мисли за Емил Кю;ев и защо го убиха! Тогава Гергов отговори така: "Емил Кюлев умря, убиха го ЗАЩОТО МНОГО ГОВОРЕШЕ!!!' А аз съм жив, защото ... ЗНАМ ДА МЪЛЧА (демек какво да казвам и какво - не)!"

Ами тогава си е директно за затвора след като прикрива престъпления и явно заради това всички престъпници си гугукат на ''кафе'' кога стане необходимо да си запазят облагите, властта..

Цацаров лъже, а Гергов след него, макар и със закъснение (защото явно не очакваше това, което му се сполетя на главата от страна на Корнелия и Овчаров) - маже! Ако е вярно това, което твърди Цацаров, че Сашо Дончев е поискал тази среща за да му оказва натиск, ТО ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТОЧНО ТОВА Е РАБОТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА, ЧИЙТО ШЕФ Е ТОЧНО ЦАЦАРОВ!!! И тогава Цацаров е длъжен по закон и морал да разпореди РАЗСЛЕДВАНЕ!!! Обаче, тъй като той самият е замесен, то торябва да бъде проведено ОТ НЕЗААВИСИМИ ЛИЦА И ОРГАНИ!!! Няма никаква логика ако Цацаров казва истината и Сашо Дончев е сгазил лука той самият, Сашо Дончев да разказва за тази среща! Освен ако някой не иска да представи Дончев като пълен глупак!

Какво падение...какво лицемерие...какво подмазване на боко и цацата дето и тримката са в кюпа с далаверите за панаира ама все други обвиняват..Колко трябва да си манипулативен за да показваш есемес как сина ти те хвали?????сякаш ''будалите'' незнаят че след като цица от милионите ти освен да те хвали друго не му остава..Какво е това показване на есемеси и после говорене колко си бил ''лоялен и принципен''...И тримката на ''кафето'' са подлоги ама както се вижда двамката бая наведени пред боко са....

Какво прави Нинова с Цацаров?? Какви са тези срещи на Нинова с Цацаров?? Да даде обяснение. Всеки ли вече може да звъне и да извика Цацаров в частен офис на среща!!!

Ами попитайте цацата нали вие по близко до мисленето...Все пак цацата е главен прокурор а Нинова е само председател на партия ....

Е какво става сега другари лъжкинята Корнелия пак излъга. Един път стомна за вода, два пъти, е тая жена няма спиране с лъжите си. Има ли някой който да и вярва вече НАДАЛИ. Ама е хубаво да стой . Такива корумпирани особи като нея са добре дошли за ГЕРБ. Така по лесно ще я сринат заради всичките и изцепки.

И какво точно е излъгала в тая сбирка дето не е присъствала??Или давай народе да плюем всеки друг само не и истинските виновни..Тоя ако го слуша човек от толкова ''добрина, честност и принципност'' си е натрупал милионите защото докато той ги е трупал на бачкащите за него джобовете са им олеквали..

Всички отлично знаем, че Цацаров прави каквото му нареди образа на Борисов Икойто си го назначи) в огледалото - Пеевски и сарайско-библиотекарската мафия зад него. Вече не само действията, НО И РЕЧНИКЪТ, ДОРИ ОБИДИТЕ И ЛЪЖИТЕ НА Цацаров и лобитото му във ВСС, като онзи, "етичният" със СМС-ите до Борисов, и другия, ченгето СА ИМ АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ! КАКТО НА ВРЕМЕТО ЦАЦАРОВ АРЕСТУВА ТРИМА НЕВИННИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ПЕЕВСКИ, ЗА ДА ОПРАВДАЕ НЯКАК СИ ДИВАШКАТА АТАКА СРЕЩУ СГРАДАТА НА КТБ ПОСРЕД БЯК ДЕН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И СИ ДОВЕДОХА И ТЕЛЕВИЗИЯ ДА СНИМА ГЕРОЙСТВАТА ИМ ЗА ДА СА СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ РАЗПАЛЯТ ПАНИКАТА СРЕД ХОРАТА И ЩЕ СРУТЯТ БАНКАТА, ТА И САМИЯТ ПЕЕВСКИ КАТО ДАВАШЕ ИНТЕРВЮТА СРЕД ОХРАНАТА СИ ГОВОРЕШЕ ЗА ... "МОИТЕ УБИЙЦИ"!?!?!?!?!?!?!?! Всички отлично знаем, че Пеевски прати Цацаров с шайката си да нападне посред бял ден КТБ за да обере активите й, и остана сметката за най-бедния народ в ЕС - над 4 милиарда! Всички знаем, че Пеевски е рекетирал много бизнеси и бизнесмени (спомнете си и показанията на шефа на "Билгартабак" преди образите в огледалото да го приватизират с разпределячът на порции в държавата и бандата му). И всички знаем, че на Нова година станахме свидетели на атаката на същите да прилапат и бизнеса на Сашо Дончев - без значение, че и той е червен и с кои РУСКИ СЛУЖБИ И ТОЙ Е СВЪРЗАН (тук май стана пак сблъсък межу хората на КГБ от една страна и тези от руското военно разузнаване, които стояха зад Цветан Василев...) И Гергов като много силно руски човек, руски гражданин и червен олигарх от назначените, на които им дадоха сериозни активи на държаата и хората (и Цацаяров има сериозни заслуги при прилапването на активи на Пловдивския панаир от Гергов, така че тези двамцата ги свързва отколешна дълголетна ... "дружба", свързана с много ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ пари и разпределянето им...)

Проблемите, големите проблеми за Пеевски и останалите традиционни рекетъри и посветени разпределячи и преразпределячи на ЧУЖДО и ДЪРЖАВНО имущество ЗАПОЧВАТ КОГАТО ... НЯКОИ ОТ РЕКЕТИРАНИТЕ И ПРИТИСКАНИТЕ СЕ ОПЛАЧАТ ПО ОФИЦИАЛЕН ПЪТ НА ЕС!!! Както напраив на времето Цветан Василев, и както е направил и Сашо Дончев! И затова са и тези отчаяни и спешни активни мероприятия на прокуратурата през последните дни!