Коментари - София иска от Москва с поне 10% по-евтин газ | Днес.dir.bg

София иска от Москва с поне 10% по-евтин газ

България ще се опита да свали цената на руския газ под 300 долара за 1 000 кубически метра.

Обратно в новината

Коментари - София иска от Москва с поне 10% по-евтин газ | Днес.dir.bg

Коментари

до рускиня;привет дарагая !мога да те уверя че имам точна информаця която получавам всеки ден как се развиват сабитята в русия всеки ден . разбирам високото ти самочувствие както на всички руси но за сажаление деиствителноста е такава.можеш да пишеш всякакви глупости но нали се сещаш че никои няма да ти повярва.ти ако си от тези руси или евреи които са одкраднали малко пари и живеят добре останалите знам че са на раба на оцеляването.самите руснаци казват че дошло време или да се обесят или да взимат оражието . ако мислиш че това се прави от много добар живот не си много убедителна .накрая искам да де помоля да не пишеш заучени цели изрази с които да се правиш на интересна когато няма какво да кажеш.имам по-богат речник дори и на твоя роден език но не го използвам .поздрави от една по голяма от русия даржава която все се мачите да настигнете но все не се получава.

Здравствуй дорогой. Хубаво че получаваш сведения, за Русия - обаче аз съм сега в тая същата Русия се намирам. Да те споделя - хич не е зле. Чисто , не скъпо - ама айде - ще кажеш че лъжа. Каня и тебе да видиш :)

Последната договорена цена на Газпром с Белорус е 185 долара за 1000 м. В този порядък е и цената на която Газпром продава газта на Овергаз инг. Компанията Овергаз инг на фамилия Дончеви умножава по три тази цена за да стигне тя до крайния потребител до 570 долара за 1000 м. Решението за вдигане на цената на газа с нови 25 % над тези 570 долара вече е върха на наглостта. Борисов няма защо да се прави на водещ журналист, а да обясни в чии джобове ще отидат тези 25%. С поведението си на незнаещ, премиера само събужда подозрения, че някои близки на него особи са решили да влезнат и в този бизнес. А българската икономика и ползвателите на газ - тях кучета ги яли.

пак лъжете бе български, съветско-олигархични п........ки. Стига с тази германия, желязната завеса отдавна падна, имаме информация и знаем каква заплата взима средния германец и колко плаща за отоплението на ЦЯЛ апартамент от 70 кв.м. при 22 градуса температура във ВСИЧКИ помещения - 70 евро ,тъпаци червеногъзи, т.е. по евро на 1 кв.м., заплатата не коментирам и какъв е относителния дял на тези 140 лева към германския доход на семейството. И енергоразходите в германскта икономика също не коментирам. Разликата между двойната цена за булгаристанските братушки 339 долара спрямо цената на "победената" германия, става за ганьовския, късопаметен потребител 576 долара, увеличение кам 70% по-точно 69.91%, щото комунетата ще писнат, че не са 70. Не ме интересува плачевните, минимални проценти, които всички гламурници със съветско участие във фирмите си посочвате и пищите за големите си загуби. Ей не можем да се оттървем от благодетели - съветски, путинови, гоцевски, социалистически, комунистически, които пладнешки със социална усмивка на уста, социално ни обират. Какъв е относителния дял на разхода за енергоносители в доходите на едно средно германско семейство, а гоце, нали си спец по енергетика, отговори

и кВо от 339 долара минус 10% става 305 долара при цена за Германия 163 долара. Страшни са "братушките", толкова много ни обичат и са ни "освободили" цели два пъти

Този Гогов чможе да направи невероятна кариера в Холивуд. Без грим може да играе таласъм или орк :)

Чудя се защо Булгараз не купува от Германия, щом там цената наедро е доста по-ниска

Какъв пазарлък можеш да водиш за газа, като потребяваш 1% от експорта на Русия и се назлъндисваш на Южен поток, защото Набуко ти е било приоритет. А тези приказки за газови връзки, втечнен газ да ги разправят на шапката ми! Това са възможности при аварийни сдлучаи и при кризи! При нормално състояние на пазара последният и малкият винаги плащат най-скъпо - тогава държавата ще изпадне в положението на битовите ни потребители с 50-60% надценка! Ако не разиграем добре картата с транзита и не разширим поне двойно газохранилищата, ще чакаме вечно за евтин газ!

Преди време ББ твърдеше, че цената е завишена поне двукратно, сега ше договаря 10% намаление, избирателите ще му се кланят, и за него едър процент ще остане!

ПРОБЛЕМА С ЦЕНАТА НА ГАЗТА СЕ НАРИЧА ОВЕРГАЗ ИНГ , ЧИЯТО ЗАДАЧА Е САМО ДА УМНОЖАВА ПО ДВЕ ДОГОВОРЕНОТО С ГАЗПРОМ ГОРИВО. За изненада на мнзина в тази частна компания реалния дял на руската държава е едва 25 %. Огромната печалба от 51 % е за сина на Сашо Дончев - Даниел Михаил Дончев. Останалата част от огромната печалба се разделя от частниците които държат 49% от акциите на Газпром. Това котило обединено във фирмата Овъргаз инг унищожава икономиката ни с цената на предлаганата газ.

ГОГОВ, ПРОЧЕИ НАПРАВЕНОТО ОТ СЪВЕТА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ГАЗОВ СЪЮЗ ИЗЯВЛЕНИЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА: "За нас е удоволствие да Ви съобщим, че днес, 24.10.2007г., на своята годишна среща в Санкт Петербург, Съветът на Международния газов съюз прие единодушно за пълноправен член на световната организация най- голямата частна газова компания на България - Овергаз Инк. АД. По устав държавите могат да бъдат представени в организацията само с един пълноправен член." РАЗБИРАШ ЛИ ГОГОВ , ЧЕ В ТАЗИ АВТОРИТЕТНА ОРГАНИЗАЦИЯ БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕДСТАВЛЯВА НЕ ОТ БУЛГАРГАЗ, А ОТ ОВЕРГАЗ ИНГ. ТОВА ГОГОВ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРИ ПОДПИСВАНЕТО НА МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ СТРАНАТА НИ СЕ ПРЕДСТАВЛЯВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ЧАСТНОТО ДРУЖЕСТВО "ОВЕРГАЗ ИНГ" С ОСНОВЕН АКЦИОНЕР "ОВЕРГАЗ ХОЛДИНГ" КОЯТО Е СОБСТВЕНОСТ НА ДАНИЕЛ ДОНЧЕВ Справка в електронния фирмен регистър показва, че на 17 март 2004 г. собствениците на Овергаз холдинг притежаващи над 50 % от Акциите на Овергаз Инг - Алистър Тюлох и Явор Маноилов, в присъствието на нотариуса Джеймс Милигън, са прехвърлили правомощията си на полския гражданин с българско ЕГН Даниел Михал Дончев. Това е единият от двамата синове на Сашо Дончев, чиято съпруга Ева е полякиня. ИЗЛИЗА, ЧЕ В РУСКАТА СТОЛИЦА ВИЕ ВОДИТЕ ПРЕГОВОРИ НЕ С ГАЗПРОМ (КОЯТО МАЛКО НАД 50 % Е СОБСТВЕНОСТ НА РУСКАТА ДЪРЖАВА !!!), А С БЪЛГАРСКАТА ЧАСТНА КОМПАНИЯ ОВЕРГАЗ ИНГ !!!!! Ами нали Газпром вече подписа с Овергаз инг договора за доставка на природен газ за България на преференциални за фирмата цени на газта, с които същата ще получава разчетените за България обеми от 01.01.2011 година !!!!!!! Какви са тези преференциални цени и на каква цена ще продава Овергаз инг на Булгаргаз ще стане ясно след като ти Гогов си удариш парафа под договора с Овергаз Инг . Тази паразитна структура ще умножава по две договорената с Газпром цена !!!! ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА ГОГОВ, ЧЕ В МОСКВА ВОДИТЕ РАЗГОВОРИ НЕ С ГАЗПРОМ , А СЪС СИНЧЕТО НА Г-Н ДОНЧЕВ ???? За ставащото в момента има само едно обяснение : : ВИЕ ПРОСТО НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ СИТУАЦИЯТА И ДА ИЗЧИСТИТЕ ПОСРЕДНИКА ЧИЯТО ЦЕНА НА ГАЗТА УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА. Завършвайки ще уточня, че участието на руската държава в Овергаз инг е сведено до 25 % (близо 50 % от Газпром са частни акционери сред които личат имена като това на Шрьодер). Популизъм в случая не е нужен. Завършвайки не мога да не се въздаржа за да те попитам : ГАЗТА ПРЕМИНАВАЩА ПРЕЗ ТРЪБИТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИЯ ДА СЕ ИЗГРАДИ ТРЪБОПРОВОД "ЮЖЕН ПОТОК" СЪЩО ЛИ ЩЕ СЕ ДОСТАВЯ ОТ ОВЕРГАЗ ИНГ ??? АМИ РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ДА !! Нали те са представителите на държавата наречена България в Международния газов съюз !!!

шапка ти свалям - страхотен коментар! Ако всичко това е истина - на нас ни е спукана работата! Другарите са ни хванали за то*.

Предстоят изключително тежки преговори с Русия за цената на природния газ, каза Бойко Борисов.Какво му е тежкото и без това отивате клекнали и със свалени гащи-вие ще отпуснете малко, те ще напънат, ще стане работата.570 долара,минус 10%,и става 513, и да не забрави Бойко да се похвали,че е постигнал голямо намаление на цената и ако не бил той,цената е щяла да скочи.На такова поевтиняване аз му викам-Поевтинително покачване.

Путку, знам че ти е неприятно, ама техен си е газът, мойто момче и те си го продават както си искат. За нас остава русофобията, тя е безплатна, съвсем бадева демек...

ПРОСТО Е - ЦЕНАТА НА ГАЗА СЕ ОСКЪПЯВА ОТ ПОСРЕДНИЦИТЕ В БГ- ОВЪРГАЗ И ЛУКОЙЛ. ПЕЧАЛБИТЕ ЗА ТЯХ СЕ КАЛКУЛИРАТ В МИЛИАРДИ ЕВРО. ПЪК И ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ ТОЧНО Е СКЛЮЧИЛ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕИЗГОДНИТЕ ДОГОВОРИ ЗА СТРАНАТА. ЕЛИМИНИРАМЕ ПОСРЕДНИЦИТЕ И ЦЕНАТА ПАДА ! ГЕНИАЛНО ПРОСТО , АМА ДАЛИ Е ВЪЗМОЖНО ...

Тези 10% ще отидат в джоба на управляващия олигархичен клан, а другия олигарх- ОвъргЪз ще остане да царува като ВЕЧЕН просредник и да дере от потребителите 300 кожи...

Предстоят изключително тежки преговори с Русия за цената на природния газ, каза Бойко Борисов. Преговорите с Русия така са водени, че ние не знаем на каква цена продава "Газпром" и каква е печалбата на посредниците, каза премиерът, цитиран от БТА. - и тоя води преговри ....без да знае ...усещате ли колко е велик Охо Бохо???ми кат не знае да оджи да гаси стърнища кво се кипри там дето не му е мястото????

докога ште ни внушават че не можем без руски газ? когато се сварши този миризлив газ да не би да сварши света?руските крадливи сволачи заедно с нашите селски бизнесмени се опитват да раздуват заштото е в тяхен интерс да лапат.руснаците парво да газифицират тяхните деревни а не да спят на печките с дарва .да ама не . в руся народа е доведен до такава криза че не моге да си позволи дори да влезе в магазин и цялата заплата отива за ,ражоди по жилището ,интернет които е 2000 р.,електричество .получават заплати като крепосни селяни .това се опитват да направят и унас нашите селски тарикати -народа да плаща данаци .да плаща газ без да има избор. какво означан предложението за закон от следваштата година които не плаща осигуровки -затвор? -десятак от времето на турско робство.разбирам и новите управляващи че им се иска да си направят далаверата и руснаците които добре си гивеят по варховете само че не на мои гарб и не пипаите моя джоб заштото става опасно като ми баркаш в джоба .обясненята с %% сме ги слушали от времето на тошо и сега не минават.рускаците и милите наши крадци да тарсяят нови по-савремении методи за кражби ,за сега нищо ново не са измислили и нищо старо не са научили.джоба на балгарина наистина е празен и моге някоя крадлива рака да пострада.

Ванка за пореден път те казвам да не дишаш лепило. Зле ти се отразява на остатъци от мозъчна дейност. Смея да те заверя хич не зле живеят руснаци а твои приказки остави за събрания на психарска сбирщина. Впрочем наистина много забавно как се разпенявил

Не знам кои за какво ще се бори,но ми приличате на търговците,които изкупуват доматите по 50 стотинки от производителите и го продават по 2,00 лева на пазара!!!

По-евтиничко, а? След двадесет години русофобски изцепки? Как ли пък няма да стане....

Стига бе, 10% е подигравка и за замазване на очите.

Въобще не ми пука за булгаргаз. Да фалират колкото си искат.

Истината е в алтернативните източници като енергия от вакуума например, изследванията за които са достатъчно напреднали и естествено се крият. Но нали трябва да ни държат в шах и да ни ограбват. Нали глобалната политика се нуждае от газ и нефт за да ни лъжат до безкрай.

Пробвай да се стоплиш с алтернативни източници през Януари и пак ще си говорим.

Еми фалирайте бе, какво чакате?! Един прекупвач по-малко във веригата от паразити!

Слезте от лимузините! Отпишите бонусите! Намалете си заплатите с 20-30%! Криза като криза, а не да я прехвърляте на потребителите и да им се смеете зад гърба "колко са прости".

Г-н Гогов съгласно Договора от 1998 г. и допълнителното споразумение от 2006г. България трябва да получава до 2012 г. 1,425 млрд.куб,метра природен газ по преференциални цени,като транзитни такси.Можете ли да кажете какви количества газ реално получава България на преференциални цени,къде отива тази газ,препродава ли се в страната или чужбина и на какви цени.Като се вземе предвид,че за миналата година потреблението на България възлезе на 2,53 млрд. куб.метра и ако горните цифри са верни то "Булгаргаз" никога няма да фалира.

Hякой пак да не е крал?...

че булгар газ е една излишан паразитна структура...

Това показва и потвърждава, че ако имахме национално отговорни и НЕкрадливи управленци щяха да направят държавната фирма Булгаргаз истински защитник на интересите на потребителите, както е в западноевропейските страни където частни посредници между Газпром и държавата няма, има само държавни форми които внасят газ. Защо управленците ни да не управляват НЕкрадливо и национално отговорно като тях?

от кога гогов е шеф на булгаргаз и защо едва сега осъзна и официално оповести,че фирмата им е водена към фалит,къде е бил по време на управлението на предишните,като не е подписал договора за доставка,защо не се е изправил както сега и да каже господа,предприятието ни при политиката която водите ще фалира.

За да компенсирате продавайте луксозните си возила, глезотийте от офисите се, намалете си поне с 10% заплатите и ще се спасите от фалит.

щели да фалират да фалират не ми пука

Дайте на мен, аз ще оправя Булгаргаз.

Живков, ти оправи само родното си село Правец. Всичко друго прецака. Затова по-кротко и смирено.

тук некой саображения ме карат да мисля че историкът е учил май с ванката костофф заедно затова знае как се опропастява.

..мисля, че тези данни са само върха на айсберга! Интересното е, че прецакани има - т.е. всички ние, а виновни - не! Само рязко забогатели ;))

Фалит на Булгаргаз - несбъдната мечта на 1-2 млн. българи!

че сте пред фалит.Дори и да фалирате , аз се топля с дърва и си готвя на пропан - бутан.Без ток и метан прадядо ми е живял 103 години,а прабаба ми 105.

КАТО СИ НА ДЪРВА И НЕ ТИ ПУКА ЗАЩО СИ В ТОЯ ФОРУМ,ЗА ДА СИ ЧЕШЕШ ЕЗИКА ЛИ ? ЧОВЕКА ТИ СПОДЕЛЯ ФАКТИ С ЦИФРИ,ТИ НА ЯСНО ЛИ СИ ЧЕ ГАЗТА Е В ЦЕНАТА НА ПОЧТИ ВСИЧКИ СТОКИ,АМА НА ТЕБЕ НЕ ТИ ПУКА ИЛИ СИ МУТРА ИЛИ ОТИВАЙ НА КЛОНА.

Фалирайте. Ха да видим дали няма кой друг да продава газ!

Ами фалирайте, стига сте ревали! В природата празно няма - друг ще дойде на Ваше място. Дали за добро или за лошо - бъдещето ще покаже.

Добре де , нали Булгаргаз е търговско дружество ? Да продава да кажем с 5 % печалба и когато хората се откажат от газа жената ще падне . Иначе овъргаз да я продават в сибир

Махнете най- накрая тези паразити - т.н. посредници ! Излиза ,че те са държава в държавата ! Това е БЕЗГРАНИЧНАТА НАГЛОСТ на Русия ,която е била поддържана от една родоотстъпна партия ,БСП !

Посредниците са до границата на България. В рамките на България има единствен посредник и това е Булгаргаз. Провери какви са акцизите (които Дянков вдигна) и сам ще си отговориш къде всъщност е проблема.

Уважаеми ГОГОВ в нормалните страни когато работиш на загуба не караш туареги мерцедеси и не взимаш премии по хиляди левове.А като не си конкурентно способен закриваш фирмата и си взимаш шапката.Както каза Премиера който ме кефи ти какво си гледал като си разписвал и т.н.Ние не сме длъжни да ви храниме цял живот.Още бих ти казал нещо но ми е неудобно.

Продайте ми ги за 1 лв. ...

Ми хубу.

Нали тове е целта, да го фалират ...

Коментари - София иска от Москва с поне 10% по-евтин газ | Днес.dir.bg

София иска от Москва с поне 10% по-евтин газ

България ще се опита да свали цената на руския газ под 300 долара за 1 000 кубически метра.

Обратно в новината

Коментари - София иска от Москва с поне 10% по-евтин газ | Днес.dir.bg

Коментари

до рускиня;привет дарагая !мога да те уверя че имам точна информаця която получавам всеки ден как се развиват сабитята в русия всеки ден . разбирам високото ти самочувствие както на всички руси но за сажаление деиствителноста е такава.можеш да пишеш всякакви глупости но нали се сещаш че никои няма да ти повярва.ти ако си от тези руси или евреи които са одкраднали малко пари и живеят добре останалите знам че са на раба на оцеляването.самите руснаци казват че дошло време или да се обесят или да взимат оражието . ако мислиш че това се прави от много добар живот не си много убедителна .накрая искам да де помоля да не пишеш заучени цели изрази с които да се правиш на интересна когато няма какво да кажеш.имам по-богат речник дори и на твоя роден език но не го използвам .поздрави от една по голяма от русия даржава която все се мачите да настигнете но все не се получава.

Здравствуй дорогой. Хубаво че получаваш сведения, за Русия - обаче аз съм сега в тая същата Русия се намирам. Да те споделя - хич не е зле. Чисто , не скъпо - ама айде - ще кажеш че лъжа. Каня и тебе да видиш :)

Последната договорена цена на Газпром с Белорус е 185 долара за 1000 м. В този порядък е и цената на която Газпром продава газта на Овергаз инг. Компанията Овергаз инг на фамилия Дончеви умножава по три тази цена за да стигне тя до крайния потребител до 570 долара за 1000 м. Решението за вдигане на цената на газа с нови 25 % над тези 570 долара вече е върха на наглостта. Борисов няма защо да се прави на водещ журналист, а да обясни в чии джобове ще отидат тези 25%. С поведението си на незнаещ, премиера само събужда подозрения, че някои близки на него особи са решили да влезнат и в този бизнес. А българската икономика и ползвателите на газ - тях кучета ги яли.

пак лъжете бе български, съветско-олигархични п........ки. Стига с тази германия, желязната завеса отдавна падна, имаме информация и знаем каква заплата взима средния германец и колко плаща за отоплението на ЦЯЛ апартамент от 70 кв.м. при 22 градуса температура във ВСИЧКИ помещения - 70 евро ,тъпаци червеногъзи, т.е. по евро на 1 кв.м., заплатата не коментирам и какъв е относителния дял на тези 140 лева към германския доход на семейството. И енергоразходите в германскта икономика също не коментирам. Разликата между двойната цена за булгаристанските братушки 339 долара спрямо цената на "победената" германия, става за ганьовския, късопаметен потребител 576 долара, увеличение кам 70% по-точно 69.91%, щото комунетата ще писнат, че не са 70. Не ме интересува плачевните, минимални проценти, които всички гламурници със съветско участие във фирмите си посочвате и пищите за големите си загуби. Ей не можем да се оттървем от благодетели - съветски, путинови, гоцевски, социалистически, комунистически, които пладнешки със социална усмивка на уста, социално ни обират. Какъв е относителния дял на разхода за енергоносители в доходите на едно средно германско семейство, а гоце, нали си спец по енергетика, отговори

и кВо от 339 долара минус 10% става 305 долара при цена за Германия 163 долара. Страшни са "братушките", толкова много ни обичат и са ни "освободили" цели два пъти

Този Гогов чможе да направи невероятна кариера в Холивуд. Без грим може да играе таласъм или орк :)

Чудя се защо Булгараз не купува от Германия, щом там цената наедро е доста по-ниска

Какъв пазарлък можеш да водиш за газа, като потребяваш 1% от експорта на Русия и се назлъндисваш на Южен поток, защото Набуко ти е било приоритет. А тези приказки за газови връзки, втечнен газ да ги разправят на шапката ми! Това са възможности при аварийни сдлучаи и при кризи! При нормално състояние на пазара последният и малкият винаги плащат най-скъпо - тогава държавата ще изпадне в положението на битовите ни потребители с 50-60% надценка! Ако не разиграем добре картата с транзита и не разширим поне двойно газохранилищата, ще чакаме вечно за евтин газ!

Преди време ББ твърдеше, че цената е завишена поне двукратно, сега ше договаря 10% намаление, избирателите ще му се кланят, и за него едър процент ще остане!

ПРОБЛЕМА С ЦЕНАТА НА ГАЗТА СЕ НАРИЧА ОВЕРГАЗ ИНГ , ЧИЯТО ЗАДАЧА Е САМО ДА УМНОЖАВА ПО ДВЕ ДОГОВОРЕНОТО С ГАЗПРОМ ГОРИВО. За изненада на мнзина в тази частна компания реалния дял на руската държава е едва 25 %. Огромната печалба от 51 % е за сина на Сашо Дончев - Даниел Михаил Дончев. Останалата част от огромната печалба се разделя от частниците които държат 49% от акциите на Газпром. Това котило обединено във фирмата Овъргаз инг унищожава икономиката ни с цената на предлаганата газ.

ГОГОВ, ПРОЧЕИ НАПРАВЕНОТО ОТ СЪВЕТА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ГАЗОВ СЪЮЗ ИЗЯВЛЕНИЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА: "За нас е удоволствие да Ви съобщим, че днес, 24.10.2007г., на своята годишна среща в Санкт Петербург, Съветът на Международния газов съюз прие единодушно за пълноправен член на световната организация най- голямата частна газова компания на България - Овергаз Инк. АД. По устав държавите могат да бъдат представени в организацията само с един пълноправен член." РАЗБИРАШ ЛИ ГОГОВ , ЧЕ В ТАЗИ АВТОРИТЕТНА ОРГАНИЗАЦИЯ БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕДСТАВЛЯВА НЕ ОТ БУЛГАРГАЗ, А ОТ ОВЕРГАЗ ИНГ. ТОВА ГОГОВ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРИ ПОДПИСВАНЕТО НА МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ СТРАНАТА НИ СЕ ПРЕДСТАВЛЯВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ЧАСТНОТО ДРУЖЕСТВО "ОВЕРГАЗ ИНГ" С ОСНОВЕН АКЦИОНЕР "ОВЕРГАЗ ХОЛДИНГ" КОЯТО Е СОБСТВЕНОСТ НА ДАНИЕЛ ДОНЧЕВ Справка в електронния фирмен регистър показва, че на 17 март 2004 г. собствениците на Овергаз холдинг притежаващи над 50 % от Акциите на Овергаз Инг - Алистър Тюлох и Явор Маноилов, в присъствието на нотариуса Джеймс Милигън, са прехвърлили правомощията си на полския гражданин с българско ЕГН Даниел Михал Дончев. Това е единият от двамата синове на Сашо Дончев, чиято съпруга Ева е полякиня. ИЗЛИЗА, ЧЕ В РУСКАТА СТОЛИЦА ВИЕ ВОДИТЕ ПРЕГОВОРИ НЕ С ГАЗПРОМ (КОЯТО МАЛКО НАД 50 % Е СОБСТВЕНОСТ НА РУСКАТА ДЪРЖАВА !!!), А С БЪЛГАРСКАТА ЧАСТНА КОМПАНИЯ ОВЕРГАЗ ИНГ !!!!! Ами нали Газпром вече подписа с Овергаз инг договора за доставка на природен газ за България на преференциални за фирмата цени на газта, с които същата ще получава разчетените за България обеми от 01.01.2011 година !!!!!!! Какви са тези преференциални цени и на каква цена ще продава Овергаз инг на Булгаргаз ще стане ясно след като ти Гогов си удариш парафа под договора с Овергаз Инг . Тази паразитна структура ще умножава по две договорената с Газпром цена !!!! ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА ГОГОВ, ЧЕ В МОСКВА ВОДИТЕ РАЗГОВОРИ НЕ С ГАЗПРОМ , А СЪС СИНЧЕТО НА Г-Н ДОНЧЕВ ???? За ставащото в момента има само едно обяснение : : ВИЕ ПРОСТО НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ СИТУАЦИЯТА И ДА ИЗЧИСТИТЕ ПОСРЕДНИКА ЧИЯТО ЦЕНА НА ГАЗТА УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА. Завършвайки ще уточня, че участието на руската държава в Овергаз инг е сведено до 25 % (близо 50 % от Газпром са частни акционери сред които личат имена като това на Шрьодер). Популизъм в случая не е нужен. Завършвайки не мога да не се въздаржа за да те попитам : ГАЗТА ПРЕМИНАВАЩА ПРЕЗ ТРЪБИТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИЯ ДА СЕ ИЗГРАДИ ТРЪБОПРОВОД "ЮЖЕН ПОТОК" СЪЩО ЛИ ЩЕ СЕ ДОСТАВЯ ОТ ОВЕРГАЗ ИНГ ??? АМИ РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ДА !! Нали те са представителите на държавата наречена България в Международния газов съюз !!!

шапка ти свалям - страхотен коментар! Ако всичко това е истина - на нас ни е спукана работата! Другарите са ни хванали за то*.

Предстоят изключително тежки преговори с Русия за цената на природния газ, каза Бойко Борисов.Какво му е тежкото и без това отивате клекнали и със свалени гащи-вие ще отпуснете малко, те ще напънат, ще стане работата.570 долара,минус 10%,и става 513, и да не забрави Бойко да се похвали,че е постигнал голямо намаление на цената и ако не бил той,цената е щяла да скочи.На такова поевтиняване аз му викам-Поевтинително покачване.

Путку, знам че ти е неприятно, ама техен си е газът, мойто момче и те си го продават както си искат. За нас остава русофобията, тя е безплатна, съвсем бадева демек...

ПРОСТО Е - ЦЕНАТА НА ГАЗА СЕ ОСКЪПЯВА ОТ ПОСРЕДНИЦИТЕ В БГ- ОВЪРГАЗ И ЛУКОЙЛ. ПЕЧАЛБИТЕ ЗА ТЯХ СЕ КАЛКУЛИРАТ В МИЛИАРДИ ЕВРО. ПЪК И ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ ТОЧНО Е СКЛЮЧИЛ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕИЗГОДНИТЕ ДОГОВОРИ ЗА СТРАНАТА. ЕЛИМИНИРАМЕ ПОСРЕДНИЦИТЕ И ЦЕНАТА ПАДА ! ГЕНИАЛНО ПРОСТО , АМА ДАЛИ Е ВЪЗМОЖНО ...

Тези 10% ще отидат в джоба на управляващия олигархичен клан, а другия олигарх- ОвъргЪз ще остане да царува като ВЕЧЕН просредник и да дере от потребителите 300 кожи...

Предстоят изключително тежки преговори с Русия за цената на природния газ, каза Бойко Борисов. Преговорите с Русия така са водени, че ние не знаем на каква цена продава "Газпром" и каква е печалбата на посредниците, каза премиерът, цитиран от БТА. - и тоя води преговри ....без да знае ...усещате ли колко е велик Охо Бохо???ми кат не знае да оджи да гаси стърнища кво се кипри там дето не му е мястото????

докога ште ни внушават че не можем без руски газ? когато се сварши този миризлив газ да не би да сварши света?руските крадливи сволачи заедно с нашите селски бизнесмени се опитват да раздуват заштото е в тяхен интерс да лапат.руснаците парво да газифицират тяхните деревни а не да спят на печките с дарва .да ама не . в руся народа е доведен до такава криза че не моге да си позволи дори да влезе в магазин и цялата заплата отива за ,ражоди по жилището ,интернет които е 2000 р.,електричество .получават заплати като крепосни селяни .това се опитват да направят и унас нашите селски тарикати -народа да плаща данаци .да плаща газ без да има избор. какво означан предложението за закон от следваштата година които не плаща осигуровки -затвор? -десятак от времето на турско робство.разбирам и новите управляващи че им се иска да си направят далаверата и руснаците които добре си гивеят по варховете само че не на мои гарб и не пипаите моя джоб заштото става опасно като ми баркаш в джоба .обясненята с %% сме ги слушали от времето на тошо и сега не минават.рускаците и милите наши крадци да тарсяят нови по-савремении методи за кражби ,за сега нищо ново не са измислили и нищо старо не са научили.джоба на балгарина наистина е празен и моге някоя крадлива рака да пострада.

Ванка за пореден път те казвам да не дишаш лепило. Зле ти се отразява на остатъци от мозъчна дейност. Смея да те заверя хич не зле живеят руснаци а твои приказки остави за събрания на психарска сбирщина. Впрочем наистина много забавно как се разпенявил

Не знам кои за какво ще се бори,но ми приличате на търговците,които изкупуват доматите по 50 стотинки от производителите и го продават по 2,00 лева на пазара!!!

По-евтиничко, а? След двадесет години русофобски изцепки? Как ли пък няма да стане....

Стига бе, 10% е подигравка и за замазване на очите.

Въобще не ми пука за булгаргаз. Да фалират колкото си искат.

Истината е в алтернативните източници като енергия от вакуума например, изследванията за които са достатъчно напреднали и естествено се крият. Но нали трябва да ни държат в шах и да ни ограбват. Нали глобалната политика се нуждае от газ и нефт за да ни лъжат до безкрай.

Пробвай да се стоплиш с алтернативни източници през Януари и пак ще си говорим.

Еми фалирайте бе, какво чакате?! Един прекупвач по-малко във веригата от паразити!

Слезте от лимузините! Отпишите бонусите! Намалете си заплатите с 20-30%! Криза като криза, а не да я прехвърляте на потребителите и да им се смеете зад гърба "колко са прости".

Г-н Гогов съгласно Договора от 1998 г. и допълнителното споразумение от 2006г. България трябва да получава до 2012 г. 1,425 млрд.куб,метра природен газ по преференциални цени,като транзитни такси.Можете ли да кажете какви количества газ реално получава България на преференциални цени,къде отива тази газ,препродава ли се в страната или чужбина и на какви цени.Като се вземе предвид,че за миналата година потреблението на България възлезе на 2,53 млрд. куб.метра и ако горните цифри са верни то "Булгаргаз" никога няма да фалира.

Hякой пак да не е крал?...

че булгар газ е една излишан паразитна структура...

Това показва и потвърждава, че ако имахме национално отговорни и НЕкрадливи управленци щяха да направят държавната фирма Булгаргаз истински защитник на интересите на потребителите, както е в западноевропейските страни където частни посредници между Газпром и държавата няма, има само държавни форми които внасят газ. Защо управленците ни да не управляват НЕкрадливо и национално отговорно като тях?

от кога гогов е шеф на булгаргаз и защо едва сега осъзна и официално оповести,че фирмата им е водена към фалит,къде е бил по време на управлението на предишните,като не е подписал договора за доставка,защо не се е изправил както сега и да каже господа,предприятието ни при политиката която водите ще фалира.

За да компенсирате продавайте луксозните си возила, глезотийте от офисите се, намалете си поне с 10% заплатите и ще се спасите от фалит.

щели да фалират да фалират не ми пука

Дайте на мен, аз ще оправя Булгаргаз.

Живков, ти оправи само родното си село Правец. Всичко друго прецака. Затова по-кротко и смирено.

тук некой саображения ме карат да мисля че историкът е учил май с ванката костофф заедно затова знае как се опропастява.

..мисля, че тези данни са само върха на айсберга! Интересното е, че прецакани има - т.е. всички ние, а виновни - не! Само рязко забогатели ;))

Фалит на Булгаргаз - несбъдната мечта на 1-2 млн. българи!

че сте пред фалит.Дори и да фалирате , аз се топля с дърва и си готвя на пропан - бутан.Без ток и метан прадядо ми е живял 103 години,а прабаба ми 105.

КАТО СИ НА ДЪРВА И НЕ ТИ ПУКА ЗАЩО СИ В ТОЯ ФОРУМ,ЗА ДА СИ ЧЕШЕШ ЕЗИКА ЛИ ? ЧОВЕКА ТИ СПОДЕЛЯ ФАКТИ С ЦИФРИ,ТИ НА ЯСНО ЛИ СИ ЧЕ ГАЗТА Е В ЦЕНАТА НА ПОЧТИ ВСИЧКИ СТОКИ,АМА НА ТЕБЕ НЕ ТИ ПУКА ИЛИ СИ МУТРА ИЛИ ОТИВАЙ НА КЛОНА.

Фалирайте. Ха да видим дали няма кой друг да продава газ!

Ами фалирайте, стига сте ревали! В природата празно няма - друг ще дойде на Ваше място. Дали за добро или за лошо - бъдещето ще покаже.

Добре де , нали Булгаргаз е търговско дружество ? Да продава да кажем с 5 % печалба и когато хората се откажат от газа жената ще падне . Иначе овъргаз да я продават в сибир

Махнете най- накрая тези паразити - т.н. посредници ! Излиза ,че те са държава в държавата ! Това е БЕЗГРАНИЧНАТА НАГЛОСТ на Русия ,която е била поддържана от една родоотстъпна партия ,БСП !

Посредниците са до границата на България. В рамките на България има единствен посредник и това е Булгаргаз. Провери какви са акцизите (които Дянков вдигна) и сам ще си отговориш къде всъщност е проблема.

Уважаеми ГОГОВ в нормалните страни когато работиш на загуба не караш туареги мерцедеси и не взимаш премии по хиляди левове.А като не си конкурентно способен закриваш фирмата и си взимаш шапката.Както каза Премиера който ме кефи ти какво си гледал като си разписвал и т.н.Ние не сме длъжни да ви храниме цял живот.Още бих ти казал нещо но ми е неудобно.

Продайте ми ги за 1 лв. ...

Ми хубу.

Нали тове е целта, да го фалират ...