Коментари - Газът скача с 25%, парното - с 12%, токът - под 2% | Днес.dir.bg

Газът скача с 25%, парното - с 12%, токът - под 2%

Държавната комсия по енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) утвърди окончателно новите цени на газа, парното и тока от 1 юли.

Обратно в новината

Коментари - Газът скача с 25%, парното - с 12%, токът - под 2% | Днес.dir.bg

Коментари

КОВ РЕВЕТЕ БЕ ...АЗ ТРЯБВА САМОЛЕТИ НА СТАРО ДА КУПУВАМ ...ОТДЕ ПАРИ А??? ЗАТВОА ДИГАМ ГАЗТА И ТОЧКА! ВАШ БОКО УМНИЙ!!!!

Който е луд да им плаща! А луди има - като този дето си мисли, че "храни" руснаците. За съжаление в Б-ия лудите стават все повече - медицински факт! - но защо са толкова много и наивниците, които плащат на разни хайдуци? Съвестни гладни пенсионери се редят на опашка най-напред да платят нереално високите си сметки, които в резултат на това стават само още по-високи. Нещата могат да се променят само когато хората масово откажат да плащат. Тогава "държавниците" няма да имат друг изход освен да се погрижат за оцеляването на тези, които ги хранят и им осигуряват охолен живот. А не да купуват примерно стари американски самолети за несъществуващата ни армия.

УВАЖЕНИЕТО КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ ПАДА С 50%!

Да ви са честити Р.Овч. Сер-гей Ст. георги първанов , Р. Петков. Петър Димитров и други знайни и незнайни червено- капиталистически войни участвали и лобирали за новия газов договор . Да ви са честити и АЕЦ Белене и Цанков Камък и други енергийни проекти , които иначе не са лоши . Лошото е, че и аз като вас, ще учавствам в плащането на умножената по три цена .Да са ни живи и здрави комунягите които вече 65 години храним и ние , и руснаците. Хайде руснаците искат да са империя и са богати, ама ние защо ги храним и търпим ?

Това вече е истински геноцид, да живее българския народ! Искам да се махна от тук.

МЛАДИ ХОРА АКО МОЖЕТЕ БЯГАЙТЕ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА СИГОРНО И В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ИМА НЯКАКВА КРИЗА НО НЕ ЕКАТО ТУК НЯМА РАБОТА ЗА МЛАДИТЕ И ИЗОПЩО АКО ИМА НЕЩО ТО Е С ТАКАВА МИЗЕРНА ЗАПЛАТА ЧЕ ТИ Е ЖАЛ ЧЕ СИ ЖИВ

Ти си голям Догански задник! Заради скъпите "консултации" на бивши и настоящи политици, и заради едрите мошениците, които не си плащат сметките ще страда целокупния български народ ли????? Бойко и Флик да си съберат данъците и акцизите. Да конфискуват ограбеното през двадесетте години демокрация и да си върнат енергийните предприятия изцяло на държавата. Стига сме изнасяли капитали в чужбина. Парите са на всички работливи Българи! Тези, които ги крадат, да не могат да ги изхарчат!

Поскъпването в София е най-голямо!!! Това е може би начен да се принуди половин България-дошла в София да "работи" и "живее", да си стегвне бохчичките и да си ходи по родните домове.Пък там да се отоплява с крадени дърва , с краден ток и с каквото си ще!!!

Сега, като поскъпнат и храните ще има много работа за мен в България !!!!!!!

Не разбрах какво общо има Русия в случая. Цена на газ от Русия не се промени. Остава се 440. Това не е най скъпата газ както твърдят някои съфорумци , за някои страни тя е стига до 550 . Това че посреднически фирми надуват цени - ами за това имате ДКВР, който не си гледа работа. Направете сметка какво прибират те за всеки 100 куб от 440 до 458.

имам грешка - цената е за 1000 куб

Ако не заемеш категорична позиция , заемаш неудобна поза!

Трайков, Семерджиев, Гогов- ОСТАВКАААА!

НАЛИ ВИ ОБЕЩАХ ПРОЗРАЧНОСТ ПРИ ОПРЕДЕЛЯНЕ ЦЕНАТА НА ЕНЕРГОНОСИТЕЛИТЕ,СЕГА ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ??АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАННИК НЯМА НИЩО НАПРОТИВ,ТОЙ Е ЗАПОЗНАТ!!

ОВЧАРСКА ЯХНИЯ БСП-ПОМИЯ

Ами да спрем да си плащаме и да видим тогава какво ще стане!!!

а заплатите не мърдат, народа си мълчи и кервана си върви. така ще се продължава, докато българина продължава да е толкова бецхаберен и безволев за случващото се около него. надали има друга подобна овчарска нация по света - затова сме и на това дередже и никога тази страна няма да се оправи, за съжеление.

Привет на всички Андрешковци! Много се кефя като Ви чета. Преходите към капитълизъм за малките страни е болезнен и изходът - летален. Радвайте се на тъпоумието си и до скоро на изборите! И пак си затворете очите и .... знаете си! Вече 20 години - едно и също. Мислите с Д-то си а не с ума си! Напред България!!

какъв капитализъм те гони, бе мунчо. Ти на съветския, олигархичен, феодален модел капитализъм ли му викаш. Стига голи фрази и пропаганди. Защо в КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ГЕРМАНИЯ и в други кап. страни цената газта от братската ви русия е 150 долара. Колко, муню, плаща германеца за отоплението на ЦЯЛ апартамент от 80 кв.м, колко е средната заплата, прочел ли си или все още си живееш зад путиновата желязна завеса. Капитализма ви виновен, мърши. Има ли капитализъм в булгаристан или просто има братско договорче между путин, гоце, гея и р.овч. Ма не пищите против тях, а ги гледката по всички телевизии наглеците с дебелите джобове пълни с комисионни. Капитализъм те гони, то ако имаше в булгаристан капитализъм вместо феодализъм на комуноидните фамилии от висша степен хората нямаше да драпат навън. Мълчите като п...ки с глави в пясъка и задници навън 20 години в братска прегръдка със ссср и чакате преход паднал от марс, няма преход в булгаристан, а капитализъм и пазарна икономика още по-малко, има само голям член, ох, грешка шлем на русия в ЕС. Желязната завеса за някои от нас също я няма.

бб да отиде при путин имдоговори нови цени но да ги уточни с ворлик

Няма начин да е по-различно защото в България има псевдо пазарна икономика. Регулаторът не е пазарът, а всъщност няма и регулатор. Всичко се решава в разни задкулисни игри с помощта на много пари, политически сделки или с извиване на ръцете. Борбата е свободен стил и всичко е позволено, като единственото правило е на никой да не му се търси наказателна отговорност. Жизненоважните дейности са обхванати от монополисти, а тук таме се срещат и картели, които по дефиниция защитават интересите на бизнеса, а не на потребителя. Народът обеднява прогресивно, но все още има какво да му се вземе. Няма да е учудващо ако скоро започнат масово да взимат жилища за неплатени сметки. По-страшно е обаче духовното обедняване. Това е печалният резултат от посткомунистическият мафиотски по същността си модел действащ у нас, който се представя на хората като истинската демокрация и по този начин тика разочарованите обратно в ръцете на истинските виновници за сегашния ни хал. По дефиниция демокрацията означава управление на народа - пряко или чрез избрани от него пълномощници. Е, колко от нашите избраници работят за тези, които са ги избрали. Къде е отчета им какво са свършили за мандатите си на наш гръб? За какво са получавали заплати и допълнителни пари и са ползвали привилегии? То всъщност резултата го виждаме и усещаме всички. След като нещата са изпуснати в самата си основа няма начин нещо да е наред по-нататък във веригата. Чудеса не се случват. Докато не се променят избирателния закон и закона за политическите партии нищо добро не ни чака. Партиите и политиците трябва да имат прозрачно финансиране, а депутатите трябва да се избират пряко за да не се подменя вота на хората. Например да се знае кой гласува за Белене и кой против, кой е за американските ракети и кой против, кой работи за престъпници и корпорации и кой за народа си. Отговорността трябва да е лична, а не партийна, което е еквивалентно на безотговорност. Да се въведе избирателна система и за съдиите и полицейските началници, така че корумпираните никога да не могат и да помислят да получават заплати и пенсии на наш гръб за това, че търгуват с властта и доверието, които народът им е дал. Държавната администрация трябва да е абсолютно надпартийна и да бъде образец за спазване на конституция, закони и български дух. Закона за конфликт на интереси да се спазва стриктно. Сега е момента да се извършват тези промени, когато наближат изборите ще е късно. Това са важните неща за които никой от властимащите не обича да говори, но нали си имаме зрелища, защо да се напъваме да мислим.

Хора, който още не е разбрал - не говорете глупости че руснаците ви товарят с високи цени щото са монополисти. Причините за повишенията на ток, вода, газ са 2: 1) краде се от посредници (неслучайни фирми) 2) фирмите дистрибутори на услугите нямат желание и капацитет да си събират несъбираемите вземания и откраднатото от клиенти Поради тези 2 прости причини монополитите дистрибутори предпочитат да товарят с по-високи сметки тези които така или иначе си плащат, а тези които не-продължават да лапат аванта! Всички глупости за курсовете на валутите и за монопола на Русия са за балъците...

А опитай да обясниш това на хората.

здравей р.овч. или гейчо, или гоце. Прав си, цената на путин 20 долара

на приказки сте голяма работа,дай да видя какво ще направите..утре ще има ново поскъпване на вода,набензин или на нещо друго и ще забривиме за газта и парното и тока...и вие започвате на ново.ако сте толкова умни ,направете нещо...........

НАПРАВИХ ИНОВАЦИИ С КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ИКОНОМИСВА ДО 50% ОТ ПАРИТЕ ЗА ОТОПЛЕНИЕ. КМЕТА ПОИСКА ДА ИКОНОМИСА СРЕДСТВА ОТ ОТОПЛЕНИЕТО НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В БУКОВЛЪК И ВНЕДРИХМЕ КОМПЮТЪРИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТЕРНЕТ НАБЛЮДЕНИЕ НА КЛИМАТА В СТАИТЕ НА ДЕЦАТА. ДОБАВИХМЕ И ТЕРМОПОМИ С ВОДНИ КОНВЕКТОРИ. ВМЕСТО 24 000ЛВ ЗА ГАЗЬОЛ СЕ ПОХАРЧИХА 14 000ЛВ ЗА ТОК, КАТО ПОВИШИХМЕ С 2'С ТЕМПЕРАТУРАТА В ИГРАЛНИТЕ И СПАЛНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ. ОТ ГОЛЯМА ОБЩИНА ПЛЕВЕН НИ ЗАПЛАШИХА СЪС ЗАТВОР ЗАРАДИ ИКОНОМИЯТА, ЗАЩОТО МИНИСТЪРА И СМЕТНАТА ПАЛАТА НЕ СА РАЗРЕШИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ПО НАПРАВЛЕНИЕ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ. ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ Е ГЛАСУВАЛ ПАРИ ЗА ГАЗЬОЛ И ЩОМ МАЛКИЯ КМЕТ НЕ ИЗПЪЛНЯВА ТРЯБВА ДА ОТИДЕ В ЗАТВОРА. ВЪВ ВАРНА С ПОДОБНИ РАЦИОНАЛИЗАЦИИ ПОСТИГНАХ ОТОПЛЕНИЕ НА СТАЯ ЗА 25.00ЛВ И ТАКСА ЗА НЕОТОПЛЯЕМА СТАЯ 2.50ЛВ СРЕДНО НА МЕСЕЦ. ТОПЛАТА ВОДА Е ОТ 1.85ЛВ ДО 3.85ЛВ ЗА КУБИК. 10 ГОДИНИ НЕ СЕ ВНЕДРЯВАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА МИ, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА ПРЕДЛОЖА КОМИСИОННА.

Колега помниш ли..................

Урааааа, спираме парното! Да умре Топлофикация! Кеф!

Това е единствения начин Русия да свали сегашното правителсво, като вдига цената на газа за България. След като сложи своите комунистически агенти отново на власт, ще спре изграждането на газопровода Набуко и така ще продължи да си играе с цяла Европа. Набуко трябва да бъде завършен през 2013 и ако това стане, край на руския монопол и скъпия газ.

НЧЕ СЕ МЪИ ДА МИСЛИШ БРАТО! МИСЛЕНЕТО НЕ Е ЗА ХОРА КАТО ТЕБ. АКО БЕШЕ ,ПРЕДВИДЕН ЗА ТОВА ГЛАВАТА ТИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ГОЛЯМА КАТО НА КОН...

Кой ти е казал, че на Русия и пука за нас, бе! 20 години непрекъснато й показваме голите си задници, е що да не ни ритне... Русия се преориентира към Турция - там тъпи русофоби няма. Аре сега, духайте таратора и не квичете.

Според теб излиза, че Бойко Борисов (ГЕРБ) е ключова фигура в изграждането на газопровода Набуко и ако той падне от власт ще загуби цяла Европа. Много интересна мисъл!

В грешка си - в Русия От премето на Путин комунистите отдавна не са на почит, а пък комунистическите агенти още повече. А ако наричаш Станишев и компания руски агенти пак си в грешка - те просто са едни алчни лапачи, които лапкат не само от руски договори а и от доста западни. За съжлаение обаче новото правителство по алчност би всички предходни. Така че вие ги избирахте - оправяйте се. Аз си избрах да плащам кило безнин по 25 рубли - демек 1.30 лева

Путин е агент, бе смешник. Как не е напочит? Мисли преди да пишеш!

А колко рубли ти е пенсията? Руснаците НИКОГА не са живяли добре. Няма и да живеят. А като свърши чеченския нефт и удмутския газ съвсем ще я закъсат. Защото само с продажба на откраднати ресурси не се живее. Трябва и да се работи.

Оф дано наистина го свали че иначе глад ни чака. Щото с избори няма да стане. Хем има мислители като тебе хем хората се ошлайфаха с фалшификацийте вече

Дреме ми кой ще бъде на власт и кой ще краде. Марионетни правителства си ги мерят. Да оставят поне малко и за нас бе.

Булгаргаз са едни НЕЩАСТНИЦИ!!! От къде на къде ще искат от мен да им изплащам несъбраните дългове от Топлофикация?! Селяндурите в София, дето се топлят на парно и не го плащат, също са едни НЕЩАСТНИЦИ! Не съм длъжен да ви плащам дълговете! А Булгаргаз много интересно, как държат цена на газта по-висока от тази в много други ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ?! НЯКОЙ ПО ВЕРИГАТА МАЙ МНОГО ЛАПА, А?!

Пич, не е добре да слагаш всички в един кюп. Аз например си плащам редовно парното, което ползвам и не съм длъжник на Топлофикация.

поздрави на госпожа майка ви

У-У-У-У-У !!! ДОЛУ-УУУ

Тъжна констатация. Бойко наисина не е в състояние да се справи с последиците от управлението на БСП и коалиция. БСП са вложили 50% от големия си интелектуален потенциал, за да крадат и 50%, за да провалят следващото правителство и унищожат собствения си народ.

Боко ще чака евтина газ от ЦРУ, глупако, а руснаците му гледат сеира.

Хайде ако може през следващите 3 години да се справи ако обича, че за това е там.

уя су надърви вече, егаси и живота стана

ДКЕВР незабавно да се закрие и да върнат всичките си заплати, които са получили! Заплати се взимат за свършена работа, а не за обслужване на корпоративни интереси!

Не знам за вас, но на мен ми писна от тая пропаднала държава и ще се махна от тук. Няма смисъл да продължавам да си пилея живота в това обречено място. Предложиха ми работа в БЯЛА европейска държава... ще ми е мъчно само за родителите ми, защото техния живот е съсипан от тая банда престъпници, за които гласувате вече 20 години.

Циркаджии и маскари..

Добре де, Бойко мучеше преди година че договора за доставка на газ е секретен! Защо сега не го разсекрети? Или пак някой му е виновен! Предишните бяха само престъпници, а сегашните са ТЪПИ престъпници!

Трябва ли да плащаме недоборите или несъбраните вземания на Булгаргаз? Трябва ли да плащаме несъбраните вземания и кражби на водоснабдителните дружества? Трябва ли да плащаме несъбраните вземания и кражби на електроразпределителните дружества? Трябва ли да плащаме осигуровките на държавните служители? Трябва ли да поемаме тежестта на несвършената работа от държавната администрация-НАП,Здравна каса и др. И питам докога???????????????

`Булгаргаз` - на съд ! `Топлофикация` - на съд ! Т.нар. `Електроразпределителни дружества` - на съд ! ДКЕРВ - на съд ! А докато бъдат надлежно осъдени и на нас потребителите не ни се възстановят надвзетите-вече суми : 1.Мораториум върху плащанията към тях; 2.Мораториум върху плащането на заплати в/за тях; 3.Пълен външен независим одит за всичките, резултатите от който да се вземат предвид при сформирането на нова/и структура/и (ясно, че тези не работят) и най-вече с нови механизми за контрол и отчетност . Срок за изпълнение 2 (два) месеца е предостатъчен .

Боко и ГЕРБ що ги забравяш а???де гиди мишок такъв....

Народе, до кога ще търпим, вдигат всички цени, съкращават хората, как да се плащат сметки, тия от Топлофикация са най-големите мошеници. Червените бабички са съгласни да мрат по улиците и да ровят в кофите, да стоят със спрени радиатори ,но да си плащат на Топлофикация. България на съд в Страсбург, заради геноцида, които провежда спрямо народа си

Тъпо е да има "по-ефтино" отопление. Изравняването на ценити, че даже и оскъпяването на дървата и въглищата ще ни превърне в малко по-бела държава. Иначе чаршафите ще са ни черни още преди да ги постелеме. Точно поради тая причина съм със сушилня от 2 години. Обаче емисии ще продаваме. ЕБАСИ МУ И ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА СКАПАНА.

Докато баце бойко се прави на страшен и се хвали с американските си "приятли", нещо не осъзнава, че отново ще духаме супата заради тъпи парвенюта...напълно заслужена съдба

HAHHAHA SEGA GLEDAITE TOPLOFIKACIQ SOFIQ KAK FALIRA TE SAMI SI GO PRAVQT TOPLOFIKACIIITE DA FALIRAT I BULGARGAZ V CQLA EVROPA GAZTA E EVTINA SAMO NA NAZ BALGARITE NI Q PRODAVAT NA VISOKA CENA PREDI6NOTO PREVITELSTVO KATO NEE MISLILI KATO SKLU4VA DOGOVORA S GAZPROM I SEGA SAMI SE 4UDIM ZA6TO RUSNACITE NI SKUBQT PURO6INATA

Кееееееееф, ГЕРБ са на власт и тия където гласуваха за тях ще умрат от глад!!!!

Ти защо мразиш българите? Ти безсмъртен ли си или, просто, не си човек?

антиГЕРБЕРИСТ до смърт!!!!!

Ти пък си хахо

Аз пък знам защо плащаме ТРИ пъти по високи цени за газ спрямо държави като Франция и Англия . Плащаме такава цена защото което и да е правителство не работи за хората в тази страна а против хората в тази страна, защо е така не знам и за това ще си остана тъп и прост циганин . Знам само ,че няма да се оправим след като всяко едно правителство не разгледа и не отхвърли неизгодните договори така както са и лихвите по кредитите в Е.С 3.6% а тук 12-14 дори и 16% . Защо е така вие сте по-умни и ако можете обяснете ми и на мен . А това за губещата "Булгаргаз" и заплати и девиденти в хиляди лева го обяснете на старата ми шапка ...

Манго, на тебе май ти свърши Биг Брадър-а и чалга концерта пред Храма, а?

Абе, защо не сме на улицата, с плакати, тромби и крясъци "Оставка!" Що за овчаво племе сме ние, бе? Вижте гърците, французите, испанците....кои ли не- цената на вафлите да им вдигнат и те са на площада. Стотици хиляди. Да не говорим за митингите им срещу мафията. А ние- мафията безчинства, праителството също...а ние си седим и надуваме вувузелите. Чак ме е срам и от мене си!

Пишете, пишете... Докато умните се наумуват, лудите се налудуват! А вие си пишете... Докато още на се го забранили...

Коментари - Газът скача с 25%, парното - с 12%, токът - под 2% | Днес.dir.bg

Газът скача с 25%, парното - с 12%, токът - под 2%

Държавната комсия по енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) утвърди окончателно новите цени на газа, парното и тока от 1 юли.

Обратно в новината

Коментари - Газът скача с 25%, парното - с 12%, токът - под 2% | Днес.dir.bg

Коментари

КОВ РЕВЕТЕ БЕ ...АЗ ТРЯБВА САМОЛЕТИ НА СТАРО ДА КУПУВАМ ...ОТДЕ ПАРИ А??? ЗАТВОА ДИГАМ ГАЗТА И ТОЧКА! ВАШ БОКО УМНИЙ!!!!

Който е луд да им плаща! А луди има - като този дето си мисли, че "храни" руснаците. За съжаление в Б-ия лудите стават все повече - медицински факт! - но защо са толкова много и наивниците, които плащат на разни хайдуци? Съвестни гладни пенсионери се редят на опашка най-напред да платят нереално високите си сметки, които в резултат на това стават само още по-високи. Нещата могат да се променят само когато хората масово откажат да плащат. Тогава "държавниците" няма да имат друг изход освен да се погрижат за оцеляването на тези, които ги хранят и им осигуряват охолен живот. А не да купуват примерно стари американски самолети за несъществуващата ни армия.

УВАЖЕНИЕТО КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ ПАДА С 50%!

Да ви са честити Р.Овч. Сер-гей Ст. георги първанов , Р. Петков. Петър Димитров и други знайни и незнайни червено- капиталистически войни участвали и лобирали за новия газов договор . Да ви са честити и АЕЦ Белене и Цанков Камък и други енергийни проекти , които иначе не са лоши . Лошото е, че и аз като вас, ще учавствам в плащането на умножената по три цена .Да са ни живи и здрави комунягите които вече 65 години храним и ние , и руснаците. Хайде руснаците искат да са империя и са богати, ама ние защо ги храним и търпим ?

Това вече е истински геноцид, да живее българския народ! Искам да се махна от тук.

МЛАДИ ХОРА АКО МОЖЕТЕ БЯГАЙТЕ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА СИГОРНО И В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ИМА НЯКАКВА КРИЗА НО НЕ ЕКАТО ТУК НЯМА РАБОТА ЗА МЛАДИТЕ И ИЗОПЩО АКО ИМА НЕЩО ТО Е С ТАКАВА МИЗЕРНА ЗАПЛАТА ЧЕ ТИ Е ЖАЛ ЧЕ СИ ЖИВ

Ти си голям Догански задник! Заради скъпите "консултации" на бивши и настоящи политици, и заради едрите мошениците, които не си плащат сметките ще страда целокупния български народ ли????? Бойко и Флик да си съберат данъците и акцизите. Да конфискуват ограбеното през двадесетте години демокрация и да си върнат енергийните предприятия изцяло на държавата. Стига сме изнасяли капитали в чужбина. Парите са на всички работливи Българи! Тези, които ги крадат, да не могат да ги изхарчат!

Поскъпването в София е най-голямо!!! Това е може би начен да се принуди половин България-дошла в София да "работи" и "живее", да си стегвне бохчичките и да си ходи по родните домове.Пък там да се отоплява с крадени дърва , с краден ток и с каквото си ще!!!

Сега, като поскъпнат и храните ще има много работа за мен в България !!!!!!!

Не разбрах какво общо има Русия в случая. Цена на газ от Русия не се промени. Остава се 440. Това не е най скъпата газ както твърдят някои съфорумци , за някои страни тя е стига до 550 . Това че посреднически фирми надуват цени - ами за това имате ДКВР, който не си гледа работа. Направете сметка какво прибират те за всеки 100 куб от 440 до 458.

имам грешка - цената е за 1000 куб

Ако не заемеш категорична позиция , заемаш неудобна поза!

Трайков, Семерджиев, Гогов- ОСТАВКАААА!

НАЛИ ВИ ОБЕЩАХ ПРОЗРАЧНОСТ ПРИ ОПРЕДЕЛЯНЕ ЦЕНАТА НА ЕНЕРГОНОСИТЕЛИТЕ,СЕГА ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ??АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАННИК НЯМА НИЩО НАПРОТИВ,ТОЙ Е ЗАПОЗНАТ!!

ОВЧАРСКА ЯХНИЯ БСП-ПОМИЯ

Ами да спрем да си плащаме и да видим тогава какво ще стане!!!

а заплатите не мърдат, народа си мълчи и кервана си върви. така ще се продължава, докато българина продължава да е толкова бецхаберен и безволев за случващото се около него. надали има друга подобна овчарска нация по света - затова сме и на това дередже и никога тази страна няма да се оправи, за съжеление.

Привет на всички Андрешковци! Много се кефя като Ви чета. Преходите към капитълизъм за малките страни е болезнен и изходът - летален. Радвайте се на тъпоумието си и до скоро на изборите! И пак си затворете очите и .... знаете си! Вече 20 години - едно и също. Мислите с Д-то си а не с ума си! Напред България!!

какъв капитализъм те гони, бе мунчо. Ти на съветския, олигархичен, феодален модел капитализъм ли му викаш. Стига голи фрази и пропаганди. Защо в КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ГЕРМАНИЯ и в други кап. страни цената газта от братската ви русия е 150 долара. Колко, муню, плаща германеца за отоплението на ЦЯЛ апартамент от 80 кв.м, колко е средната заплата, прочел ли си или все още си живееш зад путиновата желязна завеса. Капитализма ви виновен, мърши. Има ли капитализъм в булгаристан или просто има братско договорче между путин, гоце, гея и р.овч. Ма не пищите против тях, а ги гледката по всички телевизии наглеците с дебелите джобове пълни с комисионни. Капитализъм те гони, то ако имаше в булгаристан капитализъм вместо феодализъм на комуноидните фамилии от висша степен хората нямаше да драпат навън. Мълчите като п...ки с глави в пясъка и задници навън 20 години в братска прегръдка със ссср и чакате преход паднал от марс, няма преход в булгаристан, а капитализъм и пазарна икономика още по-малко, има само голям член, ох, грешка шлем на русия в ЕС. Желязната завеса за някои от нас също я няма.

бб да отиде при путин имдоговори нови цени но да ги уточни с ворлик

Няма начин да е по-различно защото в България има псевдо пазарна икономика. Регулаторът не е пазарът, а всъщност няма и регулатор. Всичко се решава в разни задкулисни игри с помощта на много пари, политически сделки или с извиване на ръцете. Борбата е свободен стил и всичко е позволено, като единственото правило е на никой да не му се търси наказателна отговорност. Жизненоважните дейности са обхванати от монополисти, а тук таме се срещат и картели, които по дефиниция защитават интересите на бизнеса, а не на потребителя. Народът обеднява прогресивно, но все още има какво да му се вземе. Няма да е учудващо ако скоро започнат масово да взимат жилища за неплатени сметки. По-страшно е обаче духовното обедняване. Това е печалният резултат от посткомунистическият мафиотски по същността си модел действащ у нас, който се представя на хората като истинската демокрация и по този начин тика разочарованите обратно в ръцете на истинските виновници за сегашния ни хал. По дефиниция демокрацията означава управление на народа - пряко или чрез избрани от него пълномощници. Е, колко от нашите избраници работят за тези, които са ги избрали. Къде е отчета им какво са свършили за мандатите си на наш гръб? За какво са получавали заплати и допълнителни пари и са ползвали привилегии? То всъщност резултата го виждаме и усещаме всички. След като нещата са изпуснати в самата си основа няма начин нещо да е наред по-нататък във веригата. Чудеса не се случват. Докато не се променят избирателния закон и закона за политическите партии нищо добро не ни чака. Партиите и политиците трябва да имат прозрачно финансиране, а депутатите трябва да се избират пряко за да не се подменя вота на хората. Например да се знае кой гласува за Белене и кой против, кой е за американските ракети и кой против, кой работи за престъпници и корпорации и кой за народа си. Отговорността трябва да е лична, а не партийна, което е еквивалентно на безотговорност. Да се въведе избирателна система и за съдиите и полицейските началници, така че корумпираните никога да не могат и да помислят да получават заплати и пенсии на наш гръб за това, че търгуват с властта и доверието, които народът им е дал. Държавната администрация трябва да е абсолютно надпартийна и да бъде образец за спазване на конституция, закони и български дух. Закона за конфликт на интереси да се спазва стриктно. Сега е момента да се извършват тези промени, когато наближат изборите ще е късно. Това са важните неща за които никой от властимащите не обича да говори, но нали си имаме зрелища, защо да се напъваме да мислим.

Хора, който още не е разбрал - не говорете глупости че руснаците ви товарят с високи цени щото са монополисти. Причините за повишенията на ток, вода, газ са 2: 1) краде се от посредници (неслучайни фирми) 2) фирмите дистрибутори на услугите нямат желание и капацитет да си събират несъбираемите вземания и откраднатото от клиенти Поради тези 2 прости причини монополитите дистрибутори предпочитат да товарят с по-високи сметки тези които така или иначе си плащат, а тези които не-продължават да лапат аванта! Всички глупости за курсовете на валутите и за монопола на Русия са за балъците...

А опитай да обясниш това на хората.

здравей р.овч. или гейчо, или гоце. Прав си, цената на путин 20 долара

на приказки сте голяма работа,дай да видя какво ще направите..утре ще има ново поскъпване на вода,набензин или на нещо друго и ще забривиме за газта и парното и тока...и вие започвате на ново.ако сте толкова умни ,направете нещо...........

НАПРАВИХ ИНОВАЦИИ С КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ИКОНОМИСВА ДО 50% ОТ ПАРИТЕ ЗА ОТОПЛЕНИЕ. КМЕТА ПОИСКА ДА ИКОНОМИСА СРЕДСТВА ОТ ОТОПЛЕНИЕТО НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В БУКОВЛЪК И ВНЕДРИХМЕ КОМПЮТЪРИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТЕРНЕТ НАБЛЮДЕНИЕ НА КЛИМАТА В СТАИТЕ НА ДЕЦАТА. ДОБАВИХМЕ И ТЕРМОПОМИ С ВОДНИ КОНВЕКТОРИ. ВМЕСТО 24 000ЛВ ЗА ГАЗЬОЛ СЕ ПОХАРЧИХА 14 000ЛВ ЗА ТОК, КАТО ПОВИШИХМЕ С 2'С ТЕМПЕРАТУРАТА В ИГРАЛНИТЕ И СПАЛНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ. ОТ ГОЛЯМА ОБЩИНА ПЛЕВЕН НИ ЗАПЛАШИХА СЪС ЗАТВОР ЗАРАДИ ИКОНОМИЯТА, ЗАЩОТО МИНИСТЪРА И СМЕТНАТА ПАЛАТА НЕ СА РАЗРЕШИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ПО НАПРАВЛЕНИЕ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ. ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ Е ГЛАСУВАЛ ПАРИ ЗА ГАЗЬОЛ И ЩОМ МАЛКИЯ КМЕТ НЕ ИЗПЪЛНЯВА ТРЯБВА ДА ОТИДЕ В ЗАТВОРА. ВЪВ ВАРНА С ПОДОБНИ РАЦИОНАЛИЗАЦИИ ПОСТИГНАХ ОТОПЛЕНИЕ НА СТАЯ ЗА 25.00ЛВ И ТАКСА ЗА НЕОТОПЛЯЕМА СТАЯ 2.50ЛВ СРЕДНО НА МЕСЕЦ. ТОПЛАТА ВОДА Е ОТ 1.85ЛВ ДО 3.85ЛВ ЗА КУБИК. 10 ГОДИНИ НЕ СЕ ВНЕДРЯВАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА МИ, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА ПРЕДЛОЖА КОМИСИОННА.

Колега помниш ли..................

Урааааа, спираме парното! Да умре Топлофикация! Кеф!

Това е единствения начин Русия да свали сегашното правителсво, като вдига цената на газа за България. След като сложи своите комунистически агенти отново на власт, ще спре изграждането на газопровода Набуко и така ще продължи да си играе с цяла Европа. Набуко трябва да бъде завършен през 2013 и ако това стане, край на руския монопол и скъпия газ.

НЧЕ СЕ МЪИ ДА МИСЛИШ БРАТО! МИСЛЕНЕТО НЕ Е ЗА ХОРА КАТО ТЕБ. АКО БЕШЕ ,ПРЕДВИДЕН ЗА ТОВА ГЛАВАТА ТИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ГОЛЯМА КАТО НА КОН...

Кой ти е казал, че на Русия и пука за нас, бе! 20 години непрекъснато й показваме голите си задници, е що да не ни ритне... Русия се преориентира към Турция - там тъпи русофоби няма. Аре сега, духайте таратора и не квичете.

Според теб излиза, че Бойко Борисов (ГЕРБ) е ключова фигура в изграждането на газопровода Набуко и ако той падне от власт ще загуби цяла Европа. Много интересна мисъл!

В грешка си - в Русия От премето на Путин комунистите отдавна не са на почит, а пък комунистическите агенти още повече. А ако наричаш Станишев и компания руски агенти пак си в грешка - те просто са едни алчни лапачи, които лапкат не само от руски договори а и от доста западни. За съжлаение обаче новото правителство по алчност би всички предходни. Така че вие ги избирахте - оправяйте се. Аз си избрах да плащам кило безнин по 25 рубли - демек 1.30 лева

Путин е агент, бе смешник. Как не е напочит? Мисли преди да пишеш!

А колко рубли ти е пенсията? Руснаците НИКОГА не са живяли добре. Няма и да живеят. А като свърши чеченския нефт и удмутския газ съвсем ще я закъсат. Защото само с продажба на откраднати ресурси не се живее. Трябва и да се работи.

Оф дано наистина го свали че иначе глад ни чака. Щото с избори няма да стане. Хем има мислители като тебе хем хората се ошлайфаха с фалшификацийте вече

Дреме ми кой ще бъде на власт и кой ще краде. Марионетни правителства си ги мерят. Да оставят поне малко и за нас бе.

Булгаргаз са едни НЕЩАСТНИЦИ!!! От къде на къде ще искат от мен да им изплащам несъбраните дългове от Топлофикация?! Селяндурите в София, дето се топлят на парно и не го плащат, също са едни НЕЩАСТНИЦИ! Не съм длъжен да ви плащам дълговете! А Булгаргаз много интересно, как държат цена на газта по-висока от тази в много други ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ?! НЯКОЙ ПО ВЕРИГАТА МАЙ МНОГО ЛАПА, А?!

Пич, не е добре да слагаш всички в един кюп. Аз например си плащам редовно парното, което ползвам и не съм длъжник на Топлофикация.

поздрави на госпожа майка ви

У-У-У-У-У !!! ДОЛУ-УУУ

Тъжна констатация. Бойко наисина не е в състояние да се справи с последиците от управлението на БСП и коалиция. БСП са вложили 50% от големия си интелектуален потенциал, за да крадат и 50%, за да провалят следващото правителство и унищожат собствения си народ.

Боко ще чака евтина газ от ЦРУ, глупако, а руснаците му гледат сеира.

Хайде ако може през следващите 3 години да се справи ако обича, че за това е там.

уя су надърви вече, егаси и живота стана

ДКЕВР незабавно да се закрие и да върнат всичките си заплати, които са получили! Заплати се взимат за свършена работа, а не за обслужване на корпоративни интереси!

Не знам за вас, но на мен ми писна от тая пропаднала държава и ще се махна от тук. Няма смисъл да продължавам да си пилея живота в това обречено място. Предложиха ми работа в БЯЛА европейска държава... ще ми е мъчно само за родителите ми, защото техния живот е съсипан от тая банда престъпници, за които гласувате вече 20 години.

Циркаджии и маскари..

Добре де, Бойко мучеше преди година че договора за доставка на газ е секретен! Защо сега не го разсекрети? Или пак някой му е виновен! Предишните бяха само престъпници, а сегашните са ТЪПИ престъпници!

Трябва ли да плащаме недоборите или несъбраните вземания на Булгаргаз? Трябва ли да плащаме несъбраните вземания и кражби на водоснабдителните дружества? Трябва ли да плащаме несъбраните вземания и кражби на електроразпределителните дружества? Трябва ли да плащаме осигуровките на държавните служители? Трябва ли да поемаме тежестта на несвършената работа от държавната администрация-НАП,Здравна каса и др. И питам докога???????????????

`Булгаргаз` - на съд ! `Топлофикация` - на съд ! Т.нар. `Електроразпределителни дружества` - на съд ! ДКЕРВ - на съд ! А докато бъдат надлежно осъдени и на нас потребителите не ни се възстановят надвзетите-вече суми : 1.Мораториум върху плащанията към тях; 2.Мораториум върху плащането на заплати в/за тях; 3.Пълен външен независим одит за всичките, резултатите от който да се вземат предвид при сформирането на нова/и структура/и (ясно, че тези не работят) и най-вече с нови механизми за контрол и отчетност . Срок за изпълнение 2 (два) месеца е предостатъчен .

Боко и ГЕРБ що ги забравяш а???де гиди мишок такъв....

Народе, до кога ще търпим, вдигат всички цени, съкращават хората, как да се плащат сметки, тия от Топлофикация са най-големите мошеници. Червените бабички са съгласни да мрат по улиците и да ровят в кофите, да стоят със спрени радиатори ,но да си плащат на Топлофикация. България на съд в Страсбург, заради геноцида, които провежда спрямо народа си

Тъпо е да има "по-ефтино" отопление. Изравняването на ценити, че даже и оскъпяването на дървата и въглищата ще ни превърне в малко по-бела държава. Иначе чаршафите ще са ни черни още преди да ги постелеме. Точно поради тая причина съм със сушилня от 2 години. Обаче емисии ще продаваме. ЕБАСИ МУ И ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА СКАПАНА.

Докато баце бойко се прави на страшен и се хвали с американските си "приятли", нещо не осъзнава, че отново ще духаме супата заради тъпи парвенюта...напълно заслужена съдба

HAHHAHA SEGA GLEDAITE TOPLOFIKACIQ SOFIQ KAK FALIRA TE SAMI SI GO PRAVQT TOPLOFIKACIIITE DA FALIRAT I BULGARGAZ V CQLA EVROPA GAZTA E EVTINA SAMO NA NAZ BALGARITE NI Q PRODAVAT NA VISOKA CENA PREDI6NOTO PREVITELSTVO KATO NEE MISLILI KATO SKLU4VA DOGOVORA S GAZPROM I SEGA SAMI SE 4UDIM ZA6TO RUSNACITE NI SKUBQT PURO6INATA

Кееееееееф, ГЕРБ са на власт и тия където гласуваха за тях ще умрат от глад!!!!

Ти защо мразиш българите? Ти безсмъртен ли си или, просто, не си човек?

антиГЕРБЕРИСТ до смърт!!!!!

Ти пък си хахо

Аз пък знам защо плащаме ТРИ пъти по високи цени за газ спрямо държави като Франция и Англия . Плащаме такава цена защото което и да е правителство не работи за хората в тази страна а против хората в тази страна, защо е така не знам и за това ще си остана тъп и прост циганин . Знам само ,че няма да се оправим след като всяко едно правителство не разгледа и не отхвърли неизгодните договори така както са и лихвите по кредитите в Е.С 3.6% а тук 12-14 дори и 16% . Защо е така вие сте по-умни и ако можете обяснете ми и на мен . А това за губещата "Булгаргаз" и заплати и девиденти в хиляди лева го обяснете на старата ми шапка ...

Манго, на тебе май ти свърши Биг Брадър-а и чалга концерта пред Храма, а?

Абе, защо не сме на улицата, с плакати, тромби и крясъци "Оставка!" Що за овчаво племе сме ние, бе? Вижте гърците, французите, испанците....кои ли не- цената на вафлите да им вдигнат и те са на площада. Стотици хиляди. Да не говорим за митингите им срещу мафията. А ние- мафията безчинства, праителството също...а ние си седим и надуваме вувузелите. Чак ме е срам и от мене си!

Пишете, пишете... Докато умните се наумуват, лудите се налудуват! А вие си пишете... Докато още на се го забранили...