Коментари - Дянков: Гърците плачат като деца за бонбони | Днес.dir.bg

Дянков: Гърците плачат като деца за бонбони

Финансовият министър Симеон Дянков разкритикува съседите от Гърция. Той сравни поведението им с разглезено дете. “Плачат с цяло гърло за все повече и повече бонбони“, казва в интервю пред австрийския вестник Die Presse вицепремиерът.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Гърците плачат като деца за бонбони | Днес.dir.bg

Коментари

изненадан съм много, че го казвам но... БРАВО на министър Дянков ! най-после някой да им светне открито на тъпите, брюкселски дроиди. трябваше да се покаже точно по този начин, за да започнат да разбират какво виждат.

Тоя лъже като комунист!

Глупак.

Ами така е, ние като не плачем достатъчно ще си получаваме заплатки по 300-400 лева. И на всичкото отгоре ще ни изкомандват от Брюксел да даваме на ревльовците...

Eх, че хубаво го каза Дянков, за гърците - Плач, бонбонки, близалки... Но защо пък се засягат нашите социалисти??? И някои дрги подобни...? В Гърция ПАСОК стана на ПАТОК - вече е на 4 място на последните избори. А какви славни социалисти бяха гръцките и даваха пример на българските ... Сега едните плачат като деца за бомбонче, а на другите им се привижда власт, пак като бомбонче. Като за последно....

Да така е ПАСОК стана на ПАТОК, но за ужас на господарите ви, които ви плащат да пишете глупости по форумите (с което ще накарате нормалните хора да престаната да използват Интернет) в ГЪРЦИЯ ИДВАТ КОМУНИСТИ. Естествено е те да подменят казаионните "бушони" като ПАСОК, които са псевдо- социалисти и точно като нашите социалисти с нищо не се различават от "десните" партии. Всичките те вкупом взеха ненужните на Гърция заеми, изкрадоха ги, вплетоха икономика и финансова система в Ротшилдовите банки и поплъзновения и предизвикаха нарочнен и "контролиран" фали на страната.

ДЯНКОВ,ОСТАВИ НА ДРУГИ ДА ПРЕЦЕНЯТ ГЪРЦИТЕ.ТВОЕТО МНЕНИЕ НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИ,ОСВЕН ДА НИ ОМРАЗИ С КОМШИИТЕ.ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ СИ ВЕЛИК,АМА СИ ГЛЕДАЙ ДЪРЖАВАТА,ДЕТО ТЕ СЛОЖИЛА ДА ДАВАШ АКЪЛИ.СТОЙ СИ НА ДУПЕТО И ГЛЕЙ,НЕ ДРЪНКАЙ В ЧУЖДА УГОДА.НА НАРОДА ТИ НЯМА ДА СТАНЕ ПО-ДОБРЕ ОТ ТОВА.НАХРАНИ БГ,ПОСЛЕ ГЛЕДАЙ ТАСОС

Дянков вече е лапнал близалката.......и не ще бонбони

Дянков, гърците реагират адекватно,не са като нас търпеливи.Ама да знаеш,че и нашето търпение вече е изчерпано.

Дянков, гърците реагират адекватно,не са като нас търпеливи.Ама да знаеш,че и нашето търпение вече е изчерпано.

Като Ви се е изчерпало, качвайте се на чинията на Бузлуджа и отлитайте

Хайде марш при кофата с боклук...

Точно това и казвам . (... Ама да не вземете наистина да ги шамарите :-) ) Успех !

Гърците плачат не за бонбонки, а за нашите проблеми в недалечно бъдеще! Защото Гърция изконсумира един пълен цикъл на евроинтеграция, което може да се преведе като превод на националната икономика в режим на неравноценен обмен с икономиките на развитите европейски държави. Гърция на Европа - туризъм, маслини и картофи, Европа - коли машини, технологии и БАНКОВИ КРЕДИТИ. Това ни чака и нас. И не е ясно колко голям ще е нашия рев - може да се окаже, че гърците са изкарали хремичка в сравнение с това, което ни чака нас. А Дянков тогава ще е някъде далеч и на спокойствие. Кой си е оплел кошницата е заслужил благоденствието си. Да му мислим ние с гайдите ...

гърците имат 700 млрд евро навън в банки , това го казаха не 1 или 2 икономиста вече , така че са си екстра . ние да му мислим какво ще става с нас,

Нали си имам фобия от КРАДЦИ и навсякъде забелязвам дългата ръка на КРАЖБИТЕ. Гърците нямаше да имат никакви проблеми сега, ако на бяха КРАЛИ. От държавата си, от ЕС, когото драха, колкото можаха и кредиторите. Защото е КРАЖБА, когато харчиш повече, отколкото изкарваш. Разликата е ОТКРАДНАТА... И за да зарибят кредиторите да им дават заеми, БВП им се увеличаваше всяка година с "пъти", защото високият БВП им даваше възможност да взимат все повече и повече кредити...Сега, когато трябва да ВРЪЩАТ кредитите, ще видим колко им е ИСТИНСКИЯ БВП. Но това е класическа пирамида, а ВСИЧКИ ЗНАЕМ как СВЪРШВАТ финансовите пирамиди. Сега, в алчността си, предстои гърците да фалират държавата си. Ще бъде интересно да гледаме този спектакъл, чиито сценарий ни е до болка познат от 96-97г... Да видим дали могат да измамят всички и дали е вярна поговорката "Когато се е раждал гъркът, евреинът и арменецът са плакали...":О)))!

А-а-а, хер флик, народните поговорки се цитират дословно! "Като деца за бонбони", може да е в САЩ, тук е "като вдовица за к..!"

Значи БСП не плачи за власт като децата за бонбонки, а като вдовица за ... нещо си ...

Господа участници във форума, имам предложение. Дайте да измислим на Дянкофф някакъв по-благозвучен прякор. Вече си имаме прякори на някои от "великите" управници от ГЕРБ: "Тиквата"-Борисов, "Цвинокио"-Цветанов, "Буратино"-Плевнелиев. Дянкофф се бори достойно, а още си няма прякор. Не е честно! Дайте да му измислим!

Ако трябва да обидим Дянков, най-добре да му казваме Станишев ...

"Гърците са мързеливи"!!! Брутен вътрешен продукт на Гърция-280млрд.082млн.На България-47млрд.71млн.Данните са в долари.Какъв е часният външен дълг?Междуфирмената задлъжнялост?Защо няма равенство между прагът на бедност и мин.пенсия?210лв.су 136лв!!!!!!!!!!!!!

На Дянков! Нека българин да звучи гордо, а не обидно както е сега в Гърция! Ще гласувам за ГЕРБ още 100 години!

Уф, добре че няма да имаш физическата възможност да гласуваш още 100 години.

Със склероза се гласува 100 пъти, но не се живее 400 години. Споко.

Управляващи, бъдете по-сдържани при оценките си за Гърция. Никой не Ви ги иска, а и с нищо не сте по-добри.

Тя, глупостта, явно е заразна болест! Не ни стигат щуротиите на тримата глупаци Борисов, Цветанов и Плевнелиев, та сега си имаме още един глупак - Дянков. Като им слушам изказванията, имам чуството, че се борят за приза "Най-големия идиот на България"!

Да, Ако същото го беше казал агент Гоце или СерГей всички тук щяхте да паднете на колене, да си удряте главата в земята и да викате Слава на БКП, ама нали не го е казал Гоце е глупост, макар да е самата истина!

"Странно е как Гърция е член на шенгенската зона, а България не може да се присъедини......."Отговорът е простичък,а причините са три-1) Правителството им не е от ГЕРБ 2) Финансов министър не им е Дянков 3) Гъркът не е българин.Какво си мислите,че като ни мачкате и играете по свирката на евро и американски господари някой ви брои за нещо ли? Васалното поведение не поражда уважение дори у тези чиито послушници сте!Подобни коментари към съседни нам народи също е лишено от всякакъв такт.Защо така цялата дружинка не вземете да се пробвате в Гърция пък после ще коментираме ако въобще можем да ви открием някъде.

Ето че отново тъпака дянков извлича дивиденти на чужд гръб. Да, Гърция има проблеми, да, те не са отсега. Най лесно е да се коментира пред свършен факт. А къде беше преди дянков??? И как може да коментираш проблемите на съседите, при положение, че ти съсипа крехката икономика на България, направи толкова поразии, че след тебе са необходими още поне 10 години да се оправят вредите, породени от некадърното ти и крадливо управление !!! Нали уж България нямаше и няма големи външни задължения, няма дефицит, защо тогава сме 10 пъти по зле от когото и да посочиш в Евросъюза????? Пълен некадърник си ти дянков, махай се овреме !!!

Айде ся червените почнаха, колко години ще им трябват да се донакарадат - 10 ли, 15 ли. Това, че нямяш дефицит и икономиката е стабилна няма нищо общо колко сме зле. Ама няма как да ти го 'набия' в главата. Пример: Вземаш 200 лв и харчиш 200 лв - финансово стабилен си, но си мизерник. Вземаш 5000 лв, а харчиш 6000 лв. - финансово си нестабилен, имаш дефицит, ама пък си гъзар. Ако само малко си подадете носа от Посрано 20 много неща ще разберете, ама ще е късно!

Абе ай стига стига с тия червени бе, не разбрахте ли, че за тия дето бъркат по кофите от глад няма червено, няма зелено. Безработицата също расте, и то заради тоя тъпак дянков, дето остави на улицата без работа толкова народ !!!

Браво за постинга ви.

Аз съм български пенсионер под управлението на някакъв фалшив американец - Дянкофф. Той ме убеждава, че гърците плачели за бонбони. С техните 700 евро минимални пенсии дори в кризата. Аз не плача, с моите 167 лева пенсия. С тези пари аз ям всеки ден по килограм бонбони. Ходя на екскурзии по Бахамите. Имам къща, Шевролет и две любовници. Това го дължа на ГЕРБ, и когато сутрин се събуждам с отвити крака в бараката си, псувам и Борисов, и бабаитите му, и помярите му, и тъпите му крадци, с които се е оградил.

Грешка, деде, това че си с 100 и няколко лева пенсия и не ревеш е щото знаеш кой ти изяде и изпи труда ,но въпреки това пак за тях гласуваш..ще се оправиме като си отидеш.

А само преди няколко години, докато "ПАРТИЯТА" бе на власт, вземах 5000 лв пенсия и не мрънках!

Дянков не е никакъв капацитет и изказването му за Гърция и особено за гърците е неуместно. Никой ли не следи чуждите новини, не ви ли прави впечатления, че и EU, и САЩ правят всичко, за да накарат гърците да гласуват против излизането от еврозоната. Наскоро един отголемите им финансови експерти каза, че ако Гърция се откаже от еврото, ЕЦБ ще рухне! Та се чудя, защо ли да му "вервам" на Дянков, за това и за всичко останало!

А бе елате да видите как си пием узото и е-ете му майката на Уолстрийт.Той сега е зает с акциите на Фейсбук и облигациите на Дянков от пенсионния фонд.

Съсела Дянков винаги е показвал, че най-малко разбира от икономика и финансови действия!

Недей ... Нека си остане класика. А звучи толкова съвременно ...

Хубава работа сега ! Я само вижте -- дори само в този материал колко Българ(к)и си Говорим откъде-ли-не ! И има Разговор . И Предложения . Каква-ти пустиня, момиче ?! Какъв-ти глас самотен ?! ....Я по-мажорно ! ----- Та вижте при Вас с/за комшиите/йките -- сигурен съм че Винаги е Добре да се Присъединява, отколкото да се напъжда .

:-) ... V ! Имате право -- трябва да ги понаучим ! ... Ама хайде и Ние да понаучим туй-онуй от тях ?! ;-)

Проблема на МВФ, и пуделите му като да речем Монито Дянков , Е свързан с възможността на Гърция да обяви мораториум върху плащанията на външния си дълг. От това Гърция няма да загине - ще си отворят печатницата на драхми. ще си плащат заплати и ще си играят сиртакито. ..... Обаче, да спреш да плащаш дълговете си е страшно от гледна точка на банкера-капиталист, защото Гръцкия пример може да се окаже заразен и да речем Италия или Испания да направят същото .... Това ще е края на Уолстрийт какъвто го знаем :))))

Колко му е, гърците да приложат ноу-хауто за плащанията по външният дълг на Андрей Карлович Луканов, лека му пръст, от 1990 година. Нима Симеон Дянкв не направи същото за да обостри българската финансова криза с вътрешно фирмената задлъжнялост?!

Вътрешно фирмената задлъжнялост си я има от има няма 15 години - нищо ново

Случайно да знаете какви суми държат гърците ( По явен или-иии ... не-съвсем-явен начин . ) в надеждните/уважаваните Банки ? ;-) ... Да-да, имате право -- става въпрос за Изрядни (и сметки, и Данъкоплатци ) ; т.е. не като на онез-там `наште` `нашенци/ки` . . ------ .. А колкото до Уолстрийт -- ами той си е пред Вас ! (на екрана чрез клавиатурата ) И е винаги отворен за Изрядни .

Те хленчат, пък ние ревем и гледаме като братчетата на Гаврош!

Така е,твърде много хленчат тия..като им гледам протестите ми иде да ги подкарам с една дрянова тояга..

Новината е интересна, конкретна и точна. Казва истината ! Иначе - пише се и изговаря десноцентристки правителства, а не дясно-центристки. Не ни агресирайте с неправилен български език !

Каква новина?

Чети по-добре и ще разбереш. Ако можеш,де.

Стойне, няма такъв глагол - агресирам - откъде го измисли - хвала ти!

Това за семейните гъркини е абсолютна лъжа. Всички до една работят. Това което казваш ти беше преди 40 години.

Определено, Весе ! ... Ами да им помогнем тогава ? (, така че и те на нас ; Кой с каквото може . )

с теб се дурят така защото на втората световна воина била с хитлер. а гурците се биха с него . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много е приятно когато, макар и косвено, Дянков разпердушини червената пасмина. С лекота и за пореден път, ползвайки за пример този път Гърция. Добре са известни близките отношения между българските и гръцки социалисти. Те, нашите, не са много социалисти, ами дегизирани комунисти, че и капиталисти даже, ама карай ... И те плачат за власт, както гърците за европейско бонбонче. Но ако сега бяха на власт, майко мила, няма такъв черен сценарий, който може да си представим в РБ. А Дянков наистина е точен човек, на който може да се разчита.

Именно поради фактите, които изказвате, темата е пределно-сложна . А Симеон Е точен Винаги, но не и когато бърка и/или пропуска Възможности .

Когато бърка или пропуска възможности не е необходимо да е точен/т.е. да ги бърка или пропуска точно/ - по теория на вероятностите може и да улучи правилното решение. Има такива моменти.

Къде беше Дянков да каже : 1. На Брюксел - Не им давайте пари на тези търци. Ще го закъсат. 2. На Гърците - Не ги взимайте тези пари от Брюксел. Няма да можете да ги нърнете и ще ви се стъжни. На едните управляващите давали, а на другие - взимали. Сега кризата и стагнацията е да народа. Повечето може да не са съгласни, но аз си мисля, че гърците са си прави за себе си. Пазарили се хората за едни заплати и пенсии, сега - "Ами много ви са" Ми що ги обещавахте, бе Алънкоолу? А тия к пенсиите са си плащали съответните осигуровки за тия размери. Къде са парите? Ама що ли питам и аз? Нали тука този филм ни го въртят вече 20, че и повече години.

Върхът сте ! ... Хайде сега помислете за Бъдещето, ако обичате ! -ами ако Симеон поизтакова таковата, та вземе ЕС да каже -- `България да осигури мониторинг локално ! ` ? -и после -- и икономиките ( и у Нас и при комшиите) Заработят ? Синхронно ! -та и вземем Заедно да покажем на Стара Европа, че има още мнооого да Учи ? (и се Налага да Прекрати Незабавно хъкомъкащото поведение на прескъпо-платените от Всички Европейци столотоплещи носочоплеци ) Как звучи ?

пулитицити! Па Гробарите се отказали, па Пасито казало, па и комундетата се наредили..."Важно е да се каже, че проектът е спрян като държавен, но може да се осъществи като частен - има много възможни схеми за това"

Сложих едно-две нещица там ;-) ... Да позадълбая ли ?

че Дянков сам стои и си пише, и си пише... хвали, хвали се колко е велик.. ! А ние сме седнали да му отговаряме, да му обясняваме на олигофренчето!

Пак не си разбрал. Дянков може всичко. Даже и акъла ти да вземе, доколкото го има ....

Хич ли няма акъл олигофренчето?! А и можело всичко с бонбоните в главата - Дрън, дрън, дрън, колко само съм велик!

дянков показва аматеорско четене на кризата. булгаря без гурця сте се срине.банки,фирми..това момце ги забравя. стига с комплекси. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дянков е аналитичен и точен. За първи път споменава публично за проблемите, които създава гръцката администрация, като отказ от изпълнение на европейските си задължения било в Шенген, било като икономическа граница изобщо. Естествен извод, след като Европа ти подарява стотици милиарди, защо да се бъхтиш да пресечеш контрабанда за 1 милиард!!?? Крайно време е Холандия да види проблема - гредата в окото си Гърция, вместо сламката България.

Уверен и точен човек е министър Дянков. Кризи, земетресения, наводнения, приходи, разходи, енергийни доставки, майчински, пенсии, помощи и т.н..... Винаги намира начин да балансира бюджета в тази кризисна обстановка. А такава повсеместна световна криза не е имало... Започнала по времето на Сергей Дмитриевич. Който обаче не беше я забелязал поради други имиджови занимания ...

Браво на Дяков, точен и ясен както винаги ! червените да се пукат от яд !

Коментари - Дянков: Гърците плачат като деца за бонбони | Днес.dir.bg

Дянков: Гърците плачат като деца за бонбони

Финансовият министър Симеон Дянков разкритикува съседите от Гърция. Той сравни поведението им с разглезено дете. “Плачат с цяло гърло за все повече и повече бонбони“, казва в интервю пред австрийския вестник Die Presse вицепремиерът.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Гърците плачат като деца за бонбони | Днес.dir.bg

Коментари

изненадан съм много, че го казвам но... БРАВО на министър Дянков ! най-после някой да им светне открито на тъпите, брюкселски дроиди. трябваше да се покаже точно по този начин, за да започнат да разбират какво виждат.

Тоя лъже като комунист!

Глупак.

Ами така е, ние като не плачем достатъчно ще си получаваме заплатки по 300-400 лева. И на всичкото отгоре ще ни изкомандват от Брюксел да даваме на ревльовците...

Eх, че хубаво го каза Дянков, за гърците - Плач, бонбонки, близалки... Но защо пък се засягат нашите социалисти??? И някои дрги подобни...? В Гърция ПАСОК стана на ПАТОК - вече е на 4 място на последните избори. А какви славни социалисти бяха гръцките и даваха пример на българските ... Сега едните плачат като деца за бомбонче, а на другите им се привижда власт, пак като бомбонче. Като за последно....

Да така е ПАСОК стана на ПАТОК, но за ужас на господарите ви, които ви плащат да пишете глупости по форумите (с което ще накарате нормалните хора да престаната да използват Интернет) в ГЪРЦИЯ ИДВАТ КОМУНИСТИ. Естествено е те да подменят казаионните "бушони" като ПАСОК, които са псевдо- социалисти и точно като нашите социалисти с нищо не се различават от "десните" партии. Всичките те вкупом взеха ненужните на Гърция заеми, изкрадоха ги, вплетоха икономика и финансова система в Ротшилдовите банки и поплъзновения и предизвикаха нарочнен и "контролиран" фали на страната.

ДЯНКОВ,ОСТАВИ НА ДРУГИ ДА ПРЕЦЕНЯТ ГЪРЦИТЕ.ТВОЕТО МНЕНИЕ НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИ,ОСВЕН ДА НИ ОМРАЗИ С КОМШИИТЕ.ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ СИ ВЕЛИК,АМА СИ ГЛЕДАЙ ДЪРЖАВАТА,ДЕТО ТЕ СЛОЖИЛА ДА ДАВАШ АКЪЛИ.СТОЙ СИ НА ДУПЕТО И ГЛЕЙ,НЕ ДРЪНКАЙ В ЧУЖДА УГОДА.НА НАРОДА ТИ НЯМА ДА СТАНЕ ПО-ДОБРЕ ОТ ТОВА.НАХРАНИ БГ,ПОСЛЕ ГЛЕДАЙ ТАСОС

Дянков вече е лапнал близалката.......и не ще бонбони

Дянков, гърците реагират адекватно,не са като нас търпеливи.Ама да знаеш,че и нашето търпение вече е изчерпано.

Дянков, гърците реагират адекватно,не са като нас търпеливи.Ама да знаеш,че и нашето търпение вече е изчерпано.

Като Ви се е изчерпало, качвайте се на чинията на Бузлуджа и отлитайте

Хайде марш при кофата с боклук...

Точно това и казвам . (... Ама да не вземете наистина да ги шамарите :-) ) Успех !

Гърците плачат не за бонбонки, а за нашите проблеми в недалечно бъдеще! Защото Гърция изконсумира един пълен цикъл на евроинтеграция, което може да се преведе като превод на националната икономика в режим на неравноценен обмен с икономиките на развитите европейски държави. Гърция на Европа - туризъм, маслини и картофи, Европа - коли машини, технологии и БАНКОВИ КРЕДИТИ. Това ни чака и нас. И не е ясно колко голям ще е нашия рев - може да се окаже, че гърците са изкарали хремичка в сравнение с това, което ни чака нас. А Дянков тогава ще е някъде далеч и на спокойствие. Кой си е оплел кошницата е заслужил благоденствието си. Да му мислим ние с гайдите ...

гърците имат 700 млрд евро навън в банки , това го казаха не 1 или 2 икономиста вече , така че са си екстра . ние да му мислим какво ще става с нас,

Нали си имам фобия от КРАДЦИ и навсякъде забелязвам дългата ръка на КРАЖБИТЕ. Гърците нямаше да имат никакви проблеми сега, ако на бяха КРАЛИ. От държавата си, от ЕС, когото драха, колкото можаха и кредиторите. Защото е КРАЖБА, когато харчиш повече, отколкото изкарваш. Разликата е ОТКРАДНАТА... И за да зарибят кредиторите да им дават заеми, БВП им се увеличаваше всяка година с "пъти", защото високият БВП им даваше възможност да взимат все повече и повече кредити...Сега, когато трябва да ВРЪЩАТ кредитите, ще видим колко им е ИСТИНСКИЯ БВП. Но това е класическа пирамида, а ВСИЧКИ ЗНАЕМ как СВЪРШВАТ финансовите пирамиди. Сега, в алчността си, предстои гърците да фалират държавата си. Ще бъде интересно да гледаме този спектакъл, чиито сценарий ни е до болка познат от 96-97г... Да видим дали могат да измамят всички и дали е вярна поговорката "Когато се е раждал гъркът, евреинът и арменецът са плакали...":О)))!

А-а-а, хер флик, народните поговорки се цитират дословно! "Като деца за бонбони", може да е в САЩ, тук е "като вдовица за к..!"

Значи БСП не плачи за власт като децата за бонбонки, а като вдовица за ... нещо си ...

Господа участници във форума, имам предложение. Дайте да измислим на Дянкофф някакъв по-благозвучен прякор. Вече си имаме прякори на някои от "великите" управници от ГЕРБ: "Тиквата"-Борисов, "Цвинокио"-Цветанов, "Буратино"-Плевнелиев. Дянкофф се бори достойно, а още си няма прякор. Не е честно! Дайте да му измислим!

Ако трябва да обидим Дянков, най-добре да му казваме Станишев ...

"Гърците са мързеливи"!!! Брутен вътрешен продукт на Гърция-280млрд.082млн.На България-47млрд.71млн.Данните са в долари.Какъв е часният външен дълг?Междуфирмената задлъжнялост?Защо няма равенство между прагът на бедност и мин.пенсия?210лв.су 136лв!!!!!!!!!!!!!

На Дянков! Нека българин да звучи гордо, а не обидно както е сега в Гърция! Ще гласувам за ГЕРБ още 100 години!

Уф, добре че няма да имаш физическата възможност да гласуваш още 100 години.

Със склероза се гласува 100 пъти, но не се живее 400 години. Споко.

Управляващи, бъдете по-сдържани при оценките си за Гърция. Никой не Ви ги иска, а и с нищо не сте по-добри.

Тя, глупостта, явно е заразна болест! Не ни стигат щуротиите на тримата глупаци Борисов, Цветанов и Плевнелиев, та сега си имаме още един глупак - Дянков. Като им слушам изказванията, имам чуството, че се борят за приза "Най-големия идиот на България"!

Да, Ако същото го беше казал агент Гоце или СерГей всички тук щяхте да паднете на колене, да си удряте главата в земята и да викате Слава на БКП, ама нали не го е казал Гоце е глупост, макар да е самата истина!

"Странно е как Гърция е член на шенгенската зона, а България не може да се присъедини......."Отговорът е простичък,а причините са три-1) Правителството им не е от ГЕРБ 2) Финансов министър не им е Дянков 3) Гъркът не е българин.Какво си мислите,че като ни мачкате и играете по свирката на евро и американски господари някой ви брои за нещо ли? Васалното поведение не поражда уважение дори у тези чиито послушници сте!Подобни коментари към съседни нам народи също е лишено от всякакъв такт.Защо така цялата дружинка не вземете да се пробвате в Гърция пък после ще коментираме ако въобще можем да ви открием някъде.

Ето че отново тъпака дянков извлича дивиденти на чужд гръб. Да, Гърция има проблеми, да, те не са отсега. Най лесно е да се коментира пред свършен факт. А къде беше преди дянков??? И как може да коментираш проблемите на съседите, при положение, че ти съсипа крехката икономика на България, направи толкова поразии, че след тебе са необходими още поне 10 години да се оправят вредите, породени от некадърното ти и крадливо управление !!! Нали уж България нямаше и няма големи външни задължения, няма дефицит, защо тогава сме 10 пъти по зле от когото и да посочиш в Евросъюза????? Пълен некадърник си ти дянков, махай се овреме !!!

Айде ся червените почнаха, колко години ще им трябват да се донакарадат - 10 ли, 15 ли. Това, че нямяш дефицит и икономиката е стабилна няма нищо общо колко сме зле. Ама няма как да ти го 'набия' в главата. Пример: Вземаш 200 лв и харчиш 200 лв - финансово стабилен си, но си мизерник. Вземаш 5000 лв, а харчиш 6000 лв. - финансово си нестабилен, имаш дефицит, ама пък си гъзар. Ако само малко си подадете носа от Посрано 20 много неща ще разберете, ама ще е късно!

Абе ай стига стига с тия червени бе, не разбрахте ли, че за тия дето бъркат по кофите от глад няма червено, няма зелено. Безработицата също расте, и то заради тоя тъпак дянков, дето остави на улицата без работа толкова народ !!!

Браво за постинга ви.

Аз съм български пенсионер под управлението на някакъв фалшив американец - Дянкофф. Той ме убеждава, че гърците плачели за бонбони. С техните 700 евро минимални пенсии дори в кризата. Аз не плача, с моите 167 лева пенсия. С тези пари аз ям всеки ден по килограм бонбони. Ходя на екскурзии по Бахамите. Имам къща, Шевролет и две любовници. Това го дължа на ГЕРБ, и когато сутрин се събуждам с отвити крака в бараката си, псувам и Борисов, и бабаитите му, и помярите му, и тъпите му крадци, с които се е оградил.

Грешка, деде, това че си с 100 и няколко лева пенсия и не ревеш е щото знаеш кой ти изяде и изпи труда ,но въпреки това пак за тях гласуваш..ще се оправиме като си отидеш.

А само преди няколко години, докато "ПАРТИЯТА" бе на власт, вземах 5000 лв пенсия и не мрънках!

Дянков не е никакъв капацитет и изказването му за Гърция и особено за гърците е неуместно. Никой ли не следи чуждите новини, не ви ли прави впечатления, че и EU, и САЩ правят всичко, за да накарат гърците да гласуват против излизането от еврозоната. Наскоро един отголемите им финансови експерти каза, че ако Гърция се откаже от еврото, ЕЦБ ще рухне! Та се чудя, защо ли да му "вервам" на Дянков, за това и за всичко останало!

А бе елате да видите как си пием узото и е-ете му майката на Уолстрийт.Той сега е зает с акциите на Фейсбук и облигациите на Дянков от пенсионния фонд.

Съсела Дянков винаги е показвал, че най-малко разбира от икономика и финансови действия!

Недей ... Нека си остане класика. А звучи толкова съвременно ...

Хубава работа сега ! Я само вижте -- дори само в този материал колко Българ(к)и си Говорим откъде-ли-не ! И има Разговор . И Предложения . Каква-ти пустиня, момиче ?! Какъв-ти глас самотен ?! ....Я по-мажорно ! ----- Та вижте при Вас с/за комшиите/йките -- сигурен съм че Винаги е Добре да се Присъединява, отколкото да се напъжда .

:-) ... V ! Имате право -- трябва да ги понаучим ! ... Ама хайде и Ние да понаучим туй-онуй от тях ?! ;-)

Проблема на МВФ, и пуделите му като да речем Монито Дянков , Е свързан с възможността на Гърция да обяви мораториум върху плащанията на външния си дълг. От това Гърция няма да загине - ще си отворят печатницата на драхми. ще си плащат заплати и ще си играят сиртакито. ..... Обаче, да спреш да плащаш дълговете си е страшно от гледна точка на банкера-капиталист, защото Гръцкия пример може да се окаже заразен и да речем Италия или Испания да направят същото .... Това ще е края на Уолстрийт какъвто го знаем :))))

Колко му е, гърците да приложат ноу-хауто за плащанията по външният дълг на Андрей Карлович Луканов, лека му пръст, от 1990 година. Нима Симеон Дянкв не направи същото за да обостри българската финансова криза с вътрешно фирмената задлъжнялост?!

Вътрешно фирмената задлъжнялост си я има от има няма 15 години - нищо ново

Случайно да знаете какви суми държат гърците ( По явен или-иии ... не-съвсем-явен начин . ) в надеждните/уважаваните Банки ? ;-) ... Да-да, имате право -- става въпрос за Изрядни (и сметки, и Данъкоплатци ) ; т.е. не като на онез-там `наште` `нашенци/ки` . . ------ .. А колкото до Уолстрийт -- ами той си е пред Вас ! (на екрана чрез клавиатурата ) И е винаги отворен за Изрядни .

Те хленчат, пък ние ревем и гледаме като братчетата на Гаврош!

Така е,твърде много хленчат тия..като им гледам протестите ми иде да ги подкарам с една дрянова тояга..

Новината е интересна, конкретна и точна. Казва истината ! Иначе - пише се и изговаря десноцентристки правителства, а не дясно-центристки. Не ни агресирайте с неправилен български език !

Каква новина?

Чети по-добре и ще разбереш. Ако можеш,де.

Стойне, няма такъв глагол - агресирам - откъде го измисли - хвала ти!

Това за семейните гъркини е абсолютна лъжа. Всички до една работят. Това което казваш ти беше преди 40 години.

Определено, Весе ! ... Ами да им помогнем тогава ? (, така че и те на нас ; Кой с каквото може . )

с теб се дурят така защото на втората световна воина била с хитлер. а гурците се биха с него . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много е приятно когато, макар и косвено, Дянков разпердушини червената пасмина. С лекота и за пореден път, ползвайки за пример този път Гърция. Добре са известни близките отношения между българските и гръцки социалисти. Те, нашите, не са много социалисти, ами дегизирани комунисти, че и капиталисти даже, ама карай ... И те плачат за власт, както гърците за европейско бонбонче. Но ако сега бяха на власт, майко мила, няма такъв черен сценарий, който може да си представим в РБ. А Дянков наистина е точен човек, на който може да се разчита.

Именно поради фактите, които изказвате, темата е пределно-сложна . А Симеон Е точен Винаги, но не и когато бърка и/или пропуска Възможности .

Когато бърка или пропуска възможности не е необходимо да е точен/т.е. да ги бърка или пропуска точно/ - по теория на вероятностите може и да улучи правилното решение. Има такива моменти.

Къде беше Дянков да каже : 1. На Брюксел - Не им давайте пари на тези търци. Ще го закъсат. 2. На Гърците - Не ги взимайте тези пари от Брюксел. Няма да можете да ги нърнете и ще ви се стъжни. На едните управляващите давали, а на другие - взимали. Сега кризата и стагнацията е да народа. Повечето може да не са съгласни, но аз си мисля, че гърците са си прави за себе си. Пазарили се хората за едни заплати и пенсии, сега - "Ами много ви са" Ми що ги обещавахте, бе Алънкоолу? А тия к пенсиите са си плащали съответните осигуровки за тия размери. Къде са парите? Ама що ли питам и аз? Нали тука този филм ни го въртят вече 20, че и повече години.

Върхът сте ! ... Хайде сега помислете за Бъдещето, ако обичате ! -ами ако Симеон поизтакова таковата, та вземе ЕС да каже -- `България да осигури мониторинг локално ! ` ? -и после -- и икономиките ( и у Нас и при комшиите) Заработят ? Синхронно ! -та и вземем Заедно да покажем на Стара Европа, че има още мнооого да Учи ? (и се Налага да Прекрати Незабавно хъкомъкащото поведение на прескъпо-платените от Всички Европейци столотоплещи носочоплеци ) Как звучи ?

пулитицити! Па Гробарите се отказали, па Пасито казало, па и комундетата се наредили..."Важно е да се каже, че проектът е спрян като държавен, но може да се осъществи като частен - има много възможни схеми за това"

Сложих едно-две нещица там ;-) ... Да позадълбая ли ?

че Дянков сам стои и си пише, и си пише... хвали, хвали се колко е велик.. ! А ние сме седнали да му отговаряме, да му обясняваме на олигофренчето!

Пак не си разбрал. Дянков може всичко. Даже и акъла ти да вземе, доколкото го има ....

Хич ли няма акъл олигофренчето?! А и можело всичко с бонбоните в главата - Дрън, дрън, дрън, колко само съм велик!

дянков показва аматеорско четене на кризата. булгаря без гурця сте се срине.банки,фирми..това момце ги забравя. стига с комплекси. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дянков е аналитичен и точен. За първи път споменава публично за проблемите, които създава гръцката администрация, като отказ от изпълнение на европейските си задължения било в Шенген, било като икономическа граница изобщо. Естествен извод, след като Европа ти подарява стотици милиарди, защо да се бъхтиш да пресечеш контрабанда за 1 милиард!!?? Крайно време е Холандия да види проблема - гредата в окото си Гърция, вместо сламката България.

Уверен и точен човек е министър Дянков. Кризи, земетресения, наводнения, приходи, разходи, енергийни доставки, майчински, пенсии, помощи и т.н..... Винаги намира начин да балансира бюджета в тази кризисна обстановка. А такава повсеместна световна криза не е имало... Започнала по времето на Сергей Дмитриевич. Който обаче не беше я забелязал поради други имиджови занимания ...

Браво на Дяков, точен и ясен както винаги ! червените да се пукат от яд !