Коментари - Париж суспендира Шенген заради имигрантите? | Днес.dir.bg

Париж суспендира Шенген заради имигрантите?

Франция обмисля да прекрати временно задълженията си, произтичащи от Шенгенския договор за зоната за свободно движение, предаде Ройтерс, като се позова на източник, близък до Елисейския дворец.

Обратно в новината

Коментари - Париж суспендира Шенген заради имигрантите? | Днес.dir.bg

Коментари

Когато ставаш инициатор и активен участник в агресия срещу суверенна държава, за да заграбиш нефта и, и използувайки опита на други по-могъщи държави, без да му мислиш много, то трябва да си готов и да приемеш негативите от това, а не да ги прехвъргаш на други държави.Това вероятно не е както да сменяш жените си.

Има клауза в шенгенското споразумение, която позволява при изключителни условия, съответната страна да реши да затвори временно границите си за свободно движение, т.е. да позволи пребиваване на чужди граждани в нейните предели само при определени правила, каквото е например това, да разполагаш с достатъчно парични средства за самоиздръжка в рамките на позволените три месеца за престой . Учудвам се на неграмотността на повечето пишещи тук и на интелектуалната им посредственост. Не знам за България как ще се развият нещата с Шенген, но със сигурност българското училище има да свърши доста работа сега и в бъдеще !

Какво гоямо чудо е станало, че не били ни пускали в селото "Шенген"?! Кой в България иска "Шенген", е въпросът? За мене лично е много трудно да отида евентуално до София, камо ли да се добера в Шенгенското пространство без икономическа зависимост И то не е заради "правописът ми", а заради скъсаните ми чорапи /ала ТодЪр Живков/.

НЕВЕЖЕСТВОТО = "ЧАЛГИЗАЦИЯТА" на претендиращата за статут на наша "управляваща класа" = алчната компрадорска пасмина, е причината да сме народ "втора категория" / обслужващ колонизаторите и презрян от тях персонал/. Но времето на западняците шенгенци и нашите мутроганстери - "шменди капели", свършва. Настъпва зората на бляскавото бъдеще на България. За сега само за много малко люде е възможно такова прозрпрозрение за бъдещето ни. В последните 22 години обаче количеството на себеосъзналите се увеличено чувствително и скоро масмедиите изобщо няма да могат да ги скриват от публиката. Истината е като шило сложено в торба. Все ще успее, чрез fasebook евентуално, да се прояви в света и то ще е със страшна сила. / На 28 април т.г., примерно/ Сила способна "да обърне палачинката" и ПОСЛЕДНИТЕ ДА СТАНАТ ПЪРВИ.

Йешуа еволюира в днешният Княз на Света, Иисус Христос. Преди 2000 години, на планината Синай, Той "пое" управлението от Луцифер и в днешните дни на Второто Му Пришествие ще станем свидетели на Преобразяването на Земята. Първата "лястовица" на тази Чудна Пролет за Човечеството се появи в Япония, на 11 март, със Страшна Библейска Сила. Нека утре възкръснем и ние, за Нов Живот у Бога.

Както се вижда Жартиерите много по-добре се справят с опазавнето на границите на ЕС?! Почерняха от негри,бедуини и аборигени. В България, ако има и една стотна от тоя брой, здраве му кажи. Нашите управници нямат достойнство и чест та още им се кланят. Що ли ни трябва тоя Шенген, на кого му трябва?! На нормалните българи не им трябва. Трябва на бандитите да кръстосват спокойно и се крият из целия ЕС. Майната им. Жартиериет и жабарите искат да излизат от Шенгена, ние се натискаме, като за Клондайк!

Трудно е да обясниш на нашите дУпетати нещо като достойнство и национални интереси.Те са откъснати от действителността,живеят в лукс и никога не са сърбали попарата на радетелите за толерантност и европейски ценности.Затова им се връзват на благите приказки,дето на нас,гърмяните зайци,не ни минават...

Значи може да ги бомбандираме ама като решат да ни дойдат на гости пищим. Тези французи за двулични нещастници

какво значи това на балгарски *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

suspendre- - временно спиране

Първо припомни си как се пише на кирилица и тогава се прави на интересен! В интернета има едни речници, където човек може да си направи справка...ако иска. А относно новината трябва да направим ясната преценка, че ЕС и шенгенското пространство не са СИВ и Варшавски договор. В тях членуват свободни нации, които са длъжни с усилията си да изпълняват споразуменията по тези договори. Ето Франция, с това си намерение временно да спре действието шенгеското споразумение, на практика критикува не само България и Румъния, а и Италия.

Българин, и в твоя пост има грешки, но получават се особено с близки клавиши, пък и когато човек пише с химикал едва ли би ги допуснал. Е, има и твърде неграмотни българи, но те си личат и в изразите, не само в правописа. По-интересни са становищата.

...щом франция се отказва на практика от шенген, остава само и германия да се откаже от еврозоната и да пратим по дяволите и евросъюза както съветския съюз.....абе стига кофти експерименти с тия съюзи...

...щом франция се отказва на практика от шенген, остава само и германия да се откаже от еврозоната и да пратим по дяволите и евросъюза както съветския съюз.....абе стига кофти експерименти с тия съюзи...

Хубава българска дума-Суспендирам! Ужас!!!

Аре беееее приемайте ни в този женшен че ни писна да плащаме на по границата гато минаваме с камионите с маде ин китай папируси :)

в шенген от 01.01.201ч.по-рано едва ли.....

да ходат в кувеит или другаде по арабският свят....нали са против чристияните....какво тарсят в еуропа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А, виж това е едно хубаво предложение, но целта им е Европа, където всички искат да живеят наготово. Къде другаде ще ги хранят така.

саркузи да питаше случайно либийците,дали искат намесата им,ама тартора за всички неща,които се случват там е лично той.защо сега реве като млада вдовица,нека да посреща хората както подобава,след като обявява война за щяло и нещяло.сега се сетили да суспендират шенген.много се засегнаха,многоги е страх за вътрешната си сигурност,горките.те дали питаха хората от либия,дали им е приятно да ги избиват и за вутрешната им сигурност,но това е франция,всичко севърти около франция,другите са боклуци,защото са араби,така ли.................

за големите в европа съюзът е, както се казва "концерт по желание"

точно така! като в социализма:"всички са равни в ес, ама някои са по-равни!" за другите -само такси и глоби!:))))

Всички от Тунис, Либия и Мароко да си отиват във Франция!!! Тя беше векове техен суверен. Га ядоха кебапчетата им беше добре, сега не ги искат??? От всичко френско обичам само френската любов. Нищо друго!!! Евала на германците дето ги превзеха само за две седмици. Това са само к....и френски.

Съгласен съм с мненията до тук. Друго се чудя - защо (каква им е далаверата) ББ и сие толкова много искат да ни пъхнат в Шенген? И защо опозицията му се сърди, че не се получава?

Доколкото разбирам твоето мнение е, че по презумция всичко което вършат политиците е свързано с някаква далавера. Незнам защо искат да влизаме в Шенген, незнам и нямам дори теория защо може да е.

Контрабандата през митниците ни лесно ще прониква в цяла Европа (ех, "Солунската" митница)

Далаверата е на тиквата да се бие в гърдите..АЗ.. Кинг-конг.

Това е едно на ръка. Но процесът за присъединяване беше започнат още от коалицията, този се опитва да го завърши. Но, аз незнам, защо е този зор за Шенген от управляващите? Като гледам, за обикновения човек няма никаква полза.

Ето един пример защо едни нации са големи, а други... са само обслужващ персонал.Едните имат достойнство и себеуважение, другите са раболепни и самоизяждащи се...

Този Шенген нещо взе да се обезценява, така ми се струва. Влизат, излизат, суспендират ... Гърция и Испания си издават визи само за туристически посещения по особени цени и с ограничено действие ... всеки си прави каквото му изнася за моментната ситуация. Къде сме тръгнали ние да им изпълняваме свръхестествените изисквания и да им охраняваме външните граници повече, отколкото те самите могат да си запазят границата между старите европейски държави от разни чернилки, напиращи отвсякъде? Много ни е дотрябвал този Шенген - докато се наканят да ни приемат в него напълно, те самите вече няма да са вътре!

Късно видях поста ти. По-горе написах на един хубостник: защото си мислим, че влизаме в забавачница, където батковците дундуркат малчуганите. ЕС не е СИВ. Никой няма да ни спаси от самите нас. Който има мнение и интереси в ЕС си ги отстоява и знае как да си ги постигне. Ние си мислим, че като влязохме и ще дойде един дето ще ни потупа по главицата и ще рече: ела тука батковото, какиното, да те нахраним, да те облечем и прочие. Все повече става ясно, че в ЕС има много членове, но само някои дирижират с палката.

Шенген -менген по братски,а не по равно.Това е положението.Черни ни го показ,но ние не разбрахме посланието.За кенф ни смятат тези и това си е.Преклонената главица до там води.Значи мангустата от Африка може да бъде приет,но румънец или българин не може.Иначе сме "бир парче" европейци.Хахаха

Една много хубава новина за нашето ром. Ще се краде, за да има какво да се яде само в БУЛШИТария. За сега ЕС е химера.

прави са франсетата! тази арабска паплач взе да затормозява цяла западна европа, не само франция!

Малко здрав национализъм ще е от полза и за БГ. Защо да упрекваме французите, че спират потока от Тунис? Я си представете, че на нашата граница се струпат хиляди емигранти от Афганистан например? Ще им отворим ли широко портите си?!

ти маи не си много наясно. бг приема авганистанци, а преди години и виетнамци и много. в нашя град им построиха общежитя приказка и безплатно учеха в университета

Абе, който иска Шенгенско, да си ходи там! Ние не сме заритали да ни приемат! Защото за някои има Шенген, за други има по-Шенген! В подобна ситуация, Франция суспендира членството си и ги пуска, а България ще плаща глоби за всеки влязъл имигрант!... Така е, за едни правилата важат, а за други не! Това е ЕС!...

Двойни стандарти. Франция напоследък се изявява доста напористо на политическия и военния фронт.

Да им суспендират гласа тогава..И остава само Германия да излъжем:)

Първото, което минава през главата на Андрешко е кого да мине, да подлъже, да прекара.Мисли си, че хората са по-прости от него, оти той е много хитър.

следва суспендирането на европеискя саюс.

може ли да си толкова неграмотен?съюз а не съюс.много рядко има коментари без правописни грешки

ха кифла, това не е форум за професори по граматика. ако нямаш да кажеш нещо по темата си мулчи

Абе, който иска Шенгенско да си ходи там! Ние не сме заритали да ни приемат. Защото за някои има Шенген, за други има по-Шенген. В подобна ситуация, Франция суспендира членството си и ги пуска, а България ще плаща глоби за всеки влязъл имигрант.

Ами така е, за едни правилата важат, а за други не. Това е ЕС.

Коментари - Париж суспендира Шенген заради имигрантите? | Днес.dir.bg

Париж суспендира Шенген заради имигрантите?

Франция обмисля да прекрати временно задълженията си, произтичащи от Шенгенския договор за зоната за свободно движение, предаде Ройтерс, като се позова на източник, близък до Елисейския дворец.

Обратно в новината

Коментари - Париж суспендира Шенген заради имигрантите? | Днес.dir.bg

Коментари

Когато ставаш инициатор и активен участник в агресия срещу суверенна държава, за да заграбиш нефта и, и използувайки опита на други по-могъщи държави, без да му мислиш много, то трябва да си готов и да приемеш негативите от това, а не да ги прехвъргаш на други държави.Това вероятно не е както да сменяш жените си.

Има клауза в шенгенското споразумение, която позволява при изключителни условия, съответната страна да реши да затвори временно границите си за свободно движение, т.е. да позволи пребиваване на чужди граждани в нейните предели само при определени правила, каквото е например това, да разполагаш с достатъчно парични средства за самоиздръжка в рамките на позволените три месеца за престой . Учудвам се на неграмотността на повечето пишещи тук и на интелектуалната им посредственост. Не знам за България как ще се развият нещата с Шенген, но със сигурност българското училище има да свърши доста работа сега и в бъдеще !

Какво гоямо чудо е станало, че не били ни пускали в селото "Шенген"?! Кой в България иска "Шенген", е въпросът? За мене лично е много трудно да отида евентуално до София, камо ли да се добера в Шенгенското пространство без икономическа зависимост И то не е заради "правописът ми", а заради скъсаните ми чорапи /ала ТодЪр Живков/.

НЕВЕЖЕСТВОТО = "ЧАЛГИЗАЦИЯТА" на претендиращата за статут на наша "управляваща класа" = алчната компрадорска пасмина, е причината да сме народ "втора категория" / обслужващ колонизаторите и презрян от тях персонал/. Но времето на западняците шенгенци и нашите мутроганстери - "шменди капели", свършва. Настъпва зората на бляскавото бъдеще на България. За сега само за много малко люде е възможно такова прозрпрозрение за бъдещето ни. В последните 22 години обаче количеството на себеосъзналите се увеличено чувствително и скоро масмедиите изобщо няма да могат да ги скриват от публиката. Истината е като шило сложено в торба. Все ще успее, чрез fasebook евентуално, да се прояви в света и то ще е със страшна сила. / На 28 април т.г., примерно/ Сила способна "да обърне палачинката" и ПОСЛЕДНИТЕ ДА СТАНАТ ПЪРВИ.

Йешуа еволюира в днешният Княз на Света, Иисус Христос. Преди 2000 години, на планината Синай, Той "пое" управлението от Луцифер и в днешните дни на Второто Му Пришествие ще станем свидетели на Преобразяването на Земята. Първата "лястовица" на тази Чудна Пролет за Човечеството се появи в Япония, на 11 март, със Страшна Библейска Сила. Нека утре възкръснем и ние, за Нов Живот у Бога.

Както се вижда Жартиерите много по-добре се справят с опазавнето на границите на ЕС?! Почерняха от негри,бедуини и аборигени. В България, ако има и една стотна от тоя брой, здраве му кажи. Нашите управници нямат достойнство и чест та още им се кланят. Що ли ни трябва тоя Шенген, на кого му трябва?! На нормалните българи не им трябва. Трябва на бандитите да кръстосват спокойно и се крият из целия ЕС. Майната им. Жартиериет и жабарите искат да излизат от Шенгена, ние се натискаме, като за Клондайк!

Трудно е да обясниш на нашите дУпетати нещо като достойнство и национални интереси.Те са откъснати от действителността,живеят в лукс и никога не са сърбали попарата на радетелите за толерантност и европейски ценности.Затова им се връзват на благите приказки,дето на нас,гърмяните зайци,не ни минават...

Значи може да ги бомбандираме ама като решат да ни дойдат на гости пищим. Тези французи за двулични нещастници

какво значи това на балгарски *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

suspendre- - временно спиране

Първо припомни си как се пише на кирилица и тогава се прави на интересен! В интернета има едни речници, където човек може да си направи справка...ако иска. А относно новината трябва да направим ясната преценка, че ЕС и шенгенското пространство не са СИВ и Варшавски договор. В тях членуват свободни нации, които са длъжни с усилията си да изпълняват споразуменията по тези договори. Ето Франция, с това си намерение временно да спре действието шенгеското споразумение, на практика критикува не само България и Румъния, а и Италия.

Българин, и в твоя пост има грешки, но получават се особено с близки клавиши, пък и когато човек пише с химикал едва ли би ги допуснал. Е, има и твърде неграмотни българи, но те си личат и в изразите, не само в правописа. По-интересни са становищата.

...щом франция се отказва на практика от шенген, остава само и германия да се откаже от еврозоната и да пратим по дяволите и евросъюза както съветския съюз.....абе стига кофти експерименти с тия съюзи...

...щом франция се отказва на практика от шенген, остава само и германия да се откаже от еврозоната и да пратим по дяволите и евросъюза както съветския съюз.....абе стига кофти експерименти с тия съюзи...

Хубава българска дума-Суспендирам! Ужас!!!

Аре беееее приемайте ни в този женшен че ни писна да плащаме на по границата гато минаваме с камионите с маде ин китай папируси :)

в шенген от 01.01.201ч.по-рано едва ли.....

да ходат в кувеит или другаде по арабският свят....нали са против чристияните....какво тарсят в еуропа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А, виж това е едно хубаво предложение, но целта им е Европа, където всички искат да живеят наготово. Къде другаде ще ги хранят така.

саркузи да питаше случайно либийците,дали искат намесата им,ама тартора за всички неща,които се случват там е лично той.защо сега реве като млада вдовица,нека да посреща хората както подобава,след като обявява война за щяло и нещяло.сега се сетили да суспендират шенген.много се засегнаха,многоги е страх за вътрешната си сигурност,горките.те дали питаха хората от либия,дали им е приятно да ги избиват и за вутрешната им сигурност,но това е франция,всичко севърти около франция,другите са боклуци,защото са араби,така ли.................

за големите в европа съюзът е, както се казва "концерт по желание"

точно така! като в социализма:"всички са равни в ес, ама някои са по-равни!" за другите -само такси и глоби!:))))

Всички от Тунис, Либия и Мароко да си отиват във Франция!!! Тя беше векове техен суверен. Га ядоха кебапчетата им беше добре, сега не ги искат??? От всичко френско обичам само френската любов. Нищо друго!!! Евала на германците дето ги превзеха само за две седмици. Това са само к....и френски.

Съгласен съм с мненията до тук. Друго се чудя - защо (каква им е далаверата) ББ и сие толкова много искат да ни пъхнат в Шенген? И защо опозицията му се сърди, че не се получава?

Доколкото разбирам твоето мнение е, че по презумция всичко което вършат политиците е свързано с някаква далавера. Незнам защо искат да влизаме в Шенген, незнам и нямам дори теория защо може да е.

Контрабандата през митниците ни лесно ще прониква в цяла Европа (ех, "Солунската" митница)

Далаверата е на тиквата да се бие в гърдите..АЗ.. Кинг-конг.

Това е едно на ръка. Но процесът за присъединяване беше започнат още от коалицията, този се опитва да го завърши. Но, аз незнам, защо е този зор за Шенген от управляващите? Като гледам, за обикновения човек няма никаква полза.

Ето един пример защо едни нации са големи, а други... са само обслужващ персонал.Едните имат достойнство и себеуважение, другите са раболепни и самоизяждащи се...

Този Шенген нещо взе да се обезценява, така ми се струва. Влизат, излизат, суспендират ... Гърция и Испания си издават визи само за туристически посещения по особени цени и с ограничено действие ... всеки си прави каквото му изнася за моментната ситуация. Къде сме тръгнали ние да им изпълняваме свръхестествените изисквания и да им охраняваме външните граници повече, отколкото те самите могат да си запазят границата между старите европейски държави от разни чернилки, напиращи отвсякъде? Много ни е дотрябвал този Шенген - докато се наканят да ни приемат в него напълно, те самите вече няма да са вътре!

Късно видях поста ти. По-горе написах на един хубостник: защото си мислим, че влизаме в забавачница, където батковците дундуркат малчуганите. ЕС не е СИВ. Никой няма да ни спаси от самите нас. Който има мнение и интереси в ЕС си ги отстоява и знае как да си ги постигне. Ние си мислим, че като влязохме и ще дойде един дето ще ни потупа по главицата и ще рече: ела тука батковото, какиното, да те нахраним, да те облечем и прочие. Все повече става ясно, че в ЕС има много членове, но само някои дирижират с палката.

Шенген -менген по братски,а не по равно.Това е положението.Черни ни го показ,но ние не разбрахме посланието.За кенф ни смятат тези и това си е.Преклонената главица до там води.Значи мангустата от Африка може да бъде приет,но румънец или българин не може.Иначе сме "бир парче" европейци.Хахаха

Една много хубава новина за нашето ром. Ще се краде, за да има какво да се яде само в БУЛШИТария. За сега ЕС е химера.

прави са франсетата! тази арабска паплач взе да затормозява цяла западна европа, не само франция!

Малко здрав национализъм ще е от полза и за БГ. Защо да упрекваме французите, че спират потока от Тунис? Я си представете, че на нашата граница се струпат хиляди емигранти от Афганистан например? Ще им отворим ли широко портите си?!

ти маи не си много наясно. бг приема авганистанци, а преди години и виетнамци и много. в нашя град им построиха общежитя приказка и безплатно учеха в университета

Абе, който иска Шенгенско, да си ходи там! Ние не сме заритали да ни приемат! Защото за някои има Шенген, за други има по-Шенген! В подобна ситуация, Франция суспендира членството си и ги пуска, а България ще плаща глоби за всеки влязъл имигрант!... Така е, за едни правилата важат, а за други не! Това е ЕС!...

Двойни стандарти. Франция напоследък се изявява доста напористо на политическия и военния фронт.

Да им суспендират гласа тогава..И остава само Германия да излъжем:)

Първото, което минава през главата на Андрешко е кого да мине, да подлъже, да прекара.Мисли си, че хората са по-прости от него, оти той е много хитър.

следва суспендирането на европеискя саюс.

може ли да си толкова неграмотен?съюз а не съюс.много рядко има коментари без правописни грешки

ха кифла, това не е форум за професори по граматика. ако нямаш да кажеш нещо по темата си мулчи

Абе, който иска Шенгенско да си ходи там! Ние не сме заритали да ни приемат. Защото за някои има Шенген, за други има по-Шенген. В подобна ситуация, Франция суспендира членството си и ги пуска, а България ще плаща глоби за всеки влязъл имигрант.

Ами така е, за едни правилата важат, а за други не. Това е ЕС.