Коментари - БСП: И без Порожанов ще се плати на земеделците | Днес.dir.bg

БСП: И без Порожанов ще се плати на земеделците

Няма риск от спиране на дейността на Държавния фонд "Земеделие" и от блокиране на плащания след подадената вчера оставка на Румен Порожанов.

Обратно в новината

Коментари - БСП: И без Порожанов ще се плати на земеделците | Днес.dir.bg

Коментари

Това грозилище е другарката, която съсипа Академията, но явно още и се краде. На-голямата грешка на Тотка Трифонова беше, че не измете протежетата на другарката Пиралкова-Бъчварова, тези, които я защитаваха в съда преди дни - другарките Шиварова, Георгиева, Досева, и трите са пенсионерки даже, над 70 годишни...

Започна се голямото крадене. Досега едните събираха, отсега червените нови "екперти" ще плячкосват събраното.Докато пак ни завлекат на дъното. Проклятието за България .

Курнелия:"Ние по никакъв начин няма да се месим в работата на служебното правителство"ТЕ НЕ СЕ МЕСЯТ! Илияна Йотова:"Ако президента Радев,направи крачка в страни ....." ТОЙ НЕ ПРАВИ нито една неконтролирана крачка. Другари,за кой път искате да унищожите България? През 1989г.извършихте преврат и откраднахте всичко/пари,пенсионни фондови,предприятия.Извършен беше най-криминалният преход в новата история. Лукановата зима-глад,студ,мизерия.България пред гражданска война.Фалирани 9 банки.Ограбени спестяванията на хиляди.Само от Първа частна банка/сшеф мъжът на Моника Станишева/бяха откраднати 3млрд.и 980 млн.лв Петър Младенов-глад,студ,мизерия.България пред гражданска война."ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ" Виденовата зима-празни магазини,долар 3000лв.за 1 лв.Заплати 3-4 долара.Глад,без ток,мизерия.Цените се сменяха по 3 пъти на ден. Станишев-заробващи договори,заменки,безогледно доопоскване на държавата. Другари,посочете едно ваше стабилно управление!!! Тази другарка също е съдена за 1326671лв.Ненаситни крадци пак ли огладняхте?

то ясно защо го сменихте... бсп(БКП) ДА КРАДЕТЕ!! бсп(БКП) ДА КРАДЕТЕ!! бсп(БКП) ДА КРАДЕТЕ!!

Червените бУклуци се изразяват от позицията на какви? Защо давате трибуна на тези Утрепки.

Налага се по статиите за бсп да се коментира с правописни грешки, иначе коментарите биват директно изтрити... В този сайт за бсп се говори само хубаво или нищо :)

аха статите за бсп се мониторират и цензурират своевременно. Дано си струва...

Защо няма осъден крадец от БСП? През 2008г. правителството на Станишев приема "Закон за амнистията"съгласно който всички престъппления извършени преди 1 юни 2008г.не подлежат на наказателно преследване.Този закон доведе до прекратяване на 457 дела само за 9-те месеца на 2009г. Така и другарката ощетила селскостопанска академия с 1326671 лв.е оправдана.Който крал,крал. Идва новата порция.Народът ще се събуди и изтрезнее,когато отново допусне най-алчната глутница да го завладее отново.Глутницата,която ограби парите на България,пенсионните фондове,унищожи селското стопанство и земеделието,фалира 14 банки и открадна парите на хиляди българи,затвори 2200 работещи предприятия и изхвърли на улицата хиляди българи.Сега отново е отворила алчната си паст,с обещания за благоденствие и просперитет.Една партия,която за една нощ направи стотици/нямащи и един ден трудов стаж/милионери,партията с най-красивите обещания омайващи простият човек може да се нарече с едно имеПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА. Хора"Вълкът козината си мени,но нравът не"Ако късата памет на българина ги допусне отново на власт,няма кого да обвинява.Всеки народ си заслужава съдбата.

Според прокуратурата Светла Бъчварова,сключила неизгодна сделка с фирма на Гриша Ганчев с която ощетила Селскостопанската академия със сумата 1326671,31лв. Въпросът ми е:"Дали през тези години/2009-2017/не се е подготвяла усърдно за нови набези? Имам чувството,че старите вълци оголиха отново зъби за плячката,която надушиха. Хора,не забравяйте,а по-младите четете,какво направиха другарите от 1989г.до ден днешен.Изправяха страната пред 3 национални катастрофи,пред гражданска война.Всичките им правителства бяха най-крадливите,най-алчните,най-разрушителните.Ако и този път се докопат до властта,с България е свършено.Ето ви един пример с тази другарка.

този неизгоден договор вече пета година след Бъчварова продължава да си действа, е вярно малко е завишена цената, но също е много неизгоден и какво става тогава.

от БСП лъжат най-добре и са крадльовци много ще заграбят

За 6 години само веднъж не взехме субсидия по времето на долната смрадлива пасмина на Орешарски

какво направихте през вашето управление освен хиперинфлация и обявен фалит на държавата? - дали железниците оправихте, дали здравната система, дали образованието - само критикувате. Ами направете нещо - вашето управление е най-дълго.

Ще направят, бе, как?! Даже вече и нови банки са си харесали.

срам нямат, като има кой да им вярва. Тази била съдена, все пак съдена за злоупотреби - естествено оправдана. Ще говори по медиите разбира се - всички медии са купени - няма как и те се хранят. То икономическия министър на Виденов - Румен Гечев които направиха ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, ЗАПЛАТИ ПО3-5 ДОЛАРА, СРИВ НА БАНКОВАТА СИСТЕМВА, ПРОДАДОХА ДОРИ И ЗЪРНЕНИЯ РЕЗЕРВ НА бЪЛГАРИЯ СЕГА НИ УЧАТ НА УМ И РАЗУМ.

БСП-то са големи разбирачи. От всичко разбират. Като партийни секретари и/или председатели на ТКЗС. Само че.... когато трябва да направят нещо и то да стане не се получава. Както се казва на кривата ракета Космоса й пречи. Име едно нещо във всяка дейност което е много важно. То се нарича приемственост. Някой може да е много голям гений, но за 1 час не може да научи къде се слагат писалките за подписване. Да не говорим за документация. А когато някой е поискал оставка от мен (и то в рамките на 1 час) и аз съм я подал - оттам има само един път. Да му гледам сеира. И да правя така че с всеки свой ход да с еоплита като пиле в кълчища. Всеки лейтенант знае че когато отиде в ново поделение първите няколко седмици трябв ада си мълчи и да слуша. Да види какво правят старите бойци и фатмаците. Да се"осефери", както с еказва. И чак като "хване службата" чак тогава да се прави на началник. иначе ще го направят смешен. Шорфьорът на самолет никога не е служил в кашишко поделение. А би било добре да знае как са и там нещата. Би трябвало за толкова години служба да е научил че "където започват ПВО и ВВС, там свършва устава". В момента ситуацията е следната. Група млади лейтенатчета са постъпили на служба в бойно поделение един месец преди уволнението на стария набор. на 'старото" не му пука, "зайците" с еготвят да станат "стара служба" и да подгонят новобранците, които чакат с нетърпение (до уволнението е още много далеч за да го чакат него с нетърпение). И идва някакъв дришльо от военното училище, който още не е научил къде е кенефа. И с еопитва да с еправи на голям началник. Луд ще го направят. Ще го побъркат. Същоъо се случва сега в МЗ. там са големите пари. Но и там са най-големите рискове да бъдат загубени. Аз не го знам що за човек е този Порожанов. Но както слушам на два пъти той успява да въведе ред. И плащанията от ЕС вървят.

БСП системно завладяват най-важните структури, през които минават големите пари - НЗОК и ДФ Земеделие. Но няма основание за паника - те са надпартийни Експерти.

тая по-грозна и от Цецка Цачева.

НАБЪРКАТ ЛИ СЕ ТАКИВА СМАЧКОРЛЯЦИ, КАТО ТАЗИ СГЪЖВЕНА ЛЕЛКА, ЗАБРАВЕТЕ ГОСПОДА ЗЕМЕДЕЛЦИ !!!

БСП: И без Порожанов ще се плати на земеделците

Въпросната госпожа преди време беше отстранена от министерството на земеделието за злоупотреби.В качеството на каква тази дърта комунистка се явява и прави изявления.Защо само се коментира управлението през последните 2 години.Трябва всичко през последните 27 години да се разнищи от основи.Господа в ход е Костинброд 2.Българи да не допускаме властта отново да бъде в крадливите ръце на НДСВ,БСП, и ДПС.Това ще бъде края на България.

Честит празник на БСП.

и най вече на другарите Станишев Вигенин Меликов

На всичките леви другари да честитим днешният ден.Да им пожелаем по-малко педерастки изяви.

Щим другарите казват, че проблем няма, значи проблемите са близо

700 мил.Х 10 % комисион=70 милиона!Е, как няма да се увеличават милионерите в България?

До дни, да не би това да е след 345 дни ? Нищо добро не са видели земеделците от бсп и дпс ! Лъжата е изкуството което владеете най-добре.

Ще сменят един Порожан Корупциян с друг!Много важно, "усвояването" продължава!

А тази депутатка от БСП в ролята на какъв се явява в момента да дава изявления. Тя ли е новият шеф на фонда.

Пиралкова-Бъчварова. Бивша председателка на Селскостопанска академия. Беше и тя клиентка на прокуратурата за едни заменки, но се измъкна между капките. Стара номенклатура.

Разбрахме и причините за поисканата оставка, едни 700 милиона причини

Коментари - БСП: И без Порожанов ще се плати на земеделците | Днес.dir.bg

БСП: И без Порожанов ще се плати на земеделците

Няма риск от спиране на дейността на Държавния фонд "Земеделие" и от блокиране на плащания след подадената вчера оставка на Румен Порожанов.

Обратно в новината

Коментари - БСП: И без Порожанов ще се плати на земеделците | Днес.dir.bg

Коментари

Това грозилище е другарката, която съсипа Академията, но явно още и се краде. На-голямата грешка на Тотка Трифонова беше, че не измете протежетата на другарката Пиралкова-Бъчварова, тези, които я защитаваха в съда преди дни - другарките Шиварова, Георгиева, Досева, и трите са пенсионерки даже, над 70 годишни...

Започна се голямото крадене. Досега едните събираха, отсега червените нови "екперти" ще плячкосват събраното.Докато пак ни завлекат на дъното. Проклятието за България .

Курнелия:"Ние по никакъв начин няма да се месим в работата на служебното правителство"ТЕ НЕ СЕ МЕСЯТ! Илияна Йотова:"Ако президента Радев,направи крачка в страни ....." ТОЙ НЕ ПРАВИ нито една неконтролирана крачка. Другари,за кой път искате да унищожите България? През 1989г.извършихте преврат и откраднахте всичко/пари,пенсионни фондови,предприятия.Извършен беше най-криминалният преход в новата история. Лукановата зима-глад,студ,мизерия.България пред гражданска война.Фалирани 9 банки.Ограбени спестяванията на хиляди.Само от Първа частна банка/сшеф мъжът на Моника Станишева/бяха откраднати 3млрд.и 980 млн.лв Петър Младенов-глад,студ,мизерия.България пред гражданска война."ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ" Виденовата зима-празни магазини,долар 3000лв.за 1 лв.Заплати 3-4 долара.Глад,без ток,мизерия.Цените се сменяха по 3 пъти на ден. Станишев-заробващи договори,заменки,безогледно доопоскване на държавата. Другари,посочете едно ваше стабилно управление!!! Тази другарка също е съдена за 1326671лв.Ненаситни крадци пак ли огладняхте?

то ясно защо го сменихте... бсп(БКП) ДА КРАДЕТЕ!! бсп(БКП) ДА КРАДЕТЕ!! бсп(БКП) ДА КРАДЕТЕ!!

Червените бУклуци се изразяват от позицията на какви? Защо давате трибуна на тези Утрепки.

Налага се по статиите за бсп да се коментира с правописни грешки, иначе коментарите биват директно изтрити... В този сайт за бсп се говори само хубаво или нищо :)

аха статите за бсп се мониторират и цензурират своевременно. Дано си струва...

Защо няма осъден крадец от БСП? През 2008г. правителството на Станишев приема "Закон за амнистията"съгласно който всички престъппления извършени преди 1 юни 2008г.не подлежат на наказателно преследване.Този закон доведе до прекратяване на 457 дела само за 9-те месеца на 2009г. Така и другарката ощетила селскостопанска академия с 1326671 лв.е оправдана.Който крал,крал. Идва новата порция.Народът ще се събуди и изтрезнее,когато отново допусне най-алчната глутница да го завладее отново.Глутницата,която ограби парите на България,пенсионните фондове,унищожи селското стопанство и земеделието,фалира 14 банки и открадна парите на хиляди българи,затвори 2200 работещи предприятия и изхвърли на улицата хиляди българи.Сега отново е отворила алчната си паст,с обещания за благоденствие и просперитет.Една партия,която за една нощ направи стотици/нямащи и един ден трудов стаж/милионери,партията с най-красивите обещания омайващи простият човек може да се нарече с едно имеПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА. Хора"Вълкът козината си мени,но нравът не"Ако късата памет на българина ги допусне отново на власт,няма кого да обвинява.Всеки народ си заслужава съдбата.

Според прокуратурата Светла Бъчварова,сключила неизгодна сделка с фирма на Гриша Ганчев с която ощетила Селскостопанската академия със сумата 1326671,31лв. Въпросът ми е:"Дали през тези години/2009-2017/не се е подготвяла усърдно за нови набези? Имам чувството,че старите вълци оголиха отново зъби за плячката,която надушиха. Хора,не забравяйте,а по-младите четете,какво направиха другарите от 1989г.до ден днешен.Изправяха страната пред 3 национални катастрофи,пред гражданска война.Всичките им правителства бяха най-крадливите,най-алчните,най-разрушителните.Ако и този път се докопат до властта,с България е свършено.Ето ви един пример с тази другарка.

този неизгоден договор вече пета година след Бъчварова продължава да си действа, е вярно малко е завишена цената, но също е много неизгоден и какво става тогава.

от БСП лъжат най-добре и са крадльовци много ще заграбят

За 6 години само веднъж не взехме субсидия по времето на долната смрадлива пасмина на Орешарски

какво направихте през вашето управление освен хиперинфлация и обявен фалит на държавата? - дали железниците оправихте, дали здравната система, дали образованието - само критикувате. Ами направете нещо - вашето управление е най-дълго.

Ще направят, бе, как?! Даже вече и нови банки са си харесали.

срам нямат, като има кой да им вярва. Тази била съдена, все пак съдена за злоупотреби - естествено оправдана. Ще говори по медиите разбира се - всички медии са купени - няма как и те се хранят. То икономическия министър на Виденов - Румен Гечев които направиха ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, ЗАПЛАТИ ПО3-5 ДОЛАРА, СРИВ НА БАНКОВАТА СИСТЕМВА, ПРОДАДОХА ДОРИ И ЗЪРНЕНИЯ РЕЗЕРВ НА бЪЛГАРИЯ СЕГА НИ УЧАТ НА УМ И РАЗУМ.

БСП-то са големи разбирачи. От всичко разбират. Като партийни секретари и/или председатели на ТКЗС. Само че.... когато трябва да направят нещо и то да стане не се получава. Както се казва на кривата ракета Космоса й пречи. Име едно нещо във всяка дейност което е много важно. То се нарича приемственост. Някой може да е много голям гений, но за 1 час не може да научи къде се слагат писалките за подписване. Да не говорим за документация. А когато някой е поискал оставка от мен (и то в рамките на 1 час) и аз съм я подал - оттам има само един път. Да му гледам сеира. И да правя така че с всеки свой ход да с еоплита като пиле в кълчища. Всеки лейтенант знае че когато отиде в ново поделение първите няколко седмици трябв ада си мълчи и да слуша. Да види какво правят старите бойци и фатмаците. Да се"осефери", както с еказва. И чак като "хване службата" чак тогава да се прави на началник. иначе ще го направят смешен. Шорфьорът на самолет никога не е служил в кашишко поделение. А би било добре да знае как са и там нещата. Би трябвало за толкова години служба да е научил че "където започват ПВО и ВВС, там свършва устава". В момента ситуацията е следната. Група млади лейтенатчета са постъпили на служба в бойно поделение един месец преди уволнението на стария набор. на 'старото" не му пука, "зайците" с еготвят да станат "стара служба" и да подгонят новобранците, които чакат с нетърпение (до уволнението е още много далеч за да го чакат него с нетърпение). И идва някакъв дришльо от военното училище, който още не е научил къде е кенефа. И с еопитва да с еправи на голям началник. Луд ще го направят. Ще го побъркат. Същоъо се случва сега в МЗ. там са големите пари. Но и там са най-големите рискове да бъдат загубени. Аз не го знам що за човек е този Порожанов. Но както слушам на два пъти той успява да въведе ред. И плащанията от ЕС вървят.

БСП системно завладяват най-важните структури, през които минават големите пари - НЗОК и ДФ Земеделие. Но няма основание за паника - те са надпартийни Експерти.

тая по-грозна и от Цецка Цачева.

НАБЪРКАТ ЛИ СЕ ТАКИВА СМАЧКОРЛЯЦИ, КАТО ТАЗИ СГЪЖВЕНА ЛЕЛКА, ЗАБРАВЕТЕ ГОСПОДА ЗЕМЕДЕЛЦИ !!!

БСП: И без Порожанов ще се плати на земеделците

Въпросната госпожа преди време беше отстранена от министерството на земеделието за злоупотреби.В качеството на каква тази дърта комунистка се явява и прави изявления.Защо само се коментира управлението през последните 2 години.Трябва всичко през последните 27 години да се разнищи от основи.Господа в ход е Костинброд 2.Българи да не допускаме властта отново да бъде в крадливите ръце на НДСВ,БСП, и ДПС.Това ще бъде края на България.

Честит празник на БСП.

и най вече на другарите Станишев Вигенин Меликов

На всичките леви другари да честитим днешният ден.Да им пожелаем по-малко педерастки изяви.

Щим другарите казват, че проблем няма, значи проблемите са близо

700 мил.Х 10 % комисион=70 милиона!Е, как няма да се увеличават милионерите в България?

До дни, да не би това да е след 345 дни ? Нищо добро не са видели земеделците от бсп и дпс ! Лъжата е изкуството което владеете най-добре.

Ще сменят един Порожан Корупциян с друг!Много важно, "усвояването" продължава!

А тази депутатка от БСП в ролята на какъв се явява в момента да дава изявления. Тя ли е новият шеф на фонда.

Пиралкова-Бъчварова. Бивша председателка на Селскостопанска академия. Беше и тя клиентка на прокуратурата за едни заменки, но се измъкна между капките. Стара номенклатура.

Разбрахме и причините за поисканата оставка, едни 700 милиона причини