Коментари - Флорида чака Апокалипсис, евакуират 7 милиона души | Днес.dir.bg

Флорида чака Апокалипсис, евакуират 7 милиона души

Общият брой на призованите да се евакуират заради урагана Ирма доближи 7 милиона души. Над 190 000 жилища във Флорида са без електричество.

Обратно в новината

Коментари - Флорида чака Апокалипсис, евакуират 7 милиона души | Днес.dir.bg

Коментари

Евакуираните да дойдат да заселят безлюдна България.Да не забравят спестяванията си

ХААРП а ?...

Да са хора -та да ги пожалиш ама то са . . . цяла седмица медиите гърмят какво я чакало Флорида. Ами той ураганът Ирма опустоши вече Куба, ама демократичните медии някак си това не ги впечатлява-абе кой го боли за някакви си ми комуняги. . .

ПРАВОСЪДИЕ НЯМА,НО ИМА БОЖИЕ ВЪЗМЕЗДИЕ!!!

свеж сутрешен въздух с миризма на талашит....

за най-могъщата и най-демократична държава в света САЩ това не е поблем, ще се оправят, но ние, след 60 години комунизъм няма да се оправин абсолютно никога защото при нас щетите са нанесени не на инфраструктурата, а на хората, увредена ни е психиката, гените са ни прецакани от комунистите, затова сме обречени на вечни мъки и страдания и емиграция....

тиззз си газзз

Само Господ може само да унищожи тази агресивна американска измет дето осра света.

Ще им измета дървените къщички. Да бяха се научили да строят монолитно. Разчитах на българите там да ги научат, но......

Продавам вила във Флорида , двуетажна с басейн.С изглед към океана.(спешно)

А между другото злобата сега е голяма, защото сега цял свят видя в какви фургони и бунгала се навират и кое смятат за дом, оказва се, че изплащат цял живот едни курници. Вече нямаше накъде, показаха кадри как събират разпилените дъски, големи лъжи и голямо промиване на мозъци е било.

Камък върху камък да не остане, дано!!!

Какъв камък, това са дъсчени бунгала. Бил съм в щатите няколко пъти, живеят все в такива дървени къщи, потискащи са с едни ниски тавани.

Така де, но нали такъв е израза.

papion

Тръмп извади САЩ от договорите за климата и природата отвръща на удара.

Идва Хосе! След него Катя.

7 милиона също като в българия. при нас без ураган вече се евакуирая 2 милиона. очаква се в скоро време да се евакуират и останалите 5 милиона.

То затова природата ги удря тях... да може ние да оцелеем :)

не забравяйте, че урагана удря Мексико а не САЩ да знаете че американците са пощадени

Този ураган ще се окаже тропическа буря, която ще отвее талашитените къщи, продадени на местните като за истински. Това ще бъде повод, бурята да бъде обявена за апокалиптична и да бъдат отпечатани стотина милиарда долара за "ликвидиране на последствията". Пропагандната машина си върши работата добре и номерът пак ще мине.

След има нема 4 часа гледане най накрая успях да видя малко разрушения покрай централната им улица.Тази до морето.Иначе вътре в града всичко е тихо и спокойно.

Простотията в дира е буря от шеста степен невиждана до сега в историята от както съществува нета.

Най-после божието възмездие застигна флорида. В момента ураганът кърти палми с корените там.

Май нещо айти специалистите са дали грешна прогноза за този ураган.До момента е не по голям от една буря на Витоша Планина.Ама то де айти де физици.Всичко стана айтита и цъкат на некакви симулатори и после - йок.Май ще хвърчат глави в Щатите.Нема такава излагация.До момента една палмичка нема счупена.

Нещо бъркаш. Прогнозите за урагани се правят от ИТ специалисти, колкото производителят на мистрии зида стени с тухли. И сигурно гледаш снимки от някоя туристическа агенция.

Гледам 5 канала на живо.На 32 инчовите ми 4к дисплеи.И никъде не виждам буря.Може би вие ако гледате филми като след утрешния ден.

Руските урагани не прощават.

Ким Чен Ун преди да ги е ударил американците, природата ще ги накаже!

Ти полуидиот ли си или цял?

А аз очаквам, вече да сте се насрали с тая Флорида, краварски подлоги!!Я бързо им спретнете една сметка, ще им събираме пари със СМС-И, ЕТО, АЗ ЩЕ ДАРЯ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ПЕНСИЯТА МИ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ, ТАКА ВЕЛИКОДУШНО ОТПУСНАТО ОТ пОЖАРНИКАРЯ, РАВНЯВАЩО СЕ НА 4 ДОЛАРА!!!

Асад и Путин са виновни!

До преди малко го гледах на живо ама нищо не се случва.Малко огънати палми и това е.

Това още не е ураганът, а ветрове и дъжд, които го предхождат. Виж диаметърът му, виж с каква скорост се движи окото му, каква е скоростта на завихрянето в него и направи бегла сметка какво става през времето когато предният фронт влезе в едно място докато задният му фронт излезе от него, колко стотин километра са това, радели тези километри на скоростта, с която се движи окото му и ще получиш времето, през което това чудовище "обработва" едно попаднало на пътя му място, близо едно денонощие.

Тези малко огънати палми, които сега ги виждаш след няолко часа или минути повече няма да ги виждаш да се огъват, бъди сигурен! Искам да кажа, че изобщо няма да виждаш палмите, защото няма да ги има, когато ураганът наистина влезе там! Виждал съм това при Уилма.

Призовани са 7 000 000 души да се евакоират с помощта на властите и съм сигурен че ще има адекватна физическа и финансова помощ след това.Какво стана при наводнението в Мизия,при положение че се е знаело от ,,властите,, 4 дни предварително.Само,,наши,, хора от общината са знаели,останалите да го д*хат.За след това не ми се говори, ,,усвояване,, на помощи от състрадателни Българи...Огромна разлика м/у БГ и САЩ.

Природата знае какво прави-не вървете срещу ней.

Коментара ми беше за оня минзухари със содом и гомор! Интересно как всички прокажени антихристи комуняги се пребоядисаха в първи християни!

Кой бог! Бог путя плешивии ли!

Господ е населил Земята КОЛКОТО трябва и там, КЪДЕТО трябва. Всяко преселение, неестествено увеличение или намаление на населението е от Сатаната! Затова всеки трябва да МИСЛИ и да обича БОГ, РОДИНАТА и НАРОДА си!

Абсолютно си права! Сахара е много рядко населена, затова морски урагани в Сахара няма никога ;)

бахти ветровете щом толкова много вода се е отдръпнала, смятай, ще им пръсне дудата

В Куба кво да събаря.....там след урагана "Кастро" нищо не е останало. Заприлича на руската клоака. А навремето Хавана е била като Лас Вегас, а сега една мизерия като Масква

И на Лас Вегас ще му дойде реда трай си. А също и на Ню Йорк, Сан Франциско, Лос Анжелос и други подобни от рода на Содома и Гомора.

Абе бобър умирисан, я се разходи из крайните квартали на Лас Вегас да видиш каква мизерия е. Ама от това село дет пишеш явно е същия свинарник и затова едва ли ще ти направи впечатление.

Ураганот Ирма ще мине и замине във Флорида! Там икономиката им се раздвижи! Продадоха си всичко залежало, вдигнаха цените, еле па, на горивата! Сега ще заредят Молове и магазини с нови стоки с още по нови цени! Бизнеса ще цъфти! Ама ние с нашият ураган ГЕРБ, какво да правим, като непрекъснато ни се върти над главите и засмуква всяка стотинка! Последните дни от лятото се вдигнаха цените на млечните продукти между 30% и 100% Никой не гъква! Това е лакмус! Проба, как го поема народа. Скоро и останалите тарикати търговци ще избацат цените в небесата! Щом ГЕРБ го иска, значи оно си требе! Това е модерната философия на българина!

Имаш крава пиеш млеко, като немаш крава ще ми пиеш от .ура

YES

Това е то. Медиите говорят единствено и само за мен - силен вятър на огромно разстояние от вас (за да ме разберете добре разстоянието е "на п* а си майна"). Толкова съм далеч, че никога не мога да ви засегна. Не съм ви аз проблема! Както Ви казва вашия съгражданин гледайте си в чинията и как безбожно ви увеличават цените!

Болни мозъци се радват на чуждо нещастие.

След вчерашният национален празник в България, що ли ми е все тая колко хамериканци ще получат възмездие....

Бегай на доктор. Урагана подмина Флорида, но не и Куба. Ама нали ит е все едно... И вчера беше национален траур, бе боклуко.

Няма по чудовищно средство за убиване на тази планета от националният парк Йелоустоун. Въпрос на време е да затрие саш.

И ти къде ще си - на Марс? Щото Йелоустоун означава край на цивилизацията.

Няма ...само саш ще затрие. 4 милиарда все пак ще оживеят.

Май не си чувала за Сибирския супервулкан, който вече е изригвал и е по-вероятно пак да го стори. Предишния път е затрил 99% от живота.

Объркал си се байно, не е бил в Сибир, а в Суматра, там сега е езерото Тоба. изригнал преди 75000 години

За яд на путлерастката сган Урагана подмина Флорида. Има вероятност отново да завие към Куба, за да довърши започнатото. Другия месец чакаме нещо подобно да удари и Москва.

Няма как да го подмине....може да се измести на изток или запад....не си ли си задавал въпроса защо урагани летят към САЩ а не примерно към Африка....много просто защото Земята се върти от запад на изток.....ако беше обратното Африка щеше да го духа.....sorry ама ФАЩ ще си го отнася винаги.

На краварското крадливо гето война не му трябва,стига му урагана и резултата е като Филаделфия 2005г.разрухата си стои и до днес,само руини.

Фъсс...

От хорърите на Холивуд за масови бедствия и днешната ситуация в южна Флорида изглежда има нещо вярно... как ли са познали?

Щом сееш бури, нормално е да очакваш урагани!

Нов 11 септември?

11 септември краварите си го спретнаха. Сега Путин наредил на Бог да ги накаже!!!

Като не работи в неделя детската градина - глей к`ви глупости пишат децата. Що не кажеш на татко си да иде и да ги набие?

Виж си календара и се завий, че май си на течение!

Няма да се плашите. Животът не е само тук и сега!... Случващото се на ам. континент е само подготовка за да това, което предстои... за да няма след това шок и ужас и пълен хаос. Ето как ам. правителство и институциите мислят за целокупния ам. народ!

Природата си отмъщава на хората. Не може да нанасяме толкова много поражения на Земята и да очакваме че това ще бъде без последствия. Какво ли не правим да се самоунищжим- изхвърляме газове във въздуха, тровим земята с химикали , взривяваме в океана атомни бомби ! И това при положение , че това е нашия единствен дом !

Мисля че безконтролното размножаване е не по малък проблем.Това означава необходимост от повече храна,вода,и др.блага,повече замърсители и.т.н Крайно време е да се заставят мангалите да намалят популацията си,щом Китай можа да наложи модела 1 дете,значи може !

и кво? от балканите изгониха над 10 милиона, а останалите ги трепе европата! и кво?

Ама тебе явно никой не е успял да те изгони или утрепе...

Апокалипсиса тепърва предстой , това е само лека загрявка . Който е сял ветрове , ще си жъне бурите !!! Бог да пази хората на Карибите и Куба ....

Голям глупак излезе Аспарухов!

Сащ и половин Канада са обречени на унищожение след евентуалното изригване на супер вулкана в Йелоустон. Няма какво да ги мислим.Лошото е,че ще загинат над 3 милиарда от човешката популация на планетата и оцеляването на остатъка от човешката раса ще е изключително трудно ,а на места невъзможно! Добрата новина е ,че територията на България ще остане в зоната с голям процент за оцеляване на биологическият вид!

По-вероятно е да гръмне супервулкана в Сибир. Вече го е правил веднъж и е унищожил 90% от живота на планетата. Пък и по принцип всяко зло идва от североизток

За Мика Стоичков ни вест, ни кост...Нали и тя в Маями Бийч се подвизаваше!Де я?Бегала у България да се скрие?

Направо се оляхте с тези американци сякаш сте оправили всичко в България дето без урагани е много по зле от там...Крайно време е да има наистина апокалипсис за да видим какво ще писателствате тогава защото тези бури са всяка година и всяка година пишете едни и същи глупости

Мдааа,има господ и той въздава заслуженото всекиму...

С какво са ти виновни Кубинците, като изключим управляващата червена сган там

Коментари - Флорида чака Апокалипсис, евакуират 7 милиона души | Днес.dir.bg

Флорида чака Апокалипсис, евакуират 7 милиона души

Общият брой на призованите да се евакуират заради урагана Ирма доближи 7 милиона души. Над 190 000 жилища във Флорида са без електричество.

Обратно в новината

Коментари - Флорида чака Апокалипсис, евакуират 7 милиона души | Днес.dir.bg

Коментари

Евакуираните да дойдат да заселят безлюдна България.Да не забравят спестяванията си

ХААРП а ?...

Да са хора -та да ги пожалиш ама то са . . . цяла седмица медиите гърмят какво я чакало Флорида. Ами той ураганът Ирма опустоши вече Куба, ама демократичните медии някак си това не ги впечатлява-абе кой го боли за някакви си ми комуняги. . .

ПРАВОСЪДИЕ НЯМА,НО ИМА БОЖИЕ ВЪЗМЕЗДИЕ!!!

свеж сутрешен въздух с миризма на талашит....

за най-могъщата и най-демократична държава в света САЩ това не е поблем, ще се оправят, но ние, след 60 години комунизъм няма да се оправин абсолютно никога защото при нас щетите са нанесени не на инфраструктурата, а на хората, увредена ни е психиката, гените са ни прецакани от комунистите, затова сме обречени на вечни мъки и страдания и емиграция....

тиззз си газзз

Само Господ може само да унищожи тази агресивна американска измет дето осра света.

Ще им измета дървените къщички. Да бяха се научили да строят монолитно. Разчитах на българите там да ги научат, но......

Продавам вила във Флорида , двуетажна с басейн.С изглед към океана.(спешно)

А между другото злобата сега е голяма, защото сега цял свят видя в какви фургони и бунгала се навират и кое смятат за дом, оказва се, че изплащат цял живот едни курници. Вече нямаше накъде, показаха кадри как събират разпилените дъски, големи лъжи и голямо промиване на мозъци е било.

Камък върху камък да не остане, дано!!!

Какъв камък, това са дъсчени бунгала. Бил съм в щатите няколко пъти, живеят все в такива дървени къщи, потискащи са с едни ниски тавани.

Така де, но нали такъв е израза.

papion

Тръмп извади САЩ от договорите за климата и природата отвръща на удара.

Идва Хосе! След него Катя.

7 милиона също като в българия. при нас без ураган вече се евакуирая 2 милиона. очаква се в скоро време да се евакуират и останалите 5 милиона.

То затова природата ги удря тях... да може ние да оцелеем :)

не забравяйте, че урагана удря Мексико а не САЩ да знаете че американците са пощадени

Този ураган ще се окаже тропическа буря, която ще отвее талашитените къщи, продадени на местните като за истински. Това ще бъде повод, бурята да бъде обявена за апокалиптична и да бъдат отпечатани стотина милиарда долара за "ликвидиране на последствията". Пропагандната машина си върши работата добре и номерът пак ще мине.

След има нема 4 часа гледане най накрая успях да видя малко разрушения покрай централната им улица.Тази до морето.Иначе вътре в града всичко е тихо и спокойно.

Простотията в дира е буря от шеста степен невиждана до сега в историята от както съществува нета.

Най-после божието възмездие застигна флорида. В момента ураганът кърти палми с корените там.

Май нещо айти специалистите са дали грешна прогноза за този ураган.До момента е не по голям от една буря на Витоша Планина.Ама то де айти де физици.Всичко стана айтита и цъкат на некакви симулатори и после - йок.Май ще хвърчат глави в Щатите.Нема такава излагация.До момента една палмичка нема счупена.

Нещо бъркаш. Прогнозите за урагани се правят от ИТ специалисти, колкото производителят на мистрии зида стени с тухли. И сигурно гледаш снимки от някоя туристическа агенция.

Гледам 5 канала на живо.На 32 инчовите ми 4к дисплеи.И никъде не виждам буря.Може би вие ако гледате филми като след утрешния ден.

Руските урагани не прощават.

Ким Чен Ун преди да ги е ударил американците, природата ще ги накаже!

Ти полуидиот ли си или цял?

А аз очаквам, вече да сте се насрали с тая Флорида, краварски подлоги!!Я бързо им спретнете една сметка, ще им събираме пари със СМС-И, ЕТО, АЗ ЩЕ ДАРЯ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ПЕНСИЯТА МИ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ, ТАКА ВЕЛИКОДУШНО ОТПУСНАТО ОТ пОЖАРНИКАРЯ, РАВНЯВАЩО СЕ НА 4 ДОЛАРА!!!

Асад и Путин са виновни!

До преди малко го гледах на живо ама нищо не се случва.Малко огънати палми и това е.

Това още не е ураганът, а ветрове и дъжд, които го предхождат. Виж диаметърът му, виж с каква скорост се движи окото му, каква е скоростта на завихрянето в него и направи бегла сметка какво става през времето когато предният фронт влезе в едно място докато задният му фронт излезе от него, колко стотин километра са това, радели тези километри на скоростта, с която се движи окото му и ще получиш времето, през което това чудовище "обработва" едно попаднало на пътя му място, близо едно денонощие.

Тези малко огънати палми, които сега ги виждаш след няолко часа или минути повече няма да ги виждаш да се огъват, бъди сигурен! Искам да кажа, че изобщо няма да виждаш палмите, защото няма да ги има, когато ураганът наистина влезе там! Виждал съм това при Уилма.

Призовани са 7 000 000 души да се евакоират с помощта на властите и съм сигурен че ще има адекватна физическа и финансова помощ след това.Какво стана при наводнението в Мизия,при положение че се е знаело от ,,властите,, 4 дни предварително.Само,,наши,, хора от общината са знаели,останалите да го д*хат.За след това не ми се говори, ,,усвояване,, на помощи от състрадателни Българи...Огромна разлика м/у БГ и САЩ.

Природата знае какво прави-не вървете срещу ней.

Коментара ми беше за оня минзухари със содом и гомор! Интересно как всички прокажени антихристи комуняги се пребоядисаха в първи християни!

Кой бог! Бог путя плешивии ли!

Господ е населил Земята КОЛКОТО трябва и там, КЪДЕТО трябва. Всяко преселение, неестествено увеличение или намаление на населението е от Сатаната! Затова всеки трябва да МИСЛИ и да обича БОГ, РОДИНАТА и НАРОДА си!

Абсолютно си права! Сахара е много рядко населена, затова морски урагани в Сахара няма никога ;)

бахти ветровете щом толкова много вода се е отдръпнала, смятай, ще им пръсне дудата

В Куба кво да събаря.....там след урагана "Кастро" нищо не е останало. Заприлича на руската клоака. А навремето Хавана е била като Лас Вегас, а сега една мизерия като Масква

И на Лас Вегас ще му дойде реда трай си. А също и на Ню Йорк, Сан Франциско, Лос Анжелос и други подобни от рода на Содома и Гомора.

Абе бобър умирисан, я се разходи из крайните квартали на Лас Вегас да видиш каква мизерия е. Ама от това село дет пишеш явно е същия свинарник и затова едва ли ще ти направи впечатление.

Ураганот Ирма ще мине и замине във Флорида! Там икономиката им се раздвижи! Продадоха си всичко залежало, вдигнаха цените, еле па, на горивата! Сега ще заредят Молове и магазини с нови стоки с още по нови цени! Бизнеса ще цъфти! Ама ние с нашият ураган ГЕРБ, какво да правим, като непрекъснато ни се върти над главите и засмуква всяка стотинка! Последните дни от лятото се вдигнаха цените на млечните продукти между 30% и 100% Никой не гъква! Това е лакмус! Проба, как го поема народа. Скоро и останалите тарикати търговци ще избацат цените в небесата! Щом ГЕРБ го иска, значи оно си требе! Това е модерната философия на българина!

Имаш крава пиеш млеко, като немаш крава ще ми пиеш от .ура

YES

Това е то. Медиите говорят единствено и само за мен - силен вятър на огромно разстояние от вас (за да ме разберете добре разстоянието е "на п* а си майна"). Толкова съм далеч, че никога не мога да ви засегна. Не съм ви аз проблема! Както Ви казва вашия съгражданин гледайте си в чинията и как безбожно ви увеличават цените!

Болни мозъци се радват на чуждо нещастие.

След вчерашният национален празник в България, що ли ми е все тая колко хамериканци ще получат възмездие....

Бегай на доктор. Урагана подмина Флорида, но не и Куба. Ама нали ит е все едно... И вчера беше национален траур, бе боклуко.

Няма по чудовищно средство за убиване на тази планета от националният парк Йелоустоун. Въпрос на време е да затрие саш.

И ти къде ще си - на Марс? Щото Йелоустоун означава край на цивилизацията.

Няма ...само саш ще затрие. 4 милиарда все пак ще оживеят.

Май не си чувала за Сибирския супервулкан, който вече е изригвал и е по-вероятно пак да го стори. Предишния път е затрил 99% от живота.

Объркал си се байно, не е бил в Сибир, а в Суматра, там сега е езерото Тоба. изригнал преди 75000 години

За яд на путлерастката сган Урагана подмина Флорида. Има вероятност отново да завие към Куба, за да довърши започнатото. Другия месец чакаме нещо подобно да удари и Москва.

Няма как да го подмине....може да се измести на изток или запад....не си ли си задавал въпроса защо урагани летят към САЩ а не примерно към Африка....много просто защото Земята се върти от запад на изток.....ако беше обратното Африка щеше да го духа.....sorry ама ФАЩ ще си го отнася винаги.

На краварското крадливо гето война не му трябва,стига му урагана и резултата е като Филаделфия 2005г.разрухата си стои и до днес,само руини.

Фъсс...

От хорърите на Холивуд за масови бедствия и днешната ситуация в южна Флорида изглежда има нещо вярно... как ли са познали?

Щом сееш бури, нормално е да очакваш урагани!

Нов 11 септември?

11 септември краварите си го спретнаха. Сега Путин наредил на Бог да ги накаже!!!

Като не работи в неделя детската градина - глей к`ви глупости пишат децата. Що не кажеш на татко си да иде и да ги набие?

Виж си календара и се завий, че май си на течение!

Няма да се плашите. Животът не е само тук и сега!... Случващото се на ам. континент е само подготовка за да това, което предстои... за да няма след това шок и ужас и пълен хаос. Ето как ам. правителство и институциите мислят за целокупния ам. народ!

Природата си отмъщава на хората. Не може да нанасяме толкова много поражения на Земята и да очакваме че това ще бъде без последствия. Какво ли не правим да се самоунищжим- изхвърляме газове във въздуха, тровим земята с химикали , взривяваме в океана атомни бомби ! И това при положение , че това е нашия единствен дом !

Мисля че безконтролното размножаване е не по малък проблем.Това означава необходимост от повече храна,вода,и др.блага,повече замърсители и.т.н Крайно време е да се заставят мангалите да намалят популацията си,щом Китай можа да наложи модела 1 дете,значи може !

и кво? от балканите изгониха над 10 милиона, а останалите ги трепе европата! и кво?

Ама тебе явно никой не е успял да те изгони или утрепе...

Апокалипсиса тепърва предстой , това е само лека загрявка . Който е сял ветрове , ще си жъне бурите !!! Бог да пази хората на Карибите и Куба ....

Голям глупак излезе Аспарухов!

Сащ и половин Канада са обречени на унищожение след евентуалното изригване на супер вулкана в Йелоустон. Няма какво да ги мислим.Лошото е,че ще загинат над 3 милиарда от човешката популация на планетата и оцеляването на остатъка от човешката раса ще е изключително трудно ,а на места невъзможно! Добрата новина е ,че територията на България ще остане в зоната с голям процент за оцеляване на биологическият вид!

По-вероятно е да гръмне супервулкана в Сибир. Вече го е правил веднъж и е унищожил 90% от живота на планетата. Пък и по принцип всяко зло идва от североизток

За Мика Стоичков ни вест, ни кост...Нали и тя в Маями Бийч се подвизаваше!Де я?Бегала у България да се скрие?

Направо се оляхте с тези американци сякаш сте оправили всичко в България дето без урагани е много по зле от там...Крайно време е да има наистина апокалипсис за да видим какво ще писателствате тогава защото тези бури са всяка година и всяка година пишете едни и същи глупости

Мдааа,има господ и той въздава заслуженото всекиму...

С какво са ти виновни Кубинците, като изключим управляващата червена сган там