Европарламентът осъди прекратяването на конституционната защита на абортите в САЩ

В резолюция депутатите призоваха прекъсването на бременността да се включи в Хартата на основните права на ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дяволът излъга хората, че няма да имат пари да отгледат детето. Пълна липса на вяра в Бог, алчност и мерзък акт е аборта!

Абортът е убийство на дете. Не всички убийци са в затвора. Има ад.

Санкции веднага... потъпкване на човешките права.

Няма как убийството на деца да е конституционно право! Браво на американския Върховен съд и позор за еврогейския съюз.

Стивън Кинг Президент на САЩ! Именно Стивън Кинг евреинът да стане Президент на абортиралите ! Настоявам за публични аборти с видеоизлъчване! Ще се сетите много добре какво чернокожите ви и еврейски военни извършиха във Виетнам и Китай. Яжте си неродените деца,еврейска помия американска!

Истина,истина Ви казвам,както чифутката Вайл ни наложи абортите,за да се заличим всички,които сме,според Синагогата,гои,така и евреите сега ще бъдат принудени да правят аборти още преди да им е дошъл мензисът! Изроди мръсни еврейски! Цигани Моисееви,Аврамови,Изакови,Исмаилеви,Израелеви,мрете!!! Фашистка помия еврейска!

Абортът в сащ трябва да стане задължителен.

Явно такава паплач и гнус се е събрала в Европарламентът щом подкрепят убийството на деца. Бог да ги съди!

За да има "консритуционна защита" на нещо то трябва да фугурира в Конституцията. И това сори изкукуригал евролевак трябва да може да го разбере.

Ами ти кой си, че да решаваш, дали абортът е убийство, или не е? Или смяташ с умнта си глава, че и убийствата трябва да се легализират, за да може всеки да има свободата да ги извършва?

Така, де. Отнемането правото на аборт, след като се смята за отнемане на основно човешко право, обикновено се налагат санкции. Нали ние от ЕС сме принципни хора?

Предлагам побоищата над жени да се включат в основните права на съпрузите им. След като те могат да убиват децата без съгласие на мъжа.

А какви санкции ще наложи ЕС на САЩ? Ще конфискува ли парите на посолствата на САЩ във всички държави от ЕС? Или пък ще забрани вноса на втечнен газ от САЩ?

Къде прочети санкции, бе? Необразований!