Европарламентът осъди прекратяването на конституционната защита на абортите в САЩ

В резолюция депутатите призоваха прекъсването на бременността да се включи в Хартата на основните права на ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какви санкции ще наложи ЕС на САЩ? Ще конфискува ли парите на посолствата на САЩ във всички държави от ЕС? Или пък ще забрани вноса на втечнен газ от САЩ?

Абе, малоумнико, някой принуждава ли те да правиш аборт, а? Кой си ти, че да вземаш решение за други? Нямате край идиотите! Всяка жена ИМА ПРАВО ДА РЕШИ ЗА СЕБЕ СИ! Ти си никой за да решаваш! Научи се да си по-нисък от тревата, където ти е мястото! Дано някой ден дъщеря ти дойде с тази дилема и коцкара ѝ да я зареже бременна и неискана! И ела пак да пишеш! Тъпанар!

Къде прочети санкции, бе? Необразований!

Предлагам побоищата над жени да се включат в основните права на съпрузите им. След като те могат да убиват децата без съгласие на мъжа.

а недей да кълнеш... толерастик.

Така, де. Отнемането правото на аборт, след като се смята за отнемане на основно човешко право, обикновено се налагат санкции. Нали ние от ЕС сме принципни хора?

Ами ти кой си, че да решаваш, дали абортът е убийство, или не е? Или смяташ с умнта си глава, че и убийствата трябва да се легализират, за да може всеки да има свободата да ги извършва?

За да има "консритуционна защита" на нещо то трябва да фугурира в Конституцията. И това сори изкукуригал евролевак трябва да може да го разбере.

Явно такава паплач и гнус се е събрала в Европарламентът щом подкрепят убийството на деца. Бог да ги съди!

Абортът в сащ трябва да стане задължителен.

Истина,истина Ви казвам,както чифутката Вайл ни наложи абортите,за да се заличим всички,които сме,според Синагогата,гои,така и евреите сега ще бъдат принудени да правят аборти още преди да им е дошъл мензисът! Изроди мръсни еврейски! Цигани Моисееви,Аврамови,Изакови,Исмаилеви,Израелеви,мрете!!! Фашистка помия еврейска!

Стивън Кинг Президент на САЩ! Именно Стивън Кинг евреинът да стане Президент на абортиралите ! Настоявам за публични аборти с видеоизлъчване! Ще се сетите много добре какво чернокожите ви и еврейски военни извършиха във Виетнам и Китай. Яжте си неродените деца,еврейска помия американска!

Няма как убийството на деца да е конституционно право! Браво на американския Върховен съд и позор за еврогейския съюз.

Санкции веднага... потъпкване на човешките права.

Абортът е убийство на дете. Не всички убийци са в затвора. Има ад.

Дяволът излъга хората, че няма да имат пари да отгледат детето. Пълна липса на вяра в Бог, алчност и мерзък акт е аборта!