Коментари - Маас: Напредъкът ви в правосъдната система се вижда в ЕС | Днес.dir.bg

Маас: Напредъкът ви в правосъдната система се вижда в ЕС

„Напредъкът на България в областта на съдебната реформа е осезаем и това го виждаме не само в Германия, но се вижда и от останалите страни-членки на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Маас: Напредъкът ви в правосъдната система се вижда в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Идва от време на време някое еврогейско или американско величие, от куртоазия изчетка домакините с няколко празни приказки и всичко си остава по старому. С това вече свикнахме и няма какво да се коментира.

Хея ми виждате вие, които сте надалеч от българската съдебна суистема

НПК от 1968 година. Крадци и измамници се измъкват с условни присъди. Корупция и постоянни скандали. Шуробаджанащина....Голям напредък

Абе ?

Но от вътре ние виждаме какво става . И това от вътре го гледаме вече седемдесет години ! ! ! А освен нас никой друг не го вижда .Интересно . Във всяка държава за всичко в нея причината е в съдиите и правовата система ! Не в законите !

Захариева е дялан камък, ъгловат, навсякъде става, може и премиерка да стане, а?

Германския правосъден министър е слепец! Единствената направена и успешно приложена реформа в правосъдната система в България е въвеждането на частното съдебно изпълнение. След като то заработи ефективно и бръкна в джобовете на вечните "правоимащи" сега искат и него да съсипят. Всичко останало е корупция и шуробаджанащина!

Не е слепец, а просто от куртоазия е казал няколко нищо незначещи думи. Това за успешното частно съдебно изпълнение звучи като виц. Със сигурност е успешно за ЧСИ-тата и техните храненици, а иначе те разплакаха цяла България с произвола и безотговорността си.

има друг път,престъпниците си ги пускат иса си вързани със съдиите.....кой осъдиха?

Добре че има т.н. "протокол", та и нашите политици да чуят,че нещо има напредък.Но, багажа им е толкова,че го приемат за чиста монета.

То и костенурката мърда от време на време. Прочее, какво стана с едно заведено дело за обезщетение от преди 15 години? Няма дори и съобщение или извинение. Наистина има напредък, но не се знае отвън какво и къде гледат.

ЛИчно за мен , подобно изказване означава две неща : Или Вие в ЕС сте СЛЕПИ и ГЛУХИ , или няма никаква разлика между нашата и вашата КОРУПЦИЯ !!!!!! Това да казваш на черното - бяло , когато всички го виждат и с невъоръжено око , си е меко казано диагноза , за принудително лечение с тежки медикаменти !!!!

Забравих , има и трета възможност : Изобщо не Ви пука , какво става в страни от 3-тия свят като нас . Въпросът е само да идват едни пари ! Прави ми впечатление , че на подобни снимки , нашите ''хубавци'' , дето се имат за много ''важни'', изгглеждат някак нелепо: Другите винаги гледат в страни с една НИКАВА усмивка , колкото да се отбие номера ! Ми така де- кави сме ние и кой го е еня за нас - Великите балканци с големиют ХЪБ !!! Абдали и нехранимайковци сме ние , но лошото е че вече всички го разбраха ,и никой не можем да излъжем !!!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия имаме експерти, които могат да извършват всякакви съдебни реформи. Постоянно са се доказвали през годините, още от 1944 насам, а не са някакви самозванци на Бойко Борисов, които само знаят да се перчат пред Европа. Като дойдем отново на власт и ще им покажем къде зимуват раците, а Партията ще поведе българия уверено напред.

Тази министърка с шарените роклички прилича като на лелка от женския пазар. Тя явно няма други дрехи. А пък тоя измислен като важна личност как разбра, че в България има съдебна реформа, просто му се чудя. Защото ние в България не сме усетили такава.

Щом като ни се умилкват и ни хвалят без основание, значи искат нещо да ни преметнат.

Пускането на "наглите" ли предизвика тези светли, оптимистични мисли и изявления. Тия съвсем се побъркаха, за съжаление побъркаха и нас.

Нищо не си видял папагал, а само повтаряш да се намираш на приказка. Правосъдната ни система не само е на дъното, но и го копае.

Вие само го виждате,а Българския народ ПРОГЛЕДНАЛ!!!Май ще трябва още 3ти,да изберем ББ за да ви светнем и ВАС....

Не знам какво вижда този очилатко, аз виждам , че курвите в бърдака наречен правосъдна система са същите и действат по същия начин както са си действали и преди. Нищо ново под слънцето.

Най-голямата заблуда в която живеят българските граждани е, че живеят в демократична държава. Това е лъжа. Истинските демократични граждански права са установени, защитени и гарантирани от държавата. Нищо от това не е налице в България. Честно казано имах тайни надежди, че след приемането ни в ЕС, формите и начините за прилагане на задкулисна власт, познати от времето на комунизма, ще бъдат прекратени, а истината е, че те не само не бяха приключени, а и се стимулираха пряко от европейската бюрокрация. Такова тотално беззаконие, безхаберие, некадърност и буквално опустошаване на държавата не е имало в цялата ни история. На практика, държавата беше разграбена като активи, земя и полезни изкопаеми за милиарди евро. Напълно безнаказано! България е единствената държава в ЕС, в която няма осъдени политици. Тези прокажени долнопробни типове, влезли във властта буквално от престъпните среди, дребни и едри измамници и всякакви друга пасмина. Всички те облякоха костюмите и се преродиха в политици, за да ползват политиката и властта и да узаконят престъпленията си. Европейският съюз много добре знае какво се случва тук. Знае повече неща от нас. Знае, както знаеше, когато ни кла турският ятаган и европейските държави отново мълчаха в заговорническо съгласие. Днес ятаганът продължава да сече в болниците, по улиците, в магазините, дори чрез радиационна питейна вода. И отново всички мълчат, защото в същността си са престъпници...

Всичко това е вярно , И е възможно само у нас ( или някоя Африканска диктатура ) , защото Българинът е БЕЗХАРАКТЕРЕН индивид и ние сме едни дребни и безхаберни душици , които не смеят да си развалят РАХАТЛЪКА !!!!!

Ами да кажат, къде го видяха този напредък, та белким и ние го видим...

Добре, де! Я, ми кажете тия с какво са по различни от т.н. комунисти? Същите празнодумци!!!

Тези са много по-зле от дори и най-зверския комунизъм.

В момента германските политици лъжат повече от лъжите на Съветския съюз!!!!!

Но вие се Навлажнявате от умиление и попивате всичко, само защото са Германци и карат хубави коли и живеят добре !Това че те живеят добре и се развиват , съвсем НЕ означава че трябва да ги е грижа за хора като нас които са готови , винаги и при всякакви обстоятелства да си съсипят своето , за да им угаждат - За тях е добре дошло ! Империите винаги са се развивали и процъфтявали от това да изяждат тези , които или не са способни или не желают да бранят своето !!!!

За 27 години реформата в правосъдието е най-устойчива във времето. Вече трето поколение ще си "вади хляба" от Реформата в правосъдието.

Напредваме яката към дъното обаче. Много добре немските политици знаят на какъв хал сме. За разлика от немските граждани, които надали се интересуват какво и как се случва в България. Незнам защо българите си мислят, че на някого в чужбина се сеща за България през ден. Ми не! Грам не им пука на чужденците за нашите проблеми, като и голяма част от света не знае, чд България е държава някъде в Европа. Колкото на българите им пука за ситуацията в Мали, толкова и на норвежците или люксембургците им пука за България. Лошото е, че и самите българите имаме същото отношение към родината си.

това да не е преписано от труд ?

Защото е млада, хубава и умна Захариева и я познават добре от ЕС, та искат да я поощрят... Но с такива кретени като Лозан Панов и С и Е не виждам как ще се прави правосъдна реформа...?!? Тежко и на Цачева, защото това не е да биеш звънеца на парламента - тя е в клетката с правосъдните лъвове, тигри и хиени...

Колко точно казано, "млада, хубава и умна" все елитни качества за Съдебната Реформа. На запад, пък и не само там, ще да са доста изостанали, щото доколкото на мен ми стигат познанията, там въшните качества и години и опит преди всичко на хора с подобни задачи е точно в обратната посока. То ще щото те много, много не раазбират. Нейсе. Ние ще продължим да се убеждваме колко тя е умна и способна, а колкото до СР ми това е друга тема.

Да дадем правосъдието на концесия на Китай, отбраната на Русия, културата /кинопроизводството/ на САЩ и т.н. А ние ще си живеем от концесионните такси.

И какъв е точно този напредък? Или думата "напредък" се използва в най-широк смисъл и вид синоним за липса на напредък...

Фалшива Новина!

не трябва ли министрите да спазват дипломатически дрескот, макар че хубавото вице бързо промени мнението на германците въпреки системата

Келяви приказки.... като онази,че Външно осъдило атентата в Кабул!

Какво шмъркат тия германци бе? Ясно е, че ни ползват да си точат данъкоплатците и си шерват плячката с нашите 3ма шкеембелии тука, но толкова ли нямат читава медия в цяла Германия, която да дойде и с 3 - 4 въпроса да направи най-големия журналистически удар в историята си?!

Шуго мойа, Шуго блонда, ненагледна, да не беше толкос кокаляста, да те викна за спрафка, във банята, в Банкя, скелата да ти пораздвижа Шуго ха ха ха!

Ако е вярно ,че Хайко е наговорил такива неща , то това означава,че дори и германските магистрати са тотално объркани от случващото се в българското правоприлагане!

==Напредъкът на България в областта на съдебната реформа е осезаем== всички го виждали в ЕС. Като е толкоз осезаем, = една думичка, едно изричение, в коя област, в коя посока, и какво е преодоляно и как. Кажете го от високо, като от нивото ви, но трябва да го кажете. А нищо не казвате. Защо ли? Ако напредъкът е, че имаме вече един адвокат, минал на подготовка в Германия и работещ в ЕС, и игермански прокурор в София, който да не гадаем колко му е лесно имат супер сенситив осезание... И ако някой мисли, че ако друга партийка бе на власт ще е по-оптимистично, ЛЪЖЕ СЕ. Такъв е животът. Дано ни Господ Помогне.

Осезаем = "Нямаме представа дали напредвате, нито имаме начин да го измерим, а и сме вдигнали ръце вече, защото не сте единствения безнадежден случай - Светът отива на кофти след американските избори и брексита.....обаче силно ни се иска да ви поощрим "

не знам как е на германски, но на английски е прилагателно, tangible и може да се счита за видимо, забележимо, включително и "бетон работа". Хора на такива позиции са ерудирани таланти да намерят точнат и необвързваща дума, за да се измъкнат -незабележимо - като гледат нещо недодялано и без надежда. Ако не беше така, този човек би бил конкретен поне на една тема или точка.. от многото. Вероятно и такава няма. Така че, сте улучил превода, освен ако на германски се изразяват по по-различен начин. В друг смисъл, човек с опит на това ниво се нуждае от не повече от 5-10 минути за да прецени кой стои срещу него, равен нему, по-способен или по-.. Каквото и да е нека да и пожелаем максимум мъдрост и максимум обич към родината, които дали осезаемо притежава ще се разбере в близко бъдеще.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

доре е като ангела меркел потупва и прегръща нашето момче -бивш охранител на диктатора тодор живков ,дава му кураж за белите български роби във гермaния и отпуска наи важното-еврофодовете!

браво!със герб,обединени патриотари,дпс,дост,бсп навеки! дружбата със германия е като водата и слънцето за нашите (правилни хора)!

Сега е момента правителството да вземе отношение за тази долна клевета за правосъдието.

Майне шуга, шугаа, а ду, варум не каза, че с катър си спала в Хамбург на пейка О,майне Шуга шуга, гвани ме, фор чепа! Курец Каогредо, Япония

гол охлюв. В държавата на чудатостите се шири безхаберие, корупция, престъпност в мащаби, които човешкият мозък не може да го побере!!! под закрилата на органи и органки, които иначе трябва да ги борят!!! Тоя явно му е заменено съдържанието на горния етаж и не може да прави елементарни разлики!

Какъв горен етаж? Вероятно предполагате интелект - но такъв няма. Май не се сещам какво е това - освен зле платен тролчо. Добре де, аз съм тъп - добре дошли в Тъполандия! И на 5 лв. на на пост съм навит - от името на 5 000 дупедавци съм навит!

НАСА изпрати апарат в космоса, а този явно се е приземил с капсула от Мелмак. Най- истинско правосъдие раздава Мешарето!:))) Това се има в предвид!:)))

Гладат по косъма любовницата на Боко ! Немци не лъжете , обикновения българин знае че няма нищо ново под слънцето на България !

Тати каза, че ще ми купи колело......... ама друг път.

Драги Хайко, изпитвам сериозни опасения за твоето зрение. С тези очила, с които си на снимката, ли видя напредък? Дали не е време да смениш диоптъра? Помисли сериозно за това. Поздрави от България!

1 април отдавна мина....но все пак браво-хубав виц се е получил

Готина смешка!

Бай Маас, ти само изчакай малко да освободят Йожи и Гребеца от ЦСЗ и ще се убедиш на какво му се вика НАПРЕДЪК! Малко търпение, защото сега диплят пачките и ги насочват по предназначение. Иначе свобода - ТЦ!

Моля?За коя държава говори?Във всеки случай на за България!

Коментари - Маас: Напредъкът ви в правосъдната система се вижда в ЕС | Днес.dir.bg

Маас: Напредъкът ви в правосъдната система се вижда в ЕС

„Напредъкът на България в областта на съдебната реформа е осезаем и това го виждаме не само в Германия, но се вижда и от останалите страни-членки на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Маас: Напредъкът ви в правосъдната система се вижда в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Идва от време на време някое еврогейско или американско величие, от куртоазия изчетка домакините с няколко празни приказки и всичко си остава по старому. С това вече свикнахме и няма какво да се коментира.

Хея ми виждате вие, които сте надалеч от българската съдебна суистема

НПК от 1968 година. Крадци и измамници се измъкват с условни присъди. Корупция и постоянни скандали. Шуробаджанащина....Голям напредък

Абе ?

Но от вътре ние виждаме какво става . И това от вътре го гледаме вече седемдесет години ! ! ! А освен нас никой друг не го вижда .Интересно . Във всяка държава за всичко в нея причината е в съдиите и правовата система ! Не в законите !

Захариева е дялан камък, ъгловат, навсякъде става, може и премиерка да стане, а?

Германския правосъден министър е слепец! Единствената направена и успешно приложена реформа в правосъдната система в България е въвеждането на частното съдебно изпълнение. След като то заработи ефективно и бръкна в джобовете на вечните "правоимащи" сега искат и него да съсипят. Всичко останало е корупция и шуробаджанащина!

Не е слепец, а просто от куртоазия е казал няколко нищо незначещи думи. Това за успешното частно съдебно изпълнение звучи като виц. Със сигурност е успешно за ЧСИ-тата и техните храненици, а иначе те разплакаха цяла България с произвола и безотговорността си.

има друг път,престъпниците си ги пускат иса си вързани със съдиите.....кой осъдиха?

Добре че има т.н. "протокол", та и нашите политици да чуят,че нещо има напредък.Но, багажа им е толкова,че го приемат за чиста монета.

То и костенурката мърда от време на време. Прочее, какво стана с едно заведено дело за обезщетение от преди 15 години? Няма дори и съобщение или извинение. Наистина има напредък, но не се знае отвън какво и къде гледат.

ЛИчно за мен , подобно изказване означава две неща : Или Вие в ЕС сте СЛЕПИ и ГЛУХИ , или няма никаква разлика между нашата и вашата КОРУПЦИЯ !!!!!! Това да казваш на черното - бяло , когато всички го виждат и с невъоръжено око , си е меко казано диагноза , за принудително лечение с тежки медикаменти !!!!

Забравих , има и трета възможност : Изобщо не Ви пука , какво става в страни от 3-тия свят като нас . Въпросът е само да идват едни пари ! Прави ми впечатление , че на подобни снимки , нашите ''хубавци'' , дето се имат за много ''важни'', изгглеждат някак нелепо: Другите винаги гледат в страни с една НИКАВА усмивка , колкото да се отбие номера ! Ми така де- кави сме ние и кой го е еня за нас - Великите балканци с големиют ХЪБ !!! Абдали и нехранимайковци сме ние , но лошото е че вече всички го разбраха ,и никой не можем да излъжем !!!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия имаме експерти, които могат да извършват всякакви съдебни реформи. Постоянно са се доказвали през годините, още от 1944 насам, а не са някакви самозванци на Бойко Борисов, които само знаят да се перчат пред Европа. Като дойдем отново на власт и ще им покажем къде зимуват раците, а Партията ще поведе българия уверено напред.

Тази министърка с шарените роклички прилича като на лелка от женския пазар. Тя явно няма други дрехи. А пък тоя измислен като важна личност как разбра, че в България има съдебна реформа, просто му се чудя. Защото ние в България не сме усетили такава.

Щом като ни се умилкват и ни хвалят без основание, значи искат нещо да ни преметнат.

Пускането на "наглите" ли предизвика тези светли, оптимистични мисли и изявления. Тия съвсем се побъркаха, за съжаление побъркаха и нас.

Нищо не си видял папагал, а само повтаряш да се намираш на приказка. Правосъдната ни система не само е на дъното, но и го копае.

Вие само го виждате,а Българския народ ПРОГЛЕДНАЛ!!!Май ще трябва още 3ти,да изберем ББ за да ви светнем и ВАС....

Не знам какво вижда този очилатко, аз виждам , че курвите в бърдака наречен правосъдна система са същите и действат по същия начин както са си действали и преди. Нищо ново под слънцето.

Най-голямата заблуда в която живеят българските граждани е, че живеят в демократична държава. Това е лъжа. Истинските демократични граждански права са установени, защитени и гарантирани от държавата. Нищо от това не е налице в България. Честно казано имах тайни надежди, че след приемането ни в ЕС, формите и начините за прилагане на задкулисна власт, познати от времето на комунизма, ще бъдат прекратени, а истината е, че те не само не бяха приключени, а и се стимулираха пряко от европейската бюрокрация. Такова тотално беззаконие, безхаберие, некадърност и буквално опустошаване на държавата не е имало в цялата ни история. На практика, държавата беше разграбена като активи, земя и полезни изкопаеми за милиарди евро. Напълно безнаказано! България е единствената държава в ЕС, в която няма осъдени политици. Тези прокажени долнопробни типове, влезли във властта буквално от престъпните среди, дребни и едри измамници и всякакви друга пасмина. Всички те облякоха костюмите и се преродиха в политици, за да ползват политиката и властта и да узаконят престъпленията си. Европейският съюз много добре знае какво се случва тук. Знае повече неща от нас. Знае, както знаеше, когато ни кла турският ятаган и европейските държави отново мълчаха в заговорническо съгласие. Днес ятаганът продължава да сече в болниците, по улиците, в магазините, дори чрез радиационна питейна вода. И отново всички мълчат, защото в същността си са престъпници...

Всичко това е вярно , И е възможно само у нас ( или някоя Африканска диктатура ) , защото Българинът е БЕЗХАРАКТЕРЕН индивид и ние сме едни дребни и безхаберни душици , които не смеят да си развалят РАХАТЛЪКА !!!!!

Ами да кажат, къде го видяха този напредък, та белким и ние го видим...

Добре, де! Я, ми кажете тия с какво са по различни от т.н. комунисти? Същите празнодумци!!!

Тези са много по-зле от дори и най-зверския комунизъм.

В момента германските политици лъжат повече от лъжите на Съветския съюз!!!!!

Но вие се Навлажнявате от умиление и попивате всичко, само защото са Германци и карат хубави коли и живеят добре !Това че те живеят добре и се развиват , съвсем НЕ означава че трябва да ги е грижа за хора като нас които са готови , винаги и при всякакви обстоятелства да си съсипят своето , за да им угаждат - За тях е добре дошло ! Империите винаги са се развивали и процъфтявали от това да изяждат тези , които или не са способни или не желают да бранят своето !!!!

За 27 години реформата в правосъдието е най-устойчива във времето. Вече трето поколение ще си "вади хляба" от Реформата в правосъдието.

Напредваме яката към дъното обаче. Много добре немските политици знаят на какъв хал сме. За разлика от немските граждани, които надали се интересуват какво и как се случва в България. Незнам защо българите си мислят, че на някого в чужбина се сеща за България през ден. Ми не! Грам не им пука на чужденците за нашите проблеми, като и голяма част от света не знае, чд България е държава някъде в Европа. Колкото на българите им пука за ситуацията в Мали, толкова и на норвежците или люксембургците им пука за България. Лошото е, че и самите българите имаме същото отношение към родината си.

това да не е преписано от труд ?

Защото е млада, хубава и умна Захариева и я познават добре от ЕС, та искат да я поощрят... Но с такива кретени като Лозан Панов и С и Е не виждам как ще се прави правосъдна реформа...?!? Тежко и на Цачева, защото това не е да биеш звънеца на парламента - тя е в клетката с правосъдните лъвове, тигри и хиени...

Колко точно казано, "млада, хубава и умна" все елитни качества за Съдебната Реформа. На запад, пък и не само там, ще да са доста изостанали, щото доколкото на мен ми стигат познанията, там въшните качества и години и опит преди всичко на хора с подобни задачи е точно в обратната посока. То ще щото те много, много не раазбират. Нейсе. Ние ще продължим да се убеждваме колко тя е умна и способна, а колкото до СР ми това е друга тема.

Да дадем правосъдието на концесия на Китай, отбраната на Русия, културата /кинопроизводството/ на САЩ и т.н. А ние ще си живеем от концесионните такси.

И какъв е точно този напредък? Или думата "напредък" се използва в най-широк смисъл и вид синоним за липса на напредък...

Фалшива Новина!

не трябва ли министрите да спазват дипломатически дрескот, макар че хубавото вице бързо промени мнението на германците въпреки системата

Келяви приказки.... като онази,че Външно осъдило атентата в Кабул!

Какво шмъркат тия германци бе? Ясно е, че ни ползват да си точат данъкоплатците и си шерват плячката с нашите 3ма шкеембелии тука, но толкова ли нямат читава медия в цяла Германия, която да дойде и с 3 - 4 въпроса да направи най-големия журналистически удар в историята си?!

Шуго мойа, Шуго блонда, ненагледна, да не беше толкос кокаляста, да те викна за спрафка, във банята, в Банкя, скелата да ти пораздвижа Шуго ха ха ха!

Ако е вярно ,че Хайко е наговорил такива неща , то това означава,че дори и германските магистрати са тотално объркани от случващото се в българското правоприлагане!

==Напредъкът на България в областта на съдебната реформа е осезаем== всички го виждали в ЕС. Като е толкоз осезаем, = една думичка, едно изричение, в коя област, в коя посока, и какво е преодоляно и как. Кажете го от високо, като от нивото ви, но трябва да го кажете. А нищо не казвате. Защо ли? Ако напредъкът е, че имаме вече един адвокат, минал на подготовка в Германия и работещ в ЕС, и игермански прокурор в София, който да не гадаем колко му е лесно имат супер сенситив осезание... И ако някой мисли, че ако друга партийка бе на власт ще е по-оптимистично, ЛЪЖЕ СЕ. Такъв е животът. Дано ни Господ Помогне.

Осезаем = "Нямаме представа дали напредвате, нито имаме начин да го измерим, а и сме вдигнали ръце вече, защото не сте единствения безнадежден случай - Светът отива на кофти след американските избори и брексита.....обаче силно ни се иска да ви поощрим "

не знам как е на германски, но на английски е прилагателно, tangible и може да се счита за видимо, забележимо, включително и "бетон работа". Хора на такива позиции са ерудирани таланти да намерят точнат и необвързваща дума, за да се измъкнат -незабележимо - като гледат нещо недодялано и без надежда. Ако не беше така, този човек би бил конкретен поне на една тема или точка.. от многото. Вероятно и такава няма. Така че, сте улучил превода, освен ако на германски се изразяват по по-различен начин. В друг смисъл, човек с опит на това ниво се нуждае от не повече от 5-10 минути за да прецени кой стои срещу него, равен нему, по-способен или по-.. Каквото и да е нека да и пожелаем максимум мъдрост и максимум обич към родината, които дали осезаемо притежава ще се разбере в близко бъдеще.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

доре е като ангела меркел потупва и прегръща нашето момче -бивш охранител на диктатора тодор живков ,дава му кураж за белите български роби във гермaния и отпуска наи важното-еврофодовете!

браво!със герб,обединени патриотари,дпс,дост,бсп навеки! дружбата със германия е като водата и слънцето за нашите (правилни хора)!

Сега е момента правителството да вземе отношение за тази долна клевета за правосъдието.

Майне шуга, шугаа, а ду, варум не каза, че с катър си спала в Хамбург на пейка О,майне Шуга шуга, гвани ме, фор чепа! Курец Каогредо, Япония

гол охлюв. В държавата на чудатостите се шири безхаберие, корупция, престъпност в мащаби, които човешкият мозък не може да го побере!!! под закрилата на органи и органки, които иначе трябва да ги борят!!! Тоя явно му е заменено съдържанието на горния етаж и не може да прави елементарни разлики!

Какъв горен етаж? Вероятно предполагате интелект - но такъв няма. Май не се сещам какво е това - освен зле платен тролчо. Добре де, аз съм тъп - добре дошли в Тъполандия! И на 5 лв. на на пост съм навит - от името на 5 000 дупедавци съм навит!

НАСА изпрати апарат в космоса, а този явно се е приземил с капсула от Мелмак. Най- истинско правосъдие раздава Мешарето!:))) Това се има в предвид!:)))

Гладат по косъма любовницата на Боко ! Немци не лъжете , обикновения българин знае че няма нищо ново под слънцето на България !

Тати каза, че ще ми купи колело......... ама друг път.

Драги Хайко, изпитвам сериозни опасения за твоето зрение. С тези очила, с които си на снимката, ли видя напредък? Дали не е време да смениш диоптъра? Помисли сериозно за това. Поздрави от България!

1 април отдавна мина....но все пак браво-хубав виц се е получил

Готина смешка!

Бай Маас, ти само изчакай малко да освободят Йожи и Гребеца от ЦСЗ и ще се убедиш на какво му се вика НАПРЕДЪК! Малко търпение, защото сега диплят пачките и ги насочват по предназначение. Иначе свобода - ТЦ!

Моля?За коя държава говори?Във всеки случай на за България!