Едната жертва на бившия футболист е от София, а другата - студентка в столичен университет

Георги Семерджиев отказва да даде проби за алкохол и наркотици, назначени са много експертизи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са били полицайте??? Трябва да се потърси отговорнист и на тях. Рашков да понесе отговорност.

Процедурата за принудително тестване е дълга за да може организма да се очисти.

Чувал съм, че някога е съществувал Закон на Линч !

Полицайка от 1РПУ Симона Радева му помага да избяга и укрие. Без думи съм.Това е България

Значи боклукът наркоман не иска да даде проби за алкохол и наркотици.Защо най учтиво българските правораздавателни органи не го попитат дали иска да бъде съден за някакво си убийство на две невинни жени Ако не е съгласен пускайте го.

Като отказва - да се зачитат някакъв сериозен промил, примерно 5. Отделно да се счита и под влияние на наркотици. Аз ако откажа да ми замерят уредите към Топлофикация ми начисляват максимален разход. В мой интерес е да ги покажа.

!

Изрод мръсен, заслужава да не излезе от затвора!

Няма как да отказва....това те е концерт по желание. Или тещо в закона не е наред....но такива филми няма тикъде по света. А може би трябва да погнем всички внесли ,гласували и приели абсурдните закони у нас. Божеее...ужааассссс.

Господ е гадно старче. Този Семерджиев и родителите му да дадат Голям курбан . Нека обяснят специалисти, как така един голям джип, ударен от тасиметрова кола се скъсва на две, пътниците изпадат като сардини от консерва и бягат. Нищо им няма. Невероятно. Някой знае ли марката на джипа и колата. А момчето ще го отърват. Явно е наркотрфикант.

1. Цялото МВР е за дисциплинарно, за оставка и без 20те заплати за несвършена работа 2. Нов конкурс с комисия от гражданска квота, да не назначат мутри-къртици 3. Всички на детектор и на психо, като на здр. проф. преглед 4. Регистратори и др. съвр. способи да се приемат за доказателства 5. Мутрите да ги забранят със закон! и мн. др.

Този отпадък явно е имал сериозен гръб, за да прави цяла София и ченгелите смешни! Спряли го с 2 вида дрога в кръвта и го пуснали да си ходи след 24 часа! Ако беше си чакал присъдата в ареста сега момичетата щяха да са живи! Да съдят и този, който го е пуснал като съучастник в убийството!

А ти какво очаквах, за да пласираш на пазара нали трябва да си на някой човек. Кой държи наркотичния пазар на България? За какво според теб са тези войни на всякъде- за петрол, суровини и наркотици.

Рашков, няма ли да се размърдаш и да раздвижиш и дебелите шкембаци, на които плащаме заплати, които не заслужават. Изведи ги на улицата, че иначе колите им служат само за някоя и друга далаверка и за дремане. Или бла-бла само по избори. Толкова надежди имаше към теб, нищо, покри се като мишка в очакване на новия пост. А гласувах аради теб и президента за тия нескопосани мижитурки, дето ни влечат към дъното със страшна сила...

Дива територия, на която дивото избива питомното систематично и безнаказано. Десетки хиляди полицаи по колите, никой по улиците, безхаберни политици, интересуващи се само за кокъла си и просто до абсурд овче стадо, от което излизат горепосочените. Чалга племе, даже не народ, класикът го е казал. На нас врагове не ни трябват, ние сами ще се избием. Страхливостта, неблагодарността, агресията, безхаберието и раболепието пред всеки, който му плати, са негова емблеТакова племе не може да прави държава, а жалката ни демокрация е изродена в слободия и анархия. Сегашните малоумници да си отиват и дано изберем някакви по-нормални българи, защото райската страна я превърнахме в ад.

Защо въобще го питат???? Изрод долен

От много отдавна на кенефа дето му викат Народно събрание трябва да пише ТУКА Е ТАКА.

Иначе като ни спиране нас, ни карате до духаме по сред бял ден и после да чакаме по 3 месеца резултатите от кръвните проби, а този не можете да го накарате дори и да се изпикае. Дееба и скапаната държава проклета. Като сина на пернишкая прокурор бияча, всичките сте една стока. Корупция колко искаш има за 10000 планети в тази боклукчийска държава.

Абе тия малоумници по долу дето коментират че едва ли не човека дето бил ударен преди това леко и не подал жалба бил виновен за отнетите животи.Явно и вие сте като този престъпник.Пурво изобщо не сте запознати с подаването на сигнал за нещо в България ..Мудната бюрокрация ще се задейства единствено ако ти си "някой" или оня е "някой"за да го прикрият.Не четете ли колко пъти е бил в ръцете на МВР и нищо не е направено ,та търсите други виновни за това- малоумници

И къде е била полицията щом един луд тормози половин София? Накрая кой ще плаща за убитите деца? Кой ги уби? Този в колата или който му позволява?! И журналистите спрете да се ровите кои били жертвите! Две семейства са почернени, оставете ги да скърбят. Реално това са две българки, може да са нашите дъщери, внучки или сестри. Искаме да видим лицата на виновните за тази трагедия и най- накрая, ако е дошла наистина някаква промяна да видим наказани хора.

Е не прочетели, че е плащал за да го пазят? Тези дето го пазят , деца нямат ли?

тук да ги питам за кого гладувахте? Всички неолиберастки партии имат полза от това туземците да се трепят помежду си, а тези ню глобал лидерс да си развяват коня. Това не може да ежтрудно такива боклуци да ги отстраняват от обществото. Въпроса е до воля и желание. Дори аз да стсна вътрешен министър знам какви закони са нужни. Тук е налице поддръжка на оскотяването на нацията. Единственната малка надежда е Възраждане, които имат волята за радикални промени на тази кочина. Утре може да са вашите дъщери.

Бате, тоя сега либерал ли ще го направиш? :))))))))))))))))

Как ще отказваш тестване на полиция, че колко фалшиви положителни резултати на хора има, с отнети книжки , свалени номера. А този тук трябва да се екзекутиран публично, него и цялото му семейство. Настръхвам като си помисля колко такива боклуци има още и колко още хора са били на косъм.

Не знам как една майка ще си пусне сина така, остави го него нека се самоубива ако иска, ама другите хора по пътищата, всеки има семейство, деца, родители, бива ли такова нещо. Просто без думи съм, това не е нормално.

Кметицата на Младост за едно доста спорно взимане на незначначителна сума пари я държаха в следственият арест осем месеца , след това прокурорът е пледирал за 30 години затвор но съдът я осъжда "само" на 20 години . Как ли ще реагира държавата в случая с джигита ?

Кво ми обясняваш за тази, като и 20 години не видя. Осемениха я в Щерев , за да си гледа детето. Пак си е на свобода, дреме и през пичката.

Кметицата на Младост за едно доста спорно взимане на незначначителна сума пари я държаха в следственият арест осем месеца , след това прокурорът е пледирал за 30 години затвор но съдът я осъжда "само" на 20 години . Как ли ще реагира държавата в случая с джигита ?

Кметицата на Младост за едно доста спорно взимане на незначначителна сума пари я държаха в следственият арест осем месеца , след това прокурорът е пледирал за 30 години затвор но съдът я осъжда "само" на 20 години . Как ли ще реагира държавата в случая с джигита ?

Бог да прости девойките, отгледани, изучени, но убити от малоумен футболист и безотговорното му обкръжение - родители, брат, приятели! Нали никой не се и съмнява, че дрогирането му е било незабелязано от десетки хора, които са били наясно, че този убиец се качва на кола?! Ако полицията ни е на мястото си, ще прегледа най-внимателно телефона му за контакти с лица, които са му осигурявали чадър при редицата му издънки.Отговорност трябва да носят и тези, които са си траели около него, докато най-после се случи това двойно убийство! Тези, които са го подтиквали да се състезава по градски булевард, знаейки кой е и колко е опасно да го правиш и без да си пиян и дрогиран!

Е как ще е безотговорен - брат му каза, че е яростен и отговорен! Аз на брат му ли ще вярвам или на тебе?

Този и семейството му са за публично обесване!

Не разбирам защо даването на проби трябва да е доброволно. Както е тръгнало ще четем за следващия, че е отказал да влезе доброволно в затвора.

Защото, ако не е полицията може да задължи да даваш по 4 проби дневно... Щото не ги кефиш.

А колко още такива се движат между нас?

"той отказа да даде доброволно...всякакви проби от телесни течности...." Съжалявам и съчувствам на хората, на които им се налага да си цапат ръцете с такива диви примати като този. В интерес на обществото ни е такъв да бъде изолиран до живот. И то в затвор със строг режим, за да не си вкарва лесно дрога отвън. И задължен да работи, за да не го издържаме с нашите данъци. Да троши камъни в кариера е идеалното. Или да товари вагонетките в уранова мина.

Не, не трябва доживотна присъда, трябва смъртна присъда както има в повечето американски щати.

Всеко чудо за 3дни Другата седмица Никой нема се сети за тоя мръсник След 2 год по следствие, прокуроратура и съд , Ша лежи 5ца . И ша излезе да кара пак.

Има една единствена мярка за такива като този- АК47

В тежка наркоманка въртележка е. Сигурно не е спирал поне една седмица и по много. Чакайте малко на сухо да се освести в ареста какво е извършил, абстиненцията да прекара. В момента ако зависи от него би излязъл навън да си додруса, да се успокои. Пък за двете жени може да се реваншира като даде 200-300 хиляди на семействата. My bet: такива са му мислите сега.

Ти така ли би постъпил!

Да го убием това мръсно животно!

СЕГА ТРЯБВА ДА МУ ОТКЪСНАТ МАЙМУНСКАТА ТАТУИРАНА ГЛАВА В ПАНДЕЛАТА НА КОПЕЛЕТО СКАПАНО, БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ!!!

И да говорят вече е МНОГО КЪСНО!!! ДВЕ МЛАДИ МОМИЧЕТА ДА ВЕЧЕ В ГРОБИЩАТА.. ТОВА Е БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА МВР.. ТОВА Е КОРУПЦИЯТА, ВЕЧЕ НИ УБИВА В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ.. ТОЗИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е БЕЗ КНИЖКА И В ЗАТВОРА.!!!!!!!

Ако си имахме държава това леке отдавна да търка наровете в зятвора.

Вярно ли е внук на онзи Семерджиев?

Терминал 2 При Зуека И те така

Страхлив коч, ще те мачкат и при Зуека нещастнико

Всички коментари са Излишни Момичетата нема да се Върнат от оня свят И да лягат на платното ,и да спират движението ....няма Файда Човека ша си плати . Шс вземе една 10ка И след5,6год ша си кара пак колата. Всичко е ясно.

Изобщо не съм съгласна,че обикновен човек може да се разправя с тоя,ако му се изпречи на пътя. Та той с хиляди нарушения , фалшиви номера, лампи, и какво ли не и необезпокояван от МВР, а човека нападате че не пуснал сигнал за бронята. Не сте добре. Само , който не е се е сблъсквал с подробен хахо, не знае какво иде реч. Тоя, който аз знам, уби също двама. И играха много пари. Не е лежал и ден в затвор! Избяга навън и си живее животеца, и даже не му пука на съвестта. Работа на държавата е да има сурови закони и най- вече да се спазват. Тука няма такова нещо в Банания. Йоан Матев, Убиеца на Цветков и т.н. Тоя ще се изкара шизофреник и готово! Изчезват документи,следствени, какво ли не? Просто мафиотската машина така работи. И тя е вътре, точно където се очаква да пази нас, обикновените хора. Нима имаме осъден политик или крадец на милиони? Всичко потъва и навсякъде има гнилоч. Революция май трябва да стане ,та да се промени тая скапана държава с управниците. Или да гледаш да изчезнеш от кочината. Какво е на близките на тези и други подобни загубили живота си нелепо, нямам думи. Но, не може да се реши проблема единично. Глобално си е кочина Банания.

ша си трайкаш, щото няма какво да промениш, нали? затова и няма да гласуваш, за да дойдат пак харфартските грайндери и чалгопитеците на власт??? как МВР ще го намери този боклук, ако няма сигнали срещу него!!!??? снимайте всички боклуци, подавайте и сигнали на https://call.sofia.bg/bg/Signal/Create# заедно със снимки на номерата!!!! като няма резултати ще е ясно кои структури и кадри на МВР са корумпирани и не си вършат работата!!!

Избягал ли е присъда по 3! Трябва да се наказват страхливците! Полицаите от КАТ, хайде изкарайте ги тези заплати. Вие сте причината да има рецидивисти на пътя.

Такива като този карат тези тежки джипове както им отърва. Ако тотално ненужната служба КАТ си вършеха работа и този беше поставен а място, това нямаше да се случи ! КАТ събират глоби в час пик когато хората отиват и се връщат от работа а през ноща улиците се превръщат в състезателни писти и никой не го интересува това !

Защо при отказ за даване на проби автоматично не се приема, че е положителен?

Пари Пари пари Кот не става с Пари !@ Става с много Пари @!@

ама тези с видео-регистраторите, защо не са подали сигнал в милицията? можело е да спасят живота на момичетата!!! "издривам", кого издирваш бе, за да се саморазправяш ли??? тези тъпаци са съучастници - имат доказателство за престъпление, но не подават сигнал към МВР!!!!!

Нищо не можеш да направиш ! Факт Званиш на 112 и те щели да предупредят патрула на околовръстното . Че те докат се чудят , де е Той в Перник ве. Пълен шит

как иначе да реагират от КАТ? някаква фея да им казва какви коли и къде да търсят ли???? всеки боклук, който не подаде сигнал, когато има на видео тежко нарушение и опасно шофиране, е съучастник!!! какво ще стане със сигнала след това е друга тема, важното е да има сигнали и да се види кой си върши работата и кой само люпи семки!!!

Защото някой го покрива тоя , както и други подобни. За пари, или защото роднини са в системата . Редовите сигурно си вършат работата, но после някой шкембелия на пост прекратява всичко. Така работи машината, ако не знаете. Не само за катастрофи. Покриват се много неща в бг с подходящите хора ,а няма кой да накаже щото и те крадат и щом не е до тях бе им пука. Минимален риск, когато държавата е скапана.

не са приемали жалбите и са оставяли другото наркоманче да пребива хората вашата тактика тук е да си седите мирничко и да си чакате да дойде пак някой да ви оправи? или вместо това да подадете сигнал за корупция директно към МВР и тези дето прикриват някого да ги изчистят от системата? да, сигурно е опасно, не е приятно и прочее, но когато всички са мишчици няма как да се оправят нещата... без съпротива, без борба, няма свобода и справедливост! друг е въпросът, че 80% са дебили и си искат мафията - ококорените педали, ддс измамник шеф на нап, гелосани мутри, долни лъжци, бивши хора ченгесари, създали мутрите и ит.н.

Герб бяха винаги против увеличаване на глобите и санкциите Затова има камери за скоростта тук там

tonk11

Ма герб ги няма почти 2 години. Що не ги вдигнаха?

Тоя заслужава поне 20 години ефективна присъда. Ега ти скапаната държава......

Доживотна ефективна присъда при строг режим, без право на обжалване, без предсрочно освобождаване. Вътре да стои докато изгние!!! Аман от демократично правосъдие.....

В неадекватното си състояние , скочил от третия етаж и толкова....... Стигате и до глупости в заглавията " едната е от София , а другата студентка"

Типичния перач на нарко пари