Коментари - Една от осъдените за източените £54 млн.: Страх ме е да изляза на улицата, всъщност аз дължа пари | Днес.dir.bg

Една от осъдените за източените £54 млн.: Страх ме е да изляза на улицата, всъщност аз дължа пари

Цветка Тодорова беше освбодена предсрочно от британския затвор, където лежа с още петимата обвинени в престъпна схема българи, ощетили английската социална система

Обратно в новината

Коментари - Една от осъдените за източените £54 млн.: Страх ме е да изляза на улицата, всъщност аз дължа пари | Днес.dir.bg

Коментари

чистикръвна сливенска циганка.Ама се води българка.

Много се е барнала "римлянката"!

срешнали се на полянка прабългарин и славянка... цуни гуни вади тури народили чукундури... хем ебливи хем крадливи а най-вече - завистливи

Ха, когато се замеряхте с пачки живота ти на колко градуса беше?! Пак на 360 - нали?! Шпаклована и намазана интегрирана "българка". Точно ей такива ги гледаме по морето и по заведенията как тежкареят с пари, златни ланци, коли и пр. В кръвта им е на тия като откраднат от някъде пари, да се хвалят пред всички колко са богати. За това са ги и хванали. То имаше и такава чалга песен - "...за крадец не ставаш сине, ти си будала..." Я вижте Боко - "човека" милиарди прибра, за това, че не е "будала" и сега отново ще си продължи с кражбите...

Кога ядохте кюфтетата не те беше страх,сега умираш от страх.Прибирай се в гетото у нас и няма да се притесняваш.

Изобщо се публикува подобна статия? Какво се очаква - да започнем да я съжаляваме, да й оказваме подкрепа и едва ли не да събираме помощи? Престъплението й е огромно, а присъдата незначителна спрямо стореното.

Сигански номера бе бате....

А НЕ СЕ СТРАХУВАШЕ КАТО КРАДЕШЕ ПАРИ???ЦИГАНСКИ ВОПЛИ .ТОВА ДА НЕ И Е БГ.

Мъ тва кат един Робин Худ, ве. За ората крала, а инак за нея си никак. Дайте да й дадем по некое евро да преживява. И орден пуне Стара планина.

Абе пуснете една кампания да съберем пари за жената, може с СМС-си, може и кутии по магазините вериги. Няма да се учудя, в държава дето циганите са на почит всичко е възможно.

е излязла на снимката.

Крадат всичко което видят и след това реват,че ги арестуват. В България номерата им минават,защото сме циганска държава,но в Англия се надявам,че няма да им се размине.

България сме "циганска" държава, пък в Англия са индо пакистанска.

Ако слагаш знак на равенство между манталитета на нашите цигани и индийци и пакестанци, значи, че нямаш никакво познание по въпроса!

сливенския инспектор Васил Панайотов в момента е подпукан от БХК и други подобни НПО-та за това,че е развалил традициите и правата за безнаказоност на клановия етнос.

Какъв цинизъм,да давате форум на такива индивиди,това ли е пример за БГ .

Този вампир какво се прави на луда ? Окрала Англия и сега я била шубе да излезе на улицата !

Горката помогнете и с някои милион Евро, Може и долари в краен случай

Манговците си мислят, че на запад, като в България: най- лесно да точиш социалната система. И после "аз нибеших".

но да оставим дребните риби, в политиката и големия бузнес е още по-зле. Наскоро гръмна един скандал с една от парламента в Англия, уредила фирмата на мъжа си да продава маски за Ковид, с обществени поръчки за над 200млн паунда. Сега уж ги разследват, ама познайте дали ще влязат в затвора. В България е още по-зле, там даже политиците не се и крият.

Тази че лъже, това е ясно, ама вие какво толкова обвинявате жената, едва ли не е на големия престъпник Има градове в Англия, където 25% са на социални помощи. Тук може да се изкараш нетрудоспособен, като заявиш че получваш паник атаки. Може да звучи абсурдно, но е факт. Много се изкарват с ментални проблеми. Също така нрочно не сключват брак, раждат 3-4 деца , водят се самотни родители и карат цял живот на социални. За голям процент от англичаните това си е бизнес и начин на живот.

Да, прав сте, цели фамилии живеят по този начин, това за тях е печеливша схема...Не ги мислете, цял свят работи за кралството...

натрупали милиони. Това са две различни неща. Едните използват собстсвената си социална система и тъй като не искат да работят се задоволяват с това, което тя им дава, защото все пак нито са на улицата, нито са голи и гладни. А другите злоупотребяват, като с фалшиви докуменити източват тази система за собствена облага. Явно добра схема са измислили, след като у тях са открили над половин милион паунда в брой!

Българи = кражба, далавера, мошенгия, схема.

аз съм сигурен, че тази наша сънародница няма нищо общо с измамите в британия! тя там всяка сутрин е ставала по тъмно, за да работи санитарка в тамошната болница, и ето как и се отблагодариха британците!! нанесоха и непоправими щети на ромската душевност!!

Ей това се казва неграмотник....виновна, осъдена, без пари и има да плаща. Използват ги и все си мисля, че това е с тяхно знание, но благодарение на неграмотността им и манталитета им - докрай неосъзнато. Нито какво ще правят с тяхната самоличност, нито какво ще им се случи след това. Те си мислят, че е като тук в България, ще излезе цялото стадо и ще блее, полицаите социално, етнически, емоционално и оригинално ще си подвият опашките. Ще се намерят печени адвокати с тлъсти хонорари които да докажат какво ли не. За Запада парите са по-ценни от Всичко, дори и от, а може би и най-вече от циганите. А може и да е с тяхно знание и след всичко което им се случи, след време да им да им се броят някакви хилядарки и да си трайкат. Нещо ми говори че тази са само бушоните на мероприятието, а дълбоко в него се е скрил този, който им дърпа конците. И Той е ....цяла организация, не е само един човек. Не ги знам тези бушони от Сливен ли са, от Филипово ли са или от Факултета, а може би от Пазарджик или някоя друго махала. Но, но с такива Бушони е пълна цяла България и може би това е най-ценният продукт на съвременна България. Неграмотници, готови на всичко, навсякаде по света. О боже, опази България!

"На 360 градуса..." Още една балерина!

На сичкуту ман-гал много му дожаляява и домъчнява за България, когато се о-се-ре в чужбина!

и защо и давате форум на тая. Тя излъгала цялата социална ситема на Англия и очаквате да бъде честна в едно елементарно интервю. Тази жена е крала от социални помощи. Смятай за какъв долен морал става дума. Цялата та паплач, която се издържа не само в България, но и в Европа от социални помощи и помощи за деца, само и само да не работи трябва не интервю, бял ден да не види.

ПОскам сАлза ...

Га яде кюфтетата......не плака....

бая кифтака е изяла. Нямя вид на гладувала. Прическа, козметика, и това от едни социални помощи.

Завистта, Завистта е признание за собствената непълноценност погълнала душата и отровила ума на непълноценника заслепен и зализан невежа.Страх от успеха на другите. Плевел на завистта никне и расте само там в душите на неспособници да обичат,които не могат да приемат чуждото щастие и не може да се радва и на успеха на другите. Човек може да носи всичко на гръб, но завистта разяжда като киселина и прави хората слепи за доброто. Разрушава и най-здравите основи-непреодолима сила на разрушението.Огън гори в сърцето на завистника и не му позволява да види истината.Завистта е коренът на всички злини по света. Кара човек да желае това, което не му принадлежи. Ех, тая пуста завист Бай Ганьо като рана – зашиваш я, но тя все кърви и гние...В село се стелеше като плевел и унищожаваше всичко здраво и красиво, завистта е черна магия,която преследва хората до смърт и ги кара да се чувстват непълноценни.И като предаде сег сънародниците си по ген какво? Стана повече човек ли върна радостта си спокойствието и щастието си Нещастен , жалък нарцистичен плъх, безполезен за България.

Какви "сънародници по ген" бе, дебил насран.

Все си мисля, че е скътала торба с паунди за черни дни. Но и е бая уплашена да не и ги вземат и разиграва сценки с пенсията на родителите.

Това си помислих и аз , няма вид на много изплашена, ходила е на фризьор ,червосана , напудрила се като за 'новините' . Опитва леко тъжна да бъде , така за съчувствие , явно адвокатите са я посъветвали как да си 'изиграе' ролята на уплашена бедна жена :-)

Венци Делукса. Сега ще са делукс при мургавите бритиш събджектс в панделата. ще има да надуват черния кларинет...

Нашия фатмак топнал мангалите, защото успяват да крадат повече от него.

Човекът просто си е свършил добре работата за която му плащаме - той е бюджетен служител, а ние внасяме там данъци и такси и т.н , така че аз лично му благодаря!

Явно са били достатъчно тъпи да не го вкарат в схемата, или са му предложили смешно малки пари! Или този е поискал майка си и баща си и сделка не е станала!

"Животът ми за един миг се преобърна на 360 градуса. За един миг след 5 май 2021 г. Дебилщината няма граници. Но и немската външна министърка не и отстъпва. Тя има много бисери.

Доста хора са бягали от час по математика. Нямаш си на идея колко често чувам тоя бисер с градусите на кръга.

Тези са основни спонсори при шарлатаните, Кирчо им е предложил да инвестират откраднато в неговата фирма.

И какво, да я съжалим ли? Заради такива българин е синоним на престъпник .

Не само, бял човек българин и през ум не му идва да прави тези неща, тия са си мургавели на всичкото отгоре всичките!

Боклуци! Не, ама хич не ме разчувства, даже напротив ! Не те беше страх да вършиш противозаконни неща и да си мислиш. че си недосегаема ? Това да не ви е БГ ?

Създателите на схемата пият Коктейли по островите а парите са в Офшорки !!! Ако Някой тъпак не знае Офшорките са Британски колони А Мислите ли Че играчите са Българи ?

Сигурно е така, но тези защо са се хванали на хорото, знаели са какво правят и че не е редно ?

Били са малки винтчета, изпълнявали са поръчката срещу примерно 100на хилки на калпак, обаче нещо е станало и са решили тях да натопят само! Всеки може да бъде измамен по този начин!

Коментари - Една от осъдените за източените £54 млн.: Страх ме е да изляза на улицата, всъщност аз дължа пари | Днес.dir.bg

Една от осъдените за източените £54 млн.: Страх ме е да изляза на улицата, всъщност аз дължа пари

Цветка Тодорова беше освбодена предсрочно от британския затвор, където лежа с още петимата обвинени в престъпна схема българи, ощетили английската социална система

Обратно в новината

Коментари - Една от осъдените за източените £54 млн.: Страх ме е да изляза на улицата, всъщност аз дължа пари | Днес.dir.bg

Коментари

чистикръвна сливенска циганка.Ама се води българка.

Много се е барнала "римлянката"!

срешнали се на полянка прабългарин и славянка... цуни гуни вади тури народили чукундури... хем ебливи хем крадливи а най-вече - завистливи

Ха, когато се замеряхте с пачки живота ти на колко градуса беше?! Пак на 360 - нали?! Шпаклована и намазана интегрирана "българка". Точно ей такива ги гледаме по морето и по заведенията как тежкареят с пари, златни ланци, коли и пр. В кръвта им е на тия като откраднат от някъде пари, да се хвалят пред всички колко са богати. За това са ги и хванали. То имаше и такава чалга песен - "...за крадец не ставаш сине, ти си будала..." Я вижте Боко - "човека" милиарди прибра, за това, че не е "будала" и сега отново ще си продължи с кражбите...

Кога ядохте кюфтетата не те беше страх,сега умираш от страх.Прибирай се в гетото у нас и няма да се притесняваш.

Изобщо се публикува подобна статия? Какво се очаква - да започнем да я съжаляваме, да й оказваме подкрепа и едва ли не да събираме помощи? Престъплението й е огромно, а присъдата незначителна спрямо стореното.

Сигански номера бе бате....

А НЕ СЕ СТРАХУВАШЕ КАТО КРАДЕШЕ ПАРИ???ЦИГАНСКИ ВОПЛИ .ТОВА ДА НЕ И Е БГ.

Мъ тва кат един Робин Худ, ве. За ората крала, а инак за нея си никак. Дайте да й дадем по некое евро да преживява. И орден пуне Стара планина.

Абе пуснете една кампания да съберем пари за жената, може с СМС-си, може и кутии по магазините вериги. Няма да се учудя, в държава дето циганите са на почит всичко е възможно.

е излязла на снимката.

Крадат всичко което видят и след това реват,че ги арестуват. В България номерата им минават,защото сме циганска държава,но в Англия се надявам,че няма да им се размине.

България сме "циганска" държава, пък в Англия са индо пакистанска.

Ако слагаш знак на равенство между манталитета на нашите цигани и индийци и пакестанци, значи, че нямаш никакво познание по въпроса!

сливенския инспектор Васил Панайотов в момента е подпукан от БХК и други подобни НПО-та за това,че е развалил традициите и правата за безнаказоност на клановия етнос.

Какъв цинизъм,да давате форум на такива индивиди,това ли е пример за БГ .

Този вампир какво се прави на луда ? Окрала Англия и сега я била шубе да излезе на улицата !

Горката помогнете и с някои милион Евро, Може и долари в краен случай

Манговците си мислят, че на запад, като в България: най- лесно да точиш социалната система. И после "аз нибеших".

но да оставим дребните риби, в политиката и големия бузнес е още по-зле. Наскоро гръмна един скандал с една от парламента в Англия, уредила фирмата на мъжа си да продава маски за Ковид, с обществени поръчки за над 200млн паунда. Сега уж ги разследват, ама познайте дали ще влязат в затвора. В България е още по-зле, там даже политиците не се и крият.

Тази че лъже, това е ясно, ама вие какво толкова обвинявате жената, едва ли не е на големия престъпник Има градове в Англия, където 25% са на социални помощи. Тук може да се изкараш нетрудоспособен, като заявиш че получваш паник атаки. Може да звучи абсурдно, но е факт. Много се изкарват с ментални проблеми. Също така нрочно не сключват брак, раждат 3-4 деца , водят се самотни родители и карат цял живот на социални. За голям процент от англичаните това си е бизнес и начин на живот.

Да, прав сте, цели фамилии живеят по този начин, това за тях е печеливша схема...Не ги мислете, цял свят работи за кралството...

натрупали милиони. Това са две различни неща. Едните използват собстсвената си социална система и тъй като не искат да работят се задоволяват с това, което тя им дава, защото все пак нито са на улицата, нито са голи и гладни. А другите злоупотребяват, като с фалшиви докуменити източват тази система за собствена облага. Явно добра схема са измислили, след като у тях са открили над половин милион паунда в брой!

Българи = кражба, далавера, мошенгия, схема.

аз съм сигурен, че тази наша сънародница няма нищо общо с измамите в британия! тя там всяка сутрин е ставала по тъмно, за да работи санитарка в тамошната болница, и ето как и се отблагодариха британците!! нанесоха и непоправими щети на ромската душевност!!

Ей това се казва неграмотник....виновна, осъдена, без пари и има да плаща. Използват ги и все си мисля, че това е с тяхно знание, но благодарение на неграмотността им и манталитета им - докрай неосъзнато. Нито какво ще правят с тяхната самоличност, нито какво ще им се случи след това. Те си мислят, че е като тук в България, ще излезе цялото стадо и ще блее, полицаите социално, етнически, емоционално и оригинално ще си подвият опашките. Ще се намерят печени адвокати с тлъсти хонорари които да докажат какво ли не. За Запада парите са по-ценни от Всичко, дори и от, а може би и най-вече от циганите. А може и да е с тяхно знание и след всичко което им се случи, след време да им да им се броят някакви хилядарки и да си трайкат. Нещо ми говори че тази са само бушоните на мероприятието, а дълбоко в него се е скрил този, който им дърпа конците. И Той е ....цяла организация, не е само един човек. Не ги знам тези бушони от Сливен ли са, от Филипово ли са или от Факултета, а може би от Пазарджик или някоя друго махала. Но, но с такива Бушони е пълна цяла България и може би това е най-ценният продукт на съвременна България. Неграмотници, готови на всичко, навсякаде по света. О боже, опази България!

"На 360 градуса..." Още една балерина!

На сичкуту ман-гал много му дожаляява и домъчнява за България, когато се о-се-ре в чужбина!

и защо и давате форум на тая. Тя излъгала цялата социална ситема на Англия и очаквате да бъде честна в едно елементарно интервю. Тази жена е крала от социални помощи. Смятай за какъв долен морал става дума. Цялата та паплач, която се издържа не само в България, но и в Европа от социални помощи и помощи за деца, само и само да не работи трябва не интервю, бял ден да не види.

ПОскам сАлза ...

Га яде кюфтетата......не плака....

бая кифтака е изяла. Нямя вид на гладувала. Прическа, козметика, и това от едни социални помощи.

Завистта, Завистта е признание за собствената непълноценност погълнала душата и отровила ума на непълноценника заслепен и зализан невежа.Страх от успеха на другите. Плевел на завистта никне и расте само там в душите на неспособници да обичат,които не могат да приемат чуждото щастие и не може да се радва и на успеха на другите. Човек може да носи всичко на гръб, но завистта разяжда като киселина и прави хората слепи за доброто. Разрушава и най-здравите основи-непреодолима сила на разрушението.Огън гори в сърцето на завистника и не му позволява да види истината.Завистта е коренът на всички злини по света. Кара човек да желае това, което не му принадлежи. Ех, тая пуста завист Бай Ганьо като рана – зашиваш я, но тя все кърви и гние...В село се стелеше като плевел и унищожаваше всичко здраво и красиво, завистта е черна магия,която преследва хората до смърт и ги кара да се чувстват непълноценни.И като предаде сег сънародниците си по ген какво? Стана повече човек ли върна радостта си спокойствието и щастието си Нещастен , жалък нарцистичен плъх, безполезен за България.

Какви "сънародници по ген" бе, дебил насран.

Все си мисля, че е скътала торба с паунди за черни дни. Но и е бая уплашена да не и ги вземат и разиграва сценки с пенсията на родителите.

Това си помислих и аз , няма вид на много изплашена, ходила е на фризьор ,червосана , напудрила се като за 'новините' . Опитва леко тъжна да бъде , така за съчувствие , явно адвокатите са я посъветвали как да си 'изиграе' ролята на уплашена бедна жена :-)

Венци Делукса. Сега ще са делукс при мургавите бритиш събджектс в панделата. ще има да надуват черния кларинет...

Нашия фатмак топнал мангалите, защото успяват да крадат повече от него.

Човекът просто си е свършил добре работата за която му плащаме - той е бюджетен служител, а ние внасяме там данъци и такси и т.н , така че аз лично му благодаря!

Явно са били достатъчно тъпи да не го вкарат в схемата, или са му предложили смешно малки пари! Или този е поискал майка си и баща си и сделка не е станала!

"Животът ми за един миг се преобърна на 360 градуса. За един миг след 5 май 2021 г. Дебилщината няма граници. Но и немската външна министърка не и отстъпва. Тя има много бисери.

Доста хора са бягали от час по математика. Нямаш си на идея колко често чувам тоя бисер с градусите на кръга.

Тези са основни спонсори при шарлатаните, Кирчо им е предложил да инвестират откраднато в неговата фирма.

И какво, да я съжалим ли? Заради такива българин е синоним на престъпник .

Не само, бял човек българин и през ум не му идва да прави тези неща, тия са си мургавели на всичкото отгоре всичките!

Боклуци! Не, ама хич не ме разчувства, даже напротив ! Не те беше страх да вършиш противозаконни неща и да си мислиш. че си недосегаема ? Това да не ви е БГ ?

Създателите на схемата пият Коктейли по островите а парите са в Офшорки !!! Ако Някой тъпак не знае Офшорките са Британски колони А Мислите ли Че играчите са Българи ?

Сигурно е така, но тези защо са се хванали на хорото, знаели са какво правят и че не е редно ?

Били са малки винтчета, изпълнявали са поръчката срещу примерно 100на хилки на калпак, обаче нещо е станало и са решили тях да натопят само! Всеки може да бъде измамен по този начин!