Коментари - Костов: Гласувайте в неделя, за да не откраднат десницата | Днес.dir.bg

Костов: Гласувайте в неделя, за да не откраднат десницата

Призоваваме хората да гласуват, за да попречат да бъде открадната автентичната десница. Така лидерът на ДСБ Иван Костов отговори на Бойко Борисов, според когото Синята коалиция не е автентичната десница.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Гласувайте в неделя, за да не откраднат десницата | Днес.dir.bg

Коментари

КЪДЕ ТРЯБВА ДА ОТИДЕМ, ФИЗИЧЕСКИ ДА СЕ ОЗОВЕМ ТАМ, ЗА ДА ГЛАСУВАМЕ? НИКОЙ НЕ ТИ КАЗВА КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ТЕЗИ ВЪТРЕШНИ ИЗБОРИ.

Само да поясня и аз. Ще гласувате, на същото място, където сте гласували на предишните избори. Е, ако искате де :). Справка: link

Дано тази инициатива на "Синята коалиция" да има успех и дано да няма купени гласове.

Колкото повече гласуваме в неделя, толкова по-добре за кандидата, който ще излъчи десницата.

Дано в неделя да гласуваме всички масово, за да няма външни намеси и да може да се излъчи най-добрия кандидат.

За припомняне кои мразят Иван Костов: 1. Русофилите-понеже той е против рекета на Русия към нашата страна 2. Социалистите-понеже е против "тяхната партия" и Русия 3. Необразованите и наивните-понеже не им обещава наготово високи пенсии, социални прдобивки, а ги призовава за качествен труд

ЗА!

Досега се колебаех за гласуването,но щом и в този форум червените боклуци и ченгетата от ДС включително милиционерите от ГЕРБ са изпълзели и плюят злобно пак само като чуят името КОСТОВ,отивам и гласувам за хората на ДСБ.

Успех на предварителните избори! Така се прави и стинска политика-с допитване до избирателите.

За комунисти, пожарникари, мутри, крадливи цигани, псевдо турци, разжалвани царе, нацисти, геьове и мошеници аз не гласувам.

Браво на вас!Сега се скарайте кой е вдясно и кой по в дясно.Дайте да се обединим,но първо да се разграничим,колко типично по български.Господа дайте малко в ляво,че влезнахте в аварийната лента и вече не ви виждаме.Раздробихте всичко,длъжници сте на тоя народ много,в пъти много,мнооого.

ТИ Я ОТКРАДНА, СВЕДЕ Я ДО МИНЕНУМ И Я СЛОЖИ Я В ДЖОБА СИ, ЗА ДА СИ Я ХАРЧИШ ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА...

Тия сини нахалници не могат да съберат едно каре за белот, а бръщолевят за масовост и автентичност...

Кой краде саморазложилото се...

Ама стига защитавахте уж-учещите-се, г-н гл.ас. ! Двойки на всички и точка !!! ( Отиде ни почивката и тази година -- аман от поправителни ! ... Да вземем да им прекъснем правата ?! )

Е, какво да гласуваме в неделя?? Изборите не бяха ли някъде октомври месец?

боже боже, а това са сьщите хора, които грабиха държавата през 90-те ... само те носели промяна ... ужас

За раздробена десница да не съм луд да си хабя гласа. Гласувм за най-голямата партия която се бори с комунистите, която и да е тя.

кОСТОВ е най-големият ни политик и ДЪРЖАВНИК,способен да направи нещо добро за България и хората.Малинов е точния кандидат ПРЕЗИДЕНТ.

Като е по по най, защо раздроби десницата?

Тоз Костов е разрошител на Българиа, ние грамотните варналии а и всички от Варна сме против Дсб и Сдс!!!!

"разрошител на Българиа" е!! А и вие сте "грамотните варналии" а и всички от Варна сме против Дсб и Сдс!!!! Разрошил ви е здравата!!!

И дошла ламята двуглавица три(еди-каква-си) изоттатък Морето Черно и заживяли по официальному с нашенския потопвач крокотец полизъбец ..... ; Докатоооо ... (Нататък е ясно, нали ?! )

Опаа, и тоя провокатор се завърна във форума! Лошооо...

Тоз варналия много рошав бе. Като рошава гарга.

Трябва да гласуваме в неделя, на 12 юни, за да изберем автентичния десен кандидат за президент и кмет ан София. Само политици от новото поколение, като Малинов и Прошков, могат да предложат нова дясна политика, от каквато се нуждае БГ.

иване, иване признаи си,че си комсомолец и партиец засто ти вярват,че си демократ бабичките реститутки незнам?? всички знаят по какво си преподавал в унсс -маркс, кво се правис на интересен :))))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като е такъв какъвто го изкарваш, защо комунистите не гласуват за него, нали според теб е техен човек, Марксист??? Не само не гласуват, ами и бягат от него като дявол от тамян, пък само като чуят името му започват да бръщолевят такива глупости и да хвърлят отровни плюнки че свят да ти се завие

Защо се правиш на оригинален с тези въпроси? Явно си прекалено малък, за да разбереш някои неща, затова си учи по-добре уроците и не се занимавай с писане по форумите по теми, които не разбираш. В БЪЛГАРИЯ ПРЕХОДЪТ БЕШЕ КОМПРОМЕТИРАН ОТ БКП/БСП ОТ САМОТО НАЧАЛО!!! Без изключение, всички които седнаха на Кръглата маса 90г., бяха ченгета! Съветвам те и да си отговориш и на няколко въпроса: 1. Защо Костофф пише през 90г. в "Работническо дело", а не в "Демокрация"; 2. Кой препоръчва/гарантира Костов да влезе в СДС; 3. Защо СДС отлюспи истински борци за демокрация преди 10.11., като Петър Манолов, Янко Янков, Петър Гогов, д-р Петър Дертлиев; 4. Защо Филип Димитров поиска вот на доверие и сдаде властта, без дори да е провел докрай и 1 реформа; 5. Защо Костов не натика в затвора червените кратуни от Виденовото правителство; 6. Защо мълча година и половина, след като предаде властта на Мадридския Крадец? 7. Защо разцепи СДС-то? Още хиляди подобни въпроси могат да се зададат, но когато си отговориш, едва тогава можеш да пишеш...

В България правителствата се сменяха по ред на номерата.БСП,СДС,БСП,СДС,ЦАРЯ честити, БСП, Бойко(Гроб). Ред е вече на СДС, не мислите ли? От три "сезона" не е идвало СДС на власт. Толкова ли са страшни? За някои хора явно да. Помислете си добре защо не могат да спечелят избори... Не е защото не са добри, а за защото пречат на комунистите, мутрите, мафията и турците и постоянно биват засипвани с негативна пропаганда в комунистически стил, която "умният" средностатистически българин попива като гъба.

То бива, бива да си неадекватен, ама чак пък толкова. Алооооу, тези избори са за президент, бе, мушмуроци. Ама като чета такива глупости ще взема и аз да отида да гласувам в неделя. Против бай Иван Мангъра. Пък като личност ннеговиия кандидат може и да е златен. Само като си представя че ще слиша "мъдростите" на Мавъра ми се повръща.

Много добре знам за какво са изборите. Говоря принципно, защото знам, че че щом са избори, пак ще бъдат на принципа: Простаците срещу Костов.

в тази държава единствено Костов остана като политик който назовава нещата с истинските си имена ДС Руска мафия и защо ще живеете като в 15 век. и Кунева е достоен кандидат но Царчето продажно до мозъка на Костите си ни оправи за 800 дни , а Кунева беше от НДСВ .

Абе Костов а бе я се оттегли и не се мешаи повече,че дотягаш.

За Румен Христов ли?! Що не си направиш справка, какви ги е вършил в СДС???!!!! Вярно искаш да затриеш синята идея!!! Или си тъп или си ДС-провокатор!!!

Разликата между интелекта на Малинов и Борисов е колкото от небето до земята. Може ли мутра да бъде дясното у нас ? Никога не съм гласувал, но тези от ГЕРБ не се траят вече - хем прости, хем нагли, хем се пишат на десни.

А Костов? За него какво? Всеки нормален десен политик, като загуби избори си подава оставката. На Запад даже и левите го правят за да спазят добрия тон. Ама нашите "десни" са по-леви кот комундетата. И хората им показаха червения картон.

Гласувай за предателката Йес, а всъщност за Гоце, Гейчо, ДОган, за Крадливото нищожество и останалата мафия

На тъпак ли се правиш? Костов си подаде оставката, още 2001 г., но като видя че дори стана по-зле се върна.

Граждани на София- да отидем в неделя и да гласуваме за СДС и против кандидатите на Костов, които разруши СДС. ИЗБОРИТЕ СА ОТВОРЕНИ И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТИДЕ ДА ГЛАСУВА С ЛИЧНАТА СИ КАРТА

за шпиони

Ако изберем тази елементарна зубрачка и нагаждачка Кунева, а не този интелигентен и образован човек Светослав Малинов, вече никой не ни е виновен и никой не може да ни помогне.

Куневицата ДС-то от всички канални тръби да си я избира, ние да гласуваме за Малинов

Десницата вие я откраднохте,г-н Костов и ни излъгахте...Не ви вярвам,а преди години ви боготворях.....Всоки се учи от историята и собствените си грешки!!!Никога повече за вашата партия,сега аз ще мълча 2 г.,както вие преди време!!!

Костов се е доказъл от тук нататък и да мълчи. а вие мислете за мутрите които подкрепяте, че са прости нагли и дебили . Точка.

доказал се е 2000г. и до тук...после започна да мисли за фондации и лично облагодетилстване....и дотук с Костов....демоде е вече и понеже го разбира умира от злоба...

Мълчах, ама ти говориш глупости!!!

дали?не е сигурно.

Който има изобщо мозък ще гласува за Малинов!

съгласна напълно! има ли някъде инфо за секциите,в смисъл на обичайните места ли?

Ако не беше дошла десницата, ако тя не беше ни докарала и демокрацията,още нямаше да знам,че комунизмът е прекрасен!

Абе наборе, той комунизма още не си е отишъл бре. Комунистите държат "икономиката". Жито, олио захар и тн.т. От тях оттърване няма. Само напалм ще помогне.

Имаше едно момче невремето... Хитлер се казваше... Та и той приказваше така, ама накрая се гръмна сам и му изгориха трупът в една яма. В същото време червеното знаме със сърпа и чукът се развяваше на най-високата точка на Райхстагът.

Иванчо, не ти ли стига че унищожи онова СДС, което всички помним. Я си иди този път без да се сърдиш на хората и повече не се връщай. Ти си вече господин никой. Заради теб това интелигентно момче няма да отиде даже на балотаж. Ти само му пречиш.

ти акъл не ми давай.

абе стига вие сте хленчили..избрахте си алчното царче и мутрето а не искате интелигентин човек като Светослав Малинов.

Е ти какво искаш - "идея за България" пише от няколко ника и плюе ли плюе.

Иване, кажи си! Как стана и кой е виновен, че пропиляхте онази мощна и чиста народна енергия от 7 юни 1990 г. на Цариградско шосе. Фатален грях на десницата! Сега хленчите, късно е...

Колега, напълно те подкрепям, повече не мога да добавя нищо. А дали някога другарят Костов ще си каже...

Каква автентична десница е СДС, какви 5 лева? СДС няма своя програма, тя е сложила за програма "външната политика на САЩ" и "неолиберализма" на "Отворено общество", което го финансира. А ГЕРБ е построен от сини бивши кадри и си прилича със СДС като сиамските близнаци. Различават се само по вида на "бизнеса", който двете партии управляват и различните олигарси, които са ги яхнали.

Мился, че този път Костов е в грешка! Колко силна е кандидатурата на Кунева, по-скоро ще зависи от врътките и реверансите, които се наблюдават напоследък между герб и дпс. Ако те отпаднат, статистически огледнато, Кунева би била по-силна от сумарния резултат на Тройната.

Коментари - Костов: Гласувайте в неделя, за да не откраднат десницата | Днес.dir.bg

Костов: Гласувайте в неделя, за да не откраднат десницата

Призоваваме хората да гласуват, за да попречат да бъде открадната автентичната десница. Така лидерът на ДСБ Иван Костов отговори на Бойко Борисов, според когото Синята коалиция не е автентичната десница.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Гласувайте в неделя, за да не откраднат десницата | Днес.dir.bg

Коментари

КЪДЕ ТРЯБВА ДА ОТИДЕМ, ФИЗИЧЕСКИ ДА СЕ ОЗОВЕМ ТАМ, ЗА ДА ГЛАСУВАМЕ? НИКОЙ НЕ ТИ КАЗВА КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ТЕЗИ ВЪТРЕШНИ ИЗБОРИ.

Само да поясня и аз. Ще гласувате, на същото място, където сте гласували на предишните избори. Е, ако искате де :). Справка: link

Дано тази инициатива на "Синята коалиция" да има успех и дано да няма купени гласове.

Колкото повече гласуваме в неделя, толкова по-добре за кандидата, който ще излъчи десницата.

Дано в неделя да гласуваме всички масово, за да няма външни намеси и да може да се излъчи най-добрия кандидат.

За припомняне кои мразят Иван Костов: 1. Русофилите-понеже той е против рекета на Русия към нашата страна 2. Социалистите-понеже е против "тяхната партия" и Русия 3. Необразованите и наивните-понеже не им обещава наготово високи пенсии, социални прдобивки, а ги призовава за качествен труд

ЗА!

Досега се колебаех за гласуването,но щом и в този форум червените боклуци и ченгетата от ДС включително милиционерите от ГЕРБ са изпълзели и плюят злобно пак само като чуят името КОСТОВ,отивам и гласувам за хората на ДСБ.

Успех на предварителните избори! Така се прави и стинска политика-с допитване до избирателите.

За комунисти, пожарникари, мутри, крадливи цигани, псевдо турци, разжалвани царе, нацисти, геьове и мошеници аз не гласувам.

Браво на вас!Сега се скарайте кой е вдясно и кой по в дясно.Дайте да се обединим,но първо да се разграничим,колко типично по български.Господа дайте малко в ляво,че влезнахте в аварийната лента и вече не ви виждаме.Раздробихте всичко,длъжници сте на тоя народ много,в пъти много,мнооого.

ТИ Я ОТКРАДНА, СВЕДЕ Я ДО МИНЕНУМ И Я СЛОЖИ Я В ДЖОБА СИ, ЗА ДА СИ Я ХАРЧИШ ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА...

Тия сини нахалници не могат да съберат едно каре за белот, а бръщолевят за масовост и автентичност...

Кой краде саморазложилото се...

Ама стига защитавахте уж-учещите-се, г-н гл.ас. ! Двойки на всички и точка !!! ( Отиде ни почивката и тази година -- аман от поправителни ! ... Да вземем да им прекъснем правата ?! )

Е, какво да гласуваме в неделя?? Изборите не бяха ли някъде октомври месец?

боже боже, а това са сьщите хора, които грабиха държавата през 90-те ... само те носели промяна ... ужас

За раздробена десница да не съм луд да си хабя гласа. Гласувм за най-голямата партия която се бори с комунистите, която и да е тя.

кОСТОВ е най-големият ни политик и ДЪРЖАВНИК,способен да направи нещо добро за България и хората.Малинов е точния кандидат ПРЕЗИДЕНТ.

Като е по по най, защо раздроби десницата?

Тоз Костов е разрошител на Българиа, ние грамотните варналии а и всички от Варна сме против Дсб и Сдс!!!!

"разрошител на Българиа" е!! А и вие сте "грамотните варналии" а и всички от Варна сме против Дсб и Сдс!!!! Разрошил ви е здравата!!!

И дошла ламята двуглавица три(еди-каква-си) изоттатък Морето Черно и заживяли по официальному с нашенския потопвач крокотец полизъбец ..... ; Докатоооо ... (Нататък е ясно, нали ?! )

Опаа, и тоя провокатор се завърна във форума! Лошооо...

Тоз варналия много рошав бе. Като рошава гарга.

Трябва да гласуваме в неделя, на 12 юни, за да изберем автентичния десен кандидат за президент и кмет ан София. Само политици от новото поколение, като Малинов и Прошков, могат да предложат нова дясна политика, от каквато се нуждае БГ.

иване, иване признаи си,че си комсомолец и партиец засто ти вярват,че си демократ бабичките реститутки незнам?? всички знаят по какво си преподавал в унсс -маркс, кво се правис на интересен :))))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като е такъв какъвто го изкарваш, защо комунистите не гласуват за него, нали според теб е техен човек, Марксист??? Не само не гласуват, ами и бягат от него като дявол от тамян, пък само като чуят името му започват да бръщолевят такива глупости и да хвърлят отровни плюнки че свят да ти се завие

Защо се правиш на оригинален с тези въпроси? Явно си прекалено малък, за да разбереш някои неща, затова си учи по-добре уроците и не се занимавай с писане по форумите по теми, които не разбираш. В БЪЛГАРИЯ ПРЕХОДЪТ БЕШЕ КОМПРОМЕТИРАН ОТ БКП/БСП ОТ САМОТО НАЧАЛО!!! Без изключение, всички които седнаха на Кръглата маса 90г., бяха ченгета! Съветвам те и да си отговориш и на няколко въпроса: 1. Защо Костофф пише през 90г. в "Работническо дело", а не в "Демокрация"; 2. Кой препоръчва/гарантира Костов да влезе в СДС; 3. Защо СДС отлюспи истински борци за демокрация преди 10.11., като Петър Манолов, Янко Янков, Петър Гогов, д-р Петър Дертлиев; 4. Защо Филип Димитров поиска вот на доверие и сдаде властта, без дори да е провел докрай и 1 реформа; 5. Защо Костов не натика в затвора червените кратуни от Виденовото правителство; 6. Защо мълча година и половина, след като предаде властта на Мадридския Крадец? 7. Защо разцепи СДС-то? Още хиляди подобни въпроси могат да се зададат, но когато си отговориш, едва тогава можеш да пишеш...

В България правителствата се сменяха по ред на номерата.БСП,СДС,БСП,СДС,ЦАРЯ честити, БСП, Бойко(Гроб). Ред е вече на СДС, не мислите ли? От три "сезона" не е идвало СДС на власт. Толкова ли са страшни? За някои хора явно да. Помислете си добре защо не могат да спечелят избори... Не е защото не са добри, а за защото пречат на комунистите, мутрите, мафията и турците и постоянно биват засипвани с негативна пропаганда в комунистически стил, която "умният" средностатистически българин попива като гъба.

То бива, бива да си неадекватен, ама чак пък толкова. Алооооу, тези избори са за президент, бе, мушмуроци. Ама като чета такива глупости ще взема и аз да отида да гласувам в неделя. Против бай Иван Мангъра. Пък като личност ннеговиия кандидат може и да е златен. Само като си представя че ще слиша "мъдростите" на Мавъра ми се повръща.

Много добре знам за какво са изборите. Говоря принципно, защото знам, че че щом са избори, пак ще бъдат на принципа: Простаците срещу Костов.

в тази държава единствено Костов остана като политик който назовава нещата с истинските си имена ДС Руска мафия и защо ще живеете като в 15 век. и Кунева е достоен кандидат но Царчето продажно до мозъка на Костите си ни оправи за 800 дни , а Кунева беше от НДСВ .

Абе Костов а бе я се оттегли и не се мешаи повече,че дотягаш.

За Румен Христов ли?! Що не си направиш справка, какви ги е вършил в СДС???!!!! Вярно искаш да затриеш синята идея!!! Или си тъп или си ДС-провокатор!!!

Разликата между интелекта на Малинов и Борисов е колкото от небето до земята. Може ли мутра да бъде дясното у нас ? Никога не съм гласувал, но тези от ГЕРБ не се траят вече - хем прости, хем нагли, хем се пишат на десни.

А Костов? За него какво? Всеки нормален десен политик, като загуби избори си подава оставката. На Запад даже и левите го правят за да спазят добрия тон. Ама нашите "десни" са по-леви кот комундетата. И хората им показаха червения картон.

Гласувай за предателката Йес, а всъщност за Гоце, Гейчо, ДОган, за Крадливото нищожество и останалата мафия

На тъпак ли се правиш? Костов си подаде оставката, още 2001 г., но като видя че дори стана по-зле се върна.

Граждани на София- да отидем в неделя и да гласуваме за СДС и против кандидатите на Костов, които разруши СДС. ИЗБОРИТЕ СА ОТВОРЕНИ И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТИДЕ ДА ГЛАСУВА С ЛИЧНАТА СИ КАРТА

за шпиони

Ако изберем тази елементарна зубрачка и нагаждачка Кунева, а не този интелигентен и образован човек Светослав Малинов, вече никой не ни е виновен и никой не може да ни помогне.

Куневицата ДС-то от всички канални тръби да си я избира, ние да гласуваме за Малинов

Десницата вие я откраднохте,г-н Костов и ни излъгахте...Не ви вярвам,а преди години ви боготворях.....Всоки се учи от историята и собствените си грешки!!!Никога повече за вашата партия,сега аз ще мълча 2 г.,както вие преди време!!!

Костов се е доказъл от тук нататък и да мълчи. а вие мислете за мутрите които подкрепяте, че са прости нагли и дебили . Точка.

доказал се е 2000г. и до тук...после започна да мисли за фондации и лично облагодетилстване....и дотук с Костов....демоде е вече и понеже го разбира умира от злоба...

Мълчах, ама ти говориш глупости!!!

дали?не е сигурно.

Който има изобщо мозък ще гласува за Малинов!

съгласна напълно! има ли някъде инфо за секциите,в смисъл на обичайните места ли?

Ако не беше дошла десницата, ако тя не беше ни докарала и демокрацията,още нямаше да знам,че комунизмът е прекрасен!

Абе наборе, той комунизма още не си е отишъл бре. Комунистите държат "икономиката". Жито, олио захар и тн.т. От тях оттърване няма. Само напалм ще помогне.

Имаше едно момче невремето... Хитлер се казваше... Та и той приказваше така, ама накрая се гръмна сам и му изгориха трупът в една яма. В същото време червеното знаме със сърпа и чукът се развяваше на най-високата точка на Райхстагът.

Иванчо, не ти ли стига че унищожи онова СДС, което всички помним. Я си иди този път без да се сърдиш на хората и повече не се връщай. Ти си вече господин никой. Заради теб това интелигентно момче няма да отиде даже на балотаж. Ти само му пречиш.

ти акъл не ми давай.

абе стига вие сте хленчили..избрахте си алчното царче и мутрето а не искате интелигентин човек като Светослав Малинов.

Е ти какво искаш - "идея за България" пише от няколко ника и плюе ли плюе.

Иване, кажи си! Как стана и кой е виновен, че пропиляхте онази мощна и чиста народна енергия от 7 юни 1990 г. на Цариградско шосе. Фатален грях на десницата! Сега хленчите, късно е...

Колега, напълно те подкрепям, повече не мога да добавя нищо. А дали някога другарят Костов ще си каже...

Каква автентична десница е СДС, какви 5 лева? СДС няма своя програма, тя е сложила за програма "външната политика на САЩ" и "неолиберализма" на "Отворено общество", което го финансира. А ГЕРБ е построен от сини бивши кадри и си прилича със СДС като сиамските близнаци. Различават се само по вида на "бизнеса", който двете партии управляват и различните олигарси, които са ги яхнали.

Мился, че този път Костов е в грешка! Колко силна е кандидатурата на Кунева, по-скоро ще зависи от врътките и реверансите, които се наблюдават напоследък между герб и дпс. Ако те отпаднат, статистически огледнато, Кунева би била по-силна от сумарния резултат на Тройната.